ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Κους Τ/ΥΠΑΜ – Τ/ΥΠΕΞ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Φίλοι μου!

depositphotos_61132847-stock-photo-dialogue

ΦΩΤΟ: ΕΤ… ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Διάβασε τα “τικ” μας ο Τ/ΥΠΑΜ και… πραγματικός Α/ΓΕΕΔ, Κος Χουλουσί Ακάρ (όπως και οι άλλοι… φίλοι μας στο Τ/ΥΠΕΞ) και είπε / είπαν, “ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα”! Θα θυμάστε βεβαίως, τί γράφαμε σχετικά, με τα ένθεν κακείθεν του Αιγαίου… “βήματα”, στο πλαίσιο της Ε-Τ μυστικής συμφωνίας για την ενέργεια σε Α. Μεσόγειο αρχικά και Αιγαίο ακολούθως, που πιστεύουμε ότι συζητήθηκε μεταξύ  Τσίπρα – ΡΤΕ, τον Φεβρουάριο του 2019, στην Άγκυρα και της οποίας “πτυχές”… αναγνωρίζουμε από τότε, εναλλάξ και κλιμακωτά στο… Πεδίο και από τις 2 πλευρές, με 1η, κύρια και επισπεύδουσα την Τουρκία, η οποία είναι και η μεγάλη ενδιαφερόμενη, αλλά εισέτι… “στην απέξω !..

– Υπάρχει φυσικά και ακόμα μία περίπτωση, την οποία και αυτή σας είχαμε επισημάνει και η οποία δεν αφορά “βήματα” ή ορθότερα “τέλεση συμφωνηθέντων Ε-Τ βημάτων”, ώστε να καταλήξουμε σε “τραπέζι διαπραγματεύσεων”, στο οποίο θα συμφωνηθεί ενεργειακή Ε-Τ “συνεκμετάλλευση”, αλλά περίπτωση η οποία έχει να κάνει με την έντεχνη και έμμεση υποβολή ερωτήσεων προς εμάς, από την τ/πλευρά, υπό την μορφή πάντα θέσεων και απόψεων των… φίλων μας, οι οποίες γίνονται με τον στόχο να πάρουν απαντήσεις, κυρίως από επίσημα ελληνικά χείλη, αλλά ακόμα και από χείλη ανθρώπων, απλών Ελλήνων, που και γνωρίζουν, αλλά και επηρεάζουν καταστάσεις, όπως πχ είμαστε εμείς, που μας ψάχνουν μέχρι και το τελευταίο μας “και”, κλπ, προκειμένου να διαπιστώσουν το πώς σκεφτόμαστε, το τί πιστεύουμε, και άλλα πολλά σχετικά, ώστε και αυτοί να ανασκουμπωθούν τυχόν, να ετοιμάσουν απαντήσεις, κλπ!..

– Θα απαντήσουμε λοιπόν σήμερα στον Ακάρ, ο οποίος είτε πραγματοποίησε το τελευταίο τ/”βήμα” (το αντίστοιχο ελληνικό “βήμα” ήταν οι δηλώσεις Κατρούγκαλου περί Ε-Τ πολέμου, κάτι που δεν θέλει κανείς, όπως χαρακτηριστικά είπε), είτε έθεσε απλώς πονηρά κάποια θέματα, ώστε να ικανοποιήσουμε, σε κάθε περίπτωση, είτε τα της… συμφωνίας, είτε την περιέργειά του, ανάλογα, με το τί πρόκειται, (εμείς πιστεύουμε ότι πρόκειται για τ/”βήμα”), αναφέροντας το τί ακριβώς πιστεύουμε, σχετικά με τις τελευταίες του προς εμάς (ενν. τους Έλληνες) τραγικά αβάσιμες, όσο και θλιβερές αποστροφές του, όπως και σ’ αυτές του Τ/ΥΠΕΞ, που είχε το… θράσσος κατ’ εμάς και την… υποχρέωση γι’ αυτό, να αναφερθεί σε ελληνικές ωμότητες (sic), κατά την εισβολή (sic), όπως είπε και όχι αποβίβαση των ΕΕΔ στην Σμύρνη, (“Δ. Ανατολία”), το 1919, κλπ, όπως και στις τ/αναφορές για ανύπαρκτη (sic) “Γενοκτονία των Ποντίων”, όπως λέμε / όπως ισχυριζόμαστε και πιστεύουμε εμείς, κλπ!..

– Θα θέλαμε τέλος, για άλλη μία φορά, αλλ’ όμως τελευταία, να καλέσουμε τον Κων-πολίτη δημ/φο Κο Κωστίδη να πάψει να προβαίνει σε σχολιασμούς, σαν αυτούς της 22/05/2019, στον “ΣΚΑΪ”, διότι πλέον κινδυνεύει να χαρακτηριστεί χωρίς περιστροφές, “Όργανο της ΜΙΤ”, με αποτέλεσμα να μην “περνάει” στο εξής η συχνά επαναλαμβανόμενη ρήση του, ότι “εγώ ζω εκεί (ενν. στην Τουρκία) και είναι άλλο να μιλάς εδώ και άλλο εκεί”, ρήση που καλεί το όποιο ακροατήριό του σε… κατανόηση, δημιουργώντάς του κακούς ως προς την τ/στάση απέναντί του συνειρμούς, αν τυχόν θα έλεγε ό,τι άλλο, ρήση η οποία όμως… συνοδεύεται  -συνήθως- από διφορούμενες, πονηρές, έως και απολύτως ύποπτες αναφορές του, για τα διάφορα προκύπτοντα Ε-Τ θέματα, είτε μέσω ερωτήσεών του, είτε μέσω σχολίων του!.. (Επαναφέρει έτσι στην μνήμη μας, κάτι που συμβαίνει χωρίς να το θέλουμε, εκείνη την όχι και τόσο παλαιά εικόνα του, να συνομιλεί, στην Πόλη, με τους Τ/Χάκερς, -λέγε με ΜΙΤ- σε εκείνον τον χώρο, που τον είχαν μεταφέρει με δεμένα τα μάτια του, όπως μας είχε πει, κλπ)!..

– Στο “κυρίως μας πιάτο” τώρα!

Κοι… Τούρκοι! Κε Ακάρ, Κοι των Τ/ΓΕΕΔ, Τ/ΥΠΕΞ, και όσοι λοιποί, Κες και Κοι!.. (Και όχι απαραίτητα… Τούρκοι)!.. Διαβάστε τώρα Τούρκοι καλά παρακάτω, δίνοντας σημασία, όπως πάντα, και στα… κόμματά μας (!..) :

1. Οι ΕΕΔ, ούσες στο πλευρό των νικητριών δυνάμεων του Α’ Π.Π., κλήθηκαν, το 1919, από την “Διεθνή Κοινότητα”(μετά από την “Συνθήκη των Σεβρών”), να αποβιβαστούν στην προαιώνια ελληνική γη της Ιωνίας, όχι βεβαίως σε όλη της την έκταση, αλλά σε μια συγκεκριμένη περί την πρωτεύουσά της Σμύρνη ακτίνα, περιοχή στην οποία θα παρέμεναν επί 5ετία, μετά την παρέλευση της οποίας θα γίνονταν εκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων θα έκρινε την ένωση ή μη της περιοχής με την “Μάνα Ελλάδα”!

Κλήθηκαν λοιπόν να πάνε εκεί, σ’ αυτό που εσείς ονομάζεται σήμερα Δ. Ανατολία, κλήθηκαν να πάνε στο πλαίσιο συμμαχικής απόφασης και δεν πήγαν μόνες τους, πολύ δε περισσότερο δεν εισέβαλαν, όπως είπατε!..

– Στο πλαίσιο της νικήτριας του Α’ Π.Π. Συμμαχίας, μέλος της οποίας ήταν η ελληνική Πατρίδα μας, οι ΕΕΔ, το 1918, παρήλασαν επίσης και στην αλύτρωτη ακόμα Πρωτεύουσά μας, στην Κων-πολη, γενόμενες κινητήριος… εκτοξευτικός μοχλός για τους τότε Έλληνες κατοίκους της Πόλης, οι οποίοι πίστεψαν, για μία ακόμα φορά, ότι ήλθε η για 5 αιώνες αναμενόμενη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ τους και έτσι βγήκαν στους δρόμους, με σημαίες, ζητωκραυγάζοντας, επευφημώντας τους Έλληνες στρατιωτικούς, κλπ! (Παρενθετικά οι ΕΕΔ είχαν παρελάσει και μέσα στο Παρίσι, μετά το πέρας του Α’ Π.Π., το 1918 και πάλι, ως δύναμη που είχε συμπαραταχθεί και πολεμήσει μαζί με την… ΑΝΤ-ΑΝΤ! Θα το θυμάστε και αυτό Τούρκοι, φαντάζομαι)!..

– Να θυμίσω δε εδώ, πως εσείς τότε “δεν υπήρχατε” πουθενά, αφού όντας τότε, ως “Οθωμανική Αυτοκρατορία”, υπό κατάρρευση, λόγω της Οθωμανο-αυτοκρατορικής παρακμής που βιωνόταν, τουλάχιστον από το 1700 και μετά, (παρακμή που στις αρχές του 20ου αι. είχε λάβει “σάρκα και οστά” μετατραπείσα σε ασθενή που “έπνεε τα λοίσθια”), είχατε επιλέξει να ταχθείτε, κατά τον Α’ Π. Π., με τις υπό την Γερμανία δυνάμεις, που τελικά ηττήθησαν, με αποτέλεσμα το 1918 να έχετε εξαφανισθεί όχι μόνον ως αυτοκρατορία, αλλά ουσιαστικά να μην υφίστασθε, αφού “τύποις” ελέγχατε (ας το πούμε έτσι, “καθ’ υπερβολήν”) ένα τμήμα της σημερινής Τουρκίας, (Τουρκία που ονομάζατε “Ανατολία”), ενώ ο τελευταίος σας Σουλτάνος ήταν στην πραγματικότητα ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ των νικητών Συμμάχων, ζώντας στο Σαράϊ του, υπό αυστηρότατο έλεγχο και υπό μια σειρά εξευτελιστικών περιορισμών!..

– Τα της αμέσως παραπάνω παραγράφου, τα αναφέρει πολύ γλαφυρά και η… ηρωϊδα σας Χαλιντέ Εντίπ Αντιβάρ, αν δεν με απατά η κουρασμένη μνήμη μου, σίγουρα όμως τα αναφέρει ο ίδιος ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, τον οποίον έχω μελετήσει πολύ προσεκτικά, ο “στρατιωτικό-πολιτικός εγκέφαλος” Κεμάλ, που πραγματικά πρέπει να τον ΤΙΜΑΤΕ, όσο θα υπάρχετε ακόμα, διότι κατάφερε, λόγω του υψηλότατου IQ” του, εξ ου” και Κεμάλ (“μαθηματικό μυαλό”), να ερμηνεύσει σωστά τις διεθνείς συγκυρίες των τότε καιρών, να κατανοήσει πλήρως “τα θέλω” των τότε “Μ. Δυνάμεων”, να προστρέξει σε κατάλληλες εν χρόνω” συμμαχίες και κυρίως να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τα λάθη των αντιπάλων του και δη των Ελλήνων (όλων αυτών που αποκαλείται… εισβολείς, “ξεχνώντας” τα όσα τώρα διαβάζετε και κυρίως ότι “ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ” τότε) και έτσι να σας… αναστήσει με το να καταφέρει να συστήσει την απόγονο της “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, ήτοι την Τουρκία, η οποία με βάση την Λωζάννη, όπως άριστα γνωρίζετε, έχει ζωή έως το 2023, 100 ακριβώς χρόνια από της ιδρύσεώς της*!.. Βεβαίως τα πέτυχε όλα αυτά, διότι, όντας τυχερός, σε όλες τις κρίσιμες για εσάς στιγμές, δεν είχε (δυστυχώς για εμάς), απέναντί του τον Εθνάρχη μας Ελευθέριο ΒΕΝΙΖΕΛΟ!..

*

  • 100 Χρόνια Τούρκοι, που συμπληρώνονται σε 4 χρόνια! Γι’ αυτό και έχετε… “μουρλαθεί”! Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ ζητά την αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάννης!.. Και, και, και… !.. Ξεχνάει όμως και ξεχνάτε το τραγούδι… Kadere’e bak, της Σιμπέλ Τζαν και του Ορχάν Γκετσενμπάϋ!.. (Απλά εσείς κάντε το kader’e bakın)! Τα έχουμε πει όμως και γράψει “επ’ αρκετόν”, αν και εσείς το ξέρετε άριστα το όλο θέμα!..
  • Σας θυμίζω πως όταν ο Ισμέτ, γυρνώντας στην Άγκυρα, το είπε αυτό στον Κεμάλ, (για τα 100 χρόνια ζωής του νέου Κράτους σας), αυτός οργισμένος, επειδή αρχικά θεώρησε πως ο Ισμέτ είχε αποτύχει στις διαπραγματεύσεις, “τα έβαλε” μαζί του, λέγοντας μάλιστα την περίφημη ρήση, κερδίσαμε στον πόλεμο και χάσαμε στις διαπραγματεύσεις / στα χαρτιά, κάνοντας μάλιστα μετά να μιλήσει με τον Ινονού περίπου 2 χρόνια, με τον ίσως καλύτερο φίλο που έκανε όχι μόνον στον Στρατό, αλλά και στην ζωή του γενικά! Ή όχι ρε Τούρκοι;
  • Συνεπώς:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1ο:

– Δεν ήλθαμε μόνοι μας τότε Τούρκοι στα προαιώνια αυτά χώματά μας, (γιατί άραγε την λέγατε την Σμύρνη τότε “Gavur Izmır”;), αλλά ήλθαμε στο πλαίσιο συμμαχικής αποφάσεως, και -προσοχή- αποφάσεως των νικητριών δυνάμεων του Α’ Π.Π., με τις οποίες είχαμε συμπολεμήσει και πολυ-ματώσει!.. 

– Και -προσοχή- δεν εισβάλαμε, αλλά αποβιβαστήκαμε(!) και μάλιστα παρελάσαμε, (θα διαβάσετε παρακάτω), σε εδάφη μας, που πριν από 500 περίπου χρόνια είχατε κατακτήσει και υπουδουλώσει και που την χρονική εκείνη στιγμή ήταν απροσδιορίστου ιδιοκτήτη ή -θα είμαι “large” μαζί σας- ήταν ενός… πλαστού ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως είχε χάσει τα πάντα στον προηγηθέντα πόλεμο και δεν υπήρχε πουθενά! 

2. Πάμε τώρα στις ελληνικές… ωμότητες!.. (sic), κατά την “εισβολή”, κλπ!..

– Όταν τον Μάϊο του 1919 (περίπου τέτοια εποχή) “βγήκαν” οι Τσολιάδες και οι λοιποί στρατιωτικοί μας στην Σμύρνη, [μετά από διανυκτέρευση (Δ/Ν) όλων των αγημάτων μας στον κόλπο της Γέρας, κόλπος θυμίζω της ν. Λέσβου, ναι της Λέσβου που έχετε Κε Ακάρ στοχεύσει ως 1η, σχεδιαστικά, για απόβαση και κατάληψη], αμέσως μετά παρήλασαν εμπρός στα πλήθη των παλλομένων από ενθουσιασμό Ελλήνων!

Κατά την διάρκεια της προχείρου και ατύπου ουσιαστικά παρελάσεως αυτής, “άτακτοι” ελεύθεροι σκοπευτές σας (Ε/Σ), έβαλαν αρχικά κατά της 1ης Δρίας, του 1ου αγήματος, αυτής των Τσολιάδων, και ακολούθως καθ’ όλου του Αγήματος, σκοτώνοντας 3 Τσολιάδες μας, μεταξύ των οποίων και τον Σημαιοφόρο μας! Ανάμεσα στους Ε/Σ σας ήταν και εκείνος ο δημοσιογράφος, που φέρεται -όπως εσείς ισχυρίζεστε τουλάχιστον- να ήταν εκείνος που πυροβόλησε 1ος και σκότωσε τον Σημαιοφόρο μας, δημ/φος ο οποίος τελικά, πάνω στην επακολουθήσασα συμπλοκή, σκοτώθηκε και του οποίου το όνομα το έχετε δώσει σε μια από τις αίθουσες συνεδριάσεων του σημερινού ΓΕΕΔ σας, ή όχι ρε Τούρκοι; (Συγγνώμη, αλλά σας είπα πως έχω κουρασμένη μνήμη, ενώ σήμερα λείπουν και όλοι μου οι “Άγγελοι”… , με αποτέλεσμα να μην θυμάμαι τώρα το όνομά του, όπως και την ακριβή αίθουσα του Επιτελείου σας! Νομίζω ότι πρόκειται για την “Αίθουσα Τύπου”)!..

– Οι Τσολιάδες και γενικά οι άνδρες μας τότε Τούρκοι (Αξκοι, Υπξκοι και Οπλίτες), όπως άλλωστε το ξέρετε άριστα, “δεν καταλάβαιναν… Αλλάχ” και απάντησαν στα πυρά, σκοτώνοντας αριθμό των Ε/Σ σας, (οι οποίοι φορούσαν όλοι πολιτικά), ενώ μετά “χτένισαν”, ως όφειλαν, και ολόκληρη την πόλη της Σμύρνης, αναζητώντας και λοιπούς… τρομοκράτες και συνεργούς τους, όπως θα λέγατε και λέτε και εσείς σήμερα, πχ για τους Κούρδους, κλπ! Ή έπρεπε, λέτε, οι του Αγήματος να “καθήσουν” και να σκοτωθούν όλοι από εσάς;

Προσέξτε τώρα την αλητεία σας και κυρίως την δολιότητά σας, λέγε με “πουστιά” σας!.. Διάβαζε προσεκτικά παρακάτω Κε Ακάρ και Κοι των ΓΕΕΔ, αλλά και εσείς Κες και Κοι του Τ/ΥΠΕΞ!.. (Την ΜΙΤ δεν την συμπεριλαμβάνω, αφού οι κανονικές ΜΥ οφείλουν να σκέφτονται πάντα… ανάποδα)!..

– Ο Σουλτάνος (ο “ΒΑΧΙΝΤΕΤΙΝ”** ήταν αν θυμάμαι καλά) διαμαρτυρήθηκε στους διεθνείς Οργανισμούς, αναφερόμενος στους “δολοφόνους Έλληνες”, κλπ, ζητώντας την καταδίκη των Ελλήνων, την συγγνώμη της Ε/Κ-Β, αποζημιώσεις και γενικώς ζητώντας… “παπάδες”, καθώς και την τιμωρία των φυσικών αυτουργών, λέγε με αμυνομένων της ζωής τους Ελλήνων στρατιωτικών!..

**

  • Ο Βαχιντεντίν και οι Οθωμανοί είχαν και άλλη μια φορά (χρονικά πρότερη, αλλά πολύ κοντινή με την διαμαρτυρία για τα γεγονότα στην Σμύρνη), διαμαρτυρηθεί στην τότε “Διεθνή Κοινότητα”, όπως θα λέγαμε σήμερα (ΚΤΕ είχαμε από το 1925 και Ο.Η.Ε. από το 1945 και μετά), κατά των τάχα μου εισβολέων Ελλήνων, όταν οι Έλληνες και ο Στρατιωτικός Ιερέας εκ Σφακίων Κρήτης, Τχης Παππα – Νουφράκης είχε λειτουργήσει την Αγία του Θεού Σοφία, για 1η φορά, μετά την Άλωση της Πόλης, το 1918, όταν μπήκαν και τα ελληνικά στρατεύματα στην Κων-πολη!
  • Και τότε ο Π-Θ Βενιζέλος είχε ζητήσει συγγνώμη από τους Συμμάχους μας και άρα έμμεσα και προς εσάς, ενώ είχε ταυτόχρονα επαινέσει και καταχεριάσει τον συμπατριώτη του πολεμιστή Ιερέα! (Τότε οι Ιερείς μας πολεμούσαν Χουλουσί)!.. Σας προτείνω Τούρκοι να πάτε να βρείτε και να διαβάσετε το βιβλίο του Στρατηγού Λέοντος ΒΑΚΚΑ, με τον τίτλο: “Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ”, στο οποίο θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες! Εκεί θα διαβάσετε και για το υπόψη συμβάν, αλλά θα θαυμάσετε (κυρίως όσοι είστε στρατιωτικοί), με τις γνώσεις στρατιωτικών τακτικών, από τον τότε Ε/Π-Θ, και γενικώς και με την στρατιωτική πλευρά του… εγκεφάλου του!..

– Συνεχίζουμε! Ο Χανιώτης Π-Θ μας Βενιζέλος διέταξε τον Ύπατο Αρμοστή μας (“Υ.Α.”) στην περιοχή της Σμύρνης, τον εξ Ηρακλείου συμπατριώτη του Στεργιάδη, (ο “Υ.Α.” προβλεπόταν από την συμφωνία με τους Συμμάχους και δη τους Άγγλους), να διεξαγάγει για το συμβάν ενδελεχή έρευνα και να του αναφέρει σχετικά, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η όλη υπόθεση!

– Ο Στεργιάδης, Χουλουσί και λοιποί… φίλοι, έκανε πράγματι έρευνα, ανέφερε ό,τι παραπάνω έγινε (από της ενάρξεως της συμπλοκής στην προκυμαία / “παραλιακή”, μέχρι και της λήξεώς της), κάτι που “εδώ και παραπάνω” ακροθιγώς περιγράψαμε!

– Το δίκαιο αποδιδόταν στην ελληνική πλευρά (περίεργο αυτό για τον Στεργιάδη***), αλλά κατονομάζονταν 3 Έλληνες στρατιώτες, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο… ζήλο κατά των Τούρκων, στην συμπλοκή και στα γεγονότα που ακολούθησαν! Αυτοί οι 3 στρατιώτες μας, που είχαν “ντυθεί” από την Επανάσταση του Ζορμπά το 1909 και ήσαν “υπό τα όπλα”, μέχρι και το 1919, “στήθηκαν, από τον ΕΣ, στον τοίχο” και εκτελέστηκαν, στην Σμύρνη, προς παραδειγματισμό, Χουλουσί “αγκλιτσομύτη” !.. (Κάπου κοντά στο ιστορικό Γήπεδο του Πανιωνίου, που το γκρεμίσατε και αυτό παλιολινάτσες, στο πλαίσιο τάχα της αστικής αναπλάσεως, κλπ, όπως μου είχε εξιστορίσει ο παππούς μου, ο οποίος ήταν μέλος του Αγήματος)!..

– Έχω ψάξει πολύ, αλλά πουθενά δεν μπόρεσα να βρω, έως σήμερα, αν η εκτέλεσή τους ήταν διαταγή του Ελευθερίου Βενιζέλου ή εντολή Στεργιάδη, “εν αγνοία” του Εθνάρχη μας! (Μάλλον του Στεργιάδη, αλλά αυτό είναι απλώς εκτίμησή μου Χουλουσί)!

– Τέλος, η ελληνική πλευρά ζήτησε συγγνώμη για τα όσα έγιναν στην Σμύρνη, διότι, όπως εγώ εκτιμώ,  εθεώρησε εαυτόν “ένοχο”, αφού ως προφανώς όφειλε, δεν έλαβε όλα εκείνα τα αναγκαία στρ-κά μέτρα, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό! Εσείς ρε Χουλουσί, εσείς οι… Πρώσσοι, πώς και δεν αντιληφθήκατε αυτήν την ελληνική χαρακτηριστική εκδήλωση Πρωσσισμού της τότε Ε/Κ-Β και μας κατηγορήσατε ότι σκοτώσαμε, δηώσαμε και όσα άλλα ψευδή ισχυρίζεστε ακόμα;

***

  • Ο Στεργιάδης, όλως παραδόξως, -αυτό βεβαίως αφορά εμάς τους Έλληνες και την ιστορική μας έρευνα- ορίσθηκε “Υ.Α.” όντας “Βασιλικός” και όχι “Βενιζελικός”, ενώ Π-Θ ήταν ο Βενιζέλος!
  • Ήταν ιδιαιτέρως σκληρός, έως αδίστακτος, απέναντι σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό μας και βεβαίως και προς όλους τους Έλληνες της Ιωνίας, οι οποίοι τελικώς τον μίσησαν, σκληρός με την δικαιολογία της διατηρήσεως “καθαρού -προς τους συμμάχους-προσώπου” για την Ελλάδα, ώστε να επιτυγχανόταν τελικά, μετά την 5ετία, και δι’ εκλογών η ένωση της Ιωνικής γης, μ’ αυτήν, σκληρός και απηνής διώκτης των Ελλήνων, ώστε αυτοί ούτε να διανοηθούν καν αντίποινα, πόσο μάλλον να διαπράξουν τέτοια, αντίποινα για τα 500 χρόνια δουλείας και τυραννίας τους από εσάς, για να δει επίσης η “Διεθνής Κοινότητα” το “αντικειμενικόν” της ελληνικής Διοικήσεως, αλλά και για να θέλξει, αν αυτό θα ήταν δυνατόν, όσους περισσότερους Τούρκους – Οθωμανούς ακόμα τότε- μπορούσε και να περάσει -πιθανώς- το μήνυμα της κοινής Ε-Τ συμβίωσης, αποβλέποντας σε έναν μελλοντικό εξελληνισμό κάποιων εξ αυτών!..
  • Ο Στεργιάδης λειτούργησε αρνητικά προς τους Έλληνες, ακόμα και κατά την διάρκεια της Κ-Φ της Σμύρνης, οδηγώντας, με την ύποπτη -κατ’ ελάχιστον- στάση του, εκατοντάδες απ’ αυτούς στην σφαγή από τα τ/μαχαίρια, τα μαχαίρια σας! Δεν ήθελε, όπως φημολογήθηκε από κάποιους αργότερα, να εγκαταλειφθεί η Ιωνία και φυσικά η Σμύρνη από τον Ελληνισμό, όπως τελικά και έγινε, με αποτέλεσμα η Κ/Φ του 1922, να κρίνεται ιστορικά χειρότερη και αυτής ακόμα της αλώσεως της Πόλεως, το 1453, αφού τότε οι Έλληνες δεν εγκατέλειψαν τις πατρογονικές τους εστίες!..
  • Ο Στεργιάδης εφέρετο ως Τέκτονας, ως “Άνθρωπος” των Άγγλων επίσης, και γενικώς ως ένας ιδιαιτέρως σκληρός, έως και απάνθρωπος, … πολιτικός ή… διπλωμάτης!.. Με την Κ/Φ δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, μάλλον φοβούμενος την οργή των Ελλήνων και συνεπώς για την… ζωή του, αλλά επιβιβαζόμενος αγγλικού πλοίου, μετέβη από την Σμύρνη, στην Ρουμανία, όπου και έζησε το υπόλοιπον της ζωής του!..

– Συνεπώς:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ο:

Καμία… ωμότητα (sic) δεν διεπράχθη από τον ΕΣ κατά την διάρκεια της “εισβολής” και παραπάνω κατεδείχθη περιτράνως και ποιός “ήρξατο χειρών αδίκων”, (και κατ’ εμάς φυσιολογικά / λογικά θα έλεγα), αλλά και το ποιός ήταν εκείνος (ελληνική Διοίκηση – Κ-Β) που τόλμησε στο πλαίσιο των διεθνών κανόνων πολέμου, κλπ, κλπ, κλπ, να εκτελέσει ακόμα και Έλληνες στρατιώτες, προκειμένου να αποδώσει -αν θέλετε- και… υπερβολική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!.. Τέτοιες όμως πολιτικές συμπεριφορές, αντρίκιες και ίσιες, Τούρκοι, μόνον στους Έλληνες, και μάλιστα διαχρονικά, θα “συναντήσετε“! 

Αν τώρα αναφέρεστε (Κε Ακάρ – Κε Τσαβούσογλου, κλπ), σε… ωμότητες (sic) του ΕΣ κατά την επακολουθήσασα περίοδο 1919-1922 και στην διάρκεια του “Αγώνα Ανεξαρτησίας” σας, όπως ονομάσατε, την επιτυχημένη τελικά προσπάθεια επανάκτησης της… Ανατολίας, όσα περιστατικά συνέβησαν ήσαν απολύτως μεμονωμένα(!) και στην πλειοψηφία τους… δικάστηκαν, από τον ίδιο τον ΕΣ, με αποφάσεις ανάλογες, πολλές φορές, εκείνης του Στεργιάδη, για εκείνους τους 3 δυστυχείς Έλληνες στρατιώτες!

Ο ΕΣ δεν είναι στρατός φονιάδων, ποτέ δεν ήταν, όπως ήσασταν και είστε εσείς, όπως οι μέχρι και σήμερα… δράσεις σας έχουν αποδείξει!..(Θέλετε να σας αναφέρω και πάλι, πάλι αφού τα έχουμε αναφέρει όλα, κατά το παρελθόν, εδώ στο σάϊτ μας, τί έχουν γράψει σχετικά ξένοι μεγάλοι συγγραφείς, διανοούμενοι, κλπ, για εσάς και τον διαχρονικά φονιά στρατό σας, όπως και για τον… πολιτισμό σας; Δεν θα το θέλατε νομίζω, αλλά αν συνεχίσετε να προκαλείτε, θα το πράξω / – με ξανά)!..

– Ας μην εξετάσουμε όμως, τί πραγματικές ωμότητες, και όχι… “fake”, διαπράξατε εσείς και ως Κεμαλικός στρατός και ως Τσέτες… Κεμαλικοί και μη, την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο, με αποκορύφωμα την ολοκληρωτική Κ-Φ της Σμύρνης και την σφαγή του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ της Ιωνίας και όχι μόνον!.. Ακόμα και αν υπήρξε και ελληνικό στρατιωτικό σχεδιασμένο περιστατικό ωμής βίας, που δεν θα έπρεπε και δεν υπήρξε, η αναλογία είναι 10:1 σε βάρος σας ρε Χουλουσί!..

– Όμως “ξαναβγές” και πες μας “πού και πότε” οι Έλληνες έκαναν τότε… ωμότητες (sic) στην Μ. Ασία, και θα σου απαντήσω αναλυτικά και συγκεκριμένα, ενώ θα σου αποδεικνύω -κάθε φορά- με ακλόνητα / με αδιάσειστα στοιχεία πως, είτε ήσασταν εσείς “από πίσω”, είτε πως λέτε ψέμματα!.. Ακόμα και ο “Μαύρος Καβαλλάρης” μας, (ο Νο “1” φυσικά, διότι μετά… γεννήθηκαν και άλλοι), με το Σύνταγμά του, όταν οπισθοχωρούσε για να το σώσει και να το βγάλει… παραλία, ακόμα και αυτός δεν διανοήθηκε να κάψει ούτε καν κάποια στρέμματα γης, σαν τον Κολοκοτρώνη πιο παλιά στην Πελ-σο, ώστε να εξασφαλίσει την σωτηρία του προσωπικού του, αλλά οπισθοχώρησε σύμφωνα με τους κανόνες της στρατιωτικής τακτικής, ήτοι διεξάγοντας απαγκίστρωση, υπό την εχθρική πίεση! Πήγαινε και διάβασε, διότι φατσικά, από στρατιωτική τακτική “σε κόβω” για “καρότσα”! Στον τομέα αυτόν, εκτιμώ πως ίσως να είσαι και χειρότερος, ακόμα και απ’ το “τσατσο-μπάζο” τον Γκιουλέρ)!..

– Μετά όμως θα κάνεις το ίδιο και εσύ! Θα σου λέω εγώ γεγονότα, πραγματικά όμως, και θα μου απαντάς εσύ! Με αυτήν την προϋπόθεση μόνον Χουλουσί!..

– ΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΤΟΥΡΚΟΙ, ΝΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΑΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΠΠΩΝ, ΟΥΤΕ ΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ Α’ Π.Π. ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ -ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΛΘΑΜΕ- ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, μια περιοχή η οποία σήμερα στενάζει και ματώνει, κάτω από την νεο-φασιστική σας Ερντογανική μπότα, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ -ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ- ΕΙΧΑΤΕ “ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ”, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ!

– ΕΠΙΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΩΜΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΞΑΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ – ΠΡΟΣΕΞΤΕ – ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!..

3. Σε ό,τι αφορά τώρα την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, την οποίαν αρνηθήκατε και συνεχίζετε να αρνείστε, κάνοντας μάλιστα και “κόντρα ρελάνς” ρε παλιοφασίστες, αυτή δεν διεπράχθη την περίοδο 1919 – 1922, την περίοδο που ο Μ. Κ. ΑΤΑΤΟΥΡΚ, είχε αναλάβει τα… ηνία σας, αλλά ξεκίνησε από το 1914 “γεμάτα” (στοιχεία της βεβαίως… εμφανίζονται και πιο πριν, επί της γνωστής Νεο-τουρκικής… “Τριανδρίας”), «πιάνει “πικ”» μέχρι και το τέλος του 1916, στη συνέχεια λαμβάνει ηπιότερη μορφή μέχρι το 1919 και ξαναφουντώνει – θεριεύει την περίοδο 1919 – 1922, όταν κυρίως ανέλαβε… “τον 1ο λόγο” ο Τοπάλ (Χωλός / Κουτσός) Οσμάν και προ, αλλά και μετά την υπό τον Κεμάλ προσάρτησή του, όπως και ασφαλώς και ο ίδιος ο Κεμάλ!..

353.000 Έλληνες και Ελληνίδες του Πόντου… Χουλουσί, όπως και μικρά παιδιά, 353.000 άτομα… Τσαβούσογλου, που θυμίζεις Κρεοπώλη και παριστάνεις τον ΥΠΕΞ, τους “καθαρίσατε σαν αυγά! Πρόκειται για το(!!!) ελληνικό στοιχείο, το αρχαιότερο συστατικό στοιχείο της Φυλής μας βρωμιάρηδες, το Ποντιακό στοιχείο, που η γλώσσα του, όπως και των άλλων μας αδελφών των άλλων τυραννισμένων, των Κυπρίων, είναι ακόμα και σήμερα τα Αρχαία Ελληνικά, κάτι που αποδεικνύει και το… χρώμα των εδαφών αυτών, λέγε με πραγματικούς ιδιοκτήτες, όταν εσείς ήσασταν ακόμα σε τρύπες, σε λαγούμια και παρέα με την… Ασένα, την Λύκαινα και τους άλλους λύκους, κάπου εκεί στην “Εργκενεγκόν”, στην Μογγολία και στις στέπες της!..

– Μαχαίρι δώσατε λοιπόν τότε στους Έλληνες Χουλουσί, μαχαίρι πάλι και διωγμοί των Ελλήνων της Τουρκίας την περίοδο 1941-1945, μαχαίρι και πάλι το 1955, μαχαίρι και κλοπές περιουσιών το 1964, ξανά μαχαίρι το 1974, μαχαίρι στους Κούρδους το 1925-1926, μαχαίρι και πάλι στους Κούρδους στις αρχές της 10ετίας του 1930, μαχαίρι και πάλι στους Κούρδους από το 1984, έως και σήμερα, μαχαίρι στους Αρμενίους το 1915, μαχαίρι, μαχαίρι, μαχαίρι, διωγμοί, δηώσεις, δολοφονίες με άγνωστους δράστες, κλοπές περιουσιών (τώρα σας μιμούνται και οι μαθητές σας Τουρκαλβανοί, στην Αλβανία, και κάνουν τα ίδια κατά των Ελλήνων και των ελληνικών περιουσιών), μαχαίρι και αίμα είναι όλη σας η Ιστορία, γι΄αυτό λένε ΑΠΑΝΤΕΣ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, (μην κυττάτε που σας γλείφουν όλοι οι ισχυροί της Γης, λόγω της γεωγραφικής σας θέσεως), πως είστε “ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ!..

– Καλά λοιπόν σας είπαν, ως απάντηση, από το διεθνιστικό μας ΥΠΕΞ, πως η αναγνώριση των λαθών (sic) είναι δύναμη για έναν λαό! (Αυτό μόνον ήταν σωστό και “κόλλαγε”, διότι ακολούθησαν, ως μέρος της απαντήσεως, και οι γνωστές κομμουνιστικο-διεθνιστικές παπαριές μας, για τους κακούς εθνικισμούς, κλπ, και η… πυξίδα μου και πάλι… τρελλάθηκε, Κα… Σία, που έπρεπε να απαντήσεις “στα ίσα” στους Τούρκους, διότι εσύ τουλάχιστον τους έχεις μελετήσει άριστα και έχεις γράψει και βιβλία, και, και, και!.. Πλέον, θα σε αποκαλώ “ΣΑΜΨΩΝ”, διότι μάλλον από τότε που… εξανθρωπίστηκες, κόβοντας / κουρεύοντας την αφάνα και παύοντας να είσαι αρνί με ανθρώπινη μούρη, φαίνεται πως έχασες και την δύναμή σου, την πνευματική προφανώς! Έτσι έπρεπε να απαντήσετε μωρ’ Σία; Τρίζουν τα κόκαλα και των Ποντίων και των άλλων σφαγμένων Ελλήνων της Μ. Ασίας Σίαααααααααααααααααααα και… “Κατρουγκάλοοοοοοοοοοος”……………………… )!..

– Γράψε τώρα Χουλουσί και εσύ Κα… Ρεπούση, της… Τσιπρείου ανθελληνικής “Προοδευτικής Συμμαχίας” και υπολογείστε! 353.000 Έλληνες Πόντιοι (+) 1 εκ-ριο (βεβαιωμένο) νεκροί τότε Έλληνες σε όλη την Ανατολία, ήτοι σε όλο το έδαφος της σημερινής Τουρκίας, με κύριο αριθμητικό… βάρος στην Μ. Ασία!

ΣΥΝΟΛΟ: Περίπου 1,5 εκ-ρια Έλληνες “καθαρίσατε” “Χουλουσί” και “Γιε του Λοχία!.. (Πολύ πιθανό εσύ Κε Τ/ΥΠΕΞ να είσαι γόνος Ελληνο-Γενιτσάρων, αν κρίνω από το επώνυμό σου)!.. Προσθέστε ακόμα και άλλο 1,5 εκ-ριο Έλληνες, που το 1922 διωγμένοι, ρημαγμένοι και “σκοτωμένοι” ήλθαν στην μητροπολιτική Ελλάδα και θα καταλάβεις / -τε ότι ουσιαστικά “καθαρίσατε”, μόνον τότε, (1914 – 1922), περίπου 2,5 εκ-ρια Έλληνες!..

– Τούρκοι! Ο Κεμάλ για εμάς ήταν σφαγέας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο! Βεβαίως αυτό δεν αναιρεί τις αντικειμενικά σπουδαίες στρατιωτικές και πολιτικές του αδιαμφισβήτητες αρετές! Θα αρκούσε πάντως η Κ/Φ της Σμύρνης, το 1922, (την οποία δεν ξέρω αν την έβλεπε ο Κεμάλ από κανένα κοντινό της πόλης ύψωμα, όπως έπραξε με την “Μεγάλη Αντεπίθεση”), για να χαρακτηριζόταν, με βάση τα σύγχρονα δεδομένα, “Εγκληματίας Πολέμου”, ένας Μπλάντιτς εκείνης της εποχής! Σκέψου μόνος σου Χουλουσί, το γιατί τον παρομοίωσα με το όνομα αυτό του Σέρβου Στρατηγού και θα το βρεις, αν σκεφτείς απλώς την λέξη… ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ!..

– “Πάμε παρακάτω”!

Ο Κεμάλ και ο Βενιζέλος αντι-προτάθηκαν μετά (ο ένας πρότεινε τον άλλον) για το “ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ”, (πρόσεξε και δώσε βάση στην λέξη “ΕΙΡΗΝΗ” Τσαβούσογλου), όχι διότι πχ ο Βενιζέλος αγνοούσε το πώς και πόσο στυγνά, ωμά και απάνθρωπα ο Κεμάλ είχε ενεργήσει, είχε δράσει στην Μ. Ασία, πχ το 1919 – 1922, κατά των Ελλήνων, αλλά διότι ήθελε να ανοίξει μια νέα εποχή και ανάμεσα στις 2 χώρες, που σφάζονταν από το Ματζικέρτ και επέκεινα συνεχώς, υπό διάφορα εθνοτικά, εθνικά και μη επίθετα και ονόματα, αλλά και διότι ήθελε να φτιάξει ένα νέο σύγχρονο ελληνικό Κράτος, ένα Κράτος ο λαός του οποίου πολεμούσε, επί εποχής του, είτε για την απελευθέρωσή του, είτε για την λεγόμενη εθνική του ολοκλήρωση, όπως ο Κυβερνήτης του, αλλά και ολόκληρος ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ το αντιλαμβανόταν αυτό από τον Κωλέττη και την “ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ” μας και μετά, σχεδόν επί 15 χρόνια και σε όλα τα μέτωπα!

– Από την άλλη πλευρά, την δική σας, και το νέο “Έθνος – Κράτος” σας  Τουρκία, ήταν τότε ακόμα διαλυμένο και ο Κεμάλ είχε ξεκινήσει μια παγκοσμίως αξία θαυμασμού πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια να στήσει ένα νέο Κράτος, εξευρωπαϊσμένο, λέγε με λαϊκό, προσπαθώντας μάλιστα στην πραγματικότητα ακόμα και το αδιανόητο, ήτοι να αλλάξει ουσιαστικά το “DNA” αιώνων των Τούρκων, της Φυλής σας, εκδυτικίζοντάς τους / σαςε!..

– Δεν θα αναφερθώ καθόλου Τούρκοι, σήμερα και τώρα, στις αρκετές υπάρχουσες “Θεωρίες Συνωμοσίας” ή ό,τι άλλο σχετικό, θεωρίες που φέρουν τους 2 άνδρες να ήταν εβραϊκής καταγωγής ή και τέκτονες, με αποτέλεσμα την πρότασή τους τότε για “Νόμπελ Ειρήνης”!..

Άρα Χουλουσί και Τούρκοι, δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός σας, “αφού Έλληνες λέτε πως ο Κεμάλ ήταν σφαγέας, τότε πώς ο Βενιζέλος σας τον πρότεινε για Νόμπελ, κλπ!

– Να ρωτήσω λοιπόν και εγώ τώρα εσάς, ρητορικά πάντα, γιατί ο Κεμάλ πρότεινε επίσης για το Νόμπελ τον Βενιζέλο; Αυτοί αγαπητοί είναι ισχυρισμοί για… ηλιθίους! Σ’ αυτήν την εκατέρωθεν “προσεγγιστική γραμμή, η οποία αν θέλετε, βόλευε και τις 2 χώρες, αντηλλάγησαν, πιο μετά, και επισκέψεις, και από τις 2 πλευρές, χωρίς ποτέ καμία πλευρά να αποστεί των θέσεών της! (Ήλθε στην Ελλάδα ο Ινονού, ήλθε εκεί ο Βενιζέλος, ο Δικτάτορας Ι. Μεταξάς παρέστη στην κηδεία του Κεμάλ, το 1938, στην Άγκυρα, ενώ θα ερχόταν και ο Κεμάλ, αν δεν είχε αποφασίσει να μην βγει ποτέ εκτός Τουρκίας, φοβούμενος την εκτέλεσή του, περισσότερο από τους Αρμενίους, οι οποίοι είχαν εκτελέσει στο εγγύς παρελθόν, στο εξωτερικό και τους 3 της Νεο-τουρκικής δικτατορικής “Τριανδρίας” “με 1ον και καλύτερον”, τον άσπονδο φίλο -καταλάβατε- του Κεμάλ, Εμβέρ Πασά, ήλθε εκεί το Βασιλικό μας ζεύγος, ο πιο αγαπητός στο λαό μας Βασιλιάς, ο Παύλος, με την σύζυγό του την Φρειδερίκη, ήλθε εδώ ο ΠτΔ σας Τζελάλ ΜΠΑΓΙΑΡ, που το γήρας τον γλύτωσε από την αγχόνη σας, λίγο μετά, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Πάμε και πάλι παρακάτω:

4.  Όπως ακριβώς το είπες Κε Ακάρ! Έχουμε 6 ΝΜ στην θάλασσα και 10 ΝΜ στον αέρα, από το 1931 και ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ από εσάς! “Κιχ” δεν είχατε βγάλλει τότε, όπως και ποτέ, μέχρι σήμερα, που “παίζουν” οι διεθνείς εντολές – επιταγές και τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ! Ή όχι;

Μήπως δεν το ξέρατε ή μήπως τώρα το μάθατε; Δεν είχε συζητηθεί το θέμα τότε (αρχές του 1930), μέσα στην “Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση” και είχε γίνει αποδεκτό από εσάς; (Θα μου πεις ότι ακόμα τότε ήσασταν γενικώς ανενημέρωτοι για θέματα ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΑΕΡΟΣ, κλπ, σε μια εποχή που ούτε την εγγύτητα των ελληνικών νήσων στα Μ. Ασιατικά παράλια δεν είχατε αντιληφθεί, ως γνήσιοι τσοπάνηδες που ήσασταν και “εν πολλοίς” παραμένετε, κάτι που στο… “Mavı Yolculuk”, (το 1929, αν θυμάμαι καλά), που είχε κάνει στο Αιγαίο ο Ισμέτ, με την σύζυγό του Μεβχιμπέ, παρατήρησε, και το οποίο αναφέρει η Μεβχιμπέ στο πράγματι πολύ ωραίο  βιβλίο Αγαπημένη μου Μεβχιμπέ”, έτσι λέγεται, αν δεν σφάλλω ως προς την ακρίβεια του τίτλου, βιβλίο που έγραψε μια ανηψιά της!..

Και τώρα, που μετά την σύμβαση του 1982 μπορούμε να επεκτείνουμε εμείς τα ΝΜ μας σε 12, γιατί δεν σημείωσες ρε Χουλουσί και πάλι την ασυμβατότητα των 1ο μιλίων στον αέρα, με τα δυνητικά 12 ΝΜ μας στην θάλασσα; Είδες λοιπόν πόσο μπροστά ήταν ο Βενιζέλος, που καθόρισε στα 10 τότε τα μίλια μας στον αέρα, πέφτοντας έξω μόνον… 2, σε σχέση με την σημερινή μας δυνατότητα, με βάση την… Τζαμάϊκα; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

– Γιατί δεν είπες λοιπόν ότι δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο, χώρα πολιτισμένη, όπως λέτε ότι είστε, να απειλεί με πόλεμο με απόφαση της Βουλής της, μια άλλη χώρα, για κάτι που έχει ψηφισθεί διεθνώς, με βάση το Δίκαιο της Θάλασσας, και μάλιστα η χώρα αυτή, λέγε με Τουρκία, να μην έχει υπογράψει την υπόψη σύμβαση, (Μοντέγκο Μπέϋ / Τζαμάϊκα / 1982), και παράλληλα, κάνοντας χρήση της υπόψη σύμβασης, να έχει επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα σε 12 ΝΜ, στην Μαύρη Θάλασσα, όπως παρανόμως και έξω από κάθε έννοια Δικαίου, πράξατε εσείς ρε Χουλουσί; Τέτοιο προηγούμενο υπήρχε ποτέ στον Κόσμο μας ή υπάρχει, ρε Χουλουσί; Θα απαντήσεις ρε φιλαράκο

Σχετικά με τα 12 ν/μίλια μας, (εννοώ την επέκταση των 6 ΝΜ μας στην θάλασσα, σε 12), σώζεστε ακόμα από την “Διεθνή Κοινότητα”, ειδάλλως θα το είχατε “πιεί το πικρό ποτήρι” και θα είχαμε ήδη πάει σε πόλεμο! Αλλά άλλα προστάζουν, 10ετίες τώρα, τα αφεντικά των παγκόσμιων ενεργειακών κολοσσών και οι ιδιοκτήτες τους “Διεθνείς Εβραίοι”!.. Με την ευκαιρία, την επέκταση των ΝΜ μας να την περιμένετε, ακριβώς με την έναρξη του Ε-Τ πολέμου, που… σχεδιάζεται και σχεδιάζετε!.. (Εδώ οι… ξένοι απαγορεύουν στους ψαράδες μας να ψαρεύουν πάνω στον 25ο Μεσ-νό ρε Χουλουσί και το ξέρεις!.. Άστα ρε, την αλήθεια την ξέρεις και πολύ καλά μάλιστα)!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 3ο:

– Νόμιζες λοιπόν ότι έλεγες εξυπνάδα, σχετικά με την ασυμβατότητα των 6 και των 10 μιλίων, (είπες και για “χαβαλέ”, το παράδειγμα με το δοντάκι κάποιου στελέχους σας που τάχα θα πονέσει, κλπ, για να κάνεις ουσιαστικά “focus” πάνω σου), αλλά στην πραγματικότητα είπες μια μεγάλη παπαριά!.. Τα είχατε αποδεχθεί μέσα στην Βουλή σας τα 10 μίλια στον αέρα Χουλουσί, στις αρχές του 1930, όταν είχε συζητηθεί το θέμα εκεί στην “ΤΒΜΜ” και το ξέρεις, ενώ ουδέποτε μέχρι και το 1982 και την σύμβαση για την Θάλασσα είχατε διαμαρτυρηθεί σχετικά ή ό,τι άλλο, ενώ ξέχασες να πεις και για την “παγκόσμια πρώτη”… πουστιά σας, να επεκτείνετε στην Μ. Θάλασσα σε 12 τα θαλάσσια μίλια σας!..

– Μετά! Έχεις καταλάβει ότι ο ΥΠΑΜ μας είναι “ειδικών αναγκών”, λόγω της προσφάτου ασθενείας του και λόγω των ελαχίστων ή και μηδαμινών γνώσεων του περί τα Ε-Τ θέματα και μας “κτύπησες”, ως μη όφειλες, “κάτω από την μέση / “κάτω από την ζώνη”, με το να πεις ότι του ζήτησες να συζητήσετε τα πάντα, κλπ, τώρα που γίνατε και οι 2 πολιτικοί, (το ξέρει αυτό ο Κος Αποστολάκης και όχι Αποστοκάλης, όπως τον είπες / λέγεται και Υποστολάκης, έτσι θα μπορούσε ίσως να γίνει δεκτό, αν τον έλεγες), εντός των Μ.Ο.Ε., κλπ! Πάντως γενικά, “sen bize nazik davranmadın”, Hulusi!.. Niçin açaba? Ήσουν λοιπόν και είσαι και… άδικος, εκτός από… πονηρούλης!.. Προς το παρόν πάντως, θα συνομιλείς και θα συνομιλείτε με έναν άλλον “γίγαντά” μας, τον Στρατηγό του… ΝΑΤΟ, με ελληνική στολή, Κο Ζαχαριάδη, ο οποίος ξέρει άριστα και τα… Ε-Τ θέματα!..

5.  1, 2 πραγματάκια τώρα ακόμα!

Τουρκική, Κε Κωστίδη, λεγόταν η μουσουλμανική μειονότητα των Τουρκογενών Ελλήνων της Δ. Θράκης, από την Ε/Κ-Β στις αρχές της 10ετίας του 1950, λόγω των τότε αναγκών του “Ελευθέρου Κόσμου” και των ομοίων του ΝΑΤΟ, απέναντι στο Σοβιετικό “Παραπέτασμα”! 

Αυτός ήταν και ο λόγος της ύπαρξης της μπάρας, στον Εχίνο, κλπ, κλπ, κλπ, γιατί κουράστηκα να… πολεμάω, ας πούμε την άγνοιά σας, την δική σου τάχα, αλλά και άλλων… μουσιτσών, μπάρα που “έρριξε” με τελετή ο… ύποπτος για τον ρόλο του στα Ίμια, ΥΠΑΜ Γ. Αρσένης, μετά την πτώση του Κομμουνισμού!..

– Δεν απευθύνεσαι μόνον σε ανίδεους Έλληνες, αλλά και σε κάποιους που ξέρουν “5 πράγματα”, … πονηρέ Πολίτη, Μανώλη ΚΩΣΤΙΔΗ!..

– Σε ό,τι αφορά το αν έχουμε “μια γραμμή”, κλπ, σε πληροφορώ ότι, παρά τα αντιθέτως ρηθέντα και λεγόμενα, αν αναλύσεις την ελληνική εξωτερική πολιτική, πχ των τελευταίων  45 ετών, θα διαπιστώσεις ότι ήταν ακριβώς η ίδια μέχρι το 1996 (έτος καμπή, έτος που άλλαξε “άρδην” η ελληνική εξωτερική πολιτική, γενόμενη στην βάση της περισσότερο… πασιφιστική και ολιγότερον… διεκδικητική, περισσότερο… αμυντική, και ολιγότερον… επιθετική), αλλά και ακριβώς η ίδια από το 1996, έως το 2015!

Από το 2015 και τον ερχομό του αγαπημένου σου Τσίπρα, η εξωτερική πολιτική μας Μανώλη κατέστη  άκρως ΑΡΝΗΤΙΚΗ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΕΑ, όπως και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΣ των 2 προηγουμένων περιόδων που σου μνημόνευσα, γενόμενη ουσιαστικά εξωτερική πολιτική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ, από την οποία ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, άρα και οι ΤΟΥΡΚΟΙ, μπορούν να αντλήσουν… ωφελήματα, από λίγα και σημαντικά, έως πολλά και σπουδαία!.. 

– Για τον Βενιζέλο και τα… Νόμπελ, (Νόμπελ, που επανήλθαν στην ζωή μας, με τραγικό τρόπο, που επανήλθαν για εμάς τους Έλληνες στο προσκήνιο, με απώλεια ουσιαστικά… εδάφους, και ενός ολόκληρου πολιτισμού, κατάλαβες), νομίζω πως πήρες και εσύ απάντηση, απαντώντας εμείς, “εδώ και παραπάνω”, στον Ακάρ και στο Τ/ΥΠΕΞ!

– Όμως πώς γίνεται και θέτεις πρώτος εσύ θέματα και μετά βγαίνει πχ το Τ/ΥΠΕΞ και λέει τα ίδια; Μάλλον θα έχεις καλές πηγές και στο Τ/ΥΠΕΞ και στο Τ/ΥΠΑΜ, ή θα προσπαθούν οι Τούρκοι να πλησιάσουν και(!) δι’ εσού την Πρόξενο σύζυγό σου! Είναι μανούλες σε προσεγγίσεις υψηλών στόχων! Να σου θυμίσω πως είχαν πχ προσεγγίσει, προ ετών, το δίδυμο Κ. Α. Καραμανλή και Μάξιμου Χαρακόπουλου, ώστε να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες μέσα από το Π-Θ κό Γραφείο, κλπ!.. Πρόσεχε πολύ λοιπόν! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν σε “κρατάνε” από κάπου οι Τούρκοι!.. Το να είσαι Όργανο της ΕΥΠ, “δεν παίζει”, διότι ποτέ ένα τέτοιο άτομο, δεν θα παρουσιαζόταν τόσο… διπλωματικά, αλλά και ενίοτε και τόσο προκλητικά, ως Τουρκόφιλος!..

Τέλος Κε Κωστίδη, η Ιστορία και δη η ελληνική έχει μια ανάγνωση και όχι πολλές, όπως και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μία και όχι πολλές! Αυτά που λες, για πολλές αλήθειες και πολλές αναγνώσεις της Ιστορίας είναι… “μετα-νεοτερικά” και ήλθαν… υπερατλαντικά, από τα μέσα της 10ετίας του 1990, στην χώρα μας και γενικότερα στην Ευρώπη, από έμμισθα και μη Όργανα της “Παγκοσμιοποίησης”, (άτομα, Οργανώσεις, Κόμματα και Κ-Βσεις), “Παγκοσμιοποίηση”, που στόχευσε στην ΕΞΙΣΩΣΗ των ΛΑΩΝ, των ΚΡΑΤΩΝ, των ΕΘΝΩΝ, και ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ μεταξύ τους!..

– Σου εισηγούμαι ακόμα, να μην προβαίνεις σε σχόλια, αλλά να αναφέρεις αυστηρά και μόνον τις όποιες ειδήσεις, και ασφαλώς να συνεχίζεις να ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ τον Πατριάρχη μας (χρόνια είχε να δει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, αλλά ακόμα περισσότερα χρόνια είχε να δει και Πατριάρχη και ιστορικό Γενάρχη μας, σαν τον Κο Κο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, τον Α’… ) και κυρίως να στηρίζεις μετά πάθους και τον θεσμό του “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ”, του αιώνιου Φάρου της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας και Σωτήρος του αιώνιου ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!.. Και σαν κατακλείδα, πρόσεχε πολύ τις παρέες σου και στην Ελλάδα!..

Σου αφιερώνω εσένα το τραγούδι “ΣΕΒΑΣ ΧΑΝΟΥΜ”, με τον Πασχάλη ΤΕΡΖΗ και στον φίλο μας τον Ακάρ, το: “Senden başka Kimsem Yok”, με την Σιμπέλ ΤΖΑΝ!.. Στο δικό σου άσμα, αν τα πάντα ξεχάσεις, “κράτα”, ως συμπέρασμα, την φράση: “Όλα είναι ακμή και παρακμή”!..

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

(Για σας, περισσότερο… , Τούρκοι)!

ΤΟΥΡΚΟΙ! ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΕΝΑΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΡΕ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΕΣΤΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, “ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ”, ΕΝΩ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ με ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΒΑΝΑΥΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ “ΡΩΜΗ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!..

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ“!

ΑΠΟ – ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ Π/Ν ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ “ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ”, ΠΟΥ ΛΕΜΕ! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΩ ΠΩΣ Ο ΚΕΙΜΕΝΟΣ ΞΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ… ΛΑΜΙΑΣ!.. (ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΟ Μ. ΑΣΙΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ “Η… ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΔΕΝΕΙ”)!..

ΜΗΠΩΣ, ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ “ΚΟΥΤΙΑ” ΤΟ Γ’ ΣΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ… Β’ ΕΘΝΙΚΗ Η 8Η ΜΧΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΙΜΙΑ, ΚΛΠ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. 

ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡ-ΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ) ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ Ε/ΥΠΑΜ;

ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20+ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΔΟΤΕΣ;

ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ “ΕΠΕΖΗΣΑΝ” ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ “IQ”;

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!.. 

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΜΜΕΝΕ… ΕΛΛΗΝΑΡΑ!.. ΟΥΣΤ ΒΡΕ, ΟΥΣΤ!.. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!.. ΑΝ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΣΑΝ… ΕΣΕΝΑ “ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ”, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ Η (ΔΙΑΖ) ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ… ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ… ΘΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ… ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ;

NA TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΕ… ΞΕΓΕΛΑΣΕ… ΜΠΟΥΛΗ! “ΠΑΡΤΟ”! “ΚΟΛΛΗΣΕ” ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΛΙΔΑ; ΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ” ΚΑΙ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ, “ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ“;

w1

ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ – ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ… ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, .. ! .. ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΚΥΛΙΑΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ… ΡΟΜΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ… ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ!.. 

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΚΟΚΚΙΝΕ… ΠΑΝΟΥΛΗ ΜΑΣ” !..

-/-