“Πότε Βούδας, Πότε Κούδας”!..

Φίλοι μου!

1. Όποιος πιστεύει, όπως διάβασα στο “τσατσοσάϊτ”, ότι με την συμφωνία των Πρεσπών, “τελείωσε η… Μ. Αλβανία”, πρέπει να είναι “ιδιώτης”, ήτοι άτομο με βαθμό ηλιθιότητος, 80% ναι και άνω!..

Την παραπάνω πρόταση την έγραψα στις 10-02-2019 και στις 11-02-2019 είδα στο διαδίκτυο τον παρακάτω Χάρτη!

megalh albania

– Μόνον όσοι δεν ξέρουν τους λαούς από πάνω μας και δίπλα μας, μπορούν να ισχυρίζονται τέτοιες… ηλιθιότητες, αν ο στόχος τους δεν είναι η παγίδευσή μας!..

– Και κάτι ακόμα! Με όλους αυτούς τους λαούς, εμείς οι Έλληνες έχουμε πολεμήσει ή ορθότερα πολεμάγαμε για αιώνες! Είτε με τους Αλβανούς, είτε με τους Σλάβους (γνήσιους ή μπάσταρδους), είτε με τους Τούρκους, ακόμα και με τους Ευρωπαίους… Ιταλούς!.. Αυτό είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται στον αιώνα τον άπαντα ή ξεπερνιέται μόνον με… λοβοτομή! Γι’ αυτό και τα τελευταία 20+ χρόνια επελέγη ο λαός μας γι’ αυτήν, διότι αυτός εκρίθη από την “Διεθνή Εξουσία”, ως ο πλέον επικίνδυνος γι’ αυτήν!.. (Εθνική, πολιτιστική, ιστορική, κλπ λοβοτομή)!..

– Πάρτε το χαμπάρι! Μας πάνε, σε 1ο χρόνο, για την… Μελούνα!..

  • Δεν τα γράφουμε τώρα αυτά! Σας τα γράφουμε από τον Νοε. του 2015, όταν και “γεννηθήκαμε”!..

2. Πείτε στην Κα Μισέλ… , εκεί στην ΝΔ, ότι δεν ταιριάζει σε μια γυναίκα… επιπέδου, σε μια Κα, πόσο μάλλον σε μια βουλευτή και νυν υποψήφια Ευρωβουλευτή με το Κόμμα της, όπως είναι αυτή, να λέει την φράση “θα σε πάω αίμα, όπως αυτή είπε στην ΣΥΡΙΖΟ”-εκπομπή του νυν(!) “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ” Λιάτσου, στο “ΚΟΝΤΡΑ”, στον Πρόεδρο του κόμματος της “Νέας Δεξιάς”, Φαήλο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ότι η όμορφη Μισέλ υπερασπίζεται (;) στο Δικαστήριο, τον εκ Κερκύρας πρώην “κολλητό” συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη, … “γλυκούλη” Κο Γεωργιάδη, ο οποίος -αν κατάλαβα καλά- δικάζεται για παιδεραστία!..

– Με την φράση αυτή, η οποία από τα νεύρα της προφανώς, της ξέφυγε, η Κα Μισέλ, (μας) παρέδωσε το… ψυχογράφημά της!..

3. Ο Πατριάρχης μας είπε στην Χάλκη, στον Τσίπρα, (06-02-2019), όταν ήταν στον χώρο της Βιβλιοθήκης της Σχολής, πως, για ένα Κοράνι που το είχαν χαμηλά στην εκεί βιβλιοθήκη της Σχολής, ο ΡΤΕ του είχε πει, με νόημα, όταν είχε επισκεφτεί και αυτός την Σχολή, πως “εμείς το Ευαγγέλιο θα το είχαμε ψηλά”!

– Ρωτάμε τώρα Κε ΡΤΕ εσάς, επειδή υπονοήσατε πως οι Μουσουλμάνοι σέβεστε την Χριστιανική Θρησκεία και τον λόγο του Θεού μας (Θεού για εμάς και Προφήτη για εσάς), ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, (λόγος που κατεγράφη από τους 4 Ευαγγελιστές), ενώ εμείς τάχα δεν σεβόμαστε την δική σας, επειδή βρήκατε ένα ή ορθότερα το Κοράνι στα κάτω, χαμηλά ράφια της Σχολής της Χάλκης! Διαβάστε:

Επειδή μας σέβεστε, ως Θρησκεία, τόσο(!), αφήνετε τις γάτες να κυκλοφορούν ελεύθερες (πιθανώς να κυκλοφορούν και σκυλιά… ) μέσα στην δική μας “ΚΑΑΜΠΑ”, όπως είναι η “ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ”, για όλον τον Χριστιανικό Ορθόδοξο και ειδικά για τον Ελληνικό Κόσμο, στην δική μας ΜΕΚΚΑ”, όπως είναι η Πρωτεύουσά μας Κων-πολη, την οποία εσείς ακόμα κατέχετε;

– Αλήθεια σας είπε ποτέ κανείς δικός σας, αφού δικός μας, εννοώ Έλληνας, δεν νομίζω, (τους έχω “ζυγίσει” όλους τους σημερινούς πολιτικούς μας, καθώς και τους συμβούλους τους, και δυστυχώς τους βρήκα αρκούντως ελλειποβαρείς, στο κατά πόσον εμφορούνται από Πατριωτισμό, έστω ακόμα και “στο δακτυλάκι” του αντιστοίχου ιδικού σας Πατριωτισμού, και ασφαλώς και στην γνώση Ιστορίας), σας είπε λοιπόν ποτέ κανείς πως όταν εσείς ζητάτε αλλαγή της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του 1923, πως αν ποτέ, [σε μια φανταστική / σε μια υποθετική πάντα περίπτωση, (αν και με τον τωρινό διεθνιστή Π-Θ μας Τσίπρα, ποτέ δεν ξέρεις, ποτέ δεν θα πρέπει να παίρνεις  και για τίποτα όρκο, μ’ αυτόν στα “πράγματα”)], πως αν πάμε λοιπόν σε μεταξύ μας δίδυμες” ή και με Διεθνές… Καπέλο” συζητήσεις, (κάτι που διακαώς, χρόνια τώρα, επιδιώκετε), τότε θα πρέπει να συζητήσουμε και το θέμα της νομίμου κατοχής από εσάς της Α. Θράκης, [αφού, όπως ξέρετε πολύ καλά και εσείς, το 1923, την κατείχαμε κατ’ … απόλυτο τρόπο, η περιοχή ήταν ελληνικότατη, και υποχρεωθήκαμε να σας την παραδώσουμε, να την δώσουμε σε εσάς και συγκεκριμένα στους Κεμαλιστές και στον στρατό τους, ο οποίος δεν… υπήρχε, αφού ήταν διαλυμένος, λόγω του προηγηθέντος πολέμου, ναυτικό επίσης δεν είχατε, κλπ, σε αντίθεση με την Μχία μας του Έβρου, (υπό τον Στρατηγό Νίδερ, ως Δκτη και τον Στρατηγό Πάγκαλο, ως Υδκτή), η οποία… ανέμενε, ούσα εμπειροπόλεμη και παθιασμένη, παρά την μόλις προηγηθείσα ήττα – πανωλεθρία των ΕΕΔ, στην Μ. Ασία, στον Έβρο, κλπ], σας είπε επίσης ποτέ κανείς πως θα πρέπει να συζητηθεί και πάλι, εξ αρχής, ομοίως, και το θέμα του καθεστώτος / status, της Κων-πόλεως, αφού και εκεί κληθήκατε από τον Διεθνή Παράγοντα” (“Δ.Π.“) να πάτε / να εισέλθετε και η Πόλη, η οποία προηγουμένως κατήχετο απ’ αυτόν, σας παραδόθηκε, όπως ήταν η απόφαση των τότε Κοσμοκρατόρων;

– Τέλος, ασφαλώς και ειδικά στα 3 ιερά βιβλία των 3 μονοθεϊστικών Θρησκειών, (Ευαγγέλιο, Κοράνιο και Ταλμούδ), θα πρέπει να αποδίδεται ΠΑΝΤΑ η προσήκουσα ΤΙΜΗ, αλλά γενικότερα και στις θρησκείες αυτές θα πρέπει να αποδίδεται ΠΑΝΤΑ ο προσήκων σεβασμός! (Και μάλιστα θα υπεστήριζα, προς όλες ανεξαιρέτως τις υπάρχουσες Θρησκείες στον Κόσμο)!..

– Πάντως Κε ΡΤΕ, δεν διάβασα κάπου, εσείς ειδικά, που φέρεστε να είστε ειλικρινά και όχι υποκριτικά ΘΡΗΣΚΟΣ, να έχετε καταδικάσει τους βιασμούς Ε-Κ γυναικών και κοριτσιών, μέσα σε εκκλησίες και πάνω στις Άγιες Τράπεζές τους, το 1974, κατά την εισβολή σας στην Μεγαλόνησό μας (το “μας” κατά την άποψη πάντα του “σάϊτ” μας) Κύπρο!.. Αν σφάλλω / -με, που δεν νομίζουμε, “περάστε” το “πού και πότε”, τυχόν τέτοιας δηλώσεώς σας, στα ΜΜΕ σας και εμείς, σας βεβαιώ, θα την δούμε ή θα τις δούμε, (αν υπάρχουν περισσότερες της μιάς) και θα σας ζητήσουμε συγγνώμη!..

4. Για όσους, μετά από την πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, φοβούνται ανταλλαγή “εκλογής Μουφτήδων”, στην Α. Θράκη, απ’ ευθείας από την Μουσουλμανική μειονότητα, με τυχόν “άνοιγμα” της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, θυμίζω τις μυστικές πρόνοιες, της Λωζάννης! Άρα μην… φοβάστε!..

Ο Τσίπρας ναι, μονομερώς, μπορεί να δώσει στους Τούρκους τα πάντα και όχι μόνον τους… Μουφτήδες, οι Τούρκοι όμως, ποτέ και όχι, διότι ξέρουν τί σημαίνει “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ”, ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ” και κυρίως ξέρουν το πώς ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ  τα όποια εθνικά τους πολιτικά οφέλη / υλοποίηση διεκδικήσεων. (Θα είδατε, φαντάζομαι, το πόσο μαεστρικά καθοδήγησαν διπλωματικά οι Τούρκοι, όλο το διάστημα των Ε-Σκοπιανών διαπραγματεύσεων, τους Σκοπιανούς! Ο Ντιμιτρώφ άλλωστε, πήγε 1ο ταξίδι, αμέσως μετά από το κλείσιμο της συμφωνίας των Πρεσπών, με τους δοσίλογους των Αθηνών, στην Άγκυρα, πρωτίστως για ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ τους Τούρκους, για τις οδηγίες, συμβουλές και κόλπα”, που τους είπαν, έμαθαν, δίδαξαν, κλπ, κατά τις   Ε-Σ συνομιλίες, οι Μογγόλοι!.. Επίσης, ο Πρόεδρος των Σκοπίων Ιβανώφ, ο οποίος δεν υπέγραψε την συμφωνία, επειδή πλέον οι Σκοπιανοί θα είναι… φίλοι μας, και εμείς με την συμφωνία των Πρεσπών… αποκλείσαμε τους Τούρκους από τα Σκόπια, και λοιπές σχετικές παπαριές που έλεγαν όχι οι άσχετοι, αλλά οι εκόντες εθνοπροδότες κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, δήλωσε μόλις σήμερα πως ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Μακεδόνας”!.. Καταλάβατε! Τώρα τί ακριβώς ήταν ο Κεμάλ, ας το αφήσουμε για άλλη φορά!..

  • Όταν, προς τα τέλη της 1ης 10ετίας του 21ου αι., ένας Άγγελός μας είχε πάει σε κάποια πόλη της πΓΔΜ, μαζί με έναν Αξκό, (συμπατριώτη των Αρχηγών της ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗΣ διοικούσας τις πληροφορίες στην χώρα μας κλίκας), και μπήκαν σε σλάβικο καφενείο για καφέ, ο… Καφετζής όταν τους είπε ότι είναι Έλληνες, τους έδιωξε, λέγοντάς τους πως αν θέλανε καφέ, να πήγαιναν στο διπλανό τουρκικό καφενείο, όπερ και εγένετο!..
  • (Αυτό είναι ένα πολύ απλό και απολύτως αληθινό παράδειγμα, για όσους πιστεύουν πως οι λαοί, ιδίως εδώ στην… γειτονιά μας, είναι… φίλοι και πως οι πολιτικοί… φταίνε, κλπ, κλπ, κλπ, για όσους αναμασούν ύπουλα αυτήν την γνωστή παλαιά κομμουνιστική προπαγανδιστική καραμέλα για τους λαούς, λέγοντας πως τώρα, με τις Πρέσπες, Να! Κυττάξτε Έλληνες, τώρα θα είμαστε αγαπημένοι, κλπ” ή -πολύ περισσότερο- για όσους λένε πως “με τις Πρέσπες ασφαλίσαμε τα βόρεια σύνορά μας”, και λοιπές “στημένες”… υπουλοπαπαριές των ντόπιων “ΣΟΡΟΣ-ΟΡΓΑΝΩΝ“)!..

Το 2023 αγαπητοί μου, (με βάση τα “Μυστικά Πρωτόκολλα”, της Λωζάννης), με την διάλυση της Τουρκίας, [που εμμέσως μεν, αλλά πολύ έξυπνα δε, πρόσφατα παρουσίασε ο νυν Α/ΥΠΕΞ Κος ΠΟΜΠΕΟ, με αφορμή τα τραγικά τεκταινόμενα στην Βενεζουέλα, που όμως καμιά… “Παγκοσμιοποίηση” δεν βλέπει, κανείς… Ομπάμα και καμία… Κλίντον, (διότι αν τα… έβλεπε, δεν θα υπήρχε τώρα Μαδούρο… πουθενά στην Γη μας), παρουσιάζοντας τον χάρτη με “κομμένη” στα 2 την Τουρκία / πετυχαίνοντας “με ένα σμπάρο – δηλαδή τουφεκιά – 2 τρυγόνια”], η “Διεθνής Εξουσία” θα επικυρώσει ή καλύτερα θα επαναβεβαιώσει (δίκην… UPDATE”), με ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ τρόπο, την ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ του Πατριαρχείου μας στην Πόλη και τον τίτλο του Πατριάρχη (μας), ως ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ!..

Οι Τούρκοι ήθελαν (στην πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στην χώρα τους) να ακούσουν τις ελληνικές απόψεις για όλα τα θέματα και ειδικά του Τσίπρα, (ΣΥΡΙΖΑ), αφού με βάση τις πιθανότητες, τους… Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ, τη νοθεία, κλπ, (σχεδιάζεται να ψηφίσει σχεδόν όλη η στην Ελλάδα Α. και ΝΑ Ασία) μπορεί να ξαναείναι Π-Θ και να χειριστεί αυτός τα μυστικά πρωτόκολλα της Λωζάννης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, λίγο πριν το… ΟΡΟΣΗΜΟ του 2023!..

(Φανταστείτε επίσης! Στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση” και την ΕΘΝΙΚΗ μας ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ, ήτοι το 2021, πόσο αξία θα έχει για τους “Διεθνείς Εβραίους”, που έχουν προγράψει την χώρα μας, στην εξουσία στην Ελλάδα να ευρίσκεται η διεθνιστική πολιτική συμμορία του Τσίπρα)!

Και πράγματι τις… άκουσαν τις απόψεις Τσίπρα, κλπ, (επί 2 και 1/2 ώρες) ο… ΡΤΕ, ο / η μεταφραστής και η… ΜΙΤ, με την παγίδευση του χώρου, της συζητήσεως!..

– Να θυμάστε (το ξαναγράφω για πολλοστή φορά) πως οι Τούρκοι, την παραπάνω, για άλλη μια φορά, αναφερθείσα διάλυσή τους (2023), προσπαθούν να αποφύγουν και μάλιστα… απεγνωσμένα και γι’ αυτό… αγωνίζονται, έμπλεοι, όχι… εκνευρισμού, όπως ακούτε να λέγεται στην ημεδαπή από κάποιους, μεταξύ των οποίων και από την ψευτορωμαιϊκη Κ-Β μας, αλλά έμπλεοι κεκαλυμμένου πανικού, προς όλους τους άλλους, πλην ημών όμως, των Ελλήνων, αφού εμείς, η Ελλάδα και οι Έλληνες, και ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ είμαστε και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ”, ελέω Τσίπρα, για 99 ή 115 χρόνια είμαστε, με το “Υπερταμείο”, (όπου έχει ξεπουληθεί σχεδόν όλη η ιστορική και πολιτιστική μας εθνική κληρονομιά), και πολιτικούς με νοοτροπία… “Διεθνούς Δούλου” έχουμε και διηρημένοι, αλλά και αλωμένοι από τους “Διεθνείς Εβραίους” (συνεχώς αναφέρουμε το “ποιοί” είναι αυτοί και δεν εννοούμε… ονόματα) είμαστε, και, και, και!..

– Το ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ, με ή χωρίς ΡΤΕ, (μάλλον χωρίς, όπως έχουμε πει – γράψει – εξηγήσει – επιχειρηματολογήσει – αναλύσει εδώ και προ πολλού μάλιστα καιρού), θα είναι η τελευταία τ/λύση, ως κρατική δηλαδή ενέργεια, όπως αυτή του κάθε “πνιγμένου που πιάνεται από τα μαλλιά του“!.. Και θα είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!.. (Διαβάστε μας “εδώ και πίσω”, κάνοντας “σαϊτ(ο)… τουρισμό” και θα εννοήσετε πλήρως γιατί οι Τούρκοι θέλουν ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ “ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ”)!..

ΠΡΟΣΟΧΗ: (Άλλη… διατύπωση, για… “βαρείς” αναγνώστες μας)!

  • Ο διεθνής δισκελής… “πεζός” διάδρομος (στην… καθαρεύουσα δισκελής “Οδικός Άξονας”) ΕΓΝΑΤΙΑ” και “Β. ΕΓΝΑΤΙΑ, (διάδρομος που άγει κατ’ ευθείαν στο Στρατηγικό… Κέντρο της Γης / λέγε με ΣΤΕΝΑ και ΠΟΛΗ), έκλεισε” αναίμακτα για την Δύση, η οποία με τις Πρέσπες “σφράγισε” πλέον και τα 2 σκέλη του!
  • Επίσης, πλην των στρατιωτικών… αναγκών της, η Δύση (η ΕΕ κυρίως, αλλά και το ΝΑΤΟ, λέγε με… Η.Π.Α.) εξασφάλισε και τον διάδρομο (που πια μπορούμε να τον λέμε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ… εύκολα και άκοπα) ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Αυτός προς τα κάτω, προς τα νότια, “περνάει” ενεργειακά από το Αιγαίο (25ος Μεσ-νός) και φτάνει και Κρήτη και Καστελόριζο (“κούρμπα” προς Α. Μεσόγειο)! Το Αιγαίο όμως, όπως εκτιμούμε, θα “ανοίξει” ή καλύτερα δεν θα “κλείσει” αναίμακτα, όπως το αυτό και η Α. Μεσόγειος, στην οποία δεσπόζουσα θέση κατέχει η ΠΟΛΥΠΑΘΗ, μέσα στους αιώνες, Κύπρος μας!
  • Επίσης!
  • Λόγω του 2023 και των μυστικών προνοιών της Λωζάννης, η ανακοινωθείσα “συντεταγμένη”, μέχρι το τέλος Απριλίου, του 2019, αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία, (και ΠΡΟΣΕΞΤΕ και η λίαν όμοια και ησύχως ήδη υλοποιούμενη από καιρό, αμερικανική μερική ή επιλεκτική αποχώρηση από την Τουρκία, με διάφορους κάθε φορά λόγους και προφάσεις), εκτιμάται ως μη αιφνιδιαστική, αφού τα Πεδία Τουρκία και Συρία, (ειδικά αυτό της Τουρκίας), λίαν πιθανώς να… μεταβληθούν, αν η Δύση “δεν τα βρει” με την Ρωσία, σε έναν ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΩΝ (ΘΕ)! Άρα θα έπρεπε / θα πρέπει ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ… στρατηγικά, ήτοι μετά μεγίστης προσοχής και κυρίως στο “πού”, σε ποιές περιοχές!.. Γι’ αυτό και ακούτε / – με, εδώ και λίγο καιρό τώρα, πως Πολωνία, Ρουμανία και… Σκόπια (πρώην πΓΔΜ και πλέον “Β. Μακεδονία”, λόγω… Τσίπρα), θα μετατραπούν σε δυτικές… πυρηνικές Βάσεις και λοιπές στρ-κές εγκαταστάσεις!
  • Το αυτό και η χώρα μας! (Εννοώ ότι θα μετατραπεί σε μια μεγάλη αμερικανική Βάση, όπως μέχρι τώρα ήταν η Τουρκία, η οποία, όπως έχουμε πει, αμυντικά “σκεπτόταν” πάντα δυτικά ή ΝΑΤΟ-ΪΚΑ και μόλις προ ολίγου καιρού άρχισε να σκέφτεται αμυντικά… εθνικά)!.. Νομίζετε ότι τυχαίως ο Καμμένος πήγε στις Η.Π.Α. και είπε ελάτε “ιδού η χώρα – βάση σας” Αμερικανοί;Νομίζετε ότι ο Τσίπρας δεν ήξερε τίποτα; “Των Οπισθίων τα εννεαήμερα”! Τουτέστιν “του κόλου τα εννιάμερα” ήταν η όλη τότε Τσιπροστάση!.. Ο Τσίπρας είναι η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΟΦΙΣΜΟΥ, το… πρακτικό λεξικό της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑΣ, είναι βαθειά ΚΥΝΙΚΟΣ και κυρίως βαθειά ΔΟΛΙΟΣ, όπως και βαθειά “ΚΡΥΦΟΣ”, (ΚΡΥΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ”, όπως λέμε), και προκειμένου να πείσει, δεν διστάζει να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, μαζί με τα λοιπά μίσθαρνα Όργανα – Συνεργάτες του!

-/-

* Άκουσα και πάλι (αυτήν την φορά τον γλειώδη Κατρούγκαλο) από του βήματος της Βουλής, να αναμασά και να αναμηρυκάζει την γνωστή κομμουνιστική προπαγάνδα, που περικλείεται στην φράση “ΙΔΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ” που είχε πει ο Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, η τεράστια αυτή ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, στον “δίμετρο” Αμερικανό Στρατηγό ΒΑΝ ΦΛΙΤ, παρουσιάζοντάς του “σώμα” ελληνικής στρ-κής δύναμης, στην χώρα μας, λίγο προ της αναχωρήσεώς του για την Κορέα!

α. ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να αρνηθεί την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ και τον ακραιφνή ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, του πολιτικά ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ! 

β. Ο Κανελλόπουλος εννοούσε πως οι Αμερικανοί μπορούσαν και έπρεπε να βασιστούν τότε στον ελληνικό στρατό, στο ελληνικό εκστρατευτικό σώμα, (θυμίζω ότι στην Κορέα πήγαν και οι Τούρκοι, που μας ακολουθούσαν τότε σε πολιτικές πράξεις, στο Διεθνές Πεδίο, όπως και μέχρι το 1996, τα Ίμια και τον θάνατο του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), έναν στρατό που οι Η.Π.Α. είχαν μεταπολεμικά οργανώσει, εξοπλίσει και εκπ-σει!.. 

γ. Η τότε εποχή ήταν η σκληρή εποχή του “Ψυχρού Πολέμου” και η Ελλάς η μόνη χώρα της περιοχής, με 3 σκληρές κομμουνιστικές χώρες στα Β. σύνορά της, τα οποία (και θεωρητικά ακόμα, ήτοι “ψεύτικα” αν θέλετε κάποιοι / για εμάς πραγματικά) απειλούντο και εμείς αμυντικά θα έπρεπε να σκεφτόμασταν και σκεφτόμασταν ΝΑΤΟΪΚΑ! 

δ. Ο Βαν ΦΛΙΤ ήταν στην Ελλάδα, από τη 10ετία του 1940 και συγκεκριμένα παρακολούθησε το πέρας του ΑΝΤΙ-ΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΥ Αγώνος, εκφράζοντας επανειλλημμένως τον θαυμασμό του για τον Εθνικό Στρατό και τα στελέχη του!

ε. Είναι τουλάχιστον ΥΒΡΙΣ να εκστομίζεται από στόματος ενός σκληρού ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ και συνεπώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, τέτοια αναφορά και μάλιστα παραποιημένη!

στ.  Έτσι ο… δεξιός (demek) Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, το τεράστιο αυτό ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, που αγωνίστηκε για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, (από την Μ. Ανατολή ακόμα) φιλοφρόνηση έκανε προς τον Α/Στρατηγό ή άλλως σε επιβεβλημένη πολιτική πράξη προέβη και την εξέφρασε όπως εκείνος έκρινε την στιγμή της εκφοράς της υπόψη φράσης του και πάντως λέγοντας την αλήθεια!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:  

– Ο Π. Κανελλόπουλος όχι μόνον πολιτικός δούλος των Η.Π.Α. δεν ήταν Κε Κατρούγκαλε, όπως εσύ και η διεθνιστο-νεο-κομμουνιστο-παρέα σου γίνατε και είστε, αλλά ήταν ένας μέγας Έλληνας πολιτικός δάσκαλος και θα έλεγα, (αν τον διαβάσεις θα το δεις και εσύ), μέγας πολιτικός φιλόσοφος!

Γιατί όμως τα βάζετε με τον Π. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟ, που δεν σας πολέμησε ως Αριστερά, (αν πούμε ότι κάποτε η νυν πολιτική φάρα σου ήταν “Αριστερά”, υπήρξε δηλαδή ποτέ “Αριστερά”), αλλ’ αντιθέτως λειτούργησε, (όντας γυναικάδελφος του Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και επηρεάζοντάς τον στην κατεύθυνση αυτή), στο να αδειάσουν από Κομμούνια, σχεδόν παντελώς, τα… ξερονήσια ή οι… ξεροπεριοχές, όπως η Γυάρος, το Τρίκερι, κλπ, αμέσως μεταπολεμικά ή που επίσης συνέβαλε στο όχι μόνον να μην εκτελεσθούν ένιοι των αεροπόρων, αλλά να αθωωθούν σχεδόν όλοι οι Αεροπόροι αργότερα, στην περίφημη “Δίκη των Αεροπόρων, στη 10ετία του 1950, επί 1ης Π-Θ γίας K. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

 Γιατί δεν τα βάζετε ρε “πολιτικά ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ”, πχ με τον “Γέρο της Δημοκρατίας, που σας έβαλε -κατά Ζαχαριάδη- σε ένα τσουβάλι σακί μπουνταλάδικα και σας πέταξε στα σκουπίδια, με τον Θ. ΣΟΦΟΥΛΗ, με τον ΠΛΑΣΤΗΡΑ, με τον “δικό” σας τον ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ, και γενικά με όλους αυτούς τους Έλληνες πολιτικούς που πολέμησαν κρυφά και φανερά και ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΣΣΔ, που πολέμησαν ώστε να ζήσει ο λαός μας από το 1950 και για κάποιες 10ετίες, μέχρι περίπου σήμερα, πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ως μέρος του “ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, αυτόν που και εσείς και εσύ ειδικά γουστάρεις, αφού και τις Η.Π.Α. και το ΝΑΤΟ και τους δήθεν… αριστερούς Κοσμοκράτορες “Διεθνείς Εβραίους” προσκυνήσατε, αλλά και έφτασες να ντύνεσαι ρε γελοίε, σαν τους… κακούς Δυτικούς, με πανάκριβα κοστούμια και… μαντηλάκια!.. Σουπιές και Οχιές!..

– Άκουσες λοιπόν κάποτε την ρήση αυτή και βγήκες να την… αναμασήσεις παλιο-πολιτικέ παπάρα!.. ΠΑΤΕ ΠΛΥΝΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ, πολιτικές οχιές, έ οχιές!..

– Σε ό,τι αφορά τον Κουμουτσάκο, Κε Κατρούγκαλε (Κε Κουμουτσάκο ΠΡΟΣΕΞΕ, διότι είσαι σκιώδης -υποτίθεται- ΥΠΕΞ) ωραία σου απάντησε, αφού η αναφορά και μόνον στο “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” αρκεί για να καταδείξει όχι την… έξοδό μας από τα… Μνημόνια, αχαχαχαχαχαχαχαχα, αλλά το πολιτικό αχαρακτήριστο “ποιόν” σας, αλλά είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να μην γνωρίζει το ιστορικό της φράσεως αυτής και να μην είναι σίγουρος στο αν ελέχθη και από ποιόν!..

(Επίσης και με την ευκαιρία, Κε Κουμουτσάκε! Ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε πρόσφατα, με την ονομασία σας ως “ΠΥΡΑΥΛΟΣ”, σε κάποιον Κο Μουσά, έγκλειστο στις Φυλακές, άτομο της ΜΑΦΙΑ(;), ο οποίος -κατά Καμμένο- σας είχε αποκαλέσει έτσι! Επειδή το αξίωμά σας θα είναι και πάλι υψηλότατο σε μια πιθανή εκλογή της ΝΔούλας, ως Κ-Β σης, θα θέλατε να πείτε στο λαό μας, τα “τί” και “πώς”, με αυτόν τον Μουσά ή … κάπως έτσι και εσάς; Ευχαριστώ)!..

  • -/-

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ (Μετά το τέλος του Αστερίσκου).

  • Ήδη έχουμε δώσει την… Ηλεία, την Λάρισα, την Κρήτη, (την Β. Ελλάδα την “πήραν” μόνοι τους “αέρα” εδώ και χρόνια οι Η.Π.Α.), ενώ ζητούν την Αλεξ-πολη, [και ΟΡΘΟΤΑΤΑ πράττουν(!) ως Δύση και όχι μόνον για τον σχεδιασθέντα εκεί “Σταθμό Υγροποιήσεως Φυσικού Αερίου”, αλλά κυρίως για στρ-κούς λόγους, αφού η πόλη αυτή είναι “μάτι” κυρίως προς τα κρίσιμα ανατολικά… μέρη, κλπ], ενώ εκκρεμεί και το ποιά νησιά θα πάρουν για Βάσεις, κλπ!
  • Γι’ αυτό και ακούσατε τον Καμμένο, σε γνώση πάντα του Τσίπρα, να δίνει (λες και ήταν κληρονομιά του πατέρα του) από τις Η.Π.Α., στις Η.Π.Α. πχ την Κάρπαθο, ίσως την Λήμνο(;), ίσως την Σάμο(;) που “έπαιζε” από εποχής Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ως αντάλλαγμα προς την Τουρκία, σε μια πιθανή τότε ένωση της Κύπρου μας, με την Ελλάδα, κλπ! (Γι’ αυτό και κάποιοι “περίεργοι” στην χώρα μας παρουσίαζαν, τα τελευταία ειδικά χρόνια, μέχρι και την… Ικαρία, ως σχεδόν 1ο τουρκικό στόχο και όχι μόνον επειδή το νησί αυτό είναι η πατρίδα της 2ης συζύγου του πρώην ΥΠΑΜ Π. Καμμένου ή και όχι επειδή αν δει κανείς τον Χάρτη, η εκεί περιοχή περίπου χωρίζει το Αιγαίο στα 2)!..
  • Οι Η.Π.Α. όμως και το ΝΑΤΟ, εκτιμούμε πως δεν έχουν ακόμα επιλέξει… λεκτικά (δηλαδή δεν μας έχουν πει ακόμα τις όποιες σχετικές… ελληνο-νησιωτικές αποφάσεις τους), διότι “πάνε για το κόλπο γκρόσσο”! Ποιό πιθανώς να είναι αυτό; Πιθανώς να είναι η δημιουργία νέου καθεστώτος στο ελληνικό Αρχιπέλαγος, με αποκοπή αυτών από τον ελληνικό κορμό, (αυτών που είναι δίπλα στα Μ. Ασιατικά παράλια), μετά από μια Ε-Τ μείζονα ή ολιγότερο μείζονα -πάντως όχι ελάσσονα- σύγκρουση, που ειδικά οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” των Η.Π.Α., από εποχής Κλίντον ακόμα, είχαν σχεδιάσει και μεθοδεύσει να κερδίσουν οι Τούρκοι!
  • Θυμηθείτε πχ πιο παλιά, το 1987, όταν Αμερικανοί Π/Ν ντυμένοι με τ/στολές είχαν πιάσει επίκαιρες θέσεις απέναντι από τα ελληνικά νησιά, ενώ ο Αμερικανός πολιτικός… “Άρχοντας του Σκότους”, κατά Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, συντόνιζε τα πάντα μέσα από το Τ/ΓΕΕΔ!..
  • Το σχέδιο αυτό (αυτός τουλάχιστον ήταν και είναι ο στόχος), σαν το πιο καλό για την Ελλάδα αποτέλεσμα, αναφέρει, μετά από στρ-κή ήττα της χώρας μας, την ουδετεροποίηση των παραπάνω νησιών και την δημιουργία ακόμα και “Κράτους – Νήσων” ή αλλιώς αυτόνομου Νησιωτικού Αιγαιακού Κράτους!.. [Θυμηθείτε τί “παίζετε”, για τους ίδιους ενεργειακούς λόγους, χρόνια τώρα, (θα έλεγα από το 1967 και μέχρι σήμερα), στην Κρήτη μας! (Ο ενεργειακός πλούτος, ειδικά αυτός της Α. Μεσογείου, είναι γνωστός και καταγεγραμμένος στο Αγγλικό ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ, από την 10ετία του 1930! Μην πιάνεστε… κορόϊδα)]!
  • Γι΄αυτό και οι Τούρκοι ανέφεραν ως ένα από τα θέματα της “ατζέντα” ΡΤΕ – Τσίπρα, και τα νησιά!.. (Ξέροντας φυσικά και το τί πρεσβεύει, ως πολιτικός, ο Τσίπρας, που είναι σε θέση να τα δώσει όλα, αν του δώσουν και κανένα ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης… ακόμα! Αν και βολεύονται ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (“ξένοι” + Τσίπρας) με μια ακόμα… Τσιπροτετραετία!..
  • Επίσης! Γι’ αυτό οι Τούρκοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, αχαχαχαχαχαχαχα, πόσα και ποιά ακριβώς νησιά διεκδικούν από εμάς, και άλλοτε αναφέρονται πχ σε 152, άλλοτε σε 34, σε 17, και δεν ξέρω και εγώ σε πόσα!.. Παραλληλίζονται στο θέμα πολιτικά, με τις Η.Π.Α. (“Διεθνή Παράγοντα”) και… περιμένουν, ικανοί όντες ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΪΚΟ ΚΟΣΜΟ, ήτοι συνθήκες, συμβάσεις, να κάνουν την νύχτα ημέρα, κλπ, προκειμένου να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ (αρχικά) και να ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ (2ος στόχος), αν κατορθώσουν (σε πείσμα της Λωζάννης, του 1923) να ζήσουν, ως Κράτος!..
  • Καταλάβατε τώρα φίλοι μας, γιατί ο Καμμένος δείχνει να μην φοβάται ότι θα καταλήξει σε “Εθνικό Δικαστήριο”, ως συγκατηγορούμενος της πολιτικά “Πατριδο-ξεπουλητικής” Τσιπροπαρέας, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, για τον κοινό τους ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΘΙΑΣΟ;
  • [Διότι, ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ!!! Ό,τι παρακολουθείται στις… τηλεοπτικές οθόνες σας ή διαβάζετε στα “σάϊτ” και στις ε/φ, είναι ένα -σε συνέχειες- κακοπαιγμένο εκ μέρους τους θεατρικό σενάριο! (Τσιπρο-Καμμενικό)! Ναι, μέχρι και σήμερα! Έχουμε γράψει σχετικά, εδώ και καιρό! Βρείτε μας “πίσω” και διαβάστε μας και πάλι! (Και για τον Αποστολάκη επίσης είχαμε γράψει ΕΓΚΑΙΡΩΣ)]!..
  • Διότι ο μεν Καμμένος θεωρεί ότι θα τον… σώσουν οι Αμερικανοί ή οι Ισραηλινοί, τους οποίους παρακάλαγε να τον… στρατολογήσουν, ενώ ο Τσίπρας και οι “συν αυτώ” (οι μεγαλοσχήμονες φυσικά, όχι η πολιτική… μαρίδα) πιστεύουν ότι θα τους σώσουν οι Ρότσιλντ, ο Σόρος, κλπ, για τους οποίους εργάστηκαν και εργάζονται, κοροϊδεύοντας ασύστολα τον λαό μας! (Ειδικά η πολιτική ΑΠΑΤΗ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, του 2015, που ο Τσίπρας μας είπε, και πάλι φτύνοντάς μας, πως την αποκάθαρε στο λαό, με τις 2ες τότε βουλευτικές εκλογές και με την επανεκλογή του, αφού αν ήταν έτσι δεν θα υπέγραφε μετά το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, από τους Έλληνες… ψηφοφόρους φυσικά και όχι από τους νέους, πχ… Ασιάτες ψηφοφόρους του)!..
  • Οι Τσιπρικοί, θα με θυμηθείτε, θα πέσουν θύματα της πολυαγαπημένης τους και χιλιο-ειρημμένης, απ’ αυτούς, “Λαϊκής Εξουσίας” και κυρίως της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ”, όταν θα αρχίσει να χύνεται εσωτερικά ή σε οποιαδήποτε με ξένους πολεμική κόντρα ή σύγκρουση, ελληνικό αίμα!.. [Κε Τσίπρα, η χρυσή… αγάπη σας για τον Μαδούρο, μήπως έχει να κάνει, εκτός από τις διακοπές και τα… Κοχίμπα, όπως ακούω, και με την μη παράδοση της εξουσίας εκ μέρους σας, σε περίπτωση ήττας σας; Ο Αμερικανο-τραφής Κος ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ (Α/ΕΥΠ) μήπως ξέρει τίποτα σχετικά];

5. Ο Τσίπρας δεν έπρεπε να ξέρει ότι ποτέ δεν γυρνάει τα οπίσθιά του ο κάθε υψηλός επίσημος, όπως πχ αυτός, στον όποιο Επίσκοπο, Αρχιεπίσκοπο ή Πατριάρχη, κλπ, που ευρίσκεται μέσα στην εκκλησία, στην δεσποτική θέση, όταν κάθε φορά πάει να πάρει την θέση του δίπλα του, σε επίσημες και μη εκδηλώσεις, πχ ένας Π-Θ, ένας Υπουργός, κλπ, όπως προχθές στην εκκλησία στην Ν. Χάλκη έκανε ο Τσίπρας, προς τον Πατριάρχη;

6. Στην ελληνική γλώσσα υπάρχει, σας θυμίζω, και η κλητική πτώση! Έτσι δεν υπάρχει η προσφώνηση και δεν λέμε πχ Κε Καμμένο, αλλά λέμε Κε Καμμένε, κλπ! Επιτέλους πια! Καταλάβατε!..

7. Κε Χίε! Όταν κοιμάται ο δυστυχής είναι ο τίτλος του τραγουδιού, με ερμηνευτή τον Στ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.

8. Για να προβεί κάποιος σε ανάλυση, όχι μόνον της επίσκεψης του Τσίπρα στην Τουρκία (05-06/02-2019), αλλά γενικά, θα πρέπει να έχει όλη τα δεδομένα και ακριβώς! Άρα τί μου ζητάς φιλαράκο; Δώσε μου όλα τα δεδομένα και “θα σου κάνω… παπάδες”!..

9. Πώς δηλαδή θα είναι η Κύπρος συνολικά στην ΕΕ (λέμε τώρα, σε περίπτωση δημιουργίας Ομοσπονδίας ή… Συνομποσποινδίας στην Κύπρο) και η Τουρκία όχι, έχοντας και την δυνατότητα μάλιστα της επέμβασης, δια του “status” των εγγυήσεων, από τις οποίες δεν πρόκειται, όπως λέει, ποτέ να αποστεί; (Όπως ποτέ δεν θα κάνει πίσω και από την μη αποχώρηση των ΤΕΔ, από την Κύπρο / “Κατεχόμενα”)!..

Κε ΡΤΕ! Τόσο θράσος πιά!.. Να ζητάς ισοτιμία, (παρουσία του… σιωπηλού Τσίπρα) Ε-Κ και Τ-Κ! Είναι ποτέ δυνατόν; Μια ζωή η αναλογία ήταν 80 Ε/Κ προς 20 Τ/Κ! Πώς λοιπόν η όποια λύση δεν θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ετεροβαρής, ήτοι δίκαιη; (Για την περίπτωσή μας πάντα)!.. Τί είναι αυτά που λέτε ρε Τούρκοι πιά; Εκμεταλλεύεστε το ότι στην ελληνική πλευρά ισχύει η… ρατσιστική ρήση: “Μάθανε πως πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι Γύφτοι”;

10. Πράγματι! Έπρεπε να γράψουμε α/δ Ελευσίνας και όχι Σπάτων, κατά την επίσκεψη του Τσίπρα στην Τουρκία, αφού από την Ελευσίνα έφυγε ο Ε/Π-Θ για την Τουρκία!.. Συγγνώμη φίλε!..

11. Το ακούσαμε και αυτό στην εκπομπή ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Τί; Πως ο τραγουδιστής Θέμης ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ είναι ο Έλληνας ΦΡΑΝΚ ΣΙΝΑΤΡΑ!.. 

ΣΧΟΛΙΟ: “Τούρκοι βαστάτε τ’ άρματα” !.. Έλεος πια ρεεεεεεεεεεε!..

12. Και τί δεν ακούσαμε για τον Ιμπραήμ Καλίν, τώρα που πήγε ο Τσίπρας στην Τουρκία! Μέχρι και ότι είναι άνθρωπος της “CIA! Καλά δεν ξέρετε ότι εκείνο που πάντα επιδιώκεται είναι η στρατολόγηση των ίδιων των κεφαλών των Κρατών και όχι των “γύρω” τους -κάθε φορά- “τσουμπούκ τσογλάν” και μη, όπως ακριβώς και πολύ χαρακτηριστικά λέμε οι… Έλληνες;

Ξεχάσατε πχ ότι μέχρι και τα ίδια τα τ/ΜΜΕ έγραφαν κάποια χρόνια πριν, πως ο ΡΤΕ είναι ο άνθρωπος των Η.Π.Α. στην περιοχή, (στις Η.Π.Α. φυσικά κυβερνούσαν οι… Παγκοσμιοποιημένοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, του Κλίντον), για να ευνοήσει την υλοποίηση του σχεδίου για το ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ; (Βοούσε σχετικά ο τότε υπάρχων τουρκικός αντιπολιτευόμενος Τύπος)!..

– Ο Καλίν είναι ένας έξυπνος και έμπιστος του ΡΤΕ άνθρωπος – πολιτικός, αφού ο ΡΤΕ έχει μάθει (και ορθά πιθανώς), να δουλεύει με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης, μιας εμπιστοσύνης που ο ΡΤΕ την χτίζει μέσα στον χρόνο!.. Μέχρις εκεί!..

13. Ρε Αλέξη! Είδες καλά την ξεναγό στην Αγία Σοφία; Είδες τί γυναικάρα σου είχαν δίπλα σου οι Τούρκοι; Σύγκρινε τώρα αυτήν την γυναίκα, με το εμφανισιακά μπάζο την Νοτοπούλου, που διαβάζω πως μάλλον είσαι “καψουράκος”! (Άλλοι πάλι ακούω να λένε πως σου αρέσει το άλλο εμφανισιακό μπάζο, η Αχτσιόγλου)! Μήπως τελικά είσαι, με το συμπάθιο, … “Σαβουρογάμης”, όπως λέει ο λαός μας;

– Κατάντια παντού στην χώρα μας λοιπόν, τον καιρό των Μνημονίων, παντού και σε όλους τους τομείς!..

– Πάμε τώρα και στους Τούρκους! Ρε Τούρκοι, 2 πράγματα!

  • Το πρώτο! Όμορφη η ξεναγός πράγματι, αλλά σαν εκείνη την πρακτόρισσα – Θεά που του είχατε δίπλα του, του Τσίπρα, στην Σμύρνη, τότε με τον Νταβούτογλου και τα… κουλούρια, δεν ήταν! Τί πλάσμα ήταν αυτή ρε; Πωωωωωωωω! Σαν την Σιμπέλ ΤΖΑΝ στα νιάτα της ή σαν την Κουρδικής καταγωγής Αδραμύτισσα Χούλια Αβσάρ!..
  • Το δεύτερο! Θέλω να σας ρωτήσω! Η Κα (Αϊσεγκιούλ ΑΤΑΣΑΓΚΙΟΥΝ) που έκανε την συνέντευξη στον Τσίπρα, για το Κανάλι “TGRT Haber” είναι συγγενής του παλιού Αρχηγού της ΜΙΤ Κου Σενκάλ ΑΤΑΣΑΓΚΙΟΥΝ βρε ή πρόκειται απλώς για συνωνυμία; (Ανηψιά ή ό,τι άλλη συγγένεια, αφού κόρη του δεν μπορεί να είναι, αφού ο… αγαπητός Σενκάλ ήταν μάλλον στείρος, είτε αυτός, είτε η γυναίκα του και γι’ αυτό μάλλον και… γυναικάς)!..

14. Πιάσανε λέει 2 Σύρους και 1 Ιρακινό, οι οποίοι έφτιαχναν, όχι μόνον πλαστές ταυτότητες, πλαστά διαβατήρια, κλπ, αλλά μέχρι και πλαστές Τραπεζικές κάρτες! Και ρωτάμε τώρα εμείς! Μόνοι τους ήσαν αυτοί οι 2;

Τίποτα απ’ αυτά δεν φτιάχνεται αγαπητοί αναγνώστες, αν οι… δημιουργοί τους δεν έχουν “κονέ” και μάλιστα “γερά” σε διάφορες κρατικές Υπηρεσίες, Υπουργεία, κλπ! Πού είναι λοιπόν τα… “κονέ” αυτά; Γιατί ποτέ δεν συλλαμβάνονται; Μήπως “καίγονται” πάντα, κατόπιν συμφωνίας, τα σχετικώς μικρά ψάρια;

– Έτυχε “Άγγελος”, μια φορά στο παρελθόν, μπροστά σε συμφωνία της ΕΛΑΣ/Δίωξη Ναρκωτικών, κλπ, με διακινητές! Διάλογος παραδειγματικός: “Θα σας δώσουμε, ώστε να έχετε επιτυχία, 2 ψαράκια και 5 κιλά ηρωϊνη και θα μας αφήσετε να περάσουμε στην χώρα τα υπόλοιπα 45 κιλά! Δέχεστε”; Απ. “Δεχόμαστε”!.. (Το παράδειγμα και τα νούμερα είναι φανταστικά)!..

15. Δεν “παίζεται” ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ! Απεκάλεσε, όταν πήγε να μιλήσει στην Βουλή, για την κατάσταση του αμερικανικού Έθνους, την Κα Πελόσι, ναι αυτήν την “Μεγαλοκυρία” ή… “Μεγαλοκυράτσα”, που σας γράφαμε πως μας κούρασε πια, “Madam Speaker! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Γειά σου Πρόεδρε!..

16. Εδώ στην χώρα της φαιδράς πορτιοκαλέας, πότε θα βγει ένας Πρόεδρος ή ένας Π-Θ να μας μιλήσει για την κατάσταση της χώρας μας, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό; Εδώ, δυστυχώς, θα έχουμε τον Παυλόπουλο και τον κάθε φορά Παυλόπουλο, να μας “πετάει” ΣΟΡΟΣ-ατάκες για να κατοχυρώνει την θέση που κατέχει και να εδραιώνεται σ’ αυτήν!.. Καταλάβατε!..

Προχθές παραλίγο να έλθει στα χέρια ένας “Άγγελος” με έναν πολίτη, (ευτυχώς τους “χώρισαν”), διότι ο πολίτης αυτός απεκάλεσε τον Κο Πρόεδρο, εμφανισιακά, “εγχειρισμένη αδελφή!..

Απ’ εδώ, απ’ αυτό το… ταπεινό “σάϊτ”, σας καλούμε όλους, όσοι πίκρα και θυμό και να έχετε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, να συγκρατηθείτε και όλοι μαζί να προστατέψουμε την Δημοκρατία και ευρύτερα την χώρα μας, διότι ο τελικός στόχος των ξένων επικυρίαρχων, αυτός είναι! Ποιός; Η καταστροφή μας! Και ιστορικά, πάντα ο ελληνικός λαός ήταν αυτός που έσωζε την χώρα του, δηλαδή τον… εαυτό του και κανείς από τους κάθε φορά… κρατούντες!..

17. Ο Καμμένος “πήρε”, προ της “στημένης” διαλύσεως της Κ.Ο. του και της εκκίνησης της… ηρωοποίησής του, μπας και “κόψει” ψήφους από την ΝΔ, τον εκ της “Χ. ΑΥΓΗΣ” προερχόμενο, Κο Κουκούτση, αν δεν σφάλλω, ως προς το επώνυμο του Κου αυτού, του ανεξαρτήτου αυτού βουλευτή!..

Πού είσαι μωρή… “καραφλή” να βγεις και να υπερασπιστείς τον… ιδεολόγο,… Πατριώτη και μη… Τυχοδιώκτη Αρχηγό σου;

Ο Καμμένος λοιπόν από ακροδεξιός, έγινε και εθνικοσοσιαλιστής, ενώ τόσο καιρό μας έλεγαν οι της Κ-Β και φυσικά και ο ίδιος, πως είναι Κεντροδεξιός!.. Μ’ αυτόν λοιπόν κυβερνούσε ο όμοιός του ως πολιτικός χαρακτήρας Τσίπρας! Καταλάβατε!..

O TEMPORA O MORES“!

(“Κτύπησε” φλέβα, αρνητικά βεβαίως, ο Π. Καμμένος, εκτός του… “Δημοκρατικού Τόξου”, όπως το σύστημα αποκαλεί τον εαυτό του, πλην της “Χ. Αυγής”! Το ειρωνευόμαστε ως φράση, διότι το “τόξο” αυτό αποκλείει μεν και ορθά τους Χιτλερικούς σύγχρονους ελληνικής καταγωγής απογόνους, αλλά δεν αποκλείει τα κόκκινα νόθα αδέλφια του, τους ΚΚΕ -δες, που τους εντάσσει στο “τόξο” αυτό, παρά τα 100 εκ-ρια νεκρών στο Σοβιετικό στρ-δο, από το 1917, έως το 1991)!..

– Για άλλη μια φορά Κε Μητσοτάκη (το έκανες το λάθος στην ομιλία σου στην Βουλή) και όλοι σας βεβαίως, διαβάστε εδώ και πάψτε να υποκρίνεστε πως δεν ξέρετε!.. Οι “Χ. Αυγίτες” δεν είναι “Ακροδεξιοί”, είναι Εθνικοσοσιαλιστές!

Παράδειγμα: Ο Παπαδόπουλος, χούντα – ξεχούντα, ήταν -με τα δικά σας πολιτικά “μέτρα και σταθμά” ακροδεξιός, όχι όμως “Εθνικοσοσιαλιστής”, διότι πολέμησε όλους τους υφιστάμενους πολιτικούς “-ισμούς” νικηφόρα, ήτοι Φασισμό, Ναζισμό και Κομμουνισμό, ηττώμενος μόνον από τον “Διεθνή Σιωνισμό”, όταν αποσκίρτησε το 1973 απ’ τις… τάξεις του, στις οποίες είχε στρατολογηθεί από την εποχή του Β’ Π.Π. στην Αίγυπτο, θεωρώντας ότι θα έβλαπτε την χώρα του, όπως και αυτό συνέβη ένα έτος μετά!..

– Μάλιστα οι Χουνταίοι του Παπαδόπουλου ήσαν -θα λέγαμε-… “Δεξιογενείς”, ενώ του Ιωαννίδη “Κεντρογενείς”! Επί Χούντας σύνδεσμος με τους πρώτους ήταν ο Βαρβιτσιώτης της τότε ΕΡΕ (μετέπειτα ΝΔ), αν θυμάμαι καλά, και με τους δεύτερους ο Απ. Κακλαμάνης, του τότε ΠΑΚ (μετέπειτα ΠΑ.ΣΟ.Κ.)! Φτάνει!..

– Επανερχόμενος! Καταλάβατε τώρα αγαπητοί γιατί αποκαλούσαμε και συνεχίζουμε να αποκαλούμε ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ” τον Π. Καμμένο και πολιτικό ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ τον Διεθνιστή Π-Θ μας Τσίπρα, που συνεργάστηκε μαζί του, όπως συνεργάστηκε και με την “Χ. ΑΥΓΗ, έναντι της μη δίκης της, σε μια σειρά από Νομοσχέδια και θελήσεις του, όπως πχ την πρόσφατη για την νέα θέση της Κας Θάνου, όπου οι Χιτλεροεραστές νεοναζήδες ψήφισαν και πάλι υπέρ της Κ-Β;

Αυτοί οι… “Τύποιθα συνεργάζονταν και με τον διάβολο για την εξουσία!.. (Εξ ου και η φράση του Τσίπρα για τον ΡΤΕ, πως είναι ένας “έντιμος πολιτικά τύπος” / αν είναι ποτέ δυνατόν ο ΡΤΕ να χαρακτηρίζεται έντιμος πολιτικά)!..

18.  Επίσης!

Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης κλείστηκε με εντολή της Χούντας (κλείσιμο δήθεν… συμπαρασυρθέν από άλλο, ευρύτερο μέτρο, του τότε τ/Υπ. Παιδείας), αλλά “πίσω” από το κλείσιμο αυτό ήταν ο Νο “1” εγκέφαλος της τ/πολιτικής στην Κύπρο, από την 10ετία του 1950 ακόμα, όπως και “εν πολλοίς” πίσω και από την πάγια πολιτική των Κεμαλιστών στο Αιγαίο και στην Θράκη μας, σχεδόν μέχρι σήμερα (1996), δολοφονηθείς τελικά, διατελέσας και Π-Θ της Τουρκίας, εξ όσων μπορώ να θυμηθώ, Νιχάτ ΕΡΙΜ!.. (Δολοφονήθηκε ως εργασθείς για τα συμφέροντα του Ισραηλινού Κράτους, με βάση τα όσα ανέφεραν τότε οι δολοφόνοι του)!..

Να ένας ακόμα λοιπόν λόγος για να συνδεθεί, εντέχνως βεβαίως, η Χάλκη, από πλευράς Ελλάδος και(!) με το Κυπριακό, πλην της ΟΡΘΗΣ(!) σύνδεσής της με τα “ανθρώπινα δικαιώματα” της ελληνικής εθνικής Μειονότητος, στην Τουρκία, καθώς και της σύνδεσής της με τον Παγκόσμιο Πολιτισμό!..

(Μιας Ελλάδος, η οποία –ΠΡΟΣΕΞΤΕδεν ξέρει ακόμα τί να διεκδικήσει από την Τουρκία, εδώ και 10ετίες τώρα, διότι κυβερνάται από ασχέτους νεποτιστές, που προσβλέπουν και μόνον στην καρέκλα τους και στην ήσυχη “τσέπωση” των παχυλών μισθών τους, όπως και στην δόξα, η οποία μυρίζει… σκουληκίλα, υποκρινόμενοι στον λαό τους φίλους τάχα της Ειρήνης, και λοιπά “όμορφα”, ενώ αντιθέτως στην γείτονα Τουρκία το κύριο και συνεχές χαρακτηριστικό όλων των ηγεσιών είναι ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, κάτι που σήμερα στην Ελλάδα ΔΙΩΚΕΤΑΙ “ΣΤΑ ΙΣΑ“)!..

19. Η τουρκική σκληρά -μέχρι πρότινος- αντιπολιτευόμενη τον ΡΤΕ ε/φ των Κεμαλιστών “Sözcü, μετά το “κυνήγι” ενός εκ των Δντών της και δινόντων την “γραμμή” της, από την Κ-Β, “ανέκρουσε πρύμναν” και πλέον… “ηρέμησε”! Έτσι πλέον, σύσσωμος ο Τ/ Τύπος ελέγχεται από τον ΡΤΕ!..

20. Θέλουμε, αν και δεν ασχολούμαστε με το εσωτερικό της χώρας μας, να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ για 1η ΦΟΡΑ την αναρχική, όπως ΚΑΚΩΣ(!) ιστορικά θεωρούμε πως αυτοαποκαλείται, Οργάνωση ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, για την συμπαράστασή της στον ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, 100+ χρόνια τώρα, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΛΑΟ, με την συμβολική κατάληψη του Ε-Τ, (πρακτόρικου ουσιαστικά), Επιμελητηρίου, στην Αθήνα!.. 

Η Οργάνωση αυτή όμως θα πρέπει να αναθεωρήσει την στάση της σχετικά με το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ, όπου θα πρέπει να δει την αλήθεια και όχι να έχει έναν περίεργο υπέρ των Παλαιστινίων… στραβισμό! Ποιά είναι η αλήθεια; Ότι οι Παλ/νιοι, δια των κατά καιρούς ηγεσιών τους, “πέταξαν στα σκουπίδια”, πολλές ευκαιρίες και ειρήνευσης και δημιουργίας Κράτους, διότι όπως αποδείχτηκε ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ Κ/Φ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ! “Και μιλάμε” για ένα Κράτος που το έφτιαξαν και πάλι με το αίμα τους, φτωχοί στην πλειοψηφία τους Εβραίοι, κυνηγημένοι σε όλον τον κόσμο τότε, και κυρίως από τον Χίτλερ και τα κτήνη του και οι οποίοι Εβραίοι… νομίζουμε (sic) πως έχουν το αυτό δικαίωμα στην ζωή και στην πρόοδο και μάλιστα στον ιστορικό τους τόπο, στην γη τους, όπως η ίδια η Ιστορία αναφέρει και ζωηρά αποδεικνύει, με εκείνο των Παλαιστινίων!.. Θα συμφωνείτε φαντάζομαι!..

Αυτός ο περίεργος, τω όντι, … στραβισμός σας, σας οδηγεί, φίλοι – “κεφαλές” της Οργάνωσης, στο να μην βλέπετε επίσης πχ τις τρομοκρατικές πράξεις του Ισλαμοφασιστικού ΙΡΑΝ, (η ενέργειά σας στην εδώ Πρεσβεία του ήταν μάλλον… ακαταλαβίστικη, αφού δεν κοινοποιήσατε τον τότε στόχο της συγκεκριμένης πράξης σας), τις όμοιες άλλων χωρών ή και εξτρεμιστών του αραβικού κόσμου, όπως πχ του Κατάρ, που αφειδώς χρηματοδοτεί την τρομοκρατία της “ΧΑΜΑΣ”, στην περιοχή, κλπ, ενός αραβικού κόσμου που, όμως, δείχνει τα τελευταία χρόνια να καταλαβαίνει ποιοί τόσα χρόνια τον ενέπαιζαν, και σας οδηγεί γενικώς στο να βλέπετε… μονόπατα, με αποτέλεσμα να χάνετε και την… αλήθεια πχ στην Βενεζουέλα, για την παρούσα χρονική συγκυρία, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Οι αναφορές ήσαν καθαρά παραδειγματικές)!..

Ο “Διεθνής Σιωνισμός”, ήτοι ο εβραϊκός -αν θέλετε- Εθνικισμός, πουθενά δεν στήριξε, όπως ισχυρίζομαι, μετά βεβαίως την ίδρυση του Ισραήλ (ασφαλώς και δεν αναφέρομαι στον μεγάλο ηγέτη ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ και στους περί αυτόν), το κράτος του Ισραήλ, ένας κράτος το οποίο πάλεψε σχεδόν μόνο του, για να σταθεί στα πόδια του και στάθηκε και στήθηκε, από Εβραίους “θύματα της ζωής” και όχι από… παραλήδες!.. Άρα, με την στάση σας, ουσιαστικά “κτυπάτε” τον Ισραηλινό λαό και την όποια έστω ηγεσία τον εκπροσωπεί και όχι τους… “Διεθνείς Εβραίους”, τους Σόρος, και λοιπούς, που φέρεται να πληρώνουν ακόμα και τα… Εξάρχεια! Καταλάβατε!.. Γιατί άραγε αυτούς δεν τους “αγγίζετε”; Φοβάστε κάτι ή έχετε μαζί τους αγαστές σχέσεις;

– Εμείς έχουμε γράψει τί πιστεύουμε πως είστε, αλλά τουλάχιστον, αν η ενέργειά σας με τους Κούρδους ήταν ειλικρινής, όπως θέλουμε να πιστεύουμε και πως δεν έγινε για άλλους λόγους, τότε προβληματιστείτε με τα παραπάνω, αν θέλετε φυσικά!.. 

– Πολλά τα ερωτήματα που θα θέλαμε να σας θέσουμε, αλλά ίσως να μην είναι -όπως λέμε- της παρούσης!.. Ένα απ’ αυτά είναι πχ το γιατί ποτέ δεν οργανώσατε μια συζήτηση έστω για τα δικαιώματα της γυναίκας στον κόσμο του ΙΣΛΑΜ!.. Γιατί ποτέ δεν οργανώσετε ένα πχ Συνέδριο με θέμα τον “ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ”, με βάση την… ταμπέλα σας!.. Και άλλα πολλά!.. Καταλάβατε!.. Παντού… πάντως, σε όλα τα θέματα, θέλετε να δείχνετε ότι είστε… μονόπατοι, πως… γέρνετε προς μια πλευρά!..

21. Israel exposed on Thursday (07-02-2019) Iranian, Syrian and Hezbollah efforts to build a missile factory in the Syrian town of Safita. MOSSAD, MI6 SMUGGLED IRANIAN NUCLEAR SCIENTIST TO THE UK – REPORT

22. The Iranian scientist was allegedly involved in the 2012 assassination of Mostafa Ahmadi Roshan in Tehran and was able to enter the UK using the migrant crises as a cover, reports the Daily Mail.

BY 
 
FEBRUARY 10, 2019 

A military vehicle carrying Iranian Zoobin smart bomb (L) and Sagheb missile under pictures of Iran'A military vehicle carrying Iranian Zoobin smart bomb (L) and Sagheb missile under pictures of Iran’s Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei (R) and Late Leader Ayatollah Ruhollah Khomeini during a parade to commemorate the anniversary of the Iran-Iraq war (1980-88), in Tehran September 22, 2011.. (photo credit: REUTERS/STRINGER)

Mossad, British secret services and the CIA extracted an Iranian nuclear scientist out of Tehran and provided him with a safe haven in the US, the Daily Mail reported on Sunday.
The Iranian scientist is thought to have been smuggled into the UK on an inflatable boat alongside other Iranian migrants who crossed over to Lydd at the beginning of 2019.

The plan is said to have been drawn up in October when the Mossad helped the 47-year-old technician escape to Turkey, and from that location he joined the flux of Iranian immigrants attempting to reach the UK.

The BBC reported that the influx of Iranian migrants into the UK has increased recently due to a decision by the Serbian government to accept Iranian tourists without asking for a visa. This was meant to increase tourism and trade between the Islamic Republic and Serbia but also enabled some Iranians to escape into Europe.

Iran Guards Say Quell Unrest Fomented By Foreign Enemies

Iran’s Leaders Seek Ways to Defend Economy From US Sanctions

Iranian Leader Snaps At Pompeo In Threatening Tweet

US Prepares Two-Track Approach To Iran Deal

Iran Says It Will Not Accept Any Changes To Nuclear Deal

“It was determined infiltrating him into a group of fellow migrants preparing to cross the Channel by boat offered one solution,” a British secret service official told the Daily Mail. 
Once in the UK, the man was questioned about the current status of the Iranian nuclear program and flown to the US. The scientist reportedly also helped with the 2012 assassination of another Iranian nuclear scientist, Mostafa Ahmadi Roshan. The Mossad has long been suspected of standing behind the assassination.
Israel is said to have launched a secret operation to dissuade scientists from taking part in the Iranian nuclear program by eliminating those it deemed valuable. Israel has never confirmed or denied such claims.

23.

In Warsaw, Kushner to begin discussing his vision for Middle East peace
 
Jared Kushner has spoken little on his vision for a lasting peace agreement, but plans to be a public face of the coming effort.

24.

Iran for anti-aircraft weapons for Lebanon
Hezbollah head Hassan Nasrallah praises Iranian regime’s ‘independence,’ says no chance Israel will attack Iran.

 25. 

POLLARD SAYS NETANYAHU-TRUMP POSTERS PROVE ‘PM HAS ABANDONED ME’

Pollard was paroled from prison in November 2015 after serving 30 years of a life sentence for passing classified information to Israel.

BY 
 
FEBRUARY 5, 2019

Pollard says Netanyahu-Trump posters prove 'PM has abandoned me'Jonathan Pollard, a former U.S. Navy intelligence officer convicted of spying for Israel, exits following a hearing at the Manhattan Federal Courthouse in New York City, May 17, 2017. (photo credit: BRENDAN MCDERMID/REUTERS)

What happened Tuesday morning made the former Israeli spy – who spent 30 years in maximum-security prison – even more upset. It was when Trump shared an Instagram post by Netanyahu showing the poster of the two leaders over the Ayalon Freeway in Tel Aviv.

If the relationship is as good between Netanyahu and Trump as the posters suggest, he told friends, then they are also proof that more can be done to secure American approval for him to board a plane and fly to Israel.

Pollard was paroled from prison in November 2015 after serving 30 years of a life sentence for spying for Israel. His parole conditions, though, prevent him from leaving New York State and moving to, or even visiting, Israel.

Pollard used harsh language when speaking with his friends, arguing that he has been abandoned by the State of Israel in general, and Netanyahu in particular.

“The only difference between me and the two soldiers being held in the Gaza Strip is that they are dead and I am alive,” he told his friends. “We have all been abandoned.”

Pollard said that he recognized the diplomatic sensitivity surrounding his request to emigrate to Israel. But, he told friends, he was fed up being told for 30 years that “there is always something more important.”

“I understand that the Iran deal was important and that Jerusalem was important, but if the relationship is so good then now is the time,” he told them.

Pollard and his wife, Esther, are suffering from poor health and have dealt with significant medical challenges over the past year. The couple do not receive any official assistance from the State of Israel and due to his parole restrictions, Pollard has faced challenged to find gainful employment.

His parole conditions, for example, require him to be monitored by a GPS device and for his computers to be monitored, which his lawyers say has prevented him from being employed.

“If there is any seriousness to the desire of the prime minister to bring me home, then what is he waiting for?” Pollard asked his friends.

Traditionally, Netanyahu has claimed that he brings up Pollard during all of his meetings with US presidents. Pollard told friends that he was hopeful that the prime minister would use his visit to Washington, DC, in March to finally secure his release.

26. Bakan açıkladı: Bomba yüklü araç yakaladık

İçişleri Bakanı Soylu, geçtiğimiz hafta bomba yüklü bir araç yakalandığını açıkladı.

Ω
11.02.2019 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu“Bir hafta önce Türkiye’ye tuzak kurmaya çalışan, Türkiye içerisinde birilerini yakaladık, bomba yüklü bir arabayı. Sınırın ötesinde* de onlara kim talimat vermişse jandarmamız da onları kıskıvrak yakalayıverdi” dedi.
* Πάντως Κε Σοϊλού, αν εννοείς εμάς με το Sınırın ötesinde ξέχνα το!.. Αλήθεια!..
ΧΑΙΡΕΤΕ“!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-
ΥΓ
1. Διαβάζω πως στον αγώνα Κυπέλλου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ με τον Βάζελο θα σφυρίζουν οι ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΟΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ! Δεν βάζατε καλύτερα τον… Ντράγκυ; Πιο αντικειμενικός θα ήταν!.. Αχαχαχαχαχαχαχα! ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΤΟΣ φίλοι μου!.. Την… ΠΑΡΑΓΚΑΡΑ όμως εδώ, του ΜΠΑΣΚΕΤ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!.. Ας είναι! Ο “Βάζελος” πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε για να… ανασάνει, μετά τα συνεχή ξεφτιλίκια του στην Ευρώπη!.. Οπότε έπρεπε να δεθεί το θέμα με την Διιατησία!.. Καταλάβατε!
2. Με αφορμή τον αγώνα στην Τούμπα και την ήττα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με 3 -1, κάποια ερωτήματα!
    α. Αντι-ντόπινγκ κοντρόλ υπάρχει ή όχι στο ελληνικό Πρωτάθλημα; Άλογα οι παίκτες του Μπάουκ χθες, της Κούλας σχεδόν μονίμως, οι τάχα μου νεαροί του Βάζελου, που… έσκασαν, συγγνώμη που αρρώστησαν άπαντες στις φετινές γιορτές, (Χριστούγεννα 2018 + Πρωτοχρονιά 2019), κλπ! Τί γίνεται βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
   β. Ο -ιτς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αυτός με τα πολλά… αυτογκόλ, καταλάβατε, που χθες κύτταγε… περπατώντας, πλάτη, τον Μπίσεσβαρ να έρχεται από πίσω του και να σημειώνει το 2ο γκολ, μήπως είναι… ελεγχόμενος από κάπου, ως Σέρβος “Φραγκοφονιάς”; Αυτός θα παίξει και με την Κούλα μεθαύριο; Άντε… ξυπνάτε, με το συμπάθιο και πείτε ΑΝΤΙΟ στον Κο Βούκοβιτς!..
– Στο τέλος του Πρωτ/τος θα τα πούμε συνολικά για το φετινό Πρωτ-μα!..
 Ω
Γ. ΚΟΥΔΑΣ
ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟ-ΠΟ
ΣΤΗΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΚΑΙ
ΔΗΛΩΝΩΝ
ΜΕΤΑΧΟΥΝΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΙΔΕΡΗ, ΤΟΝ ΡΟΜΕΝ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΕΚ, ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!.. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!.. ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ… ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ! ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΑΝ!.. 
ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΟΥΝΤΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, (ωραίος τίτλος για ταινία), ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ “ΑΣΠΙΤΟ” ΑΥΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!.. 
3. Και τώρα και για 1 και 1/2 μήνα ή και 2, θα μείνετε με το Μαύρο Κουνουπίδι και… αν!.. Ευκαιρία να μας μελετήσετε, απ’ την αρχή μας όμως, ώστε, πλην των άλλων, να διαπιστώσετε και αν “πού”, “πότε” και κυρίως “πόσο” “πέσαμε μέσα” σε όσα ή με όσα καταπιαστήκαμε!..
-/-