ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!..

Φίλοι μου / μας!

Πράγματι! Δεν έπρεπε η γνωστή τηλεπερσόνα και γενικώς “κοσμική” των Αθηνών, Κα Σάσα ΣΤΑΜΑΤΗ να σταματήσει το θεατρικό… έργο (λέμε τώρα έργο / δεν κάνουμε διαφήμιση του έργου και των… ηθοποιών του), που αναφέρει / που παρουσιάζει ως έμπορο ναρκωτικών και ως… συνημμένο της τραγουδίστριας Κας Νατάσας ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ (τάχα ως σάτυρα) τον Κο Ε. Μαρινάκη!

Εκείνος που θα έπρεπε να επέμβει και μάλιστα αμέσως ήταν ο / η Κος / Κα Εισαγγελέας!

Πρόκειται (σε ό,τι αφορά το σκέλος περί “εμπορίας ναρκωτικών” του Κου Ε.Μ.) για ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ(!!!) συκοφαντία, αφού ο Μαρινάκης έχει αθωωθεί (και) για την υπόθεση του “Νουρ-1”, για το σχέδιο δηλαδή, το οποίο εκπονήθηκε από την τ/ΜΙΤ, μαζί με τους Έλληνα και Ρώσο Αρχηγούς της ε/Ποδοσφαιρικής δήθεν… Εξυγίανσης, Κους Μελισσανίδη και Σαββίδη (Επιτελείς τους)!..

Το ίδιο ισχύει και για το… σατυρικό σκέλος της σχέσεως του Κου Ε.Μ., με την Κα Ν.Θ., κάτι που οι ρουφιάνοι, (θα καταλάβετε ποιοί είναι αυτοί αμέσως παρακάτω, αν και τους είχαμε αναφέρει εδώ μετά το ΦΕΝΕΡ-ΘΡΥΛΟΣ 0 – 3 και τις ΕΠΙΚΕΣ δηλώσεις του Κου Ε.Μ. Προέδρου του Ολυμπιακού Π.), επίσης εσκεμμένα επέβαλαν να λεχθεί!..

Το θεατρικό αυτό… έργο (ο Θεός να το κάνει), έχει πληρωθεί από το κύκλωμα της ντόπιας ΜΑΦΙΑΣ Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (ο Σαββίδης απλώς ενισχύει οικονομικά, όπου αυτός εκτιμά ότι πρέπει, ώστε να πληγεί καίρια ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο Πρόεδρός του και ο νυν Κος Π-Θ), ο οποίος ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ, μέσω, κυρίως, παλαιών ΚΥΠ-ατζήδων (κυρίως στρατιωτικών, αλλά και μη), οι οποίοι τον περιστοιχίζουν, όντας πειθήνιοι… υπάλληλοί του, έχει κατορθώσει να ελέγξει στην  Ελλάδα πολιτικούς, επχ-σεις, Τηλεόραση – Ραδιόφωνο και γενικώς το μείζον των ε/ΜΜΕ, Παν-μια (Καθηγητές), Δημόσιο, επιστημονική Κοινότητα (Ιατρούς, Δικηγόρους, κλπ), όπως και να έχει προσβάσεις σε διάφορες Πρεσβείες, με πρώτη αυτήν των Η.Π.Α. (μέσω Σ. Καλλιντερίδη), και άλλα πολλά!..

Το ίδιο θα γράφαμε (ότι απαιτείτο δηλαδή επέμβαση Εισαγγελέως), και αν το… έργο αναφερόταν, (και πάλι τάχα… σατυρικά), στον Κο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, αναφέροντάς τον ως λαθρέμπορο πετρελαίου, ως έχοντα κάνει στην Φυλακή κάποια χρόνια, ως σημερινό Αρχηγό της ελληνικής / ντόπιας ΜΑΦΙΑΣ, (κάτι για το οποίο βοά η κοινωνία και η αθλητική, γνωστή “τοις πάσι”, βιωτή του), κλπ, κλπ, κλπ!..

Θα γράφαμε τα ίδια (επέμβαση Εισαγγελέως, κλπ), παρ’ ότι η ε/Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για τον ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, έχοντάς τον κάποτε στείλει στις Φυλακές, για κάποια λίγα χρόνια, κλπ, ως λαθρέμπορο πετρελαίου, μαζί με τον (παλαιό) φίλο του, Λέσβιο εκ Πλωμαρίου, “χαμένο” σήμερα Κο Καρρά (“την έχει κάνει” πλέον…, έχοντας πολλά παράπονα απ’ το παλιό… τακίμι του Δ.Μ.), τότε που τους είχε ουσιαστικά σώσει από βαρύτερες ποινές, και τους 2, η Οικογένεια του Κου ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, υπάλληλοι της οποίας φερόταν(!!!) ότι ήταν και ο Δ.Μ. και ο Καρράς, που νοιώθει, όπως, προ ετών, είχε πει σε συνέντευξή του, ότι τον πρόδωσε(!) ο Μελισσανίδης, ήτοι ο σημερινός… Δκτης της “Κούλας” και… Οφικιάλιος, δυστυχώς(!!!), του “Οικουμενικού Πατριαρχείου” μας!..

Πώς λοιπόν να νοιώθουν άραγε, Κε… Κοττάκη, όσοι εργάζονται δίπλα στον Δ.Μ., στα έντυπά του, στις επχ-σεις του, κλπ, ξέροντας το ποιόν του, πώς άραγε κάποιοι, σαν εσένα, που αρθρογραφούν περί μη κατανοήσεως της δήθεν… σάτυρος κάποιων, κλπ, σε ε/φ του “Κυκλώματος”, τονίζοντας πως οι πολιτικοί μας δεν ξέρουν τί θα πει τάχα σάτυρα; Δεν ντρέπονται, όλοι αυτοί, (άρα και εσύ μέσα Κε… Κοττάκη), να είναι υπαλληλάκια και λακέδες ενός λαθρέμπορα ή ενός μαφιόζου, … Κε Σ. Καλλιντερίδη; (Για να μην γράψουμε για το ποιοί συναγελάζονταν στην “σουϊτα” του Σαββίδη στην Τούμπα, πχ πάντα, Κε… Τσακαλώτε, Κε… Καμμένε, Στρατηγέ Κε… Φράγκε, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Απαιτείται ΘΡΑΣΣΟΣ 1000+ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ, όμοιο 1000+ πιθήκων, κλπ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ “ΑΠΟ ΚΑΤΩ” ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΥΔΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ), ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ(!) ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, ΑΝΟΗΤΟΙ;

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΣΟΡΟΣ – ΧΟΥΝΤΟ – ΣΥΡΙΖΟ- ΒΑΖΕΛΟ – ΠΑΙΔΟ” ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π.;

ΡΕ ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΝΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ;   

ΧΑΘΗΚΕ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ Ε/ΛΑΪΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΧ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Ο ΝΤΑΪΦΑΣ; ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟΤΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π-Θ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ, “ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ;”, ΟΤΑΝ Η ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕ 7 Ή 8 ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ!..

ΗΡΘΕ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, Ο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ!.. ΚΑΙ “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΓΥΦΤΟΙ!..

ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Ε/ΛΑΟΥ, ΚΑΘΙΚΙΑ OTAN ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ SS ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ “ΓΟΥΕΜΠΛΕΫ”, ΕΙΤΕ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΚ-ΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ “BMW” (ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΑΝΟΣ), ΕΙΤΕ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΒΔΗΛΟ ΚΑΙ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ” / “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΪΙΚΟ”, ΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ,… ΛΑΜΟΓΙΑ!..

ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, (ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ / ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟΝ “ΔΙΚΟ” ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Π-Θγία, ΚΛΠ), ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΗΘΙΚΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΡΕ!..

ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗ! ΔΙΩΞΑΤΕ, ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ (ΤΖΙΓΓΕΡ”), ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ “ΣΟΥΠΕΡ”, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑ, ΣΑΝ ΠΧ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΡΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο… ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΜΠΑΡΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ, ΣΕ ΤΡΟΧΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ… ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ “ΤΖΑΜΠΑ-ΣΟΦΙΑ”, ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ; (AΛΗΘΕΙΑ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ Σ’ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΓΗΠΕΔΟ);

ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΔ… ΤΗ ΚΕ ΚΟΤΤΑΚΗ, ΔΕΞΙΕ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ, (ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΗΘΕΝ ΑΦΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ), ΚΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ… ΚΟΙ ΚΑΙ… ΚΕΣ ΤΟΥ… ΧΟΥΝΤΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ

ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ!!!..

ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ, ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ, (ΕΔΩ Ο ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΧΙΟΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ(!!!) ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΥΝ Ε/Π-Θ* ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, / ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ), ΚΑΙ ΑΦΟΥ -ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ- ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ… ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΟ (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΚΥΚΛΩΜΑ  ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΑ ΜΜΕ (ΔΗΜ/ΦΟΥΣ) ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ… ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ), ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΠ’ Ο΄ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ -ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ- ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, (ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΧΟΥΝ… “ΓΚΑΤΣ”, ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΜΑΤΗ), ΑΠ’ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΣΤΟ… ΕΡΓΟ (SIC), ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο… ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ… ΧΟΡΗΓΙΑΣ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, (ΠΟΙΟΥΣ; “ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ”) ΘΑ ΕΤΥΧΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ!..

* Ο Ε/Π-Θ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ… “ΥΠΕΡΑΝΩ”, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ(!!!) ΜΑΝΑ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΑΠ’ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ “ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ”, ΟΥΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΑΠ’ ΤΟΝ

ΕΛ ΚΑΒΛ-ΑΡΑΜΠΙ!..

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ“!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-