Πνευματική “Ελίτ” ή Πνευματική Θολούρα; Σίγουρα Αήθης Πρακτική.

 lakis-lazopoulos (1)                     lazopoulos-new                              lazopoulos613g_499720523     lakis-lazopoulos

Φίλοι μου!

– Όλοι γίναμε δυστυχώς μέτοχοι των όσων μόλις προχθές εξέμμεσε  ο γνωστός θεατρίνος (;), ηθοποιός (;), “σατυρατζής” (;), κωμικός (;) ή ό,τι άλλο, αφού δεν ξέρω πώς ο ίδιος δηλώνει ό,τι είναι επαγγελματικά, Κος Λαζόπουλος, ώστε να του το αποδώσω.

– Απάδει στο ήθος του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” να ασχοληθεί “τύποις” με τα γραφόμενα του υπόψη, ιδιόμορφου ως προς τον χαρακτήρα, πλάσματος του Υψίστου! Ως προς την ουσία, όμως, διαβάστε τα παρακάτω!

– Ο καθένας με τα όσα λέγει ή γράφει αυτοχαρακτηρίζεται! Κρίνετε εσείς το περιεχόμενο του κειμένου που κυκλοφόρησε ο Κος Λαζόπουλος και εξετάστε -τουλάχιστον- αν η επαγγελματική ιδιότητα του υπόψη κυρίου, συνάδει μ’ αυτό.

– Ο Κος αυτός έχει αναχθεί σε τιμητή όσων ιδεολογικά είναι απέναντί του και πλέον διαφαίνεται  ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία! Αποτελεί πλέον ξεκάθαρα τον ιδεολογικό καθοδηγητή – προπαγανδιστή του λαού, από το καθεστώς που προφανώς ονειρεύεται να εγκαθιδρύσει η δήθεν … “1η φορά Αριστερά” και δεν γράφω ότι είναι ο αντίστοιχος Γεωργαλάς των Κυβερνήσεων του Κέντρου και μετέπειτα της Δικτατορίας (1967-1974), διότι θα του προσέδιδα τιμή, θα μόλυνα το ήθος και την προσωπικότητα του Γεωργαλά, θα ήταν σαν να συνέκρινα τα (πνευματικά) αρώματα με τα … βοθρολύματα.

– Σύμφωνα με τα όσα γράφονται κατά καιρούς στον Τύπο, ο Κος αυτός ήταν και είναι (;) Κομμουνιστής, προερχόμενος από δεξιά οικογένεια (ο πατέρας του φέρεται ότι ήταν Χουντικός). Ίσως λοιπόν να διακατέχεται από την ανάγκη να “αποδείξει πράγματα” στην κοινωνία της περιοχής καταγωγής του, (ο Λαρισινός κάμπος βρίθει Κομμουνιστών και πιθανώς να θέλει να αποκαθαρθεί ο ίδιος ή και να αποκαθάρει σ’ αυτούς το πολιτικό οικογενειακό του παρελθόν), να αποδείξει επίσης “πράγματα” στο μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, ή και σε πιθανούς εντολείς του, ή σε όλους αυτούς μαζί, προσπαθώντας να αποβάλλει ουσιαστικά το βαρύ ψυχολογικό πλέγμα που τον διακατέχει και με τη στάση – συμπεριφορά του να απολογηθεί … γενικώς, ή ορθότερα να απολογείται εφ’ όρου ζωής!

– Πολλά παιδιά επιφανών χουντικών και δεξιών οικογενειών “μεταπήδησαν” στην κομμουνιστική Αριστερά για διάφορους λόγους, είτε από φοβία, είτε από αντίδραση, είτε κυρίως γενόμενα θύματα της προσεγμένης συνεχούς και ανηλεούς προπαγάνδας της, κλπ , με καλύτερο παράδειγμα τον γιο του   δικτάτορα Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν μέλος της νεολαίας Λαμπράκη και που ο πατέρας του υποχρεώθηκε … να τον στείλει στις Η.Π.Α., αντιλαμβάνεστε το “γιατί”, όταν ήταν … “εν τη βασιλεία του”.

– Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” δεν κτυπά ποτέ “κάτω από τη μέση”, για να αναφερθεί και σε άλλα -κατά καιρούς- γραφέντα στον Τύπο για τον …  “σαλτιμπάγκο – γελωτοποιό της Κυβέρνησης”, όπως τον είχε αποκαλέσει πρόσφατα η πρώην ΠτΒ Κα Κων/λου Ζωή, με αφορμή έναν άλλο εμμετό του, σε έναν άλλον ιδεολογικό του αντίπαλο, τον Άδωνη Γεωργιάδη. Παλαιότερα, με χυδαίο επίσης τρόπο, είχε προσβάλλει τη … δεξιά Μιμή Ντενίση, ακριβώς γι΄αυτό και επειδή είναι κόρη του συγχωρεμένου Στρατηγού Ντενίση, αφού οι Κομμουνιστές έτρεφαν και τρέφουν μεγάλη … αγάπη στο Στρατό, παλαιότερα στην Χωροφυλακή, κλπ. Γενικώς η επιλογή των στόχων – θυμάτων του είναι μεθοδική, είναι … στοχευμένη. Αν τα μισά απ’ αυτά είναι αλήθεια, άλλος στη θέση του, και σίγουρα ένας “κοινός θνητός”, “θα είχε κρυφτεί κάτω από τη γη”.

– Άρα το θράσος του, αν είναι αλήθεια τα όσα έχουν γραφεί, είναι περισσό και το ηθικό του υπόβαθρο ελλειμματικό, αφού και ελεύθερος είναι, (αν ήταν κοινός θνητός θα ήταν τρόφιμος σωφρονιστικών καταστημάτων πιθανώς), αλλά ταυτόχρονα και λίαν εμπαθής και φιλοκατήγορος προς τους διαφωνούντες μαζί του, γεγονός μη συμβατό με το ήθος που προβάλλει χρόνια τώρα η προπαγάνδα της … Αριστεράς, αλλά κάτι ασύμβατο και με τη Δημοκρατία, αφού ξέρει ότι, με τα όσα είπε και λέγει, υβρίζει το πολιτικό πιστεύω, τουλάχιστον των μισών Ελλήνων, σε μια εποχή που, όσο ποτέ άλλοτε, στην Πατρίδα απαιτείται καταλαγή και Ο-ΜΟ-ΝΟΙ-Α!!!…

– Ασφαλώς θα μου πείτε ότι οι καιροί -πάντα- μαρτυρούν και τα επικρατούντα ήθη και θα έχετε δίκιο!… Αυτό αποτελεί αντικείμενο για ανάλυση, για διατριβή θα έλεγα, αλλά δεν είναι της παρούσης!

– Ο Κος Λαζόπουλος επίσης, σε μια εποχή που τα λεγόμενα “ανθρώπινα δικαιώματα” και η εφαρμογή τους έχουν καταστεί δυστυχώς πεδίο εμπορικής δραστηριότητας, με σκοπό το κέρδος, από τους “επαγγελματίες της ειρήνης”, οι περισσότεροι των οποίων είναι παράλληλα και μίσθαρνα όργανα της “Διεθνούς Εξουσίας”, προσβάλλει, άρα-γε χωρίς να το αντιλαμβάνεται (;) και τα προσωπικά δεδομένα αυτών, εναντίον των οποίων καταφέρεται! Ρωτάω! Κατά τη λογική (;) του Κου Λαζόπουλου, επειδή ένας Άγγελος, ο Εωσφόρος συγκεκριμένα εγκλημάτησε (ας το δεχθούμε χάριν της συλλογιστικής μας), και όλοι οι άλλοι Άγγελοι συγγενείς του θα πρέπει να είναι εγκληματίες, είναι φονιάδες; … Αυτό δεν είναι, ως άποψη να την πούμε, χιτλερισμός, ναζισμός και σταλινισμός αισχίστου είδους; Πείτε μου εσείς!

– Κε Λαζόπουλε!

– Πιστεύω να αντέχετε την κριτική και να είσθε Ανδρείος! Οι κρίνοντες κρίνονται, στις Δημοκρατίες τουλάχιστον!

– Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους όποιους αποτυχημένους -ισμούς! Γέννησε τη “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”! Καταλάβετέ το!

– Το μόνο που τελικά, πιθανώς, να πετύχετε, δια μέσου του δόλιου έργου της υπονόμευσης που εκτελείται, θα είναι η διαιώνιση του διχασμού των Ελλήνων, (δεν πιστεύω ότι εκεί αποσκοπείται) και να έχετε βάλλει ένα μεγάλο λιθάρι και όχι λιθαράκι, στη διάλυση του ιερού μας Έθνους! “Πλανάσθε όμως πλάνην οικτράν”, αφού όπως είχε πει ο Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός, μάρτυρας του Εθνικού μας Αγώνος του 1821 που κρεμμάσθηκε από τους Οθωμανούς, η Ρωμιοσύνη είναι σύτζαιρη του κόσμου και θα σβήσει μαζί του !..

– Πιστεύετε ειλικρινά ότι οι όποιες θεατρικές ή άλλες παρεμβάσεις σας, διακρίνονται από το πρώτο συνθετικό της λέξης που επαγγελματικά φέρετε; Hθο-ποιός! Κάντε μια αυτοκριτική! Προβείτε σε μια 2η και πιο ώριμη σκέψη των όσων πράττετε και … χαλαρώστε! Δεν χρωστάτε σε κανέναν ή όχι;

– Επιχειρηματολογείστε, αν έχετε επιχειρήματα, και μην υβρίζεται !… Μην κάνετε εσφαλμένη χρήση της ισχύος σας! Δεν σας περιποιεί τιμή!

–  Με τα όσα λέτε, έχετε ήδη καταστεί “πνευματική θολούρα” και αν συνεχίσετε έτσι θα μετατραπείτε σε ανθρωποκτόνο και εθνοκτόνο “πνευματικό ιό”, αντί για “πνευματική ελίτ” που πιθανώς, ως τέτοια, στοχεύετε να γραφτείτε “στας δέλτους” της θεατρικής μας Ιστορίας ! Εκτός αν αυτό θέλετε! Σκεφτείτε λοιπόν!

 “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

 

ΥΓ. Τέλος μία συμβουλή, με την άδειά σας (ρητορικό σχήμα)!

Να είστε πολύ προσεκτικός, όταν αναφέρεστε στον γιό του Παύλου Μπακογιάννη, διότι πιθανώς να πέσετε πάνω σε … βράχο, του οποίου το όνομα δεν θα είναι …”Ντόρα”, (αυτή δεν θα έχει ιδέα), αλλά κάποιο άλλο ή κάποια άλλα! Βιαστήκατε πολύ στην αναφορά του υπόψη ονόματος, χωρίς προηγουμένως να ρωτήσετε, για παράδειγμα, το λαό της Στερεάς Ελλάδας, της οποίας τώρα άρχει!.. Συγκρατηθείτε λοιπόν και … “εστέ λίγος” για τον Κ. Μπακογιάννη!

Αλήθεια Κε Λαζόπουλε, εδώ γιατί δεν ισχύει, από την ανάποδη, την “καλή μεριά” ασφαλώς, ότι και ο γιός Μπακογιάννης θα είναι “κορυφή” σαν τον πατέρα του, όπως ο Κυριάκος, κατά σας πάντα, θα είναι κακός σαν τον κακό πατέρα του; Ή δεν πιστεύετε ότι ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ήταν ένας ΓΝΗΣΙΟΣ Ε-ΛΛΗ-ΝΑΣ και ΗΡΩΑΣ, της έννοιας για την οποία λέτε ότι μάχεσθε και λέγεται  ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙ-Α;

Και “κρατείστε” Κε Λαζόπουλε και κάτι άλλο τώρα, επειδή βιαστήκατε να κάνετε και τον … Κάλχα! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αυτό που λένε οι Αμερικανοί “ΝΑΚ”! Για να μην κουράζεστε να ψάχνετε, είναι αυτό που το λέμε ΜΑΓΝΗΤΗ!  Θα πάρει εκλογικά ποσοστά στο μέλλων, που μόνον ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε λάβει!

Θα τον θυμηθείτε τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”!