Πάμε παιδάκια όλοι μαζί: “ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ” !..

Φίλοι μου!

Πάμε, αμέσως παρακάτω, να ρίξουμε μια… “πιστολιά”!..

 Πόσες ημέρες πέρασαν από το άρθρο που σας παρουσίασα για τον Ράμα, τον Έντι το φίλο μας, όπου εκεί σας έγραφα και (!) για τους… αλβανικούς αετούς ή το… μια ωραία πεταλούδα, (που κάναμε με τα χέρια μας, όταν ήμασταν παιδιά και τραγουδάγαμε τότε το γνωστό αυτό παιδικό τραγουδάκι), το… μια ωραία πεταλούδα, λοιπόν στα ελληνικά στρατόπεδα, από τριμηνίτες Στρατιώτες, Β’ γενιάς Αλβανούς, στην χώρα μας, οι οποίοι έλαβαν με βάση τα ισχύοντα… αίσχη(!) στην Πατρίδα μας την ελληνική υπηκοότητα;

– Θα πέρασαν 4, 5 ημέρες, άντε 6 και διαβάσαμε όλοι για το περιστατικό στο Μεσολόγγι, στο εκεί ΚΕΝ!

Ποιά είναι η (επί της ουσίας) αλήθεια όμως; Διαβάστε την, αμέσως παρακάτω:

Τέτοιο περιστατικό δεν έγινε για 1η φορά! Έχει συμβεί κατ’ επανάληψιν, τα τελευταία 5, 6 χρόνια, στο ΣΞ τουλάχιστον, (εκτός αν το μέγεθος της ηλιθιότητος κάποιων, για να μην γράψω “προδοσίας”, έχει τοποθετήσει Αλβανούς, και δήθεν Έλληνες πια και στους άλλους 2 κρισιμότατους Κλάδους), και αυτοί εκεί στο Ε/ΥΠΑΜ που κάνουν τώρα τις… παρθένες και πως δεν ήξεραν τίποτα, απλώς ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ(!!!), όντας δειλοί, άβουλοι και ακόμα όχι μοιραίοι!.. (Δεν το εύχομαι)!..

– Γνώριζε και γνωρίζει η στρατιωτική ηγεσία τί συνέβαινε και τί συμβαίνει με τους… αετούς φίλοι μου, απλώς κανείς δεν τολμούσε να θέσει το χέρι του “επί των τύπων των ήλων”, διότι αυτοί που ήσαν και είναι εκεί “ψηλά”, αναξιοκρατικά οι περισσότεροι, ενδιαφέρονταν και ενδιαφέρονται μόνον για τα γαλόνια τους, ακολουθώντας πάντα τη γνωστή λαϊκή ρήση, να κυλάει ο αραμπάς, άσχετα αν αυτός κυλούσε και κυλάει σε βάρος της ίδιας της ασφάλειας των ΕΕΔ και συνακολούθως της ΕΛΛΑΔΟΣ!..

– Επί πλέον φίλοι μου, όσα στελέχη ανέφεραν παρόμοια περιστατικά και γενικώς “καθαρά” και “αποδεδειγμένα” (για όσους καταλαβαίνουν) θέματα ασφαλείας, ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΝ(!!!) σαν εχθροί μέσα στο Στράτευμα και σαν επικίνδυνοι! Όπως σας το γράφω! Ό,τι σας λέω! Το “γιατί” το καταλαβαίνετε! Διότι, εκτός της προηγουμένης παραγράφου, ενοχλούσαν με τις όποιες σχετικές αναφορές την… ήσυχη ροή της ζωής του Στρατού, (sic), ενεργούσαν σαν τη μύγα μέσ’ το γάλα και έβαζαν ή ορθότερα θα(!) έβαζαν δύσκολα στην -κάθε- Ιεραρχία!..

– Έτσι, τα στελέχη αυτά, στις όποιες ακολουθούσες κρίσεις πήγαιναν (και μακάρι αυτό να αλλάξει) σπίτι τους, παράνομα μεν, αλλά τυπικά νομίμως, με την νομιμοφάνεια του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου  / ΑΣΣ. (Με… παρθενοραφή, όπως θα έλεγε και ο Κος Τσίπρας, ή… “99” ή… Ιντέγιε, όπως έχουμε αποκαλέσει, και εξηγήσει εδώ το γιατί”, τον νυν Έλληνα Π-Θ)!..

– Τέτοια στελέχη, (“σου λένε”), αν ανέλθουν στην Ιεραρχία, θα γίνουν / γίνονται επικίνδυνα και για την ίδια την ηγεσία! (Το “γιατί” δεν απαιτεί εξήγηση, για έναν κοινό νου, τουλάχιστον)! Προσθέστε, για να “δέσει” το γλυκό, ότι στις διευθυντικές θέσεις των “Πληροφοριών” τοποθετούνταν μέχρι πρότινος ακόμα, συνήθως, άτομα άσχετα με το αντικείμενο, ώστε ομοίως να μην… ενοχλείται η όποια κάθε φορά ηγεσία, (πώς σας ακούγεται αυτό), ή για να γράψουν στο βιογραφικό τους ότι “πέρασαν” και από το Νο 1 αντικείμενο του 21ου αι., (μαζί με τον Κυβερνοπόλεμο φυσικά), τις “Πληροφορίες”, ώστε οι επικεφαλής του… Δικτύου τους ή γενικώς οι… ισχυροί “δικοί” τους, να τους έκαναν στη συνέχεια ανώτατους, ενώ για τα… “μπόσικα”, οι σχετικοί “μικρότεροι” βαθμολογικά Αξιωματικοί τοποθετούνταν στον κρίσιμο αυτό Τομέα μεν, αλλά για να παίζουν το ρόλο του… “σκλάβου” δε, και όταν θα ήταν -κάποια στιγμή- να λάβουν / να καθέξουν / κατά το Νόμο, (κανονικό ή ηθικό / στρατιωτικό), θέση, τους έλεγαν / λένε αντίο!

– Υπήρξε πχ σχεδόν πρόσφατα, ανώτερο στέλεχος στη Σάμο, (όχι στο… Μεσολόγγι), που “τσίμπησε”… (Θεσσαλονικιό “demek”) Τυροπιτά, σε κάποια πόλη του νησιού, με απόσταση 1,5 χλμ από τα σημερινά τουρκικά Μικρασιατικά παράλια, ο οποίος ήταν και παραμένει ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, (έψαχναν μετά στην ΕΥΠ, να βρούνε πώς έλαβε κάποιους ψήφους το Ουράνιο Τόξο στο νησί εκεί), ο οποίος έκανε… “briefing” και ό,τι άλλο στα… φανταράκια που έβγαιναν έξοδο και πήγαιναν να φάνε εκεί ανυποψίαστα, ή στα όποια στελέχη υπηρετούσαν και ζούσαν εκεί, αφού έπιανε φιλίες μαζί τους συζητώντας για αθλητικά (παρουσιαζόταν ως φανατικός ΠΑΟΚτζής) ή για γυναίκες και ό,τι άλλο, για “πλησίασμα” ασφαλώς, κλπ.

– Όταν το περιστατικό αναφέρθηκε, ο τότε “πολύς” Στρατιωτικός Δκτης “σιώπησε” εμφαντικά, ο Αστυνομικός Δντης, (για κάποια 20 χρόνια ο ίδιος εκεί…) είπε στο στέλεχος “κακώς έπραξες” που τον “έβγαλες” (με δημιουργία στημένου επεισοδίου, αφού κανείς δεν ασχολείτο, ώστε να εκδηλωθεί ο στόχος, όπως και εκδηλώθηκε) και τελικώς το στέλεχος, (αφού και οι αριστεροί Τσουκαράκηδες του Σχηματισμού “τον έδωσαν” υπογείως στους ισχυρούς στο ΥΠΑΜ δικούς τους), αρχικώς δακτυλοδείχθηκε από σχετικούς και ασχέτους ως … ΓΡΑΦΙΚΟΣ (οι χαρακτηρίζοντες είναι “μανούλες” στο είδος, σύγχρονοι συστημικοί Αξκοι, “γκραντ μάστερς” της συκοφαντίας και της ρουφιανιάς) και ακολούθως εξεδιώχθη “εύκολα”, του στρατεύματος!

– Είναι το ίδιο στέλεχος που σε Μονάδα (ΠΒ) της ίδιας νήσου και την ίδια περίοδο “τσίμπησε” παρόμοιο περιστατικό με αυτό στο Μεσολόγγι, στο οποίο μάλιστα αντέδρασαν Έλληνες στρατιώτες και έγινε μάλιστα στην κεντρική πλατεία της πόλης του Βαθέως, της Σάμου φασαρία με αυτούς και τους υπόψη Αλβανούς “νεο-Έλληνες”,  υπηρετούντες συναδέλφους τους, οι οποίοι μάλιστα είχαν και φανέλες, οι οποίες έφεραν στάμπες του UÇK!

– Στην Μονάδα (ΠΖ) στην πόλη του… Τυροπιτά είχαμε τα ίδια περιστατικά, όπου μάλιστα τα βράδια τα Αλβανόπουλα έκαναν στα Ελληνόπουλα μαθήματα (αλβανικής) Ιστορίας και Γεωγραφίας, διδάσκοντας ότι όχι μόνον η… “Τσαμουριά”, αλλά και η Κέρκυρα και η Δ. Μακεδονία, είναι αλβανικά εδάφη!.. (Η Μονάδα ήξερε και “έξυπνα”, κατ’ αυτήν, σιωπούσε, αφού αυτά τα φαινόμενα δεν δημιουργούν… καλή εικόνα για τον κάθε “εξελίξιμο” Διοικητή)!.. Στην απογευματινή μάλιστα ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου οι Αλβανοί αυτοί έβγαζαν τα… καπέλα τους και όχι “τζόκεϋ”, (αχαχαχαχα), ώστε να μην χαιρετούσαν τη Σημαία μας, που υποστελλόταν μπροστά τους!..

– Υπήρχε μάλιστα και ένας Αλβανός, με καταγωγή από χωριό έξω από τα Τίρανα, που ήθελε να γίνει Αξκος (ΣΣΕ), του οποίου –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– ο αδελφός υπηρετούσε στη Σ/Ν στην ΕΛΔΥΚ!.. (Το πληροφορήθηκε άμεσα ο Σχης, Δκτης της Σ/Ν στην Αθήνα, (ΣΣΕ: 1987), Αξκος του “Συστήματος”, προαλειφόμενος σήμερα Ταξίαρχος, κλπ, κλπ / Τί έγινε; Ρωτείστε τον! Τίποτα δεν έγινε φίλοι μου, αφού όλοι αυτοί δεν αναφέρουν, όντας κοτούλες, ώστε να ανέλθουν!.. Μην κυττάτε που μιλάνε όλοι αυτοί για… Πατρίδες, που πάνε και κάνουν τον… Ψάλτη ή τον Αναγνώστη, μην κυττάτε που τους προβάλλει (τη εντολή / Δοτική) το γνωστό στρατιωτικό τσατσο-κρανο-σάϊτ, (τώρα διευθύνεται -σχεδόν- από την κόρη πρώην υπαλλήλου της ΕΥΠ), να γνωρίζετε ότι είναι κότες φίλοι μου και μάλιστα λυράτες, μόνον “κο, κο , κο” και από πράξη, από έργα, ΜΗΔΕΝ)! 

– Θέλετε και άλλα; Εδώ υπήρχε φιλοσκοπιανός Έλληνας ή ελληνόφωνος(;) Λγος, (όπως και ένας Ανθυπασπιστής), Λγος λοιπόν με “κονέ”, που θα τρελαθείτε αν σας τα γράψω, ο οποίος ήταν όχι… ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ, αλλά… ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ, (αχαχαχαχα), ο οποίος είχε υπηρετήσει και στη Σ/Ν, είχε “Χ” εξωτερικά, (αποστολές στα Βαλκάνια κυρίως) και ο οποίος ήθελε να υπηρετήσει και στις… “Πληροφορίες”!.. (Μπορεί τώρα να υπηρετεί σ’ αυτές ή να είναι στο εξωτερικό, ενώ στο απώτερο μέλλων μπορεί να γίνει, σ’ αυτές τις ΕΕΔ, και Στρατηγός, ενώ κάποια θύματα Έλληνες Αξκοί, όσο βαρύ βιογραφικό και αν έχουν, μπορεί να σταλούν, και διωγμένοι μάλιστα, από τίποτα μελλοντικούς… Τελλίδηδες, στα σπίτια τους)!..

– Θέλετε να σας γράψω και άλλα από τους… αγγέλους μας στη Σάμο; Μήπως θέλετε πχ και για τη Λέσβο, που “παίζει” πολύ τελευταία, ώστε να διαρραγεί περισσότερο ο… παρθενικός υμένας των αιφνιδιασμένων τάχα μου Κυρίων, “ενστόλων” (sic) και μη, του Ε/ΥΠΑΜ και ειδικότερα του ΓΕΣ;

– Όχι φίλοι μου! Αρκετά! Ας τα ψάξουν οι υπεύθυνοι τα υπόλοιπα και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος!.. Αρκετά παρουσιάζομαι, όντας μάλιστα ΕΛΛΗΝΑΣ, ως χαζός, ή ό,τι άλλο, (είμαι βέβαιος ότι θα συμβαίνει αυτό, στα βρωμερά στόματα κάποιων ρουφιάνων, με λαμέ στολή και με μη προβλεπόμενα λουστρίνια παπούτσια… / πιθανώς και όχι μόνον), αρκετά έκανα / κάναμε, για να μην αδικώ τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδος, “Μάγκες”, κάποια σκύβαλα του Στρατού και όχι μόνον!..

– Καταλάβατε λοιπόν, συμπερασματικά, τί κακό έχει γίνει ευρύτερα στις ΕΕΔ, λόγω του κομματισμού, των “Χ” συνδικαλιστικών Οργανώσεων, της συνημμένης αναξιοκρατίας, κλπ, κλπ, κλπ. ;

– Και φίλοι μου! Οι Τούρκοι ξέρουν και γελούν, δυστυχώς! Αυτό, για όσους “τσόγλανους”… μαθητές μας και μη, θα βγουν να πουν ότι οι Τούρκοι θα μάθουν, και κακώς εγράφησαν όλα τα παραπάνω, κλπ, κλπ, κλπ! Και στο φινάλε, φινάλε αγαπητοί μου, καλύτερα να τους το επιβεβαιώσουμε εμείς εδώ και ας μας αποκαλέσουν όπως θέλουν οι εγχώριοι “ένστολοι” (sic) και μη, …  δήθεν Πατριώτες, ώστε να υποχρεωθούν κάποιοι λίγοι, (που δεν μπορεί θα υπάρχουν), να λάβουν αμέσως άμεσα -αρχικά- προσωρινά μέτρα και ακολούθως μόνιμα! Πρώτα πρέπει να κυττάξουμε τα διάτρητα… οπίσθιά μας, πριν ασχοληθούμε με αυτά του όποιου Εχθρού, ο οποίος όσο χάλια και αν είναι, αν εσύ είσαι σε χειρότερη κατάσταση, πάλι ΧΑΜΕΝΟΣ θα είσαι!.. (Αυτό δίδασκαν οι σοφοί ΕΛΛΗΝΕΣ παλαιοί Αξκοί των Πληροφοριών, στο αντικείμενο Έσχατες Αναγκαίες Λύσεις – Τακτικές)!.. 

– Και για να μην ξεχάσω! Είναι το ίδιο ΚΥΚΛΩΜΑ, το ίδιο ΣΥΣΤΗΜΑ, που διοικεί, με μέλη τα οποία καθορίζονται πάντα ότι θα ηγηθούν των 3 Κλάδων, λίγα χρόνια πριν από την προαγωγή τους σε ανωτάτους, ΣΥΣΤΗΜΑ, το οποίο διέλυσε (τη εντολή / Δοτική) τα τελευταία χρόνια και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΕΔ – ΕΥΠ, με αντίστοιχο ασφαλώς σχέδιο διάβρωσης και της ΕΥΠ, (από εκεί υπηρετούντες), μιας Υπηρεσίας, όπως η ΕΥΠ, η οποία μέχρι και τα τέλη της 10ετίας του 1980 (ξέρω τί σας λέω / τί σας γράφω) γνώριζε μέχρι και τί χρώμα βρακί φόραγε πχ όποιος έμπαινε στην Ελλάδα, κλπ, κλπ, κλπ!

– Ξέρω, πάλι θα βρεθούν κάποιοι ανεγκέφαλοι, κάποιοι με υψηλό βαθμό ιδιωτίας, να πουν ότι ο… ΕΛΛΗΝΑΣ είναι ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ, κλπ, όπως το έλεγαν και για τον… ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, όταν αυτός τους έλεγε ότι οι Τούρκοι φοβόντουσαν τον ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και πανηγύρισαν όταν έμαθαν ότι πέθανε!.. Τώρα αλήθεια, (και παρενθετικά), τώρα που οι Αμερικανοί “έβγαλαν” / “απελευθέρωσαν” τα έγγραφα που πιστοποιούν ό,τι έλεγε κάποτε για τον Ανδρέα, όταν ασφαλώς υπήρχε κατάλληλο σημείο για αναφορά, στις όποιες αναλύσεις Ε-Τ θεμάτων, ο… ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, τί έχουν να πουν;

  • ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ βρεεεεεεεεεεεεε!..

– Ρε ηλίθιοι που πληρώνετε θέσεις Πληροφοριών, αλλά και μη, χωρίς να αξίζετε, σ’ αυτό το σύγχρονο ελληνικό στρατιωτικό… Καφενείο, για να μην γράψω τίποτα άλλο (εννοώ πληροφοριακά) και παρεξηγηθώ, έναν εκπαιδευμένο και στρατευμένο, (όχι στρατολογημένο), δεν θα τον βρείτε ΠΟΤΕ(!) με κομματική ταυτότητα, ή θα τον βρείτε με άλλη, διάφορο της πραγματικής, αν αυτό κάποια στιγμή θα είχε απαιτηθεί, για κάποιους “Χ” λόγους! Ξυπνάτε!!!

– Αλλά και σε μια τελική ρε… κουτό-ψευτό-μαγκες, τώρα πχ που σας γράφω είναι πρωϊ και έξω έχει ήλιο ρε! Θα μπορούσατε εσείς σοβαρά, αν ήσασταν εδώ, να μου λέγατε ότι είναι βράδυ και βρέχει; Αν καταλαβαίνετε τί θέλω να πω! Και μιλάμε, αν απαντάγατε σοβαρά, και όχι με τις σύγχρονες παπαριές των σύγχρονων τάχα μου διανοούμενων, που μιλάνε “για τη δικιά μου / σου αλήθεια” και Ω(!) της Μα…κακίας…, κλπ! (Φυσικά στις Πληροφορίες θα μπορούσαμε να δεχθούμε μια ευφυή, αλλά και πάλι σε χιουμοριστική βάση, απάντηση, στυλ “ΑΡΚΑ”, κλπ! Καταλάβατε)!

– Τί θέλω να πω; Θέλω να πω λοιπόν ότι, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν, μεταξύ των άλλων, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ στον χειρισμό των εθνικών θεμάτων και θα πρέπει όταν μιλάτε γι’ αυτόν και την έκφραση της ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΙΑΣ του στο… ΠΕΔΙΟ, να πλένετε πρώτα το στόμα σας, STOP!..

– Τώρα λοιπόν για εσάς αυτό τί σημαίνει; Σημαίνει ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι Παπανδρεϊκός; Τότε ξαναρωτάω, όπως είχα πράξει παλιότερα, γιατί υπογράφει ΕΛΛΗΝΑΣ; (Τέλος μαθήματος, προχωράμε)!..

– Είναι κρίμα πάντως, αφού αν ήσασταν λίγο και όχι πολύ “σωστοί” , “ίσιοι” να ήσασταν λίγο δύσκολο, θα μπορούσατε να “πάρετε” απ’ εδώ, από το σάϊτ μας και την Ομάδα του ΕΛΛΗΝΑ, πολλά περισσότερα, που ΣΙΓΟΥΡΑ (1,05 – 3,60, 6) αγνοείτε!.. Ας προσέχατε!..

– Και εσείς Τούρκοι, Τουρκαλβανοί και λοιποί, μην πολυχαίρεστε! Όσο θα υπάρχουν οι ΑΓΓΕΛΟΙ δεν θα κοιμάστε ΠΟΤΕ ήσυχοι!.. Α! Να μην ξεχάσω φίλοι Τούρκοι! Ερχόμαστε σύντομα στο… “χωριό” σας! Για να μην ανησυχείτε! Ερχόμαστε, για να ξέρετε, με τον ΘΡΥΛΟ το Φλεβάρη, στην Άγκυρα, για να παίξουμε με την OSMANLISPOR, (ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ -ΚΗ / ΟΘΩΜΑΝΟΣ -ΝΗ ΣΠΟΡ”, αχαχαχαχα), το ξεχάσατε; Αυτό εννοούσα, αχαχαχαχαχα!..

– Και τώρα για τα… Αλβανά, που ζουν στην Ελλάδα και που παίρνουν την ελληνική υπηκοότητα και πάνε μετά να υπηρετήσουν 3(!!!) μήνες, κρίνω ότι πρέπει να σας θυμίσω κάποια πράγματα, και πάλι! Τί να κάνω, αφού σας αγαπώ!..

α.  Είναι όλα τους ποτισμένα με μίσος για την Ελλάδα, από τους γονείς τους, οι οποίοι ήλθαν στην χώρα για να εργαστούν και οι οποίοι μεγάλωσαν στην Αλβανία επί Χότζα, με ακούσματα και μαθήματα μίσους για τον έναν τότε και κύριο εχθρό, που ήταν ο Ελληνισμός και η ΕΛΛΑΔΑ! (Πού είσαι Κε Αποστολίδη, Κε Σαμαρά και λοιποί Κοι);

β. Χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται, για διάφορους λόγους και αιτίες, (για διενέργεια συγκεκριμένων… ζημιών στην χώρα μας, με την ευρύτερη σημασία της λέξης), από τις αλβανικές ΜΥ!..

γ. Έτσι, ενετάχθησαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (εδώ εισήλθαν πολύ εύκολα και οι περισσότεροι ως… Β. Ηπειρώτες, λόγω της… αγνότητος, (για να μην γράψω τίποτα άλλο και παρεξηγηθώ), του Μιχαλολιάκου και των ορθών ΠΙΣΤΕΥΩ του, για τη λεγόμενη Β. Ήπειρο, κλπ, κλπ, κλπ, που όμως σήμερα στο Πεδίο, δεν αντανακλούν τον… ρεαλισμό, την πραγματικότητα), καθώς και στα αριστερά ή παρουσιαζόμενα ως τέτοια, μαντριά, όπως στο ΣΥΡΙΖΑ, (λιγότερο στο συστημικό ΚΚΕ, που δείχνει να προτιμά να εντάσσει στους κόλπους του Πακιστανούς, Αφγανούς, κλπ), όπως και γενικά στο αριστερό παρακράτος! [“Βάλτε” εσείς ποιό είναι αυτό! Είναι ο ANTAΡ-CIA, είναι το… ΚΕΕΡΦΑ, είναι τα… αναρχικά Εξάρχεια, (τα οποία μοιάζουν εσχάτως να οδηγούνται σε απώλεια της όποιας τους παλαιάς… αγνότητας), ποιό είναι];

δ. Έτυχαν εκπαιδεύσεως… “οδών και ρυμών”…  (κάποιοι ασφαλώς εξ αυτών ακόμα και μέσα στην χώρα μας και από Κοσσοβάρους, πρώην και νυν στελέχη του UÇK! Οι “Άγγελοι” έχουν και “φωτο” και κασέτες ήχου, όπως λέγαμε παλιά, οι παλιοί).

ε. Οι πραγματικοί, λεγόμενοι, Β. Ηπειρώτες, (εξήγησα το “λεγόμενοι” στο άρθρο για το φίλο μας τον Έντι), ΠΕΤΑΧΘΗΚΑΝ στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, από το 1990 και την κατάρρευση του γήϊνου… Παραδείσου, μέχρι και σήμερα, από όλους τους Έλληνες ή ελληνόφωνους Κυβερνήτες της Πατρίδος μας, οι οποίοι “πέρασαν” από την εξουσία, (το πόσο τους “πέταξαν”, λιγότερο οι “τάδε” Κ-Β σεις / Κ-Β τες, περισσότερο οι “δείνα”, δεν θα ασχοληθούμε! Ο μόνος που είχε σχέδιο για τους Αλβανούς, δυνατό, αλλά που ποτέ δεν εφαρμόστηκε, διότι ήταν ελληνικό και δεν το άφησαν να υλοποιηθεί κάποιοι διεθνοποιημένοι Ελληνόφωνοι τότε, ήταν του Κων/νου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ / Είχα αναφερθεί παλαιότερα σ’ αυτό, αλλά δεν δόθηκε ευκαιρία να σας το παρουσιάσω)!

– Εκείνοι που ωφελήθηκαν και ωφελούνται συνεχώς, εις βάρος των πραγματικών εξ Αλβανίας Ελλήνων, είναι οι Αλβανοί μετανάστες στην χώρα μας, οι οποίοι “βγάζουν” ετησίως, από την Ελλάδα, στην Αλβανία, αφορολόγητα, κάποια δις Ευρώ, και οι οποίοι καθυβρίζουν την χώρα που τους τρέφει και ζει, έχοντας βεβαίως μέσα τους, πλην του DNA μίσους τους, του μίσους των καταβολών τους, πλην του Χοτζικού γενιτσαρικού φυτεμένου μίσους τους, και το μίσος ή έστω την αντιπάθεια, που συνήθως δημιουργείται παγκοσμίως, στη σχέσεις μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων!

– Αυτό τώρα μερικώς αρχίζει και αλλοιούται, αφού έχουμε πια και Αλβανούς… εργοδότες στην Ελλάδα! Εδώ, στο θέμα αυτό, ο ρόλος των αλβανικών ΜΥ, δια της… κανονικής, εισχωρήσασας στην Ελλάδα, αλβανικής ΜΑΦΙΑ, της διεθνούς ΜΑΦΙΑ, αυτής δηλαδή των ΜΚΟ, δια αμερικανικών εντολών και κυρίως μέσω της δήθεν… “Δημοκρατικότητος” των Ελλήνων κυβερνώντων και κατ’ ουσίαν “έργω” συνεργατών τους, κλπ, είναι άκρως σημαντικός, αφού έχουν χρηματοδοτήσει και χρηματοδοτούν, (όπως παλαιότερα την αλβανική στην Ελλάδα μετανάστευση), την αγορά επιχειρήσεων, και όχι μόνον, στην Ελλάδα της Κρίσης)!

στ. Οι ζώντες εδώ Αλβανοί έχουν εντός τους δημιουργήσει για την χώρα μας μια εικόνα ότι αυτή είναι “Μπου….λο” και ότι μπορούν ατιμωρητί να κάνουν ό,τι γουστάρουν! Αυτό “πέρασαν” και στα παιδιά τους! Ποιός δηλαδή θα τους κάνει ή πει τίποτα, πχ σήμερα; Οι “μάγκες” του Κου “99”, οι ξένες φυτεμένες από χρόνια SOROS-ΜΚΟ, των “Διεθνών Εβραίων”, οι διεθνιστές απάτρηδες, πχ του… “ΑΝΤΑΡ-CIA” ή δεν ξέρω ποιοί άλλοι, που το μόνον που τους νοιάζει είναι η αλλαγή, η αλλοίωση, αν όχι και η Κ/Φ των χαρακτηριστικών του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της ελληνικής ΦΥΛΗΣ;

– Έτσι, με την πονηρία που ανέπτυξαν επί Κομμουνισμού, (ώστε να επιβίωναν), με λίγες παραστάσεις του… Κόσμου, ως… Ορεινοί και όντας ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ (!), ζουν μέσα στην ελληνική κοινωνία και επιβιώνουν ανάμεσα στους καλοκάγαθους και φιλότιμους, σχεδόν στο σύνολό τους, Έλληνες, έχοντας το όνειρο να τους… κατακτήσουν “μια μέρα” και αγνοώντας (ή όχι) την ιστορική ΑΛΗΘΕΙΑ, που σας παρουσίασα στο άρθρο για τον Γενίτσαρο… Έντι!..

ζ. Οι Τουρκαλβανοί καταλαβαίνουν, δυστυχώς(!), ακόμα, μόνον την γλώσσα της βίας, η οποία ούσα εντός τους, πολλαπλασιάζεται από τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ τους, που ήταν επόμενο να βιώσουν φίλοι μου, όχι μόνον οι Αλβανοί, αλλά και όλοι οι άλλοι λαοί, που είχαν στις χώρες τους αυτό το φιλολαϊκό (sic)… κομμουνιστικό καθεστώς, (αχαχαχαχα), ένα καθεστώς που –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– έφεραν ή “ψιλο-έφεραν”, άντε, σήμερα, στον 21ο αι., οι Έλληνες, στη δική τους χώρα!!! Έτσι, ήθελαν και θέλουν για την Ελλάδα, οι παγκόσμιοι Κυβερνήτες, οι παγκόσμιοι… Διεθνείς Δημοκρατικοί Εβραίοι, που μέχρι σήμερα, πολεμούσαν και πολεμούν, και με φανατισμό μάλιστα, το κράτος του Ισραήλ, την ιστορική τους δηλαδή κοιτίδα, τους ίδιους τους συμπατριώτες τους, αλλά ολότελα… “φτωχούς”, μπροστά στα δικά τους τεράστια οικονομικά μεγέθη! (Δείτε ότι ο ΟΜΠΑΜΑ, λίγο πριν αποχωρήσει, υπέγραψε παροχή οικονομικής βοήθειας στην Παλαιστινιακή Αρχή, ύψους -κρατηθείτε- 221 εκ. $ Η.Π.Α.!.. Ποιοί να τον υποχρέωσαν άραγε σε μια τέτοια ενέργεια, αφού από μόνος του, δεν νομίζω να ενήργησε! Για να δούμε, τί θα πει όμως και ο… ΤΡΑΜΠ, σχετικά)!.. 

– Σας έγραψα και πάλι παραπάνω μόλις, κάποιες αλήθειες, που εξηγούν σαφώς τη συμπεριφορά των “εν ΕλλάδιΑλβανών! Και επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να πουν ότι δεν είναι όλοι έτσι, κλπ, κλπ, κλπ, παρότι δεν θα συμφωνήσω μαζί τους, και όχι λόγω απολυτότητος απόψεων και θέσεων, αφού -έστω- κάτι τέτοιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στη… δουλειά μας, θα τους καλέσω μόνον(!!!) να σκεφτούν ότι ένα σάπιο μήλο, μέσα σε 100 καλά, θα προξενήσει σάπισμα τουλάχιστον στα 90, αν όχι σε όλα τα υπόλοιπα μήλα, ενώ ένα καλό μήλο, όντας ανάμεσα σε 100 κακά, είναι ζήτημα, αν θα καταφέρει και μετά μάλιστα από πολύ αγώνα, να κάνει καλό, ήτοι “προς… βρώσιν”, έστω και ένα από τα 100 αυτά μήλα!.. Καταλάβατε!..

  • ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! (Σε Στρατό και Πολιτεία)!.. Πρόταση με… καλοσύνη!.. 
  • Έλεγχος μέσα στις ΕΕΔ του “ποιός είναι πού”, άμεσα!.. “Ποιός πάει, πού”, “ποιός θελει τί”, κλπ, κλπ, κλπ, καθώς και εύρεση “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ”, του υπόψη προβλήματος, εντός των ΕΕΔ, ανεξαιρέτως της όποιας κρατικής βουλήσεως, για όλους τους μη Έλληνες, οι οποίοι (θα) λαμβάνουν την ελληνική υπηκοότητα. (Από του τελευταίου Οπλίτη, μέχρι εκεί… στα “ψηλά”, αφού πλέον θα μπορούν… “τέτοιοι” να εισέρχονται και στις στρατιωτικές μας Σχολές, και αφού ασφαλώς προηγουμένως τοποθετηθούν τα πρέποντα στελέχη στις… κρίσιμες διευθυντικές θέσεις)!.. Δεν μου επιτρέπεται να γράψω κάτι παραπάνω!
  • Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, [τον οποίον συγχαίρω για τα νέα του… καθήκοντα και “στέκομαι” στο ότι θα ασχοληθεί με το μέλλον του Στρατού, που όμως εκ των πραγμάτων θα είναι κάτι που θα τον φέρει σε σύγκρουση με το παλιό και κυρίως με το σάπιο, (ελεγχόμενο ή μη), όσο και να μην θέλει εκείνος να ασχοληθεί, όπως έγραψε και είπε, ξεχνώντας ότι για να φτιάξεις ομελέτα, πρέπει να σπάσεις αυγά], θα πρέπει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ”(!), “ΧΘΕΣ, αν ήταν δυνατόν, να ασχοληθεί με τον όποιο ΕΧΘΡΟ, “ένστολο”(sic) και μη, εντός των… Πυλών του ΣΞ και έτσι να τον αποκαθάρει, σε 1ο ασφαλώς χρόνο!..
  • Οι συγκεκριμένοι έχοντες την ελληνική υπηκοότητα Αλβανοί, τάχα μου στρατιώτες, και οι οικογένειές τους, αφού τους αφαιρεθεί η υπηκοότητα να απελαθούν!.. Προηγουμένως οι νεαροί Αλβανοί θα πρέπει να δικαστούν, να καταδικαστούν και να φυλακιστούν για τουλάχιστον 1 έτος, ώστε -πιθανώς- να μάθουν αυτοί και κυρίως όποιοι άλλοι όμοιοί τους, να σέβονται, έστω “τύποις”, την χώρα που ζουν, ό,τι και να πιστεύουν, όπως και να νοιώθουν συνειδησιακά, αλλά και κυρίως να σταματήσει ΤΩΡΑ(!) και άμεσα η εξάπλωση του όποιου παρόμοιουεπιθετικού καρκίνου και στις ΕΕΔ και στην χώρα!
  • Αυτοί φίλοι μου, οι Αλβανοί νεο-Έλληνες, για να καταλάβω, σε περίπτωση πολέμου, όχι με την Αλβανία, [την οποία το ΝΑΤΟ και κυρίως η Αγγλία, ισχυροποιεί και θα ισχυροποιήσει έτι περαιτέρω / θα διαβάσατε για τα 700 (;) ή κάτι τέτοιο αριθμητικά, αμερικανικά άρματα που είναι να παραλάβουν οι ΑΕΔ], αλλά σε έναν πιθανό ή λιγότερο πιθανό Ε-Τ πόλεμο, τί λέτε, θα πολεμήσουν κατά της Τουρκίας ή θα σκοτώνουν πισώπλατα τους Έλληνες, ή θα “καρφώνουν” (και χωρίς χρήματα, όπως κάνουν τώρα στην ειρήνη) στις ΤΕΔ, ό,τι ακούνε ή βλέπουν, κλπ, κλπ, κλπ;  Για πείτε μου!..
  • Να γίνετε, ση συνέχεια, ορθή καταγραφή όλων αυτών των Β’ γενιάς… Ελλήνων (sic), της σημερινής Αλβανίας, και να υπηρετούν κανονικά, πλήρες χρόνο θητείας, όπως και οι λοιποί, οι πραγματικοί Έλληνες και όχι 3μηνο, ως δήθεν Β. Ηπειρώτες ή ως παιδιά Αλβανών που γεννήθηκαν εδώ και έλαβαν, με βάση τα όποια ευεργετήματα των όποιων Νόμων μας, την ελληνική ιθαγένεια, υπηκοότητα ή ό,τι άλλο!..  
  • Θα μου πείτε ποιοί θα ψηφίσουν τέτοιους  Νόμους, οι απάτρηδες SOROS – “99” με τις… συνιστώσες τους ή οι SOROS – Μασωνο – Φιλελεύθεροι, (έτσι λέγονται ακόμα, πριν λίαν πιθανώς μεταλλαγούν λόγω της Τραμπ-ικής πια Αμερικής) ή δεν ξέρω ποιοί άλλοι;
  • Έχετε δίκιο,  δεν φαίνεται να υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες, αλλά ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποιος, εδώ στην Ελλάδα, που να τολμήσει να πει, όπως και ο ΤΡΑΜΠ, [που όλο το SOROS-Σύστημα των “Διεθνών Δημοκρατών Εβραίων, (“Δημοκρατών”, εννοώ όχι Ρεπουμπλικανών), τον πολεμάει ακόμα, έχοντας βάλλει τους πούστηδες, τους σατανιστές, τους ναρκομανείς και άλλους ασθενείς δυστυχώς ψυχικά και σωματικά ανθρώπους, να διαδηλώνουν ακόμα εναντίον του], να πει λοιπόν αντιστοίχως, όπως και ο ΤΡΑΜΠ είπε για την χώρα του, Θα κάνουμε και πάλι ΜΕΓΑΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ“!.. 
  • Σας αφήνω λοιπόν, αλλά προηγουμένως ας… ΣΥΓΧΑΡΩ το σύντροφο Κο ΚΑΜΜΕΝΟ,  ο οποίος, “κρούοντας ανοικτάς θύρας”, είδε αλβανικό σχέδιο πίσω απ’ ό,τι έγινε στο ΚΕΝ Μεσολογγίου!.. Μπράβο σύντροφε, παρατηρώ ότι έχεις κάνει πρόοδο, (θυμήσου και τα παιδάκια στην Κρήτη, όχι όλα ασφαλώς, που σχημάτισαν τον ίδιο… αετό ή… πεταλούδα, (όπως βεβαίως τους είπαν οι… δάσκαλοί τους), στο φιλικό, πριν από 2 χρόνια, (αν δεν σφάλλω), ματς ΕΛΛΑΣ – ΣΕΡΒΙΑ, τότε που δεν άφησαν, ποιοί άραγε, το ματς να γίνει στην Ηπειρωτική Ελλάδα, λόγω του φόβου των εδώ εργαζομένων Αλβανών, τόσο μεγάλο ήταν το μέγεθος της ξεφτίλας τους), αλλά… ΠΡΟΣΕΞΕ! “Κάτω τα χέρια” από τη “μόνιμη” στρατιωτική… “μαρίδα” του υπόψη ΚΕΝ! Ψάξε για ευθύνες εκεί που είσαι, στις υψηλά ιστάμενες στρατιωτικές άσπιλες και αμόλυντες… παρθένες, που ως μέγας… “Γαμίκος” εσύ, μπορείς να τους κάνεις να σε νοιώσουν πολύ, αφού είναι και… παρθένες, τόσο μάλιστα… παρθένες, που για να καταλάβεις σύντροφε Πάνε, όταν πχ είχε ξεκινήσει ΕΔΕ για κάποιον ιδιώτη, φερόμενο ως… φίλο των ΕΕΔ, αλλά με αποδεδειγμένη… εργασία και δράση, για “τρίτους”, και συγκεκριμένα για κάποιους εκεί στην Πατρίδα αυτών που ελέγχουν σήμερα τους…  Αγίους Τόπους, (κατάλαβες), ο διατάξας, μόλις έμαθε ότι ο υπόψη Κος “σχετιζόταν” με προηγουμένους Αρχηγούς του Στρατού, διέταξε και σταμάτησε αμέσως η όποια μέχρι εκείνη τη στιγμή έρευνα!.. Κατάλαβες!.. 
  • Και να θυμάσαι πάντα σύντροφε, (όχι άσχετο, αφού θέλει η ακολουθούσα αναφορά να επισημάνει το πόσο σημασία πρέπει να δώσεις στο ΣΞ Κε ΥΠΑΜ), ότι… χωρίς να πατήσει η αρβήλα, έδαφος ΔΕΝ(!) κατακτιέται“!.. [Τώρα κατάλαβες, γιατί δεν έπρεπε και δεν πρέπει να βάζεις στρατιωτικά ρούχα, το ιερό αυτό… ράσο; “Πάρτο αλλιώς” και δες μήπως κάποιοι, άσχετα αν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, όπως νομίζω, ήθελαν να σε… προφυλάξουν και όχι να σε… προσβάλλουν ή μειώσουν]!..
  • Ο Ουτιδανός, ο οποίος ήρθε σήμερα για συνεργασία, μου λέει τώρα και σας το μεταφέρω αμέσως, ώστε να μην το ξεχάσω! Να πάτε όλοι σας και να διαβάσετε το άρθρο μας του Ιουνίου του 2016, με τίτλο To Ενδιαφέρον Τραπουλόχαρτο… 7, όπου θα θυμηθείτε τί γράφαμε για τον πρώην Α/ΓΕΑ, Πτέραρχο (Ε.Α.) Κο ΒΑΪΤΣΗ και θα καταλάβετε ότι ακριβώς για όσα εκεί γράψαμε… τρίτος δάκτυλος τον “έδιωξε” (ως 1η και σοβαρότερη όλων πιθανότητα της αποστρατείας του, διότι υπάρχουν και άλλες σκέψεις για την αποπομπή του, ως πιθανότητες πάντα, δεύτερες και τρίτες δηλαδή σκέψεις), αφού κάποιοι, (ποιοί άραγε), φαίνεται ότι θέλουν να διατηρούνται οι στρατιωτικές ισορροπίες (ή ανισορροπίες, δεν ξέρω να σας πω ακριβώς) στην περιοχή μας και ειδικά μεταξύ των ΕΕΔ και των ΤΕΔ!.. Συγγνώμη και καλή σύνταξη, Κε Πτέραρχε!..
  • Λέτε φίλοι μου κάποιοι, ποιοί άραγε, (έλα μου ντε), να θέλουν και πολύ περισσότερο να καλλιεργούν την αναξιοκρατία στις ΕΕΔ, να καλλιεργούν φαινόμενα σαν αυτό των Αλβανών… στρατιωτών μας (sic), κλπ, και πολλά άλλα για να μην σας κουράζω, με στόχο την προοπτική Κ/Φ του εναπομείναντος και μόνου ίσως πλέον ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ -ακόμα- ΑΞΟΝΑ ΙΣΧΥΟΣ της δόλιας Πατρίδος μας, ήτοι των ΕΕΔ;  
  • Στον ίδιο μήνα και έτος, να πάτε επίσης και να διαβάσετε τί γράφαμε, από τότε, για τον ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που τώρα… “ανακάλυψαν” ή που τώρα “πίστεψαν” σε ό,τι λέγαμε για το πώς έβλεπαν οι Τούρκοι τον υπόψη Έλληνα πολιτικό, κάποιοι στην ημεδαπή, και που τότε ίσως να γέλασαν ή ό,τι άλλο, αφού  Αμερικανοί πράκτορες των “Δημοκρατικών”, “απελευθέρωσαν” σχετικά έγγραφα που μας… δικαιώνουν, λίγο πριν φύγουν από τη “νέα” CIA, νέα παντού, όπως εκτιμώ ότι θα την κάνει ο νέος της Αρχηγός, πρώην Στρατιωτικός, ΤΘνος, (“Παύλε Μελά” για σένα), και απόφοιτος του Χάρβαρντ, Κος Mike POMPEO, (53 ετών / 30-12-1963), ο οποίος φέρεται ως σκληρός”, αλλά “δίκαιος“!..
  • Στον Κο POMPEO εύχομαι Καλή Επιτυχία στο έργο του, προς όφελος όχι μόνον των Η.Π.Α., αλλά και της παγκόσμιας ειρήνης! Θα γράψουμε σχετικά σύντομα! [Στη σύγχρονη Ελλάδα, στην Ελλάδα της κομματικής σήψης και βρωμιάς, στην Ελλάδα με τους εγκάθετους κομματικούς Γκαουλάϊτερς, τους διάσπαρτους εντέχνως ΠΑΝΤΟΥ, μέχρι και στο Ε/ΥΠΑΜ, στην ΕΥΠ, κλπ, δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ(!) φίλοι μου, πχ ο συνομίληκος του Κου POMPEO, … “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, να γινόταν Διοικητής της ΕΥΠ, κλπ, κλπ, κλπ]!..
  •                                                                                 ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ” !!!
  • ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
  •                                                                                         “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                            “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.  

1.

– Μιας και το έφερε η… κουβέντα, αναζητείστε στο Διαδίκτυο και βρείτε και διαβάστε [ΚΑΙ(!)] για το πώς έβλεπαν οι Η.Π.Α τον Α.Γ. Π” ΑΝΔΡΕΟΥ , πριν από 30+ χρόνια και θα δείτε και πάλι ότι σκοπεύσαμε “διάνα”!

– Συγκεκριμένα, πρόκειται για κείμενο PDF 15 σελίδων, “Sanitized Copy Approved for release 2011/03/28, CIA-RDP86T01017R00404250001-5 ! Θα με θυμηθείτε!..

– Αν… βαριέστε να ψάχνετε, πάτε στο… militaire.gr, του Κου ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ, και διαβάστε εκεί, ό,τι σας έγραφα καιρό τώρα και ό,τι μας έλεγε και ο… ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, προ της… βιαίας φυγής του:

Οι Τούρκοι φοβόντουσαν τον “ακραίο” Ανδρέα Παπανδρέου! Τα ντοκουμέντα της CIA“!..

 

2. Επειδή πλησιάζει η επέτειος της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των ΙΜΙΩΝ, στέλνουμε τα… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μας, στους ζώντες πρωτεργάτες της, Κους ΣΗΜΙΤΗ και ΠΑΓΚΑΛΟ! Στους λοιπούς ζώντες πρωταγωνιστές, μικρότερου “ειδικού βάρους”, πολιτικούς, στρατιωτικούς, αστυνομικούς, διπλωμάτες και… πράκτορες, στέλνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αποστροφή μας και τους παραδίδουμε στην χλεύη του λαού μας!..

                                                                      ΑΙΩΝΙΑ ας είναι η ΜΝΗΜΗ

                                                                                             των

                                                             3 ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ

                        ΕΚΤΟΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΑΚΟ !!!

                                                                                           – / –