“Πολλά και Διάφορα Ενδιαφέροντα Θέματα” (1)

Φίλοι μου!

1. Μήνυσε εσχάτως, για ρατσισμό, το γνωστό… “Χουντόπαιδο”, του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, ο διεθνιστής ΔΗΜΗΤΡΑΣ, την… αριστερών καταβολών και θέσεων συγγραφέα ή “συγγραφέα”, (ό,τι θέλετε), Σώτη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, επειδή έγραψε πως οι Μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται!

FULL” ΣΧΟΛΙΟ:

 Η Παγκοσμιοποίηση, ήτοι ο… δυτικός ή εξ Αμερικής ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ (ας τον πούμε μαύρο, σε αντιδιαστολή με τον Κόκκινο Διεθνισμό”, των Κομμουνιστών, της “πάλαι ποτέ” ΕΣΣΔ), κινδυνεύει να μεταβληθεί σε Ναζισμό, ήτοι στο να οδηγηθεί όχι μόνον στην απαγόρευση της όποιας άλλης ή διαφορετικής απόψεως, (αυτό που υποτίθεται ότι υποστηρίζει), αλλά και στην ποινικοποίηση της!..

– Τί είναι αυτά ρεεεεεεεε; ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ / ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑΖΗΔΕΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

–  Δηλαδή Κε ΔΗΜΗΤΡΑ, “η Παγκοσμιοποίηση είναι η Σύγχρονη Χειρότερη Έκφραση Στυγνής Δικτατορίας”;

– Δηλαδή Κε ΔΗΜΗΤΡΑ, η όποια, “περί του – όποιου – αντιθέτου”, επιχειρηματολογία σου, αποτελείται από… μηνύσεις;

– Γιατί Κε ΔΗΜΗΤΡΑ ποινικοποιείς την άλλη άποψη, αυτό που τάχα μου / δήθεν δεν ήθελες να σου κάνουν ή γενικώς, δεν ήθελες και δεν θέλεις να γίνεται; Μια τέτοια στάση, πόσο διαφέρει απ’ εκείνη των Ναζήδων, οι οποίοι έκαιγαν τα βιβλία, με το περιεχόμενο των οποίων διαφωνούσαν; (Για να μην σε πάω πιο πίσω, στην… “Ιερά Εξέταση”)!..

– Πού πήγε εκείνη η περίφημη ρήση, (την ξέχασες άραγε Κε ΔΗΜΗΤΡΑ), που είναι αρχαιο-ελληνικό γέννημα και “ακούστηκε” κατά τη Γαλλική Επανάσταση, του 1789, (Επανάσταση με την οποία παθαίνετε όλοι εσείς… ρεύση), και η οποία έλεγε και λέγει: Διαφωνώ με την άποψή σου, αλλά θα πολεμήσω να μπορείς να τη λες ελεύθερα;

– Μήπως θα πρέπει να ψάξετε, εσείς πρώτα, οι ελληνικής καταγωγής… διεθνιστές και συνάμα προφανώς και εκδήλως Μισέλληνες (και μετά όλοι εμείς οι “απ’ έξω”, οι τάχα μου… ρατσιστές), κάνοντας απλώς μια έρευνα, πόσο έχετε ξεφύγει ιδεολογικά, από τη βάση της υποτιθέμενης πολιτικής σας σκέψης, βάση που ήταν και είναι στους… νοσηρούς εγκεφάλους σας, η γαλλική επανάσταση, του 1789;

– Το ερώτημα που τίθεται, ρητορικά βεβαίως, είναι τοποιοί -παγκοσμίως- κρύβονται πίσω, απ’ όλα αυτά!

– Η απάντηση έχει δοθεί από εμάς, εδώ στο σάϊτ μας, και έχει πλήρως αναλυθεί και εξηγηθεί! Τελείως επιφανειακά, “από πίσω” είναι οι Παγκόσμιοι Διεθνείς Εβραίοι, και πιο συγκεκριμενα, εξ αυτών, οι -δήθεν- Δημοκράτες και στην πραγματικότητα Κυνηγοί και Φανατικοί Εραστές του Χρήματος  (βλέπε διεθνείς… αριστεροί), κάτοχοι και διακινητές του παγκόσμιου πλούτου, αλλά συνάμα και πνευματικές κεφαλές των Εβραίων, οι αποκαλούμενοι και Σιωνιστές, οι περισσότεροι των οποίων διαβιούν στις Η.Π.Α. και οι οποίοι δεν είχαν, ιστορικά, και συνεχίζουν να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα “να τα βάλλουν” ακόμα και με το ίδιο το κράτος των συμπατριωτών τους ή ορθότερα το κράτος των ομοφύλων τους, δηλαδή με το Ισραήλ!.. (Όπως πχ συνέβη, κατά την περίοδο του μεγάλου “πουλέν” της Παγκοσμιοποίησης, του Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα).

– Να θυμίσω ότι και οΚόκκινος Διεθνισμός” ή ο “Κομμουνιστικός Διεθνισμός, με… Πρωτεύουσά του -κάποτε – την Μόσχα,  είχε και αυτός επίσης εβραϊκές… ρίζες και καταβολές, αφού η Σοβιετική Κομμουνιστική Επανάσταση”, του Οκτωβρίου, του 1917, στηρίχθηκε και υποστηρίχθηκε από τους -τότε- Διεθνείς Εβραίους!..

[Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Μαρξ, ο “Πατέρας του Κομμουνισμού, (ας τον πω / ας τον χαρακτηρίσω έτσι), ήταν επίσης εβραϊκής καταγωγής! (Ξαναδιαβάστε το άρθρο εδώ, σχετικά με το τί πρέπει να γνωρίζουμε για το Ισραήλ και τους Εβραίους)] !..

– Γι΄αυτό και σήμερα, “βγήκαν” -διεθνώς- Νόμοι, (από τους ίδιους τους Εβραίους και τα Όργανά τους), να μην κριτικάρονται, (πάλι διεθνώς / παγκοσμίως) οι Εβραίοι και η Φυλή τους, “για τίποτα και για κανέναν λόγο”!

Αν δηλ. κάνεις κριτική (και καλοπροαίρετη ακόμα) σε μια πχ πολιτική πράξη ενός Εβραίου πολιτικού, κινδυνεύεις να χαρκτηρισθείς, και αμέσως μάλιστα, ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΗΣ και να καταλήξεις σε δικαστήρια και… Φυλακές! [Προσοχή! (Για να ξέρετε την αλήθεια)! Σημίτες” είναι όλος ο Αραβικός κόσμος και όχι μόνον οι Εβραίοι]!

Κε ΔΗΜΗΤΡΑ!

– Γιατί δεν μηνύεις λοιπόν και την εκδημήσασα πλέον, πρώην σύντροφο του μεγάλου Έλληνα Πατριώτη και Αντικομμουνιστή, Αλέκου ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, (που “έφυγε” πολύ νωρίς, για χάρη ποίου άραγε), την Ιταλίδα Οριάνα ΦΑΛΑΤΣΙ, η οποία είχε γράψει για το Ισλάμ, σχετικά και αντίστοιχα, με την Κα Τριανταφύλλου;

–  Γιατί τελικά δεν μηνύεις την ίδια την ομιλούσα (δυστυχώς για σένα και τους ομοίους σου)… ελληνική Ιστορία και συγκεκριμένα την περίοδο της Οθωμανοκρατίας και αυτήν της  Επαναστάσεώς μας, του 1821, όπου περιτράνως αποδεικνύεται ότι ουδείς Χριστιανός (και όχι μόνον Έλληνας) έγινε εκουσίως Μουσουλμάνος, [παρά μόνον βιαίως και αυτή ήταν η μεγάλη μάζα των εξισλαμισμένων, (για να σώσουν τη ζωή τους οι μεγαλύτεροι στην ηλικία, αφού είχαμε και τον Γενιτσαρισμό, μην τον ξεχνάς), ενώ ορισμένοι έγιναν εκουσίως Μουσουλμάνοι μόνον και μόνον, με την ελπίδα του πλούτου και της δόξας, όπως στην μια, μοναδική και ειδική περίπτωση, του εθελούσιου εξισλαμισμού των κατοίκων της σημερινής Βοσνίας – Ερζεγοβίνης (Β-Ε), του 1ου και μοναδικού μουσουλμανικού ευρωπαϊκού κράτους, που σήμερα είναι ένα πολυσύνθετο… ΝΑΤΟ-ϊκό μόρφωμα, ένα ΝΑΤΟ-ϊκό… πολυπρόβλημα], όπως και κανείς Μουσουλμάνος, δεν έγινε Χριστιανός ή να έγινε Χριστιανός και να μην προγράφηκε από τους Οθωμανούς και τελικώς να μην σκοτώθηκε απ’ αυτούς / και τελικώς να επέζησε! (Ψάξε πχ το βίο κάποιων εκ των Νεομαρτύρων της παραπάνω περιόδου, οι οποίοι ήσαν προηγουμένως Μουσουλμάνοι και έγιναν Χριστιανοί, εστιαζόμενος στο “πώς” και στο “γιατί” μαρτύρησαν για τον Κο Ημών Ιησού Χριστό)!..

Μήπως το ίδιο δεν γίνεται και σήμερα; Πχ Τί γίνεται στον σουνιτικό -πλειοψηφικά- αραβικό κόσμο, (δεν σε πάω σε Αφγανιστάν, Πακιστάν, κλπ), αλλά και στο Σιϊτικό Ιράν, Κε ΔΗΜΗΤΡΑ; Επιτρέπονται εκεί οι Χριστιανοί, μπορούν να θρησκεύουν ελεύθερα, υφίστανται χριστιανικές εκκλησίες, είναι δυνατόν να κτιστούν νέες, επιτρέπεται ο Χριστιανικός προσηλυτισμός (ας το γράψω έτσι), ή για να επιβιώσεις εκεί θα πρέπει να είσαι αυστηρά και μόνον Μουσουλμάνος;

[Οι όποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, (όπως πχ είναι αυτή των Κοπτών της Αιγύπτου, που και πάλι… “η καρδούλα τους το ξέρει” και των ελαχίστων εναπομεινάντων Ορθοδόξων Χριστιανών της χώρας αυτής, λόγω του Πατριαρχείου), ενισχύουν τον κανόνα, κανόνας που θέλει την μη αφομοίωση των μεν, από τους δε, ή των δε από τους… μεν!.. ]

– Το θέμα βεβαίως απαιτεί αντικειμενική … διδακτορική διατριβή, (όχι σαν και αυτές των σημερινών ελληνικών SOROS-Πανεπιστημίων), δεν θα διαφωνήσω, όχι φυσικά μαζί σου, αφού αυτό δεν ισχύει με εσένα, ο οποίος δεν είσαι ούτε καν καλοπροαίρετος… παρατηρητής και… αγαθός σημειωτής τυχόν παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην χώρα μας, αλλά φανατικός διεθνιστής, ζηλωτής, νεογενίτσαρος και συνειδητός κατήγορος των παραδόσεων, των αξιών, όπως και της ίδιας της Ιστορίας της Πατρίδος, στην οποία γεννήθηκες, όντας ή γενόμενος τελικά ΑΠΑΤΡΗΣ!

  • Σήμερα στην Πατρίδα μας, να σημειώσω, έχουμε και άλλη μια κατηγορία ανθρώπων, αυτήν των αθρήσκων ή και προηγουμένως Μουσουλμάνων ή ακόμα και κρυφομουσουλμάνων Αλβανών, των νεο-Τουρκαλβανών, (κατά το πρότυπο των Ντονμέδων” / “Dönmeler, με τη διαφορά βεβαίως ότι αυτοί κυνηγούνταν σκληρά από τους Σουλτάνους, όταν γίνονταν αντιληπτοί), Αλβανοί της σύγχρονης Ελλάδος, οι οποίοι ζουν στην χώρα μας και οι οποίοι βαφτίστηκαν Χριστιανοί, έχονας αποφασίσει να ζήσουν στην χώρα μας, θέλοντας πονηρά(!) να αποκομήσουν οφέλη από τους Νόμους του όποιου -έστω- ελληνικού Κράτους και ό,τι άλλο, παρουσιαζόμενοι μελλοντικά / προοπτικά και ως Έλληνες!.. (Για να το έχουν ουσιαστικά… “δίπορτο“! Καταλάβατε)!..
  • Ως γνωστόν οι Αλβανοί είναι και μόνον “κυνηγοί του χρήματος”, παντί τρόπω“(!), αφού τα τελευταία 45+ χρόνια έζησαν στον ΧΟΤΖΙΚΟ κομμουνιστικό… Παράδεισο(!), (σ’ αυτόν της Κας… Μπαλού), ο οποίος όχι μόνον είχε εξοβελίσει την θρησκεία, αλλά και προπαγάνδιζε σκληρά εναντίον της, όπως και -το χειρότερο- κατέστρεφε κάθε Χριστιανικό Ι. Ναό, κάθε Χριστιανικό μνημείο και σύμβολο και κυρίως τις εκκλησίες των Ελλήνων, που “στην καλύτερη”, τις είχε μετατρέψει σε στάβλους, γυμναστήρια, κλπ.
  • Οι Έλληνες της Β. Ηπείρου, όπως κακώς λέμε οι Έλληνες το μέρος αυτό της Ηπείρου μας(!), Ήπειρος που έχουμε εδώ γράψει και αποδείξει ότι ήταν και είναι –ιστορικάελληνική, μία και ενιαία, με βόρειο όριό της τη γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο και νότιο, τα σημερινά γεωγραφικά όρια της ελεύθερης ελληνικής Ηπείρου, με τα διαμερίσματα της Στερεάς Ελλάδος, της Θεσσαλίας και της Δ. Μακεδονίας)!..

– “Επανερχόμενος”, σε ρωτάω λοιπόν Κε ΔΗΜΗΤΡΑ και πες μου:

  • Μπορώ σήμερα, στον 21ο αι., σε μουσουλμανική χώρα, να παντρευτώ Μουσουλμάνα, χωρίς να γίνω και εγώ Μουσουλμάνος; Μήπως μπορώ να παντρευτώ, σε “δυτική” χώρα,  Μουσουλμάνα, παραμένοντας εγώ Χριστιανός και εκείνη να γίνει… Χριστιανή και να την αφήσουν πχ οι δικοί της να… ζήση;

– Κατάλαβέ το Κε ΔΗΜΗΤΡΑ, (όχι βεβαίως πως δεν τα ξέρεις όλα αυτά), πως αν κάποιος των Μουσουλμάνων ΣΚΕΦΤΕΙ και μόνον (!) να γίνει Χριστιανός, πόσο μάλλον να τολμήσει να κάνει πράξη τη σκέψη του, είναι… καθαρισμένος“, είναι “τελειωμένος / -νη”!

[Όσες περιπτώσεις τέτοιων μικτών θρησκευτικών ή πολιτικών γάμων ή και μικτών… συντροφικοτήτων (συνυπάρξεις δηλαδή χωρίς γάμο) συναντήσεις, γνώριζε πως πρόκειται είτε για… κυνηγημένους που κρύβονται(!), είτε –ΠΡΟΣΕΞΕ– για γάμους που γίνονται κατ’ εντολήν των ΜΥ, για προφανείς λόγους “φυτέματος” πρακτόρων στην όποια αντίπαλο χώρα! Μήπως δεν το ήξερες και αυτό];

– “Σε μια τελική” Κε ΔΗΜΗΤΡΑ, ΜΗΝ γίνεις, εσύ και οι ομοϊδεάτες σου, σύχρονοι… “ιδεολογικοί κυνηγοί κεφαλών“, όπως ήσαν κάποτε οι ΝΑΖΗΔΕΣ, τα κτήνη που προσπάθησαν, δόξα τω ΘΕΩ ανεπιτυχώς, να κτηνοποιήσουν(!) το ανθρώπινο είδος και τις ανθρώπινες κοινωνίες!

– Οι μηνύσεις τέτοιου είδους, φίλε ΔΗΜΗΤΡΑ, σαν αυτήν που κακώς -κατ’ εμάς- υπέβαλες κατά της Κας Τριανταφύλλου, για δήθεν ρατσισμό και ό,τι άλλο, και μάλιστα κατά της θρησκείας, του… δημοκρατικού  Ισλάμ, (άλλο τεραστιο Κεφάλαιο, που επιδεικτικά αρνείστε να “ανοίξετε” όλοι εσείς, οι αυτοαποκαλούμενοι… προοδευτικοί, κλπ), δεν απέχουν, σε απόσταση, και πολύ, από τη διαταγή για… κρέμμασμα ή από τη διαταγή, για την… εκτέλεση του όποιου ή όποιων, με εσένα / με εσάς, διαφωνούντος / -ντων!..

– Προσοχή λοιπόν, αν είσαι, (που όπως όμως σου είπα, δεν το πιστεύω), … αγνός και καθαρός… φιλάνθρωπος, μην καταστείς χειρότερος και από τους ΝΑΖΗΔΕΣ, (που παραπάνω σου υπέμνησα τί έκαναν), με το να θέλεις να απαγορεύεις την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης των πολιτών, (και δη των Ελλήνων πολιτών, σε μια εποχή… “γαλέρας” γι’ αυτούς), όταν κάθε φορά εσύ θα διαφωνείς και έχοντας τη συγκεκριμένη τεράστια ετερόφωτη… δύναμη, (απ’ τους Παγκοσμιοποιητές), να θέλεις, και μάλιστα μετά φανατισμού, να τσακίζεις τον κάθε αντίθετό σου, τον κάθε διαφορετικό!..

                                        Δεν υπάρχει “α λα καρτ” ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

– Θα ήθελα τέλος, με ειλικρινή σεβασμό Κε ΔΗΜΗΤΡΑ, να σε ρωτήσω, αν παρουσιάζεσαι, (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια), όπως παρουσιάζεσαι, ήτοι εχθρός προς κάθε τι ελληνικό και Χριστιανικό, από κάποιο πλέγμα που σου δημιούργησαν, στα εφηβικά σου χρόνια, έμπειροι προπαγανδιστές του ΚΚΕ, πλέγμα που εδράζετο στη δική σου βαθμιαία ενοχοποίηση, λόγω του Χουντικού ιστορικού / βιογραφικού, του συγχωρεμένου πατέρα σου;

– Ξέρεις, πιστεύω, ότι υπάρχει αυτή η κατηγορία ατόμων, άτομα δηλαδή τα οποία πλεύρισε ο Κομμουνισμός, στο πλαίσιο του να εκδικηθεί τους χαρακτηρισθέντες ως… αντιδραστικούς, γονείς των ατόμων αυτών, κερδίζοντας έξυπνα ιδεολογικά τα παιδιά τους, κάνοντάς τα μάλιστα και ΕΧΘΡΟΥΣ των ίδιων τους των Οικογενειών!

– Ένας πχ τέτοιος ήταν ή είναι ο γιος του Δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου, που έγινε… Λαμπράκης και ο πατέρας του τον έστειλε στις Η.Π.Α., … ένας άλλος, φήμες φέρουν να είναι και ο νυν Π-Θ μας, αλλά και χιλιάδες άλλα παιδιά… χιλιάδων “ανωνύμων” Πατριωτών Ελλήνων, κλπ, οι οποίοι αγνοούσαν το πώς λειτουργεί ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ κοκκίνου χρώματος*, με αποτέλεσμα αυτός να “αλώσει” τα ελεύθερα δημοκρατικά τους σπίτια, (στην πλειοψηφία τους φτωχόσπιτα), η κομμουνιστική δηλαδή “πνευματική ψώρα”, όπως είχε αποκαλέσει τον Κομμουνισμό, ο αγαπημένος των τάχα μου προοδευτικών αριστερών, συγγραφέας, Ν. Καζαντζάκης! (“Αγαπημένος”, επειδή ήταν, δεν θα έλεγα άθεος, όπως οι… Υλιστές του Μαρξ, αχαχαχαχαχαχα, όπως έτσι επιβάλλει η Κομμουνιστική Ιδεολογία, κλπ,  αλλά περισσότερο, θα υποστήριζα, επειδή ήταν… ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΣ)!!!..

– Αν είσαι και εσύ τελικά στην κατηγορία αυτή, γενόμενος τελικά, κυρίως λόγω εποχής, λάτρης της Παγκοσμιοποίησης, (όπως ονομάστηκε ο Διεθνισμός, μετά από την πτώση της κομμουνιστικής τυραννίας, πλην βεβαίως των περιπτώσεων της Ελλάδος και της Β. Κορέας), θα ήθελα να παρατηρήσω και να σε παρακαλέσω να προβληματιστείς επ’ αυτού, πως η όποια προσωπική σου… ΕΞΙΛΕΩΣΗ (αν σε έχουν πείσει για κάτι τέτοιο, από τα νεανικά σου χρόνια, οι Κομμουνιστές) θα πρέπει να είναι αυστηρά προσωπική, και εκτιμώ σε αυστηρά οικογενειακό επίπεδο! Ή όχι;

– Σίγουρα η όποια εξιλέωσή σου, δεν θα πρέπει να έχει αποδέκτες τους… ιδεολογικούς απογόνους του Μαρξ, τους απογόνους των απολυταρχικών Κομμουνιστών ελληνικής καταγωγής Σταλινοφονιάδων, [σου θυμίζω πως ο Μεγάλος αυτός ΓεωργιανόςΠατερούλης, (κατά Ρίτσο), είχε “καθαρίσει σαν αυγά”, μόνον 30 εκ-ρια Σοβιετικούς… αντιδραστικούς, αχαχαχαχαχαχα, συμ-πολίτες του], Κομμουνιστές, οι οποίοι κατακρεούργησαν τους Έλληνες, πούλησαν εδαφικά διαμερίσματα της ίδιας τους -θεωρητικά- Πατρίδος, (όπως πχ αυτό της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, στην περίοδο του Β’ Π.Π., αλλά και τώρα με την υπογραφή ΤΣΙΠΡΑ στο… Υπερ-Ταμείο, όλης ουσιαστικά της χώρας, … κατάλαβες), Κομμουνιστές, οι οποίοι κυβερνούν την ΕΛΛΑΔΑ, “τύποις”, από το 1950 έως το 2015, με εξαίρεση την περίοδο 1967 – 1973, και “ουσία”, από το 2015, έως και σήμερα!..

(Ψάξε λίγο, πότε” και “γιατί είπε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ(!) ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τη φράση η πλειοψηφία κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει, αλλά πράξε το ίδιο και για τη φράση του επίσης ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ” Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗποιός κυβερνά αυτόν τον τόποκαι θα με θυμηθείς)!..

Αυτά τα ολίγα φίλε Κε ΔΗΜΗΤΡΑ!

ΥΓ1:

Κόκκινη Δικτατορία, Φίλε ΔΗΜΗΤΡΑ, (καθαρά προς ενημέρωσή σου), είναι αποδεκτή, αναγκαία και επιβεβλημένη, ΜΟΝΟΝ(!) εκείνη του… ΘΡΥΛΟΥ, του ελληνικού αθλητισμού, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας!.. Καμμία άλλη!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

2. Σας εκμυστερεύομαι σήμερα πως, για τον Ε/Α/ΓΕΣ, θα κάνουμε μια καλοπροαίρετη κριτική, πρώτα ο Θεός, μόλις κλείσει 6 μηνο, στη θέση που κατέχει! Αυτή ήταν εξ αρχής η πρόθεσή μας, αυτή παραμένει και ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ θα υλοποιηθεί! (Ανέλαβε ως Α/ΓΕΣ, τον Ιαν. του 2017, άρα υπολογείστε το “πότε” θα τη δείτε, στο “σάϊτ” μας)!..

–  Για ποιό λόγο τότε, μας γράφεις τώρα, για τον Κο ΣΤΕΦΑΝΗ, πιθανώς να με ρωτούσατε, έ; Γιατί;

– Διότι τελικά αγαπητοί, ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ πρέπει να είναι Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ! Ξέρει τα… όριά του άριστα, καθώς, ως φαίνεται, και το να εκτιμά ορθά το “πότε”, το “πού” και το “πώς” θα… κτυπήσει!

– Τί έκανε ρε φιλαράκο και έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα και το εκφράζεις μάλιστα με απολυτότητα; Ποιά ή ποιές είναι οι ενδείξεις γι’ αυτό;

– Διαβάστε λοιπόν! (“Μία και πολύ δυνατή”, για σήμερα).

– “Έφερε” φίλοι μου, την εβδομάδα αυτή, στο ΓΕΣ, μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ σύγχρονη ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ(!!!), ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, προκειμένου να μιλήσει στο προσωπικό του, με κύριο στόχο την… επανεκκίνηση του εθνικού ηθικού κάποιων Στελεχών, την πρόσθεση εθνικής… ενέργειας, στην ήδη υφιστάμενη, σε κάποιους άλλους, στην υπενθύμιση σε κάποιους τρίτους, πως δεν είναι μόνον ΝΑΤΟ-ΪΚΟΙ Αξκοί, με ή καλύτερα σε ελληνική στολή, κλπ, κλπ, κλπ!

– Ποιόν, άντε πες μας!

– Σας λέω ή… γράφω! “Έφερε” τον Κορίνθιο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΟΡΚΑ, ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ – ΓΝΗΣΙΟ ΜΑΧΗΤΗ, ο οποίος, ουσιαστικά, ΠΟΛΕΜΗΣΕ σε ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ στους ΕΘΝΙΚΟΥΣ μας ΑΓΩΝΕΣ, αυτούς της εποχής του!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ

 – Θέλει πολλά κιλά αρχ….., για να φέρει ένας Αρχηγός, σε ελληνικό ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, Έλληνα “εν ζωή” Αξκό, που πολέμησε “στα ίσα και κατά μέτωπον” τους Κομμουνιστές! (Δεν σας γράφω τα… λοιπά αξιοζήλευτα της στρατιωτικής ζωής του υπόψη στελέχους, του Στρατηγού ΚΟΡΚΑ, διότι δεν ενδιαφέρουν στην προσπάθεια… διερεύνησης του χαρακτήρος και κυρίως του… πνεύματος, του σημερινού Α/ΓΕΣ)!.. 

[Εδώ και 10 ετίες(!) δεν τόλμησε κάτι ανάλογο ΚΑΝΕΙΣ, ακόμα και όταν -επί ΠΑΣΟΚ– ήταν ΥΠΑΜ, ο φερόμενος και ως ο επικεφαλής της GLADYO” / “ΕΛΛΑΣ, ΔΡΟΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, που είχε και αυτός πολεμήσει τα Κομμούνια, (ως Δρίτης Λόχου), την περίοδο 1946-1949].

Ήθελε επίσης πολλά κιλά, απ’ τα… ίδια…, να φέρει ένας Αρχηγός έναν οποιονδήποτε Έλληνα και όχι απαραίτητα Στρατιωτικό (ε.α.), ο οποίος να μιλάει… ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ήτοι να μιλάει ΕΘΝΙΚΑ(!) και όχι ΝΑΤΟΪΚΑ ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ή με όποια άλλη… επιθετικοποιημένη συναφή ή και παρόμοια μετοχή!..

– Δεν εκτιμώ μόνον, αλλά είμαι σίγουρος πως, την παραπάνω παράγραφο, την σκέφτηκε 100% ο νυν Α/ΓΕΣ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ, πριν καλέσει τον ΚΟΡΚΑ, παρ’ ό,τι, ως Στέλεχος, ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ είναι Αξκος “σύγχρονος, με ό,τι αυτό το επίθετο σήμερα περικλείει, ως στρατιωτική έννοια!..

– Αυτό λοιπόν σημαίνει, όπως ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ(!), πως πλέον στο ΓΕΣ θα ξαναμυρίσει…  ΕΛΛΑΔΑ(!), (άρα και το αυτό θα συμβεί στον ΕΣ) και πως πχ δεν θα… σφαγιάζονται πλέον όσα Στελέχη προτάσσουν το ιερό μας Εθνόσημο, του ΝΑΤΟ-ϊκού ομοίου!.. (Ένα από τα πιθανώς συνημμένα “καλά” / συνημμένα θετικά αποτελέσματα).

– Τέλος, η ενέργεια αυτή του ΣΤΕΦΑΝΗ, δείχνει ότι στερείται πλεγμάτων και νοσηρών ή ξεπερασμένων στερεοτύπων και πως έχει ελεύθερη προσωπικότητα και αρκούντως… αυτόφωτη!!!

– Τίποτα άλλο! Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν! Περισσότερα στην… κριτική μας!..

  • Πολλά Συγχαρητήρια Κε Αρχηγέ!
  • Μακάρι να μην πέφτουμε έξω στην εκτίμηση που διατυπώσαμε σήμερα εδώ, για σένα και τον ΕΣΞ, υπό την ηγεσία σου!
  • Μακάρι να σε αφήσουν“!..
  • Σκέφτομαι! Τί κρίμα για τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ“(!), που “έφυγε” τόσο νωρίς, άδικα και… παράνομα, για τον… 7ο Ουρανό, κυνηγημένος από τα υφιστάμενα δίκτυα και τα βρωμερά κυκλώματα, να μην σε γνωρίσει και “από μέσα”, ως Σταρτιωτικό!.. Θα του μεταφέρω πάντως την υπόψη, πολύ προχωρημένη σου “κίνηση”, για να χαρεί!..
  • “Γλύτωσε”, όπως φαίνεται φίλοι μου, ο ΕΣ απ’ τους Αρχηγούς… “μπουζουξήδες”, τους… “ολαρία ολαρά”, τους… “τραμπαρίφες”, τα… “Κομματόσκυλα” και τους… Ρουφιάνους! Σώνεται όμως, είναι το καίριο ερώτημα, ή είναι πια αργά; Ήταν τελικά λίγοι αριθμητικά, οι Στρατηγοί Γράψας, Φράγκος και τώρα ο Στεφανής, για να αλλάξουν τη σύγχρονη… ρότα του Ελληνικού Στρατού Ξηράς;
  • Θα δείξει, ίσως και σύντομα φίλοι μου!.. Όμως, …
  •                                                                       ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!!!
  •                                                                                 ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  •                                                                                 ΕΛΛΗΝΑΣ” 

                                                                                              – / – 

 

ΥΓ.

α. Ένας ακόμα σοβαρός λόγος που εκνευρίστηκα προχθές και τα “έβαλα”, κακώς βεβαίως, με τους όποιους νεαρούς… ηλεκτρονικο-ασφαλίτες, όπως σας το έγραψα και εξήγησα, είναι και το γεγονός ότι αυτός που παρακολουθεί ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, αφήνοντας “στην κοσμάρα του” τον όποιον ή τους όποιους στόχους του!.. Κλπ, κλπ, κλπ! Τέλος πάντων, αυτό είναι ένα άλλο… μάθημα!..

β. Ο Στρατηγός… Κυριάκος Βελόπουλος απεφάνθη! “Οι Τούρκοι δεν μπορούν να μπουν από τον Έβρο“!..

  • Θέτει ένα άριστο ερώτημα επίσης ο Βελόπουλος, που μας… δικαιώνει, εδώ στο σάϊτ μας, με ό,τι έχουμε γράψει σχετικά με την ευρεία εκμετάλλευση της ελληνοψυχίας, της μεγάλης μάζας των Ποντιακής καταγωγής σημερινών Ελλήνων, από κάποιους -έστω- και όχι απ’ όλους, των γνωστών σημερινών δυνατών επιχειρηματιών της χώρας μας!
  • Ερωτά λοιπόν, πολύ εύστοχα, ο… Στρατηγός Βελόπουλος!
  • “Πώς ο Πόντιος Ιβάν Σαββίδης υποστηρίζει τον Τσίπρα, που οι “δικοί του”, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή και άρα και ο ίδιος ο Π-Θ, (αφού μάλιστα σιώπησε, όταν “υψώθηκε” το θέμα στην ημεδαπή και συνεχίζει να σιωπά σχετικά), δεν πιστεύει ότι υπήρξε “Ποντιακή Γενοκτονία”, από τους Τούρκους;
  • Έλα ντε!..

γ. Ο τέως πρέσβης ΓΟΥΩΚΕΡ, που προσφάτως εμφανίστηκε και πάλι στις αλβανικές περιοχές των Βαλκανίων και όχι απλώς μίλησε, αλλά κάλεσε τους Αλβανούς των Βαλκανίων, και μάλιστα μετ’ επιτάσεως, να ενωθούν μεταξύ τους, σε Μία και Μεγάλη Αλβανία, είναι άνθρωπος του SOROS, ανήκει, (όντας και τέως Υπάλληλος – “Πράκτορας” της CIA), στο βαθύ αμερικανικό Κράτος, του “Δημοκρατικού Κόμματος” και εκλήθη από τον Ράμα στην περιοχή, προκειμένου να τον βοηθήσει να απαλλαγεί αυτός, από τον ασφυκτικό πολιτικό κλοιό του αλβανικού “Δημοκρατικού Κόμματος”, εν όψει και των επικειμένων βουλευτικών εκλογών, στην Αλβανία!

– Ο υπόψη… Κος, αποτελεί μέλος των Αμερικανών “Δημοκρατικών”, οι οποίοι συνεχίζουν να μάχονται σκληρά και με όλους τους τρόπους, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό των Η.Π.Α., (κυρίως υπόγεια), τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, (ο οποίος ακόμα δεν ελέγχει το αμερικανικό Κράτος), θέλοντας να τον ρίξουν από την εξουσία ή έστω να τον εκδικηθούν, επειδή νίκησε! (Συμμορία ΚΛΙΝΤΟΝ/ Όπως πχ λέγαμε “ΚΛΑΝΤΟΝ”, επί εποχής Γ. Ερπ).

– Γι’ αυτό και δεν έχουν αλλάξει πχ οι Πρέσβεις των Η.Π.Α. “ανά τον κόσμο” ακόμα, κλπ (Θυμηθείτε πχ τις πρόσφατες,  υπέρ Τσίπρα, δηλώσεις του νυν Αμερικανού Πρέσβεως στην Αθήνα, ο οποίος όμως είναι της προηγούμενης αμερικανικής Κ-Β)!..

– Γι’ αυτό και η διεθνής πολιτική σκηνή και συνακολούθως (και) η παγκόσμια ειρήνη, καθίστανται άκρως επικίνδυνες, ρευστές και… ανισόρροπες, αφού ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν ελέγχει ακόμα την ίδια του την χώρα, στην οποία διεξάγεται δυστυχώς ένας άτυπος εμφύλιος!..

[Βλέπε πχ την εκδίωξη του Α/FBI, Κόμεϋ, ο οποίος ήταν και αυτός της προηγούμενης Κ-Β, αυτής των Δημοκρατικών!

Είναι λογικό φίλοι μου το Αμερικανικό Κράτος να είναι / να ανήκει ακόμα στους “Δημοκρατικούς”, οι οποίοι κυβέρνησαν ουσιαστικά τις Η.Π.Α., τα τελευταία 15 με 20 χρόνια, όπως και ο… Πλανήτης να είναι των… Παγκοσμιοποιητών”, (της “κακιάς ώρας” όμως), για τον ίδιο ακριβώς λόγο!

Έτσι, σας καλώ να μην πάτε νοερά μακριά, αλλά πχ να πάτε μέχρι τα… βραδυνά δελτία ειδήσεων, της επικίνδυνης, από πλευράς ενημερώσεως, ελληνικής TV, όπου εκεί θα δείτε το κάθε τελευταίο, ας με συγχωρέσετε, δημοσιογραφικό αριστερό τσουτσέκι” να ειρωνεύεται και πολλές φορές μάλιστα σκαιότατα τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ και τη Διοίκησή του, σε αναμεταδόσεις (και όχι μόνον σε τέτοιες) ειρωνικών σχολίων της ξένης ειδησιογραφίας, η οποία ελέγχεται από τους “Διεθνείς (Αριστερούς) Εβραίους”, οι οποίοι συνεχίζουν να “πολεμούν” τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ!

Πότε θυμάστε να ξαναγινόταν κάτι τέτοιο; Δεν θυμάστε, διότι ποτέ δεν γινόταν κάτι τέτοιο!

Και οι ηλίθιοι “Ανκορμανς” ή οι πιο ηλίθιοι νεαροί και νεαρές… δημοσιογραφίσκοι, που ξέρουν πως για να επιβιώσουν, αλλά και για να… ανέλθουν(!), θα πρέπει να δείξουν ότι είναι Αριστεροί, Παγκοσμιοποιημένοι, Άθεοι, δήθεν Φίλοι των “Λάθρο”, των ξένων, των μειονοτικών, των Μουσουλμάνων, των “gay”, κλπ και “κατά”, των -“a priori”- ρατσιστών(sic) και φασιστών(sic)… Ελλήνων, κατά περίπτωση ασφαλώς κάθε φορά, (κάτι που ισχύει, όπως σας έχω πει, εδώ και 10 ετίες τώρα), αναπαράγουν τις όποιες ύβρεις, λες και αναφέρονται σε κάποιον φίλο τους και κυρίως ξεχνώντας ότι διακυβεύουν έτσι και τη θέση της Ελλάδος, στη “διεθνή σκηνή”, δείχνοντας παράλληλα με το “στυλ” που λαμβάνουν, αλλά και με τα λεγόμενά τους, όταν ενίοτε… “προκαλούνται” από τους παρουσιαστές, το μίσος τους για τον δήθεν… κακό και τάχα μου… αντιδημοκράτη Πρόεδρο των Η.Π.Α., Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ]!..

– Γι’ αυτό και κάποιοι μη Αμερικανοί πολιτικοί, (όπως πχ ο ΡΤΕ ή η Μέρκελ), “κουνιούνται” στον ΤΡΑΜΠ, (λεκτικά βεβαίως, “κουνιούνται”), στην πολιτική του “ό,τι αρπάξω / ό,τι κερδίσω τώρα”, τώρα που οι Η.Π.Α. “κλονίζονται” εσωτερικά και μέχρι αυτές να σταθεροποιηθούν!

– Και τελικά, ίσως γι’ αυτό ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ να κάλεσε τον Δρα Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, (τον γνωστό Μισέλληνα ή άλλως πως, τον σύγχρονο Μέττερνιχ), ίσως για να τον συμβουλευτεί, στον ή στους τρόπους αντίδρασής του, απέναντι στις συνεχείς, συσσωρευμένες, ανοίκειες και μη δημοκρατικού ήθους πολιτικές επιθέσεις, των Αμερικανών… “Δημοκρατικών”!.. (Όπως και να το κάνουμε, ο Δρ Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ ήταν και είναι πολιτική ΙΔΙΟΦΥΪΑ)!..

δ. Μόνον η ε-φ “ΣΤΟΧΟΣ” “Ποντικέ, στο τελευταίο φύλλο της, (11-09-2017), είδα πως έγραψε ό,τι και εμείς εδώ, σχετικά με τον τάχα μου νέο τ/πύραυλο, αυτόν των 280 χλμ., που οι ηλίθιοι των… ανεξέλεκτων καναλιών μας, πρόβαλαν ως “νέο” και ως το πιο επικίνδυνο για την Ελλάδα, τ/υπερόπλο!

– Πήγαινε, δώσε 1,5 Ευρώ, αγόρασέ την και διάβασε σχετικά! Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, από το 2008, ήξερε και μας είχε πει σχετικά, για το τ/αυτό… παραμύθι!.. Διάβασε πάλι τί γράψαμε εμείς εδώ!

– Σχετικά με τα βεληνεκή των 30ο χλμ (+ / -) και “το νόμιμον” τέτοιων πυραύλων, βρες μόνος σου τις κείμενες διεθνείς συμφωνίες, που μου ζητάς και διάβασέ τες! Ακόμα δεν έμαθες να ψάχνεις; Τί σόϊ “Ποντικός” είσαι τότε;

–  Οι Τούρκοι είπαν ότι η βολή έγινε από τη Σινώπη και όχι από τη Χιλή και με εγκαλείς! (Πόσο άραγε είναι το μήκος και το πλάτος της Μαύρης Θάλασσας και πόσο, απ’ αυτές τις διαστάσεις, ανήκει στην Τουρκία); Άκου φιλαράκο! Έγραψα Χιλή, διότι απ’ εκεί (ίσως και πάλι όχι σίγουρα) να μπορούσαν να βάλλουν οι Τούρκοι έναν στόχο στα 280 χλμ, και να χρονομετρούσαν 5′ πορεία του πυραύλου, μέχρι κάποιου στόχου, σε τ/έδαφος (αφού φέρεται ότι ο… πύραυλος είναι “εδάφους – εδάφους”) ή έστω στον ΤΕΧ (για τυχούσα… αστοχία του και έκρηξή του στον αέρα)!.. Το γεγονός ότι μας είπαν πως η… επιτυχής δοκιμή έγινε στη ΣΙΝΩΠΗ, νομίζω ότι από μόνο του δείχνει ότι νομίζουν πως είμαστε… αφελείς!..

Επίσης, όταν εδώ θα διαβάζεις κάτι, θα πρέπει να σκέπτεσαι και πολλά άλλα, τα οποία όμως δεν… γράφονται!.. Στον “ΣΤΟΧΟ“,(που κάποιοι πήραν μάλλον… εντολή, παρά τις νέες… παπαροδηλώσεις περί… “Χριστιανικού Τόξου”* στα Βαλκάνια, του Καμμένου, να τον υποστηρίξουν, όπως φάνηκε από το τελευταίο φύλλο της ε/φ, την ίδια ημέρα που ο Καμμένος ξεφτιλίστηκε στο Λαιμό, με το “Κωλοδάκτυλο”, δείχνοντας πως του αρέσει το… “Σιφνιάζειν” ), κάποιοι έδειξαν ότι σκέπτονται!..

* Χριστιανικό Τόξο άραγε με ποιούς να κάνουν οι Έλληνες; (Τί είναι αυτά που του λένε ρε του Καμμένου, οι ανιστόρητοι, αν όχι, οι πνευματικά… ιδιώτες, υποτιθέμενοι σύμβουλοί του);

– Με τους… “φίλους” Ορθόδοξους Σλαυο-Σκοπιανούς, που θέλουν την Ελλάδα, μέχρι την Μελούνα και την… Πιρίτσα, (Πιερία / Κατερίνη),  θα κάνουμε τέτοιο “τόξο” ή με τους Βούλγαρους… ομοίους τους (πότε είχαμε ειδικά μ’αυτούς, αλλά και γενικά με τους Σλαύους, ως Έλληνες, αγαστές -ακόμα και θρησκευτικές- σχέσεις, στις οποίες αναφέρεστε Κε Καμμένε και όλα τα… παρακολουθήματά σου) ή με τους ελάχιστους, απρόσωπους και μη εμπιστοσύνης Χριστιανούς της Αλβανίας, ή έστω με εκείνους της… πολυσύνθετης πολιτικά σημερινής Σερβίας, θα δημιουργήσουμε Χριστιανικό Τόξο;

– Τα όποια παλαιά “Βαλκανικά Σύμφωνα“, κλπ έλαβαν οριστικά τέλος Κε Καμμένε, ενώ πλέον οι Τούρκοι, που δεν κοιμόντουσαν και δεν κοιμούνται, εδώ και 20 – 25 χρόνια, που εμείς μακαρίως… καθεύδαμε και περί άλλων τυρβάζαμε, κατέλαβαν θρησκευτικά τα Βαλκάνια, καθώς και… οικονομικά(!), (κατάλαβες), και… μπόλιασαν, όπου τους “έπαιρνε, με τεράστιο και απύθμενο μίσος τους λαούς της Χερσονήσου του Αίμου, κατά των Ελλήνων!..      

– Απλώς “Ποντικέ” (και πάλι σου / σας γράφω) πως οι Τούρκοι, οι οποίοι (όπως και οι Ισραηλινοί) μας παρακολουθούν χωρίς να φαίνονται, διάβασαν για την τελευταία αναφορά μας εδώ, στο σάϊτ μας, στα 2 στρατηγικά μας όπλα και θέλησαν να μας… θυμίσουν πως ξέρουν να λένε καλά… ψέμματα, λέγοντάς μας πως και αυτοί έχουν αντίστοιχα !!!

– Τέλος, αναφορές θα πάρω από Τουρκία, από τους Αγγέλους μου, στις 25-05-2017 και αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να γραφεί, θα σου / θα σας πω!

–  Α! Να μην ξεχνάς / -με και το “ΑΞΙΩΜΑ” (δεν χρήζουν αυτά αποδείξεως, όπως ξέρουμε από τα Μαθηματικά), που θέλει, υπάρχοντος στην περιοχή μας του Ισραήλ, καμμία άλλη χώρα να μην είναι ίση με αυτό σε στρατιωτική δύναμη! Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω / γράψω το “γιατί” αφέθηκαν και ήλθαν στην Ελλάδα οι S-300 και τί αυτοί -κατ’ ουσίαν- υλοποιούν και σε τί αποσκοπεί η… ύπαρξή τους!

ε. Στρατηγέ Φράγκο!

– Υπήρξαν και ελληνικής καταγωγής, Τούρκοι πολίτες, που έγιναν έφεδροι και υπηρέτησαν στις ΤΕΔ στα Δ. Παράλια, όπως ακόμα και σε ΝΑΤΟ-ϊκές Βάσεις, και όχι απαραίτητα στην Ανατολική ή ΒΑ Ανατολία, όπως συνέβη με τον Πατριάρχης μας! Μάλιστα οι περισσότεροι εξ αυτών των Ελλήνων, των ΤΕΔ, στρατολογήθηκαν στη συνέχεια από τη ΜΙΤ και χρησιμοποιήθηκαν απ’ αυτήν, εναντίον μας, κυρίως εκβιαζόμενοι!.. Κατά τα λοιπά, ασφαλώς και συμφωνώ μαζί σας, στα όσα είπατε σχετικά με το σημερινό Πατριάρχη μας, τον Αρχηγό -ιστορικά- του Γένους μας!..

στ. Και πάλι, αυτήν τη φορά στην Κίνα, ο Κος Τσίπρας κάθησε δίπλα στον ΡΤΕ, σε 2 πολύ ωραίες καρέκλες, που ανάμεσά τους υπήρχε ένα τραπεζάκι, με ένα μικρό ανθοδοχείο με λίγα λουλούδια και με τα 2 σημαιάκια, της Ελλάδος και της Τουρκίας! Και πάλι όμως, πίσω από τον… Αλέξη μας, δεν υπήρχε πουθενά η ελληνική Σημαία, όπως θα έπρεπε, αλλά η τουρκική και πίσω από τον ΡΤΕ η σημαία της Τ/Δημοκρατίας, με τα αστέρια επάνω της, κάθε ένα των οποίων συμβολίζει και από ένα κράτος, που κάποτε ανήκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία!

– Κοι του Ε/ΥΠΕΞ ξέρετε τί δείχνει αυτή η εικόνα σημειολογικά και επιτρέψατε να τη ξαναζήσουμε; (Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, το αν η συνάντηση έγινε σε τ/Γραφείο, σε αίθουσα τ/Αντιπροσωπείας ή και στην τ/Πρεσβεία, στο Πεκίνο)!

– Δείχνει αυτό που θέλουν να “περάσουν” οι Τούρκοι και που είναι η εικόνα ότι η σημερινή Ελλάδα είναι ή θα γίνει και πάλι επαρχία της Τουρκίας ή επαρχία της υπό προσπάθεια αναβίωσης Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που θα απλώνεται τουλάχιστον, σε ό,τι γεωγραφικά κάλυπτε κάποτε, υπό την ονομασία RUM-ELİ, επί “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”! (Θα απλώνεται δηλαδή, τουλάχιστον στο ήμισυ της πάλαι ποτέ “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, αν διαβάζω σωστά τα… όρια της καρδιάς του ΡΤΕ και αν επίσης εκτιμώ σωστά τα τεκταινόμενα στο περιρέον της / μας περιβάλλον)

Κοι του ΥΠΕΞ! Άσχετα αν πιστεύετε ή όχι σε Ελλάδα, όταν “βγαίνετε” εκτός Ελλάδος, δεν εκπροσωπείται μόνον τους… “ΣΑΝΕΛ”, αλλά όλους τους Έλληνες, ήτοι και αυτούς που συνεχίζουν να αγαπούν την χώρα τους και να πεθαίνουν γι΄αυτήν!.. Πού είναι / πού πήγε άραγε η μεγάλη τάχα μου αριστερή σας υπερηφάνεια

Οι Τούρκοι, πιστεύετε ότι θα κάθονταν, σε μια ουτοπική βεβαίως αντίστοιχη εικόνα, στην οποία θα φαινόταν ότι, τα εδάφη που σήμερα κατέχουν, ήσαν των Ελλήνων Βυζαντινών Αυτοκρατόρων και πιο απλά πως ήσαν των Ελλήνων, εδώ και 3500 χρόνια;

– Θα καθόταν ποτέ να φωτογραφηθεί ο ΡΤΕ εμπρός από μια Βυζαντινή Σημαία, είτε την πολεμική μας την κοκκινόμαυρη, είτε αυτήν της ειρήνης, την κιτρινόμαυρη; Ποτέ!

– Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τις τ/εορτές της ανάμνησης της αλώσεως, της Πρωτεύουσάς μας, της Πόλης, την αποφράδα εκείνη Τρίτη, στις 29-05-1453, από τον Μεχμέτ τον Β’, τον αποκληθέντα “Μωάμεθ” και Πορθητή”!.. Βάλτε τα τουρκικά κανάλια να δείτε ρε, πώς γιορτάζουν οι Τούρκοι την υπόψη… εορτή τους!

Τόσο “προσκυνημένοι” είστε ρεεεεεεεεεεεεεε; Δεν το δικαιούστε ρεεεεεεεεε, όταν ασκείτε (ω ΘΕΕ μου, τί συμφορά) εξωτερική πολιτική!.. 

– Ποιοί άραγε ασχολούνται με την γείτονα στο Ε/ΥΠΕΞ, και πόσο άβουλοι μπορεί να είναι, που να μην μπορούν να πουν στον Π-Θ, έστω, “Παλληκάρι μου αυτό, εκείνο και το άλλο να προσέξεις, με τους Τούρκο-Μογγόλους“, κλπ, κλπ, κλπ ; …

                                                                                                 – / –