Πού Είστε, Βρε;

Φίλοι μου / μας!

1. Δηλαδή, μόλις τώρα, στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, πήραν χαμπάρι αυτά που οι εκεί ΟΗΕ-δες έγραφαν για χρόνια ολόκληρα, στις απόρρητες αναφορές τους, πχ για το εκτιμώμενο απ’ αυτούς επίπεδο της “Εθνοφρουράς”, και άλλα πολλά ή ο σάλος που ακούμε να βιώνεται τώρα στο νησί μας, για το θέμα αυτό, σχετίζεται και μόνον με το γεγονός ότι αυτό… διέρρευσε στην κοινή γνώμη;

Στα χέρια των ε/”Υπηρεσιών Ασφαλείας” περιήρχοντο σχεδόν αμέσως οι αναφορές των ΟΗΕ-δων στο νησί και ιδιαίτερη σημασία δινόταν και δίνεται (κυρίως από τις ΕΕΔ) στις μειωτικές αναφορές τους για τον Στρατό της Δημοκρατίας, ο οποίος παρουσιαζόταν ακόμα και ως “Στρατός… 4ης Κατηγορίας”!.. Καταλάβατε!..

Δυστυχώς φίλοι μου ο μισελληνικός κομπλεξισμός πολλών εκ των Δυτικών, αλλά κυρίως το αφθόνως ρέον τ/χρήμα (καταλάβατε) έχει και (!) στην Κύπρο μας αλώσει τα πάντα!..

2. Βράβευσε, διαβάζω, η “Ένωση Αποστράτων” τον απόστρατο Αξκό Κολοκούρη, διότι είχε ρίξει (και πάλι διαβάζω) 3000 σφαίρες σε τ/Υ-Β!..

Ρωτάμε!

– Ποιός είναι Πρόεδρος στην υπόψη Ένωση;

– Ποιοί αποφάσισαν την υπόψη βράβευση, με ποιό σκεπτικό, με ποιά – ποιές διαδικασίες (ψήφισαν οι απόστρατοι, ήταν απόφαση του Προεδρείου της Ενώσεως, κλπ), και τί ακριβώς βραβεύτηκε;

– Γιατί η στρατιωτική Υπηρεσία δεν είχε βραβεύσει τον υπόψη Αξκο, όταν αυτός υπηρετούσε;

– Πρυτάνευσε και πάλι το γνωστό τσατσιλίκι, ήτοι το γεγονός ότι ο Αξκος αυτός είναι γιος επίσης παλαιού ανωτάτου Αξκού; [To υπόψη στέλεχος έχει και αδελφό σημερινό Στρατηγό του ΕΣΞ, όπως και συγγενή, επίσης, αν δεν απατώμαι, τον νυν Α/Π.Σ., ενώ όταν τον είχαν αποστρατεύσει ήταν από τους 1, 2 γιούς παλαιών Αξκών, που είχε ζητήσει και δει(!) τον τότε Α/ΓΕΣ Τελίδη και αυτός, για λόγους… πολιτικής του, (λόγω της ισχύος του πατρός του στελέχους) τον δέχθηκε, αφού όσοι ελάχιστοι του ζήτησαν τότε, και εγγράφως μάλιστα, ακρόαση, για να μάθουν το “γιατί” της αποστρατείας τους, πήραν παραμάσχαλα τ’ αρχ…. τους! Τόσο έντιμος ήταν ο… Τελίδης, για τον οποίον έχουμε γράψει στο “σάϊτ” μας αναλυτικά, κατά το παρελθόν]!..

– Σφαίρες είχε ρίξει ή κάτι άλλο, όπως πχ Α- Τ βλήμα και για την ακρίβεια πυρομαχικό;

– Τί θα γινόταν, αν οι Τούρκοι είχαν την δυνατότητα να απαντήσουν εκείνη ακριβώς την στιγμή ή αν απαντούσαν αργότερα και δημιουργείτο από ένταση, μέχρι και κρίση;

– Τηρήθηκαν από το στέλεχος οι όποιοι ισχύοντες τότε “Κανόνες Εμπλοκής”;

– H τότε στρατιωτική Αρχή, πώς αντιμετώπισε το θέμα;

– Ο υπόψη Πρόεδρος αναρωτιέται γιατί τον αποστράτευσαν κάποτε ή πιθανώς να έχει και παράπονο που τον αποστράτευσαν τότε και δεν έφτασε όσο ψηλά θα ήθελε; (Αν και απόστρατος Αντγος δεν είναι και λίγο)!..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ(;), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ, ΕΝΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ / ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΕΝΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ / ΣΦΑΛΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΪΣΜΟΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΧΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ Ε.Ε. ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Ε.Α. Η(ΔΙΑΖ) -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ!..

Η “Ένωση Αποστράτων” [που και εκεί φαίνεται να υπάρχει… “Κυκλωματισμός” (sic) και στην παρούσα φάση… καταδρομικός / ορισμένοι των Κομάντος μας έχουν μια ιδιαιτέρως αυξημένη ανεξήγητη και αδικαιολόγητη, “εν πολλοίς”, οίηση], αν ήθελε να βραβεύσει κάποιον ή κάποιους, θα έπρεπε να αναμένει για κάτι πραγματικά σπουδαίο, όπως πχ ήταν η φετινή… παρέλαση, “να σου σηκώνεται η τρίχα” και να κλαις, στο Μαρδάκι!..

Και η απαραίτητη επεξήγηση, αφού έχουμε να κάνουμε και(!) με κακούς, όπως και χαμηλόστροφους, Έλληνες!

Και τα 2 αδέλφια (Κολοκούρηδες) είναι ελληνόψυχοι Αξκοί, γιοί αξιότατου Αξκού – Πατρός, ο δε υπηρετών ακόμα (αν δεν σφάλλω), σήμερα Στρατηγός Κολοκούρης (Κ/Δ) είναι επαγγελματικά Α-ΡΙ-ΣΤΟΣ(!) και ηθικότατο στέλεχος του ΕΣΞ, και κατέχει πανάξια τον βαθμό, τον οποίον η Υπηρεσία του απένειμε!..

Επίσης, η νυν Κεφαλή των αποστράτων (Κ/Δ από την Λέσβο, αν δεν σφάλλω επίσης), προσέδωσε στην μέχρι τώρα θητεία του μεγαλύτερο κύρος στην Ένωση… γενικώς!..

Συνεπώς, για τους όποιους κακόβουλους, (και κυρίως για τον βραβευθέντα), ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, αλλά απλώς είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ με τέτοιου είδους ενέργειες και πιο πάνω εξηγήσαμε σαφώς το “γιατί”!..

Με την ευκαιρία, νοιώθουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ψέξουμε και την κατ’ ελάχιστον αδόκιμη συμπεριφορά που δυστυχώς κοινοποιήθηκε από το γνωστό “Τσατσο-σάϊτ”, συμπεριφορά και στάση που σχολιάστηκε δυσμενέστατα, και όχι μόνον από στελέχη εε και εα, αλλά και από απλούς… σκεπτόμενους πολίτες!

Αναφερόμαστε στην δημοσίευση της αποφάσεως της… “ΣΔΑ”, σχετικά με την ΑΠΡΕΠΗ και ΑΗΘΗ συμπεριφορά τινών των αποστράτων φέτος το Καλοκαίρι στα “ΚΑΑΥ” του Αγίου Ανδρέα, … βοήθειά μας!..

Η όποια λύση του υπόψη… προβλήματος, που -ΠΡΟΣΟΧΗ- δεν ήταν προσωπικό, αλλά αντανακλά στο προσωπικό των ΕΕΔ και στην συνολική ανθρώπινη και κυρίως στρατιωτική Παιδεία του, κολασμός ή ό,τι άλλο, κλπ, θα έπρεπε να… ακολουθούσε την ΑΡΧΗ(!) που, απ’ τα αρχαία χρόνια, λέγει και επιβάλλει: “TA EN ΟΙΚΩ, ΜΗΝ ΕΝ ΔΗΜΩ”! Μάλλον θα του… ξέφυγε το θέμα του Κου Α/ΓΕΣ, με αποτέλεσμα αυτό να λάβει δημοσιογραφικές διαστάσεις, δια του “τσατσο-σάϊτ”!..

3. Αν αληθεύει το σημερινό πρωτοσέλιδο της μιάς των ε/φ του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ήτοι αυτής των “ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ”, περί αλλαγών στην ΕΥΠ, (κάτι που εδώ και χρόνια… φωνάζουμε, κάτι που επαναφέραμε ως 1ο θέμα, όταν ανέλαβε Αρχηγός ο σημερινός της επικεφαλής), τότε θέλουμε να συγχαρούμε (!), από τα βάθη της καρδιάς μας, τον νυν Α/ΕΥΠ, ο οποίος μοιάζει ΝΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΙΝΗΣΕΙ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΔΑΤΑ, όπως και την ε/Κ-Β και “εν προκειμένω” τον Κο Π-Θ, στου οποίου την απ’ ευθείας και άμεση εποπτεία και ευθύνη ανήκει η υπόψη Υπηρεσία!

Φυσικά, το αποτέλεσμα, και μόνον αυτό, θα δείξει τον βαθμό επιτυχίας των όποιων επιχειρούμενων τώρα αλλαγών και το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι η θετική (πλειοψηφικά των περιπτώσεων) καταγραφή της υπόψη Υπηρεσίας στο Πεδίο, “από τούδε και εις το εξής”!.. Ελπίζουμε και… οψόμεθα!..

Με πολύ σεβασμό, αν και ο Κος Α/ΕΥΠ πιστεύουμε ότι μας έχει διαβάσει εξ αρχής της τοποθετήσεώς του εκεί στην “Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ”, λέμε ότι η… νέα Υπηρεσία θα πρέπει να δομηθεί ως… άθροισμα της… “συντηρητικής” ΜΙ6 (Νο “1” ΜΥ στον Πλανήτη) και της… “καινοτόμου” Μοσάντ, του Ισραήλ, με… λάδωμα / “γρασάρισμά” της από τις κρίσιμες ελληνικές, αλλά και της περιοχής μας, σύγχρονες ιδιαιτερότητες!..

Τίποτα όμως δεν θα αλλάξει στην Υπηρεσία (και τελειώνουμε μ’ αυτό), ακόμα και αν γίνει πράξη το περιεχόμενο της παραπάνω παραγράφου, ΑΝ(!) το νέο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (όσο και καταρτισμένο επαγγελματικά και να είναι), δεν διακατέχεται από ΑΓΝΟ, ΑΔΟΛΟ και ΓΝΗΣΙΟ ΠΑ-ΤΡΙ-Ω-ΤΙ-ΣΜΟ(!), και σίγουρα ΑΝ(!) δεν εμφορείται από πραγματικά δημοκρατικά ιδεώδη, συμβατά με την σχεδόν πια 4000 ετών ελληνική πολιτική ιστορία μας, που από του “ΧΡΥΣΟΥ ΑΙΩΝΟΣ” του Περικλέους γέννησε το παγκόσμιο(!) ελληνικό(!) πολίτευμα, που λέγεται “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ένα Πολίτευμα που ο ΤΣΟΡΤΣΙΛ χαρακτήρισε κακό, συμπληρώνοντας όμως πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ αυτό!..

“Καλή Επιτυχία” λοιπόν, Κε Α/ΕΥΠ!.. Το εγχείρημά σας ΑΠΑΙΤΕΙ όχι απλώς μεγάλο, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ… ΣΤΟΜΑΧΙ!..

4. Τώρα είδαμε πως και ο “πολύς” Κος Σ. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗΣ ονομάζει Δικτάτορα (σε άρθρο του σε μια των ε/φ συμφερόντων Μελισσανίδη, την “Χουντο-Συριζαιϊκη” “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” του άφραγκου ή αλλιώς “ταπί” Φιλιππάκη), τον ΡΤΕ!.. Μάλιστα!..

Πλέον, όχι μόνον ο παραπάνω Κος, αλλά και πολλοί άλλοι, σιγά – σιγά, “θα παίρνουν τα κομμάτια μας”, “θα ασπάζονται τις στον “Ε. Θ.”, εδώ και πάρα πολύ καιρό, εκφρασθείσες θέσεις μας”! (Μέχρι που είχαμε εξηγήσει ακόμα, το γιατί δεν θα πρέπει να αποκαλείται “Σουλτάνος” ο ΡΤΕ, αλλά Δικτάτορας, ήτοι αυτό που πραγματικά πάντα ήταν)!..

5. Οι βρωμιάρηδες και γενικώς όλα τα λέσια στο τέλος τακιμιάζουν και αλληλογλείφονται! Έτσι η “Ζούγκλα” του γνωστού δημοσιογραφικού… Μελισσανιδο-τσάτσου (… αριστερού τάχα και πάμπλουτου), Τριανταφυλλόπουλου υπεστήριξε το κρυφό – νεο – Ναζί δημοσιογραφικό βαζελο-λέσι Χίο, στις κραυγές του για την μη δημοσίευση από το “ΑΡΓΟΣ” του Κου Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ της ε/φ του, το Σάββατο 13-11-2021, μετά από τα “Ασφαλιστικά Μέτρα” που του έστειλε ο Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, για όσες βρωμιές, συκοφαντίες και ύβρεις αυτός δημοσίευσε εναντίον του προσφάτως, με προφανή εντολή του νέου… “Κίτρινου” αφεντικού του, λόγω του “ματς” της Ομάδος του “Κούλας” εναντίον του ΘΡΥΛΟΥ, στις 21-11-2021, “ματς” που θέλει την νίκη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο Πρόεδρός του και θα κάνει τα πάντα(!!!), για να την πάρει, ειδικά μετά και από το περσινό 1-5!..

Ο Χίος και η πρακτόρικη – μαφιόζικη νέα παρέα του, η οποία αποτελεί σήμερα, Κε… Μητσοτάκη, την πραγματική ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ” στο ε/Ποδόσφαιρο, στόχευσαν τον Πρόεδρο της Ομάδος μας, για πολλοστή φορά, και -ΠΡΟΣΟΧΗ- την οικογένειά του, διότι αυτό επιβάλλουν οι κείμενες τα τελευταία χρόνια εφαρμοζόμενες “ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ” (τακτικές ΜΥ) των κάθε φορά στόχων!..

Έτσι, παλιότερα, είπαν στους συνεργάτες τους Τούρκους της ΜΙΤ, μαζί με τους οποίους “έστησαν” την υπόθεση “Νουρ – 1” (έχουμε πει  και γράψει το “γιατί”), πως η γυναίκα του Προέδρου μας τον είχε απατήσει με τον προπονητή μας Ζαρντίμ, βρωμιά που αυτοί έγραψαν στα έντυπά τους, μετά το φετινό 0 – 3 της Πόλης, καταλάβατε, … απαντώντας, οι ανόητοι, στο αντρίκιο αληθινό και… ιστορικό πια “ΕΛΛΑΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ”, του Προέδρου μας!.. (Και μόνον γι’ αυτήν του την αποστροφή, αξίζει κανείς να αγαπήσει τον Έλληνα αυτόν)!..

Στην παρούσα περίοδο έγραψαν άλλη… σαπίλα, άλλη… ψοφίλα, άλλη… ασβίλα, άλλη… βρωμιά και συγκεκριμένα πως ο Κος Μαρινάκης απατά την σύζυγό του με την τραγουδίστρια Νατάσα ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ενώ επιμένουν να αναφέρονται, εσκεμμένως βεβαίως και ακολουθώντας την ρήση “ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ”, “λέγε, λέγε, όλο και κάτι μένει”, στην υπόθεση “Νουρ-1”, που αυτοί, μαζί με τους Τούρκους, “έστησαν”, … εμπλουτίζοντας την βρώμικη παρέα τους και με τον “Σόρος – Τσίπρα” και την Κ-Β του – Κόμμα του, όταν αυτός με “διεθνή σχεδιασμό” έγινε Κ-Β, με τον έναν και μοναδικό στόχο – εντολή, να πουλήσει στους Σκοπιανούς την Μακεδονία μας!

Με την ευκαιρία, νοιώθουμε την ανάγκη να στείλουμε απ’ εδώ πολλά… συγχαρητήρια στην ΕΠΟ, όχι για την ισοπαλία που πήρε(!) η Εθνική μας από το Κόσοβο χθες (14-11-2021), αλλά για το γεγονός των Αλβανο-Κοσοβάρων φιλάθλων που βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ και φώναζαν για την Ομάδα τους!..

Τί λένε γι’ αυτό οι… κάποιοι πολύ πατριώτες που είναι στην αυλή του Κου Μελισσανίδη; Δεν γράφουμε και στην αυλή του Ρ/πράκτορα Σαββίδη, διότι αυτός είναι γνωστός φίλος του Τ/ΥΠΕΞ!…………

Ουστ, να μου χαθείτε παλιο-ξεφτίλες, πατριώτες του… κόλου, γλείφτες και λακέδες του… “Τίγρη”, που κάνατε και την Εθνική μας… καφενείο και την έδρα της… μπορντέλο!..  (Ενημέρωση: Ο Κος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο τσάτσος του Μελισσανίδη που υποδύεται τώρα τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, δεν ήθελε να μας πει για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική, ως προπονητής της ο σημερινός της “Κόουτς”, πριν ρωτήσει και την γνώμη των λοιπών μαφιόζων … εξυγιαντών συνεργατών του στην Ομοσπονδία)!..

Α!  Για να μην το ξεχάσω! Τον Γιαννίκη, ο Μελισσανίδης, τον είχε από πέρυσι “stand by”!.. Άντε, για να μην σας ταϊζουν και άλλο… σανό!..

6. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, λάθρο και μη, που σε κοινή συνεννόηση Πούτιν, ΡΤΕ και Λουκασένκο, έστειλαν οι Τούρκοι (ΜΙΤ) στην Λευκορωσία, μετά το Πολωνικό “STOP”, φέρεται τώρα να μεταφέρονται ή και να μεταβαίνουν πεζή στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Λιθουανία! Για να δούμε λοιπόν και αυτό το… έργο και αυτήν την … ταινία!..

7. ΡΤΕ! Την πήρες την ΜΙΤ από τον… μαχαλά, όπως είπες, που ήταν, και την μετέφερες σε μέρος όπου υπάρχει… διακριτικότητα (sic)!..

Διάβασε τώρα Κε Πρόεδρε!

α. Η μεταφορά της ΜΙΤ στην νέα της σημερινή θέση δεν ήταν σχέδιο δικό σου! Πρόκειται, όπως ξέρεις, για απόρρητο σχεδιασμό της 10ετίας του 1990, ενώ μέχρι και ο Αρχιτέκτονας που είχε φτιάξει τα σχέδια του νέου οικοδομήματος βρέθηκε νεκρός, όλως περιέργως!..

β. Μάθε ότι καμία… διακριτικότητα, δεν έχει η νέα θέση της Υπηρεσίας!.. Τουλάχιστον για εμάς είναι πιο εύκολη η δουλειά μας!.. (Στον… μαχαλά δυσκολευόμασταν πολύ περισσότερο στο έργο μας, είναι αλήθεια)!..

Και με την ευκαιρία, δυό ερωτήσεις για τον Κο Χ. ΦΙΝΤΑΝ!.. Διάβαζε, φίλε Χακάν!

1η: «Τί σας έχει κάνει βρε αυτός ο Μεχμέτ ΕΪΜΟΥΡ και χρόνια τώρα τον πάτε “γαμιώντας”; Είστε τόσο σίγουροι ότι μετά που έχασε την Αρχηγία της ΜΙΤ και κατέφυγε στις Η.Π.Α. στρατολογήθηκε από την “CIA”; Μέχρι και ο πολύ κάποτε φίλος του Σενκάλ ΑΤΑΣΑΓΚΙΟΥΝ, ο “Γυναικάς”, αλλά δυστυχώς… στείρος, αυτός που τον κέρδισε στον αγώνα τους για την ηγεσία της ΜΙΤ, τον πήδηξε τον καϋμένο τον Μεχμέτ! Γιατί; Γιατί δεν τον αφήνετε να πεθάνει ήσυχος; Δεν τον βλέπετε πώς κατάντησε; Ντροπή ρε Χακάν, ντροπή»!..

2η: Ακόμα ψάχνετε για μέλη της “FETÖ” και… κωδικούς “BY LOCK”(!), μετά από 5 και κάτι χρόνια από το αποτυχόν Αμερικανο-Γκιουλενικό, κατά του ΡΤΕ, στρατιωτικό “Κίνημα”;

8. “Έφυγε” στις 04:30 σήμερα (15-11-2021), στο Ερμπίλ, από “COVID-19”, ο αδελφός του Αμπντιουλλάχ ΟΤΖΑΛΑΝ Οσμάν, αυτός για τον οποίον ειπώθηκε πως “πούλησε τον Κουρδικό αγώνα για μια γυναίκα”!..

Ρε σεις Αμερικανοί! Ακούστε μας και πάλι και δεν θα χάσετε! Μην αφήσετε, βρε, να πεθάνει στην Φυλακή, ο ήδη… νεκρός Α. Οτζαλάν!.. Μόλις πρόσφατα, σας γράψαμε εδώ σχετικά!

9. Τούρκοι!

Ο Αντγος (ε.α.) Τζούμης, του οποίου τις τελευταίες θέσεις και απόψεις για τα Ε-Τ αναφέρατε, σχολιάζοντάς τες και μεταφράζοντάς τες ως “ελληνική φοβία”(!) για εσάς, τους φοβερούς και τρομερούς  Τούρκους, είναι ένας από τους αρκετούς… αδικημένους (sic), αχαχαχαχαχα, κομματικούς Έλληνες Αξκούς, που δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν ότι τα πάντα γύρω μας έχουν πλην της αρχής και τέλος, με αποτέλεσμα μέσω της προβολής του την οποίαν επεδίωξε και τελικώς πέτυχε δια των υφισταμένων κυκλωμάτων στην χώρα μας, να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι ακόμα ζει… στρατιωτικά, πείθοντας παράλληλα τον εαυτό του, πως είναι σπουδαίος αναλυτής των Ε-Τ θεμάτων!..

Σε κάθε περίπτωση όμως, εξ όσων διαβάσαμε εδώ οι “ΑΓΓΕΛΛΟΙ”, δεν είπε και κάτι λάθος!..

Και η αντιμετώπιση των “SIHA” είναι πράγματι ένας μπελάς για τις ΕΕΔ, σε ό,τι αφορά την αντιμετώπισή τους, όπως θα είναι ισχυρότατος πονοκέφαλος για εσάς, η… εκπληξούλα που σας έχουμε ετοιμάσει!..

Και η ε/”Αμυντική Βιομηχανία”, σε σχέση με την δική σας, πράγματι σήμερα υστερεί, άλλωστε περάσαμε και μια χρεοκοπία και μια ολόκληρη, μέχρι το 2115, υποθήκη της χώρας, με… ευγενή πρωτοβουλία και προσφορά του εξαίρετου πολιτικού ανδρός μας, πολιτικού… κολοπαιδίου μας “Σόρος-Τσίπρα”!..

Και το ότι, τέλος, θέλετε να μας πάτε σε πόλεμο και μετά σε τραπέζι διαπραγματεύσεων, αφού μας νικήσετε, κλπ, είναι κάτι που ο ίδιος ο Τ/ΥΠΕΞ, ο νεο-ελληνο-γενίτσαρος “Γιος του Λοχία”, δήλωσε, προ ολίγου μόλις καιρού, ευρισκόμενος στην Πολωνία και επί της οποίας δηλώσεως, εμείς εδώ, “σταθήκαμε” και γράψαμε “2, 3 γεμάτα… λόγια”, σχετικά! “Πάτε”, βρείτε τα εδώ, και διαβάστε τα και πάλι! Θα σας είναι ωφέλιμο!..

Ο Στρατηγός Τζούμης, που μας διαβάζει ανελλιπώς, μας διάβασε, το “τσίμπησε” και το είπε! Να τον… σκοτώσουμε λέτε γι’ αυτό;

Από τα 3 παραπάνω… “τικς”, συμπεραίνετε, ρε Μογγόλοι, πως σας φοβόμαστε; Αν πραγματικά το πιστεύετε αυτό, τότε με πολύ σεβασμό, αλλά και πάντα με αλήθεια στον λόγο μας, σας γράφουμε σήμερα πως “είστε νυκτωμένοι μακριά”!.. (Βάλτε τους αρίστους μεταφραστάς σας, να σας την εξηγήσουν την λαϊκή αυτή ε/ρήση)!..

Και κάτι ακόμα, Τούρκοι!

α. Ο ΡΤΕ λέει, τελευταία, ψεματάκια! Ένα απ’ αυτά ήταν η αναφορά του στο αμερικανικό “ΙΗΑ” που για 38-39 ώρες πήρε από τις Η.Π.Α., στα μέσα της 10ετίας του 2000, θέμα για το οποίο είπε την μισή αλήθεια!..

Την αναφορά αυτήν την έκανε το Σαββατο-Κύριακο που μας πέρασε στα Δαρδανέλλια, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με νέους της περιοχής αυτής! Εκεί είπε και την παπαριά για την Τροία, πως δηλαδή και οι Τούρκοι είναι μέρος αυτής της… κληρονομιάς, κλπ, δήλωση που εσκεμμένως… αντιπαρερχόμαστε, για να μην… λυπήσουμε τον Τ/Πρόεδρο, αφού κρίναμε πως είναι προς όφελός του να συνεχίζει να διαβάζει τα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ, μπας και αντιληφθεί επιτέλους, διότι αυτός είναι από τους λίγους επιφανείς Τούρκους που μπορεί, τί σημαίνει Έλληνας!..

Το “ΙΗΑ” πράγματι το πήρε ο ΡΤΕ και το

“είδε” ο συγχωρεμένος πια συμπέθερός του… “Σημαιοφόρος”, αλλά την τεχνολογία και γενικώς τα πάντα, μέχρι και προσωπική βοήθεια, κλπ, κλπ, κλπ, για την δημιουργία των τ/”ΙΗΑ”, οι Τούρκοι δεν την πήραν από το δανεισθέν τότε Α/ΙΗΑ, αλλά από τους Πακιστανούς (!!!), που σήμερα ικανός αριθμός από τους πιλότους της Αεροπορίας τους, φοράει τουρκικές στολές και “πετάει” τ/F-16!..Ή όχι, Μετέ;

Επίσης! Ο Μετέ Γιαράρ μας είπε πως το μυστικό της ισχύος των τ/ΜΕΑ είναι το λογισμικό τους, το οποίο δεν μπορεί να κλαπεί από τους “Χάκερς”, καθώς κλειδώνει στον αέρα, κλπ!..

Καλά ρε Μετέ! Και των F-35 δεν είναι οι… κωδικοί απόρρητοι και… απρόσβλητοι; Των S-400 και γενικώς όλων αυτών των υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων το λογισμικό δεν είναι το… τρομερό και…φοβερό μυστικό τους; Αυτό δεν παλεύατε και εσείς, χρόνια τώρα, να πετύχετε σχετικά  με τους S-300 τους δικούς μας, έχοντας πάρει από τους Ουκρανούς φίλους σας S-300 μαϊμού, μια Ουκρανία που ήταν και σχεδόν παραμένει ακόμα ένα τεράστιο εργοστάσιο… “ΡΕΠΛΙΚΑΣ”, για όλα τα παλαιά και νεότερα Σοβιετικά οπλικά συστήματα;

Δεν μας είπες κάποιο νέο λοιπόν! Όμως ΠΡΟΣΕΞΕ! Αν νομίζεις και νομίζετε ότι είμαστε… Αρμένηδες ή… Αζέροι, …ή ό,τι άλλο, απατάστε!.. Θα μας νικήσετε και πάλι, μόνον μετά από κάποια νέα “Διεθνή Συνωμοσία” μόνον και όχι “στα ίσα”, όπως συμβαίνει πάντα ιστορικά, αναμεταξύ μας, ιδιαιτέρως από το 1974 και μετά!..

Τέλος, όσα “SIHA” και να δώσετε στους φίλους σας Τουρκαλβανούς, για να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας, όταν θα… φιληθούμε, χρονικά σύντομα πια, δεν θα πετύχετε τίποτε! Πίστεψέ με!.. Είναι πολύ δύσκολη μια νέα δυτική ,σε βάρος μας προδοσία και πάλι!.. (Ο ελληνο-γενίτσαρος Ράμα, στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ε/φ “τα ΝΕΑ”, δεν τόλμησε να ψελλίσει καν, έστω κάτι, για το βρώμικο σε βάρος της Ελλάδος σχέδιο-συμφωνία, που έχει συνυπογράψει με τον Χειριστή του ΡΤΕ)!..

10. Η Ρωσία άρχισε αποστολή S-400 στην Ινδία; (Δήλωση του Δντού στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας της οικείας Δνσεως της Ρ/Ομοσπονδίας, Δημητρίου Σιγκάγιεφ)!..

11. Για κάποιους βρωμιάρηδες, οι οποίοι μαζί με το “στημένο” “Νουρ-1”, δεν ξέχασαν να… θυμηθούν και τα… “στημένα”!..

Εμείς να σας θυμίσουμε πως κάθε φορά που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κερδίζει 3- 0, ο Γεωργέας (ναι, είναι αυτός που τον είχε κάνει πουτάνα, όταν έπαιζε μπάλα, ο μέγας Τζόλε… ), πηγαίνει στην ΓΑΔΑ και καταθέτει μήνυση κατά της Ομάδος μας καταγγέλοντας “σικέ” ματς!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Μετά φεύγει με το ΙΧ του… Φύσσα!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Αλήθεια! Η υπόθεση δωροδοκίας του τερματοφύλακος του Άρεως Σαμπάνη από  τον Μπάουκ, θα εκδικασθεί ποτέ Κε Αυγενάκη;

Κατέρρευσε η σκευωρία: Αθώοι ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης

Κατέρρευσε η σκευωρία: Αθώοι ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 – 11:10
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας

ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έλαμψε η αλήθεια στην Επιτροπή Δεοντολογίας και η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που προσπάθησαν να πλήξουν την ομάδα και τον ηγέτη της. Η απόφαση είναι μια και η Επιτροπή Δεοντολογίας μπήκε στην ουσία: Αθώοι ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το σύστημα της προπαγάνδας που πολεμά τον Ολυμπιακό δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, όπου με την απαλλακτική απόφαση κατέρρευσε μια ακόμη σκευωρία, μια πολύ μεγάλη σκευωρία.

Πρόκειται για την αποκαλούμενη δίκη των «28» και το σύστημα που πολεμά τον Ολυμπιακό είχε επενδύσει πολλά σε αυτό καθώς μάρτυρες κατηγορίας, εκτός από τον Φύσσα ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια η εμετική προπαγάνδα έριχνε λάσπη και προσπαθούσε να φέρει την υπόθεση στην αθλητική δικαιοσύνη, αν και είχαν αποφασίσει τόσο η UEFA όσο και το CAS μετά από προσφυγή του Παναθηναϊκού.
Έτσι η Επιτροπή Δεοντολογίας έστειλε στα σκουπίδια το πόρισμα την ανακρίτριας, Παναγιώτας Σπανού και εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη απάλλαξε όλους τους κατηγορούμενους, για παράδειγμα τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό και την ΠΑΕ. Η κατηγορία ήταν χειραγώγηση αγώνων και αλλοίωση αποτελεσμάτων και η εισήγηση της Σπανού ήταν υποβιβασμός του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου και ισόβιος αποκλεισμός των Μαρινάκη, Σπανού.

Επαναλαμβάνουμε και το τονίζουμε: Ξεκάθαρα η Επιτροπή Δεοντολογίας μπήκε στην ουσία υπόθεσης, έκρινε τα πάντα, άρα, εκ της απόφασης, προκύπτει ότι όλα ήταν λάσπη και σκευωρία. Οι λασπολόγοι αναμένεται να δεχθούν ένα εξίσου ισχυρό πλήγμα από το Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικάζεται η υπόθεση στο ποινικό μέρος της.

Η δικαίωση για το Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη είναι γεγονός. Δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία, κάτι που φάνηκε στην ακροαματική διαδικασία, ενώ και οι μάρτυρες (Μελισσανίδης, Αλαφούζος, Φύσσας, Βρύζας κτλ) αναλώθηκαν σε «αερολογίες» που δεν μπορούσαν να σταθούν ούτε στις προσχηματικές δίκες. Όλα όσα ακούστηκαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ήταν αφηγήματα και τίποτα περισσότερο.

«Τα ξέρουν και οι πέτρες», κατέθεσε ο Μελισσανίδης, ο οποίος ταυτόχρονα παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πραγματικά περιστατικά σε όσα έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό, παρά «άκουσε, διάβασε, του είπαν»!

Ο δε Αλαφούζος πήγε να καταθέσει, όμως δεν θυμόταν τι είχε καταθέσει στον ανακριτή Ανδρεάδη. Επίσης, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν κατάλαβε πως έχασε την ίδια ακριβώς υπόθεση στο CAS, όπου είχε προσφύγει για να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από το Champions League και για να το πούμε λίγο… λαϊκά «έφαγε τα μούτρα του» στη Λοζάνη.

Μέχρι και ο Φύσσας, στον οποίο στηρίχθηκε σχεδόν όλη η υπόθεση, επειδή «άκουσε, του είπαν κτλ» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, παραδέχθηκε ότι «ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης δεν είχαν σχέση με όλα αυτά.

Κάποιοι διάβαζαν δημοσιεύματα, έπαιρναν ένα διαιτητικό λάθος και έτρεχαν στον ανακριτή για να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη. Όμως, όταν ήρθε η ώρα των στοιχείων είχαμε τα «άκουσα», «μου είπαν», «δεν θυμάμαι». Δεν θα μας έκανε έκπληξη αν ζητούσαν και νερό για να πνίξουν τον πόνο τους.

Είναι απαράδεκτο που διασύρθηκαν άνθρωποι με ανύπαρκτα στοιχεία και ανύπαρκτες κατηγορίες.

Εκτέθηκαν και κάποια ρωσικά «παπαγαλάκια» που το τελευταίο διάστημα διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις και είχαν ως δήθεν αποκλειστικό ότι τάχα είχε βγει η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και ότι τάχα ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης καταδικάστηκαν με ψήφους 2-1, αναστατώνοντας τον κόσμο της ομάδας. Όμως, όλα ήταν μέσα στη φαντασία τους.

12.

13. “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”, ΑΥΡΙΟ (16-11-2021) ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΚΕ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ!.. ΙΣΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!.. 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-