Ποιά “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” Κέρδισε; “Κόψτε” το δούλεμα, ρε!..

Φίλοι μου!

Α. Μετά από την απόφαση της Ε/Δικαιοσύνης για την “Χ. ΑΥΓΗ” (07-10-2020), “βγήκαν” όλοι οι σημερινοί μεγαλο-δημοσιογράφοι και πρώην φανατικοί Σταλινικοί (“βαθείς Κόκκινοι Φασίστες”), αλλά και όλο το σημερινό ΣΑΠΙΟ ε/πολιτικό σύστημα, υποχείριο (δεν γράφω “Όργανο” “σήμερα”) της ορισθείσης από τους τάχα μου Αριστερούς “Παγκοσμιοποιητές” “Διεθνείς Εβραίους”, “Π-Θ” της ΕΕ Κας Μέρκελ, πρώην πρακτόρισας της Στάζι,  να πανηγυρίσει την καταδίκη των Νεο-Ναζιστών, το επίσημον πλέον της ονομασίας της Οργανώσεώς τους σε “Εγκληματική Οργάνωση”, κλπ, κλπ, κλπ, αναφέροντας σε όλους τους τόνους, πως “κέρδισε η Δημοκρατία!..

Καμιά ελληνική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (και μάλιστα αυτή η βαθέως νοσούσα ελληνική) δεν κέρδισε!

Εκείνοι που… κέρδισαν, έστω και απ’ εκεί ψηλά που ευρίσκονται, είναι ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ(!) οι ψυχούλες των ΑΘΩΩΝ, και σχεδόν στο σύνολό τους ΦΤΩΧΩΝ, 6 εκ-ρίων εβραϊκής καταγωγής Ευρωπαίων, και μη Ευρωπαίων, πολιτών, πολιτών πάσης ηλικίας, που κατέληξαν με οικτρό τρόπο στα γερμανικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως, του ανθρωπόμορφου κτήνους Χίτλερ, κατά τον Β΄Π.Π. !..

Τί κέρδισαν;

Κέρδισαν λίγο περισσότερη γαλήνη, λίγο περισσότερη ανάπαυση κοντά Του (!), αυξήθηκε περισσότερο η όποια τους στον κόσμο αυτόν δικαίωση, κέρδισαν μια γαλήνη, μια ηρεμία και γενικώς μια ευτυχία, που τα κτήνη της τότε… “Παγκοσμιοποίησης”, αυτής του Β’ Π.Π. (“Νέα Τάξη”), δεν τους άφησαν να ζήσουν, να χαρούν, μαζί με τις  περιπλανώμενες ακόμα τότε, εδώ και εκεί, οικογένειές τους, μακελεύοντάς τους!..

Όλες οι αυτές οι ψυχές είδαν από ψηλά, το 2020(!), 80 χρόνια, κατά Μ.Ο., από την θυσία τους, στην γωνιά της Γης που λέγεται Ελλάδα, να τιμωρούνται (όχι φυσικά κατά το πως θα τους άξιζε, αλλά να τιμωρούνται έστω), σύγχρονοι Χιτλερικοί… εραστές, όπως και της ιδεολογίας του, ήτοι αυτής του ΑΙΜΑΤΟΣ(!), άτομα με βαθιά ολοκληρωτικές θέσεις και απόψεις, άτομα χωρίς Θεό, άτομα – λάτρεις γενικώς της βίας, άτομα δόλια, άτομα με νοοτροπία θηρίων ζούγκλας, όπου ισχύει ο “Νόμος του Ισχυροτέρου”, μισάνθρωπα κτήνη, με άλογο μίσος κατά της εβραϊκής Φυλής!..

Αυτό “είδαν” και αναγάλιασαν, έστω και λίγο!..

Μπράβο λοιπόν στους Ε/Δικαστές, αφού είχαν (όπως απέδειξαν) την βαθιά φιλοσοφημένη θέση, πως:

α. Τα όποια τέτοια, και λοιπά όμοια, κτήνη προσβάλλουν βάναυσα τις ανθρώπινες αξίες και αρχές του ελληνικού και παγκόσμιου Πολιτισμού, που όλα αυτά μαζί γεννήθηκαν στην Ελλάδα!

βΔεν είναι δυνατόν, ειδικά στην Ελλάδα, στην χώρα του “Παγκοσμίου Φωτός”, να υπάρχουν ακόμα Χιτλερικά κτήνη, Όργανα πλέον (οι επικεφαλής τους ασφαλώς και όχι τα ανεγκέφαλα και κενά περιεχομένου μέλη τους), της σημερινής “Παγκοσμιοποιήσεως” (Νέας “Νέας Τάξεως”), μιας Ελλάδος που πολέμησε, χύνοντας μάλιστα πάρα πολύ αίμα, όλους τους ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥΣ, που “εφηύραν” οι ιστορικά διαχρονικοί “Διεθνείς Εβραίοι” για να διοικήσουν τον ανόητο Κόσμο, μετά από την σχεδόν παγκόσμιο οικονομική κυριαρχία τους, ήτοι τον Φασισμό, τον Ναζισμό και τον Κομμουνισμό (“Κόκκινο Φασισμό”)!

ΑΡΑ, “ΕΝ ΕΚΤΑΣΕΙ”, ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

Σε ό,τι αφορά την ε/Δημοκρατία, αυτή, στις 07-10-2020, έδωσε απλώς ένα καίριο πλήγμα στους συγκεκριμένους εχθρούς του ανθρωπίνου είδους, αλλά δεν κέρδισε!

Η Ε/Δημοκρατία θα έχει κερδίσει και η νίκη της κατά των ελληνικής καταγωγής αυτών Ναζιστών θα έχει αντίκρυσμα (ε/καταγωγής, αφού αυτοί δεν μπορεί να είναι και να λέγονται Έλληνες, λόγω προφανούς ασυμβατότητος της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ φύσεως του Έλληνος -συνολικά- με την αρρωστημένη κτηνώδη και βαθιά απάνθρωπη “ιδεολογία” του Χίτλερ), όταν η Ελλάδα και οι Έλληνες διαλύσουν και τελειώσουν, “μια και έξω”,  τα νόθα αδέλφια των Ναζιστών στην Ελλάδα, τελειώσουν δηλαδή με τα άλλα αρρωστημένα μυαλά, αυτά των εραστών του άλλου ανθρωπόμορφου κτήνους, του Στάλιν, που “παίζει” με τον Χίτλερ, στο ποιός μακέλεψε κατά τον Β’ Π.Π. (η ΕΣΣΔ φυσικά “καθάριζε”… κόσμο, από το 1917, μέχρι και το 1990-1991), πιο πολλές εκατοντάδες εκ-ρίων ανθρώπων!..

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ “ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ”!..

Μαζί με το ολοκληρωτικό (και μόνο πλέον σήμερα στον Κόσμο) ΚΚΕ, [ένα ΚΚΕ (και όχι ΕΚΚ) που σήμερα “πουλάει”… Σοσιαλισμό, ένα Κόμμα βαμμένο στο αίμα των Ελλήνων μέχρι τον λαιμό, ένα Κόμμα “Εγκληματίας”, (κατά τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “Κόμμα Της Προδοσίας Και Του Εγκλήματος”), ένα Κόμμα που δεν έχει ακόμα υπογράψει στον Άρειο Πάγο ότι αποδέχεται και συμφωνεί με τον Κοινοβουλευτισμό και την… αστική “Δημοκρατία”, αλλά παρά ταύτα ευρίσκεται (παρανόμως φυσικά) στην ε/Βουλή, διότι έτσι είχε θελήσει ο Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, στο πλαίσιο -υποτίθεται- της ιδέας της ενότητος των Ελλήνων], θα πρέπει η ε/Δημοκρατία να “τελειώνει” και με όλες τις παραφυάδες του στην χώρα μας, τις αποδεκτές (πχ δήθεν “Αντι-εξουσιαστές”, δήθεν “Αναρχικοί”), αλλά και μη αποδεκτές από τον… Στάλιν του Περισσού (πχ “ΣΥΡΙΖΑ”, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ANTI-FA”*, κλπ), αφού ο… Στάλιν πέθανε στην ΕΣΣΔ, αλλά “ζει” πλέον στην Ελλάδα, σε σπιταρώνα στον Περισσό, που κανείς δεν μπορεί να “μπει” μέσα, κανένα ε/Κράτος δεν μπορεί να ελέγξει τα οικονομικά του, όπως και το τί και πώς ελέγχει αυτό και λειτουργεί στην ελληνική ελεύθερη αγορά, όταν φίλοι μου ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ  πλέον ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια (πλην της Κορέας, όπου και εκεί είναι θέμα χρόνου πια να πεθάνει), όταν οι επί 10ετίες καταδυναστευόμενοι λαοί του Παραπετάσματος έλιωσαν τους τυράννους τους, όπως πχ τους Χότζα, Αλία, Τσαουσέσκου, Γιαρουζέλσκι, Ζίβκωφ, και, και, και, … και μια σειρά άλλων κτηνών – Οργάνων της κοκκινο-φασιστικής ΕΣΣΔ, για 10ετίες!..

* Οι Οργανώσεις αυτές, όπως έχουμε πει, είναι δημιουργήματα της “Παγκοσμιοποιήσεως”, στα Γραφεία της “CIA”, όταν τις Η.Π.Α. κυβερνούσαν οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” (Κλίντον), είναι τα αγαπημένα παιδιά των “Διεθνών Εβραίων” και είχαν και έχουν συγκεκριμένη (παγκόσμιο) αποστολή, με πρώτη και καλύτερη την διάλυση των “Εθνών – Κρατών” και συνεπώς και της Ελλάδος!..

Όταν λοιπόν η ε/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” θα έχει τελειώσει και με τους παραπάνω άλικους, κόκκινους, ροζ, και λοιπών παραλλαγών του κόκκινου χρώματος εγκληματίες, και όχι μόνον με τους μαύρους νόθους ιδεολογικούς αδελφούς τους, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για “ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ”, τότε θα μπορούμε να μιλάμε πια για “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ”!..

Εμείς απ’ εδώ, χρόνια τώρα, έχουμε σαφώς καταδείξει και συνεπώς έχουμε αποδείξει την απόλυτη ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ (όπως στην Γεωμετρία, με τα όμοια τρίγωνα, αχαχαχαχαχαχα) των “Χ. ΑΥΓΙΤΩΝ” Ναζιστών, όπως και των Μαύρων Φασιστών, με τους Κόκκινους Φασίστες Κομμμουνιστές (αυτούς που μόλις χθες ο μέγας Αντι-Ολυμπιακός αλήτης… Σιορ Κοντονής, τέως Υπουργός του νεο-“Νεο-Ταξίτικου” “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, απεκάλεσε “άθλιους, συκοφάντες και ψεύτες” / τώρα το ανακάλυψες ρε κόκκινε Φασιστάκο;) και κυρίως με τους “Ροζ”… Φασιστο-διεθνιστές, που σήμερα “τρώνε” από τους Δυτικούς “ψωμάκι” και μάλιστα… πολυτελείας, χορεύοντας σαν τις μαϊμούδες στους τόνους της… μουσικής τους!..

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως οι επικεφαλής των “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και Χ. ΑΥΓΗΣ πληρώνονταν (και ίσως ακόμα να συμβαίνει αυτό), από το ίδιο “κοινό Ταμείο”, αυτό των “Παγκοσμιοποιητών” “Διεθνών Εβραίων”!..

Συνεπώς, η ε/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ας βρει και(!) τους δολοφόνους των υπαλλήλων της “ΜΑΡΦΙΝ”, εκεί όπου ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” έβαλε στεφάνι -“demek”- μόνος του και όχι μαζί με τα άλλα Κόμματα, ας βρει τους δολοφόνους των 2 “Χ. Αυγιτών”, ας “τελειώσει” και με τους πράκτορες των “ΑΝΤΑΡ-CIA” και “ANTI-FA”, με τους “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”, κλπ, και ας πάψει επιτέλους να είναι από ΦΟΒΙΑ μονόπλευρα ταγμένη, “βλέποντας”, περιέργως, μόνον τον ΜΑΥΡΟ και όχι και τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, μοιάζοντας να ξεχνάει πως “ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ” !..

 

Β. Αξίζουν (και θα τα δώσουμε) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Κο Π-Θ, αφού επί των ημερών του καταδικάστηκε η “Χ. ΑΥΓΗ”!

Παράλληλα όμως, του αξίζουν συγχαρητήρια, διότι με την καταδίκη της “Χ. ΑΥΓΗΣ”, επί ημερών του, τελείωσε και το παραμύθι περί δήθεν “Ακρο-Δεξιάς” “Χ. Αυγής”, όπως χρόνια τώρα γράφαμε!..

Ακροδεξιά θα μπορούσε να είναι ο Γ. Παπαδόπουλος και η… παρέα του, οι οποίοι όμως πολέμησαν και τους 3 “-ισμούς”, ήτοι Φασισμό, Ναζισμό και Κομμουνισμό και καμία “Χ. ΑΥΓΗ”, η οποία εκμεταλλευόμενη τα εθνικά σύμβολα και τον Πατριωτισμό των γνήσιων και αγνών Ελλήνων, αποτέλεσε τον καλύτερο μοχλό ανόδου στην εξουσία των νεο-Κομμουνιστών, του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, καθώς και το καλύτερο στήριγμά του κατά την εξουσία του, αφού με βάση την ύπαρξη των ρατσιστικών καθαρμάτων, του από την 10ετία του 1970 βομβιστή και φυλακισμένου τότε πράκτορα Μιχαλολιάκου, και τις ενέργειές τους, μπόρεσαν, και ακόμα μπορούν, να κάνουν δημοκρατική δήθεν σπέκουλα, τα πλούσια νεο-κομμούνια του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, υλοποιώντας παράλληλα και το σχέδιο της Κ/Φ της Ελλάδος, που πρώτο “όπλο” αυτού του σχεδίου ήταν και παραμένει το κτύπημα του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ των Ελλήνων, στην βάση της βρώμικης ολοκληρωτικής μπολσεβίκικης “αρχής”, που λέγει πως όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας και μάλιστα πως είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ!

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που επί 4,5 χρόνια δεν εύρισκε αίθουσα ο Τσίπρας, το… Χουντόπαιδο, να δικάσει τους “Χ.Α.”!..

Για τις πουστιές του Τσίπρα με τον “Ποινικό Κώδικα”, την περίοδο Μαρτίου – Ιουλίου 2019, λίγο δηλαδή πριν “πέσει”, έχουμε γράψει σχετικά εδώ και αρκετές μάλιστα φορές! Ανατρέξτε στο “σάϊτ” μας λοιπόν και… θυμηθείτε!..

Ο σχετικός με τον νέο “Π.Κ.” στόχος του Τσίπρα, στο πλαίσιο της αρχής του για την χώρα “ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ”, ώστε η Ελλάδα να γίνει από χώρα, χώρος, ήταν οι όποιοι παρουσιαζόμενοι στο ελληνικό πολιτικό… προσκήνιο δήθεν αριστεροί τρομοκράτες, όταν συλλαμβάνονται να “βγαίνουν έξω” γρήγορα, αλλά και να μην χάνουν τα πολιτικά τους δικαιώματα!..

Έτσι, σήμερα, την σκαπουλάρει (για το “τώρα” βεβαίως), και η “Χ. ΑΥΓΗ”, σε εφαρμογή της γνωστής ρήσης, “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΠΟΤΙΖΕΥΑΙ ΚΑΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ”!..

Έτσι, επίσης, ο… διαπρέψας στην υλοποίηση του παραπάνω Τσιπραίϊκου “θέλω” τελευταίος Υπ. Δικαιοσύνης, επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Κος Καλογήρου (το “παιδί” του Κουβέλη), σε ένδειξη “ΜΠΡΑΒΟ” και ευαρέσκειας του… Αλέξη προς αυτόν, αναβαθμίστηκε σε Δντη του πολιτικού του Γραφείου!..

Έχετε λοιπόν Κε Π-Θ γέ την δύναμη να φέρετε την… πραγματική Δημοκρατία, έστω και λαβωμένη, στην χώρα μας; Αν “ναι” τότε πράξτε το, νομίζω πως καταλάβατε το “πώς” και κάντε το “τώρα”! Έτσι, θα έχετε πετύχει συνολικά, στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε πραγματικά την ελληνική Δημοκρατία, ενώ θα βάλλετε τέλος και στον άλλο κομμουνιστικό μύθο, που θέλει τάχα την Ελλάδα να κυβερνάται, όσο… υφίσταται ως χώρα, από την… “Δεξιά”, ενώ η αλήθεια είναι ακριβώς… αντίθετη, τουλάχιστον για τα τελευταία 46 χρόνια!

ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΤΕ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΙΤΕ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΙΤΕ ΑΝΔΡΕΑΣ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!.. ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΤΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ “-ΙΣΜΟΙ”), ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ… ΑΡΩΜΑΤΑ!..

Τέλος, και εσείς “Διεθνείς Εβραίοι” εξουσιαστές μας, αν επιτέλους θέλετε να προσφέρετε και κάτι θετικό στην γεννήτορα του παγκόσμιου πολιτισμού Ελλάδα, δώστε εντολή και για το τέλος του Κόκκινου Φασισμού στην χώρα μας, πριν να είναι πολύ αργά και για εσάς, πριν σας προλάβουν οι εξελίξεις, που τρέχουν τόσο γρήγορα, όπως εσείς και πάλι τις έχετε σχεδιάσει, αλλά που όπως φαίνεται σας έχει ξεφύγει ο έλεγχός τους!..

 

Γ. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον τέως Π-Θ Κο Σαμαρά, ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθεια να… εγχειρήσει και αποβάλλει το καρκίνωμα “Χ. ΑΥΓΗ” από το σώμα των Ελλήνων, με τον εγκλεισμό τους στις Φυλακές, όταν επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, όλα αυτά τα κοινωνικά μιάσματα, αυτά τα κοινωνικά αποστήματα, κυκλοφορούσαν ελεύθερα, βοηθώντας και στηρίζοντας τον Τσίπρα, όπως τότε, το 2015, αλλά και το 2016, στο Σύνταγμα, κλπ, κλπ, κλπ!..

 

 

Δ. Αυτό που είδαμε την Τετάρτη 07-10-2020 έξω από τον “Άρειο Πάγο” είναι ο απόλυτος παραλογισμός, το απόλυτο παράδειγμα της σύγχρονης ελληνικής τρέλας, αφού 15.000 οπαδοί του κόκκινου φασισμού, ήτοι Κομμουνιστές, είτε του ΚΚΕ, είτε του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και όλες οι παραφυάδες τους, “εν μέσω Κορωνοϊού”, με εντολή των ηγεσιών τους φυσικά, παρευρέθηκαν, φώναζαν και πανηγύριζαν που μέλη και ο επικεφαλής τους, του άλλου… αντι-διαμετρικού Φασισμού, του Μαύρου, καταδικάζονταν από την ε/Δικαιοσύνη!..

Ξυπνείστε ρε αρνιά και καταλάβετε επιτέλους (“μυρείστε”) τους προβατόμορφους κόκκινους και χρωματικά παρεμφερείς λύκους, που σας περιστοιχίζουν και χειραγωγούν!..

 

 

Ε. Ρε Νταλάρα, ρε λέρα και σίχαμα μαζί, από πότε έγινες, ρε Χουντογαμπρέ, Κομμουνιστής; Ποιοί σε ανέδειξαν και πότε ανεδείχθης ρε ασβέ; Ποιός ήταν ο πεθερός σου, ρε διασκεδαστή του… Παπαδόπουλου και της παρέας του; Είχε τελικά πολύ δίκιο ο Τζιμάκος, ξεφτίλα!..

Δεν υπήρχαν άλλα αυγά, ώστε να φας και εσύ κανένα; Η “ΟΠΛΑ” του Κουτσούμπα τα έριξε όλα στον πολιτικό τσόγλανο Τσίπρα, βρε;

Αυγά ήθελε και η γυναίκα του Γλέζου, η… Τζώρτζια, αχαχαχαχα, ένας Γλέζος που “έφυγε” χωρίς να ζητήσει ούτε μια συγγνώμη, για τις… μετάνοιες που είχε κάνει κάποτε στον Αλβανό ελληνογενίτσαρο Κοκκινο-φασίστα Χότζα!

 

 

ΣΤ. Τέλος, αφού υποβάλλουμε τα σέβη μας στην χαροκαμμένη μάνα ΦΥΣΣΑ, για την απώλεια του παιδιού της Παύλου, την καλούμε:

–  NA MHN ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΜΑΝΟΥΛΑ” ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΤΑΝ “ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΗΝΕΙ” ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ!

–      ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ!..

ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΠΡΟΤΟΥ… ANANHΨΕΙ (SIC) ΚΑΙ ΤΟΝ… ΚΕΡΔΙΣΕΙ (SIC) Η -ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΑ- ΟΡΓΑΝΩΣΗ “Χ. ΑΥΓΗ”, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ! (ΠΧ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΛΠ).

Η ΥΠΟΨΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ -ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ- “Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ” ΤΩΝ “ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΩΝ” ΤΗΣ “Χ. ΑΥΓΗΣ”!..

“Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ, ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ”!..

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ(!) ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ – ΔΟΛΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ε/Π-Θ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΣΤΟ ΝΑ “ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ” ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΚΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ… ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΑΠΕΙΡΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ / ΣΜΙΓΟΥΝ ΣΤΟ… ΑΠΕΙΡΟ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Πολύ προσοχή στις σημερινές 2 τ/NAVTEX και κυρίως σ’ αυτήν που αναφέρεται στην Λέσβο! (Η 2η αφορά το πλοίο “Μπαρμπαρός Χαϊρεντίν Πασά”, και σε έρευνές του στην Α. Μεσόγειο, από τις 10 – 10-2020, έως  τις 10 – 11 -2020, ημερομηνία που πέθανε ο Κεμάλ)!..

Türkiye’den Yunanistan’a Lozan uyarısı

Türkiye, yeni bir NAVTEX ile 1923 Lozan Antlaşması çerçevesinde Midilli Adası’nın gayri askeri statüsünün ihlal edildiğini ilan etti.

 

Türkiye'den Yunanistan'a Lozan uyarısı
09.10.2020 

 

Türkiye‘den bir NAVTEX ilanı daha geldi. 14 Eylül ve 22 Eylül’deki NAVTEX ilanlarının ardından İzmir İstasyonundan yayınlanan NAVTEX ilanında Yunanistan‘a 3. kez ‘Lozan’ uyarısı yapıldı.

Yeni NAVTEX ilanı ile 1923 Lozan Antlaşması çerçevesinde Midilli Adası’nın gayri askeri statüsünün ihlal edildiğini ilan edildi.

İzmir istasyonu tarafından yayınlanan “LA08-215/20 numaralı NAVTEX mesajı ile Midilli Adasının 1923 Lozan Barış Anlaşması ile belirlenen gayri askeri statüsü ihlal edilmiştir.” denildi.

Θα ήθελαν οι… έγκριτες και έγκυρες αγγλικές ΜΥ να μας ενημερώσουν για τυχόν συγκέντρωση  τ/στρατευμάτων στα Μ. Ασιατικά παράλια; (Πού, πώς, κλπ);  

2.

Οι 75 δολοφονίες, από τις αριστερές… παρθένες της μεταπολίτευσης (Ντοκουμέντα)

1

 

Όταν ακούω τη λέξη “δολοφόνος”, από τα χείλη των ακροαριστερών, παρακρατικών, αναρχικών, τρομοκρατών, ΣΥΡΙΖΑίων και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γελάω πάρα πολύ γιατί δεκαετίες ολόκληρες, η αριστερή προπαγάνδα, παρουσιάζει το δεξιό χαστούκι ως έγκλημα και την αριστερή τρομοκρατία ως επανάσταση.

Η αποδόμηση των αριστερών παρθένων του πολιτικού σκηνικού, γίνεται από τα μνήματα των αθώων θυμάτων τους, που ζητούν δικαίωση χωρίς αντίκρισμα ακόμα και σήμερα. Πλην όμως η πολιτική – αστυνομική – δικαστική ασυλία των αριστερών, τελείωσε οριστικά γιατί πλέον η ζυγαριά, παραβάρυνε προς τα αριστερά και η πολιτεία πρέπει οριστικά να τελειώνει με τα ανεξάντλητα φαινόμενα βίας που υποθάλπει ή τελεί η αριστερά. Πρέπει να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και τα στόματα να πάψουν να κλείνουν από φόβο.

Ας κάνουμε μία αρχή και μία προσεκτική καταγραφή των δολοφονημένων από την αριστερά. Μακρύς ο κατάλογος αλλά αναγκαίος να αναγνωστεί.

Ας ξεκινήσουμε από την πιο ακραία αριστερή έκφανση της «επανάστασης» με τους δεκάδες νεκρούς. Καταγράφουμε τις αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις 17 Νοέμβρη, 1η Μάη, Επαναστατική Μαχητική Αριστερά, Επαναστατική Αλληλεγγύη, Επαναστατικοί Πυρήνες, Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, Σέχτα Επαναστατών και τον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα, που ευθύνονται για συνολικά 73 δολοφονίες και 580 τραυματισμούςσυνανθρώπων μας. Ας καταγράψουμε αναλυτικά και ονομαστικά τα θύματα.

Από τη 17 Νοέμβρη έχουμε  τους εξής δολοφονημένους:

Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία. Και οι αλλοδαποί Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν.

Επίσης, από την ίδια οργάνωση, τραυματίστηκαν ο αμερικανός λοχίας Ρόμπερτ Τσαντ, ο Παναγιώτης Ρουσέτης (οδηγός του Μομφερράτου), ο γιατρός Ζαχαρίας Καψαλάκης, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ταρασουλέας, ο τότε βουλευτής του ΠαΣοΚ Γιώργος Πέτσος, ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο οδηγός του, ο Τούρκος επιτετραμμένος Ντενίζ Μπουλούκμπακσι, ο οδηγός του, η ιδιαιτέρα του και μία διερχόμενη πολίτης, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασάς και ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Παπαδημητρίου.

Από την οργάνωση «1η Μάη» τραυματίστηκε ο τότε πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Ραυτόπουλος και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θεόδωρος Βερνάρδος.

Από την «Αντικρατική Πάλη» δολοφονήθηκαν ο εισαγγελέας Γεώργιος Θεοφανόπουλος και οι συνοδοί χρηματαποστολής Γ. Πανταζόπουλος και Μ. Τσιμπούρης.

Από την «Επαναστατική Μαχητική Αριστερά» έχουμε τον τραυματισμό 39 επιβατών λεωφορείου από έκρηξη βόμβας (31.10.1985).

Από την «Επαναστατική Αλληλεγγύη» δολοφονήθηκε ο ψυχίατρος των φυλακών Κορυδαλλού Μάριος Μαράτος (19.2.90).

Από τους «Επαναστατικούς Πυρήνες» δολοφονήθηκε η υπάλληλος Ασφαλιστικής Εταιρείας Βιργινία Κωνσταντίνου, ενώ τραυματίστηκε και 30χρονος συνάδελφός της.

Στον «Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα» οφείλεται ο τραυματισμός τριών διερχομένων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος (12.12.2005).

Από τις “Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς”, έχουμε τη δολοφονία του Δημήτρη Μίχα, του 53χρονου οδηγού ταξί που προσπάθησε να τους σταματήσει, μετά από ληστεία τράπεζας στις 19.08. 2012.

Από τη “Σέχτα των Επαναστατών” έχουμε τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, στις 19.07.2010, στο κατώφλι του σπιτιού του.

Μία ξεχωριστή κατηγορία είναι οι ένστολοι αποδέκτες του μένους της αριστερής δολοφονικής μανίας.

Ο κατάλογος των δολοφονηθέντων αστυνομικών, μετά το 1981, περιλαμβάνει, τον αστυφύλακα Χρήστο Μάτη, φρουρό σε υποκατάστημα της Εθνικής στα Πετράλωνα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη» (24.12.1984).

Οι αρχιφύλακες Βασίλειος Μπούρας και Γεώργιος Γεωργίου και ο ανθυπαστυνόμος Γεώργιος Δουγένης τραυματίστηκαν θανάσιμα σε ένοπλη συμπλοκή με μέλη της «Αντικρατικής Πάλης», όπου πρόλαβαν αμυνόμενοι να σκοτώσουν τον διάσημο «ήρωα» των τρομοκρατών Χρ. Τσουτσουβή (15.5.1985).

Ο αρχιφύλακας Νικόλαος Γεωργακόπουλος τραυματίστηκε θανάσιμα σε υπηρεσιακό λεωφορείο από έκρηξη βόμβας, που πυροδότησε η «17 Νοέμβρη», (26.11.1985).

Ο υπαστυνόμος β΄ Νικόλαος Τσιμπούρας δολοφονήθηκε εν υπηρεσία (2.2.91).

Ο αρχιφύλακας Ιωάννης Βάρης έχασε τη ζωή του σε υπηρεσιακό λεωφορείο από αντιαρματικό βλήμα που εκτόξευσε η «17 Νοέμβρη».

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Απόστολος Βέλλιος τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετήσει η οργάνωση «ΕΛΑ» (19.9.94).

Ο αστυφύλακας Κωνσταντίνος Ζάμπαλας δολοφονήθηκε μέσα στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων (7.11.94).

Ο ανθυπαστυνόμος Αναστάσιος Μηζύθρας δολοφονήθηκε από άγνωστους μασκοφόρους στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Τιφλίδα Γεωργίας.

Ο Χαράλαμπος Αμανατίδης, σκοπός στην οικία του στρατιωτικού ακολούθου της βρετανικής πρεσβείας, δολοφονήθηκε από άγνωστους τρομοκράτες, με πυροβόλο όπλο.

Ο αρχιφύλακας Αντώνιος-Νεκτάριος Σάββας δολοφονήθηκε στα Άνω Πατήσια, από τη Σέχτα Επαναστατών, ενώ φρουρούσε οικία υπό προστασία μάρτυρος, κατά τρομοκρατικής οργάνωσης.

Την Πέμπτη 24.6.2010 δολοφονήθηκε από βόμβα στο γραφείο του ο υπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Βασιλάκης.

Όσο για τους τρεις νεαρούς αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από τα πυρά των μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» και της οργάνωσης Ο.Π.Λ.Α. στις 28.10.2009, ανεβαίνει ο καθένας τον δικό του Γολγοθά. Αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, κανένας δεν δουλεύει, βρίσκονται όλοι σε αναρρωτική άδεια και κλεισμένοι στον εαυτό τους. Συγκεκριμένα:

Ο Διαμαντής Μαντζούνης, με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα καλοκαίρια ζει στο χωριό του στην Κυπαρισσία. Η ειδική φρουρός Σοφία Ψυχογιού επέστρεψε προσωρινά στο χωριό της, το Αθαμάνιο Αρτας, καθώς η κίνηση στο ένα της χέρι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ ο ελαφρύτερα τραυματισμένος Γεώργιος Τζουμάνης αυτή την εποχή πηγαινοέρχεται στο Κάστρο Βοιωτίας έχοντας αναρρωτική άδεια τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο.

Ας περάσουμε και στις στυγνές δολοφονίες από αναρχικούς –παρακρατικούς και κουκουλοφόρους που χαίρουν της απόλυτης προστασίας και ασυλίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στις 11.01.1991 καίγονται ζωντανοί από ρίψη μολότοφ μέσα στο μέγαρο που στέγαζε το πολυκατάστημα Κ. Μαρούσης οι Περικλής Ρεπαπής που είχε στον 6ο όροφο γραφείο μηχανογράφησης, ο 60χρονος χρυσοχόος Γιάννης Μεμετζίδης, που εργαζόταν στον 1ο όροφο και ο 57χρονος δικηγόρος Εμμανουήλ Κοντόπουλος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στο ασανσέρ. Απανθρακωμένο βρέθηκε και το πτώμα ενός ακόμη νεαρού, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Στις 05.05.2010, πέθαναν από ασφυξία μετά από ρίψη βόμβας μολότοφ μέσα στην τράπεζα Μarfin, οι Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος), η Παρασκευή Ζούλια και ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης.

Έχουμε όμως και δολοφονικές πράξεις αριστερών συνδικαλιστών μέσα στα Χημείο της Θεσσαλονίκης, όπως αυτή του Ανδρέα Λοβέρδου, ως μέλος της Πανσπουδαστικής (φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ) εκφραστή της Μαοϊκής τάσης, μέσα στο πανεπιστήμιο, ενάντια στον Άρη Δεσλή στις 07.10.1974 , τον οποίο έδεσε πάνω στα κάγκελα της περιβόλου, του έσπασε το σαγόνι και τον ξυλοκόπησε μέχρι αναισθησίας, ενώ απειλούσε ότι θα τον περάσει από Λαϊκό δικαστήριο. Από τα χέρια του τον διέσωσε ο σημερινός Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κος Κόκκαλης και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Το επόμενο θύμα ήταν ο Βασίλειος Παπαλεξάτος ο οποίος ήταν διερχόμενος έξωθεν του Πανεπιστημιακού χώρου. Οι αριστεροί συνδικαλιστές τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τραυματισθεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί και αυτός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Πογκρόμ κατά της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας με δολοφονικές επιθέσεις έχουμε τη δεκαετία του 80, από τη νεολαία του ΚΚΕ και τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ…

Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαιρώματα σε Αγρίνιο, Πάτρα, Ηράκλειο και Πειραιά με 5 θύματα.

Πυροβολισμούς στην Καλαμάτα με 34 θύματα και συνεχείς ξυλοδαρμούς σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στα πανεπιστήμια από τους αριστερούς κατά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.

Ξυλοδαρμοί στο Πα.Πει το 2011 από πληρωμένος μπράβους.

Άγριος προπηλακισμός από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις εστίες της Πανεπιστημιούπολης του Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Επιθέσεις με λοστούς της ΠΑΣΠ Μαθηματικού στη Νομική.

Η καθηγήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών Δανάη Διακουλάκη, δέχεται επίθεση στο γραφείο της από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι της επιτέθηκαν πετώντας μπογιές στο γραφείο της και προκαλώντας υλικές ζημιές.

Μέλη της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΣΘΕ Αδαμόπουλο Ξάνθο εισέβαλαν στο χώρο της Σχολής και επιτέθηκαν σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τη συνοδεία «εξω-πανεπιστημιακών», ένας εκ των οποίων επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι με τη λαβή περιστρόφου όπλου μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

100 περίπου μέλη της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ μαζί με μπράβους και με εξω-πανεπιστημιακά στοιχεία  εμποδίζουν  μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καθώς και μέλη του φοιτητικού συλλόγου της ΑΣΟΕΕ να εισέλθουν στο χώρο του Πανεπιστημίου και πιο συγκεκριμένα στο υπόγειο της Σχολής όπου βρίσκεται ο χώρος της ΔΑΠ. Εκεί τα μέλη της ΠΑΣΠ προπηλακίζουν και επιτίθενται εναντίον των φοιτητών της ΔΑΠ με πέτρες και ξύλα. Ομάδα κουκουλοφόρων που βγήκε από την πολυτεχνική σχολή επιτίθενται και χτυπάει ομάδα φοιτητών που βρίσκεται μπροστά στις εγκαταστάσεις ΤΕΦΑΑ. Τρεις φοιτητές  και μια φοιτήτρια  της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ τραυματίζονται.

60 κρανοφόροι και κουκουλοφόροι επιτίθενται με καρέκλες και μπουκάλια μπύρας σε περίπου 15 φοιτητές της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ κατά την καταμέτρηση στις φοιτητικές εκλογές του ΤΕΦΑΑ.

Πολλά άλλα περιστατικά διαδραματίζονται σε όλη την Ελλάδα, από τη Κομοτηνή, μέχρι τη Κρήτη. Είναι μεγάλη τύχη που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα ανάμεσα στους φοιτητές.

Σε όλες τις παραπάνω αναφορές αξίζει να συνυπολογίσουμε τους ξυλοδαρμούς και τα λιντσαρίσματα πολιτικών και δημοτικών αρχόντων από αριστερούς συνδικαλιστές.

Την αυλαία ανοίγει ο Κωστής Χατζηδάκης στις 15.12.2010 στη πλατεία Συντάγματος, όπου λιντσάρεται στη κυριολεξία από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 29.06.2011 προπηλακίζεται ο βουλευτής Αλέξανδρος Αθανασιάδης ενώ στις 18.05.2011 προπηλακίζεται ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος στο Κολωνάκι, από συνδικαλιστές και πάλι.

Στις 17.11.2011 δέρνεται ο Στέφανος Τζουμάκας, μέσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο από αριστερούς φοιτητοπατέρες.

Στις 19.07.2013 ο Άδωνις Γεωργιάδης προπηλακίζεται από συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ έχει προηγηθεί ο προπηλακισμός του ιδίου και της συζύγου του ένα χρόνο νωρίτερα σε εστιατόριο. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη έχει καεί 17 φορές από τους αριστερούς και αναρχικούς.

Στις 07.07.2013 αριστεροί συνδικαλιστές προπηλακίζουν το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και στις 19.09.2013 αριστεροί και αναρχικοί διαδηλωτές τον Πάνο Καμμένο.

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό και αντιπροσωπευτικό δείγμα των θυμάτων από την άσκηση βίας της αριστεράς κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Μετά βεβαιότητας έχουμε ξεχάσει να αναφέρουμε πολλούς. Καλό είναι να κρατήσουμε αυτόν τον μακρύ κατάλογο για να κατανοούμε μέσα από τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ και των άλλων αριστερών δυνάμεων, τί εννοούν, όταν μιλάνε για δημοκρατία και τί πρόκειται να κάνουν αν αναλάβουν ποτέ την εξουσία.

πηγή: antiparakmi.blogspot.com

3.

Turning the Tables on Democrats’ Russia Hoax

Director of National Intelligence declassifies startling info about Obama, Hillary and Brennan.

 

Gina Haspel joined the CIA in 1985 and rose through the ranks to deputy director. In 2018, President Trump picked Haspel to replace Mike Pompeo as CIA director. In a hearing, Sen. Angus King asked Haspel if she agreed with a 2016 intelligence report finding that the Russians interfered in the presidential campaign.

“Senator, I do,” Haspel said. The CIA veteran did not elaborate, but a month before the 2020 election the manner of the interference has at last been revealed in declassifications from director of national intelligence John Ratcliffe.

In July of 2016, U.S. intelligence had learned, a foreign policy advisor to Hillary Clinton proposed that she smear candidate Donald Trump by claiming interference by Russian security services. The notes of CIA boss John Brennan show that he briefed President Obama on the information.

The declassifications also show that in September of 2016, U.S. intelligence learned that Hillary Clinton approve “a plan concerning U.S. Presidential candidate Donald Trump and Russian hackers hampering U.S. elections.” Intelligence officials referred that information to FBI director James Comey and FBI deputy assistant director of counterintelligence Peter Strzok.

The FBI pair ignored Hillary Clinton’s violations of intelligence laws and instead launched operation Midyear Exam against candidate Trump and Crossfire Hurricane against President Trump. During both operations, the Democrat-media axis demanded that legislators listen to the intelligence community. In 2020, that has all changed.

Clinton mouthpiece Nick Merrill called the new revelations “baseless bullshit.” Rachel Cohen, spokeswoman for Sen. Mark Warner, vice chair of the intelligence committee, told reporters “this is Russian disinformation, laundered by the Director of National Intelligence and Chairman of the Senate Judiciary Committee.” According to that man, Lindsey Graham, “This latest information provided by DNI Ratcliffe shows there may have been a double standard by the FBI regarding allegations against the Clinton campaign and Russia.” As Sen. Graham may be aware, Russia had been meddling in US elections for decades.

From the 1920s to 1984, the Russians ran candidates in U.S. elections. In 1976, their candidate for president was Gus Hall, a dutiful Stalinist, and a college student named John Brennan voted for him. In a free country like the USA, that was Brennan’s right, but there is no right to a job with the CIA. Anybody who voted for the candidate of the Communist Party USA, founded and maintained by Soviet Russia, should not even get in the door. Brennan not only got hired but in 2013 came to run the place.

As the new declassifications show, in 2016 U.S. operatives told Brennan about Hillary Clinton’s plan to discredit Trump by linking his campaign to Russia. Brennan briefed President Obama, and both men went along with Hillary Clinton’s plan. Trouble was, Robert Mueller and his squad of Democrat inquisitors found zero evidence of Russian collusion.

After he left the CIA for a television gig, Brennan still defended the Russia hoax. The Gus Hall voter has yet to face hard questions about the new revelations. Late last month, senators brought up the matter with former FBI boss James Comey.

“In the main, it was done by the book,” Comey testified. “It was appropriate, and it was essential that it be done.” In similar style Peter Strzok is now claiming that that FBI notes in the ongoing case of Gen. Michael Flynn may have been altered. This comes after FBI lawyer Kevin Clinesmith pleaded guilty to charges of altering documents in the attempt to entrap Flynn.

Like his former boss Comey, Strzok claims the Russia business was all by the book. Strzok’s Compromised: Counterintelligence and the Threat of Donald J. Trump, was released on September 8, in plenty of time for the November 3 election. Strzok, Comey, Brennan et al, are looking to that election as their true insurance policy.

A Biden administration would never mount a prosecution and surely call off all investigations and declassifications. Since Trump fired Comey, Biden would be pressed to give him his job back, and Comey would doubtless be inclined to rehire Strzok. President Trump revoked the security clearance of John Brennan, so a President Biden would be inclined to restore it, and possibly make the Gus Hall voter CIA boss again.

When President Trump named Gina Haspel for CIA director, John Brennan said she “has the experience—the breadth and depth—on intelligence issues.” For Leon Panetta, “I’m glad it’s Gina because frankly she is someone who really knows the CIA inside out.” For James Clapper, Gina is “capable, smart, very experienced, well respected by the Agency rank and file, and a great person.” President Trump has cause to wonder.

“All Russia Hoax Scandal information was declassified by me long ago,” the president tweeted Tuesday. “Unfortunately for our Country, people have acted very slowly, especially since it is perhaps the biggest political crime in the history of our Country. Act!!!” Like FBI boss Christopher Wray, Gina Haspel has been acting slowly on this political crime.

With no apology to Walter Sobchak of The Big Lebowski, this is what happens when the CIA hires a Gus Hall voter and puts him in charge. This is what happens when a president picks his successor and deploys the upper reaches of the CIA, DOJ and FBI to attack political opponents.

A Harris-Biden administration would turn back the clock to those dark days. As President Trump says, we’ll have to see what happens.

4.

Anti-Semitic Democrats Blame Orthodox Jews for the Coronavirus

Cuomo and De Blasio blame the Jews to distract from their failures and crimes.

 

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

“I have to say to the Orthodox community tomorrow, ‘If you’re not willing to live with these rules, then I’m going to close the synagogues.’” Governor Andrew Cuomo told religious Jews.

His basis for the decree was a photo of mourners who weren’t practicing social distancing at a funeral. But the photo of a crowd of Orthodox Jews on Cuomo’s slide was from 2006.

It was a very different message than Cuomo’s condemnation of bigotry when he had insisted, “There is zero evidence that people of Asian descent bear any additional responsibility for the transmission of the coronavirus.” The new message is, don’t blame the Asians, blame the Jews.

They did go to a funeral in 2006.

Cuomo was picking up where Mayor Bill de Blasio had left off in his infamous tweet targeting Orthodox Jews. “My message to the Jewish community, and all communities, is this simple: the time for warnings has passed,” the New York City leftist boss had raged.

Medieval bigots blamed the Black Plague on Jews poisoning wells. Modern Democrats blame the Coronavirus on the Jews. Despite the plague of media narratives accompanied by photos of Chassidic Jews praying or mourning, there’s as little evidence for the latter as for the former.

Cuomo’s threat to synagogues was prompted by a supposed resurgence of the virus. De Blasio had already announced that the spike in the targeted areas would lead to school and business closures. Except that a number of those areas have African-American, Latino or Asian majorities. But instead Democrats and the media have focused in on the “Jewish” areas.

And even those “Orthodox Jews” areas are far from a homogenous monocultural community.

Chassidic Jews, a subset of Orthodox Jews, may stand out, but so do the Amish. So-called “chassidic neighborhoods” in Brooklyn are actually made up of the usual New York mix of African-Americans, Latinos, and assorted immigrant groups, including Muslim immigrants.

Coronavirus deaths among Asians in New York have been twice as high among whites and approaching five times as high among Latinos and African-Americans. New York City’s worst death rates were not in Borough Park or Williamsburg, but in a Bronx neighborhood, in East New York, in Flushing, Queens, in Far Rockaway, and in Brighton Beach.

None of those are Chassidic neighborhoods. Only one has a significant Orthodox population.

Nor are the highest positive rates in Orthodox or Chassidic areas. You have to get through five Queens neighborhoods before making it to Borough Park. And Borough Park, and most Brooklyn neighborhoods, except East New York, are far below Queens and Bronx neighborhoods when it comes to cases per population. Borough Park is only the 49th highest zip code in actual mortality rates, Williamsburg is in 79th place.

And yet the insistence that the outbreak is an Orthodox Jewish problem is ubiquitous. It pops up in the media and in rhetoric by top Democrats that stigmatizes religious Jews for the virus.

The Democrats who rose to denounce scapegoating of Asians have joined in the racism.

The media pumps out stories blaming the outbreak on Orthodox Jews with a cheerful disregard for facts or basic urban geography. The Associated Press rolled out an entire story blaming the outbreak of coronavirus infections on Orthodox Jews, but the only actual neighborhood that it offers statistics for is the “Gravesend section of Brooklyn”, a mostly immigrant area that is not home to a Chassidic community and whose Orthodox Jews are Syrian refugees, but is mostly associated with Italian-Americans, with large populations of Chinese and Russian immigrants.

The media won’t stop claiming that Orthodox Jews spread the virus because they make a convenient boogeyman for its hipster readers who despise traditional Judeo-Christian religions.

The New York Times, which has run the most articles blaming Orthodox Jews for the outbreak, has linked them to cultural lefty hobgoblins like opponents of vaccines and Trump supporters.

“N.Y.C. Threatens Orthodox Jewish Areas on Virus, but Trump’s Impact Is Seen,” one New York Times headline read.

The power of othering is that all your hatreds and fears can be projected onto those who are different. And despite all the politically correct lectures on race and hate, the Times needs its own others to hate. The most obvious ‘tell’ is that when the Times writes about any other group, it quotes members of the community, but when it writes about Chassidic Jews, it turns to opponents and critics of the community who are happy to nod along to the negative coverage.

That’s why a rise in positive test results in a Chinese area isn’t a story, a rise in a black area is a story about racism and inequity, but a rise in an Orthodox Jewish area is a story about ignorant religious fanatics who support Trump, insist on praying, and don’t trust the medical experts.

The Orthodox Jewish community has suffered from the virus, as have many other groups. It’s no more at fault for it than they are. It isn’t unique because more Orthodox Jews have come down with the virus, but because they make a convenient scapegoat for the failures of Democrat officials like Cuomo and De Blasio, for the blatant flouting of their rules by rioters and hipsters.

Chassidic Jews in particular are stereotypically ‘Other’ with strange garb, incomprehensible beliefs, accents, large families, and long beards, but they’re white enough that hating them is socially acceptable for progressives who can act out their xenophobia without feeling guilty.

Even before the pandemic, the media was eager to provide a platform for every special interest out to bash Orthodox Jews, from the YAFFED campaign by leftists against religious Jewish schools to opponents of circumcision to animal rights cranks campaigning against Kosher meat.

The new coronavirus antisemitism relies on the same stereotypes and slurs: Orthodox Jews are ignorant, superstitious, flout authority, and need to be saved from their backward ways. These are the progressive prejudices that permeate the media’s coverage of Orthodox Jews. And it’s part of the reason why Orthodox Jews are a Republican constituency in presidential elections.

Bigotry isn’t just about the pleasures of hate. It’s how those in power redirect blame for their crimes and failures, and a means for those who hate to gain a false sense of power and control.

Blaming the upsurge on an outside group creates a false sense of security for everyone else.

And when it’s no longer possible to pretend that the upsurge is limited to Orthodox Jews, then they can still be blamed for having caused it with their weddings, funerals, and their prayers.

Best of all, none of the newfound bigots will blame Governor Cuomo or Mayor Bill de Blasio.

The two top Democrats who mishandled the pandemic in the worst ways possible, while spewing lies, excuses, and smears at their serial press conferences, won’t be held accountable.

And that’s why every time things get worse, Cuomo and De Blasio will blame the Jews.

5. E, εκεί στην ΝΔ, οι πολύ… “Φιλελέ”! Αφήστε πρώτα βρε να εκλεγεί Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο… Πρόεδρός σας, ο… “Κοιμισμένος Τζο”, ο πολυ-αγαπημένος σας, και μετά πανηγυρίστε! Ανόητοι!..

6.

Άγριες συμπλοκές στον Άγιο Παντελεήμονα – “Δεν αντέχουμε πια”, λένε κάτοικοι στο newsit.gr

Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκαν χθες αργά το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

“Δεν λογαριάζουν τίποτα ούτε κατοίκους ούτε αστυνομία. Αυτό γίνεται κάθε βράδυ, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Όπως μάθαμε, τα ίδια έγιναν και λίγο πιο κάτω, στην οδό Πιπίνου, όπου έσπασαν αυτοκίνητα. Αν δείτε καλά το βίντεο ακούγονται από σπασίματα, μέχρι και οι σειρήνες των περιπολικών, ωστόσο δεν καταλαβαίνουν το παραμικρό όλο αυτοί. Είναι ομάδες νεαρών που διαφωνούν πάντα για κάτι μεταξύ τους και ξεκινάνε τον “πόλεμο”. Έλεος, δεν αντέχουμε πια. Εκείνη την ώρα, στην πλατεία, βρίσκονται και άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα να τους βρει κανένα κακό”!..

Στο βίντεο διακρίνονται νεαρά άτομα να τρέχουν προς πάσα κατεύθυνση και να επιδίδονται σ έναν ανελέητο πετροπόλεμο κι όποιον πάρει ο χάρος.

 

-/-