ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ!..

Αγαπημένοι μου / μας Φίλοι!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ μαζί με τον νυνΑΡΧΑΓΓΕΛΟ θα απουσιάσει για 1+ μήνα στην Τουρκία!

Μετά απ’ αυτό το διάστημα, “πρώτα ο Θεός”, θα τα ξαναπούμε!

Όσο θα λείπουμε, πιθανότατα ο Πρόδρομος να σας παρουσιάσει κάποια “χρωστούμενα” θέματα, όπως πχ αυτό με την θέση μας για τα 70χρονα της Βασίλισσας ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ στον θρόνο του “Η.Β.” και κατ’ εμάς και του Κόσμου!

Ο τρόπος επαφής μας, για όλους σας, δεν(!) αλλάσσει! Παραμένει ο ίδιος και για το διάστημα απουσίας του ΕΛΛΗΝΑ!..

Οι ΑΓΓΕΛΟΙ, οΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ και ο ειλικρινώς υμέτερος…ΕΛΛΗΝΑΣ, σας εύχονται ΟΛΟΨΥΧΑ(!)

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

και

ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ“!

Με την ευκαιρία των παθών του Κυρίου μας, καθώς της Αναστάσεώς του και της συνημμένης Σωτηρίας μας, ευχόμαστε, απ’ εδώ, ο Α/Πρόεδρος, Κος Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ως το λογικό και συνάμα φανερό Νο “1 σήμερα πρόσωπο της Δύσεως ή αυτού που ονομάζεται Δύση, να λάβει εντολή από τους “ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ” και να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρέχοντας στους εξ ανάγκης εκεί εισβολείς Ρώσους, εγγράφως(!), τις εγγυήσεις ασφαλείας που εκείνοι ζητούν για την χώρα τους, με αποτέλεσμα την απόσυρσή τους από την Ουκρανία ή αλλιώς… “ΙΣΑΑΚ” (Θυσία του Αβραάμ), καταλάβατε, και τον ερχομό και πάλι της ΕΙΡΗΝΗΣ!..

Θα ήταν ρηξικέλευθο, για τον τρόπο λειτουργίας του “Παγκοσμίου Συστήματος”, όσο φυσικά, και στον αυτό βαθμό, επικίνδυνο(!) για τον ίδιο τον Α/Πρόεδρο, να ανελάμβανε αυτός, από μόνος του, πρωτοβουλία ειρήνης, πράττοντας ό,τι πιο πάνω γράψαμε, για άλλη μια φορά σήμερα, αλλά εμείς, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, τον καλούμε να την πάρει και να μείνει στην “Παγκόσμιο Ιστορία”, ρισκάροντας και την ίδια ακόμα την ζωή του, ως ηγέτης!..

Όσο και η παγκόσμιος δυτική προπαγάνδα να προσβάλλει καθημερινά και συνεχώς την Ρωσία και τον ηγέτη της, αν ο Κόσμος οδηγηθεί σε έναν Γ’ Π. Π., αβέβαιο ως προς μια επιθυμητή δυτική νίκη πάντα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα φταίνε μόνον οι… κακοί Ρώσοι, αλλά και η καλή Δύση! Οι συνθήκες δεν είναι αυτές του Β’ Π.Π. , όσο και να προσπαθούν, κάποιοι ανόητοι, να τις παρουσιάσουν έτσι!..

Αυτά και

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!..

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

 

ΜΕ 

ΤΙΜΗ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΥΓ!

ΥΓ. 

1. “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ “C.L.”, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! “ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ” ΒΡΕ!..

Λίβερπουλ ετών… 127 (photos+videos) - Onsports.gr

2.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!

 

Έργο Ολυμπιακού η διάλυση των «απέναντι»

ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣ’ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ, ΠΟΥ ‘ΓΡΑΨΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!..”

 

ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΑΣ!..

 

*** ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ! ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΡΙ ΡΟΥΧΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΚΑ! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ; ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ – ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ – ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ!.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

3. Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ “ΦΩΤΟ”, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ… ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΝΤΟΓΟΥ ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ!..

EŞBASKAN, SAYIN PERINÇEK, EŞBASKAN! SÖYLEDİĞİNİZİ UNUTMAYIN!..

VE ŞİMDİ, SİZİN İÇİN, BİR SORU, SAYIN ERDOĞAN BEY! Ο ZAMANDAN BERİ ACABA NE DEĞİŞTİ?

-/-