“ΡΕΤΟΥΣ” …Των Άρθρων Μας!

Αγαπητοί αναγνώστες!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

– Το ρετούς των άρθρων που “ανεβάζουμε” στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ, λόγω του ότι πλέον μείναμε κυριολεκτικά 3 και ο… Κούκος γίνεται από τον Επαϊοντα συνήθως την επομένη της σύνταξής του!

– Έτσι, “καλόν είναι”, να… επανέρχεστε, όποτε εσείς ασφαλώς νομίζετε, μετά από την 1η ανάγνωσή σας!..  (Ιδιαιτέρως εσύ… Χακαν-ούλη* μου, όπως και οι φίλοι μας στο Τ/ΓΕΕΔ)!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

* Πέργαμε – Πέργαμε λέγαμε και Κλαίγαμε, γράφαμε Χακαν-ούλη (πόσο περισσότερο δηλαδή να σε βοηθήσουμε) και “μετ΄ου πολύ” νάτη και η φωτιά στην… όμορφη “γαλλική” κορβέττα σας, την Beykoz!.. Ειλικρινή περαστικά ευχόμαστε στους… “σκλάβους” τραυματίες!.. Και μιας και υποβάλλουμε ευχές για άσχημα γεγονότα, στέλνουμε τα ειλικρινή επίσης συλλυπητήριά μας και στον Δκτη του 2ου ΣΣ, Αντγο (3 αστ.) Kο Ζεκάϊ ΑΚΣΑΚΑΛΛΙ**, ο οποίος “έχασε” πρόσφατα τον αδελφό του Σεζάϊ, ο οποίος “έφυγε” “από καρδιά”!..

** Με την ευκαιρία! Χακαν-ούλη, αλλά και εσείς εκεί στο Τ/ΓΕΕΔ! Ακόμα δεν μάθαμε / ακόμα δεν μας είπατε ορθότερα, γιατί ο… ιστορικός πλέον παραπάνω Στρατηγός σας, (μετά από τις 15-07-2016 και τα όσα έκανε, μαζί με τον συγχωρεμένο Χαλισντεμίρ, ώστε η Δνση Ειδικών Δυνάμεων να μην “πέσει” στα χέρια των Κινηματιών), μετακινήθηκε στο 2ο ΣΣ, από τις “Ειδικές Δυνάμεις! Το ερώτημα προέκυψε κυρίως, μετά από τα όσα φέρεται ότι διέρρευσαν περί δυσθυμίας του Στρατηγού για την μετακίνησή του αυτή, μια κατάσταση για την οποία προέβη σε δήλωση μέχρι και το “αφεντικό” σας, ο δικτάτορας ΡΤΕ! (Δεν αναφέρω την κατάθεση του Δκτού της 2ας Στρατιάς Τεμέλ, στον Εισαγγελέα της Μαλάτιας, σχετικά με τον Ζεκάϊ! Άραγε είχε δίκιο);

ΥΓ. Χακαν-ούλη!

Χωρίς να υποβαθμίζετε τα μέτρα ασφαλείας στον Ναύσταθμο, εκεί στη Νέα, αλλά βεβαίως και στην Παλαιά ΦΩΚΑΙΑ, ώστε να κινδυνεύσουν οι Π/Ν σας να μείνουν, κάποια στιγμή, (λέω τώρα εγώ), χωρίς… καράβια, σου προτείνουμε να ρίξεις καλύτερες ματιές, και σύντομα μάλιστα, στη Σμύρνη, καθώς και στην επαρχία της Μούγλα, όπου επικρατεί, αυτό που λέμε εδώ, της διαλύσεως, ώστε να μην πεις πάλι ότι δεν σε ειδοποίησα / -με!.. 

Many Kisses” Hakan-ım!

-/-