Ποιός Είναι Πίσω από το … “υπό Γέννησιν” Κουρδιστάν, Ποιός Πίσω από τον “ISIS”;

κουρ-ιστάν-εναντίον-isis-των-σημαιών-45127970 The-Project-for-the-New-Middle-Eastkurd

Φίλοι μου!

– Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” σας έχει γράψει για το Μεγάλο Ισραήλ, σ’ αυτό εδώ το “σάϊτ”, σε αναλύσεις του, κατά το παρελθόν! Επίσης σας είχε γράψει ότι πιθανότατα το Ισραήλ είναι πίσω από τον “ISIS”! Δυστυχώς επαληθεύεται και πάλι, αφού οι αναδυθείσες σήμερα πληροφορίες συνηγορούν σ’ αυτό, αποτελώντας σπουδαιότατες – σοβαρότατες ενδείξεις! Πάτε “πίσω” στο “σάϊτ” και διαβάστε τί σας έγραφε ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”! Πάμε τώρα παρακάτω:

– Προσφάτως πάλι, ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” σας έγραψε πως ο Θεόδωρος Χερτζλ είχε πει (όπως και άλλες Σιωνιστικές “κεφαλές” ασφαλώς), στα τέλη του 19ου αι. και αν θυμάμαι καλά στο Σιωνιστικό συνέδριο, στη Βασιλεία της Ελβετίας (1895), (όπου εκεί αποφάσισαν ότι θα φτιάξουν κράτος, καθόρισαν το πού θα φτιάξουν το κράτος, ποιοί είναι οι εχθροί τους, πώς θα τους πολεμήσουν, καθώς και το πώς θα κυριαρχήσουν στον κόσμο), ότι τα σύνορα του Ισραήλ προς Βορρά θα είναι η Αντιόχεια και η Καππαδοκία, προς Νότο η Κύπρος και το Σουέζ, ενώ το ευρωπαϊκό Ισραήλ θα περιλαμβάνει το Αιγαίο και θα έχει πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη! Πάμπολλα  τα γεγονότα, από το 1895 μέχρι σήμερα, αποδεικνύουν ότι οι απόγονοι των Εβραίων εργάστηκαν στην κατεύθυνση αυτή, δεν είναι όμως της παρούσης η υπόψη αναφορά !

– Τί “βγήκε” λοιπόν σήμερα στο φως; Διαβάστε:

   Η Υπ. Δικαιοσύνης του Ισραήλ Κα Αγιαλέντ Σέϊκντ (Ayaled Shaked), μιλώντας σε συνέδριο, στο Τελ Αβίβ νομίζω, δήλωσε για τους Κούρδους:

      Δεν υπάρχει άλλη εθνότητα στη Μ. Ανατολή που να έχει κυνηγηθεί τόσο, όσο η Κουρδική!

      – Πρέπει να γίνει κράτος Κουρδιστάν, μεταξύ Ιράν και Τουρκίας

– Οι Τούρκοι, μετά από τα παραπάνω, γράφουν για 2ο Ισραήλ, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρίθουν τα δημοσιεύματα από μεγάλη μερίδα του τουρκικού Τύπου για το “Σχέδιο της Μεγάλης Μέσης Ανατολής” και τους στόχους του! Μερικές ε/φ μάλιστα προβαίνουν και σε αναφορά – ανάλυση του τί έχει συμβεί από το 2003 και μετά στην Μ. Ανατολή ή και στην “Ευρύτερη M. Ανατολή / Greater Middle East”. Ενδεικτικά γράφουν και σωστά ότι:

   – Το Ιράκ τριχοτομείται ήδη στο βόρειο Κουρδικό “κομμάτι”, στο κεντρικό αραβικό σουνιτικό και στο νότιο αραβικό σιϊτικό.

    – Η  Συρία  άδειασε  από  κόσμο,  ενώ  έχει  καταστραφεί  ολοσχερώς! Ο βόρειος διάδρομος με τον αγώνα των Κούρδων του PYD και την υποστήριξη των Η.Π.Α. ολοκληρώνεται σιγά – σιγά!

     – Οι   Κούρδοι     της  Τουρκίας ζητούν πλέον αυτονομία, (πολύ πιο έντονα μετά από την επιστροφή του Ντεμιρτάς από τη Μόσχα), ενώ οι συγκρούσεις των δυνάμεων ασφαλείας της Τουρκίας με τους μαχητές του ΡΚΚ, στη ΝΑ Τουρκία, συνεχίζονται (Ντιγιάρμπακιρ, Σιρνάκ, Μαρντίν). [Να θυμίσω εδώ ότι ένας τέως Αρχηγός της “ΜOSSAD”, ο Μέϊρ Ντάνγκαν, εκπαίδευε μαζί με τους δικούς του ΡΚΚ – άδες].

     – Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Άγκυρα Μπας είναι (και αυτός) πίσω από την επιστολή των 1129 Ακαδημαϊκών. Των ιδίων απόψεων ήταν και ο πρώην Πρέσβης Ρικκαρντιόνε, προσθέτουν οι Τούρκοι.

     – Στοχοποιείται η αλλαγή συνόρων σε 22 χώρες.

    – Θα   πραγματοποιηθεί   “φόρουμ”,   στις   25-01-2016,   στο Βρετανικό   Κοινοβούλιο – ΠΡΟΣΕΞΤΕ – για τους Κούρδους του Ιράν!  (Δεν θα αναφερθώ στα της Αραβικής χερσονήσου και στα της Β. Αφρικής).

– Να θυμίσω ότι ήδη η “Αυτόνομη Διοίκηση του Β. Ιράκ”, του Μεσούντ Μπαρζανί, έχει αρχίσει και σκάβει χαντάκια στα εδάφη που ελέγχει, ως 1ο στάδιο χάραξης των συνόρων του! Επίσης, έχουν παντού, για όλα τα θέματα, “Υπουργούς”, οι οποίοι παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι Άμυνας, Εξωτερικών, κλπ. Φέρεται τέλος ότι σύντομα θα αρχίσει να ομιλεί για “ανεξαρτησία”.

– Ασφαλώς, στην παρούσα φάση, ο Μπαρζανί έχει μείζονα οικονομικά προβλήματα, αφού ούτε τους μισθούς των “Πεσμεργκέ” και των Δημοσίων Υπαλλήλων δεν μπορεί να πληρώσει και παρακαλεί τις Η.Π.Α. για οικονομική βοήθεια, κάτι που σημαίνει ότι κάπου σκάλωσε η τελευταία συμφωνία του με τον ΡΤΕ, ο οποίος για να μπει στο έδαφός του και να διεκδικήσει φυσικό αέριο και πετρέλαιο (κύριος στόχος της Τουρκίας είναι ο ενεργειακός πλούτος της Μοσούλης) τον εκβίασε οικονομικά, κλείνοντας τη συνοριακή πύλη του Χαπούρ. Ο Μπαρζανί έφτασε να κάνει μέχρι και δηλώσεις κατά του ΡΚΚ και της “τρομοκρατίας” του, διακυβεύοντας το ρόλο και τη φήμη του στο Κουρδικό στοιχείο. Ο Μπαρζανί ξέρει να περιμένει, τη στιγμή βεβαίως που ξέρει ότι και οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ ΔΕΝ (!) θα τον αφήσουν, αφού μιλάμε για υλοποίηση εκπονηθέντων σχεδίων, μέσα στον χρόνο!..

– Στα πλαίσια του διεθνούς σχεδίου, ο Μπαρζανί προβαίνει τώρα σε κυνήγημα των Αράβων που διαβιούν στα εδάφη του, προκειμένου το “Μπαρζανικό” Κουρδιστάν να είναι “καθαρό” από ξένα προς τους Κούρδους στοιχεία. Τίποτα τυχαίο και συμπτωματικό!

– Να ξαναθυμίσω τέλος πάλι τους χάρτες του Ράλφ Πήτερς, από τη 10ετία του 1990. Ψάξτε να τους βρείτε και να δείτε το “τώρα” και το “μέλλον”. Ασφαλώς θα υπάρξουν κάποιες διαφορές ή μικρο – αλλαγές΄, όπως είναι φυσικό!

– Φίλοι μου νομίζω ότι αρκούν αυτά, καταλάβατε! Σειρά σας να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί!

– Τέλος, ο ΥΠΑΜ (!) του Ισραήλ Μωυσής Γιααλόν και όχι κάποιος τυχαίος, δήλωσε πως προτιμά τον “ISIS”, για να πολεμήσει αυτός το Ιράν! Το νόημα σίγουρα σας μεταφέρω, αφού ελέχθησαν και άλλα, τα οποία δεν περάσανε στον Τύπο ευρέως!

– Έχετε να πείτε κάτι φίλοι μου; Τί κάνει νιάου – νιάου, κλπ. Πώς ερμηνεύετε εσείς τα παραπάνω; Διαβάστε τί είχα γράψει παλιότερα, σκεφτείτε μετά και αφήστε με να πάω να ξεκουραστώ! Δεν σας γράφω τίποτα άλλο! Καθείστε και προβληματιστείτε! Απλώς μόνο να σας ρωτήσω ρητορικά.

  – Ποιούς ξεπάστρεψε πρώτα ο “ISIS”, (και συνεχίζει να ξεπαστρεύει), “ISIS”που λειτούργησε και σαν “Όφις Ασφαλείας” μέσα στην Τουρκία, της “MOSSAD”; Τους Χριστιανούς της Μ. Ανατολής!

   –  Ποιοί ήσαν πίσω από τη μεγάλη σύγκρουση στο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων τη δεκαετία του 2000; Θυμάστε τον Ιερέα πράκτορα της Ε.Υ.Π. κλπ; Πού ανήκει σήμερα “η περιουσία του Πατριαρχείου” αυτού και πού ανήκε; Γιατί φυλακίστηκε ο προηγούμενος Πατριάρχης και είναι ακόμα έγκλειστος; Είναι εγκληματίας και είναι “οίκοι” φυλακισμένος; Κλπ, κλπ, κλπ.

                                                                                             “ΧΑΙΡΕΤΕ”

                                                                                    “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” 

ΥΓ.

α. Να σας γράψω, με αφορμή τη χθεσινή μου παρέμβαση στο “σάϊτ” μας, ώστε να φανεί τί έχει ακριβώς συμβεί, με τα φημολογούμενα για ύπαρξη ρωσικών στρατευμάτων στο Καμισλί! Διαβάστε λοιπόν τί έγραψε το ευρισκόμενο στο Λονδίνο, “Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για τη Συρία”: (Φέρεται ότι τα παρακάτω τα επιβεβαίωσε και η ΜΙΤ).

Στο Καμισλί και συγκεκριμένα Νως αυτού, μετέβησαν 100 Ρώσοι στρατιωτικοί και τεχνικοί, (οι τεχνικοί δουλεύουν και οι … “ένστολοι” τους προστατεύουν), προκειμένου να εργαστούν, ώστε να επεκταθεί το εκεί α/δ (να μεγαλώσει σε μήκος κυρίως), α/δ που ελέγχουν οι δυνάμεις του Άσαντ και το “PYD”. Σταθμεύει εκεί το 154 Σύνταγμα (ΠΒ), των Συριακών ΕΔ, με τις Μονάδες του, και φυλάσσουν – πλην του α/δ – και τα εκεί ευρισκόμενα συστήματα ΑΝΤΙ-RADAR! Προσέξτε τώρα:

Οι Τούρκοι ακριβώς “από πάνω” και επί των Τ- Συριακών συνόρων, κτίζουν τείχος ύψους 3 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων, μεταξύ του Νουσαϊμπίν και του Καμισλί, σκάβοντας παράλληλα και χαντάκια πίσω από το τείχος.

Άρα ορθώς αμφέβαλλε ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, όπως σας έγραφα χθες!

β. Μήπως -δυστυχώς- επαληθεύτηκε ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” και για τον Κο Αναστασιάδη, ο οποίος μας είπε ότι θα ξεκινήσει προσπάθειες προκειμένου η τουρκική γλώσσα να γίνει επίσημη γλώσσα της ΕΕ; Σας είχε πει ο “Άγιος” πως στην Άγκυρα που πήγε ο Κύπριος Πρόεδρος “δεν τα πήγε καλά”! “Νάτα μας” τώρα!!! Μάλιστα είχε πει και το περίφημο: “Δεν έχουμε ανάγκη τις Μητέρες Πατρίδες”! Ποιός το είπε αυτό; Ένας πρώην αγωνιστής της Ε.Ο.Κ.Α., μια Ε.Ο.Κ.Α. που αγωνίστηκε για την Ε-ΝΩ-ΣΗ με την “Μάνα” Ελλάδα! “Πυροβολεί” ο Έλληνας τη Λωζάνη, ενώ υπονομεύει και την ασφάλεια της Δ. Θράκης! … Τί να πει κανείς; Αλλά θα επανέλθουμε!

                                                                                              –  /  –