Στρατηγέ ΣΥΝΑΔΙΝΕ Καιρός Να Ζητήσεις Συγγνώμη Και… Εξιλέωση!

Φίλοι μου!

– Με αφορμή μια εγκλητήριο αναφορά του νυν Α/ΓΕΣ, προς τον Αξιωματικό – Σημαιοφόρο του 575 ΤΠ/Ν, για μη αρμόζουσα στάση του, κατά την πρόσφατη παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μια “έγκλιση”, της οποίας την ύπαρξη φέρεται να αρνήθηκε το ΓΕΣ, μέσω… “κύκλων” (αν είναι ποτέ δυνατόν και όμως… εισήλθαν και αυτοί πια στο Στρατό μας), ένα ΓΕΣ, το οποίο φέρεται δηλούν πως το θέμα ερευνάται, κλπ, “βγήκε” ο Στρατηγός Ευρωβουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δι’ επιστολής του, σχεδόν επέπληξε τον Αρχηγό του Στρατού μας, για την πράξη του, ενώ προχώρησε και… πιο πέρα, παρουσιάζοντάς τον ουσιαστικά, σχεδόν ως… “ταγκαλάκι” του ΥΠΑΜ Καμμένου!..

– Αρχικά!

– Η στάση – συμπεριφορά αυτή του Στρατηγού ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ, κρίνεται ως απαράδεκτη, απέναντι σε έναν ε.ε. Α/ΓΕΣ, και μάλιστα από έναν… Στρατοκράτη και… Πατριώτη, και, και, και… όλα τα συναφή επίθετα, (κατ’ αυτόν βεβαίως πάντα)…   διότι:

  α. Αποτελεί,  ως  πράξη,  ευθεία  παρέμβαση στο έργο του A/ΓΕΣ, και κάτι τέτοιο είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και μάλιστα από έναν απόστρατο και ξανά… μάλιστα, από έναν απόστρατο ανώτατο(!) Αξιωματικό!

    β. Το ύφος καθώς και το περιεχόμενο του όλου κειμένου του Στρατηγού είναι επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, αφού είναι ύφος ευθέως υβριστικό, υποτιμητικό και γεμάτο υποδείξεις προς τον Α/ΓΕΣ, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

   γ. Η επιστολή, εξ όσων μπορώ να γνωρίζω, εδόθη στη δημοσιότητα από τον ίδιο το Στρατηγό, πράξη που κρίνεται ως επαίσχυντη και δηλώνει ότι πρόθεσή του ήταν να προσβάλλει το πρόσωπο του Α/ΓΕΣ και τίποτα περισσότερο απ’ αυτό, για ένα γεγονός ελάσσονος σημασίας, σε τόσο υψηλό τουλάχιστον επίπεδο, για ένα γεγονός, που αν συνέβη, θα έπρεπε να επιληφθεί πρωτίστως η Μονάδα, και όχι ο Α/ΓΕΣ, ο οποίος, αν θα έπρεπε να εγκαλέσει κάποιον, (αν έκρινε ότι απαιτείτο), αυτός θα έπρεπε να ήταν ο Διοικητής της Μονάδος, για την προφανώς εσφαλμένη επιλογή του!

   δ. Αντίκειται επίσης, ως πράξη, στις παραδόσεις του Στρατού μας! Πώς διέλαθε αυτό της προσοχής του Κου Συναδινού; Αυτό έλλειπε, οι απόστρατοι να επεμβαίνουν στο ρόλο του ενεργού Στρατεύματος! Εκτός αυτού όμως, και όπως είναι γνωστό, έχει προβλεφθεί και καλούνται οι τέως και πρώην Αρχηγοί, από καιρού εις καιρόν, στα Επιτελεία ή και στο ΥΠΑΜ, όπου ενημερώνονται και εκφράζουν, αν το επιθυμούν βεβαίως, κλπ, τις όποιες απόψεις τους, επί διαφόρων, επικαίρων και μη, θεμάτων, αφού θεωρητικά τουλάχιστον αποτελούν τους στρατιωτικούς… Νέστορες!.. Θα μπορούσε επομένως ο Στρατηγός, ο οποίος αγαπά τις ΕΕΔ (δεν θα του το αρνηθώ) να διαβιβάσει τις όποιες ενστάσεις του, για την “εν γένει” στρατιωτική… βιωτή του νυν Α/ΓΕΣ, μέσω αυτού του… “καναλιού”!

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω αγαπητοί, δεν θα ήταν ορθόν!

Για τον Α/ΓΕΣ, (του οποίου οι “πρώτες πατημασιές”, όπως εμείς πιστεύουμε, είναι “πάρα πολύ καλές”), δεν θα γράψουμε τώρα, αλλά σύντομα, (πάντα πρώτα ο Θεός), αλλά σήμερα θα περιοριστούμε να πούμε ότι η σιωπή του, στο υπόψη θέμα, ήταν και η ορθότερη των όποιων… απαντήσεων και προσέξτε, (διότι εδώ τα λέμε και τα γράφαμε όλα), ήταν παράλληλα και ενδεικτική ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς τους μεγαλυτέρους των συναδέλφων, ακόμα και όταν αυτοί παρεκτρέπονται!..

– Να λοιπόν γιατί ο Α/ΓΕΣ αποκαλείται Παύλος ΜΕΛΑΣ, (ασφαλώς με μεγάλη… υπερβολή, αφού ο ΜΕΛΑΣ ήταν εμβληματικός ΗΡΩΑΣ(!) και η οποιαδήποτε συγκριτική αναφορά, του οποιουδήποτε σύγχρονου Στρατιωτικού, μαζί του, είναι μεγίστη προσβολή, αν όχι και στρατιωτική ανηθικότητα), να μια στάση του Α/ΓΕΣ, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε μια σοβαρή, περί του ήθους του, ένδειξη!.. (Εμείς έτσι θέλουμε να πιστεύουμε)!..

– Η στάση του αυτή όμως… “προδόθηκε” εσκεμμένα ή εκ λάθους (αυτό πιστεύουμε εμείς), ενός λάθους πιθανώς εδραζόμενου σε απειρία ή σε κακή εκτίμηση και σίγουρα σε βιασύνη(!), του Γραφείου Τύπου” του ΓΕΣ, να “καλύψει” τον Α/ΓΕΣ, ένα “Γραφείο Τύπου”, το οποίο κάτι περισσότερο από προφανές, δεν ζήτησε από τον Α/ΓΕΣ (και αφού προηγουμένως σχετικώς εισηγείτο τη θέση του), την απόφασή του, περί του “δέον γενέσθαι”!

– Έτσι, διαβάσαμε… περί κύκλων“(sic) στο “γνωστό και μη εξαιρετέο” “σάϊτ” kranos.gr και “σηκώθηκε η τρίχα μας”!

– Δηλαδή, θα διερωτήθηκαν οι πολλοί αναγνώστες του υπόψη “σάϊτ”, αφού υπάρχουν… “κύκλοι” στο ΣΞ, θα υπάρχουν και “Ομάδες” και “Δίκτυα” και “Κυκλώματα”, και “δεν ξέρω και εγώ τί άλλο, μέσα στο Στρατό, κλπ, και άρα “βάστα να δεις τί γίνεται”, θα είπε ο ένας, “ωραίο στρατό έχουμε”, θα είπε κάποιος άλλος, “καταλάβαμε” θα είπε ένας τρίτος, κλπ, ενώ σίγουρα κάποιοι θα αναρρωτήθηκαν, αν υφίστανται (προφανώς “όχι”) Στρατιωτικοί και ποιοί είναι αυτοί που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και “στο φινάλε – φινάλε”, αν υφίστανται συγκεκριμένες διαδικασίες λειτουργίας της, ώστε να μην εκτίθεται, (όπως δεν θα έπρεπε ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ), ο Στρατός μας!..

– Αυτό λοιπόν το παραπάνω θέμα, θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως και να ελεγχθεί άμεσα στο ΓΕΣ, ώστε να πάψει το υπόψη “Γραφείο” να είναι… ΤΡΥΠΑ !..

– Είδατε λοιπόν Στρατηγέ ΣΥΝΑΔΙΝΕ, τί άλλο προκαλέσατε, ως μη οφείλατε; Και το κακό είναι ότι Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!

– Είστε ήσυχος τώρα; “Σώσατε” πιθανώς τον Π/Ν – Κ/Δ  Σημαιοφόρο, (γνωστό σας ή όχι δεν έχει σημασία), από την ποινή (λες και ο Α/ΓΕΣ δεν ξέρει ότι το υπόψη Στέλεχος είναι νεαρό, άωρο στρατιωτικά, κλπ) και εκθέσατε ουσιαστικά το Στρατό μας! Συγχαρητήρια!.. (Θα μπορούσα να σας αναφέρω μια σειρά και από άλλες… παράπλευρες… απώλειες της πράξεώς σας, αλλά εκτίμησα ότι δεν απαιτείται)!..

Τί χάλι είναι αυτό και μάλιστα εξευτελιστικό να βγαίνετε όλοι οι απόστρατοι, Στρατηγάρες, κλπ, μεγαλόσχημοι και πολλοί εξ υμών, δήθεν… αδικημένοι, και να προβαίνετε σε δηλώσεις και μάλιστα σε τέτοιου κακού είδους και κατάπτυστης μορφής, γενόμενοι “η χαρά του κάθε Τούρκου -κυρίως- ΑΚΑΜ”; Αυτό ο… Πατριωτισμός σας δεν το καταλαβαίνει; Γιατί, έστω, δεν αφήνετε άλλους, πχ μικρότερούς σας και… χαζούς να κρατούν το ρόλο αυτό; Τί περιμένατε να γινόσασταν; Παπάγοι; (Και το γράφω το όνομα αυτό με απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ στο Στρατάρχη, το “Φωτεινό Νου” των ΕΕΔ)!..

                                                                   Ε-ΛΕ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ρεεεεεεεεεεεε!!!

Και κάτι ακόμα παρακάτω, κάτι εξ ίσου σοβαρό, ως θέμα, ευκαιρίας δοθείσης, Στρατηγέ ΣΥΝΑΔΙΝΕ, διότι τόσο καιρό τώρα ήταν εκ των σοβαροτέρων μου επιλογών, να ΜΗΝ(!) ασχοληθώ μαζί σου / σας! Διαβάστε λοιπόν, παρακαλώ!

  • Για έναν ακόμα λόγο δεν θα έπρεπε να μιλήσετε! Ξέρετε ποιόν ή γιατί θα έπρεπε να μην φαίνεστε πουθενά, τουλάχιστον μέσα στις ΕΔ;
  • Απαντώ:
  • Διότι εντασσόμενος στο Μαυροφασιστικό(!) Κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, απωλέσατε “την όποια πιθανή έξωθεν καλή σας μαρτυρία“!
  • Δεν θα προβώ τώρα εδώ σε… ανάλυση του… “γιατί”, αφού αυτό το γνωρίζετε, κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος! Θα σας υπενθυμίσω όμως ότι τους αγκυλωτούς σταυρούς στα μπράτσα των… νυν συντρόφων σας, [πρώην και νυν αθέων, 12θεϊστών, κλπ, ατόμων που στη γειτονιά μου ερχόντουσαν και προέγραφαν σπίτια, όπου “κακή τη τύχη” έμεναν λαθροπρόσφυγες, (όπως οι Ναζήδες τα σπίτια των δύστυχων Εβραίων στην προ-χιτλερική -κυρίως- Γερμανία), ατόμων που πλακώνονται στους δρόμους με τους άλλους ομοίους τους βρωμερούς και αναφέρομαι στις όποιες εκδόσεις των σύγχρονων κόκκινων φασιστών, κλπ, κλπ, κλπ), αυτούς τους αγκυλωτούς σταυρούς λοιπόν, (έστω, το δέχομαι, ελληνικούς, αλλά… συκοφαντημένους παγκοσμίως, από τα ανθρωπόμορφα κτήνη, του υπάνθρωπου Χίτλερ, στον Β’ ΠΠ), όπως και τους εκφραστές τους, τους πολέμησαν ακόμα και ο Γ. Παπαδόπουλος και ο Παττακός και ο Μακαρέζος και όλοι “οι συν αυτοίς” , όπως ασφαλώς και όλους τους υπολοίπους  -ισμούς! (Και δεν με ενδιαφέρουν τώρα, οι… ρίζες των -ισμών, ώστε να αποδώσω / -με ευθύνες, αλλά με ενδιαφέρουν τα τρομερά και φοβερά αποτελέσματα, στο… ιστορικό Πεδίο, των πράξεών τους)!..
  • Τί δουλειά λοιπόν έχετε εσύ και ο έτερος… Καππαδόκης, ο Στρατηγός ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ, με τους Φασίστες, όσο και… ελληνικά να φαίνονται ότι μιλάνε; Με κάπηλους του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ συναγελάζεστε! Μήπως δεν το πήρατε χαμπάρι;
  • Ω100
  • Επίσης, πότε καταλάβατε ότι σας εκφράζει ηΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Τόσα χρόνια και κυρίως επί ΠΑΣΟΚ, πώς διάολο παίρνατε τους βαθμούς και τις θέσεις; Τότε το παίζατε… πράσινοι ή κατόπιν μπλε, κλπ;
  •                                                Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
  • Τέλος, θέλω να πιστεύω ότι δεν ενταχθήκατε στο υπόψη Κόμμα, για την χρηματική μηνιαία αποζημίωση του Ευρωβουλευτή, διότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα προσβάλλατε, ακόμα χειρότερα, πλην των εαυτών σας, και το Στρατό μας, (ΣΞ), ο οποίος, όντας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ και άρα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ, (πλην ελαχίστων περιόδων – εξαιρέσεων, που ενισχύουν όμως τον κανόνα, που ακολούθως αναφέρω), ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ(!) (όπως και εσείς φίλοι μου) πολέμησε, στα 200 περίπου χρόνια της νεότερης μετεπαναστατικής Ιστορίας του, και το Φασισμό (1940-1944), και το Ναζισμό (1940-1944) και τον Κομμουνισμό (1941 – 1949) και τον Μαοϊσμό (Κορέα) και τον Δυτικό Ιμπεριαλισμό (στην Κύπρο, το 1955 – 1959, όπως και πάλι στην Κύπρο, το 1974,  … προδομένος, σαν “σημαδεμένη τράπουλα”, στα χέρια του πιο δεινού χαρτοπαίκτη – χαρτοκλέφτη)!.. 
  • Άρα Στρατηγέ Κε ΣΥΝΑΔΙΝΕ!
  • Είναι φρόνιμο:
  • –   Να ζητήσεις “ΣΥΓΓΝΩΜΗ”, (δεν είναι ντροπή), από τον νυν Α/ΓΕΣ, για το… ατόπημά σου! Και τέλος,
  • Να αρχίσεις σιγά -σιγά να ζητάς την… εθνική σου εξιλέωση και την ταυτόχρονη Θεία συγχώρεση, για την πολιτική επιλογή σου, να ενταχθείς στο Κόμμα των φιλο-Φασιστο-Ναζήδων, (έστω και πρώην, όπως κάποιοι εξ αυτών ακούω εσχάτως να λένε, ενώ το αυτό θα πρέπει να πράξει και ο Κος ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ), αντιλαμβανόμενος / -νοι ότι λερώσατε την τιμημένη στολή του Έλληνος Αξκού, γενόμενοι όμοιοι των “Κόκκινων” κομματικών… ετεροθαλών… αδελφών σας!!!
  • ΣΤΡΑΤΗΓΕ!
  • ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ” !!!
  •                                                                                 “ΧΑΙΡΕΤΕ“!                                                                 
  •                                                                             “ΕΛΛΗΝΑΣ
  •   
  •                                                                                       – / –  
  • ΥΓ.
  • 1. Ό,τι γράφηκε Στρατηγέ ΣΥΝΑΔΙΝΕ και εσύ Στρατηγέ ΕΠΙΤΗΔΕΙΕ, θέλω να γνωρίζεις / -τε ότι γράφηκε αφ’ ενός με σεβασμό στην ανθρώπινη σας ύπαρξη / υπόσταση, και αφ’ ετέρου με μεγάλο… “πόνο ψυχής”!..
  • 2. Η λύση στο οποιοδήποτε προκύπτον πρόβλημά μας, σε όλους τους τομείς του δημοσίου βίου, άρα και στο Στράτευμα, δεν είναι ο… ευνουχισμός! Συνεπώς πρέπει να “ψαχτεί” η ύπαρξη στελεχών με φιλοφασιστικά και φιλοναζιστικά αισθήματα στις ΕΕΔ, όπως και με φιλοκομμουνιστικά αντίστοιχα!..
  • Σε μια εποχή, κατά την οποίαν διακυβεύεται η ίδια η κρατική μας υπόσταση, ακόμα και από… ανύπαρκτους ιστορικά λαούς ή λαούς που εμείς ως χώρα “αναστήσαμε”, σε μια εποχή όπου έχουν ήδη αρχίσει να εισέρχονται, και μάλιστα σχεδόν ανεξέλεκτα, στις ΕΕΔ και αλλόφυλοι – μισέλληνες, με προσωπείο… προβάτου, (ας είναι καλά οι εκάστοτε δήθεν… προοδευτικοί Κυβερνήτες μας), τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού και ευρύτερα των ΕΕΔ, θα πρέπει να είναι μόνον, ΨΥΧΗ – ΣΩΜΑ και ΜΥΑΛΟ, ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  •                                                                             ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
  •                                                                                     – / –