“ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΑΙ”…

αμερικανική-ημοκρατία-5330923

Φίλοι μου !

– “Διαβάζω” στο Διαδίκτυο (αίφνης στο “voicenews.gr”) πως οι Η.Π.Α., δια του Κέρρυ, φρονίμως ποιούσες, φέρεται να ζήτησαν από την Ελλάδα ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΩΣΕΙ τους 8 στρατιωτικούς, στην Τουρκία!..

Αν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ, τότε:

“Μπράβο ρε Αμερικανοί, μπράβο! Επιτέλους, δείξτε ότι είσθε στην πράξη και τον 21ο αι., υπόδειγμα αληθινής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ“! Μόνον με κάτι τέτοιες ενέργειες – πράξεις, μπορείτε ξανά να ΗΓΗΘΕΙΤΕ(!) του “Ελευθέρου Κόσμου” (στη νέα του μορφή ασφαλώς)!.. Αποκτείστε επιτέλους και πάλι το κύρος που είχατε και που σας ταιριάζει!.. Άντε λοιπόν, για να σας δω / δούμε!..

– Τώρα, αν είναι αλήθεια, πού θα πάνε να κρυφτούν κάτι… ημεδαπά, φοβισμένα, αργυρώνητα “πρακτοράκια”, που μας τα “έπρηξαν” με το ότι “οι 8 προσπάθησαν να καταλύσουν τη… Δημοκρατία στη γείτονα και αυτό μας δεσμεύει” και κάτι τέτοιες μεγαλο… παπαριές;

– Κε Π-Θγέ!

  – Να τον ακούς τον ΕΛΛΗΝΑ!

  – Το ίδιο και εσείς οι… περι-λυπόμενοι!..

                                                       “ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“!!!

                                                          (ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η Ε/…”ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”)

  • “Τζάμπα Μάγκες” και πάλι γίνατε….  “Κοι”!..

ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ ΤΑΣ… ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ“!

 

 “ΧΑΙΡΕΤΕ“!!!

 “ΕΛΛΗΝΑΣ

 

  einai-o-egkefalos-mas-manths

ΥΓ.

α. Αν ήταν “παραμύθι”, (που σας είπα εξ αρχής ότι δεν είναι), όπως κάποιοι “δικοί” μας συνεχίζουν δυστυχώς να διατείνονται σε “σάϊτ”, “πάνελς”, και αλλαχού, η ένοπλη αυτή εξέγερση μιας “φράξιας στελεχών” των ΤΕΔ, κατά της ίδιας της Τουρκίας, όπως, δικαιώνοντάς μας, ανέφερε σήμερα τους στασιαστές, ο εκπρόσωπος Τύπου του Τ/ΠτΔ, ΡΤΕ, Κος Ιμπραήμ Καλίν, τότε φίλοι μου, διαβάστε παρακάτω, τί σας γράφω:

Η ΜΙΤ είναι η κορυφαία ΜΥ του κόσμου, ΜΙ6, CIA, NSA, NBD, FSB και MOSSAD μαζί, ενώ ο ΡΤΕ είναι Ιούλιος Καίσαρ, Ναπολέων, Τσόρτσιλ, Πάτον, Ντε Γκωλ και όποιους άλλους θέλετε προσθέστε, μαζί“!!!

                                                                      ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΟΥ… ΕΛΕΟΥΣ ΣΑΣ“!

ΑΜΕΡ ΚΑΙ ΕΛΛ ΣΗΜΑΙΑ

β. Εκεί στο ΓΕΕΘΑ πείτε στον Κο ΥΠΑΜ, να πει στον… “συνεταίρο” του, να φέρουν τους 8 Τούρκους Αξκους – Υπξκους (ό,τι και να είναι τέλος πάντων) στην Αθήνα, και μόνον, αν θέλετε, για το λόγο ότι είναι στελέχη! Να το ακούσει αυτό ο Κος ΥΠΑΜ, από το ΓΕΕΘΑ, τον ίδιο τον Κο Α/ΓΕΕΘΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… “ΦΑΝΤΑΡΟΙ“! (Μπας και έτσι καταλάβετε κάποια πράγματα! Και Στρατιώτες βεβαίως να ήταν, της ιδίας μεταχειρήσεως θα έπρεπε να τύχουν, αλλά,…)!..

                                                                                             – / –