“Τωρινά + Ξεχασμένα”, Στο… Μίξερ!..

1. Τα λέγαμε και τα γράφαμε εμείς, από τότε που… “ανοίξαμε”, το 2015, τα λέμε και γράφουμε ακόμα και “σήμερα”, αλλά τώρα “ξύπνησαν” όλοι, ντόπιοι και ξένοι!..

Ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, σε συνάντηση με τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην περιοχή του “Κάρλοβου Βάρυ”, δήλωσε ότι θεωρεί την Τουρκία «πραγματικό σύμμαχο» της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους! Γιατί [οι Τούρκοι] επιτίθενται στους Κούρδους;” Επειδή είναι οι πραγματικοί σύμμαχοι του «Ισλαμικού Κράτους», αναφέρει το “TASS“.

2. ΤΡΑΜΠ: “ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ“!

Στον τρόπο με τον οποίο ο ελληνικός πολιτισμός διαμόρφωσε τις ΗΠΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του σε εκδήλωση στο Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει και σόου στην αρχή της 17λεπτης ομιλίας του, την οποία ξεκίνησε σηκώνοντας ένα κόκκινο καπέλο στο οποίο ήταν γραμμένη στα ελληνικά η φράση «Κάντε την Αμερική μεγάλη ξανά» με τον ίδιο να τη «διαβάζει» ως «Κάντε την Ελλάδα ξανά μεγάλη». Λίγα λεπτά αργότερα, δε, μιλώντας για ορισμένους εκ των παριστάμενων είπε «θέλουν όλοι να γίνουν Έλληνες, το ξέρετε.

Ο Τραμπ, όπως μεταδίδει το hellasjournal.com μίλησε για την Ελλάδα ως την χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, ενώ επεσήμανε την προσφορά του Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αναφερόμενος στον Όμηρο και στον Αριστοτέλη και στην μεγάλη συνεισφορά των αρχαίων Ελλήνων σε όλες τις επιστήμες. Αναφέρθηκε ειδικότερα στο αρχαίο ελληνικό ρητό ότι «το μυστικό της ευτυχίας είναι η ελευθερία, και το μυστικό της ελευθερίας είναι το κουράγιο.”

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην Ελλάδα ως την χώρα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία και έκανε ειδική μνεία σε συγκεκριμένα άτομα στο ακροατήριο ως παραδείγματα Ελλήνων που συνεισέφεραν στην Αμερική μέσω της υπηρεσίας τους στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις , μέσω του αθλητισμού και μέσω της σκληρής δουλειάς, είτε σε προσωπικές επιχειρήσεις, είτε μέσω της υπηρεσίας στην ελληνική ορθόδοξη εκκλησία προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο, φροντίδα και πρώτες ανάγκες.Τα άτομα αυτά είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος τέθηκαν με την προσφορά τους στις υπηρεσίες της οικογένειας, του κοινωνικού συνόλου και γενικά του αμερικανικού ονείρου. Είστε ένα λαός που δεν το βάζει κάτω , έχετε δημιουργήσει στενούς δεσμούς εδώ και η Αμερική είναι υπερήφανη για εσάς, ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος .

«Οι ΗΠΑ έχουν βαθιά διαμορφωθεί από τον ελληνικό πολιτισμό» ανέφερε ο πρόεδρος Τραμπ. «Ζείτε με τις αξίες που αποτελούν το θεμέλιο του μεγαλείου της Αμερικής, τιμάτε τη σκληρή δουλειά, αγαπάτε τις οικογένειές σας, εμπλουτίζετε τον πολιτισμό μας, αγκαλιάζετε το αμερικανικό όνειρο».

Από την πλευρά του ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος είπε πως είναι συμβολικό το γεγονός ότι η εκδήλωση αυτή γίνεται στον Λευκό Οίκο, που συμβολίζει την ελευθερία, την οποία αντιπροσωπεύει η Αμερική.

3.                                            ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ 

Ω

 

Τα στοιχεία της Διοίκησης του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που συμμετέχουν στην Άσκηση ARIADNE-19, που φιλοξενείται από την Ελλάδα δόθηκαν στην δημοσιότητα. Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας δημοσιεύθηκαν και πληροφορίες σχετικά με την άσκηση της Διοίκησης των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης οι Τούρκοι, με τον γνωστό ύπουλο και προπαγανδιστικό τρόπο, προχώρησαν σε μια άκρως προκλητική κίνηση. Στο πλαίσιο εκπαίδευσης των κομάντο της SAS, μέλη της υπηρεσίας σήκωσαν τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας.

Η κίνηση αυτή έχει ξεκάθαρο μήνυμα και είναι αντιπροσωπευτικό των «συνόρων της καρδιάς» του Ερντογάν και του σχεδίου «Γαλάζια Πατρίδα». Με τέτοιες κινήσεις, και χωρίς τις αρμόζουσες αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά, οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν πως οι διεκδικήσεις τους δεν έχουν τέλος.

Το ναρκαλιευτικό TCG “Akçakoca συμμετέχει στην ΝΑΤΟϊκή αντιναρκική δύναμη SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).

Το TCG “AKÇAKOCA” συμμετέχει στην άσκηση ARIADNE-19, η οποία διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών ν του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της άσκησης το Τουρκικό Πολεμικό κατέπλευσε στο λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη. Στο τέλος της επίσκεψης, διεξήχθη ασύμμετρη απειλή, πολεμική αεροπορική πάλη και εκπαίδευση κατά των ναρκών, αναφέρει το veteranos.gr.

4. Ο στρατός στηρίζεται στην ιεραρχία. Η αρχή αυτή καταστρατηγείται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τη σύσταση Γραφείων Νομικής Προστασίας που θα λειτουργούν ως κομματικοί “κομισάριοι καθώς θα παρεμβαίνουν στις διοικήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων προκαλώντας έλλειψη εμπιστοσύνης.  (ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ)

5. Εν έθνει απειθεί εξεκαύθη οργή!.. = Εναντίον του Έθνους που απειθεί στις θείες εντολές, σαν πυρκαγιά, θα εκσπάσει η οργή του Θεού“!.. (Σοφία ΣΕΙΡΑΧ)
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!
6.  1000 Μπράβο(!) στην Δασκάλα της Γαύδου, η οποία στις 25-03-2019 παρήλασε με 3 παιδάκια και την ελληνική σημαία(!..), Κε ΠτΔ, Κα… ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αθηνών!..
7. Κε Τσίπρα!
“Η ανεξαρτησία ημών δεν εγράφη το πρώτο εν τω Συντάγματι του 1843, αλλά τω 1821, και θέλετε να σας είπω κατά ποίαν ημέραν; Εγράφη κατά την ημέραν εκείνην, καθ’ ην ο μέγας Ποιμενάρχης των Χριστιανικών λαών, εξερχόμενος από τα άγια των αγίων εκρεμάσθη, αγιάζων και αγιαζόμενος και τρώγων ακόμα τον άγιον άρτον και πίνων ακόμα το άγιον αίμα του Κυρίου. Εκείνην την ημέραν (Πάσχα, 10-04-1821) υπεγράφη το δόγμα της ανεξαρτησίας. Και θέλετε να σας είπω δια ποίας ύλης εγράφη; Δια του αίματος του Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε’. Τοιούτον έγγραφον, Κύριοι, ποτέ δυνατόν να εξαλειφθή”;
– Μόνον ο Κος Χατζηδάκης (ΝΔ), αναφέρθηκε σεδιπλή γιορτή, στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το πέρας της στρ-κής παρελάσεως των Αθηνών, στις 25-03-2019!
Κε ΠτΔ, Κε Παυλόπουλε! Σε ακούσαμε και εσένα τί δήλωσες! Κυττάξτε, μαζί με τους φίλους σου του ΣΥΡΙΖΑ, να φέρετε την ελευθερία πρώτα στους Έλληνες, στην χρεοκοπημένη, πουλημένη και ημι-διαλυμένη σημερινή Ελλάδα και μετά ενδιαφέρσου και για την ελευθερία των άλλων λαών!.. (Σαν να ακούγαμε τον Τσίπρα νοιώσαμε, με όσα είπες)!..
Σπυρίδων ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ, προς τους πληρεξουσίους της Β’ Εθνοσυνελεύσεως 
8. Τελευταίες… επιθέσεις: (Ό,τι προλάβαμε να… ακούσουμε).
    – Δύο φορές επίθεση σε λεωφορεία, στην Αθήνα! (Άγνωστοι / Με αεροβόλο και με πέτρες)!..
   – Επεισόδια στην Καλλιθέα και στα Α. Λιόσια, στην παρέλαση, μεταξύ των νόθων αδελφών, “Χ. Αυγιτών” και … “Αναρχο – Νεο – Κομμουνιστών” [(Γενική Ταμπέλα) / Θα μπορούσα να γράψω… “Μικτή Κόκκινων… Δημοκρατών”, αχαχαχαχαχαχα)]!..
    – Βόμβα (;) στην πολυκατοικία του Πολλάκη, στο Μοσχάτο / (Έσκασε στην γκαραζόπορτα).
    – Επίθεση στην Πρεσβεία της Αυστρίας. (“Ρουβίκωνας”)
    – Επίθεση σε ικανό αριθμό “Σούπερ Μάρκετ” “Μάρκετ Ιν” /  (Άγνωστοι με βαριοπούλες).
    – Επίθεση στην “ΔΕΔΗΕ”! (“Ρουβίκωνας”).
    – Συνέχιση επιθέσεων στα Εξάρχεια, … “demek” Εξαρχειωτών, στην Αστυνομία (ΜΑΤ), όπως κάθε 3ήμερο.
  – Επίθεση 100 ατόμων (όπως λένε από μέλη του “ΔΙΣΤΟΜΟ” Γραφεία Οδός ΥΓΕΙΑΣ, Αγ. Παντελεήμονας, Αχαρνών) στα παλαιά και άδεια Γραφεία της “Χ. Αυγής” στην οδό Δεληγιάννη, στον Σταθμό Λαρίσης, το απόγευμα, της 30-03-2019!.. (Μάλλον ήταν 4, 5 άτομα στα Γραφεία, την στιγμή της επίθεσης)!..
  – ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ (30-03-2019) ήλθε και ένας διαφορετικού -του παραπάνω- είδους σεισμός στην Αθήνα, ο γνωστός μας κανονικός / πραγματικός σεισμός!.. “ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”, λυπήσου μας!..
9.  Κε Χουδαλάκη και πιο πολύ εσύ Καθηγητά Κε Συρίγε! (Άκουσα στο “Ράδιο”, την συνέντευξη Συρίγου).
Η τ/επιχείρηση “ΑΤΤΙΛΑΣ 1 και 2” κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας (“Κ.Δ.”) είναι καθαρά θέμα ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ! Δεν υπήρξε τότε κανένας ΕΤ πόλεμος ή της “Κ. Δ.”, με την Τουρκία, ώστε να πει κάποιος πως υπερίσχυσε η Τουρκία, και άρα κατέλαβε εδάφη του εχθρού, στο πεδίο της Τιμής!..
Η κατοχή όμως των υψιπέδων (και όχι υψωμάτων) του Γκολάν, (όπως την παρουσιάσατε), από το Ισραήλ, δεν είναι καθόλου ίδιο θέμα! Εδώ, το 1967, είχαμε τον 3ο ΑραβοΙσραηλινό πόλεμο, πόλεμο που ξεκίνησαν οι Άραβες (Η.Α.Δ.), κατά του Ισραήλ, “με 1η και καλύτερη” την Αίγυπτο, ενώ σε σειρά ακολούθησαν η Ιορδανία και η Συρία!
–  Η Συρία με το ΠΒ της από το Γκολάν, που “βλέπει” από ψηλά όλο(!!!) το Ισραηλινό έδαφος, (με ό,τι αυτό σημαίνει στρατηγικά και για το Ισραήλ και για την Συρία), βομβάρδιζε συνεχώς το Ισραήλ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και αντιλαμβάνεστε και οι 2!
– Οι πολιτικοστρατιωτικοί της τότε ηγέτες που δεν ήσαν “τραμπαρίφες”, όπως έχουμε εμείς εδώ συνηθίσει να προωθούμε αναξιοκρατικά και κομματικά, για να μας… εξουσιάζουν(!!!), είδαν το μείζον αυτό πρόβλημα, το οποίο ανέλαβαν να επιλύσουν στο πεδίο οι ΙΕΔ, οι οποίες πέτυχαν απολύτως, αφού κατέλαβαν μετά από αγώνα, τα υπόψη υψίπεδα, ασφαλίζοντας έτσι την Πατρίδα τους, απ’ εκείνη την εδαφική περιοχή!..   

ΓΚΟΛΝΤΑ ΜΕΪΡ – ΖΕΥΓΟΣ Ρ. ΝΙΞΟΝ *

-/-

* Σύντομα θα γράψουμε “2 λόγια”, (δίκην μικράς αναλύσεως), για την σημερινή κατάσταση – θέση του Ισραήλ, στην περιοχή του και περιοχή μας!.. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!.. 

– Επομένως Κοι, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ! Η μία είναι πράγματι “ΕΙΣΒΟΛΗ και ΚΑΤΟΧΗ” και η άλλη απώλεια εδάφους “εν πολέμω“!.. 

10. Ηλίθιε! Με το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” μπήκε και η Γερμανία στα ενεργειακά της περιοχής μας και ειδικά σ’ αυτά της Ελλάδος!

– Πρόσεξε όμως και σκέψου τώρα τί θα διαβάσεις!..

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ “ΕΣΑΕΙ” η ΓΕΡΜΑΝΙΑ στο “ΚΟΛΠΟ”, μια Γερμανία, που φιλοξενεί τις βασικές Τράπεζες των “Ρότσιλντ”, αλλά και αριθμό των ιδίων, (με το να παραμείνει, εννοώ μέχρι της τελικής φάσεως του σε εξέλιξη διεθνούς “ενεργειακού σχεδίου” και Ισραηλινού ομοίου, της διανομής δηλαδή των όποιων κερδών, από την ενέργεια σε Κρήτη, Αιγαίο, Μυρτώο, Ιόνιο), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ “ΠΑΤΗΜΕΝΗ!.. Γι’ αυτό και το Τσιπρικό ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ μας επεβλήθη για 99 χρόνια! (Όπως λέμε “Παρά Μία Τεσσαράκοντα”)!.. Πώς “βγήκε” το… νούμερο αυτό; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Γιατί 99 και όχι πχ 50 (τυχαία η επιλογή του αριθμού); 

  • Φαίνεται πως οι “Διεθνείς Εβραίοι” εκτιμούν πως σε 99 χρόνια θα ομαλοποιηθούν τα ενεργειακά, θα έχουν μπει σε μια “γραμμή”, σε μια… κανονικότητα, που λένε και οι… “νεο-Έλληνες”! (Ορολογία που χρησιμοποιούν οι της… “προοδευτικής” κοκκινοροζ Χουντικής Παράταξης! Είναι μια σειρά από λέξεις που ταυτίζουν τον κάθε ομιλούντα που τις χρησιμοποιεί, με την κόκκινο-ροζ… πρόοδο! Άλλη λέξη πχ είναι το Ψυχανεμίζομαι, η… Απεύθυνση, κλπ, κλπ, κλπ. Φτιάχνεις ειδικό Λεξικό, αν τις μαζέψεις όλες αυτές που “κυκλοφορούν”, από τους… διανοούμενους -λέμε τώρα- της αυτο-αποκαλούμενης Προοδευτικής Παράταξης, αλλά και από την… πλέμπα της! Επίσης, υπάρχει και ο παράλληλος βιασμός της Δημοτικής γλώσσας, ώστε ο ομιλών να υποδηλώνει και μόνον από το πώς μιλάει, το τί είναι πολιτικά! Πχ Οι Κοι αυτοί τονίζουν στην γενική πτώση, όλα τα τρισύλλαβα στην προπαραλήγουσα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τονίζουν τις λέξεις αυτές, στην παραλήγουσα)!..

Εδώ “κολλάει” και η εδαφική κολόβωσή μας, (αν προχωρήσει ομαλά ο σχεδιασμός), αφού πρέπει να κοπούν όλες οι πιθανότητες να ανανήψει ο… δηλητηριασθείς ασθενής, (λέγε με Ελλάδα), ο οποίος -για να σιγουρευτεί ο θάνατός του- θα πρέπει να πάθει και… εγκεφαλικό και… καρδιά, και νεφρική ανεπάρκεια, κλπ, κλπ, κλπ, θα πρέπει δηλαδή να καταστεί πολυ-ασθενής!.. Καταλαβαίνεις τώρα κάτι ηλίθιε; 

11. Ναι, είναι αλήθεια! Ο Βίτσας ή “Πακιστανός” ή “Έντιμος” ή “Νόμιμος” διετέλεσε Υφυπουργός Αμύνης, της Ελλάδος (έμαθε πολλά… αν με καταλαβαίνεις / όπως και τώρα ο Ρήγας ή όπως και Κα τους, η Γραμματέας – Κομμισάριος, υπεύθυνη δήθεν για το πολιτικό προσωπικό, κλπ) και τώρα ανέλαβε Μεταναστευτικής Πολιτικής”, ώστε να μπαίνουν πιο στοχευμένα, πιο μεθοδικά και πιο συντονισμένα οι χιλιάδες -κάθε εβδομάδα- των… τάχα μου προσφύγων στην χώρα μας! Κατά τ’ άλλα νοιαζόταν για την Άμυνα!

Γιατί όμως ενοχλήθηκες αδελφέ; Εδώ, πούλησαν την Μακεδονία, για τις καρέκλες της εξουσίας, στρατιωτικοί(!), όπως πχ ο πρώην φανατικός ΠΑΣΟΚ-τζής και μάλιστα Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ, όπως παρουσιαζόταν, Στρατηγός ΤΖΙΜΑΝΗΣ ή “Ρίξτε στο Γυαλί φαρμάκι” (είχε διαλύσει τελείως την Ιεραρχία, όπου διοικούσε), ο άλλος Στρατηγός, ο λείχων, σχεδόν μονίμως, παρά τους εκάστοτε Αρχηγούς των ΕΕΔ και Υπουργούς Αμύνης, ο Χουντο-Κομμουνιστής Τόσκας ή “Καρφο-Γλείφτης” (που σήμερα άκουσα στον ΣΚΑΪ, στον Κο Αφτιά, την στην νυν Κ-Β “ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΚΕΔΩΝ” ούσα, πολιτικά χυδαία Κα Παπακώστα, την Πρόεδρο της “Νέας Ελληνικής Ορμής”* προς την… Τρέλα, να λέει πως παρέλαβε ένα μπάχαλο στο Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, που την έβαλε ο Κος Π-Θ, αχαχαχαχαχα, αλλά ο Σάμιος δεν την… “τάπωσε” / καταλάβατε) και ο Ναύαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ή… ΥΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ή… “Χοντροπατάτας” ! (Οι 2 έγιναν Στρατηγοί από το ΠΑΣΟΚ, λόγω υπέρμετρου Κομματικού φανατισμού ή Λακεδισμού και ο 3ος έγινε Ναύαρχος, επανήλθε στην ενέργεια και έφθασε Υπουργός ελέω Β. Βαρδινογιάννη)!

  • ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΜΗ”: ΚΟΜΜΑ: 1 – ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΙΑ – ΜΕΛΗ: ΜΙΑ – ΟΠΑΔΟΙ: ΜΙΑ, Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ποιός ή Ποιά; Μα, η πολιτικά ΧΥΔΑΙΑ, κόρη τιμημένου Αστυνομικού και μέλος της… “Καραμανλικής Σχολής Σκέψης”, Δικηγόρος Κα Παπακώστα, που έγλειψε εκεί που έφτυνε, προφανώς πολύ καλά, ώστε να κατορθώσει να γίνει υφισταμένη της Κας Γεροβασίλη ή της Κας Μαγνητικοτομογράφου!
  • Τώρα συνωστίζονται στην… πόρτα της, (γειά σου Κα Ρεπούση!..), για να κατορθώσουν να τους βάλλει υποψήφιους η Κα Παπακώστα, ο πρώην Κονιόρδος της ΝΔ, Κος Σ. Τσιτουρίδης και “το αγαπημένο παιδί” ή το “τεκνό” ή ο “Μυκονιάτης”, ο “παις” του συγχωρεμένου συμπατριώτη του, τέως ΠτΔ, Κ. Στεφανόπουλου, Άρης ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, που όχι δεν είχε ποτέ σχέσεις με την ΜΑΦΙΑ, που κακώς έγραφε σχεδόν πρόσφατα ο Ε/Τύπος! Εμείς πιστεύουμε πως επρόκειτο για συκοφαντίες ανταγωνιστών του!.. (Πολιτικών ή Ερωτικών και εννοούμε γυναικών, όχι ανδρών, αφού αποτασσόμεθα πλήρως των Καρατζαφερικών, περί “ΣΑΛΩΜΗΣ”, πολύ παλαιών δηλώσεων του Προέδρου του “ΛΑΟΣ”)!.. 

12.  Filo Türkiye’ye saldıracak

NATO ve ABD askeri çevrelerinde Türkiye’yi hedef alan askeri senaryoların sayısı artıyor. Amerika Denizcilik Enstitüsü’nün yayınladığı “Donanma Taktikleri ve Deniz Harekatı” kitabında Türkiye ve ABD, Ege’de savaştırılırken, 6. Filo Türk donanmasına saldırıyor. Önsözünü ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı John M. Richardson’ın yazdığı kitapta “Ege savaşı” diye bir bölüm bulunuyor. Kurguya göre Türk-Yunan gerilimi geri dönülemez bir aşamaya geliyor. Bölgede bulunan ABD donanması Yunanistan’ı destekleyen bir pozisyon alıyor ve iki donanma karşı karşıya geliyor.

ω2
GİRİŞ 29.03.2019 06:53GÜNCELLEME 29.03.2019 06:53

Doğu Akdeniz enerjisini Avrupa’ya ulaştıracak projelerde Türkiye’yi dışlayan ittifaklara açık destek veren Amerika’da skandal bir savaş senaryosu kaleme alındı. Amerikan deniz piyadelerine taktik ve strateji üreten ve daha önce NATO SACEUR (Avrupa Müttefik Kuvvetleri Yüksek Karargâhı) görevinde de bulunmuş emekli Oramiral James Stavridis’in başkanlığını yaptığı ‘The US Naval Enstitute’ (Denizcilik Enstitüsü) tarafından 2018 yılında yayımlanan ‘Fleet Tactics and Naval Operations’ (Donanma Taktikleri ve Deniz Harekâtı) adlı kitapta ‘Ege Savaşı’ başlıklı bir bölüm açıldı. Amerikan donanmasında önemli görevlerde bulunmuş emekli Yüzbaşı Wayne P. Hughes Jr. ve emekli Amiral Robert P. Girrier’in kaleme aldığı kitapta, harekât alanı olarak belirlenen Ege Denizi’nde Türk Deniz Kuvvetleri ile ABD 6. Filosu’nun savaşı canlandırıldı.

Ω1

Senaryoya göre Yunanistan, Güney Kıbrıs’a taktik balistik füzeler yerleştirme kararı alıyor. Türkiye, bunun olmaması yönünde Atina’yı sert şekilde uyarıyor. Geri adım atmayıp Kıbrıs’a doğru dümen kıran Yunan gemileri Türk ordusunca batırılıyor.

‘DOST GÖRÜNÜMLÜ GÜÇLÜ BİR DÜŞMAN’

Kitabın ‘Ege Savaşı’ başlıklı 15. bölümünde, senaryolaştırılan olaylarda Türkiye’nin gerçek coğrafi haritaları kullanıldı. Türk ve Yunan yetkililerin ortaya koyabileceği düşünce ve davranışları tahmin ederek hikayeleştirme yapıldı. Kitapta Türkiye, ‘uzun süredir dostluk içinde olunan güçlü bir düşman’ olarak tasvir edildi. Kıyı hattı sınırlandırılmış bir harekât alanında karşılaşılabilecek zorluklar üzerine kurgulanan savaş senaryosunda, ‘ezeli iki düşman’ olarak tarif edilen Türkiye ile Yunanistan’ın Ege Denizi’ndeki muhtemel bir savaşının ABD tarafından önlenmesi çabaları işlendi. Amerikan donanmasının bölgede görevli 6. Filosu’nun Türk Deniz Kuvvetleri’yle karşı karşıya geldiği senaryo uyarınca, Kıbrıs nedeniyle ilişkileri iyice gerilmiş durumdaki Ankara-Atina arasında sıcak bir çatışma çıkması, ardından ABD’nin Yunanistan’ı destekler bir pozisyon alması anlatıldı. Kitaba göre, olası bir Türkiye-Yunanistan savaşında ABD 6. Filosu, Türk donanmasına karşı Yunan saflarında olacak.

Ω

Türk komandoları, Ege’deki Limni, Midilli, Sakız, Sisam ve Kos adalarına amfibi harekâta başlıyor.

ABD’Lİ AMİRALİN BAŞUCU ESERİ

Kitabın girişinde, içeriğin tamamen yazarların kendi görüşleri olduğu ve ABD Savunma Bakanlığı ile bağlılarının bakışını yansıtmadığı notu düşüldü. Ancak gerek yayımcı kuruluşun Amerikan donanmasına taktik ve strateji üreten bir enstitü oluşu, gerek kitabın yazarlarının kimliği, gerekse ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral John M. Richardson’un kitabın önsözünü yazarak verdiği destek düşünüldüğünde sözkonusu yayında işlenenlere ‘raslantı’ gözüyle bakılmıyor. Richardson, üç serisi yayımlanan kitapların kütüphanesindeki en değerli yayımlar arasında olduğunu söyledi. Türkiye üzerine senaryolar yazılan askeri kitabın ilk sürümünde ABD ve Sovyet Deniz Kuvvetleri arasında hayali bir deniz harbi konu edilmişti. Kitabın ikinci sürümünde ise tehlikeli sularda harekât icra eden bir komutanın içinde bulunduğu durum çerçevesinde senaryolar çizilmişti. Türkiye-ABD deniz savaşını konu alan son kitap ise serinin üçüncü sürümü. Mevcut çağın tehditleri ve ileri teknoloji kullanım gereksinimlerinden bahseden Orgeneral Richardson, çağımızda deniz kuvvetlerinin uzaklarda savaşmak zorunda kalacağını belirterek, “Deniz kontrol oyunu tekrar başladı ve harekete geçmemiz gerekiyor. Bu konuda yeni taktikler yol gösterici olacak” ifadelerini kullandı. Richardson, “Yüzbaşı Hughes bizi taktiklerimizi en iyi şekilde güncelleme yolunda yeni strateji ve politik düşünceler konusunda bilgilendirdi” diye yazdı.

Ω3

Kıbrıs güneyindeki ABD uçak gemisi Harry S. Truman ile Doğu Akdeniz’deki Amerikan savaş gemileri Türkiye’ye karşı pozisyon alıyor.

Oterite görülüyor

Kitabın yazarlarından emekli Yüzbaşı Wayne P. Hughes Jr., Kaliforniya, Monterey’deki Donanma Yüksek Lisans Okulu İşletme ve Bilişim Bilimleri Enstitüsü’nün onursal profesörü. Hughes, kaleme aldığı yayınlarla Amerika’da deniz taktiği konusunda önde gelen otoritelerden biri olarak ün salmış bir isim.

ω4

Kuzeyde Sakız, güneyde ise Amorgos adalarında üslenen Amerikan birlikleri Ayvalık, İzmir, Çeşme, Kuşadası ve Bodrum’u hedef alıyor. Girit kuzeyindeki takımadalar çevresinde de Türk donanmasıyla 6. Filo’nun muharebeleri öngörülüyor.
Kitabın diğer yazarı emekli Amiral Robert P. Girrier ise birkaç yıl öncesine kadar Amerikan donanmasında önemli görevlerde bulunmuş ve kaleme aldığı yayınlarla donanmanın politika üretimine ciddi katkılar sunmuş. Bu yönüyle Donanma Taktikleri ve Deniz Harekâtı kitabı, Türkiye ve Yunanistan arasında olası bir savaşta Amerika’nın konuya ilişkin yaklaşımlarına yönelik açık ipuçları verdiği gibi, Amerikan düşünce kuruluşlarınca, ABD ile NATO üyesi bir ülke arasında çatışma çıkabileceğinin öngörüldüğünü de ortaya koydu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
ΣΧΟΛΙΟ (Λέμε τώρα): Επειδή θέλετε την γνώμη μας Τούρκοι, γι’ αυτό άλλωστε και κυρίως βάλατε το άρθρο αυτό, αυτήν θα σας την πούμε ΠΡΟΣΕΧΩΣ! Συντονιστείτε εκεί στην ΜΙΤ και στο Τ/ΓΕΕΔ!
13. Διάλειμμα, για το σύνηθες… “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”!..
-/-
 Το παρακάτω, από το facebook του Κου Τατσόπουλου
(Πριν 17 Ώρες)
Ο Πέτρος Κόκκαλης δηλώνει στην Εφημερίδα των Συντακτών που θα κυκλοφορήσει αύριο: “Δεν επιλέγουμε ούτε τους γονείς ούτε τους προγόνους μας ούτε την τάξη μας”. Πολύ σωστά. Είναι φανερό πως, εάν μπορούσε να επιλέξει, θα επέλεγε πατέρα τορναδόρο, παππού λιγνιτωρύχο και θα δούλευε στην οικοδομή από τα δώδεκα. Μη βλέπετε που δεν του χαμογέλασε η τύχη και γεννήθηκε μέσα στα πλούτη. Μεγάλος γκαντέμης.
14. Διευθυντής Τύπου της Ιεράς μας Συνόδου είναι, όλως τυχαίως, ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Κος Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ!
15. Δεν επιτεθήκαμε, με όσα τις προάλλες γράψαμε εδώ, όπως μας… γράφεις, ηλίθιε, στην Ι/Πρέσβειρα Κα Ιρίμ Μπεν Άμπα, την οποία και σεβόμαστε και τιμούμε, ως άνθρωπο πρώτα και ακολούθως ως υπηρεσιακή παράγοντα της χώρας της στην Πατρίδα μας, απλώς της επισημάναμε ή της υπενθυμίσαμε την πραγματικότητα, σχετικά με τις κατηγορίες της προς την ελλαδική Ορθόδοξη εκκλησία μας, ότι αυτή ευθύνεται για τον αντισημιτισμό στην χώρα μας, μετά από την επίθεση αγνώστων στη Θεσσαλονίκη, στα ευρισκόμενα εκεί εβραϊκά μνημεία, κλπ! Ξανδιάβασε προσεκτικά τί γράψαμε! 
– Ήταν, πιστεύουμε βιαστική η τοποθέτησή της, και έγινε είτε πάνω στην ζέση του γεγονότος, είτε λόγω αγνοίας της ελληνικής – σχετικής – πραγματικότητος, είτε διότι πιθανώς η Κα Πρέσβης να είναι ULTRA ORTHODOX” Ιουδαία! Πάντως όχι, διότι ήθελε πονηρά να ενσπείρει κάτι ή να συντηρήσει κάτι άλλο, ήδη… καλλιεργηθέν!..
Το θέμα είναι ευρύτερο και δεν πρέπει να το θεάται κανείς “κοντόφθαλμα”!
– Και σε ρωτάω ρε ηλίθιε! (Και εμμέσως και την Κα Πρέσβη)! Οι αυτοαποκαλούμενοι “ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ” του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” ήσαν και αυτοί κατευθυνόμενοι (έμμεσα ασφαλώς) από την Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία, της οποίας σήμερα ηγείται ένας γηρεός μεν, αλλά πολυσπούδαστος, μετριοπαθής και Δημοκρατικός Ιεράρχης δε, όπως είναι ο Ιερώνυμος Β’;
Νομίζουμε ότι η Κα Πρέσβης θα πρέπει αν όχι να ανακαλέσει, τουλάχιστον να ανασκευάσει την δήλωσή της και να ζητήσει έστω έμμεσα “συγγνώμη” από την Εκκλησία μας! 
Εκτιμούμε τέλος πως η δήλωσή της αυτή ήταν τουλάχιστον ΑΤΟΠΗ, σε μια εποχή που ΕΛΛΑΣΙΣΡΑΗΛ και ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, διατηρούν τις καλύτερες ποτέ ιστορικά σχέσεις τους, αγωνιζόμενες, μέσω του θέματος της ενέργειας, για την πρόοδο ή ανάκαμψη, ανάλογα (ή ό,τι άλλο θέλετε) των λαών τους και όχι μόνον, αφού ωφελημένοι θα βγουν απ’ την όλη υπόθεση, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΥΟΔΩΘΕΙ / ΕΙΘΕ, και οι Ευρωπαίοι!..
– Τί λέτε λοιπόν και εσείς Κα Πρέσβη;
16. Η Κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως και ο Κος Λαφαζάνης, αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε Δημοκρατία”, η οποία θέλει να ζήσει, πρέπει οπωσδήποτε να μπουν και πάλι στην Βουλή!
– Είναι κρίμα η Κα Γεννηματά να μην έχει προσκαλέσει στο “ΚΙΝ.ΑΛ.” την πρώην ΠτΒ! Έχει άραγε πολλά μυαλά σαν της Ζ. Κ. στο Κόμμα της;
Ο Κος Λαφαζάνης δεν κρύφτηκε ποτέ του, γι’ αυτό και διώκεται! Αν ήξερε να παίζει βρώμικα παιχνίδια, δεν θα ταλαιπωρείτο σήμερα! Δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα, φαίνεται πως η πολιτική εντιμότης και η ευθύτητα στην έκφραση πολιτικού λόγου ή αλλιώς ο -κατ’ εμάς- “πολιτικός ανδρισμός”, θεωρούνται έννοιες όχι μόνον ξεπερασμένες, αλλά και διωκόμενες!..
Τέλος και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τονίζουμε και πάλι πως διαφωνούμε ριζικά με τις απόψεις και των 2 παραπάνω πολιτικών, αλλά παράλληλα θεωρούμε πως επιβάλλεται να ξαναβρεθούν στην Βουλή μας, διότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, που πονάνε πραγματικά το λαό μας, ανήκουν αυστηρά στην Πατρίδα, έχουν ανώτατο πολιτικό επίπεδο, μόρφωση, καθώς και ικανή ή μακρά πολιτική εμπειρία και παρουσία!
Η γνήσια και “ζωντανή” “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, πιστεύουμε πως πρέπει να έχει στο… αίμα της όλες τις… κυκλοφορούσες… “Ομάδες Αίματος”, πλην φυσικά των Ναζιστών, όπως και των Μαύρων και Κόκκινων Φασιστών, όπως είναι η “Χ. Αυγή” και το “ΚΚΕ”, που είναι Κόμματα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, απολύτως όμοια στην βάση τους, στον σχηματισμό τους, αλλά και στις διέπουσες αυτά αρχές και διεργασίες! Και το πιο μεγάλο κοινό τους… επίτευγμα, είναι τα εκατοντάδες εκ-ρια νεκρών που άφησαν πίσω τους τα κτήνη που λέγονταν Χίτλερ και Στάλιν! [Τα ίδια τα Μαθηματικά, άλλωστε, πιστεύουν πως τα άκρα συναντώνται! Το -Άπειρον (-∞), με το +Άπειρον (+∞ ) ]!..
– Γιατί λοιπόν ενοχλήθηκες και πάλι ηλίθιε; Προτιμάς δηλαδή μια Βουλή με Κουντουρά, με Μεγαλοοικονόμου, με Παπακώστα και Κουϊκ, και με τόσα άλλα… ανθισμένα εκεί μέσα σήμερα πολιτικά λαμόγια;
17.  Ναι, φέρεται ότι είναι αλήθεια! Ο Νο “1” υπεύθυνος Πληροφοριών του ΝΑΤΟ (ιδιώτης, όχι Στρατιωτικός), φέρεται ότι είναι συγγενής Α΄Βαθμού υψηλόβαθμου στελέχους των ΝΑΖΙ! 
Το θέμα θα πρέπει να το εξετάσει ο ίδιος ο ΓΓ/ΝΑΤΟ, για μια σειρά από κρίσιμους λόγους! Όμως!..
Όμως δεν είμαστε ολοκληρωτικοί, ώστε να αποδεχόμαστε την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!.. Αν το υπόψη Στέλεχος είναι άριστος επαγγελματίας, γνώστης και αποδεδειγμένα πιστός στην Συμμαχία, ήτοι δεν διαρρέει ο ίδιος τίποτα ή δεν… διαρρέεται  τίποτα προς “τρίτους”, είτε προς εχθρούς, είτε γενικά προς μη εξουσιοδοτημένα και μη ελεγμένα φυσικά ή μη πρόσωπα, όπως, πχ διάφορους άλλους Οργανισμούς, εταιρείες, κλπ, τότε δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα, πέραν ίσως της ηθικής του θέματος πλευράς και λίαν πιθανώς και του “πρεστίζ” / “κύρους” της ΝΑΟΪΚΗΣ Συμμαχίας!.. 
18. Ο αληταράς που ακούει στο όνομα ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, αυτός ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΔΝΤ και Δκτης της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ – BANK”, Κος ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, παλαιός συνεργάτης του Κου ΣΗΜΙΤΗ / ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β’, θυμίζω πως είναι εκείνος που μας έστειλε οικονομικά στον τάφο, αφού ήταν εκείνος που όρισε την άκρως επαίσχυντη(!) ισοτιμία “Ευρώ” και Δρχ. , ως εξής: 1 Ευρώ = 340,75 Δρχ. 
ΚΑΙ ΟΜΩΣ!
ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ, το φτηνό αυτό
πρώην
πολιτικό και οικονομικό 
ΤΣΟΛΙ!.. 
(Εκβιαζόμενο Υποχείριο της Κ-Β των “ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΚΕΔΩΝ”)
19. Ναι και(!) ο ΓΑΠ,  (όπως ο Τσίπρας), βραβεύτηκε, αμέσως μετά το Καστελόριζο, απ’ τους ίδιους ακριβώς Βαυαρούς, με το ίδιο βραβείο που έλαβε και ο νυν… μέγας Π-Θ μας!.. Ομοιότητες!..
20. Να ασχολείστε, μόνον και πάντα, με την τουρκική Οικονομία, μόνον καθαρά για πληροφοριακούς λόγους και τίποτα άλλο!.. Πχ Στις 29-03-2019 στο “Χρηματιστήριο Αξιών” της Πόλης, σημειώθηκε… “Ψιλο – ΚΡΑΧ”! Το “γιατί” το έχουμε γράψει και δεν θα επανέλθουμε!..
21. Ρωτάμε! Έχουν πουληθεί και απόρρητα έγγραφα από το ΥΠΕΞ; Αν ναι, για ποιά έγγραφα μιλάμε και ποιοί οι “πιασμέν”; Σας θυμίζουμε, πως όταν ο Κος Π. Καμμένος απεκάλεσε ΑΛΗΤΗ τον Κο Κοτζιά, μίλησε και για κάποια 24 εκ-ρια Ευρώ που πήγαν για “απόρρητα”, χωρίς να επεξηγήσει σχετικά!
Θέλουμε να πιστεύουμε πως η Κ-Β “δεν κρατάει” από κάπου τον Κο Καμμένο (με βάση την προσφιλή της αυτή τακτική) και πως, όταν αυτός, “με το καλό”, γίνει καλά από την ασθένειά του, θα κρατήσει τον λόγο του και θα μας πει, θα πει στους Έλληνες, όπως άλλωστε μας υποσχέθηκε, τα πάντα σχετικά με τα όσα μέχρι τώρα έχει πει για τον τέως Ε/ΥΠΕΞ! Αναμένουμε!..
– Η ΕΥΠ/”Εθνικό Κομμάτι” ξέρει άραγε κάτι σχετικά με την ισχύ ή όχι του τεθέντος λίγο πιο πάνω ερωτήματός μας, για τα όσα -επίσης σχετικά- εκστόμισε στο παρελθόν ο Κος Π. Καμμένος, απ’ όσα γίνονταν και πιθανώς να γίνονται ακόμα στο Ε/ΥΠΕΞ ή απλώς… ανακουφίστηκε με την φερόμενη διάλυση του δεσμού του συμβούλου του Π-Θ, Κου Καλπαδάκη με την Τουρκάλα, της τ/Πρεσβείας, κόρη παλαιού (ε.α.) Τ/Αξκού;
22.  Παρακάτω, διάφορα λεχθέντα (ως… νόημα τα γράφουμε) ΡΤΕ σήμερα, 30-03-2019, από 5 διαφορετικές ομιλίες του στην Πόλη (Μπαχτσελί-Εβλέρ, Γκιουν-Γκιορέν, Σουλτάν-Γαζί, Μπαϊράμ-Πασά και Καγίτ-Χανέ)!
       α.     Το Συριακό θα το λύσουμε στο Πεδίο, αμέσως μετά τις εκλογές! (ΠΡΟΣΟΧΗ / Σήμερα 30-03-2019, ο Τ/ΥΠΑΜ και πραγματικός Α/ΓΕΕΔ Ακάρ φέρεται ότι βρέθηκε στο σημείο “0”, στα ανατολικά, εκεί όπου αναμένεται να εκκινήσει η επχση “Ακως του Ευφράτη”)!..
        β.     Δεν  υπάρχει  Κουρδιστάν  στην  Τουρκία!  Στο  Β.  Ιράκ είναι, εκεί να πάνε, κλπ!.. (Άφησε να εννοηθεί ότι θα επιδιωχθεί, μαζί με το Ιράν, η κατάληψη του Καντίλ, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει να προσβάλλουν οι ΤΕΔ το Τζούντι, το Γκαμπάρ, το Καντίλ, το Αβασίν, κλπ)!
       γ.     Πίσω απ’ τους Κούρδους συνεργάτες του Κιλιτσντάρογλου είναι το ΡΚΚ. (Φοβήθηκαν για την Πόλη, οι του ΑΚΡ, υπό την έννοια, μήν τυχόν και την χάσουν στις εκλογές, με την Συμμαχία του CHP, με τους Κούρδους, οι οποίοι πληθυσμιακά πιθανώς να είναι σήμερα, περισσότεροι πια, από τους Τούρκους).
        δ.       “Το αφεντικό της Οικονομίας είμαι εγώ”!
– Προσέξτε τί είπε, για να αντιληφθείτε “τί γίνεται”, γιατί “πράγμα μιλάμε”!
                   (1) … σ’ αυτήν την χώρα δεν λείπουν ούτε οι μελιτζάνες, ούτε οι ντομάτες, ούτε οι πατάτες…
               (2) … IMF’ye borcumuz göreve geldiğimizde 23,5 milyar dolardı. Taksitleri ödedik ve Mayıs 2013’te ilişkimizi bitirdik. Artık bunlarla bir işimiz yok. ABD’den insansız hava aracı almıyoruz. Çünkü artık kendimiz üretiyoruz. Her türlü baskıya boyun eğeceğimizi sanıyorlar. Artık biz O eski Türkiye’ydi. Ne yapsalar boş, bu millete bir daha şehit başbakan Adnan Menderes ve onun acısını yaşatmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.
        ε.   Έκανε και πάλι μνεία του Γκιουλέν, (πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην το κάνει, αφού τον κατάντησε, τον κακομοίρη τον Αρχι-Χότζα, “αλατο-πίπερο” στις ομολίες του), κάνοντας ακόμα βαθύτερο το χάσμα, μέσα στο Σουνιτικό Ισλάμ, στην χώρα του, ανάμεσα στους Τούρκους Σουνίτες Γκιουλενιστές Φιλο-Δυτικούς και στους “δικούς” του Σουνίτες, ας τους πούμε… “Ανεξάρτητους” Τούρκους Ισλαμιστές ή σύγχρονους Τούρκους Παν-Ισλαμιστές! (Να πάτε να διαβάσετε ποιός και τί ήταν ο Παν-Ισλαμισμός, όταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν στην “εντατική”, λίγο πριν… πεθάνει)!..
– Στο σημείο αυτό σημειώστε πως οι ΤΕΔ αποτελούνται από περίπου 35.000 Αξκούς και 90.000 Υπξκούς, ήτοι συνολικά 125.000 στελέχη! (Άντε να “χάνουμε” κάποιους και να είναι 130.000)! Απ’ αυτούς υπολογιζόταν ότι Γκιουλενιστές ήσαν το 60% με 70%! Δηλαδή  στην ευνοϊκότερη περίπτωση για τους Ερντογανικούς, ως Γκιουλενιστές υπολογίζονταν, μετά το Στρ-κό Κίνημα, του 2016, 130.000 Χ 60/100= 13.000 Χ 6= 78.000 Άτομα, πείτε 80.000 στελέχη! Απ’ αυτά έχουν συλληφθεί, διωχθεί από τις ΤΕΔ, κλπ, περίπου 20.000! Ρωτάμε: Με τους λοιπούς 58.000, τί γίνεται Κε ΡΤΕ; (Θέλετε να τους κάνουμε, κάνοντάς σας σκόντο, 50.000, άντε επειδή είμαστε και μπερεκέτηδες 40.000; ΟΚ)! Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή όπως είπες σήμερα στο Καγίτ-Χανέ, της Πόλης, … bu millete bir daha şehit başbakan Adnan Menderes ve onun acısını yaşatmaya kimsenin gücü yetmeyecektir !..
Μήπως λοιπόν θα πρέπει τους δικούς σας να προσέχετε Κε ΡΤΕ και απ’ αυτούς να φοβάσαι “μην σου’ ρθει” και όχι απ’ τις Η.Π.Α.;
23. Εμείς απ’ εδώ, ζητάμε ως Έλληνες, ως Δημοκράτες και ως ελεύθεροι άνθρωποι, ειλικρινή συγγνώμη απ’ τον Αμερικανό Πρεσβευτή, Κο Πάϊατ, ο οποίος δέχθηκε αχαρακτήριστο και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΠΙΙΤΡΕΠΤΟ “μπούλινγκ”, απ΄τους γνωστούς Κομμουνιστικούς κύκλους, κύκλους με “μάσκα” και με την ταμπέλα της δήθεν… “ΕΙΡΗΝΗΣ” στο στόμα τους (αυτήν την ΚΑΤΑΡΑ της Ελλάδος, αυτήν την λέπρα, που παντού στον κόσμο, εκτός απ’ εδώ, έχουν θεραπευτεί πια οι ασθενείς της), επειδή ήθελε να συνεορτάσει, να τιμήσει, να αθληθεί, κλπ, την 25η Μαρτίου, μαζί με τους Έλληνες, στα Καλάβρυτα, στον εκεί “ΑΓΩΝΑ ΘΥΣΙΑΣ”, κλπ!..
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ!..
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΑ!
– Εμείς απ’ εδώ “τα βάζουμε” με τον Αμερικανό Πρέσβη, όταν και όποτε έτσι εκτιμούμε, καθαρά πολιτικά και κριτικά, επειδή πχ τον θεωρούμε άνθρωπο του Σόρος, της νόθας και διαβρωμένης από εσάς τους Κομμουνιστές ευρωπαϊκής… Παγκοσμιοποίησης, επειδή είναι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”και όχι “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ”, κλπ, κλπ, κλπ, και πάντα, όπως πιστεύουμε με επιχειρήματα, αλλά ποτέ δεν τον υβρίσαμε, δεν τον μειώσαμε ή ό,τι άλλο, πόσο μάλλον να μην φανούμε ως Έλληνες ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ και ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΙ, αλλά… σκυλιά, όπως φανήκατε εσείς απέναντί του ρε Κομμούνια, διεκδικώντας, όπως πάντα, το Παπικό αλάθητο στις θέσεις σας!.. Είναι δυνατό ποτέ να λέγεστε Έλληνες εσείς; Την… “ΕΠΙΤΡΟΠΗ” σας, ρε οχιές, ονομάστε την καλύτερα ξεφτίλες, [που τάχα είστε… αλληλέγγυοι, δημοκράτες… εσείς, και που τάχα εκπροσωπείτε όλους τους εκεί Έλληνες, ώστε να αποκαλείτε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ τον Αμερικανό Πρέσβη], Επιτροπή ΜΙΣΟΥΣ και σίγουρα… ΜΑΛΑΚΙΑΣ, αν το καλοσκεφτείτε!.. Ουστ!..
– Αν ένας Αμερικανός, η χώρα του οποίου πολέμησε στον Β’ Π. Π., για την ελευθερία του Κόσμου, και άρα και της Ελλάδος, παίρνοντας το κύριο πολεμικό βάρος επάνω της, τότε για τον Γερμανό Πρέσβη το δήθεν ψήφισμά σας τί θα “έλεγε” ρε κομμούνια, κρεμμάλα;
24. Καλούμε τους επικεφαλής των Οργανώσεων “Χ. Αυγή” και των πολυ-πρόσωπων ΙΔΙΩΝ(!!!) πάσης φύσεως”Αντι”, που μπορεί το πρωϊ να είναι πχ “Ρουβίκωνας” και το βράδυ “Αντιεξουσιαστές” ή ό,τι άλλο, επικεφαλής οι οποίοι σιτίζονται από τον ίδιο “Διεθνή Κορβανά”, εξυπηρετούντες και οι 2 τις ανάγκες – δγές των αφεντικών τους “Διεθνών Εβραίων”, να βάλλουν ένα “STOP” τώρα, στις πάσης φύσεως βιαιότητες των -εγώ θα πω- αγνών νέων οπαδών τους, είτε προς διάφορους στόχους που αποφασίζεται “κεντρικά” να προσβληθούν απ’ αυτούς, είτε στις βιαιότητες μεταξύ τους, πριν να είναι αργά και γι΄αυτούς και για τα νέα αυτά παιδιά, (τα οποία καλύπτουμε και σκεπάζουμε με την αγάπη μας, διότι ξέρουμε το πώς έχουν στρατολογηθεί και οδηγούνται και από τις 2 παρατάξεις να γίνουν τελικά, αντί έλλογα όντα, άνθρωποι ενστίκτων και δολοφόνοι / δείτε στο “youtube” “ΤΟ ΚΥΜΑ” / ],  αλλά κυρίως αργά για την Πατρίδα μας!..
– Επειδή όμως, κατ’ εμάς, για καμμιά Πατρίδα δεν μπορεί να ενδιαφέρεστε εσείς Κοι επικεφαλής των “Οργανώσεων” αυτών, καλούμε την υπεύθυνη για την χώρα μας σημερινή Κ-Β (“ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΚΕΔΩΝ”),ΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ, να αναλάβει σχετική ΑΜΕΣΗ δράση, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η(ΔΙΑΖ) “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ”!
– Καλούμε επίσης να λειτουργήσουν στην ίδια κατεύθυνση, στην κατεύθυνση της απολύτου ΕΝΟΤΗΤΟΣ, των εναπομεινάντων Ελλήνων, των οποίων το σχεδιαστικό τέλος ήδη υλοποιείται, και ΟΛΑ τα Κόμματα της Αντιπολιτεύσεως!..
– ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4,6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ!.. ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΧ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Η(ΔΙΑΖ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ / ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ!..
– ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ… ΗΡΩΪΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
– ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΓΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, [ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ (είθε όχι), ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, όπως το… παλεύουν κάποιοι], για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΥΣ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Η (ΔΙΑΖ) ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑΖΙ, Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΥΣ ΝΔούληδες, κλπ!
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ(!!!) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ… ΣΠΙΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑ “ΤΙΠΟΤΑ”, ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ… ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ!..
25. Ρε Τσίπρα, τί γίνεται επιτέλους με τον “ΣΟΡΟΣ-ΑΔΕΛΦΟ” σου Ράμα; Εξέδωσε και ΦΕΚ τώρα, με το οποίο ΑΡΠΑΖΕΙ με τον πιο επίσημο τρόπο τις περιουσίες των Ελλήνων, της Β. Ηπείρου, άντε να σας κάνω την χάρη, της Ν. Αλβανίας! Θα κάνεις τίποτα ή στα παπάρια σου και σένα οι Έλληνες εκεί επάνω;
– Κάνε κάτι, πάρε κάτι γι’ αυτούς τους δυστυχείς συνέλληνες, (κάτι όμως στα χαρτιά και επίσημα), απ’ τον “αδελφό” σου Ράμα, αφού ήδη οι εδώ πολιτικοί εχθροί σου άρχισαν να λένε ότι το στήσατε το παιχνίδι με το Ράμα, για να δείξεις τον δήθεν Πατριωτισμό σου και να πάρεις τις ψήφους των Β. Ηπειρωτών, μετά απ’ αυτές των Γιαχωβάδων, των όσων “ουκ ολίγων” διόρισες, των Πακιστανών, κλπ, κλπ, κλπ!..
– Με τον ίδιο τρόπο είχε λειτουργήσει στην Αλβανία προεκλογικά και η “Χ. Α”, η οποία είχε στείλει στην Β. Ήπειρο έναν υψηλά ιστάμενο “δικό της” να μιλήσει… “ελληνικά”, καταλαβαίνεις τί εννοώ, ώστε να συσπειρώσει, κλπ, τους Αλβανούς εθνικιστές (όταν λέμε Εθνικιστές στην Αλβανία, εννοούμε πρωτίστως όλους τους Μισέλληνες Τουρκόφιλους οριζόντια, σε όλα δηλαδή τα Κόμματα και δευτερευόντως τους Αντι-Σέρβους και όχι Αντι-Σλάβους, αφού στην ΝΑ Αλβανία κυρίως διαβιούν Σλάβοι αλβανικής συνειδήσεως) και όλους τους ανθέλληνες Τσάμηδες !..
Είναι γνωστά όλα τα βρώμικά σας πολιτικά κόλπα!..
– Φίλοι ΑΛΒΑΝΟΙ!
–   Ξεσηκωθείτε επιτέλους!
– Πώς ανέχεστε να σας κυβερνά ένας ελληνικής καταγωγής Γενίτσαρος ΑΡΧΙ-ΜΑΦΙΟΖΟΣ, ένας πολυδιαφθαρμένος ζάμπλουτος μη πολιτικός, Όργανο της “Διεθνούς Εξουσίας” / “Τομέας ΕΥΡΩΠΗ”, ο ΣΟΡΟΣ-ΡΑΜΑ, ένα ουσιαστικά κτήνος, ο οποίος έκανε σχεδόν 1 μήνα να δώσει το πτώμα του ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΙΦΑ, που για λόγους καθαρά αντιλήψεως της παρούσης από εσάς, να δεχθώ ότι ήταν… τρομοκράτης και ό,τι άλλο;
– Πού είναι η υπερηφάνεια σας, που τόσο πολύ διαφημίζετε;
– Έως πότε θα είστε υπό τον απόλυτο έλεγχο (η πλειοψηφία σας), των απογόνων των Οθωμανών, σημερινών Τούρκων;
– Έως πότε θα νοιάζεστε μόνο για τα λεφτά;
– Πρέπει η χώρα σας να είναι γνωστή στο εξωτερικό για το ότι είναι η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ή η ΡΕΑΛ των ναρκωτικών, ο Παράδεισος της ΜΑΦΙΑ, κλπ, κλπ, κλπ, σχετικά;
– Γιατί δεν παίρνετε στα χέρια σας την Πατρίδα σας, παραδίδοντάς την σε νέους ταλαντούχους ανθρώπους, που έχετε τόσους, οι οποίοι έχουν σπουδάσει στην ΕΣΠΕΡΙΑ, είναι πολύγλωσσοι, και απολύτως ικανοί να βάλλουν τα γερά θεμέλια μιας νέας και πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;
– Ποιός επιτέλους, πείτε μας, έζησε και ευτύχησε έχοντας μέσα τους ΜΙΣΟΣ και μάλιστα μόνον ΜΙΣΟΣ για τους γείτονές του ή ακόμα για τα ίδια του τα αδέλφια;
– Έως πότε θα φέρνετε ως δικαιολογία της σημερινής σας άκριτης πολιτικής και εθνικής συμπεριφοράς, τα όσα τρομερά καi φοβερά πράγματι περάσατε επί Κομμουνισμού;
– ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΙΚΑΝΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ”!
– Και δεν θα σας γράψω σήμερα, και πάλι όπως παλιότερα, να εξετάσετε αν θα πρέπει να δημιουργήσουμε μαζί μια Ελληνο-Αλβανική Ομοσπονδία, αφού ρε σεις… ΑΛΒΑΝΟΙ είναι γνωστό πως Έλληνες εξισλαμισθέντες / – νοι είστε, όσοι τουλάχιστον ζείτε ή ζήσατε μέχρι την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο, όπως Έλληνας Βυζαντινός και Χριστιανός Ορθόδοξος ήταν και ο Εθνικός σας Ήρωας ο Γεώργιος – Αλέξανδρος Καστριώτης ο “Ισκεντέρ-Μπέης”, δηλαδή ο “Κυρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”! Σήμερα θα σας γράψω: “ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (!), δηλαδή ούτε Έλληνες που μισείτε (άλλη μια απόδειξη της κοινής μας ελληνικής καταγωγής / θα σας το εξηγήσω αυτό κάποια άλλη στιγμή), αλλά ούτε επαίτες του τουρκικού χρήματος, μπράβοι των Αγγλο-Αμερικανών και Λακέδες, όπως είναι ο Ράμα και η παρέα του, των “Διεθνών Εβραίων”!
– Θα τα ξαναπούμε!..
– Όταν τα ξαναπούμε όμως, να μας πείτε και τί γίνεται με τους Τζιχαντιστές στην χώρα σας, Ιρανικής και άλλης καταγωγής, καθώς και για τυχόν προς εσάς εκεί… συνδρομές τους!
26. Κε ΚΑΤΣΙΚΗ, εμμονικέ μικρο-βαστάζε των προδοτών της Μακεδονίας μας! Ο Πολλάκης πώς είναι έντιμος πολιτικός, απ’ την στιγμή που έχει δηλώσει ο ΙΔΙΟΣ κλέφτης από τότε που είχε διατελέσει Δήμαρχος “στα μέρη” του; Τον φοβάσαι λοιπόν και εσύ, ο Ελληναράς Αρβανίτης; Γιατί; Επειδή φέρεται ως ο Αρχηγός της… “ΟΠΛΑ”, του ΣΥΡΙΖΑ, κλπ;
– Κε Πολλάκη! Καμμία “Τράπεζα της Ελλάδος” δεν είπε ΠΟΤΕ (!) πως το δάνειο που έλαβες είναι νόμιμο και δεν θα μπορούσε να το πει, όταν υπάρχει η ίδια -ΚΟΙΝΗ- εγγύηση σε 2 μεριές, σε 2 δηλαδή διαφορετικά δάνεια! Άσε λοιπόν τις γνωστές ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΕΣ ψευτιές, αγαπημένε των “τρελλών κοριτσιών”, των “αντρουά”, κλ, όπως μας είπε, προ καιρού, ο γνωστός ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ μουσικοσυνθέτης, που κατάντησε… ψυχασθενή την πρώην πασίγνωστη σύντροφό του δημ/φο!..
– Και κύτταξε μαζέψου, διότι με την συνολική σου αντι-δημοκρατική στάση, απόρροια των μαθημάτων ολοκληρωτισμού, που έτυχες στο ΚΚΕ και των τραμπουκισμών που ως Αρχηγός, ως επικεφαλής, προέβαινες στα Πανεπιστημιακά σου χρόνια, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ από το νυν Κόμμα σου και μάλιστα και νέους πρώην ψηφοφόρους σας! Αν θες, άκουσέ με και ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!..
27. Ναι, ηλίθιε! Εμείς ευελπιστούμε για την ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, για την ΕΛΛΑΔΑ των γνήσιων Ελλήνων, που θα είναι ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΞΑΝΑ – ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ!.. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΣΥΝ ΘΕΩ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!.. 
– Όσο για το “από τί ακριβώς διαπνέεστε”, που ρωτάς, σου απαντώ και διάβασέ το:
Προτιμώ ιπτάμενος, ως αητός να πέσω ή (= παρά) έρπων να ζήσω“!
Ιεράρχης Χρύσανθος ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ο εκ Τραπεζούντος!
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ; 
28. “Πόθεν Έσχες” σας, Κοι της Βουλής, γιατί έχει να δει ο λαός μας, από το 2015; 
29. Γιατί η Κα Κων-λου ανέφερε ως “ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ” τον Κο Φλαμπουράρη; / Θα επανέλθουμε!.. 
30. Τελικά Κοι της Κ-Β των “ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΚΕΔΩΝ” πιστεύετε, μετά και απ’ όσα επιπλέον ΤΡΑΓΙΚΑ για ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ “κυκλοφόρησαν” για την ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, πως η “Διεθνής Κοινότητα” ψεύδεται, πως το ίδιο κάνει ο Ο.Η.Ε. , κλπ; Για πείτε μας! 
– Και εσύ ρε Δημοκράτη Βλαδίμηρε ΠΟΥΤΙΝ, που είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, όπως λες και τηλεοπτικά μας… δείχνεις,  δεν ντρέπεσαι να ενισχύεις ΣΤΥΓΝΟΥΣ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, σαν τον ΜΑΔΟΥΡO, όταν στην χώρα σου γνωρίσατε το ολοκληρωτικό αυτό δολοφονικό σύστημα τόσο… καλά;
– Είδες που όταν σε είχαμε αποκαλέσει σύγχρονο Ρώσο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ είχαμε δίκιο;
– Και τελικά, ε(!), Κε ΤΡΑΜΠ! Προτίθεσαι να κάνεις κάτι για τον λαό αυτό που υποφέρει και χάνεται, ως εκπρόσωπος – επικεφαλής του “ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” και τί ακριβώς; Για τον δυστυχή λαό αυτόν πρώτα όμως, ως Πλανητάρχης, και ακολούθως για το γεγονός ότι πάει να σου κάνει ο Πούτιν μια σύγχρονη / μια νέα Κούβα, στην δική σου Ήπειρο, στην δική σου γη!..
31. Λέγαμε εξ αρχής εδώ την μόλις αποκαλυφθείσα, στις Η.Π.Α., αλήθεια, ότι δηλαδή ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΤΡΑΜΠ και η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ, ΚΛΠ, και πως τα πάντα ήταν ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ των πολιτικών του αντιπάλων, των αριστερών “Διεθνών Εβραίων” της νόθας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και κυρίως της Κας ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ, της βαθιά αυτής ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗΣ πολιτικού (όπως ακριβώς είναι και η κόρη της) , που ο έρωτάς της -παρά την σοβαρή ασθένειά της- με την εξουσία και την καρέκλα, μόνον με αυτήν του Σόρος-Τσίπρα και της παρέας του μπορούν να συγκριθούν!.. “ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ”!
ΧΑΙΡΕΤΕ“!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-
ΥΓ.
1. Κάτι σας λέγαμε, κάτι σας είχαμε γράψει! Για διαβάστε τώρα παρακάτω:

TIME TO INVESTIGATE THE WASHINGTON POST’S QATARI COLLUSION?

Is WaPo propagandizing for foreign regimes and terrorist organizations?

Daniel Greenfield

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

Even as the New Zealand government was condemning the Erdogan regime for using mosque shooting footage in its election rallies, the Washington Post decided to give the Islamist tyrant a platform.

It was the second time in six months that The Post had given Erdogan a platform.

Recep Tayyip Erdogan has prisons full of political dissidents. He has silenced the media and has tortured opponents. His brutal Islamist regime has been described as the world’s biggest jailor of journalists.

It’s been estimated that a third of the world’s imprisoned journalists have been locked up by his regime.

But that didn’t stop the Washington Post from giving the man who has locked up hundreds of journalists a forum to posture about the mysterious death of The Post’s own Qatari lobbyist: Jamal Khashoggi.

The Washington Post is a paper that is uniquely willing to not only advocate on behalf of Islamists and their causes, as it frequently does, but to provide a forum for some of the most toxic Islamists around. And those Islamists are invariably aligned with the Qatari-Turkish-Iranian axis and the Brotherhood.

The paper’s decision to provide Osama bin Laden’s old friend, Jamal Khashoggi, with a forum for promoting Qatari interests, from the Brotherhood to attacks on Saudi rivals, and to then turn his death into a crusade, is part of a larger picture of collusion between The Post and Qatar’s Islamist axis.

Khashoggi was a Qatari lobbyist whose columns, as The Post was forced to admit, were shaped by the Qatar Foundation. The Foundation, an arm of the Qatari regime, proposed topics, drafted them and translated his columns. Jamal Khashoggi was not a journalist. He was a front for Qatar to plant columns attacking Saudi Arabia and promoting the Muslim Brotherhood in the Washington Post.

Last year, the Post was criticized for running an op-ed by Mohammed Ali al-Houthi, the leader of Yemen’s Houthi Jihadis whose motto is, “Death to America, Death to Israel, Curse the Jews, Victory to Islam.” The Jihadist group is backed by Iran and had launched an attack on the USS Mason.

After the attack, its commanding officer noted that, “Mason’s actions protected 1,000 U.S. sailors on the warships and countless more mariners in merchant vessels.” What the Houthis couldn’t accomplish with kinetic weapons, its Qatari and Iranian allies sought to accomplish using the instrument of the Post.

The op-ed was the tip of a much larger iceberg in which the media spread Qatari and Iranian propaganda falsely claiming that the campaign against the Houthis had caused mass death in Yemen.

Typical Post headlines such as, “85000 children have starved to death” and “Enough is enough. End the war in Yemen” amplified the Islamist propaganda leading to Senate resolutions demanding that the United States leave Yemen to the Houthis. And allow Iran to take control of a vital strategic area.

The media flooded the zone with false claims that Saudi intervention, rather than Houthi larceny, had caused the famine. The truth emerged in an AP investigative report that revealed that large amounts of food were entering the country, but were being diverted by the Houthis for their own Jihadis or were being resold by the Shiite terror group to finance its war. These were the same tactics that Hamas, another Islamic terror group backed by Iran, had successfully used while the media falsely blamed Israel.

The Yemen famine was manufactured for tactical purposes by the Houthis who profited from stealing food while using a humanitarian crisis to force an end to the Saudi/American campaign against them. The more food they stole, the more money they made, the more people died and the more the propaganda circulated in Islamist mouthpieces like The Post urging that the Houthis be left alone.

Despite the revelations in the AP report, The Post continued pushing Islamist famine propaganda and members of the Senate continued relying on its reporting to undermine the US fight against Iran.

Erdogan and al-Houthi, like Jamal Khashoggi, were featured under Global Opinions. A highly visible banner touts “Post Opinions Arabic”. The Post’s global op-ed section doesn’t advertise foreign language translations for any other language. Its goal isn’t just influencing middle eastern politics. It doesn’t push op-eds in Persian, Turkish or, for that matter, Hebrew. Its goal, like that of Qatar, is the Arab world.

The regular Global Opinion section is already a mélange of Islamist axis agendas, attacks on China’s counterterrorism in Xinjiang, on Trump’s recognition of the Golan Heights, on Myanmar for fighting Islamic terrorism, promoting Iran’s puppet government in Baghdad, on Trump for backing the Saudis over Qatar, on French ‘Islamophobia’, and on Trump’s anti-Muslim ‘bigotry’.

But the Arabic op-eds read even more monotonously like Qatari propaganda with attacks on Saudi Arabia, Egypt’s President Sisi: a Saudi ally and opponent of Qatar’s Muslim Brotherhood allies.

There are no Arabic op-eds critical of Qatar. But there is one critical of Tunisia’s government by Fadil Aliriza. Fadil often writes for Middle East Eye, a Muslim Brotherhood site backed by Qatar.  MEE has been described as Qatar’s second media outlet. The Washington Post would be its third.

That’s no exaggeration.

Many of the Washington Post’s house headlines read like Qatari propaganda. “China has put 1 million Muslims in concentration camps. MBS had nothing to say,” a Fred Hiatt column headline screams.

MBS refers to the Saudi king. A prime Qatari target.

What does Saudi Arabia have to do with China? Not that much. Most Muslim countries, aside from members of the Islamist axis, have avoided offending China. Singling out MBS tells Americans nothing. It’s a message destined for Arab audiences in an Islamic slapfight between Qatar and Saudi Arabia.

Many Washington Post columns on Saudi Arabia now read in this Hiattesque way, written in English for an audience of Arab and Muslim elites operating out of Washington D.C. and foreign capitals. There is a long history of the agents of influence of oil-rich states sponsoring Washington D.C. propaganda. But it’s the first time that they have managed to turn the leading paper in the District into their mouthpiece.

“Can I possibly work for such a regime, and still look at myself in the mirror each morning?” Hiatt demanded of anyone taking Saudi money. Meanwhile, on a PBS show, Hiatt fumed that the Saudis were hurting American interests. “Everything this reckless 33-year-old crown prince has done has hurt American interests. He entered this war in Yemen, which has been a disaster. He broke with Qatar, an American ally. That’s been harmful to U.S. interests.” None of this harms America. It harms Qatar.

Confusing our interests with Qatari interests is the sort of thing that a Qatari lobbyist would do.

The Post pretends to offer its readers, global perspectives. Instead it treats them to propaganda from foreign regimes and terrorist organizations engaged in open and covert wars with the United States.

This would be a problem even if the Washington Post’s target audience weren’t our country’s leaders.

The Post took the lead in pushing foreign collusion narratives. But if a bunch of Russian bots on Facebook supposedly posed a gigantic threat to democracy, what sort of threat do agents of influence in a paper read by some of the most powerful people in Washington D.C. pose to our country?

 There’s no sign that Russian bots on Facebook ever made a meaningful difference. But The Post’s Islamist propaganda has influenced Senate resolutions on Khashoggi and Yemen.

Now that the Washington Post’s efforts to push conspiracy theories about Russian collusion have failed, it may be time to look into its Qatari collusion.

* * *

Photo by POMED

2. Διαβάστε τέλος και κάποιους… αμόρφωτους και σίγουρα… Φασίστες, κατά τους Σορίτες, παρακάτω!

IMMIGRATION FRAUD THREATENS NATIONAL SECURITY

Soldiers at Fort Bragg(!!!) arrested for alleged marriage fraud conspiracy.

With nearly all of the focus of the immigration debate centering on the abject lack of security along the U.S./Mexico border, other failures of the overwhelmed immigration system are being utterly ignored. Make no mistake: that dangerous border must be made secure against the illegal and uninspected entry of aliens, but the other failures of the immigration system are no less serious and pose no less of a threat.

The majority of these failures center on the lack of resources for the enforcement of our immigration laws from within the interior of the United States, an issue I addressed in my recent article about the importance of ICE (Immigration and Customs Enforcement), a division of the Department of Homeland Security.

In addition to arresting illegal aliens, there are many other elements critical to the interior enforcement mission. One of the most critical is to conduct investigations to uncover immigration fraud, whereby aliens are provided with various immigration benefits such as being granted political asylum, lawful immigrant status and even U.S. citizenship to which they would not be entitled if all of the relevant material facts were known.

Such investigations are conducted by a subdivision of ICE known as HSI (Homeland Security Investigations).

On January 27, 2019 military.com published an article, “Marriage Scam Paired Fort Bragg Soldiers with Immigrants, Feds Say” that had previously appeared in the News & Observer and focused on a marriage fraud ring that was allegedly operating at Fort Bragg that would have provided aliens with green cards and access to the military base.

Here is how this report began:

RALEIGH, N.C. — A sergeant and a private at Fort Bragg sought to arrange sham marriages between soldiers and immigrants, offering cash, housing benefits and furniture as incentive for potential brides, according to federal court documents.

Arrest warrants were issued last week for Sgt. Edward Kumi Anguah, described as “the facilitator” of the conspiracy, and Pvt. Ahmid Mohammed-Murtada, a recently naturalized citizen from Ghana serving in a Fort Bragg Army unit, court records show.

The investigation began in December when an agent for the Department of Homeland Security interviewed Pvt. Endasia East about having an affair with a single soldier while married to Sulemana Ibrahim, according to a criminal complaint filed in U.S. District Court for the Eastern District of North Carolina.

During that interview, “she confirmed the marriage was in fact fraudulent,” according to court records.

On February 22, 2019 the Military Times reported on the same investigation: “Fort Bragg soldiers indicted in marriage and immigration fraud sting,” which reported in part on the magnitude of punishment that the defendants in this case face:

Anguah faces up to 25 years in prison and a $250,000 fine for conspiracy to commit marriage fraud, harboring an alien to come to the U.S. and visa fraud, according to the release.

Hoomkwap and Murtadaas faces 15 years and a $250,000 fine for conspiracy to commit marriage fraud and harboring certain aliens to come to the U.S.

Ibrahim faces 35 years in prison and a $250,000 fine for conspiracy to commit marriage fraud, marriage fraud, harboring certain aliens to come to the U.S., visa fraud and making false statements under oath.

These penalties are extremely serious, befitting the nature of the crimes that were allegedly committed, and stand in stark contrast with the way a number of films have trivialized the crime of marriage fraud, in which an American marries an illegal alien, not out of love but to prevent the alien from being deported, as the basis for “romantic comedies.” Consider Green Card which starred Gerard Depardieu and Andie MacDowell, and the film The Proposal which featured Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson and Betty White.

For many years the mainstream media and Hollywood have distorted the truth about immigration in many ways. Immigration law enforcement agents have been vilified in numerous films, some of which featured big-name stars, such as Crossing Over starring Harrison Ford.

The 9/11 Commission had a far more sobering take on marriage fraud and other forms of immigration fraud. The concerns of the Commission served as the premise of my article, “Immigration Fraud:  Lies That Kill.”

Consider this quote from the government report that was prepared by the 9/11 Commission staff, 9/11 and  Terrorist Travel:

Terrorists in the 1990s, as well as the September 11 hijackers, needed to find a way to stay in or embed themselves in the United States if their operational plans were to come to fruition. As already discussed, this could be accomplished legally by marrying an American citizen, achieving temporary worker status, or applying for asylum after entering. In many cases, the act of filing for an immigration benefit sufficed to permit the alien to remain in the country until the petition was adjudicated. Terrorists were free to conduct surveillance, coordinate operations, obtain and receive funding, go to school and learn English, make contacts in the United States, acquire necessary materials, and execute an attack.

Now let’s go back to the news report about the alleged marriage fraud ring at Fort Bragg.

As a former INS agent, the first issue that caught my eye was the fact that at least one of the key players in the alleged conspiracy is himself a naturalized citizen. Hopefully the HSI agents are assiduously reviewing his immigration file to determine if he committed immigration fraud in order to acquire lawful immigrant status and subsequent U.S. citizenship.

U.S. citizenship provides aliens with the “keys to the kingdom.” In the years since the 9/11 Commission wrapped up its work, a number of terror attacks in the United States states have been carried out by aliens who had been granted political asylum, lawful immigrant status and even U.S. citizenship.

The challenge for USCIS (United States Citizenship and Immigration Services), the division of DHS that adjudicates applications for immigration benefits, is being overwhelmed by millions of applications that they adjudicate each year with minimal resources to verify the information contained in those applications.

Although the Immigration and Nationality Act requires that Good Moral Character investigations be conducted for each naturalization case, today little more can be done than run fingerprints and query databases with relatively few if any actual field investigations conducted to weed out fraud.

It is also worth noting that according to a New York Times article published in May 2015, when Osama bin Laden’s compound was raided by Navy Seals on May 1, 2011, among the documents found in bin Laden’s personal library was a copy of the 9/11 Commission Report, three reports on Al Qaeda by the Congressional Research Service, and an application for United States citizenship.

I compare the plight of the hapless Adjudications Officers of USCIS with the hilarious episode of I Love Lucy in which Lucy and her friend Ethel are hired to wrap candy in a factory. The candy hurtles at them on a conveyor belt that continues to accelerate until all they can do is either eat the candy or stuff them into their clothes.

However, the prospect of overwhelmed Adjudications Officers approving applications because they cannot keep up with the tsunami of applications is no laughing matter.

In the months after the terror attacks of 9/11 we were constantly reminded that to succeed, the terrorists only need to “get it right” once. Each immigration application potentially provides that opportunity the terrorists eagerly seek.

-/-