ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ… ! …

Ρε ξεφτίλα ΑΥΓΕΝΑΚΗ! Πάτε με συνεχόμενες βρωμιές να δώσετε το πρωτάθλημα στην Κούλα, ρε;

Τιμωρήσατε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να παίξει με την ομάδα του Ρώσου πράκτορα, με την ομάδα που… έδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, χωρίς οπαδούς, δήθεν για τα καπνογόνα με τον βάζελο, την ομάδα του άλλου μεγάλου Προέδρου, αυτού του αρχι-λαθρέμπορου, κάνοντας πλάτες στον Ρώσο, την ομάδα του οποίου ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ έσωσε με προεδρικό διάταγμα, ενώ ρε ξεφτίλες ρίξατε, για τον ίδιο λόγο, για την ίδια κατηγορία, την Ξανθούλα!..

Και τώρα σε ρωτάμε, ρε… εφαρμογή της προσθετικής μαλλιών! Σήμερα (31-10-2021), με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στο “ματς” της Κούλας με τον Άρη, και κυρίως με την εισβολή του “Νονού”  Μελισσανίδη με μπράβους του στα αποδυτήρια του Άρεως και τους προπηλακισμούς των υπευθύνων της ομάδος της Θεσσαλονίκης θα τιμωρήσετε την “Κούλα” ή την πάτε για πρωτάθλημα, όπως και να έχει, με όποια βρωμιά και πουστιά μπορεί να φανταστεί κανείς;

Φίλοι μου!

Σας είχαμε γράψει, ναι ή όχι, πως ο Αρχιδιαιτητής μας Άγγλος ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ μπήκε στο “pay roll” του Μελισσανίδη και γενικώς της… “Εξυγίανσης”, σας είχαμε γράψει πως είναι τσάτσος τους και εκτελεστής των εντολών τους;

Ο βρωμιάρης αυτός δεν όρισε, ως όφειλε, ξένο διαιτητή, με εντολή προφανέστατα Μελισσανίδη, ώστε να παίξει Έλληνας, “δικός του” και μιλημένος, όπως απεδείχθη ότι ήταν ο αλήτης ο Διαμαντόπουλος!

Μετά το 1-0 και ενώ ο εμφανώς καλύτερος, αλλά πολύ άτυχος, Άρης (είχε και δοκάρι), φαινόταν πως είναι θέμα χρόνου να ισοφαρίσει, ο τσάτσος Διαμαντόπουλος έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ της Κούλας, ώστε και τον Άρη να “κόψει”, αλλά και -κυρίως- να δώσει ψυχολογικό “αέρα νίκης” στην ομάδα του Μελισσανίδη, ενώ προηγουμένως δεν είχε αποβάλλει τον Ρότα, που ο Γιαννίκης τον έκανε αλλαγή ξεφτιλίζοντας τον ίδιο διαιτητή!..

Γι’ αυτό ο Κλάτενμπεργκ έβαλε Έλληνα διαιτητή, ένας Κλάτενμπεργκ που σκέφτηκε να βάλλει Γερμανό τουρκικής καταγωγής στο ματς του ΘΡΥΛΟΥ με τον Μπάουκ, μπας και ο… Τούρκος εκδικηθεί τον Ολυμπιακό, λόγω της ήττας της Φενέρ από την ομάδα μας και κυρίως για τις δηλώσεις Μαρινάκη μετά απ’ εκείνο το παιχνίδι στην Πόλη!..

Η Κούλα φίλοι μου σήμερα φαινόταν ομάδα Β’ Εθνικής, μπροστά στον Άρη, που φαινόταν μπροστά της… Μπάγερν!..

ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ ή ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ” ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ “ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΆ” ΤΗΣ… ΔΟΥΡΟΥ, ΤΟΥ… ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ TΕΛΙΚΩΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΟΤΑΝ Ο  ΑΛΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΞΑ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!..

Και επανερχόμενοι, ρωτάμε και πάλι!

  • Τί ακριβώς κάνεις ως Υπουργός Αθλητισμού Κε Αυγενάκη;
  • Κοι Δικαστές, που τιμωρήσατε τον Ολυμπιακό για τα… δακρυγόνα, αλλά που τον Βάζελο τον αθωώσατε στην έφεσή του, για τα δακρυγόνα και για το βρωμόξυλο στον Αστυφύλακα από τους φιλάθλους του, τώρα θα επέμβετε με τα όσα, για πολλοστή φορά, έκανε ο Πρόεδρος της Κούλας;
  • Ρε Διαμαντόπουλε αληταρά! Σφύριξες έτσι πρόστυχα(!) διότι τα “πήρες” ή διότι απειλήθηκες εσύ και οι δικοί σου; Τον “Βαρίστα” δεν τον συζητάμε, αφού έξω από το δωματιάκι τους υπάρχουν πάντα μπράβοι του Μελισσανίδη!..
  • Ρε Μελισσανίδη!
  • – Μέχρι πότε θα κάνεις τον άντρα, με ξένα… μπράτσα, με μπράτσα μπράβων;
  • – Διαιτησία δική σου, ΕΠΟ δική σου, ΜΑΦΙΑ δική σου, Χούντα και ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί σου, τώρα καθώς φαίνεται και η ΝΔούλα μαζί σου και γενικώς στο ποδόσφαιρο τα πάντα δικά σου, αλλά και του Ρ/πράκτορα… φίλου σου και όμως και πάλι ο ΘΡΥΛΟΣ είναι “από πάνω σου” ρε; (+1β.)
  • – Αν με όλους αυτούς τους παραπάνω τρόπους το χάσεις το πρωτάθλημα, τότε δεν θα είστε όλοι μαζί οι εμπλεκόμενοι στην μπόχα και στην βρωμιά, για άλλη μια φορά πάλι, για τα πάταχτα;
  • – Ρε ΑΛΗΤΑΡΑ Κλάτενμπεργκ! Μέχρι πότε θα ξεφτιλίζεις την ίδια σου την χώρα, ρε ξεφτίλα; Και καλά εμάς τους Έλληνες μας έχεις για αποικία (στην διαιτησία φυσικά γίναμε μόνοι μας), και κυρίως ως ευκαιρία να “κονομήσεις” από την ντόπια ΜΑΦΙΑ, αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι στην βρωμιά σου, για κάποιους, απεικονίζεται μέχρι και το ίδιο το Βασιλικό Στέμμα;

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΜΙ6 ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ!..

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, ΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, Η Κ-Β / ΥΠΕΞ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ! (50%+ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗΣ Ε/ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Π.)!..

Κε ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ(!) Λ. ΜΠΑΡΛΟΥ… ΟΜΑΔΟΥΛΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ-ΤΗΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ!..

ΜΠΑΡΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ! ΟΚ! ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ… ΠΟΥΜΕ! ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ (ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΣΑΒΒΙΔΗ), ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ “ΠΑΤΗΣΕΙΣ” – ΤΕ ΑΠΟ “ΤΡΙΤΟΥΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ… ΜΑΝΤΡΙΑ;

Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΧΘΕΣ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΡΕ ΜΟΥΛΩΧΤΕ ΤΥΠΕ, ΕΚΑΝΕ… 15΄ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΑΛΜΠΕΝΟΥΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΕΝΩ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ “ΒΑΡ” ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!

ΕΣΥ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΗΣΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΙΣΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΛΟΙΟ ΜΠΡΑΒΩΝ, ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ; Ο ΦΩΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝ. ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΥΠΗΡΧΕ! ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ… ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!..

Κλείνοντας! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ! ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ!.. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-Β ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ 2+ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ / ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ, ΠΟΥ-ΤΑ-ΝΑ!.. ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ “ΕΚΛΑΣΕ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΟΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΜΠΑΟΥΚΤΣΗΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ;

ΦΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ “Χ” ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!.. “WE LOVE YOU”!..

2. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ… ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ… ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΑΡΧΙΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΛΙΣΓΑΡΑ!.. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!..

ΠΟΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ; ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΒΑΡΙΣΤΑ ή “ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΣΤΑ” ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΑΡΧΙΔΙ- ΑΙΤΗΤΑΡΑ!..

-/-