Σημειώσεις, Από… Χαρτοπετσέτα!..

Φίλοι μου!

1. Το γεγονός ότι, με μια τυχούσα (λίαν πιθανή) τ/εισβολή στην Δ. Θράκη (με ή χωρίς τον ΡΤΕ στην ηγεσία της χώρας), υπάρχει, όπως ήδη σας έχουμε γράψει και ενημερώσει, σοβαρότατη πιθανότητα ρωσικής καθόδου στα νώτα των ΤΕΔ, κλπ, (θα θυμάστε τί είπαμε στον Κ. Κ. Μ. να τονίσει στις Η.Π.Α. / “δεδομένοι, αλλά αν, κλπ, τότε… , κλπ”), με όλα τα πιθανά σενάρια κατόπιν, τα οποία φτάνουν μέχρι και σε “Παγκόσμιο Πόλεμο” και διαμελισμό της Τουρκίας, οδήγησε, όπως εκτιμούμε, την Ρωσία σε “2ες σκέψεις”, σχετικά με τις σχέσεις της “σήμερα” με την Τουρκία, ενώ προφανώς και στην Τουρκία άρχισαν να… νοιώθουν ότι θα πρέπει να βρουν μια “φόρμουλα”, ώστε να προσεγγίσουν και πάλι τις Η.Π.Α., αφού κάπου πάντα / ιστορικά οι Τούρκοι… ακουμπούν! (Εννοώ βεβαίως σε ισχυρότατο παγκόσμιο “παίκτη”)!

2. Οι Ρώσοι μάλλον θα επιθυμούσαν μια τ/επίθεση στην Ελλάδα, ώστε να “κατηφορίσουν” και να πετύχουν τον 1ο τους στρατηγικό στόχο, που είναι να ενωθούν, δια μιας πλέον διαλυμένης Τουρκίας, δια μέσου μιας πρώην δηλαδή κρατικής οντότητας, με το Π/Γ τους στη Συρία, πριν εγγίσουν τα σύνορα του Ισραήλ! (2ος Στρατηγικός Στόχος).

Επομένως είναι λογικό οι Ρώσοι να θέλουν να διώξουν την Τουρκία από τη Συρία, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι έχουν συμφωνήσει με τις Η.Π.Α., την περίοδο που οι εδώ… ανόητοι έλεγαν πως ο κακός Τραμπ παράτησε τη Συρία, πως οι Ρώσοι και οι Τούρκοι κέρδισαν στη Συρία και “παπάρια μέντολες” και εμείς απ’ εδώ σας γράφαμε “περιμένετε να δούμε… παρακάτω (τα κείμενά μας υπάρχουν στο “Διαδίκτυο”) και μην παρασύρεστε από το μίσος της “Παγκοσμιοποίησης” προς τον Τραμπ ή απ’ το μίσος των “Δημοκρατικών” των Η.Π.Α. προς τον Τραμπ, κλπ”, ενώ τελικά σας γράψαμε πως η Συρία (σε 1η Φάση) θα ξαναγίνει όπως πριν, (σχεδόν) ενιαία και πως θα αποχωρήσουν τελικά άπαντες, (τουλάχιστον αρχικά, αφού μέχρι αυτό το σημείο συμφωνούν Η.Π.Α. και Ρωσία), μεταξύ των οποίων βεβαίως θα αποχωρήσουν και οι Τούρκοι!.. (Μια κατάσταση “ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΑΝΤΕ”, όπως ακριβώς σας την είχαμε αναφέρει)!..

3. Έτσι, οι δυνάμεις του Άσαντ επιτέθηκαν στο Ιντλίμπ (η επίθεση ξεκίνησε πριν από 3 μέρες / 02-02-2020) και κατά τους Τούρκους, επιτέθηκαν με Ρώσο Αξκό επικεφαλής, ενώ απ’ την άλλη πλευρά, ο ΡΤΕ ζήτησε από τους Ρώσους να μην αποτελέσουν εμπόδιο στις… “ανταποδοτικές” (sic), προς τον Άσαντ, σε εξέλιξη τ/επχσεις, στην εκεί περιοχή!..

Αυτά δεν σας λέγαμε / γράφαμε ή όχι; Οψόμεθα λοιπόν για το αν η Συρία θα γίνει και πάλι όπως ήταν πριν το 2011 ή όχι!.. Πάντως τώρα, με τους πρώτους νεκρούς Τούρκους(!!!) στρατιωτικούς (Τούρκους ΚΑΙ όχι άλλων εθνικοτήτων, νεο-Γενίτσαρους και μη), νεκροί οι οποίοι θα αυξάνονται, έστω και με αριθμητική πρόοδο, οι Τούρκοι… “Ελιτιστές”, των ΤΕΔ τουλάχιστον, θα αρχίσουν να σκέφτονται πιο σοβαρά πια, τον “Συριακό Βάλτο”, για τον οποίον μιλούσε ο Μεχμέτ Αλί ΜΠΙΡΑΝΤ, “βάλτο” που είδε μέχρι και ο πολιτικά… άσχετος Τραμπ, όπως τον κατηγορούν ότι είναι όλα αυτά τα πολιτικά λαμόγια διεθνώς, ένας Τραμπ, ο οποίος είδε τον “βάλτο” από την μακρινή Αμερική, και είπε… “αντίο σας”, αλλά που μάλλον δεν “βλέπουν” οι Τούρκοι… γείτονές του! (Εξαιρουμένης μερίδος του “ΡΛΚ”, για να μην αδικώ συλλήβδην τους Τούρκους)!..

  • Εκτίμηση:

– Με δεδομένο ότι οι Τούρκοι, δια της ΜΙΤ, ελέγχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ(!) και τον (όποιο εναπομείναντα) “ISIS”, οι Τούρκοι που είναι ΔΟΛΙΟΙ και απεργάζονται συνεχώς “ΜΗΧΑΝΕΣ”, θα θελήσουν να εκδικηθούν τους Ρώσους, με τυχόν δολοφονίες Ρώσων στρατιωτικών στη Συρία, από τον “ISIS” ή και από μέλη άλλων “Τζιχαντιστικών Ομάδων” και ακολούθως θα έλθουν στους Ρώσους για… βοήθεια, παρηγοριά, κλπ, της μορφής εκείνων των Μεγαλομαφιόζων, που πάνε στις κηδείες εκείνων, που αυτοί έχουν προηγουμένως διατάξει να εκτελεστούν και παρηγορούν τις… χήρες τους! Καταλάβατε!

– Αυτό σημαίνει πως πλέον στο Πεδίο της Β. Συρίας, οι Τ-Ρ σχέσεις, αργά ή γρήγορα, θα οδηγηθούν στα… πολύ άκρα, θα οδηγηθούν σε Τ-Ρ ρήξη ουσιαστικά, η οποία θα φτάσει μέχρι τέλους, κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των 2 θα πρέπει οπωσδήποτε να επικρατήσει και συγκεκριμένα είτε οι Ρώσοι, λέγε με Άσαντ, είτε οι Τούρκοι, λέγε με Τούρκοι, “ÖSO”, “ISIS”, και λοιπές, σύμμαχες των Τούρκων, τρομοκρατικές Ομάδες! (“Μέση λύση”…. YOK)!.. (Είναι αυτό που λέμε στην χώρα μας, “2 γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα”)!..

4. Ξαναγράφουμε ότι οι Τούρκοι φοβούνται την ρωσική κάθοδο στα νώτα τους, (θα έλεγα την “τρέμουν”), σε περίπτωση επιθέσεώς τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Δ. Θράκης και γι’ αυτό φτιάχνουν με “συνοπτικές διαδικασίες” το Κανάλι της Πόλης, ώστε να υποχρεώσουν σε… “STOP” εκεί τις ΕΕΔ, οι οποίες (ΕΕΔ) αντεπιτιθέμενες, καθ’΄όλη την τ/υποχώρηση, (όταν οι ΤΕΔ θα “τρέχουν” να προλάβουν τους προελαύνοντες προς το Νότο Ρώσους), θα επιδιώξουν προελαύνουσες και εκείνες να φτάσουν στην σκλαβωμένη ακόμα, γνήσια Πρωτεύουσα της Ελλάδος και του Ελληνισμού, την Πόλη!..

– Οι Τούρκοι, που μας διαβάζουν πολύ καλά, (μας μελετούν ορθότερα), “απάντησαν” χθες (03-02-2020), δια του ΥΠΕΞ τους, στα όσα εδώ είχαμε γράψει σχετικά με το “Κανάλι”, το Μοντρέ και τη Λωζάννη, λέγοντας (αορίστως φυσικά και όχι προς εμάς) πως το “Κανάλι” δεν θα επηρεάσει ή επηρεαστεί από την κείμενη Σύμβαση του “Μοντρέ”!..

– Στο σημείο αυτό, και παρενθετικά του λόγου μου, να υπενθυμίσω ότι οι Τούρκοι παραδοσιακά είναι “μανούλες” στις Αμυντικές Επιχειρήσεις”!..

– Γι’ αυτό και εκτός της στρατιωτικής τους “απαντήσεως”, με το “Κανάλι”, οι Τούρκοι “απάντησαν” και πολιτικά στους Ρώσους, με την επίσκεψη του ΡΤΕ στο Κίεβο και την αναφορά του σε μη αναγνώριση της προσαρτήσεως της Κριμαίας, από τους Ρώσους!.. Θα μου πείτε! Αυτό έλλειπε να την αναγνώριζε την Κριμαία στους Ρώσους η Τουρκία! Θα ήταν σαν να τους επέτρεπε να ευρίσκονται στρατιωτικά στο τελευταίο “σκαλί”, πριν από το… άλμα τους στο Νομό Κων-πολης και στην Β. (Μαυροθαλασσίτικη) Τουρκία!..

5. Όμως!

– Και στην περίπτωση που “τα βρουν” τελικά Ρώσοι και Τούρκοι στη Β. Συρία και τελικά παραμείνουν οι Τούρκοι εκεί (Ιντλίμπ, κλπ), αυτό δεν θα ενοχλήσει τους Ρώσους, αφού σε μια πιθανή… “κατεβασιά” τους και διάλυση της Τουρκίας, οι Τούρκοι θα εξαφανιστούν και απ’ εκεί!..

– Για να μην… θολώνει η εικόνα που παρουσιάστηκε στις 4 πρώτες παραγράφους, επαναλαμβάνουμε ότι οι Ρώσοι θέλουν τη Συρία “πίσω” στον Άσαντ και σε κάθε περίπτωση απομάκρυνση των ΤΕΔ και των… “proxy” τους, από την Β. Συρία, τώρα!.. [Όπως και των Κούρδων, οι οποίοι απ’ τη στιγμή που θέλουν “Κράτος”, κλπ, -καταλαβαίνετε- σε Συριακό έδαφος (Β. Συρία / με όλα αυτά τα προπλάσματα μορφής “Καντονίων” που είχαν συστήσει), είναι αυτόματα “εμπόδιο” στη ρωσική κάθοδο προς το Ισραήλ και τα Ιεροσόλυμα και άρα οι Κούρδοι καθίστανται έτσι “εχθροί” των Ρώσων, των οποίων ο Νο “1” “Στρατηγικός εχθρός” στην Μ. Ανατολή είναι, (για μια σειρά από λόγους στους οποίους έχουμε αναφερθεί στο “σάϊτ” μας), το Ισραήλ].

6. Οι Η.Π.Α. θα αναμένουν, όπως σας το έχουμε γράψει αρκετές φορές, μέχρι τον Μάρτιο του 2020, ώστε -μέσω του “ανοικτού” εισέτι θέματος των τ/S-400- να δουν αν… “άλλαξαν μυαλά” ή όχι, οι Τούρκοι!..

7. Η Τουρκία “τελειώνει” και το γνωρίζει!..

8. Με την Τουρκία “σήμερα” συντάσσονται απόλυτα οι:

  • Τ/Κ (“Δεν είναι πολλά τα… πολιτικά ψωμιά” του νυν ψευδο-ΠτΔ του Ψευδοκράτους, ο οποίος μάλλον θα παραχωρήσει τη θέση του στον νυν… Ερντογανικό ψευδο-Π-Θ)!..
  • Τουρκικές + Μουσουλμανικές Μειονότητες στα Βαλκάνια και στην ΕΕ. [Στο σημείο αυτό, διαβάστε: Κανείς -“τρόπος του λέγειν”- δεν πρόσεξε ότι οι Τούρκοι αναφέρθηκαν πρόσφατα στη Δ. Θράκη (μετά τις διαμαρτυρίες, κλπ, της Ελλάδος, για το άκυρο “Τ-Λ” σύμφωνο), λέγοντας πως, αντί η ε/Κ-Β να συνομιλεί με τους Πραξικοπηματίες σαν τον Χαφτάρ, κλπ, θα πρέπει να αρχίσει να συνομιλεί με τον αυτο(;)ορισθέντα ως Πρόεδρο της Βουλής, της υπό δημιουργία αυτόνομης τ/Δ. Θράκης! (Ένα από τα 3 “Κεμαλικά Βήματα Πολιτικής Προσάρτησης Ξένων Εδαφών”)! Νομίζω ότι σωστά τη θυμάμαι την τουρκική αυτή συγκεκριμένη ρήση, αλλά είπαμε πως “δεν θα καταπίνετε ποτέ αμάσητα” τα όσα διαβάζετε, και θα “ψάχνετε” και εσείς, μόνοι σας τα διάφορα θέματα, έχοντας ατσάλινη θέληση, έντονο θετικό προς έρευνα πείσμα και σε λειτουργία -πάντα- την κρησάρα της σκέψης σας]!..
  • Αζέροι (Αποτελούν κυρίως τους “Φύλακες” των τ/νώτων από τα ανατολικά, όταν οι ΤΕΔ στρέψουν προς Δ., ώστε να μην κάνουν καμιά… ανοησία οι Αρμένιοι! Καταλάβατε)! / Και δεν ντράπηκαν στην ΚΕΔ – ΕΠΟ, να φέρουν έναν Τουρκόφιλο Αζέρο να διευθύνει αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, όπως έγινε “προχθές” στο ματς Βάζελος – Δενδροπόταμος Θεσσαλονίκης, μόνο και μόνον επειδή το ζήτησε ο Κος Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ! Καταλάβατε! Όμως ο Αζέρος δεν μπόρεσε ούτε το “Χ” να δώσει στον Μπάουκ, αφού ο Βάζελος τον “πάτησε” και δεν έδωσε δικαιώματα στη διαιτησία, ούτε και να σκεφτεί ακόμα, να… λοξοδρομήσει βρώμικα!..
  • Πακιστανοί (Κυρίως… χορηγοί, πάσης φύσεως, των ΤΕΔ και του τ/Υφυπουργείου Αμυντικής Βιομηχανίας)
  • Καταριανοί (Χρηματοδότες του τ/Κράτους και εγγυητές της Τ/Οικονομίας).
  • Τάταροι Κριμαίας και οι “ανακαλυφθέντες”… όμοιοι της Β. Συρίας! (Αυτοί έπαιξαν το ρόλο τους στη Β. Συρία, για την τ/Κ-Β, και θα τον ξαναπαίξουν στην Κριμαία, λίγο πριν από την εκκίνηση των ΡΕΔ προς το… Νοτιά! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..
  • Τσετσένοι (Οι τ/ΜΥ τους έχουν, όπως ακολούθως και τους Γεωργιανούς – Αλβανούς, για φονιάδες και για εκτέλεση βρώμικων αποστολών! Η ΕΥΠ φέρεται να ψάχνει στην Ερμιονίδα, κρυψώνες όπλων! Μάλιστα! Από πότε όμως σας γράφαμε εδώ πχ για τους Τσετσένους περί το Μαίναλο, Λεβίδι, Σκοτεινή, κλπ; Δεν είναι μόνον η Ερμιονίδα! Είναι -για την εκεί γεωγραφική περιοχή της Αργολίδος- ένας ευρύτερος… κύκλος, που φτάνει Βόρεια και ΒΔ της Ερμιονίδος, μέχρι Νεμέα, Ψάρι, Γκούρα, κλπ! Όπου επίσης υπάρχει άδειο Μοναστήρι πχ στην Κορινθία και δη Ι. Μ. σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές, στις οποίες διαβιούν 1 ή περισσότεροι του ενός Αλβανοί, εκεί υπάρχουν κρυψώνες όπλων! Θυμηθείτε ακόμα, τί είχε γίνει στα ορεινά Καλάβρυτα, το τί ανάλογο στο Περτούλι, κλπ! Η κάθε περιοχή έχει τα δικά της… κόζια και τις δικές της… ιδιαιτερότητες!.. Όλως τυχαίως σήμερα 04-02-2020, “έπιασε” μεγάλη φωτιά στους Μύλους της Αργολίδος)!..
  • Αριθμός Αφρικανικών Χωρών (κυρίως Μουσουλμανικών) που ζουν από ή και απομυζούν την Τουρκία οικονομικά! Μην ασχολείστε μαζί τους, τουλάχιστον ακόμα!.. Η ΜΙΤ θέλει χρόνο για να οργανώσει και εκπ-σει “Μαύρους”, για επχσεις σε εδάφη εχθρών της!.. (Οι Αλγερο-Μαροκινοί, και κυρίως οι Αλγερινοί, είναι οι πιο επικίνδυνοι για εμάς… στην έδρα μας)!..
  • Παλαιστίνιοι [Γάζας (“Χαμάς”) + “Δ. Όχθης”(η παλιά “Φατάχ”)] / Με μια λεκτική… υπερβολή, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι η ΜΙΤαν δεν ελέγχει το Παλαιστινιακό αυτό… δίπολο, είναι σίγουρα βαθιά “μέσα” του!..
  • Μουλάδες του Ιράκ (Σουνίτες βεβαίως, αλλά και Σιϊτες) / Οι 8 στους 10 του “ISIS” ήταν Σανταμικοί, στελέχη του πρώην Ι/Στρατού και αρκετοί των υπόψη Μουλάδων αποτέλεσαν πολιτικοί… σύμβουλοι της Οργάνωσης αυτής του… Μπαγντάτι, αχαχαχαχα, ενώ και ο φερόμενος ως ο νέος -σημερινός- Αρχηγός του νεο(;)-“ISIS” φέρεται ως πράκτορας της ΜΙΤ! (Σας τον είχαμε παρουσιάσει τελευταία) / Να θυμάστε ότι οι Σιϊτες Μουλάδες του Ιράν είναι… Β’ Εθνική, μπροστά σ’ αυτούς τους Σουνίτες, αλλά και 2,3 Σιϊτες, του Ιράκ, οι οποίοι είναι κυριολεκτικά οχιές!..
  • “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” των Η.Π.Α. (Οι Τούρκοι αναμένουν “πως και πως” την επάνοδο, στα τέλη του 2020, στην εξουσία των Η.Π.Α. “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Προέδρου, κάτι που όμως φαντάζει υπερβολικά ΔΥΣΚΟΛΟ, έως και ΑΔΥΝΑΤΟ, λόγω και(!) της ιδεολογικής παρακμής τωνΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ στο Α/ακροατήριο, αλλά και λόγω μη ύπαρξης ικανού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” πολιτικού, ικανού να αντιπαρατεθεί στον νυν Α/Πρόεδρο)!..
  • Γερμανία (“Έχομεν, λέτε, -ιστορική- χρεία μαρτύρων, για να αποδείξουμε την “ερωτική σχέση” των Γερμανών, με τους Τούρκους);
  • Αγγλία (Κρυφίως)  / ΠΡΟΣΕΞΤΕ το άλλο όνομα της “Γηραιάς Αλβιόνος”:  … “Κλεψύδρα”! Αυτό, όπως εσείς το καταλαβαίνετε!..
  • “ISIS” + Κάθε άλλη υφιστάμενη Τζιχαντιστική τρομοκρατική Οργάνωση ή Ομάδα, όπως πχ Οι “Αδελφοί Μουσουλμάνοι“, η “Al Nusra”, κλπ.

– Όποια ή όποιες άλλες χώρες διαβάζετε ή ακούτε, είναι ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ(!) της Σύμμαχοι, αλλά βεβαίως Σύμμαχοι της Τουρκίας! Πχ Οι Αλβανοί (συγκεκριμένα οι λεγόμενοι Τουρκαλβανοί), οι… “ουδέτεροι”(sic) Βούλγαροι, οι Σκοπιανοί, κλπ, ακόμα και το Σιϊτικό… Ιράν!..

9. Τέλος, τώρα αρχές Φεβ. 2020, η Τουρκία με την Ρωσία φαίνεται να:

     α. ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ

  • Στην ή για την Λιβύη, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.
  • Στην Κύπρο, επίσης κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. (Οι Ρώσοι κρατούν έξυπνα ακόμα το μαστίγιο της μη αναγνώρισης του Ψευδοκράτους, προς τους Τούρκους, κάτι που πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν να… κρατούν)!..
  • Στην Α. Μεσόγειο, σχεδόν απολύτως.
  • Στο Κουρδικό, σε ποσοστό 90%+!..
  • Σχεδόν, στο θέμα των σχέσεών τους με το Ισραήλ. (Η Ρωσία παρουσιάζεται πιο… ευέλικτη στην όλη έκφραση, της “καθαρά” κεκαλυμμένης Αντι-Ισραηλινής πολιτικής της, βάσει των τεθέντων “Στρατηγικών της Στόχων” στον Καύκασο, στη Μ. Ανατολή και στη λεκάνη της Α. Μεσογείου)!..
  • Με Ιράν και Κίνα, κυρίως στο θέμα του Ευρασιανισμού. (Με το Ιράν και στο… ΑντιΚουρδικό μέτωπο, αφού στο Α. Ιράν έχουμε Κούρδους. αλλά και στην ΑντιΙσραηλινή πολιτική τους! Θυμίζουμε ότι στο Ιράν ζούσε, παρά την Κασπία, μεγάλος αριθμός Εβραϊκής καταγωγής Ιρανών πολιτών)!..
  • Με την εφαρμοζόμενη / ασκούμενη πολιτική τους στα Βαλκάνια / “Χερσόνησο του Αίμου”! (Όχι απολύτως, αλλά συμφωνούν σε μεγάλο βαθμό).
  • Στην αντι-αμερικανική τους πολιτική στάση και συμπεριφορά, διαφορετικών ασφαλώς παραμέτρων και παραγόντων μεταξύ τους!..

     β. ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ

  • Στη Β. Συρία και στο Συριακό ευρύτερα!..
  • Στην Κριμαία. (Λόγω των εκεί Τατάρων… “αδελφών” τους).
  • Στην Ελλάδα! Ναι, περίεργο, αλλά… έστω και λίγο, ναι διαφωνούν, αφού και πάλι οι σκληροί “Σλαβοπατέρες” Ρώσοι, τί περίεργο, παρουσιάζονται πιο… ευέλικτοι στην στάση τους προς την χώρα μας, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκδηλώνουν τη δεδομένη και αναμενόμενη δυσφορία τους, προς την ε/Κ-Β), λόγω του ότι η Ελλάδα παραμένει γερά προσδεδεμένη στο άρμα της Δύσης, χωρίς αστερίσκους , κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Οι Ρώσοι, μετά το… σενάριο που εδώ διάβασαν και αφορά μια πιθανή αλλαγή της ελληνικής πολιτικής στάσεως, κλπ, σε περίπτωση τ/επιθέσεως εναντίον μας και στροφή της χώρας μας, (την ώρα μάλιστα του… Πεδίου), σ’ αυτούς, ξανασκέφτονται και πάλι σοβαρά την ορθότητα του αρχικού τους σχεδίου, που ακόμα βεβαίως και δεν ανεστάλη, και που στόχευε και στοχεύει στον διαμελισμό της χώρας μας, με αποκοπή της Μακεδονίας απ’ τον εθνικό μας κορμό, (για τους δικούς τους ασφαλώς λόγους στρατηγικής), είτε μέσω μιας τ/επιθέσεως, είτε μέσω μιας εμφυλιοπολεμικής καταστάσεως στην χώρα μας!
  • Ο Κος Ιβάν Σαββίδης ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΟΙ!
  • Κανείς ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ πχ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αυτό της ΚΑΒΑΛΑΣ, όπως και της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, την ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ μας στην Ξάνθη, το Νο “1” ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, την Ομάδα του ΜΠΑΟΥΚ και αρκετά άλλα, που δεν γράφονται, και μάλιστα να τα διεκδικήσει με αρκετές επιτυχίες!..
  • Κανείς Σαββίδης δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ δεκτός από το Τ/ΥΠΕΞ και το σημερινό Νο “1”, έστω “τύποις”, της τ/διπλωματίας Μ. ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, (δεν μάθαμε ποτέ τί πήγε να κάνει στην Άγκυρα τότε / το 2018 ήταν, αν θυμάμαι καλά / όπως και δεν μάθαμε ποτέ το αν κάποιος, και αν “ναι”, ποιός, τον έστειλε εκεί…), κανείς Σαββίδης δεν θα μπορούσε, μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια (7), να έχει στην χώρα μας ε/φ, (και μάλιστα ΠΡΟΣΟΧΗ την παραδοσιακά… πρακτόρικη, υπέρ κάποτε της ΕΣΣΔ, και σήμερα της Ο/Ρωσίας,”ΕΘΝΟΣ”, που σημαίνει ότι οι Ρ/ΜΥ συνεχίζουν να έχουν “κονέ” στην υπόψη ε/φ… ), Τ/Ο Σταθμό (“Open Beyond”), μέχρι και Κόμμα υποστηρικτικό, έστω και έμμεσα, των επιδιώξεών του, λέγε με “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, του οποίου μάλιστα διετέλεσε και… “Λαγός”, όχι διότι δεν έχει αξιοπρέπεια και εγωϊσμό, αλλά διότι “έψαχνε” και(!) την ύπατη στην χώρα μας πολιτική κάλυψη, που δεν είναι άλλη απ’ αυτήν της κάθε φορά / της εκάστοτε ε/Κ-Β!..
  • Την έλαβε την “κάλυψη” ο Σαββίδης από τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (αν θα μπορούσε, θα έπαιρνε έτσι από “πρώτο χέρι” και χρήσιμες πληροφορίες για τον Σόρος, κλπ, αφού ο Σόρος είναι ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ της Ρωσίας) και αφού… “καλύφτηκε” χρηματοδότησε πχ όλες τις ποδ/κές ενώσεις και εξέλεξε δικιά του ΕΠΟ, χρηματοδότησε κρυφίως και κόμματα (του “βγήκε” μόνον ένα, αυτό της “Ελληνικής -τάχα- Λύσης”), έκανε  λαθρεμπόριο με τα τσιγάρα και “πιάστηκε” γι΄αυτό (καράβι με λαθραία στην Κρήτη), μπήκε σε ματς με όπλο στην Τούμπα και ούτε δικάστηκε γι’ αυτό, αλλά και ούτε, όπως προβλέπεται, η Ομάδα του Μπάουκ υποβιβάστηκε, έκανε πολυιδιοκτησία, κλπ, κλπ, κλπ και ΟΥΔΕΙΣ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” τον πείραξε, αλλά ούτε και η ΝΔ, η οποία μάλιστα έφτασε και παραπέρα και νομοθέτησε υπέρ αυτού, παραβιάζοντας ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, κλπ, κλπ, κλπ, ώστε να μην υποβιβαστούν οι Ομάδες Μπάουκ και Ξάνθη, λόγω της κοινής τους ιδιοκτησίας!..
  • Επίσης ο… Έλληνας Πόντιος Σαββίδης, (που “έτρεχε” “πίσω” του και δίπλα του, μαζί με τους… Επιτελείς του, στρατιωτικούς και άλλους, ο άλλος Πόντιος, ο… “Τίγρης”, που κατέστη αξιόπιστος μάρτυρας στην υπόθεση των 28, δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο ανέκδοτο στην Ιστορία του ε/ποδοσφαίρου, από ιδρύσεώς του), κατόρθωσε και “κράτησε” τους φίλους του ΜΠΑΟΥΚ, (έναντι ενός Πρωταθλήματος, αυτού του γνωστού ως “ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ”), μακριά από τον αγώνα των Ελλήνων, ώστε να μην ξεπουλούσε αυτός ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΟ-ΑΛΗΤΗΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, την Μακεδονία μας!..
  • ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ-Β ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ Η ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ, ΘΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Κο, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΒΑΣΙΜΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ Ο Ρ/Πρόεδρος της Ρ/Ομοσπονδίας Κος Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ;
  • ΚΑΜΙΑ Ε/Κ-Β ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΜΙΑ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ!..
  • Ο Σαββίδης, μην γελιέστε αδέλφια, είναι η σκιά (στην παρούσα συγκυρία) του… Πούτιν στην Ελλάδα!..

ΑΡΑ, ΜΕ ΜΙΑ 2Η ΣΚΕΨΗ, ΙΣΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΑ ΟΡΘΗ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ, ΑΝΟΗΤΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑΚΕ ή ΣΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ, ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΟΡΘΩΣ(!) ΕΠΡΑΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ Ρ/ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΥΡΙΑΚΕ!..

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΦΙΛΟΙ; ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο Κ. Κ. Μ. ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ή ΟΧΙ;

     γ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΩΝ Ρ-Τ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ή αλλιώς “ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ“.

– Σχετίζονται κυρίως με θέματα που άπτονται των Η.Π.Α. και Ισραήλ, από την στιγμή που οι Τούρκοι ανήκουν (έστω “τύποις” από τις 15 Ιουλίου του 2016 και μετά, αλλά ανήκουν) στην Δύση!

  • Οι Ρώσοι διαφωνούν πλήρως και με τις Η.Π.Α. και με το Ισραήλ, διατηρώντας με τις χώρες αυτές, μια μορφή “Λυκοφιλίας”!..
  • Οι Τούρκοι δεν διαφωνούν σε όλα με τις Η.Π.Α. “σήμερα”, αλλά διαφωνούν μαζί τους… γενικώς και κυρίως λόγω Τραμπ, ενώ διαφωνούν, σχεδόν σε όλα, με το “σημερινό” Ισραήλ!..
  • Ποιός είναι ο “ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ” των 2 παραπάνω υποπαραγράφων;

10. Να υπενθυμίσω τέλος, πως οι Ιταλοί έχουν ιστορικά τον “1ο λόγο” στην Λιβύη, ενώ οι Γάλλοι το αυτό στην Συρία!.. Οι Ιταλοί απείχαν της Λιβύης για δεκαετίες, μετά κυρίως από τον Α’ Π.Π., τηρώντας πάντα “έξυπνη” και περισσότερο ευέλικτη πολιτική στάση απέναντι στην χώρα αυτή, ενώ οι Γάλλοι έπραξαν -διαχρονικά- ακριβώς το αντίθετο στη Συρία, όντας παράλληλα και εκείνοι που κυρίως(!) κατέστρεψαν (με τα “RAFALEτους) και τη Λιβύη, το 2011, οδηγώντας έτσι στην ανατροπή και δολοφονία του τότε Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ ΚΑΝΤΑΦΙ, ο οποίος βεβαίως είχε μεταπέσει τότε σε αντίστοιχο του σημερινού Ερντογανικού… “μουντ”, που λένε και οι… “in” Νεο-Έλληνες, δηλαδή είχε καταστεί και ΑΛΑΖΟΝΑΣ, που κυρίως μεταφράζεται σε “πολιτικά υπερφίαλο ηγέτη” ή -αν θέλετε- δυνατόν να μεταφράζεται και σε “Πολιτικό… Προκρούστη”, αλλά είχε επίσης καταστεί και ένθερμος ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ, όπως και… ΟΠΑΔΟΣ τρομοκρατικών μεθόδων – πρακτικών, με αποκορύφωμα την εντολή του για την ανατίναξη εκείνου του πολιτικού α/φ, πάνω από την Σκωτία!..

– Στο σημείο αυτό, να πούμε στους Γάλλους φίλους μας (λέμε τώρα εμείς, κλπ, …), πως άπαντες οι Σύροι, δηλαδή και οι Ασαντικοί και οι αντίπαλοί τους, όπως και όποιοι άλλοι Σύροι, που δεν ανήκουν στις 2 αυτές κατηγορίες, ΑΠΑΝΤΕΣ θέλουν την Κ/Φ της Γαλλίας και πρωτίστως της πόλεως των… Παρισίων!.. (Μάλιστα κάποιοι ζουν γι’ αυτήν, όπως λένε “ανοικτά” και στα “ίσα”, εδώ στην Ελλάδα)!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Πάρτε μέτρα τώρα στη Λέσβο, πριν να είναι αργά και, όπως σας το είχαμε γράψει προ πολλού ακόμα χρόνου, οι ΤΕΔ έλθουν ως…  ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ των αδελφών τους καταπιεζομένων… φτωχών(sic) και άμοιρων “λάθρο” και “προσφύγων”!.. (Μας είχε… δικαιώσει τότε η ίδια η τ/ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ“). 

2. Επειδή είσαι υβριστικός, λες και σου θίξαμε τίποτα… ιερά σου! Διάβασε μόνο τούτο και προβληματίσου!.. Όταν ζούμε τόσο κρίσιμες στιγμές ως χώρα, σε σχέση με την Τουρκία, στιγμές που κλιμακώνονται με… αρνητικό φορτίο προς τα άνω, δεν μπορεί ο χαμηλού “IQ” και φανατικός Κος Χίος, (απόψε γράφω μόνο αυτό του μέρους του χαρακτήρος του), να παρουσιάζει πρωτοσέλιδα στην ε/φ του, τον Ε/Α/ΓΕΕΘΑ σε κρεμμάλα, κλπ!.. Κατάλαβες; Είναι άκρως επικίνδυνος, διότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει το μείζον, από το έλλαττον, την αλήθεια από το ψέμα, όπως και από την  μισή αλήθεια, παρουσιάζεται πάντα χωρίς την πραγματική του πολιτική ταυτότητα, και άλλα πολλά!.. Άστα και πρόσεχε το… στόμα σου!.. Δεν θα ασχοληθούμε ξανά μαζί του!..

3. Με ρωτάτε! Και πού θέλετε να ξέρω εγώ, αν οι “Φυλακές” και όσα “λουλούδια” είναι εκτός αυτών (Έλληνες και η πληθώρα των ξένων… συναδέλφων τους), λόγω του Νόμου ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, αλλά και λόγω του νέου “Π.Κ.”, του … ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, πήραν εντολή να επαναφέρουν τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στη εξουσία, κάνοντας ό,τι αυτός τους ζητά στο… Πεδίο; Μέχρις εδώ όμως!..

4. Δεν μπορώ να ξέρω, αν “πίσω” από την διαταγή εκτέλεσης του Κων-νου ΚΑΤΣΙΦΑ από τον Ράμα, (αν “πίσω” από το “πυρ” κατά ενός αόπλου, ο οποίος μάλιστα ήταν με τα χέρια ψηλά και είχε φωνάξει “Παραδίνομαι”), ήταν το κλιμάκιο της ΜΙΤ στα Τίρανα!.. ΟΚ φίλε;

Με την  ευκαιρία! Πότε θα μας πει η Αλβανική Κ-Β, ρε παλιο-(Ελληνο)-Γενίτσαρε Ράμα, τί έγινε με την υπόθεση αυτή; Επίσης εσύ Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, θα ενδιαφερθείς να μάθουμε οι Έλληνες, τί έγινε τότε, εκεί στη Β. Ήπειρο, επίσημα όμως, έ;

5. ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΣΤΗ Β. ΣΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ – ΑΔΙΚΩΣ – ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ!..

ΤΕΛΟΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ “ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ” ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Τ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!..

 

 

-/-