Προς Κάτι… Φίλους Αριστερούς(!) και Προς Όλους Γενικώς: Ξυπνάτε Ρεεεεεεεε!.. (Παράδειγμα: Κύπρος 1974)

Φίλοι μου!

– Κάποιοι στρατιωτικοί, φίλοι του σάϊτ, κατά δήλωσή τους Αριστεροί“(!), μετά από την επιστολή κάποιου στελέχους (ε.α.) των ΕΕΔ προς εμένα, επιστολή της οποίας αποσπάσματα σας παρουσίασα, και με αφορμή την αποστροφή του επιστολογράφου – Αξκού, περί ψευτο-ΝΑΤΟ-Μασωνο-Ομπαμικής, [πράγματι (sic) ως λεκτικό εφεύρημα], ελληνικής στρατιωτικής ιεραρχίας, μου έστειλαν ηλεκτρονικά σύντομα σχόλια, κατά το “είθισται” της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και μου ζητούν να τοποθετηθώ σχετικά!

– Τους απαντώ:

– Φίλοι!

α. Δεν γνωρίζω από Στρατό, όσο και να σας ακούγεται, πιθανώς, περίεργο, πόσο μάλλον από το πώς αυτός κατά καιρούς διοικείται, παρά μόνον όσα… “γνώρισα” και αντιμετώπισα, όταν υπηρέτησα, ως έφεδρος!

Όμως θα ήθελα αγαπητοί να σας πω, πως και ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, μέχρι της… αποπομπής του, αλλά και ο… ακολουθήσας ΕΛΛΗΝΑΣ“, στο σάϊτ μας εδώ, έχουν γράψει πολύ διάφανα τις απόψεις – θέσεις τους, όπως και τις προτάσεις τους, όπου έκριναν ότι απαιτείτο, για το… “ελληνικό και παγκόσμιο γεω-πολιτικό και γεω-οικονομικό σύγχρονο γίγνεσθαι και όποιος μας παρακολουθεί με… επιμέλεια και από την αρχή δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιες… απορίες, δεν θα έπρεπε να υποβάλλει τέτοιου είδους αιτήματα! Ας είναι όμως! Ό,τι θέλει το κοινό μας!

β. Επειδή(!) όμως δηλώνετε Αριστεροί“(!), χωρίς βεβαίως να εξηγείτε τί… είδους, θα σας γράψω σήμερα κάποια αποσπάσματα από την προκήρυξη της… αριστερής “17 Νοε”, της 14 – 06 – 1988* και μπορείτε εσείς στη συνέχεια, αφού τα μελετήσετε, να προβληματιστείτε, έτι περαιτέρω, και για τις ΕΕΔ, καθώς και για τη -διαχρονική- (ίσως / πιθανώς) εξάρτηση της εκάστοτε ανώτατης ιεραρχίας της, από εκτός Ελλάδος κέντρα! (Ασφαλώς μπορείτε να βρείτε και μόνοι σας όλο το κείμενο της υπόψη προκήρυξης)!

* Πρόκειται για την προκήρυξη της Ε.Ο. 17 Νοε, μετά από την άνανδρη [ως συνήθως(!)] εκτέλεση του τότε Αμερικανού επικεφαλής της στρατιωτικής αποστολής των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, (ΑΚΑΜ), Αξκού της “DIA”, Πλοιάρχου Ουίλιαμ ΝΟΡΝΤΙΝ, στο Κεφαλάρι, της Κηφισιάς. (“Για την ιστορία”, οι φονιάδες της “17 Νοε” πυροδότησαν ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά ΤΟΓΙΟΤΑ, τη στιγμή που περνούσε δίπλα του το θωρακισμένο ΦΟΡΝΤ ΓΡΑΝΑΔΑ του Πλοιάρχου, με αποτέλεσμα το μεν ΙΧ του να εκσφενδονιστεί πάνω στο μαντρότοιχο παρακείμενης ακατοίκητης βίλας, ενώ το πτώμα του Αμερικανού Αξκου να διαγράψει τροχιά στον αέρα και να πέσει στον ακάλυπτο χώρο της βίλας. Οι δολοφόνοι γνώριζαν ότι το αυτοκίνητο του Αμερικανού ήταν θωρακισμένο και γι’ αυτό επέλεξαν τον αναφερθέντα τρόπο δολοφονίας του)!

17november

   ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕ (“Β’ ΓΕΝΙΑΣ” προφανώς) ΚΑΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ

politiko-safari-pente

                        ΟΙ 5 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ “Ε.Ο. 17 ΝΟΕ

Τα αποσπάσματα που θα διαβάσετε φίλοι, εξετάζουν τα 2 μόνον, από τα 3 επίθετα της φράσης που μου έγραψε το (ε.α.) στέλεχος, που παραπονέθηκε ότι δεν λαμβάνει από το Κράτος τη σύνταξή του, τουλάχιστον για 2 μήνες τώρα, ούτε και “έναντι” αυτής, και πως επίσης δεν θα τη λαμβάνει τουλάχιστον, για άλλους 2, κάτι που συμβαίνει, όπως μου έγραψε, για 1η φορά(!) στις ΕΕΔ, επί Κ-ΒΣΑΝΕΛ, μιας Κ-Β που μάλλον ψηφίζετε και στηρίζετε φίλοι, όπως εκτιμώ, αφού δηλώνετε Αριστεροί!

Τα επίθετα αυτά είναι τοΨευτο-ΝΑΤΟ” και το “Ομπαμικής, τα οποία βεβαίως εμφανώς υποδηλώνουν την Αμερικανο-ΝΑΤΟ-ϊκή εξάρτηση! (Για το επίθετο / συνθετικό Μασωνο, θα αναφερθούμε κάποια άλλη φορά, άλλωστε δεν αναφερθήκατε σ’ αυτό)!

– Μετά από την ανάγνωση των επιλεχθέντων τμημάτων της επιστολής αυτής, της Ε.Ο. 17 Νοε, του 1988, καθείστε και εξετάστε όλη την περίοδο, από τότε μέχρι σήμερα και εξάγετε μόνοι σας τα όποια συμπεράσματά σας! Προσωπικά, δεν θα επανέλθω!

– Ασφαλώς η προτεινόμενη εξέταση φίλοι μου απαιτεί γνώση των γεγονότων στις ΕΕΔ, αλλά και στην Πατρίδα μας, από τότε, μέχρι σήμερα, όπως και γνώση των προσώπων που κατέλαβαν στο πέρασμα αυτής της περιόδου τα ύπατα στρατιωτικά αξιώματα και σίγουρα επιβάλλει το “πέταγμα” των όποιων πολιτικών παρωπίδων ή πιο απλά… καπιστριών, τα οποία δεν αφήνουν τα μάτια να έχουν θέαση 360 μοιρών, μειώνοντας παράλληλα και την ικανότητα ελιγμών των ανθρωπίνων εγκεφαλικών ραβδώσεων, αλλά το υποχρεώνουν να βλέπει μόνον κάπου συγκεκριμένα και για τα αναφερθέντα συμπαθή τετράποδα, που φέρουν καπίστρια, μόνον “εμπρός”!.. Εσείς προφανώς, ως στρατιωτικοί και δη “Αριστεροί”, θα έχετε εκτιμώ, τα μόλις αναφερθέντα και απαραίτητα για ορθή κρίση δεδομένα!..

“Πάμε” λοιπόν!

γ. Το κύριο θέμα της προκήρυξης φίλοι μου «Στρατιωτικοί “Αριστεροί», αλλά και λοιποί αναγνώστες, είναι λίαν επίκαιρο, θα έλεγα, (θα καταλάβετε το γιατί), αφού φέρει τον τίτλο:

  Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ. ΧΟΥΝΤΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ“! 

……………..

– Λέγαμε τότε ότι το Νταβός αποτελεί πριν απ’ όλα απαίτηση του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, αφού ο Παπανδρέου είναι έρμαιό του και δεν υπάρχει ελληνικός στρατός, παρά μόνο Νατοϊκός.

……………..

Όσοι προσπαθούν να επιρρίψουν ευθύνες αποκλειστικά στη χούντα (εννοεί ο συντάξας, για το 1974 και την τ/εισβολή στην Κύπρο και κατοχή του ημίσεως – σχεδόν – του εδάφους της), αντιγράφουν ηπιότερα τη συνταγή που εφαρμόστηκε μετά τη Μικρασιατική καταστροφή. Με τη δίκη, καταδίκη, εκτέλεση των 6, ρίχτηκαν ευθύνες αποκλειστικά σ’ αυτούς και βγήκαν αθώοι όλοι οι υπόλοιποι, το πολιτικό σύστημα, όπως και ο αγγλικός ιμπεριαλισμός.

………………

Ο Καραμανλής ακόμη κι αν είχε ευθύνες πρέπει να παρουσιαστεί αθώος για να ριχτούν οι ευθύνες αποκλειστικά στη χούντα και να κλείσει ο φάκελος.

– Ας θυμίσουμε εδώ ότι πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ότι η CIA είχε δύο πληροφοριοδότες, δηλαδή πράκτορες για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μέσα στην κυβέρνηση Καραμανλή του ’74. Αυτό το σημαντικό στοιχείο, που συνδέεται άμεσα με τη στάση της κυβέρνησης Καραμανλή στο δεύτερο Αττίλα, θάφτηκε απ’ το σύνολο του τύπου, κι ενώ όλοι γνωρίζουν ποιός είναι ο ένας, που κατείχε καίρια θέση, απ’ τους πράκτορες της CIA.

Οι ευθύνες όμως του πολιτικού κόσμου και της ηγεσίας του στρατού δεν περιορίζονται μόνο χρονικά τον Αύγουστο του ’74 με το δεύτερο Αττίλα. Υπάρχει μια τρίτη περίοδος ευθυνών που εκτείνεται από τότε μέχρι σήμερα.

– Οι ελληνικές κυβερνήσεις της ΝΔ στην αρχή και του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια, όπως και οι ηγεσίες του στρατού, βρίσκονται πια απέναντι στο τετελεσμένο γεγονός της Τούρκικης κατοχής, ενός ανεξάρτητου κράτους, μετά από βίαια στρατιωτική εισβολή και παράλληλα απέναντι σε μια σειρά από κλιμακούμενες διεκδικήσεις του Τούρκικου επεκτατισμού, σε βάρος της Ελλάδας. Απέναντι σ’ αυτές τις επιθετικές ενέργειες οι ελληνικές κυβερνήσεις και ο στρατός όχι μόνο όφειλαν, αλλά ήταν υποχρεωμένες να δώσουν μια δυναμική βίαια απάντηση, επιλέγοντας αυτές τη μορφή της και το χρόνο, σ’ όλα αυτά τα 14 χρόνια.

– Αυτό δεν θα σήμαινε γενικευμένο πόλεμο, ο οποίος αποκλείεται για μια σειρά από λόγους, αλλά στην χειρότερη των περιπτώσεων ……………………..Χρέος και καθήκον των ελληνικών κυβερνήσεων και της ηγεσίας του στρατού ήταν να επιλέξουν την πιο ευνοϊκή για τις ελληνικές δυνάμεις, τοπικά και χρονικά, δυναμική απάντηση, που θα συνοδεύονταν μετά από πρόταση για συζητήσεις, αλλά από διαφορετική διαπραγματευτική θέση. (Το bold είναι / ήταν του Συντάκτη).

 – Κι επειδή υπάρχει άλλος ένας μύθος, ότι οποιαδήποτε στρατιωτική δυναμική ενέργεια, ήταν και είναι αδύνατη, θα δώσουμε εδώ ένα παράδειγμα μιας τέτοιας ενέργειας, …………….

……………………

– Με μια τέτοια δραστηριότητα μπορεί να μην επιτυγχάνονταν ανακατάληψη των εδαφών (εννοεί στην Κύπρο), θα εξασφαλίζονταν όμως τα παρακάτω:

   1/ Θα δημιουργούσε μια ανασφάλεια στο Τουρκικό τμήμα που θα εμπόδιζε την παγίωση της κατοχής και τη δημιουργία της σημερινής “de facto” κατάστασης.

     2/ Θα κράταγε επίκαιρο στο Διεθνή χώρο το Κυπριακό θυμίζοντας την κατοχή και το δίκαιο των Ε/Κ.

     3/ Θα διευκόλυνε τη διαπραγματευτική θέση των Ε/Κ και

   4/ Θα δίνονταν ένα σαφές μήνυμα στον Τούρκικο επεκτατισμό, ότι σε οποιαδήποτε επιθετική του ενέργεια θα υπάρχει μια δυναμική απάντηση από την Ελλάδα, πράγμα που θάχει σοβαρότατες επιπτώσεις σ’ όλες τις άλλες σημερινές διεκδικήσεις του.

                                                                               Νατοϊκός στρατός

…………………………….. Με το να αρνηθούν να δώσουν αυτή την απάντηση, έδωσαν στον Τούρκικο επεκτατισμό το αντίστροφο μήνυμα, ότι όσο πιο επιθετικοί και προκλητικοί είναι, τόσο πιο υποχωρητική και ενδοτική θάναι η Ελλάδα, ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά αντίπαλος, αφού ο στρατός δεν είναι εθνικός, αλλά Νατοϊκός. Μ’ αυτή τη μη απάντηση της Ελλάδας, οι Τούρκοι φασίστες στρατοκράτες είναι πεπεισμένοι ότι και σήμερα δεν θα υπάρξει δυναμική απάντηση στις προκλητικές επιθετικές ενέργειες στο Αιγαίο. Είναι πεπεισμένοι (Κε Π-Θ, Πολίτη ΤΣΙΠΡΑ, για ΕΣΕΝΑ αυτό, λόγω της 4ης Δεκ. 2016 και της συνάντησής σου με το Μογγόλο, ΡΤΕ), ότι μ’ αυτές δεν ρισκάρουν τίποτε, κι ότι αν χρειαστεί θα κάνουν και πάλι περίπατο, όπως στην Κύπρο. Ότι με μόνες τις στρατιωτικές απειλές και παραβιάσεις επιτυγχάνουν βαθμιαία τους στόχους τους, όπως το πέτυχαν ήδη μερικά στην υφαλοκρηπίδα.

………………………………….

– Εξίσου όμως υπεύθυνες είναι και οι Ένοπλες Δυνάμεις και βασικά οι ηγεσίες τους απ’ το ’74 μέχρι σήμερα. Ο ελληνικός στρατός αποτελεί ένα απ’ τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ελληνικής κοινωνίας, για το οποίο δεν τολμάει να μιλήσει κανένας ακόμη και σήμερα επί κοινοβουλευτισμού. Αν ρίξουμε μια σύντομη ματιά στα έργα και ημέρες του μεταπολεμικά και παραβλέποντας το γεγονός ότι ήταν και είναι κράτος εν κράτει, ………………….. Και τη μόνη φορά που χρειάστηκε να δράσει σαν εθνικός στρατός το καλοκαίρι του ’74….. έλαμψε δια της απουσίας του.

– Η κατάσταση αυτή μετατρέπεται σε ανοιχτή κοροϊδία και απάτη όταν αναλογιστούμε ότι ο ελληνικός λαός έχει τις μεγαλύτερες μετά τις Η.Π.Α. στρατιωτικές δαπάνες, σαν ποσοστό του εγχώριου προϊόντος…………………

…………………………………………….

– Οι κοινωνικές λοιπόν συνέπειες αυτών των υπέρογκων δαπανών αποτελούν πραγματική θεομηνία για τον ελληνικό λαό, τη στιγμή που οι πάσης φύσεως στρατιωτικοί απολαμβάνουν παχυλότατες αμοιβές, πάσης φύσεως προνόμια, αποστρατεύονται στα 40 τους, με αστρονομικές συντάξεις και εφάπαξ, και προσλαμβάνονται σε άλλες εργασίες με άλλες παχυλές αμοιβές. Χωρίς βέβαια να εκπληρώνουν το καθήκον τους όπως είδαμε, για το ποίο υποτίθεται ότι τους πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Σ’ όλα τα ανώτατα κλιμάκια του στρατού επικρατεί σήψη και διαφθορά. Στρατιά ολόκληρη από πράκτορες και πρακτορίσκους, έχουν διεισδύσει σ’ αυτά με αποτέλεσμα νάχει δημιουργηθεί πραγματική γάγγραινα. Τα νήματα αυτών των δικτύων κινούνται από τις Δυτικές μυστικές υπηρεσίες, τις πρεσβείες, τους αντιπροσώπους στη χώρα των πολεμικών βιομηχανιών της Δύσης. Επειδή αυτές παίζουν καθοριστικό ρόλο ατμομηχανής, στις δοκιμαζόμενες από κρίση Δυτικές καπιταλιστικές οικονομίες, η εξασφάλιση αγορών έχει τεράστια σημασία γι’ αυτές τις χώρες. Απίθανα λοιπόν ποσά διατίθενται για την εξαγορά των ανώτατων αξιωματικών, όπως το βλέπουμε στα διάφορα σκάνδαλα που αποκαλύπτει ο λυσσαλέος ανταγωνισμός των διάφορων ομάδων ιμπεριαλιστικών συμφερόντων. Σκάνδαλο Λέοπαρντ, πυραύλων γαλλικών κατά αμερικάνικων, αεροπλάνων Μιράζ κατά Φάντομ Μακ Ντόναλντ, φρεγάτες Ολλανδικές ενάντια στις Γερμανικές και τελειωμό δεν έχει. Ανώτατοι αξιωματικοί εν ενεργεία, στρατηγοί σε αποστρατεία, μεσάζοντες καπιταλιστές, δημοσιογράφοι πράκτορες, ξένοι στρατιωτικοί ακόλουθοι, Νατοϊκοί αξιωματικοί, ξένοι παραγωγοί μπλέκονται σ’ ένα κουβάρι και συναγωνίζονται για τα δισεκατομμύρια που πληρώνει το κορόϊδο ο ελληνικός λαός. Κολυμπώντας ανάμεσα σ’ όλα αυτά, η εθνική ανεξαρτησία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι το τελευταίο απ’ τα ενδιαφέροντα των ανώτατων αξιωματικών των επιτελείων. Σ’ όλα τα ανώτατα επιτελεία βασιλεύουν οι Αραπάκηδες (Αραπάκης είναι ο αξιωματικός αρχηγός ΓΕΝ που στην κρίση του ’74 ακύρωσε την εντολή που είχε δοθεί να βυθίσουν τα ελληνικά υποβρύχια τα Τούρκικα αποβατικά, επειδή τον διέταξε ο αμερικανός υφυπουργός εξωτερικών Σίσκο πούχε έρθει για να επιτηρεί τις κινήσεις του ελληνικού στρατού).   

………………………………………..

– Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη κι ο Παπαδόπουλος, για τον οποίο οι ίδιοι οι Αμερικάνοι έχουν ομολογήσει ότι ήταν πράκτορας της CIA, τους είχε αρνηθεί στη διάρκεια του Αραβο-Ισραηλινού πολέμου του ’73, τη χρησιμοποίηση από αμερικανικά στρατιωτικά αεροπλάνα της βάσης του Ελληνικού.

………………………………………………….

– Ο ιμπεριαλισμός δεν ενδιαφέρεται για την εθνική και πολιτισμική ταυτότητα, για την τοπική κουλτούρα των λαών. Πάγια τακτική του υπήρξε η καταστροφή τους……. Έτσι και σήμερα οι στενόμυαλοι στρατηγίσκοι του αμερικάνικου Πενταγώνου, αυτοί οι πρωταθλητές του μακιαβελικού τυχοδιωκτισμού, που καθορίζουν την πολιτική του ΝΑΤΟ και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού αδιαφορούν παντελώς για το αν στην Κύπρο ζούσαν Έλληνες σε αναλογία 80% , πούχαν μακριά ιστορία, πλούσιες τοπικές παραδόσεις και κουλτούρα, μια ισχυρή Ελληνική εθνική ταυτότητα……….

………………………………………………

Αδιαφορούν για το ότι το Αιγαίο και τα νησιά του υπήρξαν πάντα ελληνικά. Αυτό που τους ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι η άμυνα του ΝΑΤΟ, για τη δημιουργία χωροφύλακα, ενάντια στα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα της Μέσης Ανατολής. Κι απ’ αυτή τη σκοπιά βέβαια, ο καλύτερος χωροφύλακας στην Κύπρο, αλλά και στο Αιγαίο, και στον εναέριο χώρο είναι ο Τούρκικος φασιστικός μιλιταρισμός, αφού η Τούρκικη ηπειρωτική χώρα γειτνιάζει. Αυτός είναι ο λόγος της Τούρκικης εισβολής το ’74, της διαιώνισης της κατοχής του Κυπριακού εδάφους, αλλά και της κλιμάκωσης των τούρκικων διεκδικήσεων σε βάρος της χώρας, στο Αιγαίο, στον εναέριο χώρο, στην υφαλοκρηπίδα.

– Αποφασίσαμε λοιπόν………………………………………………

Οι ίδιοι άλλωστε οι αμερικάνοι ούτε καν κρύβονται: αυτοί οργάνωσαν τις εκατοντάδες πρόσφατες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, αφού σ’ αυτές συμμετείχαν ταυτόχρονα τόσο αμερικάνικα όσο και τούρκικα στρατιωτικά αεροπλάνα.

………………………………………………………….. Οι ενέργειες αυτές θα συνεχιστούν και θα ενταθούν μέχρις ότου φύγει ο τελευταίος Τούρκος στρατιώτης απ’ την Κύπρο, κι ο τελευταίος αμερικάνος στρατιωτικός απ’ τη χώρα μας.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΛΑΪΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΑ ΚΙ ΑΝΑΚΛΗΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

                                                                                                                                             Αθήνα, 14 – 06 – 1988 **

                                                                                                          Επαναστατική Οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ”.

                                                                                      ** Η σύνταξη της προκήρυξης προηγήθηκε της δολοφονίας Νορντίν.

– Φίλοι “Αριστεροί”, κατά δήλωσή σας, αξιωματικοί!

– Μια επόμενη φορά, για το λόγο ότι προφανώς ψηφίζετε, ως “Αριστεροί”, ΣΥΡΙΖΑ, και ορθότερα ΣΑΝΕΛ“, ώστε να μην… αδικούμε και τον… “Στρατάρχη” ΥΠΑΜ, Κο ΚΑΜΜΕΝΟ, θα σας γράψω αποσπάσματα από το Ιδεολογικό Μανιφέστο της 17ης Νοε” (Τρίτη, 13 Απριλίου 1977) , σχετικώς με τους πολιτικούς προγόνους των σημερινών “Νεο-Κομμουνιστών” του ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι του παλαιού ΚΚΕ (εσ.) και θα δείτε ότι η υπόψη “νεκρή” πια παραφυάδα του ανθελληνικού και ιστορικά προδοτικού ΚΚΕ, αποκαλείται από τους φονιάδες της “17 Νοε”, Πρωτοπορία του Σταλινισμού“!!! [Το αυτό και η ε/φ (τους) η “ΑΥΓΗ“!.. (Γίνεται άκρως ενδιαφέρουσα αναφορά και στο… ρόλο του ΚΚΕ, όπως και στον αντίστοιχο της “εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς“)!..

 %ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%82

                                                          Οι Κοι Κατρούγακλος – Χουλιαράκης, κάποτε!..

 Αυτά φίλοι μου και ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ: Ό,τι έχει γραφεί εδώ, από την αρχή του “σάϊτ” μας, ΔΕΝ απευθύνεται σε… ιδιώτες, καταλάβατε! Και αυτό το υπενθυμίζω προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων, διότι οι Έλληνες είμαστε διαχρονικά πολλοί εύκολοι σε χαρακτηρισμούς και σε κρίσεις, των συμπατριωτών μας και όχι μόνον βεβαίως!.. (Θυμηθείτε το ανέκδοτο του Α-ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΥ ρε φονιάδες “ΕΘΝΕΓΕΡΤΗ” ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, με την κατσίκα -νομίζω κατσίκα ήταν- του γείτονα)!..

                                                                                                   ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                                  ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Ελέγξτε λίγο καλύτερα, οι όποιοι ιθύνοντες, το “σάϊτ” kranos.gr, διότι προϊόντος του χρόνου χειροτερεύει! Πολίτες το ελέγχουν; (Οι Άγγελοι έχουν… τρελλαθεί με ό,τι ακούνε και βλέπουν μέσα στο ελληνικό… Πεντάγωνο)!..

– Για παράδειγμα! Είναι δυνατόν να παρουσιάζεται ο Επχης της 1ης Στρατιάς ως “άριστος Αξκος”, επειδή οργάνωσε άριστα τη συναυλία στη Λάρισα; Δηλαδή, αφ’ ενός τη δουλειά ενός Λγού, άντε ενός Τχη, λόγω του… ασκουμένου επιπέδου,  την ανέλαβε Υπτγος και μάλιστα ο Επχης του κυριότερου εν Ελλάδι Σχηματισμού και είμαστε… υπερήφανοι; Δεν αντιλαμβάνεται ο συντάξας ότι υποβαθμίζει έτσι το ρόλο και τα καθήκοντα του Επχη της Στρατιάς, τον ίδιο τον Αξκό που θέλει να προβάλλει, αλλά και κυρίως τη Στρατιά και το Δκτη της; Δεν χρειάζεται προβολή ο υπόψη Αξκος, είναι μεγάλα και ισχυρά τα “κονέ” του!..

– Και κάτι ακόμα! Δεν καταλαβαίνει αυτός που τον προβάλλει (για το συγκεκριμένο αναφερθέν παράδειγμα), πως δεν πρέπει να αναφέρονται ονόματα, θέσεις κλπ ειδικά ορισμένων… “κρισίμων” Στελεχών, ή έστω να μην γίνεται επιβεβαίωση τυχόν κτηθείσης ή κτηθέντων πληροφοριών από τον αντίπαλο;

Έως πότε θα συνεχίζεται αυτό το καραγκιοζιλίκι της προβολής στελεχών, στο υπόψη σάϊτ, κατά παραγγελία ή μη; Τί γυφτιά είναι αυτή; [Άγνωστο αν υπάρχουν, (θέλω να πιστεύω πως όχι), και ποιά, ανταλλάγματα]!

– Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, στελέχη “έπαιζαν”… στοίχημα 1, 05 (τόσο σίγουροι ήσαν) ότι κάθε πρωϊ θα έβλεπαν στο αναφερθέν “σάϊτ”, τον τότε Ταξίαρχο Δκτη της Χίου, που μετά τον έκαναν Υπτγο και τον έστειλαν στην Κύπρο, ένα στέλεχος… “τυγχάνων” ένας από τους “παραπονεμένους” των ΕΕΔ!.. (Τόσο αχάριστος)!.. Μάλιστα όντας στην Κύπρο ο Υπτγος, επισκέφθηκε και πάλι την Χίο, για να βραβευτεί από τον… Δεσπότη, κλπ και τότε πάλι το kranos.gr παρουσίασε το θέμα! Αχαχαχαχαχα Και “σήμερα” προαλείφεται και για Αντγος!..

– Μετά έβαζαν και έναν άλλον ανώτατο, (που δεν είχε τα τυπικά προσόντα για ανώτατος), με… 17 εξωτερικά, (αχαχαχαχα), που η γυναίκα του είναι Χιώτισσα και πλούσια, και τώρα έφτασαν να παρουσιάζουν και τον Α/ΓΕΕΘΑ, με τα άλματά του, κλπ! Αν είναι δυνατόν! Το πήραν και άλλα “σάϊτ” χαμπάρι το θέμα και καλούν τον… Τ/Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί Ακάρ να κάνει το ίδιο με το Επιτελείο του, ήτοι… άλματα, κλπ!

– “Δεν υπάρχουν αυτά” φίλοι μου, παρά μόνον στον ελληνικό Στρατό, όπου κάποιους πολλούς δυστυχώς, ενδιαφέρει και μόνον η ανέλιξη! Έτσι χρησιμοποιείται “μέσον” και στο θέμα αυτό και ο πιο ισχυρός προβάλλεται από το “σάϊτ”! Αυτά μου λένε τουλάχιστον άτομα που και γνωρίζουν και που… καταλαβαίνουν!..

– Όλα τα στελέχη επίσης, έχουν αντιληφθεί απ’ όσα σχεδόν καθημερινά βλέπουν στο “σάϊτ” αυτό, ότι γίνεται “μάχη” για το ποιός από τους 2, ο Στρατάρχης ή ο ΓΕΠΣ θα γίνει ο νέος Α/ΓΕΣ, στις επόμενες κρίσεις (2017), όταν πιθανώς να αποχωρήσει ο σημερινός Α/ΓΕΣ, ο… “Ύψος – Βάρος”, όπως τον αποκαλούν, ή ο… Χωριάτης”, αφού “έφτιαξε” στρατιωτικά (και “ΜΠΡΑΒΟ” ΤΟΥ) τους συναδέλφους… συγχωριανούς του! Ω! Της ξεφτίλας! Τί είναι αυτά ρεεεεεε; Φαντάζεστε να μην γίνει τελικά ούτε ο Στρατάρχης, ούτε ο ΓΕΠΣ, Α/ΓΕΣ, τί γέλιο θα πέσει; Όπως όταν -παλαιότερα- “πάλευαν” για τη θέση οι Στρατηγοί Καράμπελας και Παναγόπουλος και τελικώς ο αποκαλούμενος “Νεο-Βούδας”, τότε Π-Θ, έκανε Α/ΓΕΣ τον Στρατηγό, (ΣΤΡΑ-ΤΗ-ΓΑ-ΡΑ!!!) ΓΡΑΨΑ! Μπείτε σε κανένα τουρκικό φόρουμ να δείτε τί γίνεται βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

– Γελάνε οι Τούρκοι φίλοι μου! Γίναμε η χλεύη των ηττημένων, δυστυχώς! Όμως αυτοί είναι σοβαροί και προβάλλουν μόνον δραστηριότητες των Μονάδων και των ΜΜ και όχι “φάτσα – κάρτα” τις Δκσεις τους!..

                                                                                           ΝΤΡΟΠΗ!

β. Καλή η ιδέα του Στρατάρχη για το Τραπέζι του Απόντα! Μόνον την επόμενη φορά ας θυμηθεί αυτός ή κάποιος άλλος ανώτατος να φτιάξει και το Τραπέζι του Μαλάκα και αν αυτό είναι δύσκολο (εννοώ να γραφεί η λέξη “μαλάκας”), ας φτιαχτεί το Τραπέζι του Αξκου ΘΥΜΑ, αλλά με τη βασική προϋπόθεση απέναντί του να βρίσκεται το Τραπέζι του Αλήτη Αξκού και αν αυτό είναι δύσκολο (εννοώ να γραφεί η λέξη “Αλήτης”), ας φτιαχτεί το το Τραπέζι του… Μάγκα Αξκού !!! (Καταλάβατε)!..

– Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να “περνάνε” οι ανώτατοι και από κανένα σεμινάριο περί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΔΙΚΑΙΟΥ!

γ.Ο ΘΕΟΣ να ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ” τον άρτι αποβιώσαντα τέως ΠτΔ Κωστή ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ! Όλοι οι δημοσιογράφοι, ειδικά αυτοί της αριστερής… διανόησης, έσπευσαν να τον αποκαλέσουν ακόμα και ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ! Ήταν πράγματι ένας καλός πολιτικός της γενιάς του και κυρίως ένας πολύ καλός Δικηγόρος, με ευγλωττία / με ρητορική δεινότητα, ένας έντιμος πολιτικός, που έκανε, όπως λένε, μέχρι και αγαθοεργίες, ενισχύοντας φτωχούς και αδυνάτους, ένας άριστος οικογενειάρχης και ένας πολύ καλός Έλληνας, που δεν θέλησε, (προκειμένου να αναδειχθεί η σεμνότητά του και το γεγονός ότι είχε πλήρη κατανόηση των στιγμών που διέρχεται η Ελλάς), τιμές “Αρχηγού Κράτους”, όπως εδικαιούτο, ασχέτως αν μερικώς και ελάχιστα του εδόθησαν!  (Μέγα λάθος, αφού πιστεύω ότι θα πρέπει να απολαμβάνουν άπαντες, οι της κρατικής πολιτικής και στρατιωτικής εξουσίας, τα προβλεπόμενα εκ της θέσεώς των! Αν αυτό πάψει να τηρείται, θα αποτελέσει σταδιακά παράγοντα ευτελισμού του υπόψη θεσμού και γενικώς των θεσμών, του Κράτους)!

– Όμως! Ως πολιτικό πρόσωπο έχει την… ατυχία να κριθεί αμέσως / να κρίνεται αμέσως, μετά θάνατον, όπως και όλοι οι πολιτικοί, φίλοι μου! Και θα κριθεί κυρίως πολιτικά και πολύ λιγότερο ως άνθρωπος, όπως συνέβη και θα συμβαίνει πάντα με τις -ούτως ή άλλως-  ιστορικές πολιτικο-στρατιωτικές προσωπικότητες στον κόσμο, και όχι μόνον στην Ελλάδα, και θετικά και αρνητικά! Θα γίνεται αναφορά και των 2 αυτών προσήμων για όλους, αφού τέλειος είναι μόνον ο ΘΕΟΣ και ουδείς άλλος, σε όλα τα θέματα, ενώ οι θεάσεις των -κάθε φορά- κρινόντων, επίσης θα διαφέρουν πάντα, από λίγο, έως πολύ!

– Έτσι, λοιπόν, μετά από τα παραπάνω αρκετά θετικά (ασφαλώς θα υπάρχουν και άλλα), έχουμε και τα παρακάτω:

 – Αν ο Κ. Στεφανόπουλος αποκλήθηκε ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ, τότε πχ ο συμπατριώτης του, ανηψιός του εκτελεσθέντος τέως Π-Θ, Δ. Γούναρη, Π. Κανελλόπουλος, τί ήταν;

  – Ήταν διασπαστής της Παράταξής του ή όχι, όταν ηττήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές της και μάλιστα σε κρίσιμη εποχή γι’ αυτήν, δείχνοντας έτσι ότι εμπρός στην προσωπική του ανέλιξη δεν υπολόγιζε το κομμάτι εκείνο του λαού που ψήφιζε τη ΝΔ, δημιουργώντας μάλιστα και Κόμμα*, ώστε να αποκόψει ψήφους από τη ΝΔ και από τον τότε εκλεγέντα Αρχηγό της, Κ. Μητσοτάκη; Ήταν λοιπόν “θεσιθήρας” ή όχι; Είχε αυξημένα τα… “volumes” του εγωϊσμού ή όχι;

* ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (“ΔΗΑΝΑ“) / Όμως ο ελληνικός λαός δεν τον ψήφισε, διότι δεν του αρέσουν τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές!

  – Προτάθηκε για ΠτΔ από τους πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι είδαν ότι “σαμποτάρισε” την Παράταξη που τον γέννησε, άλλο που δεν ήθελαν!..  Ήταν λοιπόν “προδότης” ή όχι, της Παράταξής του;

  – Γιατί δεν “σηκώθηκε να φύγει” από τη ΝΔ, όταν ηττήθηκε από τον Ευάγγελο ΑΒΕΡΩΦ – ΤΟΣΙΤΣΑ και έφυγε μετά από τη 2η ήττα του, (μετά από λίγα μόλις χρόνια), από τον Κ. Μητσοτάκη; Ήταν λοιπόν “καιροσκόπος” ή όχι; Ήταν αχάριστος και αγνώμων προς την παράταξη που τον ανέδειξε ή όχι;

Και αναδύεται, μετά απ’ όλα αυτά, ένα ακόμα κρίσιμο -εκτιμώ- ερώτημα:

“Γιατί ο υπέργηρος Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ήταν τη 10ετία του 1960 διασπαστής της “Ε.Κ και τόσα άλλα που άκουσε και ακούει, από την κυριαρχούσα, επίσης για 10ετίες, γενικώς, στην επικοινωνία στην Ελλάδα, αριστερή -αυτοαποκαλούμενη- δημοσιογραφική και ακαδημαϊκή… από διανόηση, μέχρι αλητεία, διότι θέλησε ουσιαστικά να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, από τον γιό του Προέδρου της “Ε.Κ.” Γεωργίου ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ανδρέα, και ο Κ. Στεφανόπουλος ή λίγο αργότερα ο… Σαμαράς, δεν ήταν / δεν είναι”;

– Τα παραπάνω ερωτήματα είναι τελείως ενδεικτικά φίλοι μου, ενώ για μένα, όταν απαιτήθηκε(!), ο συγχωρεμένος Κ. Στεφανόπουλος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, αφού δεν δέχθηκε το αίτημα της Ελλαδικής Εκκλησίας, υπό τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, για την αναγραφή στις ταυτότητες του θρησκεύματός μας, και ορθότερα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος γι’ αυτό, μετά από τη θέληση 3 εκ-ρίων ανθρώπων, οι οποίοι υπέγραψαν σχετικά! (Θυμηθείτε τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη)!

– Έτσι φίλοι, νομίζω ότι “έκλεισε” ο ίδιος ένα από τα καλά “παράθυρα”, (στα οποία αργότερα ο ίδιος σχηματικά αναφέρθηκε), για την Πατρίδα! Μάλιστα, δεν μερίμνησε, ως Δημοκράτης, να ληφθεί κυβερνητική μέριμνα και γραμμή, [φυσικά από τον τότε Π-Θ Σημίτη (Ααρόν Αβουρί) η παρούσα αναφορά προκαλεί γέλιο], να μπορούν έστω(!) όσοι Έλληνες θέλουν, να έχουν ταυτότητες με αναγραφόμενο το θρήσκευμά μας (Χ.Ο.)!

– Δεν πρόλαβε ο Κ. Στεφανόπουλος να μας πει τη γνώμη του για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, η οποία ήδη ξεκίνησε, για τον αποχριστιανισμό, όπως και για τον αφελληνισμό της Πατρίδος μας, θέματα στα οποία μέχρι και ο μετριοπαθής Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αναφέρθηκε με πολύ και ιδιαιτέρως χαρακτηριστική σημασία!..

– Επίσης, θα ήθελα να άκουγα την άποψή του, για τα όσα φοβερά και… προφητικά για την Πατρίδα μας (αχαχαχαχαχα) είχε πει, προ ετών, η τέως ΠτΒ, Κα Ψαρούδα ΜΠΕΝΑΚΗ, στον πρώην ΠτΔ, Κο Κάρολο ΠΑΠΟΥΛΙΑ, όταν αυτός ανέλαβε για 1η φορά τα καθήκοντά του, ως Πρόεδρος!.. (Κατά την προσφώνησή της στον Κο Παπούλια, όταν μετέβη στο “Προεδρικό”, για να του μεταφέρει την απόφαση της ελληνικής Βουλής, με την οποία αυτός είχε ψηφισθεί για ΠτΔ).

– Στη συνέχεια, δεν θα αναφερθώ, τουλάχιστον τώρα, στο νεαρό Αλβανό Τσενάϊ, που υποστήριξε ο θανών, όταν αυτός σήκωσε ως σημαιοφόρος την ελληνική σημαία, νεαρός που από τις Η.Π.Α. όπου ζει και σπουδάζει, δήλωσε σχεδόν πρόσφατα πως τον υποχρέωσαν(!) τότε να σηκώσει την ελληνική σημαία, πως ήταν ακόμα μικρός, πως είναι μόνον Αλβανός, κλπ, ενώ οι ΜΥ της Αλβανίας πιθανώς να τον ετοιμάζουν και για Πρόεδρο, του στην Ελλάδα αλβανικού κόμματος, που σχεδιάζουν να φτιάξουν, αφού ο τουρκικός σχεδιασμός “μιλάει” για μια τέτοια δημιουργία, και πιο συγκεκριμένα για τη δημιουργία ενός αλβανικού… PKK στη… Τσαμουριά, όπως τη λένε, και ενός -παράλληλα- πανελλήνιου αλβανικού κόμματος, αντίστοιχου του κουρδικού σήμερα HDP, εντός της όποιας μελλοντικής ελληνικής Βουλής!..

– Επανερχόμενος! Σε κάθε περίπτωση, η Ιστορία θα “μιλήσει” και για τον Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ, αλλά ας θυμόμαστε πάντα ότι την Ιστορία δεν την γράφουν μόνον οι νικητές, αλλά και όσοι ελέγχοντάς την, τη διαμορφώνουν!..

δ. Ντροπή σου ρε Ευαγγελάτε, ντροπή! Εμμετό προκαλείς πια με το συνεχές γλείψιμο στον Ομπάμα και μάλιστα από σένα τον… Αριστερό” και “Αμύντορα της… Δημοκρατίας, τον Αμύντορα του… να μαζευτούμε, να… πάτε! Έχεις πάρει χαμπάρι ότι λίγο έμεινε να το κάνετε εκεί στο Δελτίο του “Ε, μια ζεστή… ανθελληνική φωλιά;

– Τον Πετρόπουλο της ε/φ ΑΥΓΗΣ, εσύ τον έφερες στο Δελτίο ή σας / στον έστειλε το Κόμμα;

– Μάλιστα φίλοι μου αυτός, δεν αναφέρθηκε μόνον, όπως αναφέρθηκε, στο… πανί, δηλαδή τη σημαία μας, αλλά δικαιολόγησε και το συγχωρεμένο Κομμουνιστή ηθοποιό Βασίλη Διαμαντόπουλο, που έλεγε τα ίδια, όπως και τα νεαρά τσογλάνια που την έκαψαν στις 17-11-2016, χειρονομώντας αισχρά, ενώ ως γνήσιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ έβγαλε και το ΑΝΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του μένος, λέγοντας πως: Είναι τυχαίο που φαινόμενα σαν αυτό του πανό, στο ματς Ελλάς – Β-Ε, εμφανίζονται μόνον στο Καραϊσκάκη“; Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον… κράξει, μέχρι και το εμφανισιακά “Φρικιό”, η δημοσιογράφος Σερέτη, η οποία του είπε; “Και εγώ είμαι Παναθηναϊκός, αλλά δεν λέω τέτοια“!..

Τί ξεφτίλα είναι αυτή ρε φιλαράκο, τί κατάντια!.. Μέχρι και η γυναίκα σου δεν έχει πέσει τόσο χαμηλά!.. Τί να συμβαίνει άραγε μαζί σου;

ε. Σε ό,τι αφορά φίλοι μου τα όσα… επαινετικά (sic), για το κάψιμο της σημαίας μας, έγραψαν δυστυχώς νεαροί Αλβανοί και Αλβανές στο “Facebook, θα σας γράψω τη θέση μου σύντομα, καθώς και για τα Αλβανόπουλα 2ης γενιάς στην χώρα μας, αν και σε ό,τι αφορά τον ανθελληνισμό των Αλβανών και τον προσεχή… ρόλο τους, εντός της Ελλάδος, με τουρκικές(!) πάντα εντολές, σας έχω γράψει “εδώ” και νομίζω πολύ “καθαρά”!..

[Σημ.: Η σύζυγος του ΠτΔ της Αλβανίας Κα Νισάνι μίλησε υπέρ των “προσφύγων” στην εκδήλωση της 21-11-2016, στο “Μέγαρο της Μουσικής”, στην εκδήλωση υπέρ αυτών, στα πλαίσια των επιταγών της… Παγκοσμιοποίησης και της λεγόμενης… “Ανοικτής Κοινωνίας”, του γνωστού μας μισέλληνα SOROS! Δεν μας είπε όμως το “γιατί” η χώρα της, η τόσο… ευαίσθητη (ειδικά στα “ανθρώπινα δικαιώματα”, αχαχαχαχαχα) και… πολιτισμένη(sic), έκλεισε τα σύνορά της και δεν δέχεται στο έδαφός της… “Πρόσφυγες” και “Μετανάστες”!.. / Το “γιατί” το ξέρουμε όλοι φίλοι μου και γι’ αυτό δεν ρωτήθηκε από κανέναν σχετικά, στην υπόψη εκδήλωση. Κα Βαρδινογιάννη μου…!..]!..

στ. Σας θέτω ένα ερώτημα φίλοι μου και σας παρακαλώ(!) να το σκεφτείτε και να δώσετε μια απάντηση στον εαυτό σας!..

Μπορούμε, και πώς άραγε, να ξανακάνουμε την Ελλάδα μεγάλη, κατ’ αντιστοιχία με το προεκλογικό σύνθημα των Αμερικανών ρεπουμπλικανών του ΤΡΑΜΠ, που έλεγε / λέει: We will make USA great again” (!..) ;

ζ. Και για να μην ξεχνιόμαστε!

– Κοι, Πετρόπουλε(ε/φ “ΑΥΓΗ”), Τσίπρα, Δρόσε, Βασιλειάδη, Σιδηρόπουλε διαιτηταρά του… κόλου (σε ψάχνουν και στο… μπάσκετ, αχαχαχαχαχα) και λοιποί ΑΝΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ “μια ζωή θα κλαίτε για τα χάλια σας“!

– Κε Τσίπρα δεν με παίρνεις ως σύμβουλό σου να δεις και καμιά “άσπρη μέρα”; Ήδη αρχίζει ο λαός και αναρωτιέται μήπως μετά από Π-Θ, “πας για Πρόεδρος” στον Βάζελο!.. Αχαχαχαχαχαχα! Ένα αστείο ήταν Κε Πρόεδρε, με σεβασμό ασφαλώς στη θέση σου!..

       Η επόμενη φωτο” με αγάπη για όλους εσάς και για σένα ιδιαιτέρως Κε Π-Θ, Πολίτη ΤΣΙΠΡΑ!

gavros_2016-11-20                                                                                   “ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ“!

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους 2 από τους 3… Αρχαγγέλους της ελληνικής ποδοσφαιρικής… “κάθαρσης”, …”παρθένους” Κους Αλαφούζο και Μελισσανίδη, οι οποίοι πέτυχαν να μην παίξουν τώρα μεταξύ τους στη Λεωφόρο, για μια σειρά από λόγους και κυρίως για να αποφύγουν το… ξύλο από τους οπαδούς τους!..

 

                                                                                                   – / –