“… Ποικίλης Ύλης” Και… Ανάκατα!.. Νο “1”!..

Φίλοι μου!

“Πάμε” ξανά μαζί!..

1. ΟΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε και αποφάσισε πως θέλει στον Έβρο φράχτη με πόρτες, ώστε να περνούν άνετα οι αιτούντες άσυλο, θέλει δηλαδή έναν Φράχτη με… Τρύπες”, κάτι σαν ελβετικό ή γαλλικό τυρί “ένα πράγμα”, πχ κάτι σαν φράχτη… “Ροκφόρ, αχαχαχαχαχαχαχα, ώστε να μπορούν να περνάνε εύκολα οι τάχα αγαπημένοι τους “λάθρο” και να ζητούν… άσυλο, ώστε και να μην χάσουν το πολύ και χοντρό χρήμα του Σόρος και των ομοίων του, αλλά και η Ελλάδα [την οποία μισούν και βάζουν σε διαδηλώσεις τις συνιστώσες τους (sic) να φωνάζουν “να πεθάνει”], να τελειώσει οριστικά, στο άμεσο μάλιστα και ορατό μέλλον!..

Και βρώμικα μυαλά όλα αυτά τα τσιράκια των Ευρωπαίων και Αμερικανών Διεθνιστών, τα σκυλιά των “Διεθνών Εβραίων” στην χώρα μας, αλλά και όπως πάντα, διπρόσωποι, υποκριτές, και, και, και, ……………………………, και τελικά βαθιά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, εκεί στο ελληνόφωνο αυτό «Σόρος-  Κόμμα»!..

Ο Κος Δένδιας, κάποτε βεβαίως, δεν ήθελε φράχτες, φοβούμενος μήπως κτυπήσει πάνω του κανένα… μωρό παιδί λαθρομεταναστών,όπως είχε πει, και τί θα έλεγε μετά τάχα η… ευαίσθητη Ευρώπη… , που έθαψε, προεξαρχούσης της Γερμανίας,  έναν ολόκληρο λαό, τον λαό μας, (από το 2010, έως και το 2015), κάτι που είχε ξεχάσει βεβαίως τότε ο νυν Ε/ΥΠΕΞ ή δεν… πίστευε πως έτσι ήταν!

Το γεγονός αυτό ήταν ένας επιπλέον λόγος, (πλην της… Ροτσιλντικής του ασφαλώς σχέσεως), για να γίνει περισσότερο συμπαθής στους “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ” ο Κος Δένδιας!

“Υπό το πρίσμα” αυτό, το ότι δηλαδή ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” σήμερα θέλει τον φράχτη, έστω και υπό… όρους, είναι γι’ αυτόν… κατάκτηση(!), έστω και… επιβεβλημένη από τους… καιρούς, ενώ την πλήρη αλλαγή στο θέμα του Κου Δένδια εμείς αδυνατούμε να την χαρακτηρίσουμε, κάτι που το αφήνουμε σε εσάς!..

 

2. Κυριάκε Μητσοτάκη, Ελληνο-Σορίτη! (Διότι τέτοιος είσαι τελικά)!..

Ντροπή σου, για τα πρόσφατα παρακάτω:

α. Για την εκ νέου… δολοφονία, από άτομα της διπλανής πόρτας του… γραφείου σου, της δολοφονημένης Ελένης ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ, στο πρόσωπο της ΠΑΝΑΞΙΑΣ Εισαγγελέως!.. “Είναι πολλές οι ψήφοι” Κυριάκε, καταλαβαίνω και καταλαβαίνουμε!..

β. Για τον “Ληστή με το Καλάσνικοφ” Βασίλη ΔΗΜΑΚΗ, τον οποίον “προσκύνησες”, όντας “κότα λυράτη”, όπως θα έλεγε και η αδελφή σου, (έχει πάντως ένα θέμα με τις… κότες η Ντόρα, από εποχής Καμμένου ακόμα, όπως και ο Τσίπρας με τις… Παρθένες…, αχαχαχαχαχα), φοβούμενος τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και τις όποιες αντιδράσεις του, ο οποίος ακολουθώντας την γνωστή, από την περίοδο 1940-1949, κομμουνιστική τακτική, “αγκάλιασε” όλους τους ποινικούς και βαριά ποινικούς, για “μια ώρα… μελλοντικής ανάγκης”… , από τον “Νόμο Παρασκευόπουλου” ακόμα, καθώς και από τις ακολουθήσασες πούστικες (έτσι λέγονται) αλλαγές στον “Ποινικό μας Κώδικα” (“Π.Κ.”), από την σουπιά τον Καλογήρου!

ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΠΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΥΜΝΟΥΝΤΑΙ ΠΧ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ – ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ή ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΥΜΝΟΥΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ΕΘΝΟΤΙΚΟΥ, ΚΛΠ), ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΩΣ “ΠΑΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ – ΘΕΣΗ” ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΒΡΩΜΙΚΗ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!..

Φοβήθηκες Κε… Π-Θ, μήπως γίνει ο… ήρωας “Ζακ” της δικής σου κυβερνητικής θητείας, ο Δημάκης;

Αλήθεια Κυριάκε, η μόνη διαφορά με τον Κουφοντίνα (17Ν Β’), του Δημάκη, με τα 40+ χρόνια φυλάκισης που έχει “φάει” ο… Φοιτητής, είναι ότι ο Δημάκης δεν σκότωσε; (Από τύχη βεβαίως)!..

Θέλω δηλαδή να καταλάβω, [επειδή “σηκώσατε”, στο “κρυφο Σόρος – Κόμμα” σας, πολύ το θέμα των αδειών του (επί 11 φορές νομίζω) φονιά τρομοκράτη Κουφοντίνα, και επειδή διακρίνω ότι είστε πολλοί… άνθρωποι και κυρίως πολλοί… πονόψυχοι], γιατί ο Κουφοντίνας δεν έχει δικαίωμα σε μια νέα ζωή και έχει μόνον ο Δημάκης; Επειδή ο “Μελισσοκόμος” έχει στείλει στον τάφο ύπουλα ανθρώπους και ο “άλλος” όχι; Ναι, αλλά ο “άλλος”, σε πόσους ανθρώπους δημιούργησε πχ ψυχικά τραύματα, που θα τα κουβαλάνε μαζί τους μέχρι του θανάτου τους; Θέλω λοιπόν να καταλάβω τις νέες σας προφανώς, επί του… σωφρονισμού και άρα και επί του περιεχομένου του “Π.Κ.” μας, … τσιφλικαδο-απόψεις!..

Μ΄αρέσει που η Κα Νικολάου, το “έπαιξε” αυστηρή και σκληρή στις δηλώσεις της!.. Άλλη κότα και αυτή, που για μια… καρέκλα τα δίνει όλα!..Δεν ήταν και δεν είναι, δυστυχώς, μόνον η Κα… Κοκότου των “ΑΝΕΛ” και της Κ-Β Τσίπρα, Υφυπουργός της Αρτινιάς (sic) Κας… Τάνιας ΕΛΗΝΑΙΟΥ, του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ!..Καταλάβατε!.. Την είχα δει σε μια “λαϊκή” να δίνει προεκλογικά φυλλάδια και ένας μεσόκοπος, 2,3 μέτρα πιο εκεί, της είχε πει: “Συγχαρητήρια, ευχαριστώ”! Και η απάντησή της ήταν: Δεν θέλω συγχαρητήρια, να με ψηφίσεις θέλω”!.. Είπα τότε από μέσα μου! “Τί κυνηγητικό σκυλί είναι αυτό”; Τελικά είχα κάνει λάθος! Ένα κοντούλικο “γατάκι” είναι και αυτή!..

Μπορεί, εκτιμώ, άνετα Κε Π-Θ, να σου εισηγηθεί να αλλάξει την ονομασία της ΓΓ, της οποίας προϊσταται και από “αντι-εγκληματικής πολιτικής”, να γίνει “ΓΓ Προστασίας και Μέριμνας Μελών “Πεδίου” των Συνιστωσών του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!.. Αχαχαχαχαχαχα! Μια πιο διευρυμένη ονομασία θα μπορούσε να είναι: “ΓΓ Πολιτικής και Άλλης Υποστήριξης Ιδεολογικών Αγαπημένων του ΣΟΡΟΣ Εγκλημάτων και Εγκληματιών”!..

Αλήθεια! Αν ο ΔΗΜΑΚΗΣ ήταν ή δήλωνε “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ” θα του έκανες το χατήρι Κυριάκε;

Φασίστες είναι και αυτοί Μητσοτάκη, μην γελιέσαι, απλά στο χρώμα διαφέρουν, ξύπνα!.. Ξέχασες που σε είχαν… επισκεφτεί και στο… σπίτι σου, ωςΡουβίκωνας; (Νομίζω καλά θυμάμαι! Εσένα είχαν επισκεφθεί και “τον γιο του μπαμπά του”… Μίλτο, που κάπνιζε πάνω στην εξέδρα των παρελάσεων, σε κάποιο νησί, λίγο πριν περάσουν από εμπρός του τα τμήματα παρελάσεως…)!.. Σε περιμένουν στην γωνία” και ας είσαι και εσύ των… Σόρος!..

Συνέχισε λοιπόν έτσι, “καλά το πας” Κυριάκε και κάποια στιγμή θα καταλάβουν όλοι ότι η μόνη σου διαφορά με τον Τσίπρα είναι ότι εσύ είσαι “Έλληνας Σορίτης” και αυτός… Ελληνόφωνος Σορίτης“!

Θυμάσαι Κυριάκε, που σου είχαμε γράψει εδώ, για την Αγία Τριάδα και το Σύνταγμά μας, λέγοντάς σου να το επαναφέρεις, (μετά τις… χειρουργικές αλλαγές του Τσίπρα, κυρίως στις… καθυστερήσεις της εξουσίας του), όπως ακριβώς ήταν γραμμένο απ’ εκείνους που μας ελευθέρωσαν το… “1821”, διότι σε άλλη περίπτωση θα τιμωρηθείς, και(!) προσωπικά και(!) ως ο Π-Θ,  και εσύ(!) απ’ Εκείνον, όπως και ο Τσίπρας, και εσύ ίσως περισσότερο ακόμα, διότι εσύ δηλώνεις Χριστιανός Ορθόδοξος και όχι άθεος, όπως εκείνος; Δεν μπορεί, θα το θυμάσαι! Δεν έκανες τίποτα ακόμα!..

(Με την ευκαιρία! Τσίπρα, επειδή πας να παρουσιάσεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως γκαντέμη, κλπ, -σε άκουσα σε κάποια συνέντευξή σου- σου θυμίζω πως με το που σε “έβγαλαν” οι Εβραίοι Π-Θ στην χώρα μας, την επομένη σκοτώθηκαν 2 πιλότοι μας στην Ισπανία / Αλιγκάντε, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας και ξένα στελέχη, άλλων ΕΔ)!..

Στην συνέχεια! Πότε αλήθεια Κε Π-Θ θα βάλεις τον Τσιάρα να… ξεβρωμίσει τον “Π.Κ.” από τις τροποποιητικές… γκαβαλίνες του Καλογήρου και του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”; (Αυτές ειδικά “της τελευταίας στιγμής”, λίγο πριν σου… παραδώσουν την εξουσία)!

Επίσης! Μέχρι πότε πχ τα ισόβια θα είναι 8-10 χρόνια, (ανάλογα πάντα φυσικά με τον αριθμό των ισοβίων, κλπ), σαν αυτά που θα εκτίσουν πχ τα 2 τέρατα της Ρόδου “και… αν”;  Δεν κάνεις ρε Κυριάκε εσύ, αφού “την πάτε που την πάτε για φούντο” την ε/Δικαιοσύνη, το μεγάλο κόλπο, να καταργήσεις όλες γενικώς τις ποινές, να καταργήσεις τις Φυλακές, κλπ, και να γίνεις έτσι, όχι μόνον Παρασκευόπουλος και Καλογήρου στο τετράγωνο και στον κύβο, αλλά παγκόσμιο παράδειγμα, μετατρέποντας την Ελλάδα σε “Ευρωπαϊκή Προσομοίωση Της Αφρικανικής Ζούγκλας”, σε ένα “Παγκόσμιο Κέντρο Αναρχίας”, κλπ;

Τα Εξάρχεια τα “καθάρισες”; Τα όπλα των Λιμενικών τα βρήκες; Τους ενόπλους εκεί, που μάλιστα παρήλαυναν με τα όπλα τους, κλπ, τους βρήκες;

Με τους ένοπλους [Βαλκάνιους πλέον (εννοώ “μιξ” πια)] “Ρομά”, πχ του Μενιδίου, της Ν.Σμύρνης Λαρίσης, κλπ, έκανες τίποτα;

Με την Ελληνο-Αλβανο-Βουλγαρο- Πακιστανο-Αφγανο-Αφρικανική και λοιπή ΜΑΦΙΑ που λυμαίνεται την χώρα και κυρίως Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έκανες τίποτα;

Πέρασα και είδα ότι τον Κορυδαλλό τον γκρέμισες… , όπως είχες πει, ενώ όλοι είδαμε και τις νέες “Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας”, που έφτιαξες, όπως είχες υποσχεθεί!.. “Τί ώρα”; Αχαχαχαχαχαχαχα!..

γ. Ντροπή Κε Π-Θ που αφήνεις να γίνονται “επ’ αυτοφόρω” συλλήψεις… λαϊκών αγωνιστών!

Ο Δκτης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης είναι επιχειρησιακά ΑΡΙΣΤΟΣ! Νομίζω είναι ο ίδιος που ήταν και επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!.. Τον παρακολουθούμε “καιρό τώρα”, (ως θέση φυσικά και όχι ως όνομα / – τα, το οποίο δεν γνωρίζουμε) και έχουμε διαπιστώσει πως είναι αυστηρά ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ, δηλαδή αυστηρά ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ και όχι ένστολη πολιτική… πούστρα και συνεπώς αυτός είναι ο πρώτος και κύριος λόγος των επιτυχιών του!.. (Αν έχει αλλάξει και ανέλαβε νέος Αστυνομικός, ως Δκτης της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, τότε και αυτός δείχνει να βαδίζει στα χνάρια, του προηγουμένου και… μπράβο του)!..

Όμως, υπάρχει ένα “όμως“!

Όμως, Κε Δντά της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης! Έτσι δεν έχεις μέλλον! Θα σε “φάνε”! Όποιος αξίζει (στην Ελλάδα θα φθονείται, διότι ακριβώς αξίζει) και όποιος δεν γλείφει, δεν έχει “κονέ”, κλπ, τον “τελειώνουν”, όσους “Παπάδες” και να “βγάλει”!.. Με καταλαβαίνεις!.. Αν και στελέχη, σαν εσένα, συνήθως προτάσσουν τον όρκο τους και τις αρχές και αξίες τους και στα… τέτοια τους, αν θα τους “σουτάρουν” τελικά, τα κάθε φορά πολιτικά κυβερνητικά σκουλήκια, προς όφελος συγγενών τους, ομοίων ασπονδύλων, όντων!..

Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις “επ’ αυτοφόρω” επίδοξους υποψήφιους φονιάδες… “Δημοκρατικούς” (sic), σαν αυτούς που ήθελαν να κάνουν ένα… “μπαμ”(sic) στο σπίτι του Κου Σταμάτη και να μην περιμένεις μετά να σε κατασπαράξει ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, με τις ικανές σε αριθμό πολυώνυμες… συνιστώσες του, “Πεδίου”,απλωμένες και μέσα στην Κ-Β της ΝΔούλας; Ο Οικονόμου, που “τα έπαιρνε” από τον Σόρος “πλαγίως” (μέγα –ηθικό τουλάχιστον- θέμα), με τον Πρέσβη γιο του Ναυάρχου Ζέπου, κλπ, με την εταιρεία που είχαν συστήσει, κλπ, είναι Υφ. στο “Προστασίας Του Πολίτη” βρεεεεεεεεε!..

δ. Ντροπή σου, για την συνεχή διαπόμπευση, δια της Ιστορίας… της(!), που με δική σου υπογραφή, κάνει συνεχώς (εδώ και αρκετό καιρό τώρα) πάνω στα ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ των ΗΡΩΩΝ, του 1821, που μας ελευθέρωσαν, η Κα “Γιάννα… ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ”, αχαχαχαχαχαχα και η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΜΜΙΣΘΗ -ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ τον ε/λαό, ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ”!.. Έτσι, και ας είσαι Π-Θ, σου στέλνω ένα πολιτικό… “ΦΤΟΥ” Κε Κ.Μ. ! ΦΤΟΥ ΣΟΥ λοιπόν!

Αναρωτήσου τώρα το ακόλουθο ερώτημα! Μπορεί εσύ, μετά την “Αγγελόπουλος” και τις εγκεκριμένες από εσένα… βρωμιές της, να λες ότι έχεις συγγένεια με τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ;

ε. Ντροπή σου και για το “φτύσιμό μας” ως λαού, αφού το Κόμμα σου και πιο πολύ ο… σεβαστός ΠτΒ με τις ειρωνείες του, (νομίζει ότι αυτό λέγεται “χιούμορ”), δείξατε πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και πολιτικοί ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ είστε, αφού δεν ψηφίσατε την άρση ασυλίας των βουλευτών του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ώστε να πάει στα Δικαστήρια ο Κοτζιάς και η… παρέα του, για το Σκοπιανό!.. (Ένας φορολογούμκενος Έλληνας Πολίτης κατέθεσε την μήνυσή του στον Άρειο Πάγο και τελικά, μετά από καιρό, ΟΡΘΟΤΑΤΑ αυτός, δια του ιακνότατου νέου Εισαγγλέα του, έστειλε την υπόψη δικογραφία στην Βουλή, για τα περαιτέρω, αφού αυτή περιείχε και αναφερόταν αυστηρά και μόνον σε Βουλευτές του ε/Κοινοβουλίου)!.. “Γαργάρα εποίησες” και εδώ Κε Μητσοτάκη!..  Φοβήθηκες τον Σόρος και την Μέρκελ Κυριάκε, που ήθελαν και είχαν διατάξει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

στ. Ντροπή σου που ακόμα δεν έχεις ως Π-Θ διατάξει την ε/Δικαιοσύνη, ανεξάρτητα της πιο πάνω παραγράφου, ΝΑ “ΚΥΤΤΑΞΕΙ” Α-ΜΕ-ΣΑ να πάει στο ακροατήριο (υπάρχουν εκατέρωθεν μηνύσεις, αγωγές, κλπ) η “διαφορά” ΚΟΤΖΙΑΚΑΜΜΕΝΟΥ, για τα χρήματα (“αργύρια”) του Σόρος, που έρεαν και ρέουν γύρω σας άφθονα!.. Γιατί; Επειδή ίσως πχ η Παν-κή Κα ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, συγγένισσά σου Α’ βαθμού, είναι “του Σόρος” και “κονομάει” και αυτή; (Πώς αλήθεια ρε Κυριάκε, όλοι οι Σορίτες είναι… Παν-κοί); 

Με τί πρόσωπο και με τί μούτρα, ΑΝ(!) ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, κάτι που είναι πια πολύ πιθανό, θα ζητήσεις μετά από τον λαό μας να πάει να πολεμήσει τον Τούρκο, τον Τουρκόφιλο Αλβανό νεο-Γενίτσαρο, κλπ, κλπ, κλπ; “Ευτυχώς που υπάρχουν οι νέοι να πολεμάνε για εμάς”, που έλεγε και ο Τσόρτσιλ, ε Κυριάκε;

ζ. Ντροπή σου που ετοιμάζεσαι να ξανακάνεις την Ελλάδα… αρκούδι, στα χέρια του… Τουρκογύφτου ΡΤΕ, ο οποίος, “έτσι όπως το πας”, θα θελήσει… εύκολα και χωρίς να δαπανήσει γρόσι, να σε και να μας ξαναβάλει να… χορέψουμε στον Έβρο (και ίσως όχι μόνον εκεί), στους ρυθμούς του ντεφιού του… (Θα μας έχεις διαβάσει, δεν μπορεί)! Πάρτον τηλέφωνο και πες του!Ή(διαζ) κάθεσαι στα αβγά σου ΡΤΕ ή πάμε σε πόλεμο την άλλη στιγμή!

Έχεις “από κάτω σου” Κυριάκε ή μήπως δεν σ’ αφήνει η… Μέρκελ, όλο το Σορίτικο ευρωπαϊκό κυβερνητικό σύστημα και αυτό του αμερικανικού… “ΣΥΡΙΖΑ”, λέγε με αλωμένο “Κόμμα των… Γαϊδάρων”, ήτοι αυτό των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, που τώρα έχει έναν και μόνον στόχο, που δεν είναι άλλος από το να ρίξει τον Εθνοκεντρικό Α/Πατριώτη ΤΡΑΜΠ, που προσβάλλει παγκοσμίως καθημερινά, με ψέμματα και βρωμιές;

(Ε, Αλαφούζε! Εκείνη η χοντρούλα… γουρουνίτσα Βάνα Κουτρουλού… σου, για τις σχέσεις του Κλίντον με τον νεκρό Παιδεραστή, γιατί δεν μας είπε τίποτα;

Ε, Οικονόμου! Όλο το “ΙΝΤΕΡΝΕΤ” και όλα τα ΜΜΕ, παγκοσμίως(!), ελέγχονται από τους διεθνιστές – παγκοσμιοποιητές “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, που κάνουν ό,τι θέλουν παντού, σε όλα τα “κοινωνικά δίκτυα”! Ή δεν το ξέρεις τάχα;

Δεν έπρεπε λοιπόν να επέμβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!) το Α/Κράτος ρε φιλαράκο; Και εμείς εδώ, οι… “τίποτα” που είχαμε ένα “Βίντεο”, για την Κα… Χ. Κλίντον, μας το “κατέβασαν”!..

Στην… “Αγία Κονόμα” συνεπώς και εσύ και φυσικά και ο… “Κοσμικός”… αντι-κληρικός, νεο-Φιλελεύθερος Πορτοσάλτε, (ναι, αυτός της… νέας, ελληνόφωνης απλώς, Ιστορίας μας), όπως και όλο το εξαγορασμένο μαγαζί σας, εκεί στο Ν. Φάληρο!..

Εδώ, την “δικιά” τους, μια “ολόκληρη” / “κοτζάμ” ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ “πέταξαν”, μόλις τόλμησε να… δημοσιογραφήσει αντικειμενικά, ρε Δημητράκη!

ΓΙΑΤΙ λοιπόν ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜ/ΦΙΑ ΒΡΕ;

ΑΛ-ΑΦΟΥΖΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ;

Και όσα νέα “Λόγκντ Ντάουν” και να ξαναφέρουν οι Γκέϊτς – Μπλούμπεργκ – Κλίντον – Σόρος, κλπ, σε συνεργασία με τους Κινέζους, που “έφαγαν” 4 χρόνια τώρα “πόρτα” από τον Τραμπ παγκοσμίως και έσφιξε το… “περικόχλιο συσφίξεως” του πρωκτού της, ο Τραμπ θα ξαναεκλεγεί Πρόεδρος, διότι η αλήθεια είναι ότιΚΕΡΔΙΣΕ” ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ξεφτιλίζοντας την βρώμα και την μπόχα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” που αιματοκύλισαν τα Βαλκάνια με τους Κλίντον, και την Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ – Β. ΑΦΡΙΚΗ, με τον Ομπάμα, γεγονότα, τα αποτελέσματα των οποίων, ζει ο κόσμος όλος, μέχρι και σήμερα!.. Και αναφέρομαι μόνον στα τελευταία 15 – 20 χρόνια ξεφτίλες της ανύπαρκτης ε/δημοσιογραφίας)!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-