Σκέψεις – Θέσεις – Κρίσεις, Ό,τι… Γουστάρετε!..

1. Τώρα κατάλαβε ο Μίκης Θεοδωράκης πως ο Τσίπρας λατρεύει και τον Δικτάτορα… Μαδούρο και πως θέλει να μας κάνει Βενεζουέλα. Από πότε σας το έχει γράψει εδώ ο Έλληνας; Τώρα, αφού το είπε ο Θεοδωράκης, μπορείτε να το ή να τον… πιστέψετε!

2. Δηλαδή Κε Χίε, ποιά είναι η… υγιής πλευρά της Χρυσής Αυγής, που είπες στον Κο Βελόπουλο, για να καταλάβω; Μόνον τέτοια να μην λες, διότι… κατάλαβες! Οι Κοι αυτοί με τους αγκυλωτούς σταυρούς στα μπράτσα, κλπ, κλπ, κλπ, συκοφάντησαν ό,τι εθνικό, ό,τι πατριωτικό, κλπ είχαμε (και έχουμε κάποιοι ακόμα), ως ιδεολογία, στην χώρα μας! Αναρωτήσου κάποια στιγμή, μήπως είναι βαλτοί (πιθανώς και απ’ αυτούς τους… Μ. Ανατολίτες που τόσο πολύ υβρίζουν και λένε πως μισούν, κλπ), προκειμένου να τελειώσει ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός στην Ελλάδα μας, γενόμενοι -έξυπνα- βορά στα μιερά στόματα των νεο-Κομμουνιστο-Συμμοριτών!..

3. Κε Α/ΓΕΣ, όταν θάβεται ένα Στέλεχος των ΕΕΔ, το οποίο πέθανε όντας απόστρατος, πχ ένας Σχης, τί λες, δεν αξίζει να… ακούσει, λίγο πριν τον σκεπάσει η γη, τον Ύμνο της Ελλάδος, που υπηρέτησε, αν δεν έδωσε γι’ αυτήν την ίδια του τη ζωή; Ντροπή!

– Εντάξει δεν υπάρχει προσωπικό για αγήματα, κλπ, εκτός αν ο θανών ήταν ανώτατος και συγκεκριμένα Στρατηγός και μάλιστα Δκτης Σχηματισμού, επίτιμος… κάτι, ή δεν ξέρω τί άλλο, οπότε τότε όλα βρίσκονται, λες και ο ΘΕΟΣ θα πει “α, μου έρχεται σήμερα ένας Στρατηγός, ας τον προσέξω”, αλλά ούτε ο εθνικός μας ύμνος, από 2, άντε 3 άτομα της τοπικής ΣΜ; Όλα για τη… “μούρη”και μπροστά στο θάνατο, όπου όμως όλοι εξισώνονται!.. Ο Καμμένος, έκανε, “άκουσον – άκουσον”, Αντγους και τους μη δικαιομένους νεκρούς του “Χιούϊ”, που έπεσε πρόσφατα στο Σαραντάπορο! Ή του ύψους ή του βάθους! Ή η υπερβολή ή το… “τίποτα”!

– Επειδή είσαι… Παύλος Μελάς, όπως σε έχουν οι συμμαθητές σου χαρακτηρίσει, άλλαξέ το αυτό τώρα!

– Και κάτι ακόμα!

Τη σημαία πάνω από το φέρετρο του νεκρού στελέχους είναι ΜΕΓΙΣΤΗ(!) ΝΤΡΟΠΗ να τη διπλώνουν τα… κοράκια (κάποιοι ή αρκετοί των οποίων είναι και Αλβανοί, αφού το… επάγγελμα αποφέρει ικανό χρήμα) και να τη δίνουν στον Τελετάρχη – “Demek”, Αξκο, ο οποίος, παρενθετικά, θα πρέπει -τουλάχιστον- να έχει κάνει μια ανάγνωση στο βιογραφικό του εκλιπόντος, πριν βγει να το διαβάσει, στους παρισταμένους πενθούντες, συγγενείς και φίλους του θανόντος!..

– Πολλοί θανόντες στρατιωτικοί, αν όχι όλοι, σήμερα, δεν θα ήθελαν, αν είχαν ερωτηθεί ζώντες,  τίποτα από τελετές, κλπ στην εξόδιο ακολουθία τους, παρά μόνον το να καταλήξουν στις αγκάλες Του!

Όμως!

– Πιστεύω ότι το να ακούγεται ο ιερός Εθνικός μας Ύμνος θα το ήθελαν όλοι οι νεκροί στρατιωτικοί και ας μην το λένε! Και,

– Ασχέτως τί θέλει ή τί δεν θέλει ο καθένας στρατιωτικός, πρέπει ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ να τηρούνται οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ!..

– Φτάσαμε στο σημείο να σχολιάζει ο κόσμος ότι ο Στρατός, το ΠΝ ή η ΠΑ, έστειλε ένα στεφάνι, στο όνομα του εκάστοτε Αρχηγού και… πάπαλα, ενώ άλλοι πολίτες θάβονται με παράτες, αγήματα, δημοσία δαπάνη, κλπ και ας είχαν πιθανώς προδώσει ό,τι ο Στρατιωτικός φύλαγε όσο ζούσε, σαν ιερό κειμήλιο, σαν φυλακτό, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Φαντάσου την εξής εικόνα! Να κάθεται η χήρα δίπλα στο φέρετρο και να περνάνε από το μυαλό της εικόνες, πχ από τα μέρη που υπηρέτησε ο άνδρας της και αυτή ήταν εκεί δίπλα του, με τα παιδιά τους, κλπ, τί θα μπορεί από μέσα  της να πει, βλέποντας πχ το… κοράκι να δίνει τη Σημαία μας στον Αξκο – Επικεφαλής και ουσιαστικά στον Εκπρόσωπο της Στρατιωτικής Υπηρεσίας!.. (Ενώ αντιθέτως, οι τηλεοπτικές κάμερες… όλως τυχαίως, “πήραν” τον Καμμένο να δίνει τη σημαία του νεκρού Σχη (ΤΘ), στο γιό του και να του λέει, τα όσα είπε)!..

– Σκέψου και αν κάπου συμφωνήσεις, να επέμβεις “κατά το δοκούν”! Αν πάλι όχι, τουλάχιστον δώσε τέλος στην… παπάντζα, η οποία γελοιοποιεί ένα πράγματι ηρωϊκό Στράτευμα, και σου γράφω “ηρωϊκό”, αφού το υπηρετούν “εν ειρήνη” ήρωες στρατιωτικοί και είμαι σίγουρος πως με καταλαβαίνεις! (Αρκετά άλλα, πιθανώς ενδιαφέροντα για Σένα, σε ειδική επιστολή μου προς Εσένα, χρονικά λίγο αργότερα)!..

4. Μην ασχολείστε με την τάχα μου επικείμενη τουρκική αγορά S-400, από τη Ρωσία, ούτε με την… “Πυρηνική Τουρκία“! Ούτε “στον αιώνα τον άπαντα” η Τουρκία δεν θα πάρει S-400 ( και μάλιστα έναντι 500 εκ. $ Η.Π.Α., όπως μετέδωσε ρωσικό κανάλι), όπως επίσης ποτέ δεν θα γίνει πυρηνική! Γιατί; Διότι:

     α. Δεν θέλουν οι Ισραηλινοί “αντίπαλον δέος” στην περιοχή τους, είτε αυτό είναι τουρκικό, είτε ελληνικό, είτε ό,τι άλλο!

    β. Δεν θέλουν οι Ρώσοι, διότι οι Τούρκοι είναι “Στρατηγικός / Γεωπολιτικός και Γεωοικονομικός Εχθρός” τους,  (ό,τι και να λαμβάνει χώρα τώρα, μεταξύ Ρ. και Τ.), και θέλουν την Τουρκία -κάποια στιγμή- να την… διαβούν, να την “περάσουν” κάθετα και να βγουν κυρίως στα σύνορα με το Ισραήλ, αλλά και στο Ιράν! Γι’ αυτό “πάει” το Ισραήλ, (διαλύοντας τη Συρία), να δημιουργήσει, πολύ έξυπνα, νέα “κράτη – μαξιλάρια”, στην Μ. Ανατολή, τα οποία να το προστατεύουν! Η δημιουργία του “Κουρδικού Διαδρόμου”, στη Β. Συρία, δεν υλοποιεί / δεν ανταποκρίνεται μόνον στον ενεργειακό σχεδιασμό του Κράτους των Εβραίων, (τον έχουμε αναλύσει εδώ στο “σάϊτ” μας), αλλά υλοποιεί και μέτρα στρατηγικής του ασφαλείας!

    γ. Η Ρωσία δεν έχει κρατική εξοπλιστική βιομηχανία, ώστε να έχει τον 1ο λόγο (ακόμα τουλάχιστον) σε παρόμοια θέματα, όπως πχ πωλήσεως S-400! Πχ Η “ROSOBORONEXPORT” δεν ανήκει στο ρωσικό Κράτος! Ανήκει στη ΜΑΦΙΑ! Άρα, τον 1ο λόγο ακόμα τον έχει η ΜΑΦΙΑ! Το τουρκικό Κράτος θα το σκεφτεί πολύ για να συνεργαστεί μαζί της, αλλά και η ΜΑΦΙΑ, η οποία δεν είναι “καθαρό” από ποιούς ελέγχεται και αποτελείται, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα πει “ναι” σε μια τέτοια πώληση!

    δ. Δεν θέλουν τέλος και οι Η.Π.Α. / ΝΑΤΟ (ΝΑΤΟ που ελέγχεται από τις Η.Π.Α.) για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους!

5. Είναι εντελώς απίθανο να ενεργεί από μόνος του ο ΡΤΕ και σας γράφω πως δεν ενεργεί, (για να μην κουράζεστε) και να “βγήκε”… “αλά π..τσα, αλά κάβ.α” στα νότια της Κύπρου και στο… “Οικόπεδο” 6 της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο ΡΤΕ, το πολύ – πολύ, να ενεργεί (και ενεργεί) με βάση συμφωνία του, με την προηγούμενη αμερικανική Κ-Β και συγκεκριμένα με βάση τα όσα είχε συμφωνήσει με την Χίλαρυ ΚΛΙΝΤΟΝ, η οποία, όπως σας είχα παλαιότερα γράψει, ούσα ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ των τουρκικών συμφερόντων, για μια σειρά από λόγους, είχε υποσχεθεί στην Τουρκία, [από τα τέλη του 2010 ή από το 2011 (συγχωρέστε με για το έτος, είμαι με βαριά γρίππη και δεν επιθυμώ να “σφίξω” το μυαλό μου να θυμηθεί την ακριβή χρονιά) και το Συνέδριο των Τούρκων επιχειρηματιών, στην Ν.Υ., όπου τους είχε μιλήσει και διαβεβαιώσει στην κατεύιυνση που τώρα σας ξαναγράφω), ότι θα λάβουν μερίδιο και μάλιστα ικανοποιητικό, από τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια, της Κυπριακής Δημοκρατίας, όταν θα έλθει η ώρα αυτά να εξορυχθούν, κλπ, κλπ, κλπ, “ώρα” που ήλθε πλέον και είναι -όπως όλα δείχνουν- τα μέσα Ιουλίου, του τρέχοντος έτους, 2017!

– Άρα ο ΡΤΕ θα διεκδικήσει, στην επικείμενη συνάντησή του με τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, την υλοποίηση της παραπάνω αναφερθείσης συμφωνίας! Μένει να δούμε, αν ο Κος ΤΡΑΜΠ, πράγματι είναι κάτι το ισχυρό, εκτός από νέο, ώστε να αποφασίσει κάτι άλλο, διάφορο της υπάρχουσας με τους Τούρκους προηγουμένης Α-Τ συμφωνίας, κάτι που φαντάζει, όπως εκτιμώ, εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, αφού από πίσω είναι το κράτος του Ισραήλ, ο… φίλος μας, για το ενεργειακό σχέδιο, στρατηγικού επιπέδου, του οποίου την εφαρμογή – υλοποίηση θα πληρώσουμε”, ως Έλληνες, μέχρι και με πόλεμο με τους Τούρκους σας έχω… “μιλήσει” και για το οποίο, δεν θα επανέλθω, αφού πια θα καταντήσω… κουραστικός! (Ψάξτε “εδώ και πίσω”, και ξαναδιαβάστε το)!..

– Γι΄αυτό “βγήκε” πρόσφατα και αυτός ο… τύπος, από τον Ο.Η.Ε., (εμφανίστηκε ως εκπρόσωπός του ή κάτι τέτοιο), και έκανε την χαρακτηρισθείσα ως… “περίεργη” δήλωση, σχετικά με την Τουρκία και τις μόλις εκδηλωθείσες αρχικές της ενεργειακές της δράσεις στην Α. Μεσόγειο και ΕΝΤΟΣ (!) των χωρικών υδάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας! (Και όχι Κύπρου, όπως τη λένε κάποιοι).

Συμπέρασμα: Ό,τι λοιπόν θα κάνει ο ΡΤΕ στην Α. Μεσόγειο, Δ. Θράκη και Αιγαίο, θα είναιΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ(!)- με αμερικανική γνώση και έγκριση, όπως και βρετανική και σε υλοποίηση των στόχων του ενεργειακού ισραηλινού σχεδίου! (Θυμηθείτε: Είμαστε “μόνοι” μας και με το ΘΕΟ μας μόνον, αν δεν μας σιχάθηκε και αυτός, αφού αφήσαμε στις ημέρες μας, να μας κυβερνούν άθεα και αντίχριστα διεθνικά παλιόπαιδα ελληνικής καταγωγής, μαζί βεβαίως με “χρήσιμους ηλίθιους”, που αυτο-εμφανίζονται ως… πατριώτες, ενώ το έδαφός μας εξακολουθεί να θεωρείται, από τους επικυρίαρχους, δευτερευούσης γεωστρατηγικής και γεωοικονομικής αξίας, σε σχέση με αυτό της Τουρκίας)!..

– Προς τούτο, τέλος, απαιτείται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!) εθνική συναίνεση, έστω, (αφού δεν μπορώ να γράψω “το ευκταίον”, ήτοι εθνική ΟΜΟΝΟΙΑ ή ΟΜΟΨΥΧΙΑ, αφού δεν με αφήνει το ιστορικό μας… παρελθόν), εθνική – παλλαϊκή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, (Ο-ΠΩΣ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ), από υπεύθυνα κρατικά χείλη και συγκεντρωτικός πλέον έλεγχος και άσκηση – υλοποίηση ΜΙΑΣ και ΜΟΝΗΣ και ΑΠΟ ΜΙΑ μόνον… ΠΗΓΗ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!! (Τα αμέσως προηγουμένως προτεινόμενα, αποτελούν πλέον βασική ακολουθητέα παράμετρο της Εθνικής μας Άμυνας“, η οποία λόγω των τόσο πια αρνητικών παραμέτρων, οι οποίες κυρίως επεβλήθησαν στην χώρα μας, έχει προσβληθεί ΚΑΙΡΙΑ)!.. 

– Είπαμε!.. [Αλλά ας τα ξαναπούμε και ΑΝ(!) θέλετε τα “συγκρατείτε” τα παρακάτω]:

   – Όλοι, όσοι Έλληνες ή ελληνοποιημένοι… “πολυμορφωμένοι” εμφανίστηκαν στην χώρα μας, ερχόμενοι κυρίως από την αλλοδαπή, από το 2010, πιο πολύ, και μετά, όταν και άρχισαν να κάνουν πολύ αισθητή την παρουσία τους (και αυτοί ήσαν οι περισσότεροι, αφού υπήρχαν και άλλοι που οι Ισραηλινοί, όντας παντοδύναμοι, τους είχαν ήδη κάνει μέσα στην… Ελλάδα ευρέως… γνωστούς και με… οφίτσια, όπως πχ Καθηγητές Παν-μίων, των οποίων μάλιστα ένιοι, το… μισό τους σόϊ, ανερυθρίαστα, αποδέχθηκαν να εργάζεται στην Ισραηλινή Πρεσβεία των Αθηνών) και μας ζάλιζαν συνεχώς με τις ΑΟΖ, κλπ, δεν ήσαν ποτέ, ούτε καν… Φιλέλληνες, αλλά Όργανα κυρίως της “ΜΟΣΑΝΤ”, λειτουργούντες “επ’ αμοιβή”, για τα ενεργειακά συμφέροντα του Ισραήλ, είτε Όργανα μεγάλων αμερικανικών και άλλων ενεργειακών κολοσσών, οι οποίοι… Κολοσσοί θέλουν μερίδιο και αυτοί από τα κυπριακά… “Οικόπεδα”! Την Ελλάδα, όλοι αυτοί οι… Κοι, την έχουν για τα… παπάρια τους, αφού τους ενδιαφέρει το χρήμα και η δόξα, όντας οι περισσότεροι… Γενίτσαροι και… “βασιλικότεροι των… βασιλέων τους”, αν με καταλαβαίνετε!..

     – Ακούσατε κανέναν απ’ όλους αυτούς, πχ αυτόν που ήλθε από τη Γαλλία και αυτοδιαφημίζεται ότι παίζει σκάκι, από… βρέφος, να ερωτά την ελληνική Κ-Β, γιατί τα πολεμικά Ισραηλινά α/φ πετάνε εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια, συνεχώς επί του 25ου Μεσημβρινού, που χωρίζει το ελληνικό Αρχιπέλαγος “στα 2;

   – Ακούσατε ποτέ κανέναν απ’ όλους αυτούς τους “αναλυτάδες της… τσέπης”, στα ελληνικά κανάλια, (που θέλουν όλα… “κλείσιμο” και… “ξαναγέννημα”, αφού σωστή πληροφόρηση απ’ αυτά δεν μπορείς να αντλήσεις ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ, γι’ αυτό και απαιτείται ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, από τους… υπηρέτες της “Εθνικής Ασφαλείας”), ακούσατε ποτέ να μας / σας εξηγούν γιατί υφίσταται τεράστιο τ/ενδιαφέρον για τον… “λαιμό της Ξάνθης”, τη Θάσο, τους… Καλόγηρους, τις Κυκλάδες, τη Γαύδο, κλπ; Ποτέ, πέραν των όποιων εκεί γεγονότων, (εννοώ με τ/εμπλοκή), που κατά καιρούς έχουν λάβει χώρα!

  – Η ΜΟΣΑΝΤ επίσης (κρίνω ότι δεν μου επιτρέπεται να σας περιγράψω το πώς εργάζεται στην χώρα μας η Υπηρεσία αυτή), καθώς και οι αμερικανικές (κυρίως) και βρετανικές “εν Ελλάδι” Υπηρεσίες, μεριμνούν, τα ίδια με τα παραπάνω χρόνια, ώστε να έχουν πάντα “δικούς τους” ΥΠΑΜ και Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ! (Δεν συνεχίζω, για άλλες κρίσιμες “Υπηρεσίες Εθνικής Ασφαλείας”, όπως και Υπουργεία)! Παράλληλα, οι ίδιες Υπηρεσίες μερίμνησαν για την απαραίτητη και ορθότερα ΑΝΑΓΚΑΙΑ διαπλοκή, όλων αυτών με ΟΛΟΥΣ τους ΤΟΜΕΙΣ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, στην χώρα μας! STOP!

Θυμηθείτε τί σας έγραφα ότι περιλαμβάνει το Ισραηλινό ενεργειακό σχέδιο και θα καταλάβετε ποιά θα είναι, την κρίσιμη στιγμή, η ισραηλινή στάση, έναντι της Ελλάδος!

– Ο Νετανιάχου, τον οποίον (σας) τον έχω εκθειάσει ως μυαλό, ως ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ως πραγματικό πολιτικό, [κάτι σπάνιο στις ημέρες μας, (βλέπε πχ την… “πολιτική γύμνια” στην Ελλάδα, αν όχι την πολιτική… κατάντια, αλλά και αλλού) / , αν και πρώην Στρατιωτικός ο “Μπίμπι”], κλπ, αν και σας τον έχω περιγράψει λοιπόν με επίθετα που πράγματι… κατέχει, (όπως και κάθε άλλος Ισραηλινός… Νετανιάχου), είναι πχ πατριώτης, αλλά πατριώτης για το… Ισραήλ και για κανέναν άλλον! Μόλις θα διακυβευτούν τα συμφέροντα του κράτους του / τους, αμέσως εμείς… (κακώς βεβαίως), θα… εκπλαγούμε αρνητικά, από τη στάση τους προς εμάς!.. (Ανάλογα! Καταλαβαίνετε)!..

– Αυτά φίλοι!

– Α! Στην όποια ανάλυσή σας, μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα νέα υπό προσπάθεια σύστασης “κράτη – μαξιλάρια”* (θυμηθείτε τα μαξιλάρια των… ΙΧ, σε τί χρησιμεύουν, για να κατανοήσετε πλήρως την αξία και τη σημασία τους) ή “κράτη – προφυλακές”, για την ασφάλεια του Ισραήλ, [μέσα σ’ αυτά βάλτε και το… Κουρδιστάν, το οποίο θα δημιουργηθεί οπωσδήποτε, (όπως και ο Κουρδικός Διάδρομος, αργά ή γρήγορα), αρχής γενομένης απ’ αυτό των αδελφών Μπαρζανί, στο Β. Ιράκ / ας έχετε στην πίσω πλευρά του μυαλού σας πως, το έδαφος της ΝΑ Τουρκίας, δηλαδή το Κουρδιστάν, στο έδαφος που κατέχει σήμερα ακόμα η Τουρκία, ας το γράψω έτσι, είναι αγορασμένο από τον ιδιοκτήτη της “Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ”, Πόλσον], όπως και το νέο διαμορφούμενο περιβάλλον στη Μ. Ανατολή, με ισραηλινή πάντα πρωτοβουλία, ένα περιβάλλον που περιλαμβάνει φιλία πια με τη… Σ. Αραβία, Κατάρ, Υεμένη, κλπ, ανάταξη των Τ-Ι σχέσεων, στρατηγικό πολιτικό ισραηλινό “άνοιγμα” σε Αζερμπαϊτζάν, Ινδία, κλπ, πώληση ήδη πετρελαίου και κυρίως ισραηλινού φυσικού αερίου πχ στους… Παλαιστινίους, ακόμα και στους Ασαντικούς Σύρους, αν δεν με απατά η κουρασμένη μνήμη μου, η πανέξυπνη κλήση / έκκληση ή εντολή, (όπως θέλετε πείτε το), του Κου ΤΡΑΜΠ, προς τον Αμπάς, να αποκτήσουν πλέον οι Παλαιστίνιοι “μία και μόνον γλώσσα”, (ευχή που πάρα πολύ δύσκολα θα μπορούσε να υλοποιηθεί) κάτι που θα βοηθούσε ασφαλώς πρωτίστως τους ίδιους, λόγω του ότι θα φαίνονταν ενωμένοι στη Διεθνή Κοινότητα, και λογικά θα “πολεμούσαν” καλύτερα για το θέμα τους, αλλά και το Ισραήλ, αφού θα ήταν λίαν πιθανή μια διάλυση της τρομοκρατικής Οργάνωσης ΧΑΜΑΣ (άκρως τουρκόφιλης, ας μην το ξεχνάμε) και αν όχι διάλυση, θα ήταν πιθανή μια νέα της μορφή, όπως πχ η ένταξή της στις πρώτες… νέες και επίσημες πια (γιατί όχι) Παλαιστινιακές ΕΔ”!

* Η πΓΔΜ είναι ομοίως ένα “ψευδοκράτος” – “μαξιλάρι”! [“Μαξιλάρι”, σε σχέση με την προστασία της ΔΥΣΗΣ – ΝΑΤΟ, από μια πιθανή, δια της Χερσονήσου του Αίμου, ρωσική “κάθοδο”, με στόχο τις -διαχρονικά- λεγόμενες… “Θερμές Θάλασσες” και με την έννοια, ότι το άφησαν να συσταθεί και να “καθήσει” πάνω σε ένα ιστορικό ψέμα, πάνω σε μια κλοπή Ιστορίας και “εν προκειμένω” της ελληνικής, γεγονός που έχει ήδη ιστορικά καταγραφεί και θα παραμείνει εσαεί, ως η ΝΤΡΟΠΗ της ΔΥΣΗΣ και κυρίως της Αμερικής, μετά την προηγούμενη ντροπή του 1974 και της τουρκικής… αποβίβασης και όχι απόβασης, στην Κύπρο] (!)

Γι’ αυτό και είναι πάρα πολύ δύσκολο, όχι όμως και απίθανο(!), να την αφήσουν να διαλυθεί! Όχι απίθανο, αφού ως Κράτος δοκιμάστηκε και απεδείχθη ότι δεν μπορεί να επιβιώσει, λόγω του εγγενούς μίσους 2 εκ των συστατικών της στοιχείων, ήτοι Αλβανών και Σλάβων! Έτσι, δεν θα ήταν απίθανο, να βλέπαμε τη διάσπασή της, ήτοι το δυτικό της τμήμα να ενώνετο, έστω “τύποις”, με την Αλβανία και το ανατολικό, ομοίως, με τη Βουλγαρία, (αυτό σε 1ο χρόνο) και σε 2ο χρόνο, μια πιθανή ένωση και του νοτίου τμήματός της με την Ελλάδα, τη σημερινή λίγο δύσκολο(!), ή με μια τουρκο-κολοβωμένη Ελλάδα (πιο πιθανό)!

– Γι’ αυτό αγαπητοί και διαβάζουμε για πιθανή ροή προσφύγων προς την χώρα μας, αν ξεσπάσει εμφύλιος σε εισαγωγικά, στην πΓΔΜ! Η ανθρώπινη αυτή ροή και κυρίως… “Μακεδόνων” (καταλάβατε), από την πΓΔΜ στην χώρα μας, (και λιγότερο Αλβανών, όπως είναι φυσικό, αφού αυτοί θα… προτιμήσουν, αν γίνει κάτι, να πάνε στην Αλβανία), να αποτελέσει και μια ανθρώπινη και μάλιστα δυναμική ενίσχυση, σε μια… ανεξάρτητη μελλοντική και αποκομένη από την Ελλάδα, “Μακεδονία”! (Πρέπει να εξετάζουμε όλες τις εκδοχές και τα σενάρια)!..

– Όμως κάτι τέτοιο το θεωρώ, το ξαναγράφω εξαιρετικά απίθανο, αφού δεν υπάρχει λόγος να διαταραχθούν οι υφιστάμενες “λεπτές” ισορροπίες στα Βαλκάνια! Εκτιμώ πως ό,τι τώρα ξεκίνησε να συμβαίνει στα Βαλκάνια, από την πΓΔΜ εκκινώντας, γίνεται για να έλθουν ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα στην εκτιμηθείσα ως “Περιοχή Διοικητικής Μερίμνης” των δυτικών στρατευμάτων Αλβανία, αλλά και σε άλλες περιοχές, όπως πχ στη Θεσσαλονίκη, στα Σκόπια, ίσως και στη Βάρνα, (στο πλαίσιο της ρωσικής… περίσφιξης), κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά, από τώρα(!), όσους ασχολούνται με την εξέταση της ελληνικής άμυνας, έναντι μιας πιθανής τουρκικής επιθέσεως!

– Δεν αντέχω στο σημείο αυτό, να μην χαρακτηρίσω ΗΛΙΘΙΟΥΣ, όλους εκείνους τους δήθεν Έλληνες, πολιτικούς και άλλους, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια, (όπως πράττουν ακρίτως ή συνειδητά και άρα προδοτικά, μέχρι και σήμερα, μέλη της Κ-Β των “ΣΑΝΕΛ”), ονόμαζαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το κράτος αυτό ή πολεμούσαν κιόλας (sic) προκειμένου να ονομαστούν οι Σλάβοι, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! Αν τους δίναμε, ως Ελλάδα, το όνομα, ήτοι τους αναγνωρίζαμε ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ευνουχίζοντας το μέλλον μας, αποπατώντας πάνω στην ιστορική ΑΛΗΘΕΙΑ, στην Ιστορία μας και στο αίμα των προγόνων μας και τελικά η τουρκόφιλη πΓΔΜ διελύετο, ρωτάω, “δεν θα ήμασταν και οι πρώτοι… μαλάκες”, “δεν θα γέλαγαν μαζί μας και τα… Αλεφάντια -παγκόσμια- τσιμέντα”, κλπ, κλπ, κλπ; Αυτοί είμαστε οι Έλληνες φίλοι μου, οι… Έλληνες!..

Τέλος, εκεί στο militaire.gr, του… Πάρη μας, που “έπαιρνε” πολύ εύκολα, ακόμα και απόρρητα έγγραφα από στελέχη του Γρ. Τύπου, του ΓΕΕΘΑ, κλπ, (στελέχη, κάποια από τα οποία σήμερα είναι… Στρατηγάρες και σε κρίσιμα πόστα), το 2ο σε σειρά… “τσατσοσάϊτ”, (προηγείται σταθερά το “kranos.gr”), πάψτε να γράφετε μεγαλόγδουπα ότι “ο ΕΣ θα μπει στην πΓΔΜ”, το 3ο ΣΣ, κλπ! Γιατί;

– Και διότι δεν είναι έτσι, και διότι δεν υπάρχει κανένα ελληνικό(!) σχέδιο προστασίας χριστιανικών πληθυσμών, όπως ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ (!) γράφεται, και θέλω να πιστεύω ότι το κάνετε, λόγω, άντε, … αγνοίας, (τα πάντα ήσαν, είναι και θα είναι υπό το… “καπέλλο” του ΝΑΤΟ) και διότι σας διαβάζουν και εσάς, σε εξωτερικό και σε εσωτερικό και κάνετε έτσι μεγάλο κακό, θέλω όμως να πιστεύω όχι συνειδητά!.. (Ε! Εκεί στα ελληνικά Επιτελεία, θυμάστε τί σας καλούσα, προ ολίγων μόλις ημερών, απ’ εδώ, να πράξετε με όλα τα κυκλοφορούντα σκατο-τσάτσο-σάϊτ; Αλλάζω άποψη μόνον για το… ΚΡΑΝΟΣ! Αυτό αφήστε το, διότι θέλω να βλέπω τους… τσανακογλείφτες, από τα… στελέχη, ώστε να βοηθιέται η… κριτική μου σκέψη, αλλά και όταν θα θέλω, για κάποιους λόγους, να μπορώ να το διαβάζω και να κάνω εύκολα… εμμετό)!..

– Πήρατε πολλά, ως… καναβούρι ασφαλώς και όχι τίποτα… πολύ, έ(;), και πάλι!!! Καθείστε και… σκεφτείτε!..

6. Είδατε φίλοι μου ότιΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; Είδατε ότι υπάρχει ΘΕΟΣ; H Κούλα προκρίθηκε στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με ένα γκολ χέρι του… Πατίτο στο Φάληρο! (Ο κύριος λόγος)! Είδατε λοιπόν πώς έχασε το Κύπελλο; Με γκολ κανονικό του Χριστοδουλόπουλου ακυρωμένο και με γκολ του ΜΠΑΟΥΚ 1,5 μ. οφ σάϊντ! Για σήμερα δεν γράφω τίποτα άλλο, όπως πχ για τα τεραστίου μεγέθους επεισόδια, που έγιναν στο Βόλο! Θα σας γράψω μόνον πως ο ΑΕΚ-τζής διαιτητής Κομίνης… “ηττήθηκε” από τον “πιασμένο” ΜΠΑΟΥΚ-τζή επόπτη Καλφόγλου, (και οι 2 λαμπρά μέλη της… “Εξυγίανσης”), ηττήθηκε από τον “παλιοαλήτη”, όπως τον χαρακτήρισε ο… “Νιάου”!

“Έκλασε μέντες”, αμέσως μετά, ο… “παλιοαλήτης” και πήγε και ζήτησε τάχα μου συγγνώμη από τους παίκτες και τους παράγοντες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια, ενώ δήλωσε, ώστε να εξευμενιστεί -πιθανώς- ο… “Νιάου” και να μην γίνει… “Τίγρης”, πως θα υποβάλλει την παραίτησή του, ήτοι “εχέσθη φίλοι μου η Φατ(ι)μέ, στο Γενί Τζαμί”!.. / Ας ψαχτούν όμως πρώτα οι λογαριασμοί του Καλφόγλου και των… συγγενών του!..

Επίσης, θυμάστε που σας έλεγα -με άλλο νόημα βεβαίως- πως η Κούλα ματιάζει τους αντίπαλους Τερματοφύλακες; Τον είδατε και τον Γλύκο χθες! Όχι φίλοι μου, δεν τον “έπιασαν” οι του “Νιάου”! Απλώς είναι λίγος ως Τερματοφύλακας! Χθες “Φύλακες” της Κούλας ήσαν κυρίως οι Κομίνης, Σιδηρόπουλος! Τους την έφερε όμως ο… γιος του Κάλφα!.. Εμ, κάλφας είναι αυτός!..

gavros protathlitis

– Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα λοιπόν σε άλλο άρθρο! Πάντως αποπνέει υγεία, (“πάμε μαζί”, αχαχαχαχαχα), το σύστημα του… “Διοικητή” της Κούλας, Μελισσανίδη, [“μικρομετόχου” του ΟΠΑΠ και του… “Play OPAP”], και του Ιβάν Ιγναντίεβιτς Σαμπίντι, του Ρωσο-Πόντιου, με τον οποίον ελπίζουν οι Τσιπρο-Καμμένοι να ξαναβγούν Κ-Β, ισοφαρίζοντας τις χαμένες… Ολυμπιακές ψήφους! (Το ότι θα παραμείνουν, υπό Κ.Σ., Κ-Β, το υποσχέθηκαν οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρόσφατα στο Παρίσι, στον Τσίπρα)! Ρε κορόϊδα ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΙ, πόσοι είναι οι ΜΠΑΟΥΚ-τζήδες; Οι φίλαθλοι του ΘΡΥΛΟΥ ρε λαμόγια, που εσείς ως… αριστεροί και νεο-κομμουνιστές, αλλά και οι άλλοι, οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” των ΑΝΕΛ, δεν είστε -όλοι εσείς- τάχα μου, διαπλεκόμενοι, κλπ, κλπ, κλπ είναι 6,5 εκ-ρια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Πού πάτε ρε… Καραμήτροι;

– Εκτός φυσικά, κάτι που μοιάζει πιο πιθανό, διεκδικώντας τις ψήφους των κάφρων του ΜΠΑΟΥΚ, με το… “λαγό” σας το Σαμπίντι, (γειά σου ρε γατούλη” Παππά / πες στον Τάκη τον Σκούτα, το Δντή του πως θέλω να τον δω και να του πω 1,2 “πραγματάκια” δικά μας), καθώς και μαζί με τις υποσχέσεις για γήπεδα στην Κούλα και στο Βάζελο και άρα με την… άγρα των ψήφων των “Τουρκο-Βάζελων”, οι ΣΑΝΕΛ θέλουν να μετριάσουν την επικείμενη συντριπτική, όπως διαφαίνεται, ήττα τους, … Σαμπίντιιιιιιιιιιιιιιιι!

Χθες, στα επίσημα, είδα τον 1/2 “ΣΥΡΙΖΑ” να… κλαίει, τον… βλάκα τον Λεβέντη, το Γερμανοτσατσόπαιδο, και εκείνον τον… βιομήχανο, (βιομήχανος δεν είναι;), τον γιο του Αρχι-Χουνταίου ΜΙΧΑΛΟΥ! Μπράβο σας ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, δεν διαπλέκεστε καθόλου! Τον μόνον που… λυπήθηκα ήταν εκείνον τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ και νυν Υπουργό των “ΣΑΝΕΛ”, πρώην Πρόεδρο της εξεταστικής Επιτροπής, της Βουλής, από την οποία “πέρασαν” οι Δντές των συγκροτημάτων Τύπου, κλπ, κλπ, κλπ! Βρείτε τον εσείς! Ξέρετε γιατί τον λυπήθηκα; Διότι πιθανώς να είναι ο μόνος μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που μιλάει σωστά / ορθά ελληνικά και δεν… γαβγίζει, σε στυλ… Αυλωνίτου ή…  Σκουρλέτη!

– Χαιρετισμούς να μην ξεχάσω να στείλω και στον Κο … ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ! Χθες, θα έρριξε, μετά από την ήττα, “πολύ φαρμάκι στο… γυαλί”, που έλεγε και ο μεγάλος Πάνος ΓΑΒΑΛΑΣ! (Είχε τραγουδήσει, μεταξύ των άλλων, και τον ύμνο του κόμματος του “Κέντρου”, του τεράστιου Ελληνολάτρη πολιτικού, Γ. Παπανδρέου)!..

                                                             ΤΑ… ΛΕΜΕ Η(ΔΙΑΖ) ΤΑ… ΞΑΝΑΛΕΜΕ“!

                                                                                   ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                   “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                            – / –

ΥΓ.

Όχι ΥΓ σήμερα! Άλλωστε, νομίζω, πως δεν πρέπει να έχετε παράπονο, από… ΥΓ… “Πάρτε” όμως την παρακάτω “φωτό”, για να μην μείνετε… παραπονεμένοι!

ω1  

                                                                                                – / –