ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ!

– Γειά σας, κακοί μου… “Φίλοι”!

Απευθυνόμαστε σε όσους μας παρακολουθούν και επεμβαίνουν στον Η/Υ μας!

1. Ηλίθιοι!

– Αν συνεχώς μπαίνετε στον Η/Υ, (έναν και μοναδικό, όπως και παντελώς “ελεύθερο” και “απροστάτευτο”, και έχουμε εξηγήσει το “γιατί”), ως δήθεν ειδήμονες, αφού εισέρχεστε εντελώς αντι-επαγγελματικά, (είναι φανερό ότι στερείστε γνώσεων του πώς πρέπει να γίνεται μία τέτοια παρακολούθηση και δεν εννοώ το τεχνικό κομμάτι”, που και σ’ αυτό “μοιάζει” να υστερείτε, όπως μου λένε), και μας “κολλάτε” ή μας… σέρνετε, τότε – ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΛΩ (!) – να μην σας διαφεύγει, πως:

    α. Μας θραύετε τους… γεννητικούς αδένες!.. Κοινώς, “μας σπάτε………”!  Καταλάβατε!……………………

    β. Μας βάζετε νοθευμένη βενζίνη στο… μυαλό και έτσι, δεν λειτουργούμε σωστά πνευματικά!..

– Επομένως, το αποτέλεσμα είναι να μην “παίρνετε” από εμάς αυτά που πιθανώς να περιμένατε, ως πληροφόρηση, ως προβληματισμό, ως γνώση, και λοιπά συναφή!.. Αν με καταλαβαίνετε!..

2. Επίσης!

– Το ότι ακόμα λειτουργούμε είναι θαύμα, αφού από 15 άτομα που ξεκινήσαμε την ελληνικοθρυλική προσπάθεια, έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ(!) μείνει σήμερα μόνον 3, χωρίς οποιουσδήποτε πόρους (τί να μας πρωτοπροσφέρουν οι Άγγελοι) και αντιλαμβάνεστε πως το έργο μας έχει δυσκολέψει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό!.. (Ο Πολύφωτος θα έλεγε ότι είμαστε πια 4 άτομα, ας το δεχτώ).

– Έτσι, ο θυμός μας, όταν λειτουργείτε… αντι-επαγγελματικά, παρακολουθώντας μας με… λάθος τρόπο, κλπ, κλπ, κλπ, αυξάνει γεωμετρικά και είναι πολύ πιθανό να σας γράψουμε και εμείς, κάποια στιγμή, στους… γεννητικούς μας αδένες και να γίνετε η αιτία του να τερματίσουμε να… “εκπέμπουμε“…, κάνοντας ζημιά και στους λοιπούς… κανονικούς και καλούς μας φίλους – αναγνώστες, οι οποίοι “δεν φταίνε σε τίποτα”!..

3.  Άρα:

     α.   Προβληματιστείτε και αποφασίστε το τί θέλετε, αν και όσοι εξ υμών λειτουργείτε εσκεμμένα!

    β.   Καθείστε” και διαβάστε, όσοι λόγω αγνοίας βασικών αρχών Πληροφοριών – Ασφαλείας… ηλεκτρονικών μέσων, λειτουργείτε έτσι, όπως παραπάνω ανέφερα.

     γ.    “Μην μας περνάτε” για χαζούς! Έναν τουλάχιστον βασικό δείκτη “IQ”… θεωρούμε ότι διαθέτουμε!

  δ.  Αποβάλλατε  αμέσως  τη  νοσηρή νοοτροπία του Φαυλόβιου, η οποία είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΣ(!) με αυτήν του Οργάνου Πληροφοριών!

     ε. Προσέξτε να ΜΗΝ(!) παγιδευτείτε, κατά το γνωστόν, “πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”!

    στ. Τέλος, τα… “γειτονόπουλα επίσης, ας προσέχουν!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

Μην γίνετε σαν την ελληνική ποδοσφαιρική… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, η οποία ξανακτύπησε, αυτήν τη φορά στα Χανιά(!) με την… πανάξια νίκη, (αχαχαχαχαχαχαχα), του ΜΠΑΟΥΚ κατά του ρουφιανο-σωματείου του, της ΝΤΡΟΠΗΣ της ΚΡΗΤΗΣ, του Πλατανιά, όπως και ξανά στο Ν. Φάληρο!.. (Αυτό “έλλειπε”)!.. 

ωω1

  • Ο Διαιτητής Τζήλος δεν είδε τίποτα! Μόνον τις βουτιές του Λιβάγια, σαν αυτήν στο Περιστέρι, με τη Λαμία, βλέπει!.. [Για τις εκτός μάλιστα περιοχής βουτιές είναι… Ο(!)… “expert”]!..
  • Καλά ο επόπτης Γκάγκας είναι γνωστός… τυφλός, όταν βλέπει ερυθρόλευκα!

ω

 

 ω1

-/-