Προς Τον Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ Και Τους Αρχηγούς Των Κλάδων! “Με 2 Λόγια”!

– Φίλοι μου!

Το 1ο σοβαρό έκτακτό μας, μετά από την “λήξη” μας, διαβαστε το τώρα, αμέσως παρακάτω!

Κοι Αρχηγοί των ΕΕΔ!

  • Ω7
  • Α/ΓΕΕΘΑ: Ναύαρχος Ευάγγελος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
  • Κε Α/ΓΕΕΘΑ
  • και
  • Κοι Α/ΓΕΣ – Α/ΓΕΝ – Α/ΓΕΑ!

– Κανονικά θα έπρεπε ΑΜΕΣΩΣ(!), μετά από το σημερινό (17-06-2018) οριστικό τέλος, των 6μηνων διαδικασιών παράδοσης της Μακεδονίας μας στους βρώμικους κλέφτες Σκοπιανούς, από την “ανώμαλη” / εκτρωματική Κ-Β των διεθνιστο-εθνο-μηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών μαυραγορίτικων γκανγκστερ(ο)σιχαμάτων, των δήθεν ΑΝΕΛ, να είχατε ήδη υποβάλλει τις παραιτήσεις σας, ώστε έτσι να κρατήσετε ψηλά τις ΙΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ μας, το φρόνημα του Στρατεύματος, το ηθικό του προσωπικού σας και κυρίως ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, που έχυσαν στο διάβα του ιστορικού χρόνου άφθονο το αίμα τους και(!) για τα ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ της ΜΙΑΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας!

– Επειδή Κοι, κανείς ΠτΔ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, ώστε ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, αφού προέχει γι’ αυτόν, όπως φαίνεται, η καρέκλα του και το μέλλον του γιού του (φανταστείτε ο… Παυλόπουλος, που έγινε ό,τι έγινε, επί Χούντας / θα δούμε όμως τί θα βγει να μας / σας πει, όταν πολύ σύντομα, όπως διαφαίνεται, θα σημάνουν οι καμπάνες με την Τουρκία… / κανείς δεν του είπε απ’ το… “σικέ” στρ-κό Γραφείο του, το πώς τον αποκαλούν μέσα στις τάξεις των ΕΕΔ / οι περισσότεροι απ’ τους… μεγαλοσχήμονες πολιτικούς ζουν, αγαπητοί μου, σε ένα φαντασιακό κόσμο…), και επειδή λόγω του δημοκρατικού σας ήθους ΔΕΝ μπορείτε να ζητήσετε, όπως ΘΑ ΟΦΕΙΛΑΤΕ, την παραίτηση της πολιτικής οχιάς, λέγε με ΥΠΑΜ, ο οποίος κατέστη ο πλέον βρώμικος των μειοδοτών, μακράν περισσότερο του ελληνικής καταγωγής, νεο-κομμουνιστή, διεθνιστικού SOROS-παιδου, Π-Θ Τσίπρα  (θα είδατε μάλιστα που χθες στην Βουλή χειροκροτούσε τον Κοτζιά), θα πρέπει να ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ώστε παράλληλα να λειτουργήσετε και ως ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ των ψυχών του προσωπικού σας, ένα προσωπικό που από χθες κιόλας (16-06-2018) νοιώθει να το “κόντυναν” απότομα, βρωμερά πολιτικά υποκείμενα, βρωμερά πολιτικά σιχάματα!..

– Ιδιαιτέρως ΕΣΥ(!) Κε Α/ΓΕΣ, Στρατηγέ Αλκιβιάδη ΣΤΕΦΑΝΗ, Ω5

που φέρεις το παρωνύμιο Παύλος ΜΕΛΑΣ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ(!) / ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ “2 φορές” να καταθέσεις ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΣ την παραίτησή σου!

– Στο “φινάλε – φινάλε” Στρατηγέ, δεν χάνεις και τίποτα! Αρχηγός έγινες, Στρατηγός θα είσαι, τί άλλο θες; Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ήταν ο Ένας(!) και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ(!) και Δεύτερος δεν θα υπάρξει!.. Άρα;

Κάνε λοιπόν το ορθό βήμα, ΤΟΛΜΗΣΕ(!) τώρα (και όχι μόνον στα Σχέδιά σου) / ΓΕΝΟΥ ΤΟΛΜΗΤΙΑΣ, ώστε ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, το οποίο θα κληθεί, πιθανότατα λίαν συντόμως, να αντιμετωπίσει τον προαιώνιο εχθρό μας, τον δόλιο ΜΟΓΓΟΛΟ, αλλά και ταυτόχρονη άρτια σχεδιασμένη, απ’ τον ίδιο εχθρό, μείζονα εσωτερική αναταραχή, σε μια χώρα η οποία ΑΛΩΘΗΚΕ(!) από Αλβανούς, Βουλγάρους, Τούρκους Γκιουλενιστές και άλλους, από Αφγανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αλγερινούς, Μαροκινούς, κλπ, όπως και από ελληνικής καταγωγής ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, οι οποίοι θα… “συμπολεμήσουν” με εισαχθέντα στην Πατρίδα μας πρακτοράκια, άτομα “φυτεμένα” εδώ, και με συγκεκριμένες, όσο και σαφείς, εντολές, όταν θα πάρουν το σύνθημα!..

– Για ποιόν Κε Αρχηγέ νομίζεις ότι θα πάνε να σκοτωθούν τα στελέχη και οι Έλληνες που θα κληθούν “υπό τα όπλα”; Για το πολιτικό πουλητάρι που έχεις Υπουργό, για τον νεο-κομμουνιστή ανεμόμυλο αναπληρωτή Υπουργό σου, για τον Κοτζιά ή τον Τσίπρα και για όλη αυτή την ξενοκίνητη πολιτική συμμορία, που παρέδωσε πλέον “ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ(Λέγε με “SOROS” / θα ξέρεις φαντάζομαι ότι ο Αμερικανός “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”, … διαμεσολαβητής Μ. Νίμιτς είναι “δικός” του, όντας και “Επισκέπτης Καθηγητής” σε Παν-μιο, του Ουγγρο-Αμερικανο-Εβραίου, “Διεθνούς Εβραίου”, Σόρος, στην Βουδαπέστη)!..

– Πρέπει να καταλάβεις, τουλάχιστον ΕΣΥ(!), ότι οι Έλληνες Στρ-κοί νοιώθουν, μετά από την ΜΕΙΖΟΝΑ αυτή ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, σαν να έχουν χάσει “100 πολέμους” και μάλιστα σ’ όλους αυτούς νοιώθουν, σαν να έχουν απωλέσει τις σημαίες τους!

Σου θυμίζω ότι έχεις ήδη και 2 “δικούς” σου αιχμαλώτους στα χέρια των Τούρκων / στην Αδριανούπολη (τους πρώτους του επικείμενου Ε-Τ πολέμου), και πως δεν “σούταρες”, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, (παρ’ ότι σε είχαμε προειδοποιήσει, αλλά και εξηγήσει σχετικά), κανέναν απ’ τους 2 ανωτάτους, που είχες ως Δκτές, την 1η Μαρτίου 2018, στην περιοχή που έγινε η σύλληψη! (Αν δεν ήξεραν τίποτα σχετικά ο Τσίπρας και ο Καμμένος)!..

– Δηλαδή Κε Αρχηγέ, θέλω να σου πω πως ο ΕΣ είναι ήδη πληγωμένος, ενώ ο συγκεκριμένος πολιτικός βουτυρομπεμπές ΥΠΑΜ σου, δεν σκέφτηκε να “βάλλει” τους 2 ομήρους, (όπως εξ αρχής, όλως περιέργως, αμέσως απεκάλεσε / χαρακτήρισε “ομήρους”), στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ζάεφ (με σχετική πρότασή του στον Τσίπρα), αφού οι Σκοπιανοί ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ και ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ 100% από την Τουρκία και κυρίως από τις ΤΕΔ!.. (Θα σας παραχωρήσουμε, πχ αυτό, μόνον αν πείτε στον “κολλητό” σας τον ΡΤΕ, να ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ τους 2 στρ-κούς μας, αλλιώς… χαίρετε, από τις διαπραγατεύσεις! Το ίδιο και στον Νίμιτς και κυρίως προς την Μέρκελ, η οποία ήταν, είναι και θα είναι ο πολιτικός ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ των Σκοπιανών)!..

Ω6

«Δύο “ξένοι” στην ίδια… πόλη»!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ -ΚΑΝΟΝΙΚΑ(!)- ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΦΥΓΕΙ”, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ… “ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ”, ΩΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ και ΒΑΘΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, Κο Βαρδή ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!

Θα “φύγεις” λοιπόν εσύ(!) και έτσι θα έχεις, με αυτόν τον τρόπο, ΔΩΡΙΣΕΙ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ όχι μόνον στον ΣΞ, αλλά σ’ όλες τις ΕΕΔ!

Δεν θα χρειαστείτε μετά, και το ξέρεις, να εκπονήσετε κανενός είδους “έξυπνο” ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ακόμα και τώρα “σας δίνουν” οι διαπιστευμένοι δημ/φοι σας εκεί, που εργάζονται ως Όργανα… πληροφοριών “εμπόρων όπλων”, “Οπλάδες” που διαθέτουν για… πατριωτική κάλυψη σάϊτς”, στο “Διαδίκτυο” και κονομάνε με 10 μασέλες και αυτοί και τα δήθεν… πατριωτικά σκουλήκια τους εκεί, σε εσάς / ξυπνάτε!!!), ούτε καν να χρησιμοποιήσετε αυτό το Όπλο “ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ” ή ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ” (δεν ξέρω πώς ακριβώς το έχετε ονομάσει), που τόσο επιμελώς κρύβετε, όχι όμως από εμάς!

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Κε ΣΤΕΦΑΝΗ“!.. 

Τίμησε λοιπόν τώρα το ιερό ΟΝΟΜΑ που φέρεις στον ΕΣ, τίμησε και το πατρικό σου επώνυμο, το κύρος σου και σώσε ό,τι ακόμα μπορεί να διασωθεί! Σε άλλη περίπτωση, ένα δεύτερο… 1897 έρχεται, ως… συνημμένο(!), σύντομα, αφού είναι πολύ κοντά, και το ξέρεις!..

Ω2

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !.. 

– Μακάρι, να δράσετε, όπως σας προτείνετε παραπάνω, όλοι οι Αρχηγοί!

Ω10

Αλκιβιάδης ΣΤΕΦΑΝΗΣ – Χρήστος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – Νικόλαος ΤΣΟΥΝΗΣ

Έστω και ένας όμως αν βρεθεί, ας γνωρίζεις Κε Στεφανή πως αυτός, αμέσως, θα καθέξει θέση στο Πάνθεον των ελαχίστων μεν, αλλά ιστορικών δε, Αρχηγών των ΕΕΔ ή των Κλάδων του, με ισχυρούς διδύμους γεννητικούς αδένες και όχι στη λίστα των πολλών και ευνούχων Αρλεκίνων Αρχηγών, του Στρατού μας, με την ευρεία έννοια του όρου !!!

ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ“! 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΣΥ(!) Κε Α/ΓΕΣ, Ο… ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ!..

Ω1

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-