Ο “ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ… ΧΩΡΙΟΥ”!

Φίλοι μου!

Α.

1. Τις προάλλες μιλάγαμε για τη διαχρονική σχέση του Ισραήλ και της τουρκικής στρατιωτικής (κυρίως αυτής) Ηγεσίας! Είδαμε την τεράστια εξάρτηση της Τ/Δημοκρατίας, (1923 και μετά), από τους Ντονμέδες, (ουσιαστικά παρά τα… θρυλούμενα αυτοί κυβερνούν την χώρα), χωρίς να ξύσουμε παλαιές πληγές, αναφερόμενοι πχ στο γεγονός ότι δήμιοι των Ελλήνων επί Οθωμανοκρατίας και επί… Τουρκοκρατίας ήσαν οι Εβραίοι!..

Πάμε τώρα, για πολύ λίγο, σχεδόν ελάχιστα θα έλεγα, να δούμε τί γίνεται και στην ημεδαπή!

O ΥΠΑΜ Πάνος Καμμένος στην εκδήλωση της AEGEAN OIL, του Μελισσανίδη, μαζί με το γιο του Ηλία, ο οποίος σπουδάζει στη Βοστώνη, των Η.Π.Α., λέει η είδηση, κλπ! Ποιός πρώην Έλληνας πράκτορας εργάζεται στου Μελισσανίδη; Ποιοί πρακτόρευαν και πρακτορεύουν τον συγκεκριμένο Έλληνα… Πουαρώ; Μήπως οι Ισραηλινοί και τώρα οι Ισραηλινοί και οι Αμερικανοί μαζί; Για… βρείτε το!..  Όχι, δεν κάνει “μπαμ” ότι ελέγχεται απόλυτα από τους Ισραηλινούς ο Κος ΥΠΑΜ!.. Αχαχαχαχαχα!.. (Ο Καμμένος είναι ο μόνος Έλληνας, όχι μόνον ΥΠΑΜ, αλλά γενικά Υπουργός, ο οποίος έχει μιλήσει στο Ισραήλ, στο Ίδρυμα “Ανουάρ Σαντάτ – Μεναχέμ Μπέγκιν”, φίλοι μου)!

2. Βρέθηκε επίσης ο Καμμένος, και με… παπιόν, όπως ήθελε το πρωτόκολλο που έβαλε η οικογένεια του γαμπρού, στο γάμο του γιού του Σαββίδη, του “αδελφού” του Μελισσανίδη, (πρόκειται για τους 2 από τους 3… εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου / γελάει όλη η κοινωνία φίλοι μου), ένας Μελισσανίδης που φουλάρει, όπως σας το έχω γράψει, όντας… “πετρελαϊκός Μεσίτης”, τα αμερικανικά πολεμικά καράβια στον Ατλαντικό και στη Μεσόγειο!

Προσπαθεί λοιπόν να “ανοίξει παρτίδες” και με την Ομοσπονδιακή Ρωσία ο Κος ΥΠΑΜ περισσότερο, (που υπεδέχθη πρόσφατα στην Ελλάδα, στο α/δ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, υποκριτικότατα, τον Πρόεδρο Βλάντιμιρ ΠΟΥΤΙΝ), και λιγότερο για να μαθαίνει και να… “δίνει”!.. Η Ρωσία ξέρει ο… “αδιάφθορος” Καμμένος ότι ποτέ δεν έπαψε να είναι υπερδύναμη, ποτέ δεν έπαψε να είναι το αμερικανικόν… ισόρροπο!

3. Στα παραπάνω “κονέ” και… “διακλαδώσεις”, αν προσθέσετε επίσης ότι πλέον “ανοικτά” Έλληνες ανώτατοι Αξκοί δηλώνουν Μασώνοι, ή δεν λένε τίποτα, όταν τα ονόματά τους “βγαίνουν” στα Ε/ΜΜΕ, όπως πχ προσφάτως του Κου Α/ΓΕΝ, (Γιακουμάκης), κλπ, μπορείτε να καταλάβετε σε τί βαθμό είναι οι Ισραηλινοί μέσα στο Ε/ΓΕΕΘΑ και στα 3 Επιτελεία του και πόσο το ελέγχουν!..

[Αν το επιτρέψει ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ, θα σας παρουσιάσω 1,2 “φωτο” από τελευταία συνάντηση σε ταβέρνα, κοντά στην οδό Σουρμελή, όπου και η Μεγάλη Στοά, στην οποία συμμετείχαν και Έλληνες (;) -πολύ- (αχαχαχαχαχα) ανώτατοι στρατιωτικοί! Κάποια στιγμή επίσης, θα πρέπει κάποιοι (!) να δουν, αν υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες πχ ΑΚΑΜ, που κατέχουν σήμερα σοβαρές θέσεις μέσα στις ΕΕΔ και “χθες” είχαν… στρατολογηθεί από… ξένους, όταν υπηρετούσαν έξω! Να θυμίσω τέλος ότι, ο αλήστου μνήμης Στρατηγός Κωσταράκος, ως Α/ΓΕΕΘΑ, περίπου 2 χρόνια προ της αλλαγής του, είχε εκδώσει σήμα και καλούσε τα στελέχη να μην μεταβαίνουν… “από μόνα τους” σε διάφορες εκδηλώσεις μεγάλων Πρεσβειών των Αθηνών]!..

4. Συνυπολογείστε ακόμα με τα παραπάνω και τον προηγούμενο ΥΠΑΜ Δ. Αβραμόπουλο, ο οποίος έδωσε μάχες (και ορθώς κατ’ εμέ, απ’ όταν ήταν “τσόλης” του Κ. Κ. Μητσοτάκη, τη 10ετία του 1990), για να ανοιγεί Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα και ο οποίος φέρεται ότι είναι από τους πιο γνωστούς Τέκτονες και τωρινούς επαγγελματίες… “θηλαστές” των… εκ των κυβερνωσών τον κόσμο  Βασιλειών της Μ. Βρετανίας και της Ολλανδίας, καθώς και των Δημοκρατών “Διεθνών Εβραίων”, που πιο ελεύθερα μπορούμε να τους λέμε και… “Αμερικανική Αριστερά” (με βάση τα ευρωπαϊκά και ελληνικά πολιτικά πρότυπα) ή και “πρακτόρικη… Διεθνή Εβραιοκινούμενη / Εβραιοκατευθυνόμενη Αριστερά”, της οποίας εγκέφαλος είναι ο Τζορτζ Σόρος ή όπως αλλιώς τον λένε, κλπ, βάλτε λοιπόν και τον Αβραμόπουλο και αμέσως θα διαπιστώσετε ότι τουλάχιστον στις 2 πιο κοντινές μας περιόδους, στο ΥΠΑΜ ήσαν… φίλοι των Εβραίων!.. (Δεν έγραψα εντολοδόχοι! Είμαι… προσεκτικός)!..

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-με-εβραιικο-σκουφάκι-kippah

Είδατε ότι δεν σας έγραψα “τα χαζά” που γράφουν κάποιοι περί “Αβραάμ” – όπουλου κλπ! Πιο πίσω χρονικά, δεν θα πάω, τουλάχιστον μέχρι στιγμής! (Εννοώ, από Βενιζέλο και πιο πίσω)! Υπάρχει βαριά μπόχα αγαπητοί, που μπροστά της η αποφορά των οστεοφυλακίων, των Ν/Φ, είναι άρωμα… “Κοκό Σανέλ”!

Η κόντρα πχ για τα Υ/Β του Καμμένου με το Βενιζέλο ήταν “για τα μάτια” των… Ισραηλινών φίλοι μου, αφού και οι 2 ουσιαστικά τον ίδιο “πωλητή” εξυπηρετούσαν και τα ίδια (προβαλλόμενα) ΚΑΤΑΡ-ιανά στρατηγικά γεωπολιτικά συμφέροντα! (Παρασκηνιακά και μη προβαλλόμενα ευρίσκονται τα συμφέροντα των Η.Π.Α. και των… “πατρικών” καρτέλς)!  Ο Σάφα δηλ., για να καταλάβω, από πού… προέρχεται;

[Για όσους ενδιαφέρονται, ψάχνουν και μελετούν, εκτιμώ πως θα ήταν σίγουρα καλό να αναζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματευόταν, πχ ο Ελευθέριος Βενιζέλος με τον πωλητή όπλων σερ Μπαζίλ Ζαχάρωφ, την περίοδο του Α’ Π.Π. και πιο μετά, κατά τη Μ. Ασιατική εκστρατεία, αργότερα το “πώς” έπραττε το ίδιο ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με τον άλλο μεγαλοπωλητή όπλων… Αντνάν Κασόγκι (αντικείμενο διατριβής) και το “πώς” έπρατταν και πράττουν το αυτό, οι… νεότεροι “πολιτικοί” με το… Σάφα και τους λοιπούς… Κους, ομοίους του!..

Απορία: Ο φίλος μας, ο… Κάντας πού είναι τώρα; Αχαχαχαχαχα…

Να μην είστε κορόϊδα λοιπόν, αν και εδώ, στο “σάϊτ” μας, γράψαμε… εντυπώσεις, μετά από την… “υποβρυχιακή” κόντρα στη Βουλή του… “Χρυσογαμπρού” “Μπένι”, του οποίου ο πεθερός είχε, μεταξύ των πολλών άλλων, πχ, … “σπάσει” το “εμπάργκο” του τεράστιου Έλληνα Πατριώτη Α. Γ. Παπανδρέου στα Σκόπια, το 1996, και του… “Μπούλη” Νο 2, Καμμένου!..

                                                                                  MHN ΓΕΛΙΕΣΤΕ!

                                                                                    ΞΥΠΝΑΤΕ!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ), ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ “ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ”, ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! “ΧΕΣΤΗΚΑΝ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΔΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ “ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ”!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΑΦΙΑ, ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠτΒ (πχ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ) ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ  ΟΛΠ Ή ΤΟΥ ΟΛΘ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΧ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΗΣ Χ. ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ / ΜΕΣΙΤΕΣ!!!

Σ’ αυτές τις 2 περιόδους, προσθέστε και τους κυριολεκτικά γελοίους, και προφανώς έναντι “δυνατών”… “katkıya faydaları” που λένε και οι Τούρκοι, (έναντι “ανταποδοτικών ωφελημάτων”), σπόνσορες της ελληνικής… ΑΟΖ, που τα τελευταία 6 χρόνια τη διαφημίζουν πιο πολύ και από το… “ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ” και που κυρίως ήσαν και είναι κάποιοι… Κοι Καθηγητές Παν-μίων, που κάποιοι εξ αυτών έπαιζαν, κατά δήλωσή τους, σκάκι από ηλικίας 3 ετών ή ήσαν και είναι μαζί με… όλους (όλους που λέει ο λόγος) τους συγγενείς τους μέσα στην Ισραηλινή Πρεσβεία της Αθήνας, όπου μόλις βάλαμε και εμείς την πρασινομάτα… “δεξιά”… Δημοσιογράφο μας νυφούλα, κλπ, κλπ!..

Ένας απ’ αυτούς είναι και άρτι… αδυνατισμένος Κος Καθηγητής, σίγουρα… Ελληνόφιλος και φίλος του Ισραήλ, (θα αναμένει στο μέλλον να γίνει Πρύτανης, ως φαίνεται, του “Αθήνησι”… Παν-μιου), ο οποίος (αυτόν περιμέναμε) βγήκε με το ανάλογο ύφος “σχεδόν χθες” και μας είπε ότι και η Πατρίδα μας κινδυνεύει από τον… “ISIS”!

Το είπε τώρα, που έβγαλαν το θέμα οι Η.Π.Α. μέσω των ΜΥ του Ισραήλ, με τους 8.1οο τόσους… μελλοθανάτους με ονοματεπώνυμο! (Δες αγγλικό κείμενο στο τέλος του άρθρου)! Θα θυμάστε πόσο καιρό πριν και με αφορμή το προσφυγικό, γράφαμε εδώ σχετικά με την Ελλάδα και τους υπόψη κινδύνους που διατρέχει και… εγκαλούσαμε τον περίφημο Υπουργό “1, Χ,2”, πολίτη Τόσκα, με τις… παπαριές που έλεγε δημοσίως!..

Ασφαλώς, (όπως έχει εξηγηθεί εδώ στο σάϊτ μας / αναφέρομαι στο πώς και γιατί εμφανίστηκαν  ο “ANTAΡ-CIA” και η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”), σπόνσορας της… ελληνικής ΑΟΖ και ουσιαστικά του μεγάλου Ισραηλινού ενεργειακού σχεδίου, που έχουμε εδώ παρουσιάσει, αναπτύξει και εξηγήσει και που επί του μεγάλου Ισραηλινού Πατριώτη Β. Νετανιάχου (τέτοιοι ηγέτες τελείωσαν στην Ελλάδα), εδώ και κάποια χρόνια λαμβάνει “σάρκα και οστά”, είναι άθελά της όμως, και η… αιφνιδίως παρουσιασθείσα στην ελληνική κεντρική πολιτική σκηνή Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου, ο οποίος έχει (από το 1982 νομίζω) δικαστική απόφαση στα χέρια του, η οποία λέγει ότι δεν υπήρξε όργανο της παλαιάς ΚΥΠ, αλλά που όμως, όλως τυχαίως, δεν παραιτείται υπέρ του νεαρού Κασιδιάρη! Γιατί άραγε;

Με την ευκαιρία να γράψουμε ότι εμπόδιο σοβαρό στους ενεργειακούς σχεδιασμούς του Ισραήλ και στον… “γαμώ τα μυαλά” Ισραηλινό Π-Θ, μπήκε φίλοι μου το κρατικό Δικαστήριο (!!!) του Ισραήλ, το οποίο προφανώς ελέγχεται από τους… “αριστερούς” “Διεθνείς Εβραίους”, η μάζα των οποίων ζει στις Η.Π.Α. και οι οποίοι, μεταξύ των άλλων, ανησύχησαν που οι Τούρκοι είναι έξω απ’ αυτόν τον ενεργειακό σχεδιασμό!..

Έχουμε γράψει ότι τα τελευταία χρόνια σοβεί, κυρίως λόγω του “Παλαιστινιακού”, πολιτική κρίση μεταξύ του “δεξιού” και για μένα πατριωτικού σημερινού κράτους του Ισραήλ και της “αριστερής” αμερικανικής Κ-Β, όπως και μεταξύ των Εβραίων του Ισραήλ και των Εβραίων των Η.Π.Α., οι οποίοι ελέγχουν όλα(!!!) τα παγκόσμια οικονομικά “καρτέλ”! Είναι ένας άτυπος Ισραηλινός εμφύλιος φίλοι μου, ο οποίος οδήγησε και στην σοβούσα Αμερικανο-Ισραηλινή διαμάχη!

Κλείνοντας την Παρ. “Α” και πριν από το “ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ”, σας γράφω φίλοι μου 2 πράγματα:

α. Την Ελλάδα την έριξε στο σημερινό… βούρκο που ζει ο “Διεθνής Εβραϊσμός”, για τα συμφέροντά του*, (αυτό που όσοι δεν… φοβούνται -υποτίθεται- το γράφουν αμέσως… “Διεθνής Σιωνισμός”, που έχουμε εξηγήσει απ’ εδώ τί είναι και αυτός) και τώρα είναι ο ίδιος που έρχεται να μας… σώσει! Είναι δηλ. όπως ο Μεγαλο-Μαφιόζος που θα σκοτώσει το “Χ” θύμα του και μετά θα πάει στην κηδεία, βαθιά θλιμμένος και κλαμμένος, να συλλυπηθεί την χήρα και τους συγγενείς του θύματος!.. Και οι δικοί μας “ισχυροί” ή “δυνατοί” στο… “χωριό” (πολιτικο-οικονομικά “τζάκια”, “κληρονομικώ ή άλλω δικαιώματι”), γλείφουν συνεχώς αυτούς τους… Κους, ακριβώς για να κρατούν την εξουσία “στο χωριό”!

Έτσι, γίναμε το μοναδικό… “πολιτισμένο χωριό” παγκοσμίως, το οποίο θα χρωστάει στους γιούς του Δαβίδ και για τα επόμενα 100 χρόνια!.. (Άντε 99, για να μην στεναχωρήσω τον… Π-Θ μας)!..

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ “ΧΩΡΙΟ” ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ Ή ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΟΤΕ… ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ“!.. 

* Έχουμε γράψει πάλι! Δεν είμαστε πια, πχ στο 1967 ή στα 1973, να έλθει πχ το Ισραήλ, δια των Η.Π.Α. να ζητήσει βάσεις ή “διευκολύνσεις” στην Ελλάδα, ώστε να κερδίσουν οι Εβραίοι τους Αιγυπτίους, κλπ… Τώρα, ό,τι θέλουν το παίρνουν “τσαμπουκά” και “αέρα” οι… “Εξουσιαστές” και οι… Έλληνες λένε και ευχαριστώ, ενώ παράλληλα παρακαλάνε και να τους… “πηδήξουν” (με το συμπάθιο), λιγότερο!.. Καταλάβατε!..

Είδατε φίλοι μου που ο “Κος 99”, (δεν μπορώ να θυμηθώ αν υπήρξε παίκτης του ΘΡΥΛΟΥ, στο ποδόσφαιρο που φόραγε ποτέ το Νο 99), ούτε καν μίλησε για… “ανταποδοτικά, προς την Ελλάδα, οφέλη” (άλλης μορφής ασφαλώς αυτής των εξοπλιστικών προγραμμάτων), λόγω της ύπαρξης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου “Χ. ΤΡΟΥΜΑΝ”, στη Σούδα, κλπ. (Το “Τρούμαν” κτυπά -demek- τον “ISIS” από τη Μεσόγειο, “ISIS”που επίσης βάλλεται από άλλο αμερικανικό πολεμικό και από την Αραβική θάλασσα).

β. Η λέξη που έπρεπε να βραβευτεί ως η πλέον συμβατή με το ελληνικό πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικό κατεστημένο, κυρίως από το 1996 και μετά είναι η λέξη ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ο άνθρωπος που θα έπρεπε να… βραβευτεί ως ο… εφευρέτης της είναι ο μεγάλος πράγματι διπλωμάτης, τέως Π-Θ, Κ. Κ. Μητσοτάκης!

Ένας φίλος, μου έλεγε πρόσφατα πως όταν έμπαινε ο “Ψηλός” στις εκκλησίες των Χανίων έσβηναν τα καντήλια! Ξέρετε άρα-γε να μου πείτε, αν αυτό είναι αλήθεια φίλοι μου ή πολιτικό αστείο κακής κοπής των αντιπάλων του; Αχαχαχαχαχαχα!..

μασωνοι

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τί κάνει “νιάου-νιάου” στα κεραμίδια φίλοι μου; Και η ΕΛΛΑΔΑ λοιπόν κυβερνάται από τους “Διεθνείς Εβραίους” και τα τέκνα τους, ασφαλώς με άλλη μορφή, διάφορο της Τουρκίας!.. (Και συγκεκριμένα το Ε/ΥΠΑΜ, με το οποίο ασχοληθήκαμε)!..

Άρα! Ό,τι διαχρονικά γινόταν, γίνεται ή θα γίνεται μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας φίλοι μου, έγινε ή θα γίνει, είναι από πίσω το… άστρο του Δαβίδ! Αρκετά πια παρουσιάστηκε στο σάϊτ μας το θέμα! Και οι τυφλοί (ας με συγχωρήσουν) θα το… έβλεπαν ή το… βλέπουν πια!..

Β.  Τώρα, ο Υπτγος Κος Χερτσλ Χαλεβί (ΙΕΔ/ΥΣΠ/Δντης) μας είπε ότι “οι Ισραηλινοί δεν θέλουν να ηττηθεί ο ISIS, μας είπε δηλαδή ό,τι περίπου είχε πει, προ καιρού, και ο “φίλος” του Κου Καμμένου, τ. Ι/ΥΠΑΜ Κος Μοσέ Για’αλόν (δήλωσε πρόσφατα ότι “θα πάει” για Π-Θ)! Όταν στα πρώτα άρθρα είχαμε γράψει εδώ για τις… καταβολές του “ISIS”, κλπ (είχε γράψει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ), σίγουρα κάποιοι θα σχολίασαν πιθανώς και αρνητικά, πέραν μιας κάποιας ευλόγου απορίας!.. Τώρα τί λένε, ή τί θα πουν;  (Καλόν είναι να γυρίσετε πίσω εδώ στο σάϊτ μας και να διαβάσετε πχ το άρθρο για την Τ. και τον “ISIS”, κλπ).

xalevi

                                                                                          Υπτγος ΧΑΛΕΒΙ

Κυκλοφορεί ακόμα στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ η “φωτο” του φερόμενου ως πράκτορα της CIAκαι παρουσιαζόμενου ως Αρχηγού του “ISIS” Μπαγντάτι, (δεν μας επιβεβαίωσαν τον προσφάτως αναφερθέντα θάνατό του / προσοχή πολλές “μούφα” πληροφορίες “ανοικτών πηγών” τον τελευταίο καιρό) και του Ισραηλινού βασικού εκπαιδευτή των Τζιχαντιστών του “ISIS” και φερόμενου ως πράκτορα της MOSSAD, Σιμόν Έλλιοτ, με τον γνωστό μας Αμερικανό γερουσιαστή Τζον Μακ Κέϊν!

mossadISISmeme john_mccain_with_isis_chief_abu_bakr_al-baghdadi isis_jewish_leader_abu_bakr_al_baghdadi_realname_simon_elliot_aka_elliot_shimon

ΦΩΤΟ: Στις παραπάνω “φωτο” μπορείτε να δείτε τους Μπαγντάτι και Έλλιοτ, και στην πάνω δεξιά “φωτο” τους 2 αυτούς Κους, μαζί με τον Μακ Κέϊν!..

Γ. “Βγαίνει” τώρα το αμερικανικόForeign Policyκαι μια αρκούντως εύμορφη Δις… του και μας γράφει ότι στην Τουρκία θα έχουμε, είτε διάσπαση του “ΑΚΡ”, είτε γεγονότα ανάλογα του Πάρκου “GEZİ”, είτε στρατιωτικό πραξικόπημα κατά του ΡΤΕ, με στόχο να πέσει ο ΡΤΕ!

Αυτά Δις μου τα έλεγε μέσα στο Ε/ΓΕΕΘΑ και στους “Αγγέλους” του, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, πριν από 3, 4 χρόνια και με… σχεδιαγράμματα! Αργήσατε πολύ!..

Θα σας αποδεχόμουν, εγώ τώρα ο ΕΛΛΗΝΑΣ, αν προσθέτατε ότι επαναφέρετε, ως Η.Π.Α., ουσιαστικά τώρα θέμα ΡΤΕ, διότι κάθε φορά που ιστορικά διακυβεύεται η μοίρα του Ισραήλ, είτε όταν θα πρέπει να υλοποιηθεί κάποιο σοβαρό και κυρίως “υπαρξιακό” Ισραηλινό πρόβλημα, πρόβλημα ασφαλείας δηλ. του Ισραήλ, είτε όταν πρόκειται να πολεμήσει το Ισραήλ, (όπως τώρα που τόσο πολύ “ακούγεται” ότι οι ΙΕΔ θα αναμετρηθούν με τη Σιϊτική “Χιζμπολλάχ”, του Λιβάνου), οι γείτονές του πρέπει να ελέγχονται απολύτως και αν αυτό δεν συμβαίνει έχουμε “όλως τυχαίως” Χούντες στις χώρες τους και κυρίως αυτό συμβαίνει ιστορικά στην Ελλάδα και στην Τουρκία! (πχ Ελλάδα, 1967 και 1973 / Τουρκία 1960, 1980, κλπ / Τα έχουμε αποδείξει εδώ, και όχι απλώς εξηγήσει! Διαβάστε πχ το άρθρο: “Ε-Τ Πόλεμος, με Χορηγό το Ισραήλ”, κλπ)!

kis ntagian

ΦΩΤΟ:  Ο 2ος μεγάλος, μετά από τον Μέττερνιχ, Μισέλληνας, Χ. Κίσσιντζερ, (η διδακτορική διατριβή του θυμίζω ότι ήταν “πάνω” στον Μέττερνιχ, τον γνωστό Αυστριακό ΥΠΕΞ, επί “Ιεράς Συμμαχίας”, κλπ), μαζί με τον τεράστιο Ι/Πατριώτη και στρατιωτικό εγκέφαλο, Μωυσή (Μοσέ) Νταγιάν.

Για την Τουρκία Κα μου αυτό που έμεινε μόνον, για εσάς, ως Η.Π.Α., είναι η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΡΤΕ, αφού ο Θεός ακόμα δεν του… “πολλαπλασίασε” τον καρκίνο παχέως εντέρου, από τον οποίο πάσχει, ώστε να τον πάρει κοντά Του! Πού θα βρείτε όμως Τούρκο ή άλλον… Όσβαλντ; Ποιός θα θελήσει να θυσιαστεί για τον… ΡΤΕ; Εκτός αν ξέρετε εσείς κάτι άλλο που εμείς αγνοούμε!..

Εδώ γράψαμε Κα, ότι πλέον οι Χούντες, που ποτέ δεν ήσαν εύκολες στην Τουρκία, ως υλοποίηση, δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο!

Γιατί;

Θυμίζω αμέσως παρακάτω:

Σχετικά με τα περί Πραξικοπήματος, που γράφετε, Δις:

Οι “Γκιουλενικοί” στρατιωτικοί μας “τελείωσαν”! Οι ΤΕΔ, δια στόματος του Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί Ακάρ, μας είπαν ουσιαστικά, όταν ο ΡΤΕ σας είχε επισκεφτεί στις Η.Π.Α. (την προτελευταία φορά, το Μάρτιο του 2016, για τη “Σύνοδο Κορυφής”, για τα Πυρηνικά), ότι “ελέγχουν την κατάσταση”, έχοντας εντοπίσει και το ποιοί είναι αυτοί οι… “Παράλληλοι” Αξκοι και Υπξκοι στις ΤΕΔ, που “ακούγαμε” ότι ετοίμαζαν… “Κίνημα” φέτος την Άνοιξη  και μάλιστα τώρα στις κρίσεις του Αυγ. ο Ακάρ μας ενημέρωσε ότι, όλοι αυτοί, θα πουν “ΑΝΤΙΟ” στις ΤΕΔ!

Επίσης, είπαμε ότι ο ΡΤΕ έχει “δικές” του επίλεκτες Μονάδες (εκτός αν πάτε τους Τ. σε στρατιωτικό εμφύλιο, που δεν το θέλετε όμως, αφού θέλετε σταθερότητα σε Ελλάδα και Τ. και κυρίως στην Τ., εκτός αν θέλετε να… αυτοκτονήσετε στη Μ. Ανατολή), ενώ τονίσαμε ότι οι “επικοινωνίες” πλέον δεν ελέγχονται από τις ΤΕΔ, αλλά από την κυβερνητική ΜΙΤ! (Αλήθεια ποιός ανέλαβε “επιχειρησιακός Υδκτης” στη ΜΙΤ, φίλοι Τούρκοι);

Σχετικά με τα νέα… “GEZİ“, που γράφετε, Δις:

Όσον αφορά νέα… “Gezi” δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα! Ο ΡΤΕ ελέγχει τα πάντα, το αστυνομικό κράτος του Αβδούλ Χαμήτ του Β’ ωχριά μπροστά στη σημερινή αστυνομική Τ. που είναι δημιούργημά του! Επομένως; Επομένως, η “Υπηρεσία / Δνση Αποσταθεροποιήσεως Καθεστώτων” της “CIA” θα πρέπει να κάνει… “ειδική… διατριβή” για την Τ. και την όποια τωρινή ή μελλοντική επιθυμητή αλλαγή πολιτικών προσώπων εκεί!..

Για πείτε μου και κάτι που ξέχασα Κα μου! Ο ΡΤΕ έπαψε να αποτελεί ισχυρό παράγοντα του σχεδίου “ΜΕΓΑΛΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ”; Τί γίνεται λοιπόν; Τί θα συμβεί “αν τον βγάλετε από τη μέση”, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο;

Σχετικά με τα περί διασπάσεως του “ΑΚΡ”, που γράφετε, Δις:

Θυμάστε ότι το σενάριο αυτό είχε “παιχτεί” και αποτύχει, με τον… “φερέλπιδα” τέως Δήμαρχο του Σίσλι, τον Μουσταφά ΣΑΡΙΓΚΙΟΥΛ, του “CHP”!.. Θα μου πείτε πως τώρα υπάρχει μια ισχυρή πολιτική μερίδα μέσα στο “ΑΚΡ”, η οποία -προσέξτε όμως- μοιάζει (!) να αντιπολιτεύεται τον ΡΤΕ!  (Γκιουλ, “Δαβίδ”, Αλί Μπαμπατζάν, Μπουλέντ Αρίντς, κλπ, αντιπολιτεύονται σε επίπεδο δηλώσεων! Δεν νομίζω ότι κάποιοι εξ αυτών θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν, ως… Γκιουλενικοί “πράκτορες” για παράδειγμα, τα τ/δικαστήρια, όπως παρ’ ολίγον ο Αρίντς, ο οποίος προτίμησε την ησυχία της… οικίας του)!.. Έχει βάση η σκέψη σας, αλλά… “προχωρείστε παρακάτω”, ως λύση, ιδιαιτέρως αν πιέζεστε χρονικά!..

Φίλοι Αμερικανοί, δεν θα σας συμβούλευα μια τέτοια επιλογή!

Συνεχίζοντας!

Για να είμαι ειλικρινής περίμενα αμερικανική αντίδραση, μόλις διάβασα τη σκληρή δήλωση Ακάρ, απαντητική προς το νέο Τ/ΥΠΑΜ Φικρί Ισίκ, που είπε, λόγω απειρίας προφανώς, πως “οι ΤΕΔ επιλέγουν πού θα εμπλακούν με το ΡΚΚ, ώστε να έχουν πάντα τις λιγότερες απώλειες”!.. Υπάρχει λοιπόν, σίγουρα, κρίση μεταξύ ΥΠΑΜ και ΤΕΔ, ενώ αυτή η μη αναμενόμενη, ως εξέλιξη, κρίση μας έδειξε ποιός έχει “το πάνω χέρι” στην Τ. και σήμερα ή αλλιώς, σαφώς μας κατεδείχθη ότι οι ΤΕΔ παραμένουν ισχυρότατες στο Κράτος, όπως και ο Α/ΓΕΕΔ!

Απ’ αυτό Δις μου εκτιμήσατε, στην έγκριτη… “Δεξαμενή Σκέψης” σας, πως κάτι ετοιμάζεται στην Τ. που εσείς, ως Η.Π.Α. …   αγνοείτε; Χαλαρώστε!..

Άρα Κα μου; (Για να επανέλθω)! Στην Ελλάδα έχουμε ήδη Χούντα, τον ελεγχόμενο “Κο… 99” και την οικονομικά δούλη σε εσάς και το φίλο σας Ισραήλ, χώρα μας! (Πώς το κάνετε κάθε 100 χρόνια να σας χρωστάμε για 100 χρόνια);

Ξέρετε λοιπόν κάτι για την Τουρκία; Αν ναι, πείτε το και σε εμάς και “μην το κουράζετε”!

Οι Έλληνες μυαλό έχουμε Κα μου, ηγεσίες δεν έχουμε, από το 1996 και μετά!.. Γι’ αυτό και στο Ε/ΓΕΕΘΑ και στα Επιτελεία του που διοικούνται από… “δικούς” σας, καταλαβαίνετε πώς το εννοώ, (από δουλάκια σας εννοώ και δεν φταίτε εσείς γι’ αυτό), δεν υπάρχουν πλέον “ψηλά” Ελληνοκεντρικοί ή Εθνοκεντρικοί Αξκοι, (αυτούς τους τρώει το “μαύρο φίδι”)**, ασφαλώς και φιλοδυτικοί, αλλά υπάρχουν πλέον Αξκοι παρουσιαζόμενοι μόνον ως… “ΝΑΤΟ-ϊκοί” και φιλο-Ισραηλινοί, όπως ακριβώς δηλ. θέλετε να είναι οι ηγεσίες μας σήμερα, (χτίζονται “καριέρες” και το ξέρετε πάνω στο πώς σας… γλείφουν οι Κοι αυτοί), καθώς και εβραϊκής καταγωγής στελέχη, η προώθηση των οποίων στην ανώτατη Ιεραρχία ξεκίνησε με 1,2  περιπτώσεις σχεδόν πρόσφατα!

** Τους Ελληνοκεντρικούς τους διώχνουν πχ με την αιτιολογία… “Ύψος – Βάρος”, σαν αυτό που είχε πχ ο πρώην Κος… ΓΕΠΣ ή ο νυν… ΑΣΔΕΝ – άρχης!.. Αχαχαχαχαχαχα! Καταλάβατε!..

Δεν έχουν ούτε καν τους όρχεις να καλέσουν τα στελέχη που θέλουν να… “σουτάρουν”, γιατί τα φοβούνται στις όποιες βρωμιές τους και στην ανέλιξή τους, φοβούνται το πώς θα σταθούν απέναντι στα… “αφεντικά” τους, κλπ και να τους πουν ότι σε διώχνουμε γι’ αυτόν το λόγο, πχ για τη… μούρη σου που δεν γουστάρουμε, ή ό,τι άλλο λόγο, που να είναι όμως η αλήθεια! Κλπ, κλπ, κλπ, …. Εδώ επικεφαλής στους… “αδιάφθορους” ήταν στέλεχος, με ισχυρότατες “πλάτες”, που είχε χρηματιστεί από την “Kraus Maffei”, αδιάφθορε Κε… Καμμένε!.. (Λάθος άτομα έχεις δίπλα σου ή είσαι… ίδιος)!..

Έγινε και στις ΕΕΔ και θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, (γι’ αυτό προσέξτε οι συστημικοί, όσοι θέλετε, με κάθε τρόπο, να ανέλθετε), ό,τι έγινε και με τους Τ. εθνοκεντρικούς και Ευρασιανιστές Αξκους, που τους “καθάρισαν” οι Η.Π.Α., τα τελευταία 15 χρόνια, με πολύ καλό σχεδιασμό, όλους!!!…

Εκεί όμως φίλοι μου υπήρχε και αιτιολογική βάση, ώστε να γίνει κάτι τέτοιο, διότι υπήρχε -και έντονος μάλιστα- Αντι-Αμερικανισμός των Τ. ανωτάτων στρατιωτικών, της τ/στρατιωτικής ηγεσίας, από το 1996, έως το 2010, (ναι φίλοι μου “αντιαμερικανισμός”, παρ’ ότι οι Η.Π.Α. είχαν πάντα την Τ. και τις ΤΕΔ, ως το “αγαπημένο τους παιδί”), ενώ στις ΕΕΔ οι Η.Π.Α. λειτούργησαν… προληπτικά, από της εκδιώξεως του Στρατηγού Φράγκου και των 17; (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα τον αριθμό των εκδιωχθέντων στελεχών, νομίζω ότι ήταν 17) ανωτάτων στελεχών, επί… Μπεγλίτη, έως και σήμερα!

Υπήρχαν τότε και… “Όφεις Ασφαλείας” και… “διπλοί” μέσα στα Ε/Επιτελεία, από τότε, μάλιστα αγαπητοί!

Ψάξτε γνωστούς στρατιωτικούς… “ήρωες”, ψάξτε αξκούς και νυν “δημοσιογράφους” σε Ρ/Φ, (πχ στη Θεσ/νίκη), που τότε “έβαζαν”, επετίθεντο δηλ. δόλια, [με βάση το ισραηλινής εμπνεύσεως σχέδιο κατά των παιδιών και κυρίως κατά των κοριτσιών των στελεχών, (το ίδιο έγινε και στην Τ., την ίδια περίοδο)], επετίθεντο λοιπόν τα τσογλάνια, κατά της… κόρης πχ του ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ, κατά της κόρης του ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΚΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΑΨΑ, κλπ)!..

Ο επόμενος Α/ΓΕΕΘΑ έκανε… ΑΡΙΣΤΑ τη δουλειά του (πρόκειται για τον Έλληνα Χιλμί Οζκιόκ, ο οποίος σήμερα εξαργυρώνει το… έργο του, την… προσφορά του, ως Αρχηγός του “Ευρωπαϊκού Στρατού”! Είναι αυτός που είχε πει ερωτώμενος, “γι’ αυτό έβαλα αυτόν τον άσχετο με τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, για να μην ενοχλεί”)!

Καταλάβατε!..

Χαίρετε!..

Δ. Για κάποιους ξεφτιλισμένους ανώτερους Αξκους, που υπηρετούν στην “ΑΣΔΕΝ” και που τους νοιάζει μόνον, όπως φαίνεται, το πώς θα γίνουν Στρατηγοί, σε έναν… “ΣΤΡΑΤΟ ΛΕΙΨΑΝΩΝ”, όπως θα έλεγε και ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ, για τις σημερινές ΕΕΔ

Ρε ξεφτίλες(!) είναι τρελός και ασόβαρος, όπως λέτε, και μη σοβαρός, όποιος υπηρετεί στην παραμεθόριο, σε ένα νησί πχ, και εντοπίζει σε μια πόλη που απέχει από τα Μικρασιατικά παράλια 1,5 χλμ,  έναν “βρωμιάρη” επαγγελματία δήθεν… “μπουγατσά”, στο μαγαζί του οποίου πάνε και τρώνε σχεδόν καθημερινά 50 με 100 στρ/τες και ΕΠΟΠ και μεγαλύτερα σε βαθμό στελέχη, μόνα ή με τις οικογένειές τους, και τους κάνει μάλιστα και “HUMINT”, (γιατί άραγε ρε ξεφτιλισμένοι, μήπως τα “δίνει” κάπου και πού, αυτά που “παίρνει”), και ο οποίος τύπος… διατυμπανίζει ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι των Σκοπίων και άλλα παρεμφερή;

Εσείς ρε ξεφτίλες, που είσθε Επιτελείς και διαμορφώνετε και άποψη, σχεδιάζετε τυχόν, κλπ, θα καθόσασταν, μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, “να σας τη λένε” και με στολή μάλιστα, να γελάνε με το Στρατό μας και να προσπαθούν να… διαπαιδαγωγούν ιστορικά τα υπηρετούντα Ελληνόπουλα;

Τέτοιους τύπους τους κάνεις “δειχτούς” αμέσως και τους “καις”!..

Φτου σας ρε ξεφτίλες, που εσείς έχετε μυαλό και οι άλλοι είναι βλάκες και δεν ξέρουν τί… απαιτεί η εποχή για να ανέλθουν πχ στην Ιεραρχία! Φτου σας και πάλι φτου σας, ξεφτίλες!!!

Αλλά καλά κάνετε και τα λέτε αυτά, αφού και η Ηγεσία, της οποίας είστε οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι, τέτοια φίδια θέλει, σαν εσάς τους… “λογικούς” και… “σοβαρούς”!

Γι’ αυτό ρε ξεφτίλες και “ευδοκιμούν” στον ΕΣ και στελέχη με… σκοπιανή συνείδηση, που θέλουν να μπουν, αν δεν μπήκαν ήδη στις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, με πολλά “εξωτερικά” και με στρατιωτική στάση, προς τους ανωτέρους τους, ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, για την οποία και ΟΥΔΕΙΣ ενοχλείται! Σε λίγο θα έχουμε και με… αλβανική και με… τουρκική συνείδηση, είμαι σίγουρος ρε ξεφτιλισμένοι, διότι κάτι σαν εσάς θα γίνουν Ηγεσία, ενώ κάποιοι που έφαγαν “σκατό με τον κουβά” θα τους διώξουν… Σχες! Α, ρε φίδια!..

Αν το στέλεχος, που είπε 2 λόγια στον Κο αυτό, ήταν όπως κάποιοι από εσάς ακρίτως τον περιέγραψαν, θα τον είχε κάνει… “αεροπλάνο” τον… Κο αυτόν, που “Μακεδόνας” ων βρέθηκε σε ελληνικό παραμεθόριο νησί και στην ιστοσελίδα του οποίου στο FACEBOOK, υπήρχαν σημαίες της πΓΔΜ και της Τ. !..

“Τρελοί” ήταν και ο Ισαάκ και ο Σολωμού και παλαιότερα ο Παπαφλέσσας, ο Καραϊσκάκης, ο Μακρυγιάννης κλπ ρε κότες, που νοιάζεστε μόνον για το ύψος – βάρος, για το λουστρίνι παπούτσι που το φοράτε παρατύπως, αφού δεν προβλέπεται με τη στολή που φοράτε καθημερινά, και για το υποκριτικό πειθαρχικό “προφίλ” σας!..

Κρυφτείτε στις τρύπες σας ρε ξεφτίλες ή κάτω από τα φτερά των… Αρχηγών των Ομάδων, των Δικτύων ή των Κομμάτων που ανήκετε και κλείστε τα βρωμερά σας στόματα φίδια κολοβά, αφού κανείς δεν σας έμαθε να μιλάτε μόνον για κάποιον / κάποιους που γνωρίζετε και μόνον, και που όταν θα φτάσετε Σχες αρχαίοι ή Ταξίαρχοι, θα θελήσετε να περάσετε και από τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, για να πάρετε… “ΠΡΟΣΟΝΤΑ”!.. (21ος αι. γαρ)!

Έχετε σκεφτεί ρε ξεφτίλες πώς έζησε μέχρι σήμερα ο ΕΣ; Τί πιστεύετε αλήθεια; Έζησε μόνον με κάτι “σοβαρούς” και… “ευσταλείς” σαν εσάς, που πηγαίνουν μόνον στις διάφορες εκδηλώσεις, δεξιώσεις, κλπ και προβάλλονται, κάνοντας χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον τους; Κάποιοι “έπαιξαν και τη ζωή τους”, τα παιδιά τους και άλλα πολλά ρε φίδια κολοβά, που είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε τους εχθρούς της… οικογενείας σας, δηλ .των ΕΕΔ, αν το νοιώθετε αυτό που τώρα διαβάζετε τί σημαίνει, όντας, χωρίς να το καταλαβαίνετε άραγε(;), μέσα στην παγίδα που σας έστησαν!..

 Isaak Solomou

Και να θυμάστε πάντα! Το Κράτος έχει πάντα “ασφαλιστικές δικλείδες”, γι’ αυτό να φοβάστε και λίγο ρε ξεφτίλες, που σας έκαναν φίδια, τα φίδια οι υψηλά δηλ. ιστάμενοι φίλοι σας, οι “σοβαροί” και “μετρημένοι” της Ιεραρχίας ή έστω κάποιοι εξ αυτών! ! !

                                                 ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΚΟΥ!

                                         “ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ (!) ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ“!

Ε.  Θα τα ξαναπούμε, πιστεύω σύντομα, Φίλοι μου!

                                                                                           “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                          ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                              – / –

ΥΓ.

05-30-16

US Intelligence: «ISIS Set to Launch Major Terror Attacks in European Cities in Coming Weeks»

ISIS is expanding fast. While the Obama administration treats Iraq and Syria as the main fronts against the jihadi organization, ISIS has opened three more fronts.

The US military chiefs fighting ISIS, have recently claimed that the US has re-organized its military resources and is determined to cut down the Islamic state after the lame efforts in the last two years.

These words of encouragement have come from Gen.Joseph Votel commander of US Middle East forces and the first US general to be assigned to Syria in its nearly six years of war, and Lt. Gen Charles Brown commanding the US Al Udied Air Base in Qatar where 750 aircraft operating in the Gulf and Middle East are based.

When US airstrikes against the Jihadist organization began the offensive in late 2014, it was marred by inadequate intelligence and (specifically that of intelligence analysis), and sporadic aerial action debka files repeatedly reported that American and coalition air strikes against the Jihadists were too few, misfired and many of the bombers returned to base with much of their ordnance unused.

It appears that the Obama administration has finally decided to tackle ISIS in earnest.

Our military and anti-terror experts claim it is too soon to determine whether the US commitment is real.

It is true that there are signs of limited US military movement in Syria, Libya and Iraq indicating a possible change.

For example: Increasing the number of US special forces in these three countries, far beyond the framework that President Obama is talking about publicly, when he says «small forces».

There are about 7,500 US soldiers deployed in Iraq and Syria, with an additional 2,000-3,000 fighters working for private security contractors. In Libya there are an additional 1,000 to 1,250 soldiers.

American planes take off from Incirlilk base in South Turkey 350km by air from Raqqa, ISIS Syrian capital, and 700km from Mosul, ISIS Iraqi capital, and do not need to fly more than 1,450km (about 770 miles) when they approach from the Persian Gulf.

ISIS still shows no sign of cracking or dismantling its Islamic Caliphate, and its military and terrorist capabilities.

There are several reasons for this:

  1. ISIS is expanding fast. While the Obama administration treats Iraq and Syria as the main fronts against the jihadi organization, ISIS has opened three more fronts: in Egypt, Sinai Peninsula, and Libya.
  2. While the US had quietly added 4 to 5 detachments of US special forces, these forces are too small to be a military challenge to the terror organization, and all they can do is fight ISIS with the help of local forces, as the US are doing in Iraq and Syria.
  3. In addition to Mosul and Raqqa, the ISIS has established capitals at the Lybian port of Sirte on the Mediterranean Sea and in Jabal Halal mountain range in central Sinai with a cluster of ISIS bases. They provide a fallback option for the terrorist organization in the still distant prospect of Raqqa and Mosul falling to US and local forces.
  4. When General Brown reported that the US Air Force is now hitting ISIS held oil fields, funds and headquarters, and that its revenue has fallen “only” to $56 million per day, he omitted to mention the ISIS Lybian oil fields and their revenue. In fact, debka file’s military sources note that ISIS is making up for revenue shortfalls in Syria and Iraq by pumping oil in Libya and the surrounding desert. While US military sources claim that 45 percent of the territory the Islamic State seized in Iraq in 2014, and 20 percent in Syria, has been reclaimed, ISIS still hangs on to its key strategic assets.
  5. Furthermore ISIS this week launched an offensive in the northern and eastern Syrian regions of Aleppo, Azaz, and Deir-a-Zor, and inflicted damaging assaults on May 14 and May 23 on Russian bases and Syrian Syrian government centers near Jableh and Tartous in Western Syria. It is obvious its external terrorist capacity has not been cut down as was expected.

US and Middle East intelligence agencies hold information showing that ISIS is going to expand its bomb attacks in major cities in Europe and the Middle East, in the coming weeks. This follows an estimate of the organization’s leaders that the attacks on the Russian and Egyptian passenger aircrafts, and the terror attacks in Paris, Brussels and Tunisia, to be very successful.

via “DEBKA” ISRAEL

ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ;  

                                                                                            – / –