«ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ» ΣΤΟ … ΧΑΡΤΙ και ΟΧΙ ΣΤΟΝ … ΑΕΡΑ!

 1. Δραστηριότητες Τουρκικής Κυβέρνησης (Κ-Β)

     α. H τουρκική κυβέρνηση (Κ-Β) συμφώνησε, δύο ημέρες μετά από τις τελευταίες τουρκικές βουλευτικές εκλογές της 01-11-2015, με την πιο γνωστή και πιο μεγάλη αμερικανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων (PR), την «BursonMarsteller», προκειμένου αυτή:

          (1) Να εξασφαλίσει γενικώς στον Τ/Π-Θ Αχμέτ Νταβούτογλου επικοινωνιακή υποστήριξη.

          (2)  Υποστήριξη σε παγκοσμίου ενδιαφέροντος θέματα, όπως πχ στο «προσφυγικό».

          (3)  Να  τον  παρουσιάζει ως  μία  ανεξάρτητη  και  προσηνή προσωπικότητα, η οποία αγαπά το διάλογο.

          (4)  Ως έναν πολιτικό που θέλει να αυξήσει στην Τουρκία τη σταθερότητα και την ευημερία.

      β. Προς τούτο, θα συσταθούν ειδικά γραφεία («lobies»), στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, στην Ουάσιγκτον και στο Παρίσι.

      γ. Θα  δίνονται   ενημερωτικές   συνεντεύξεις  από την εταιρεία σε δημοσιογράφους για τα όσα θα πράττει ή δεν θα πράττει, κάθε φορά, η Τ/Κ-Β, ενώ θα παραγγέλνονται και ειδικά «ρεπορτάζ», τα οποία θα προβάλλουν την Τ/Κ-Β, τον Τ/Π-Θ, αλλά και την Τουρκία.

      δ. Έτσι, θα διορθωθεί, πιστεύεται, η ολοκληρωτική εικόνα που έχει «περάσει προς τα έξω» το «ΑΚΡ».

      ε.  Η εταιρεία θα ενημερώσει με σαφές έγγραφό της την ΕΕ για τη νέα της αυτή αποστολή!    

Απαιτείται σχολιασμός; Μάλλον όχι!

Ψάξτε (θα το βρείτε ενδιαφέρον) το πώς δουλεύουν διαχρονικά οι Τούρκοι στον υπόψη τομέα, Τούρκοι που πιστεύουν και ορθώς, διότι ανήκουν στην πολιτική – διπλωματική Σχολή των … Φαναριωτών, ότι «η πρώτη νίκη είναι η ψυχολογική»!

 2. Άρχοντες της προπαγάνδας, δηλ. του ψεύδους, ή πρίγκηπες της άγνοιας, ΔΙΑΒΑΣΤΕ και πάλι μπας και πάψετε να πουλάτε παραμύθια στον κοσμάκη!

       Στο Σουρούτς (Τ-Συριακά σύνορα) και στον Σιδηροδρομικό Σταθμό (ΣΣ) της Άγκυρας, πριν από λίγο καιρό, οι νεκροί ήσαν όλοι Τούρκοι κουρδικής καταγωγής, δηλαδή Κούρδοι!!! Ο δολοφόνος ήταν ο «ISIS»και η Τ/Κ-Β γνώριζε και το επέτρεψε!

      Σας ανέλυσα το θέμα «δις» και επ’ αρκετόν στο … θρυλικό «σάϊτ» και απέδειξα ότι τουρκικό κράτος και «ISIS» ήταν και είναι, τουλάχιστον (!), συνεργάτες!

      Γι’ αυτό … φωνάζω» προς τις Η.Π.Α. και λοιπούς στη Δύση:

      «Κύριοι έως πότε θα ανέχεστε να σας εμπαίζουν οι Μογγόλοι, οι δήθεν σύμμαχοί σας»; / Επίτηδες (!) δεν έχω γράψει ακόμα το 2ο μέρος του άρθρου: «Είναι οι ΤΕΔ φίλες των Η.Π.Α.»; «Έρχεται» όμως, όπως λένε και στο σινεμά, αν και έχετε καταλάβει ότι οι ΤΕΔ, δηλαδή το Τ/Κράτος, δεν τις γούσταραν τις Η.Π.Α., δεν γούσταραν τους Αμερικανούς και δεν τους γουστάρουν!..

      Η ε/φ των πιο ακραίων Τούρκων Εθνικο-Σοσιαλιστών «AYDINLIK», του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» / «VATAN PARTISI», έγραψε «παπάδες» σχετικά, προχθές (10-11-2015).

      Γι’ αυτό και η Κυρά Ντόχερτυ, η νέα … πανέξυπνη Αμερικανίδα Πρέσβειρα των Η.Π.Α. στην Κύπρο, ένοιωσε την ανάγκη να τονίσει την εμπιστοσύνη των Η.Π.Α. στις ΤΕΔ, απευθυνόμενη στους Τ/Κ στρατιωτικούς του Ψευδοκράτους, τους οποίους κάλεσε στην γνωστή πρόσφατη δεξίωση που παρέθεσε στα «ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ» της Κυπριακής Δημοκρατίας (Κ.Δ.), (Κ.Δ.) τουλάχιστον ακόμα!

      Βλέπετε πόσο ηθελημένα … «απρόσεκτοι» είναι οι Αμερικανοί, μία παγκόσμια δύναμη που σκέπτεται και δρα, όπως φαίνεται, «με μυαλό μικρού παιδιού», όπως είπε ο Νετανιάχου πρόσφατα για τον επικεφαλής του «State Department»;

      Και αμέσως – σχεδόν – μετά, βγήκε ο Αμερικανός «Εκπρόσωπος Τύπου», του ΥΠΕΞ νομίζω, και είπε «στα ίσα», «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ»!!! Και στην Ελλάδα ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΤΑ, που θα έλεγε και ο λαοφιλής Ν. Αλέφαντος. Στην Κύπρο τέλος, όχι μόνον δεν μίλησε κανείς, αλλά και πουλήθηκαν σε … άγνωστους ξένους, τα κόκκινα δάνεια! Πού είσθε Κε Κοτζιά; Πού πάτε στην Τουρκία Κε Πρωθυπουργέ; Κε Αναστασιάδη πού είστε κρυμμένος;

     Οι σχεδιασμοί, που ξεκίνησαν με την … τυχαία ή εξ ανθρωπίνου λάθους έκρηξη στο Μαρί, συνεχίζονται και κανενός … εξουσιαστή δεν ιδρώνει το αυτάκι!..

Τέλος, Κε Κλίντον τί συγγνώμη είχατε ζητήσει από την Ελλάδα για την Χούντα και την Κύπρο, μας εξηγείτε παρακαλώ; Ά ρε Θεομπαίχτες!    

 3. Γιατί το συνδετικό «και», ο συμπλεκτικός σύνδεσμος «και» παρουσιάζεται στην ΕΤ-1 ως σφυροδρέπανο; Θα το έχετε προσέξει φαντάζομαι! Είναι όλοι τους εκεί μέσα Κουκούδια; Μας περνάνε κανένα μήνυμα ή ό,τι άλλο, ή είναι απλά … ιδιώτες;

 4. Σε ποιά  χώρα  του  κόσμου, από τις δυτικές δημοκρατίες και υποτίθεται  πολιτισμένες, ένας – ΠΡΟΣΕΞΤΕ – Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, [εδώ επειδή κάνουμε … λεκτική «άμυνα» και πουλάμε και … δημοκρατική «μούρη», (ενώ είμαστε φασίστες του κερατά και έντιμοι αριστεροί μαζί),  το Υπόψη Υπουργείο το λέμε, εσχάτως, «Προστασίας του Πολίτη» ή «ΠΡΟ-ΠΟ»(!)], ποιός Υπουργός –γενικά- λοιπόν, θα δήλωνε ότι απειλείται η ζωή του, με αναφορά με ονόματα και διευθύνσεις και θα βρισκόταν μετά «εν πολλοίς» κατηγορούμενος;Απάντηση: Μόνον στην Ελλάδα!

Ερώτηση: Από πότε η ΜΑΦΙΑ είναι βαθμού ασφαλείας «ΑΠΟΡΡΗΤΗ» στην χώρα μας; Ήταν ποτέ ή είναι και σήμερα ακόμα «ΑΠΟΡΡΗΤΗ» στις Η.Π.Α., στην Ευρώπη, στην Κ. Αμερική (Μεξικό κλπ), στο Ισραήλ, πού; Για πείτε μου φίλοι μου!

Αν η ΜΑΦΙΑ (και στην Ελλάδα) είναι ή έγινε … διακρατική, πολυεθνική ή πολυπολιτισμική κλπ, τότε είναι τρομοκρατία, και όχι μαφία! Δεν ξέρουμε τί υπάρχει από τέτοιους στην χώρα μας και τους χρησιμοποιούμε, πού τάχα; Αν ζουν είναι πιο χρήσιμοι, από νεκροί; Ποιό το εθνικό όφελος και ποια η εθνική βλάβη; 

Για διαβάστε λίγο για την … ορθή χρήση του εθνικού … «έρματος», όπως αποκαλούσε ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, όλους αυτούς τους τύπους!.. Εκτός αν οι κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών λειτουργούν πλέον σαν … ΜΑΦΙΑ! ΧΑΙΡΕΤΕ!     

Επίσης!

Έως πότε θα χαρακτηρίζονται τα θέματα της εγχώριας «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», αν αυτά ΔΕΝ σχετίζονται με θέματα «Εθνικής Άμυνας» και με τον ξένο «παράγοντα», τον 21ο αι. (!) μάλιστα, «ΑΠΟΡΡΗΤΑ»;

Ακόμα κάτι! Αν ο Κος Πανούσης λέγει… παπαρίες, ρωτάω: Έναν βλάκα, έναν φαντασιόπληκτο, έναν τυχαίο, κάνατε Υπουργό Κε Τσίπρα να φυλάει μάλιστα τα … ντόπια πρόβατα και τους ξένους … λύκους;

Γελάει ο κόσμος και σας οικτίρει (!) Κε Τόσκα, (ήδη σας λένε στα φόρουμ «ο Κος, τώρα μιλάω εγώ»), Κε Παρασκευόπουλε και κυρίως Κε Τσίπρα! Δύο Υπουργοί τρέξατε για μηνύσεις κλπ Πόσοι Υπουργοί και Πρωθυπουργοί δηλαδή θα έπρεπε τότε να πάνε να καταθέσουν μηνύσεις και, και, και,  για το … Κυπριακό, κλπ.

«1η – δήθεν – φορά αριστερά», «ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ (!)» λοιπόν Κε φέρελπι Πρωθυπουργέ!  

 5. Μετά τον Χουσεΐν, τον ανηψιό του Οτζαλάν που τον … αυτοκτόνησαν στη Βιέννη, σειρά έχει η ανηψιά του Ντιλέκ, που ήρθε και στην Ελλάδα, αλλά έλαβε με την αναβολή της δίκης, (για την έφεση του έγκλειστου θείου της, που θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα, επειδή φάνηκε ας με συγχωρήσουν οι φίλοι Κούρδοι, υπερβολικά Α-ΦΕ-ΛΗΣ) … θερμούς γεννητικούς αδένες, η Λεϊλά Ζάνα, ο Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, ή κάποιος – α άλλη; Για πείτε μου! Μπορείτε να διαβάσετε πίσω από την μόνιμη μάσκα του τουρκικού στρατοκράτους; / Θυμίζω και τις 3 Κούρδισσες που είχαν «φάει» οι Τούρκοι στο Παρίσι πριν από 3 (;)! χρόνια, αν θυμάμαι καλά. Να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε φίλοι μου!

 6. Κε Π-Θ! Έλεος πια! Έως πότε θα αναμασάτε, όπως όλοι οι… προοδευτικοί αριστεροί την καραμέλα της Γαλλικής Επανάστασης και τον δήθεν Ουμανισμό; Ο.Κ. Σήμερα σας καταλαβαίνω! Κάτι έπρεπε να πείτε για τους πενθούντες Γάλλους! Αλλά κάντε μια προσπάθεια να αποβάλλετε και Εσείς σύνδρομα και πλέγματα! Τολμείστε!

Οι πρώτοι που μίλησαν για «ΙΣΟΤΗΤΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» δεν ήταν οι Γάλλοι των …  στοών, αλλά οι Αρχαίοι Έλληνες (!) και κυρίως «οι επί χρήμασι» παρέχοντες γνώση σοφιστές, όπως και οι Έλληνες που έφεραν την Αναγέννηση(!) στην Ευρώπη.

Τέλος, ο 1ος Ουμανιστής και ΓΝΗ-ΣΙ-ΟΣ (!) όχι ψεύτικος, (τουρκιστί «γιαλαντζί», επειδή πάτε στην Τουρκία),  ήταν ο γλυκύς Ιησούς, που σας εύχομαι να γνωρίσετε! Πρόκειται για το 2ο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος! («Αγίω Πνεύματι πάσι ψυχή ζωούται Κε Π-Θ»)

Φαντάζομαι εκείνος ο Πρέσβης σύμβουλός σας, ένας πράγματι πολιτικός «γάτος», ένας σοβαρός διπλωμάτης, που είχα να δω χρόνια, μετά τον συγχωρεμένο τον Μπίτσιο και κυρίως τον Κο Ζαχαράκη, τον είδα προ καιρού στο κανάλι «KONTRA», θα ξέρει να σας πει! (Μου διαφεύγει τώρα το όνομά του. Ένας μάλλον αδύνατος, με γυαλιά, περί τα 55 – 60 και μάλλον περί το 1.80 / Είχε «βγει» στον Κο Κουρή μαζί με άλλον έναν Πρέσβη, συστημικό).

 7. Τ/Στρατηγός (ε.α.) Ισμαήλ Χακκί Πεκίν / Κλαδάρχης Πληροφοριών Τ/ΓΕΕΔ (2007 – 2011):

 «Οι ΤΕΔ δεν γίνονται στρατός των Η.Π.Α.»! Όταν ρωτήθηκε για το αν θα εισβάλλουν οι ΤΕΔ στη Συρία.  Μεταφράστε εσύ τί σημαίνει η … ρήση του!

Σε κάθε περίπτωση σας γράφω πως μόνοι τους οι Τούρκοι δεν μπαίνουν στη Συρία! Οι Τούρκοι παραδοσιακά ενεργούν πολεμικά «από μόνοι τους» όταν έχουν λάβει υποσχέσεις σίγουρης νίκης! Θυμίζω εδώ τί είχε πει, ερωτώμενος, ο πολιτικός λύκος Ονούρ Οϊμέν, (του εξουσιάζοντος τουρκικού «Συμβουλίου των Σοφών»), για το Μαβί Μαρμαρά! «Έκανε λάθος ο Ερντογάν με το Μαβί Μαρμαρά. Ξέχασε πως πάντα η Τουρκία συνεννοείτο με τις Η.Π.Α. και μετά δρούσε»;

Αν τώρα μπουν οι Τούρκοι στη Συρία μαζί με ποιούς θα μπουν; Με τους 50 Αμερικανούς Κομάντος; Όχι βέβαια! Φυσικά έχουν τους ντόπιους περίπου 5000 Τουρκμένους, τους αντιπολιτευόμενους τον Άσαντ άνδρες του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» / «Özgür Suriye Ordusu», της «Αλ Νούσρα» και κυρίως τους 50.000 Ισλαμοπιθήκους του «ISIS», που ελέγχουν το 50% του συριακού εδάφους! (Άλλοι 30.000 πίθηκοι ελέγχουν το 40% του Ιράκ).

Ναι αλλά το «ISIS»πια ΔΕΝ παίζει, μετά το … Παρίσι. Είναι και οι Ρώσοι στη μέση που κάνουν «τζιζ», οι Ιρανοί που επίσης είναι εκεί και θέλουν εκδίκηση…, η Χεζμπολλάχ, κλπ!

Άρα τί θα κάνει ο Ακάρ; Θα αναμένουν οι Τούρκοι, όπως μέχρι τώρα, μία πιθανή ευρύτερη εκστρατεία της Δύσης στη Συρία, θα έλεγα στην ευρύτερη περιοχή και με προτέρα «δυτική» ανακήρυξη «NO FLY ZONE», όπως και την ανακήρυξη μιας «Ασφαλούς Περιοχής» (ουδετέρας δηλ.) και τότε θα μπουν και αφού προηγουμένως έχουν πάρει και ανταλλάγματα! (Νομίζω και πάλι ο Οϊμέν ήταν που ρώτησε ρητορικά την Τ/Κ-Β αν έχουν ζητηθεί και τί ακριβώς ανταλλάγματα για το Ιντζιρλίκ, όπου οι Η.Π.Α. «κατέβασαν» τους «φονιάδες αρμάτων» τα 10 νομίζω α/φ Α-14, και τα 12 α/φ F-15 / Πρέπει να έφτασαν και τα άλλα 6! Άλλωστε για να πάει να τα … επιθεωρήσει ο Ακάρ, με τον Α/ΓΕΑ, λογικά θα ήταν / είναι όλα).

Όμως και μαζί με άλλους να μπουν ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, διότι κυρίως το Αραβικό μίσος στην υπόψη περιοχή είναι βαθύ προς τους Τούρκους! Γι’ αυτό ΔΕΝ θα τολμήσουν, διότι θα χαθούν! Η Κεμαλική «Cumhuriyet» έγραψε σήμερα πως «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (όπως θέλει το μεταφράζει κανείς) ΣΤΙΣ ΤΕΔ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ»! Έχουν 55.000 κόσμο στα Τ-Σ σύνορα, για τα σύνορά τους, καθώς και για να υλοποιούν την … απειλή  ή άλλως πως να κάνουν αυτό που λέμε «επίδειξη δύναμης» ΚΑΙ 500 ΤΘνα οχήματα!

Αλήθεια! Γιατί δεν τους πείραξε ο «ISIS» όταν πήγαν να πάρουν τη μούμια του Σουλεϊμάν Σαχ; Τότε που μόνοι τους μπήκαν και βγήκαν και είχαν και νεκρό από … κυκλοφοριακή συμφόρηση των οχημάτων και των αρμάτων τους!

                                     ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!

Η Τουρκία παραδοσιακά ενεργεί αρχικά όπως τα κοράκια που περιμένουν το θάνατο της …  μελλοντικής τους τροφής, και μετά όπως τα κοράκια και η ΥΑΙΝΑ μαζί! Οι Ύαινες ξεσκίζουν το πτώμα κυριολεκτικά! Είτε «υπόσχεση σίγουρης νίκης» λοιπόν, είτε … «επί πτωμάτων, όπως οι ύαινες»!   (Γενικά αρέσκονται στους Νόμους της Φυσικής, στη πολεμική / επιχειρησιακή Γεωμετρία και στη Ζωολογία / Στους Κούρδους πχ εφαρμόζουν για χρόνια τώρα την τακτική της «Τίγρεως»).

Από πού, τέλος, τώρα προέκυψε η όλη συζήτηση; Η Υπουργός Αεροπορίας των Η.Π.Α. Κα Ντέμπορα Λη Τζέϊμς έκανε μία ομιλία πρόσφατα στο Ντουμπάϊ και είπε πως «δεν είναι αρκετή μία επιχείρηση από αέρος για να εκμηδενιστεί ο “ISIS”, αλλά απαιτείται και από ξηράς ενέργεια»! Έτσι άρχισαν οι Τούρκοι να … ερμηνεύσουν την … ποιήτρια!  

Οι Τούρκοι θα ήθελαν να περάσουν 20.000 άνδρες μέσα από την γραμμή «Κιλίς – Καρκαμίς», (μια γραμμή 110 χλμ.), αυτήν θέλουν να ελέγξουν, και νότια μέχρι την γραμμή Τζεραμπλούς – Αζέζ (εκεί δηλ. που είναι ο «ISIS») και να κόψουν την έξοδο των Κούρδων στην Α. Μεσόγειο, ενώ τα «FIRTINA» τους να κτυπήσουν, από τα σύνορα 40 χλμ μέσα, δηλ. στα όρια με τον «ISIS»! Ασφαλώς, για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε, με αεροπορική υποστήριξη των F-15C, που είναι ειδικά σε μάχη «από αέρα σε αέρα» και των F-15E, που είναι βομβαρδιστικά, καθώς και των αμερικανικών εξοπλισμένων «ΜΕΑ», «Predators»!        

8. Προσέξτε! Διαβάζω με αφορμή τη G-20! Η περιουσία 85 πλουσίων συνανθρώπων μας, είναι ίση με το μέγεθος (αθροιστικά εννοώ) της περιουσίας 3,5 δις ατόμων του Πλανήτη μας, δηλ. του μισού πληθυσμού της Γης! Έ-λε-ος! Εμπρός της Γης οι … κολασμένοι!…

9. Η Λέσβος ήταν και παραμένει 1ος ΣΤΟΧΟΣ του Τ/ΓΕΕΔ! Η τουρκική άσκηση ΕΠΣ «YILDIRIM 2015» / «ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2015», κατ΄άλλους «ΑΣΤΡΑΠΗ 2015», («δεν θα τα χαλάσουμε») έγινε στην ΖΕ της 19ης Μ/Χ ΤΑΞ του Αδραμυτίου, έναντι του Μανταμάδου της Λέσβου, ή άντε για κάποιους έναντι της Συκαμιάς ή Συκαμινιάς του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΗΤΗ ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ! Να θυμίσω ότι ο νυν Επχης της Στρατιάς Αιγαίου προέρχεται από την 19η Μ/Χ ΤΑΞ.

10. Διαβάζω στην ε/φ «Ταράφ» : «13 δις $ Η.Π.Α. το μαύρο χρήμα στην Τουρκία»!

Βλέπετε φίλοι μου τί γίνεται στα κράτη ΜΑΦΙΑ, στα κράτη μάλιστα που έχουμε στρατοΜΑΦΙΑ;

Δυστυχώς η … διανόηση των Πανεπιστημίων ΔΕΝ θέλει να δει την ΑΛΗΘΕΙΑ για την Τουρκία, εσκεμμένα!

Εκτός από εξαιρέσεις κάποιων καθηγητών, οι περισσότεροι φοβούνται μήπως τους φας το … φαγητό, μήπως τους φας την … Έδρα, που θα την … καταλάβουν, αν λένε ό,τι λέει το «διεθνές … επιστητό»!

Μια χώρα με τουλάχιστον 3 … Αργεντίνικες πτωχεύσεις, τα τελευταία 20 χρόνια, και όμως κάποιοι εγχώριοι μεγαλοσχήμονες Κοι συντηρούν το μύθο της ισχυρής οικονομικά Τουρκίας, της ακτύπητης στρατιωτικά Τουρκίας, της Τουρκίας με την φοβερή εξωτερική πολιτική, της Τουρκίας των 75 εκ. κατοίκων, κλπ.

 

                             ΟΙ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ» ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!

«ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»

ΥΓ. Άγγελε «επί των αθλητικών», αγαπητέ Εμμανουήλ, τι έγινε;

Έγινε δεκτό το αίτημα του «Τουϊτη» για ξένους διαιτητές στο ντέρμπυ της 21ης Νοε στη Λεωφόρο;  Είπε μήπως από ποιά Ήπειρο θέλει να είναι;

Περιμένω την κλήρωση των Διαιτητών, να δω τί θα πει και πάλι ο επίσημος Βάζελος και τί θα γράψει η σήψη και ο βόρβορος του … Σιαγώνα, του … Φαφούτη και λοιπών «αντικειμενικών» βαζελόφρονων,  δήθεν δημοσιογράφων…