ΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ;

Φίλοι μου!

Είδαμε και θαυμάσαμε σήμερα, για άλλη μία φορά, έναν εξαίρετο… χειρουργό, τον Α.Ε.Κ. – τζή διαιτητή Παπαπέτρου! Στο ματς του Κυπέλλου, στο 0 – 0, διαιτητής ήταν ο άλλος Μελισανιδικός διαιτητής, ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος, όχι δεν έλλειπε ούτε σήμερα, αφού είχε ορισθεί ως 4ος! (Ε, όχι! Ο άλλος ΑΕΚ-τζής, ο Κομίνης δεν θα μπορούσε να ήταν παρών, ενώ χωρίς να έχω μάθει το ποιός είναι / ήταν ο παρατηρητής, είμαι σίγουρος ότι και αυτός θα είναι οπαδός της… Κούλας! Έχουμε γράψει για όλους τους φετεινούς διαιτητές… )!..

– Στο Α’ Ημ. ο Παπαπέτρου δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού, για άλλη μια φορά μετά από τη Λεωφόρο και αυτό που δεν είχε δώσει τότε, στον Α’ Γύρο, στον Καρσελά, ενώ έκοβε όλες τις επιθέσεις της Ομάδος του Ολυμπιακού με φάουλ, πολύ πονηρά, και ειδικά αυτά που “έβλεπε” ότι ήταν… “προσδοκόμενες ευκαιρίες, για γκολ”! Τέλος, έδωσε γκολ το πεντακάθαρο φάουλ στον Μποτία, του Γιακουμάκη και έτσι η Κούλα μετά από χρόνια “πέρασε” με νίκη από τον Πειραιά! Φυσικά το αντι-Ολυμπιακό κολοκάναλο της NOVA, δεν σχολίασε τίποτα απ’ τα δύο… “θέματα” που σας ανέφερα, ενώ έδειξε, αμέσως μετά το τέλος του ματς και μετά από τις διαφημίσεις, τους τρελλούς πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της Κούλας, που έκαναν στα αποδυτήρια για τη νίκη τους, έστω και με τη διαιτησία, αναγνωρίζοντας έτσι  ότι έπαιζαν με την παραδοσιακά 1η ελληνική Ομάδα!..

(Το κολοκάναλο ανέφερε επίσης, τουλάχιστον 4, 5 φορές την… εισβολή των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ, προκειμένου να… παγιώσουν οι τηλεθεατές ότι οι  οπαδοί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι… τρομοκράτες, ώστε να τιμωρηθεί η Ομάδα και να παίξει στο εγγύς μέλλον χωρίς θεατές και το έργο” το έπαιξε πολύ καλά ο σαλιάρης ΑΕΚ-τζής δημ/φος Καραλής! Ο άλλος, ο δύσμορφος του κολοκάναλου, όχι ο βάζελος “Γρηγόρης”, μας είπε ότι του άρεσε ο Παπαπέτρου, διότι κλπ, κλπ, κλπ)!..

Το “έργο” αυτό το βλέπουμε τώρα, εδώ και 2 χρόνια, και παλεύουμε ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και με το ποδοσφαιρικό… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, της ελληνικής ΜΑΦΙΑ και το όμοιον της πιο βρώμικης ποτέ ελληνικής Κ-Β, ο Π-Θ της οποίας και σχεδόν το σύνολο της Κ-Β έχουν δηλώσει ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!…

Φυσικά, όπως αναμενόταν, η Ομάδα του ΜΠΑΟΥΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ (το ίδιο είναι) “πέρασε” άνετα από τα Γιάννινα, με τη βοήθεια του “αέρα – πατέρα” Τερματοφύλακα των Γηπεδούχων και πρώην του ΜΠΑΟΥΚ Βελίδη και βεβαίως και με τη διαιτησία, που εδώ αυτή δεν είδε πχ το 1ο γκολ οφσάϊντ του Πέλκα!..

– Στο προηγούμενο άρθρο μας γράφαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το Πρωτάθλημα στον ΜΠΑΟΥΚ, ως αντίδωρο στην πραγματική αθλητική πλέμπα, για το δώσιμο του Ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας στους Σκοπιανούς!..

– Μετά από το ματς απόψε, παίζω” 100 / 1 ότι το Πρωτάθλημα θα το πάρει η Κούλα! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Δεν θα θελήσουν αφ’ ενός να ξευτιλιστούν περισσότερο οι της Κ-Β, δίνοντας το Πρωτάθλημα στον άνθρωπο του Πούτιν στην Ελλάδα, όπως είχε κάνει ο Λαλιώτης το 1985, στα 1000 χρόνια τότε της Μακεδονίας, και αφετέρου ο Μελισσανίδης, ο Κος “Δκτης”, αποδεικνύεται ότι έχει “πιάσει”, μαζί με τους λοιπούς “γάτους” της πραγματικής πολιτικο – οικονομικο – στρατιωτικο – αθλητικής “Εγκληματικής Οργάνωσης, τους πάντες!..  Ο Μελισσανίδης θα “εκδικηθεί” φέτος τον “Σαμπίντις”, για ό,τι αυτός του έκανε στο περσινό τελικό Κυπέλλου, στον Βόλο!..

Το ποδόσφαιρο το διοικεί πλέον η ΜΑΦΙΑ (για το μπάσκετ δεν το συζητάμε, είναι δεδομένο, αλλά γι’ αυτό δεν μιλάει κανείς, αφού τα ΜΜΕ τα διοικούν πληρωμένοι ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, εδώ και πάρα πολλά – πολλά χρόνια) και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πρέπει να γνωρίζει πλέον “στα ίσα” και “ανοικτά” ότι έχει να πολεμήσει και μ’ αυτήν, εκτός από την αντίστοιχη των Κομμουνιστών και των “Χρήσιμων Ηλίθιων” της δόλιας και άθλιας σημερινής ελληνικής Συγκυβέρνησης!.. Άρα; To “άρα” δεν είναι κοινοποιήσιμο!..

– Τέλος, προσωπικά, και αντίθετα από τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κο Σάββα ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, εγώ θέλω να συγχαρώ τον πραγματικό σημερινό νικητή… “Κυρ Δκτή”, ο οποίος απέδειξε ότι είναι ο σημερινός Έλληνας “Βίτο ΚΟΡΛΕΟΝΕ”, (αποκαλύπτομαι Κύριε… “Διοικητά”), αλλά να συγχαρώ, όπως το γράφω, και τον ποδοσφαιριστή Γιακουμάκη, που έδειξε, παρά τα αθλητικά προσόντα του, ότι είναι μεγάλο κολοπαίδι”, αφού δήλωσε στο κολοκάναλο, ότι “δεν με νοιάζει αν ήταν φάουλ το γκολ”! Και ξέρετε γιατί; Διότι έδειξε με το μίσος του αυτό και την κολοπαιδαροσύνη του, το μέγεθος της Ομάδος που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.

  • ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ “ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ”, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!..
  • ΖΗΤΩΣΑΝ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ“!.. 
  • ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ
  • -/-
  • ΥΓ.
  • 1. Τώρα διαβάζουμε ότι με τον Κοτσιώνη του Νούρ-1 είχε σχέσεις ο Κος βαζελο-ΠΑΤΕΡΑΣ!..
  • 2. Ο βάζελος δημ/φος Αργυρόγλου πήρε “ψιλο-συν/ξη” από τον Πρόεδρό μας, ενώ το κολοκάναλο έφερε και πάλι τον ίδιο ΜΠΑΟΥΚ-τζή περιγραφέα, για τη μετάδοση! Είμαστε τόσο… κακοί, που τους ανεχόμαστε όλους !!! Ουστ ρε ξεφτίλες!..
  • 3. Και για να μην ξεχνιόμαστε… “Έλληνες” πολιτικοί και πάσης φύσεως πρακτόρια!..
  • Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ “!
  • -/-