… Σεβάσμιε Κε ΔΕΝΔΙΑ!..

Κε Δένδια!

– Βγήκες στην Τηλεόραση σήμερα (“ΣΚΑΪ”, 02-12-2019), όπως άλλωστε το αναμέναμε, μετά απ’ όσα γράψαμε χθες εδώ, αλλά δεν είπες τίποτα το ουσιαστικό, παρά μόνον “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”, ενώ τελικά, πέτυχες να “περάσεις” στους τηλεθεατές, ένα άκρως ομιχλώδες πέπλο… ανησυχίας, περί τα Ε-Τ και το μέλλον τους, παρά την αντίθετη θέλησή σου!..

– Σου απαντώ, σε όσα είπες, σύντομα και σε επικεφαλίδες:

  • Όχι μόνον χωρίς εισαγωγικά το “επίσημα”, αλλά βάλλε το επίθετο στον υπερθετικό βαθμό! ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ πλέον η Τουρκία και ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ, δεν αναγνωρίζει την εθνική μας κυριαρχία και(!) στις θάλασσές μας, κυριαρχία, όπως αυτή υφίσταται σήμερα ούσα κατοχυρωμένη διεθνώς και επισήμως επίσης!.. Εύχομαι όμως να μην με θυμηθείς, σε ό,τι αφορά τα επόμενα βήματά της, που έγραφα χθες!..
  • Το “Μνημόνιο Κατανόησης”, και το ξέρεις πολύ καλά, είναι φράση που ονομάζει την… συμφωνία (την τελική ή καταληκτική μάλιστα, όπου έχουν “δοθεί χέρια”, κλπ, … ), προ της εγκρίσεώς του ως τέτοιας, από τα Κοινοβούλια των 2 χωρών!..
  • Ένα τέτοιο Μνημόνιο, το οποίο ετοιμαζόταν τόσο καιρό τώρα από τις Τ. και Λ. , δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει τα πάντα, που είναι σχετικά του θέματος που άπτεται, και γι’ αυτό τον λόγο εσύ (και ορθώς), κατόπιν της εισηγήσεως προφανώς τινών των Συμβούλων σου, το ζήτησες να στο φέρει, υπό την απειλή της απελάσεως (στην ολότητά του εκτιμώ, ήτοι πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό “κομμάτια” του), ο Λίβυος Πρέσβης!..
  • Άρα, σχεδόν πάντα, “Μνημόνιο Κατανόησης” = Συμφωνία! Λέγεται όμως έτσι γενικώς (και έτσι δικαιολογείται και το “σχεδόν” που έγραψα), διότι μπορεί να μην καταλήξει σε συμφωνία, λόγω μη εγκρίσεως του, κλπ, όπως είπαμε!..
  • Δεν μπορεί λοιπόν, μας λες, ο Πρόεδρος του αναγνωρισμένου από τον Ο.Η.Ε. τμήματος της Λιβύης, να κυρώσει το υπόψη Μνημόνιο και να το κάνει Συμφωνία, επειδή η Βουλή είναι στην… αντίπαλη του καθεστώτος κατεχόμενη πλευρά της χώρας; Αυτό μας είπες;
  • Αν αυτό είπες, “πέτα το αξίωμά” σου και αποχώρησε από την Κ-Β τώρα! Δεν κάνεις όχι για ΥΠΕΞ, αλλ’ ούτε για… παλιός του Υπουργείου… Αρχειοφύλακας!.. Τί εμποδίζει, Κε Υπουργέ, την νόμιμη Κ-Β της χώρας, ήτοι αυτή που συμφώνησε με την Τουρκία, να αναφέρει στον Ο.Η.Ε., πως μεταφέρει την Βουλή της χώρας πχ στην Τρίπολη, την οποία ελέγχει, και εκεί, με διαδικασίες “Φαστ Τρακ” και διαρκούντος του λεγομένου* εμφυλίου, να ψηφίζει ό,τι θέλει, έχοντας “πετάξει” απ’ αυτήν… νομίμως, με τα γνωστά (σας) πολιτικά τερτίπια, τον αντίπαλό της Στρατηγό Χαφτάρ; (Πχ τον ονομάζει προδότη, τον αποκηρύσσει και τον “σουτάρει”, κλπ, δημιουργώντας μέχρι και νέα αντιπολίτευση).
  • Η κατάντια για την Ελλάδα και την εξωτερική της πολιτική, Κε Δένδια, είναι να εξαρτάται μέχρι και από τα… Σκόπια, τώρα από την διαλυμένη Λιβύη, κλπ, όπως ουσιαστικά μας είπες και πάντοτε, όλοι εσείς, οι εκάστοτε πολιτικοί ταγοί μας, να εφησυχάζετε, ότι πχ αφού είναι σε εμφύλιο πόλεμο η Λιβύη, δεν μπορεί τάχα να κυρώσει συμφωνίες, κλπ, κλπ, κλπ!
  • Με ρητορική ταυτόσημη στο πνεύμα και στο ύφος, με εκείνη της χθεσινής δήλωσης του Τ/ΥΠΕΞ, οι Τούρκοι, όταν το εκτιμήσουν χρονικά, θα αμφισβητήσουν στο (εγγύς μάλλον) μέλλον, και την ελληνικότητα -ΠΡΟΣΕΞΕ- όχι του ημίσεως του Αιγαίου, (μέχρι δηλαδή του 25ου Μεσ-νού), αλλά ολοκλήρου και θα με θυμηθείς, ακολουθώντας την τακτική της “Ύαινας”, η οποία τρώει λέσια, ήτοι πτώματα, όπως έτσι καταντήσατε, μετά το 1996, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ… ΦΟΒΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,την Πατρίδα μας!
  • Με το να πετάνε οι Τούρκοι, από το 1974 και δώθε, μέχρι τον 25ο Μεσ-νό, “υπονοούσαν” και “υπονοούν” ότι και στην θάλασσα μέχρι εκεί εκτείνονται τα όριά τους και γι’ αυτό εδώ, στην Ελλάδα, κάτι σπουδαγμένα στην Εσπερία στρατολογημένα πρακτόρια… ελληνικής καταγωγής ή… ελληνόφωνα, χρόνια τώρα σπεκουλάρουν πάνω στο αληθοφανές ψέμα της… μη συμβατότητος, των 6 νμ μας στην θάλασσα, με τα 10 αντίστοιχα στον αέρα… μας, κλπ, ξεχνώντας πχ να πουν, ότι μετά την “Σύμβαση για την Θάλασσα”, του Μοντέγκο Μπέϊ, το 1982, δημιουργείται μια νέα… μη συμβατότητα, υπέρ της Ελλάδος, αφού η Ελλάδα μπορεί να επεκτείνει τα νμ της στα 12, ενώ ο… αέρας της θα είναι στα 10!
  • Καλά, δεν γράφω ότι δεν αναφέρουν καν και ποτέ οι Κοι αυτοί, το ιστορικό των 10 αυτών νμ στον αέρα, το πώς καθιερώθηκαν επί Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, για το αν ποτέ, μέχρι το 1974, είχαν ακόμα και ψελλίσει κάτι σχετικά οι Τούρκοι, κλπ, καθώς και το ότι το είχαν συζητήσει στην Βουλή τους το θέμα και το είχαν αποδεχτεί!. (Θα υπάρχουν, είμαι σίγουρος, τα πρακτικά της Τ/Βουλής, επί Κεμάλ Ατατούρκ, την 1οετία του 1930)!..
  • Όχι, δεν θα ισχυριστώ ότι πχ ο “Αναπληρωτής Σύμβουλος Ασφαλείας” του Π-Θ, Κος Ντόκος, το “ΕΛΙΑΜΕΠ”, κλπ, ανήκουν σ’ αυτά τα… “Διεθνή Κέντρα” και ελέγχονται απ’ αυτά απολύτως, απλά θα σημειώσω μια ταύτιση απόψεων, των Κων αυτών, των “Κέντρων” αυτών και των Τούρκων! Είναι προπαγανδιστικές ιδεολογικοπολιτικές θεωρίες Ε-Τ προσέγγισης, που πλέον έχασαν την αξία τους, αφού κατέπεσαν στην πολιτική κονίστρα, ασχέτως αν υποστηρίζονται και διατάσσονται από τους τάχα Αριστερούς / Σοσιαλιστές, Κοσμοκράτορες, Απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίους”!..
  • Γι’ αυτό και οι Τούρκοι πολιτικοί, που παραδοσιακά είναι πρώτα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ(!!!), εκτός από οξύνοες και γνώστες των εθνικών τους θεμάτων (ασχέτως του αν σκοπίμως πολλές φορές ερμηνεύουν τα διάφορα διεθνή κείμενα, διατάξεις, κλπ, κατά το δοκούν), ψήφισαν στην Βουλή τους ΠΟΛΕΜΟ, αν η Ελλάδα επεξέτεινε σε 12 τα νμ της στην θάλασσα και μας δήλωσαν πως αποτελεί “ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ” / “CASUS BELLİ”, αν κάναμε ποτέ εμείς κάτι τέτοιο!.. (Έχουμε γράψει τί είπε σχετικά με το θέμα αυτό ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και σ’ εμάς, αλλά και στους Τούρκους, ένας Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που ήθελε – και να με συγχωρείς Κε Δένδια – 10 σαν εσένα)!..
  • Δηλαδή Κε Δένδια, σε ρωτάω! Σε μια υποθετική περίπτωση που όχι καταστρεφόταν, αλλ’ απλώς κατέρρεε οικονομικά η Τουρκία (έχουμε βεβαίως πει την θέση μας για το θέμα: “Τουρκία + Οικονομική Κατάρρευση Από Τους Όποιους… Τρίτους”, αλλά σου απαντώ και σ΄αυτό, επειδή βλέπω πως σε “έριξαν” κάποιοι… , και εσένα ακόμα, οι επιτήδειοι αυτοί γνωστοί… τύποι, στο “τρυπάκι” αυτό), θα ήταν ίδια η πίεση που θα ασκούσε πχ προς εμάς η Τουρκία, θα ήταν πχ όπως είναι η σημερινή;
  • Δεν θα ήταν ίδια η πίεσή της Κε Δένδια και άσε λοιπόν αυτό το “παραμύθι” προς την πλέμπα, ότι τάχα δεν θες να διαλυθεί η οικονομία της Τουρκίας (και συνεπώς η Τουρκία), αλλά παράλληλα και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΩ, αφού η Κ-Β σου / μας και άρα και εσύ, εξυπηρετώντας τα οικονομικά συμφέροντα των “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” (γι’ αυτό ακριβώς πήρες και την θέση του ΥΠΕΞ), θέλετε την προσέγγιση με την Τουρκία, νομιμοποιώντας την στάση σας, μέσα από ένα, πώς το ονόμασες, “ΝΟΜΙΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ” ή κάπως έτσι, αφού όταν το… επιθετικοποιούσες το… πλαίσιο, έτυχε να βήξω!.. Δηλαδή σας / μας αρέσει το… “Οθωμανικό” μας είπες, αλλά τουλάχιστον αυτό να γίνει μετά χρήσεως βαζελίνης!.. (Και φαντάζομαι θα εννοείς σίγουρα σε πρώτη φάση / σε αρχικό στάδιο, μέχρι της πλήρους πλέον χαλαρώσεως του… σφικτήρος μας)!..
  • Δεν είμαστε… μαλάκες Κε Δένδια και σου γράφω ευθέως ό,τι έγραψα και στον Κυριάκο μας! Πρόσεξε μην τελικά πουν εσάς ΠΡΟΔΟΤΕΣ (γι΄αυτό άραγε ψηφίσατε να μην χρησιμοποιείται η λέξη “ΠΡΟΔΟΤΗΣ”;), και μάλιστα οι ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του “ΣΥΡΙΖΑ” (τα πάσης φύσεως Κομμούνια στην ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ήσαν πάντα ΜΑΝΟΥΛΕΣ), και γελάσει τότε, όπως λέγει και ο λαός μας, και το “παρδαλό κατσίκι” ή και ο “κάθε πικραμένος”, για να αναφέρω και αυτήν τη λαϊκή ρήση!..
  • Όταν υπάρχουν “Συμφωνίες”, “Διεθνή Κείμενα”, κλπ, εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει “Εθιμικό Δίκαιο”! Καταλαβαίνεις τί θέλω να πω! Δεν μπορεί να γίνεται επίκλησή του, θέλω να πω!.. Αυτά τα λένε οι Τούρκοι ή ίσως… εσείς, όταν έμπλεοι φόβου, εργάζεστε ανοήτως για την… τ/εξωτερική πολιτική!..
  • Το βασικό κείμενο της Συμφωνίας για την Θάλασσα, κλπ, είναι του 1982! Όλα όσα ακολούθησαν ήσαν… μπούκοβο, κάρι, κλπ, σ’ αυτήν και θέλω να πιστεύω ότι δεν είπες ό,τι είπες, στην προσπάθειά σου να διευκολύνεις την Ε-Τ… προσέγγιση και το μήνυμα του… ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ σου (sic)… Κου ΝΤΟΚΟΥ, που πριν από λίγες ημέρες παρεχώρησε “στημένη” συν-ξη, για να μας προάξει την επικείμενη(;) Ε-Τ… συνδιαχείριση, σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, όταν εσύ θα απουσίαζες και πάλι στην αλλοδαπή!..
  • Δεν πέτυχε, είπες ακόμα, η τ/πίεση στην Κύπρο και πως η Τουρκία δεν έβαλε τίποτα στο… εθνικό της θησαυροφυλάκιο, με τα όσα έκανε και κάνει εκεί, κλπ, τους τελευταίους μήνες!
  • Επειδή δεν πέτυχε τίποτα Κε Δένδια, … “έκλασε μέντες” ο Ανα(ν)στασιάδης ή ο… “ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι” και αναφέρθηκε (φαντάζομαι θα σας… ενημέρωσε) ότι είναι έτοιμος να συζητήσει με την Τουρκία, κλπ, για συνδιαχείριση των όποιων ενεργειακών… ευρημάτων;
  • Δεν πέτυχε είπες τίποτα η Τουρκία, και είσαι ακόμα ΥΠΕΞ; Για παράδειγμα, δεν απέκοψε την… γεωγραφική ένωση Ελλάδος – Κύπρου, “σκοτώνοντας” το… “πεθαμένο” “ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ” Ε-“Κ.Δ”., λέγοντας μας πως, “αν σας βαστάει… ελάτε, εδώ είμαι”; Η Ελλάδα (και μην μου πεις ότι τότε ήταν -και πράγματι ήταν- ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” Κ-Β και ο Τσίπρας / δεν με απασχολεί… ), ως εγγυήτρια δύναμη, τί έπραξε, όταν τα τ/γεωτρύπανα “έκλεισαν το θαλάσσιο δρόμο” Ε-“Κ.Δ.” και μάλιστα σε κρισιμότατη περιοχή; Για πες μας!..
  • Έχει η Ελλάδα υποβάλλει συντεταγμένες για καθορισμό της… ΑΟΖ της, για καθορισμό της… Υφαλοκρηπίδος, τί ακριβώς και πού, Κε Δένδια; Διότι είπες κάτι, αλλά με τον προσήκοντα σεβασμό, το είπες… “μασημένα”, όπως λέμε, και… μπερδεύτηκα!..
  • Είπες ότι η Ευρώπη (που την αναφέρετε και αυτήν, όπως αναφέρετε το “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ”, ήτοι συνεχώς και σαν… σαλατικό, σε ό,τι λέτε) θα επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία σύντομα! Ακόμα και αν αυτό συμβεί, θα είναι σαν ένα απαλό… αγέρι στους… γεννητικούς αδένες των Τούρκων, Κε Δένδια, και το ξέρεις!..

– Νομίζω ότι απάντησα σε όλα όσα είπες! Σου γράφω ευθέως ότι η πολιτική που ακολουθείτε ως Κ-Β, σε σχέση (και) με την Τουρκία είναι:

  • “Αδελφίστικη”, στην “αργκό” και σε… διπλωματική γλώσσα (και μάλιστα εκπεφρασμένα, σε όσο το δυνατόν πιο “λάϊτ” μορφή), είναι πολιτική “επαμφορτερίζουσα”, με φανερά τα σημάδια, αν όχι αγωνίας, τουλάχιστον… σύγχυσης!..
  • Είναι όμως συνειδητά τέτοια ως πολιτική, όπως παραπάνω εγράφη, διότι είναι πολιτική, με την οποία έχετε εκτιμήσει, ότι θα πετύχετε να υλοποιήσετε την περίφημη Ε-Τ προσέγγιση και… ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ(!!!), που σας έχουν ζητήσει οι πολιτικοί Πάτρωνές σας, Κοσμοκράτορες “Διεθνείς Εβραίοι”! Είναι πολιτική, που αποτελεί ΑΜΕΣΗ και ΕΥΘΕΙΑ συνέχεια της φράσης της Κας ΜΠΕΝΑΚΗ, κάποτε, στον τέως ΠτΔ Κο ΠΑΠΟΥΛΙΑ, περί παραχωρήσεων και ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ της εθνικής μας Κυριαρχίας, τάχα -όπως είχε πει- για το κοινό όφελος των ζώντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και… παπάρια, αφού το μόνον όφελος είναι το όποιο ΚΕΡΔΟΣ των “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, μέσα από τις προς εμάς, τα οιωνεί σκυλάκια τους, εντολές τους!.. Όπως πχ το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, που είπε και ο Κος ΣΑΜΑΡΑΣ στο Συνέδριό σας, αλλά που δεν άκουσες, αφού έλλειπες στην Αίγυπτο και έτσι δεν σου επέτρεπε η πολιτική σου… κρίση και… ευπρέπεια, να λάβεις θέση, όταν σε ρώτησε η πιτσιρίκα του Αλαφούζου, με το αν συμφωνείς με τον όρο “ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ”, που ανέφερε ο τέως Π-Θ Κος Σαμαράς! (Έπρεπε να στο ρωτήσει, αφού και αυτή πρέπει να ανεβάσει τα “ΣΟΡΟΣ-ΠΟΣΟΣΤΑ” της, άλλωστε κοντεύει -μας έχει πει- και ο γάμος της)!..
  • Το γεγονός ότι η η προς την Τουρκία πολιτική σας είναι δοτή (!!!), σας κάνει να φαίνεστε ότι διακατέχεστε από αγωνία, όπως φανέρωνε και η στάση και οι κινήσεις του σώματός σου (μάλιστα ο “Εικονολήπτης”, μάγκας ων, έδειξε το πώς σταύρωνες και ξεσταύρωνες τις παλάμες σου), ενώ αν πούμε (1 στις 1000), ότι δεν έχεις / – τε αγωνία, αφού σκέπτεσαι / – στε ότι θα σας καλύψουν οι… καλύπτουσες ολόκληρο τον Πλανήτη πλάτες των εντολέων σας, η σύγχυση σου ήταν ολοφάνερη, μια σύγχυση που έχει να κάνει με ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΑΓΝΟΙΑ των θεμάτων, κάτι που προσπαθούσες να “κρύψεις” μέσα από πολιτικάντικες, ήτοι “κλισέ” απαντήσεις!..

– ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΚΕ ΔΕΝΔΙΑ!.. ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

– Είπες “κανά” 2-3 φορές και μάλιστα… “συνοδεία” αναλόγου μορφασμού, πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, αυτό ή το άλλο, κλπ, θέματα σχετικά με την Τουρκία, για τα οποία ερωτάσο από τους 2 παρουσιαστές του “ΣΚΑΪ”!..

– Μάθε λοιπόν πως ειδικά  ο ΥΠΕΞ [πόσο μάλλον ο Π-Θ(!!!) μιας χώρας], για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναπτύξω επιχειρηματολογώντας για το κύριο – βασικό – θεμελιακό χαρακτηριστικό του εκάστοτε υπευθύνου της Διπλωματίας μιας χώρας, πόσο μάλλον της Ελλάδος, με την γνωστή ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ θέση στον Παγκόσμιο Χάρτη, ΠΡΕΠΕΙ να μπορεί ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞ!

– Ακριβώς αυτή η προβλεπτικότης (κυρίως αυτή), βάση της οποίας αποτελούν η γνώση σε βάθος των εθνικών θεμάτων, η δυνατότης ορθής αναλύσεως και εξαγωγής συνημμένων, ομοίως ορθών, “ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ”, καθώς -τέλος- και η επιλογή των καταλλήλων ατόμων, τα οποία θα κληθούν στο “Πολιτικό Πεδίο” να τα υλοποιήσουν αυτά, κατέστησαν “ΕΘΝΑΡΧΗ” τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, μέσα βεβαίως από την φοβερή ροή… ΑΦΘΟΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, της Ελλάδος των “5 θαλασσών και των 2 Ηπείρων”, έστω και επ’ ολίγον, και σε κάθε περίπτωση τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ της σημερινής Ελλάδος, μιας Ελλάδος που κατέληγε στην Λαμία, εκεί όπου την επανακαθόρισε ο μεγαλο-φονιάς Κομμουνιστής κίναιδος “ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ”, στην ομιλία του στην Λαμία, το 1944, αν δεν με απατά, για το έτος, η κουρασμένη μνήμη μου, εκεί ακριβώς που είναι ο προφανής σχεδιασμός να επανέλθει, γεγονός που σε βεβαιώνω πως ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, όσο και ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, με την ΣΟΡΟΣ-ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και τον ΙΣΛΑΜΟ-Α/ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ μας, διότι ο “ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ”, όπως θα τον έλεγες εσύ νομίζω, ήταν, είναι και ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, Κε Δένδια!..

ω

– Αν θες λοιπόν την γνώμη του “ΕΛΛΗΝΑ”, φύγε από το ΥΠΕΞ τώρα και εισηγήσου στον Π-Θ μας να το αναλάβει ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ, όσες δεσμεύσεις και αν αυτός έχει (ο Π-Θ εννοώ) προς… τρίτους!

– Μ’ αρέσει που στο Κόμμα σου (ποιός άραγε, το… γατίσιο, εκ Καρπάθου, “alter ego” του Κυριάκου μας μήπως;), σ’ έβγαλαν τον καλύτερο, έως τώρα, Υπουργό της Κ-Β μας!.. Είσαι… 1ος Υπουργός σε επιτυχία, κλπ (και αυτό προφανώς “στημένο” από την “καμαρίλα” σας) και δεν ντράπηκες, για να μην το ξεχάσω, να μας πεις σήμερα πως διάβασες και πάλι “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ” τώρα, κλπ; Τί είναι αυτά ρε…  Διαπόντιε;

– ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ!.. Πλάκα κάνουν μαζί σου οι Τούρκοι και δυστυχώς μαζί μας, και σε όλα τα θέματα, ΠΑΝΤΟΥ!.. Πχ Εμείς στις 07 Ιαν 2020 θα δούμε τον ΤΡΑΜΠ! (Ο Π-Θ μας)! Πρόσεξε τώρα τί σημαίνει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στην ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, τί σημαίνει ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ με “πέταλα”!.. Οι Τούρκοι, στις 08 Ιαν 2020, στην Πόλη, θα συναντηθούν με τον Πούτιν!..  Αχαχαχαχαχαχαχα! Κατάλαβες; Άλλο! Εμείς θα πάμε αύριο στο ΝΑΤΟ να ζητήσουμε την καταδίκη της Τουρκίας και… “μια ΑΜΣΤΕΛ στο 3”, όταν η Τουρκία έχει μόλις πρόσφατα ΕΚΒΙΑΣΕΙ το ΝΑΤΟ λέγοντάς του πχ πως αν συνεχίζει να συνομιλεί, κλπ, κλπ, κλπ, με τους τρομοκράτες του “YPG”, στην Συρία, αυτή δεν πρόκειται να συνυπογράψει για την στρ-κή ενίσχυση των “Χωρών – Προφυλακών” έναντι της Ρωσίας, ήτοι των Βαλτικών χωρών… κλπ, κλπ, κλπ! Να μην κουράζομαι, τα ξέρεις!.. Επίσης, έχει πλέον καθιερώσει να στέλνει στο ΝΑΤΟ, τις παραμονές μεγάλων συνόδων, κλπ, επιστολές εκβιαστικές, κλπ! “Ουδετερότητα” είπε τις προάλλες ότι τηρεί ο Στόλτενμπεργκ, όταν αυτός είχε έλθει στην χώρα μας! Πρόσεξε! Σε λίγο, θα παρακαλάμε το ΝΑΤΟ να τηρεί ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ, αφού θα στηρίζει “στα ίσα” την Τουρκία!..

– Όταν είχαμε γράψει ότι είσαι ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ Κε Δένδια γράφαμε την αλήθεια! Είσαι, πράγματι! Τότε όμως ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ή ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ, ότι και εσείς εκεί στην ΝΔούλα του Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, θα είστε, ως Κ-Β, απλά “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ” (και όχι όπως οι προηγούμενοι “ΑΓΑΡΜΠΟΙ”), καλλιεχνικοί ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ των εντολών, των “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”! Άλλωστε δεν δηλώνατε και “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ”, όπως τα “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ”, ναι αυτά της ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ(!!!) ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ… ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ (sic), και μπροστά στον μείζονα στόχο μας που ήταν να φύγουν οι προηγούμενοι, που τα είχαν κάνει όλα στην χώρα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ, (συμπάθα με), είπαμε ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σας ψηφίσουμε, ώστε να δίνετε και εσείς… επιδόματα, πολιτική που ακολούθησαν οι αριστεροί Αμερικανοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, επί Ομπάμα, και το τσατσόπαιδό τους ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, κλπ, κλπ, κλπ!..

  • “Γάμα τα γενικώς”, Κε Δένδια, και ειλικρινά στο γράφω αυτό, με πολύ σεβασμό!

– Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΑΣ, Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΕΒΑΙΟΣ… ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ “ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ”, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ 2023 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ!..

– Και κάτι σαν υστερόγραφο, επειδή τα πάντα στην ζωή είναι “Φυσική”! Διάβασε!

Η ΠΙΕΣΗ “Ρ” ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ “F” (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΣ-ΤΗΝ ΙΣΧΥ) ΕΠΙ TO ΔΙΑΣΤΗΜΑ “S”, ΠΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΦΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΣΤΗΝ Ε-Τ… ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ! (ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΣΥΝΗΜΙΤΟΝΟ”Φ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΛΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ)!..

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟN ΤΥΠΟ: P = F . S . SYN”f” (Η πίεση λαμβάνει την μεγίστη τιμή της, όταν η γωνία “f” δηλαδή αυτής των F και S είναι Μηδέν, οπότε τότε συν0°=1 και άρα έχουμε P=F.S)!

– Βάλε τώρα, όπου F την τ/ισχύ (όλα όσα αυτή την συνθέτουν), όπου S το διάστημα / χρόνο, που αυτή ασκείται σε εμάς, δες μετά σχηματικά το είδος της γωνίας, όταν η γωνία των F και S είναι Μηδέν και τέλος σκέψου τα αυτά, σε συνδυασμό με εμάς, προς τους οποίους ασκείται αυτή η πίεση και συγκεκριμένα σκέψου τί ακριβώς μάζα έχουμε (αφού η Πίεση δια της δυνάμεως κυρίως ασκείται σε κάποιο σώμα με σχήμα, όγκο και βάρος) και τί ακριβώς δύναμη (με βάση την αρχή ότι “η δράση φέρνει πάντα αντίδραση”) μπορούμε να αντιτάξουμε εμείς, ώστε τουλάχιστον να εξισορροπήσουμε την τ/Πίεση, πόσο μάλλον να την εξουδετερώσουμε, πχ διπλωματικά, κλπ!.. Κατάλαβες!.. 

– Έχε λοιπόν, αν θες, και την μόλις παραπάνω περιγραφείσα διάσταση του θέματος, των Ε-Τ σχέσεων!..

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ “ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ” ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ!..

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Κε Δένδια! Για τα όσα περί… “ΛΕΚΙΑΣΜΕΝΟΥ ΥΠΕΞ”, σου έγραψα χθες, “κουβέντα”!.. Ας μην ρωτήθηκες! Θα μπορούσες να το κάνεις όπως του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, που άλλα ερωτώνται και απαντούν άλλα!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

2. Αλήθεια! Μήπως έμαθες τί τελικά συζήταγε επί σχεδόν 3 ώρες, τον Φεβ. του 2019, ο Τσίπρας με τον ΡΤΕ στην Άγκυρα;

3. Διαβάζω πως συναντήθηκε ο Παυλόπουλος, με τον τέως Π-Θ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Λέτε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να κατάλαβε ο… “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ”, το πόσο κακό του έκανε ο νυν ΠτΔ, από την εποχή ακόμα που τον είχε Υπουργό; Ρωτάμε απλώς: “ΗΤΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ, “ΑΣΠΑΛΑΚΑΣ” ΚΑΙ ΑΝ “ΝΑΙ” ΠΟΙΩΝ, ΣΤΗ ΝΔ Ο ΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ”;

4. Τυχόν διορθώσεις του Κειμένου αύριο!.. 

5. Ακούσαμε και τον Κατρούγκαλο στην ίδια εκπομπή!.. Συμπέρασμα; Διαβάστε: “ΦΕΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

6. ΤΑΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ! ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΨΕ, ΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΘΕΣ, ΣΕ ΕΙΠΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΣΤΗΜΕΝΟ” ΟΙ ΔΗΜ/ΦΟΙ ΤΟΥ “ΠΡΕΣΠΟ-ΜΠΑΟΥΚ”, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ… ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ!.. ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!..

-/-