Προς Τον Ε/Π-Θ! Έκτακτο Και… SOS!..

Κε Π-Θ!

Με πολύ και ειλικρινή σεβασμό στην ιδιότητά σας, την οποία Σας απένειμε, μετά από διεξαγωγή δημοκρατικών εκλογών, ο λαός μας, εμείς δηλαδή οι Έλληνες!..

1. Μην ακολουθείτε το “παραμύθι” που διακινούν όλοι αυτοί οι “Αναθεωρητές”, εξ “Εσπερίας” Σορίτες… Ιστορικοί “του κόλου” (με το συμπάθιο) και ουσιαστικά συνειδητοί “Βιαστές” και “Δολοφόνοι” της πραγματικής ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, συνεργάτες της Κας… “Γιάννας ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ” / “Gianna AGGELOPOULOS”, αχαχαχαχαχαχαχα, οι οποίοι, όπως ΑΡΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, όπως εμείς πιστεύουμε για Εσάς, είναι ενταγμένοι σε ένα ευρύτερο σχέδιο ΑΛΩΣΕΩΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ συνολικά, δια ολικής… ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ (sic) των ΡΙΖΩΝ μας, στο πλαίσιο του μεγαλυτέρου Σχεδίου των δυστυχώς μισούντων  τον “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ” Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών ή αλλιώς Παγκόσμιων Εβραίων!..

Διαβάστε τώρα παρακάτω, σε “ποιό παραμύθι” αναφερόμαστε!

Καμία Ναυμαχία του ΝΑΒΑΡΙΝΟΥ δεν δημιούργησε καμία Ελλάδα! Η συγκεκριμένη ναυμαχία, στην οποία οι 3 (και τότε) “Μεγάλες Δυνάμεις” Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία ναυμάχησαν τον Αιγυπτιακό (και όχι τον Οθωμανικό) στόλο, ήταν ένα -“εκ ΘΕΟΥ”- τυχαίο γεγονός, (βεβαίως απολύτως θετικό για εμάς, όπως και… καλοδεχούμενο), όταν “έφυγε” οβίδα από την ρωσική ναυαρχίδα “ΑΖΩΦ”, προς την αγγλική ναυαρχίδα “Ασία” (των Γάλλων λεγόταν “Σειρήνα” / “Sirene”), η οποία όμως απεδείχθη… Αιγυπτιακό καράβι, αφού οι Ρώσοι είχαν κάνει λάθος, στοχεύοντας καράβι που είχαν θεωρήσει βρετανικό, αλλά που όμως ήταν Αιγυπτιακό, με αποτέλεσμα να ανταποδώσουν τα πυρά οι Αιγύπτιοι και να ξεκινήσει η υπόψη ναυμαχία, με την γνωστή κατάληξη!..

ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ 3 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ, ΤΟ 1827!

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ, ΚΕ Π-Θ, ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΙΕΡΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ… ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΑΓΓΛΟ-ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ… ΡΩΣΟΙ!.. Καταλαβαίνετε την… ειρωνεία!..

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΑΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ! [ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ (SIC) ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΥΧΑΜΕ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” (ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ / ΡΙΚΑΡΝΤΟ, ΚΛΠ)]!

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΗΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ 1821 -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΙΔΊΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Κ/Φ – ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΨΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΓΛΑΦΥΡΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ!..

Οι ξένες δυνάμεις, αν και κατά πόσον βοήθησαν τον απελευθερωτικό αγώνα μας και πότε χρονικά, κλπ, είναι ένα θέμα που απαιτεί την διενέργεια “ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ” (προφανώς πολυήμερου), το οποίο θα έπρεπε να διεξαγάγει η “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ”, και μόνον(!) αυτή, μια “ΑΚΑΔΗΜΙΑ”, η οποία, όλως περιέργως, ΑΠΕΧΕΙ… ΕΜΦΑΝΤΙΚΩΣ(!), τα τελευταία χρόνια, των όποιων εθνικών… συμβάντων στην χώρα μας!.. (Ίσως να φοβούνται να μιλήσουν και να αρθρώσουν λόγο οι Ακαδημαϊκοί μας, ίσως να πλήθυναν ανάμεσά τους οι ανθέλληνες Μασώνοι, οι οποίοι “πήραν τα σκήπτρα” πια από τους ελληνοκεντρικούς “αδελφούς” τους, ίσως να μην τους επιτρέπουν οι Κυβερνήσεις μας να ομιλούν και να τοποθετούνται σε κρίσιμα εθνικά θέματα και κυρίως στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα της ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ίσως κάτι άλλο, δεν ξέρω… ή δεν μπορώ να ξέρω)!..

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, που πριν από το 1821 είχαν κάνει καμιά… 10αριά “Επαναστάσεις” και καμιά… εκατοστή εξεγέρσεις, καταλαβαίνετε Κε Π-Θ, ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και όσο… αναχρονιστικό πιθανώς και να Σας ακούγεται, “ΘΕΊΑ ΘΕΛΉΣΕΙ”!!!

“Ψάξτε”, για παράδειγμα, και δείτε μόνος Σας το πότε έγινε η τελευταία μάχη του “Αγώνος!..

Η υπόψη συγκυριακή ή τυχαία Ναυμαχία βεβαίως και βοήθησε τον “Αγώνα” μας, επιτάχυνε σίγουρα τις εξελίξεις και προς θετική κατεύθυνση, αλλά μέχρις εκεί!..

ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ (ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ), ΟΣΟΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, (“ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΚΛΠ”), ΝΑ ΛΕΙΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΠΑΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 3 ΑΥΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ “ΑΜΑΣΗΤΑ” ΟΣΑ ΟΙ ΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ… ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ… ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ… ΓΕΝΙΚΩΣ!..

Με την παραπάνω θέση τους για το Ναβαρίνο, πιστεύουν ότι αποδομούν, πως αποφλοιώνουν “έξυπνα” και “λίγο – λίγο” τον αγώνα των Ελλήνων προγόνων μας τότε, υλοποιώντας την “Κεντρική Ιδέα” του στόχου τους, ο οποίος έχει όνομα και λέγεται ΕΛΛΑΣ, Κε Π-Θ, και πιο συγκεκριμένα “ΔΙΑΛΥΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ”, με ένα βρώμικο και συνεχές κόντεμά της!

Στο πλαίσιο αυτό, μας “πλάσαραν” οι… Κοι και οι… Κες αυτοί και αυτές, (εμφανίστηκαν από το 2000 κυρίως και μετά, επί Σημίτη, ερχόμενοι κυρίως από κάτι Α/Παν-μια, όπως το γνωστό ΤουρκοΠΡΙΝΣΤΟΝ, από κάτι όμοια Καναδικά, κλπ), το ουσιαστικό “Μύθος”, όπως και την φράση “Αστικός Μύθος” και ξεκίνησαν να παρουσιάζουν ως “μύθο”, πχ τα “Κρυφά Σχολειά”, ως “μύθο” την “25η Μαρτίου” (“Οθωνικός Νόμος” του 1838…), ως “μύθο” τον “Χορό του Ζαλλόγου”, και άλλα πολλά, για να το πάνε και πιο… κάτω, παρουσιάζοντάς μας ως απογόνους των Αλβανών, οι οποίοι, μη υπαρχόντων (sic) Ελλήνων, ήσαν εκείνοι που μας ελευθέρωσαν και πάντα με ξενική βοήθεια, οπότε… Έλληνες “σκύψτε” τους “σήμερα”, αφού τους… χρωστάτε!..

Έτσι, φτάσαμε επίσης στο σημείο, να έρχεται σήμερα πχ ο Τουρκαλβανός Νεο-Γενίτσαρος ελληνικού Γένους, πράκτορας των Τούρκων και συγκεκριμένα Όργανο του ΡΤΕ, Αλβανός Π-Θ Έντι ΡΑΜΑ, (ναι, αυτόν τον ορκισμένο Μισέλληνα Αρχι-Νονό και Αρχι-Βαρώνο Ναρκωτικών στα Βαλκάνια, που είχατε την… καλοσύνη να τραπεζώσετε σπίτι Σας, αφού ως Έλληνας δεν φοβάστε κανέναν… / έτσι εγώ εξέλαβα αυτήν την ένδειξη φιλοξενία Σας, αν και Σας είχα γράψει τότε “2 λόγια” εδώ), και να μας λέγει ότι την Ακρόπολη την έσωσε… Αλβανός και άλλα ωραία! (Επί Μοροζίνη, αν δεν με απατά η μνήμη μου)!..

Έτσι, φτάσαμε στο άλλο απαράδεκτο σημείο να έχει “αναστηθεί” η συνειδητά ανθελληνική θεωρία του Φαλμεράϊερ, που με εδραία επιχειρήματα… “έριξε στα σκουπίδια” ο Εθνικός Ιστορικός μας Κων-νος ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, (αυτή η θεωρία “έπαιξε” πολύ επί “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, λόγω του ότι έπρεπε να “πωληθεί” η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας / Σας καλώ να διαβάσετε το προσεχές άρθρο μας “Χονδρικά Και… Προχωρημένα”, Νο “3” και θα με καταλάβετε καλύτερα),

φτάσαμε στο σημείο ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (ανύπαρκτοι σε σχέση με τον σχεδόν 4000 ετών ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ), να βυσσοδομούν [και ιστορικά(!..)] εναντίον μας, διεκδικώντας την “πολύφερνη νύφη” γη μας, (έστω όση μας απέμεινε Κε Π-Θ), όπως πχ “σήμερα” οι Σκοπιανοί, οι Τούρκοι, κλπ, … και τελικώς

φτάσαμε στο σημείο ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ, αλλά ό,τι άλλο, στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν όχι μισελληνικό, το πολύ… ουδέτερο, εξυπηρετώντας ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ τους ξένους περί Κ/Φ μας σχεδιασμούς, υπονομεύοντας ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ την ίδια μας την ύπαρξη, το ίδιο μας το μέλλον, … Κε Π-Θ!..

Σ’ αυτό, δεν ευθύνεται μόνον το ΚΚΕ, [το “Κόμμα της Προδοσίας και του Εγκλήματος”, όπως απολύτως ευστόχως το είχε χαρακτηρίσει ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Κόμμα που νομιμοποίησε, το 1974, ο Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ], μιας και μιλάμε για το “1821”, Κόμμα που ποτέ ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΧΘΗ το ΕΘΝΙΚΟΝ της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΣ, όντας διεθνιστικό και συνεπώς εχθρικό προς κάθε τι το “Εθνοκρατικό”, μένοντας μέχρι και σήμερα σταθερά προσηλωμένο στην δήθεν ιδεολογία – “Κοσμοθεωρία” των Μεγαλο-Εβραίων ιδρυτών – “Κεφαλών”, της “πάλαι ποτέ” ΕΣΣΔ!..

Ευθύνονται επίσης και τα λεγόμενα από τα Κομμούνια ε/Αστικά Κόμματα”, τα οποία πλέον… ελέγχεστε απολύτως από τους “Διεθνείς Εβραίους” (Σόρος, κλπ), κόμματα τα οποία αλώθηκαν από Όργανα του γνωστού πια “Παγκόσμιου Κέντρου Εξουσίας”(!), έχοντας όλοι τους συγκεκριμένες και απολύτως σαφείς εντολές, οι περισσότεροι των οποίων έχουν μορφή “Αγγέλου” και ψυχή “Λύκου”!..

Καταλάβατε, είμαι βέβαιος!

Δεν είναι ώρα τώρα και δεν είμαι εγώ, εκείνος που θα Σας κάνει μαθήματα Ιστορίας Κε Π-Θ, άλλωστε αν κρίνω από τον Πατέρα Σας, με τον οποίον είχε τύχει να συνταξιδεύσουμε κάποτε από τα Χανιά, στην Αθήνα, θα πρέπει και εσείς λογικά, ως γιός του, να είστε πολύ καλός γνώστης της Ιστορίας, ειδικά της ελληνικής!.. Πλέον, ως εκ της θέσεώς Σας, οφείλετε φυσικά να Είστε πολύ καλός γνώστης και της ελληνικής και της παγκοσμίου!..

Παρέλκει λοιπόν, άλλωστε δεν ήταν στην αρχική μου πρόθεση κάτι τέτοιο, να “καθίσω” τώρα και με στοιχεία να Σας αποδείξω, το “γιατί” πχ δεν ήσαν καθόλου “Μύθος”, όσα ιστορικά γεγονότα, λίγο πιο πάνω, και πάντα ενδεικτικώς, ως παραδείγματα, μνημόνευσα / Σας ανέφερα, “προσφέροντας” με ελληνική… ευγένεια, σε όλους αυτούς τους -ουσιαστικά- ελληνόγλωσσους μόνον… Έλληνες Ιστορικούς, το γνωστότατο ουσιαστικό μας, “ΝΤΡΟΠΗ”, όχι βεβαίως σε συνδυασμό με την λέξη “ΦΙΛΟΤΙΜΟ”, και την γνωστή φράση που τη συνδέει με την “ΝΤΡΟΠΗ”, αφού το ΦΙΛΟΤΙΜΟ , όπως είναι ευρέως γνωστό, απαντάται μόνον σε γνήσιους Έλληνες!..

 2.

“Πάμε” παρακάτω!

Με βάση το παραπάνω, αρκούντως σχολιασθέν, ψευδές ιστορικά δεδομένο, όπως εγώ πιστεύω ότι αποτέλεσε την θρυαλλίδα της σκέψης Σας, ήλθατε εσείς μετά, εννοώ ως Κ-Β, και με αφορμή τα 200 χρόνια από το ξεσηκωμό και την… “ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ” μας, καλέσατε, (όπως… διέρρευσε, κλπ), να παραστούν στα φετινά 200 χρόνια από την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821 και συγκεκριμένα στην στρατιωτική παρέλαση της “25ης Μαρτίου”, τον Διάδοχο του Αγγλικού Θρόνου, Πρίγκηπα ΚΑΡΟΛΟ, τον Γάλλο ΠτΔ Εμανουέλ ΜΑΚΡΟΝ και τον Πρόεδρο της Ρ/Ομοσπονδίας, Βλαδίμηρο ΠΟΥΤΙΝ, προφανώς ως μια κίνηση, για “να μην το κουράζουμε”, άκρως διπλωματική, με ιστορικό “κάλυμμα… ευκαιρίας”!..

Πολύ καλό ως σκέψη, αλλά λάθος ιστορικό η βάση της, η ‘ίσκα” δηλαδή που… πυροδότησε αυτήν την σκέψη, αυτήν την ιδέα, όπως σας έγραψα παραπάνω ήδη, σχολιάζοντάς την!..

Παράλληλα ήταν και λάθος διπλωματικό! Γιατί και διπλωματικό;

Για 2 λόγους: Διαβάστε τους, αμέσως παρακάτω!

Διότι:

A. Με το να τους καλείτε να παραστούν ως τιμώμενα πρόσωπα, κατά την καθιερωμένη Παρέλαση των ΕΕΔ, στις 25 – 03 – 2021, με το σκεπτικό ότι αυτές οι 3 χώρες μας ελευθέρωσαν τάχα, και μάλιστα -ιστορικώς- 100% ΛΑΘΟΣ, είναι σαν να πηγαίνει η Ελλάδα ενώπιον τους και να αυτοπροτείνεται ως σύγχρονη… σκλάβα τους, χάνοντας τεράστιο ποσοστό της όποιας της διπλωματικής ισχύος, μια ισχύ, που την ανεβάσατε πράγματι θεαματικά, μέσα στον 1,5 χρόνο Π-Θ γίας Σας!..

Γιατί λοιπόν… αυτοευνουχείστε, επειδή έτσι λένε για την Ιστορία μας κάποιοι… στρατολογημένοι Ιστορικοί της… σειράς, (στην “καλύτερη”), αριθμός των οποίων είναι “Πράκτορες” ή πιο εύηχα, “υπηρέτες ξένων συμφερόντων”; (Μιλάμε “μεταξύ” μας)!..

Β. Δεν είναι δυνατόν να καλείτε μαζί τους 2 Προέδρους Μακρόν και Πούτιν και τον Διάδοχο Πρίγκηπα Κάρολο! Προσέξτε τί εννοώ, Κε Π-Θ!

Και οι 3 “ναι”, αλλά πώς; Διαβάστε:

Ως τιμώμενο πρόσωπο ο Διάδοχος του Α/Θρόνου Πρίγκηπας Κάρολος και ως ανώτατοι επίσημοι προσκεκλημένοι οι άλλοι 2!

Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται ένας μέλλων Βασιλιάς και γενικότερα ο Βασιλιάς, με τους Πολιτικούς, όσο ψηλά και να ευρίσκονται αυτοί, και μάλιστα αυτός της Αγγλίας, όπου έστω και “τύποις”, αν θέλετε, αλλά έτσι είναι όμως, η “ΒΑΣΙΛΕΙΑ” είναι ένας απολύτως “ΑΠΟΛΙΤΙΚ” θεσμός, στο Νησί!..

Κορωνοϊός: Θετικός ο πρίγκιπας Κάρολος –Στις 12 Μαρτίου η τελευταία συνάντηση με τη βασίλισσα | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Το ίδιο θα Σας έλεγα, αν είχαμε πχ Τσάρο στην Ρωσία και… ΠτΔ στην Αγγλία, κλπ!.. Λέμε τώρα!.. Καταλάβατε!..

Αν είχαμε Βασιλέα στην Αγγλία και Τσάρο στην Ρωσία, τότε “ΟΚ” τιμώμενα πρόσωπα να ήταν και οι 2 τους, που σημαίνει, ότι και οι 2 αυτοί θα έπρεπε να ήσαν επάνω στο ίδιο βάθρο, εμπρός από την εξέδρα των επισήμων, και να ήσαν αυτοί που θα τύχαιναν του χαιρετισμού των παρελαυνόντων στρατευμάτων!..

Τώρα! Πέρα από το παραπάνω… όχι ακριβώς “Πρωτόκολλο”, (δεν είναι ακριβώς “Τεχνικό Θέμα”, διότι θα μπορούσε να εκληφθεί και ως προσβολή, ειδικά από τους Άγγλους και θα είχαν δίκιο), προσέξτε παρακάτω!

Είναι δυνατόν να καλείτε ταυτόχρονα ο Άγγλος, με τον Ρώσο; Για σκεφτείτε το λίγο παρακαλώ! Πώς να καθίσουν αυτοί οι 2 μαζί και αν, σε μια υποθετική περίπτωση καθόντουσαν, τί θα σκέπτονταν για Εσάς και γενικώς για τους Έλληνες;

Δεν θέλω, σ’ ένα “ΕΚΤΑΚΤΟ” άρθρο, να σταθώ στο γιατί αρνήθηκε την πρότασή Σας ο Κος ΠΟΥΤΙΝ!

Σε κάθε περίπτωση, αν θα θέλατε να μας ακούσετε, ΚΑΛΕΣΤΕ ΩΣ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, (ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ), τον Πρίγκηπα και διάδοχο του βρετανικού θρόνου, για μια σειρά από λόγους, τους οποίους κρίνω ότι δεν θα έπρεπε τώρα να Σας αναφέρω, πλην ενός!.. Ποιού; Διαβάστε τον!..

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ είναι μεν διάδοχος του Α/ΘΡΟΝΟΥ, του ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ του ΠΛΑΝΗΤΗ, αλλά και ελληνικής -εκ Πατρός- καταγωγής, δε!..

Κάρολος, Πρίγκιπας της Ουαλίας - Βικιπαίδεια

Φέρτε και τον Μακρόν, αν θέλει φυσικά να έρθει, αλλά αυτός όχι πάνω στο βάθρο, αλλά σε άλλη διακριτή ασφαλώς θέση, μαζί με την δικιά μας ΠτΔ, (για την οποία, παρενθετικά, για άλλη μια φορά, γράφω, πως εντυπωσιάζει με την σεμνότητά της), όπως και σε άλλη θέση, οι όποιοι Π-Θ γοί Κρατών θα ήθελαν να έλθουν, καλεσμένοι φυσικά!.. (Θα Σας πουν οι στρατιωτικοί μας, το πώς θα πρέπει να μπουν το βάθρο και οι εξέδρες! Ρωτείστε τους, πώς ακριβώς “περπατάνε” 3 στρατιωτικοί μαζί, των οποίων η αρχαιότητα είναι διαφορετική και θα καταλάβετε)!..

Η άρνηση του Κου Πούτιν, (το τί ανέφερε ως λόγο αρνήσεως, και αν ασφαλώς ανέφερε, δεν το ξέρω), αλλά είναι -το καταλαβαίνετε νομίζω- διπλωματικό “ατού” στα “χέρια Σας”!..

Για το “πού”, τέλος, της Παρελάσεως!

Κε Π-Θ!

Αφού το Κράτος μας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΥΘΜΟΝ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ, αφού καταλαβαίνω πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ “ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟ” ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ” (ΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΤΜΗΜΑ”), ΤΟΥΣ ΌΠΟΙΟΥΣ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ”, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΣΑΣ / ΣΥΣΤΗΜΑ-ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ, ΟΠΩΣ “ΑΚΟΥΩ”, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ;

“ΠΑΠΑΔΕΣ” ΚΕ Π-Θ, “ΠΑΠΑΔΕΣ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ!

ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ(!) ΙΚΑΝΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ… ΑΚΟΥΤΕ!.. (ΑΛΛΩΣΤΕ “ΕΙΔΑΤΕ” ΤΟ ΠΟΣΟ “ΕΔΕΣΕ”, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΑΣ, ΟΡΑΜΑ, ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ, “ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ*, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ”)!..

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΞΚΟ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ!

ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ “ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ”, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΚΟΣ Α/ΓΕΑ!..

* Για την Χάγη έχουμε τοποθετηθεί με ολόκληρο άρθρο, προ πολλού καιρού, εδώ στον “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ”!..

Αυτά Κε Π-Θ και πάντα με πολύ… σεβασμό!..

-/-

Κε Π-Θ!

Με την ευκαιρία, διαβάστε παρακάτω και ένα σοβαρότατο… άσχετο με το παραπάνω θέμα, θέμα, το οποίο είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε, αλλά είπαμε να το γράψουμε… καταχρηστικά και κυρίως για τους όποιους αναγνώστες μας, φίλους και μη, στο πλαίσιο και μόνον της ενημερώσεώς τους!..

Διαβάζω [και καλώ παράλληλα και τις Η.Π.Α. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ(!!!) το θέμα / Ακούτε Κε ΜΠΛΙΝΚΕΝ και εσείς Κε Α/ΥΠΑΜ; / Συγχαίρουμε τον νέο Α/ΥΠΑΜ, ο οποίος είναι ο 1ος Μαύρος Α/ΥΠΑΜ / Αξίζει συγχαρητήρια και ο “Τζο” για την κίνησή του αυτή και δεν θα φανούμε “μικροί” και θα του τα “δώσουμε”, θα του τα “απονείμουμε”], ότι ο -κατ’ εμάς- Ρ/Πράκτορας Κος Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ φέρεται να αγοράζει, το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, το Γερμανικό μερίδιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, (ό,τι διαβάζω γράφω…), γενόμενος έτσι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ, της πόλεως, κάτι που σημαίνει ότι ο “Ρώσος” / η “Αρκούδα” (ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ), μπαίνει “σφήνα” (δείτε τον Χάρτη), ΣΤΗΝ “ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ” της “ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”!

-/-

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 3 ΗΓΕΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ε/Κ-Β ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ “ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Κ-Β ΜΑΣ, ΜΕΣΩ “ΔΙΑΡΡΟΩΝ” ΚΑΙ… “ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ 4”! 

ΕΠΙΣΗΣ… ΙΣΧΥΟΥΝ, ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε/Κ-Β, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 3 ΑΥΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ!.. 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ “ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ”, ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!.. 

2. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο Ι/ΠτΔ ή ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ, Ο Ι/Π-Θ!..

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ / ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ “ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ” ΤΟ “1821”, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ… ΡΕΣΤΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!.. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ!.. 

-/-