Η νεκρώσιμη ακολουθία έλαβε χώρα στις 11 το πρωί της Δευτέρας 30/12 στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Μοσχάτο, ενώ ακολούθησε η ταφή του στο κοιμητήριο της Νίκαιας.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ολυμπιακό, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία…

Στεφάνια έστειλαν οι: Ευάγγελος Μαρινάκης, ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, ΠΕΦΟ Σίφνου, ΠΑΕ ΑΕΚ (ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΔΡΑΣ”), Πρόεδρος SL2FL Λεωνίδας Λεουτσάκος, ΠΕΦΟ USA Gate7, Βουλευτής ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού, Παλαίμαχοι ΑΕΚ και συγγενείς του εκλιπόντα.

Πολύς κόσμος από την οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης Σωτήρος. Μεταξύ άλλων οι Κώστας Καραπαπάς, Σάββας Θεοδωρίδης, Τάκης Αγραφιώτης, Κώστας Βερνίκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Γαβαλάς, Χρήστος Μπαφές, Γιώργος Πλέσσας.

Παρούσα ήταν η Λόλα Νταϊφά, όπως επίσης και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Η ΑΕΚ, πέρα από τα στεφάνια, είχε και φυσική παρουσία από τους Σεραφείδη και Νεστορίδη (ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ).

Μεγάλη εκπροσώπηση και από άσους του παρελθόντος, όπως οι Γιούτσος, Μποτίνος, Κελεσίδης, Κοκολάκης, Αγγελής, Καραβίτης, Καλτσάς, Βαμβακούλας, Λεμονής, Βαϊτσης, Ψύχος, Ξανθόπουλος και πολλοί άλλοι που θέλησαν να του πουν το στερνό αντίο.

Δείτε τις φωτογραφίες: