ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!..

Γειά και χαρά σας!

– Απευθύνομαι σε όσους γνωρίζουν Ιστορία, οπότε αμέσως “μπαίνω στο ψητό”, χωρίς ιστορικές αναφορές, επεξηγήσεις, κλπ!..

– Ο Βασίλης ΣΑΝΤΑΣ ήταν ένας Βούλγαρος Κομιτατζής, μέλος του Βουλγαρικού Κομιτάτου!

Έδρασε στην λεγόμενη “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Πιρίν, περιοχή η οποία Βουλγαροκρατείτο και στην οποία δεν τολμούσαν να εισέλθουν Οθωμανικά στρατεύματα, παρ’ ότι ήταν μέρος του Οθωμανικού Κράτους!..

Ο B. Σάντας πολέμησε για την προσάρτηση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους Βουλγάρους!

– Τελικώς οι Οθωμανοί τον έσφαξαν στο χωριό του, στην αυλή μάλιστα του σπιτιού του και μπροστά στα μάτια του γιού του, Γιάννες ΣΑΝΤΑ, ο οποίος εκείνη την στιγμή έπαιζε με ένα Εβραιόπουλο της οικογενείας του Δαυϊδ ΜΠΑΪΣ, οικογένεια που δεν πείραξαν καθόλου οι Οθωμανοί!..

– Αμέσως μετά ο Δαυϊδ ΜΠΑΪΣ έφυγε με την οικογένειά του στο Παρίσι, παίρνοντας μαζί του και τον Γιάννες, που τον ονόμασε Γιάννες ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ και αφού τον σπούδασε στην Γαλλία, ακολούθως αυτός επέστρεψε στο Πιρίν, όπου άρχισε να διδάσκει / να κηρύττει πως είναι Σλαυομακεδόνας και απ’ ευθείας απόγονος του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

Έλεγε πως υπάρχει Έθνος Σλαυομακεδόνων, το οποίο προήλθε από επιμειξία των Αρχαίων Μακεδόνων, με τους Σλαύους, οι οποίοι πρωτοεμφανίσθηκαν στα Βαλκάνια τον 7ο μ.Χ. αι. και πως το Έθνος αυτό δεν έχει συγγένεια με τους Έλληνες, διότι -κατ’ αυτόν- οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες, αλλά ούτε και με τους Βουλγάρους, αλλά πως είναι ξεχωριστό Έθνος!

– Το κήρυγμά του βρήκε απήχηση μόνο στους Σλαυόφωνους πληθυσμούς του Πιρίν, ενώ ο ίδιος έγινε μέλος του Βουλγαρικού Κομιτάτου”, που αγωνιζόταν για την προσάρτηση της Μακεδονίας στην Βουλγαρία, όντας παράλληλα και Αρχηγός άλλης Οργάνωσης, εντός του Κομιτάτου, που αγωνιζόταν για την ίδρυση Σλαυομακεδονικού Έθνους, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, την VMRO” (“Vatreshna Makedonska Revolutsionna Organizacija” / “Internal Macedonian Revolutionary  Organization”) ή ελληνιστί “Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση” (“ΕΜΕΟ”). (Ιδέ ΥΓ.)

– Έτσι, όπως ήταν επόμενο, ήλθε σε ρήξη με τους Βουλγάρους.

– Το 1909 οι Βούλγαροι τον κάλεσαν να λάβει και αυτός μέρος σ’ ένα Συνέδριο που θα έκαναν στο Νευροκόπι, προδίδοντας όμως στους Οθωμανούς το δρομολόγιο που θα έκανε ο Γ. Σάντας προκειμένου να πάει στο Νευροκόπι, με αποτέλεσμα αυτοί να του στήσουν ενέδρα και να τον σκοτώσουν, [θέση “ΛΑΚΚΟΣ” (σ’ ένα στένωμα / μετά τον πέταξαν σε εγγύς χαράδρα)], κυριολεκτικά “γεμίζοντάς τον τρύπες”, αφού στο σώμα του βρέθηκαν 23 σφαίρες.

Το σώμα του δεν τάφηκε στη Βουλγαρία, αλλά στο προαύλιο της Ι. Μ. Ρουζινό, που ήταν μετόχι της Ι. Μ. Ιβύρων, του Αγίου Όρους. Εκεί στήθηκε μαυσωλείο δικό του, καθώς και του διαδόχου του Τοντόρωφ – Αλεξαντρώφ, που επίσης δολοφονήθηκε, αλλά αυτός… “απ’ευθείας” από Βουλγάρους.

– Προς τιμήν του ονομάσθηκε Σαντάνσκι η γνωστή σημερινή πόλη, στη ΝΔ Βουλγαρία, που αποτελεί και το λίκνο των Σκοπιανών και που παρ’ όλα αυτά δεν πειράχθηκε ποτέ από καμμιά βουλγαρική Κ-Β, παρ’ ότι οι Σκοπιανοί έχουν -ιστορικά- βλέψεις και προς την Βουλγαρία, εκτός της Ελλάδος!..

ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΣ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ“! 

Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Το 1912, ο Εβραίος Δικηγόρος και Ραββίνος της Θεσσαλονίκης, Πέπο ΜΑΛΑΧ, αρθρογραφούσε συνεχώς σε ευρωπαϊκές ε/φ, περί ιδρύσεως “Μακεδονικού Κράτους”, το οποίο θα έφθανε έως τον Όλυμπο!..

– Την ίδια χρονική περίοδο, ο επίσης Εβραίος Δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ – Σάμι ΚΑΡΑΣΣΟ, μαζί με τον Εβραιο-Ουκρανό Κρίστιαν ΡΑΚΟΦΣΚΥ, τάσσονταν υπέρ ιδρύσεως αυτόνομου Μακεδονικού Κράτους!..

– Ακόμα! Η 3η “Κομμουνιστική Διεθνής” (“ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ”) υπεστήριξε τότε την αυτονομία της Μακεδονίας και της Θράκης, δια των εβραϊκής καταγωγής βουλευτών της Αβραάμ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, (ο μετέπειτα ιδρυτής του Κ. Κ. Ε. / ένας εξ αυτών), Ζαν Κοέν ΒΕΝΤΟΥΡΑ, ΣΟΥΛΑΜ, ΣΑΠΟΡΤΑ, και άλλων!

– Στο σημείο αυτό και περίπου στα… χρόνια μας, τα ίδια με τους παραπάνω υπεστήριζαν, ΜΕΤΑ μεγίστου ΖΗΛΟΥ και ξεχωριστού ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ, οι εβραϊκής καταγωγής βουλευτές του Κ. Κ. Ε. Παπαρήγας (ο συγχωρεθείς σύζυγος της πρώην ΓΓ/ΚΚΕ… Αλέκας) και Ορέστης Κολοζώφ!

Ο ΜΕΓΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ (και) ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΥΓΓΡΟ / ΜΕΓΑΛΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ” Γεώργιος ΣΟΡΟΣ (G. SOROS).

  • ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΤΩΡΑ;
  • ΑΠΙΘΑΝΟΣ” 
  • ΥΓ.

1. Μετά το 1885 στη Βουλγαρία ανέκυψαν δύο τάσεις σχετικές με την προσάρτηση της Μακεδονίας στη Βουλγαρία.

Η πρώτη τάση ονομάστηκε Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση” (Ε.Μ.Ε.Ο.) με στόχο τη δημιουργία μαζικού χριστιανικού κινήματος για την απελευθέρωση της Μακεδονίας από το οθωμανικό ζυγό κα την καθιέρωση καθεστώτος αυτονομίας. Σύνθημα της οργάνωσης ήταν Η Μακεδονία στους Μακεδόνες. Όπως ήταν φυσικό το σύνθημα βρήκε ανταπόκριση, αφού το όνειρο των Βουλγάρων για την δημιουργία της “Μεγάλης Βουλγαρίας”, με την συνθήκη του Αγίου Στεφάνου το 1878 δεν πήρε σάρκα και οστά.

Η δεύτερη τάση υποστήριζε την κατάληψη της Μακεδονίας από την Βουλγαρία με την ένοπλη βία. Η τάση αυτή ονομάστηκε Βερχόβεν.

Οι δύο αυτές τάσεις διασπάστηκαν σύντομα και συγκρούσθηκαν μεταξύ τους!..

Οι Νεότουρκοι επωφελήθηκαν απ’ αυτήν την κατάσταση και ανέπτυξαν συνεργασία με τον κυριότερο εκπρόσωπο της Ε.Μ.Ε.Ο. και υποστηρικτή του συνθήματος “Η Μακεδονία στους Μακεδόνες” Γιάννες Σαντάνσκυ, ο οποίος καταγόταν από το χωριό Βλάχοι του Μελένικου.

Ο Σαντάνσκυ μετά την ένταξή του σε εθνικιστικά επαναστατικά κινήματα στη Βουλγαρία, έρχεται στην Μακεδονία τον Απρίλιο του 1901, με δική του ένοπλη ομάδα αποτελούμενη από 60 κομιτατζήδες.

Αναδείχτηκε ηγέτης της αριστεράς πτέρυγας της ΕΜΕΟ, δηλαδή των Σεντραλιστών, που επιδιώκανε την δημιουργία αυτόνομου καθεστώτος στη Μακεδονία.

Το 1907 ο Σαντάνσκυ έδωσε εντολή στον κομιτατζή Πανίτσα να δολοφονήσει τον Βούλγαρο αρχικομιτατζή Βοεβόδα (Михаил Тодоров Даев) Δάεφ ή Δάγιεφ ή Ντάεφ ή Ντάιεφ, ο οποίος δρούσε στις περιοχές Δράμας και Ζίχνης έχοντας ορμητήριο το Νευροκόπι.

Ο Ντάιεφ υπήρξε ο εγκέφαλος βομβιστικών επιθέσεων τόσο στη Δράμα, όσο και στην Πλέβνα (σημ. Πετρούσα).

Στη Δράμα η βομβιστική επίθεση έγινε εναντίον του ελληνικού κεντρικού καφενείου (καζίνου) στις 6 Ιουλίου 1906. Θύματα της βομβιστικής επίθεσης υπήρξε ο πρόκριτος Γεώργιος Παπαδημητρίου καθώς και ένας Ισραηλίτης, ενώ πληγώθηκε σοβαρά ένας οθωμανός.

Η βομβιστική επίθεση στη Πλέβνα είχε έξι θύματα.

Βόμβες ρίχτηκαν και στο Μοναστήρι της Αγίας Κυριακής Αλιστράτης, την ημέρα της πανηγύρεως (Ιούλιος 1906).

Ο Ντάιεφ αρχηγός ενός αντάρτικου σώματος βερχοβιστών από 60 κομιτατζήδες υπήρξε θύμα του ενδοβουλγαρικού ανταγωνισμού.

Από επιστολή του Χρυσοστόμου με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου 1907 πληροφορούμεθα ότι ο Ντάιεφ πληγώθηκε στη συμπλοκή της Γράτσιανης και πέθανε ύστερα από λίγο στο Σκρίτσοβο.

Κύριος χώρος δράσης του Σαντάνσκυ ήταν η Ανω Βροντού. Αλλά και γι’ αυτόν ή τύχη δεν υπήρξε ευνοϊκή. Οι εσωτερικές Βουλγαρικές συγκρούσεις είχαν ως αποτέλεσμα την εξόντωσή του.

Έτσι το 1909 δολοφονήθηκε σε ενέδρα, στην θέση “Λάκκος” (ενώ μετέβαινε στο Νευροκόπι) από οπαδούς του δεξιού φιλοβουλγαρικού επαναστατικού κινήματος και Οθωμανούς συνεργάτες τους, αφήνοντας μετέωρο το σύνθημα “Η Μακεδονία στους Μακεδόνες”, ενώ είχε ταχθεί κατά της απόσχισης των βιλαετίων Θεσσαλονίκης-Μοναστηρίου από την οθωμανική αυτοκρατορία.

Η θέση αυτή τον οδήγησε σε προσέγγιση και συνεργασία με το νεοτουρκικό καθεστώς. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας υπήρξε η προσπάθειά του να εξουδετερώσει τα ελληνικά ένοπλα σώματα, αλλά και τους Βουλγάρους κομιτατζήδες (φιλομοναρχικούς) στις περιοχές Σερρών-Δράμας-Μελενικίου. (Γι’ αυτό και τις διεκδικούν μέχρι και σήμερα οι Σκοπιανοί και τις ακούτε στα Μ.Μ.Ε. να συζητούνται, κλπ)!..

2. Για να μην σας “δουλεύουν! Θυμάστε σίγουρα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον ΣΕΛΤΣΑ, που “βγήκε” και δήλωσε, μιλώντας στο “ιδίωμα” (Σκοπιανά), σε συνέντευξή του στους Γερμανούς (μετά από την πρόταση μομφής της ΝΔ, φέτος), πως είναι Εθνικός Μακεδόνας και… παπαριές, (ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ και ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ), ενώ μετά τα “μάζεψε”, προφανώς με εντολή από τον Τσίπρα!..

– Διαβάστε τώρα!

  • Στη “φωλιά” του Βουλγαρόριζου ΛΙΑΝΗ, (που όπως όλοι μας περιμέναμε, τάχθηκε φυσικά υπέρ της “Συμφωνίας των Πρεσπών”), στο γνωστό χωριό του Ν. Φλωρίνης, Ξυνό Νερό, (το λένε “Σκοπιανοχώρι” / καταλάβατε), με τους 8 ή και 9 ακόμα κατοίκους στους 10, να είναι Φιλοσκοπιανοί και βαθειά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, κλπ, εκεί όπου στο Σχολείο υπάρχει τσιμεντένια ελληνική σημαία, διότι σε… άλλη περίπτωση, πάνε την νύχτα… άγνωστοι (sic) και την σχίζουν, την κομματιάζουν (!!!) – ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΧΩΡΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, έ; – στις 29-08-1998, στην επέτειο (μνήμης) του θανάτου του καταγόμενου απ’ εκεί (ντόπιου), ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, μετέβη άγημα των ΛΟΚ από την Θεσσαλονίκη, για να καταθέσει στεφάνι στο υπάρχον μνημείο, στην υπάρχουσα προτομή του!
  • Τότε λοιπόν εκεί μαζεύτηκαν ντόπιοι και άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν στα ελληνικά και στο ιδίωμα! Έλεγαν, Φύγετε, η Ελλάδα είναι κάτω από τον Πηνειό”, “Δεν θέλουμε Έλληνες“, “Εδώ είναι Μακεδονία και κάνουμε ό,τι θέλουμε, Ήλθε η ώρα για την ελευθερία μας”, “Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα μας”, “Οι κατακτητές πρέπει να φύγουν”, “Τα παιδιά μας θα μάθουν την πραγματική γλώσσα τους και την πραγματική Ιστορία, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ τώρα! Ποιοί ήσαν μερικοί απ’ τους -δυναμικά- πρωτοσταντήσαντες στο μείζον αυτό επεισόδιο… ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” και “μη Έλληνες“, οι οποίοι φώναζαν κατά του αγήματος και των λοιπών παρευρισκομένων, που πήγαν να τιμήσουν τον ήρωα; Διαβάστε μερικά φίδια:
  • Κυριάκος Δ. ΣΕΛΤΣΑΣ, αδελφός του Προέδρου της Κοινότητος!.. (Ποιούς νομίζεις ρε Σέλτσα ότι δούλευες, όταν έκανες τις… 2ες… επεξηγηματικές – … δικαιολογητικές δηλώσεις; Οι ΑΓΓΕΛΟΙ ξέρουμε και τί βρακί φοράς ρε και εσύ και όσοι άλλοι επιβουλεύεστε την γη μας ρε πολιτική… κότα, και ας ασχολούμαστε ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με τον ΕΧΘΡΟ)!
  • Πέτρος Μιχ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.
  • Παντελής Στεφ. ΒΡΑΤΤΗΣ.
  • Στέφανος Γεώργ. ΣΙΑΤΤΑΚΟΣ.
  • Στέφανος ΓΚΙΟΖΗΣ, του Στόϊκου.
  • Απόστολος Γ. ΓΚΕΡΒΑΝΗΣ.
  • Βασίλειος Αλκ. ΔΟΥΓΚΑΣ.
  • Η ΕΛΑΣ κυττούσε!!! Χεσμένοι όλοι!.. Οι ΛΟΚ -ατζήδες (!!!) υποχρεώθηκαν να πάρουν το στεφάνι και να φύγουν και τελικά ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ και ΜΝΗΜΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!..
  • Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕ!!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΣΕΛΤΣΕΣ!.. ΣΤΕΙΛΕ ΡΕ ΕΝΑ ΑΓΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ (ΠΙΟ ΕΚΕΙ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΟΦΟ ΕΠΑΝΩ, ΠΡΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟ “ΜΕΡΙΑ”, ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ -ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ- ΚΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ) ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ και ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ… ΚΟΛΟ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ “ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” Κε ΚΑΜΜΕΝΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..
  • ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΚ-ατζήδες που… έφυγαν, κάποιος άλλος πήγε εκεί, … ΈΤΥΧΕ…, κάποιος που [ο ΤΕΛΙΔΗΣ και ΕΣΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ” ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΡΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ, ΔΙΚΟ ΣΟΥ Η (ΔΙΑΖ) ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΗΣ…  ΠΟΡΔΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ], ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ… ΑΚΟΜΑ!.. (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ)!..
  • ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΙΠΕΣ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ “ΚΟΥΪΚ” / ΕΧΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΤΕΡΕΝΣ;) ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΚΛΑΣΤΕΣ! (ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΕΣ ΡΕ ΤΗΝ… ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ); ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΕΠΕΙΔΗ / ΜΗΠΩΣ, ΘΕΣ / ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ-ΟΧΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΛΤΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΣ ΓΙΑ… ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ / -ΤΕ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..
  • ΠΩΣ ΕΣΥ, Ο ΜΕΓΑΣ… ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ) ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ, ΚΛΠ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ; ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΑΜ!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ;

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΕ! ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟΝ… ΕΝΑΝ!..

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ“!..

ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ ΤΩΡΑ – ΠΡΟΞΕΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΝΙΚΗ“!

3.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!

ω1

ω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΜΕΓΑΛΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ) ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ [ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΛΟΥΕΡΝΤΙ, ΤΟΥ “ΚΙΝΑΛ”, αχαχαχαχαχα, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ]!

-/-