ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ και “ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ”!..

Προς το “Τσατσο-σάϊτ“:

  • “Δηλαδή ο Στρατηγός Κωσταράκος είναι ο Έλληνας “ΝΑΠΟΛΕΩΝ” και δεν το ξέραμε;
  • Επίσης ο Ναύαρχος Αποστολάκης έχει στόφα ηγέτη και δεν το είχαν προσέξει αυτοί που τον είχαν αποστρατεύσει, όταν ήταν Αρχιπλοίαρχος; 
  • Δηλαδή αυτοί οι 2 “Κοι” με τα πάμπολλα -εκ των πραγμάτων- διεθνή και ντόπια “κονέ”, όλων των μορφών και επιπέδων θα μας… σώσουν και ως… πολιτικοί;
  • Αλήθεια! Δεν μπορεί να τους πει κάποιος από το “τσατσο-σάϊτ” ή απ’ όπου αλλού, ότι τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, αλλά και -κυρίως- πως τους νεκρούς δεν τους συνοδεύει η δόξα ή -έστω- η όποια δόξα

–   Με την ευκαιρία!

  • Διάβασα κάπου ότι ο Στρατηγός – Δκτης του Γ’ Σ.Σ. Μπίκος Δημ. συνδιοργανώνει, στις 18-12-2018, με τον από το 2010 Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ν. Θεσσαλονίκης, Ιγνάτιο ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ (φερόμενο ως ψιλοκρυφό “παίκτη” του ΣΥΡΙΖΑ / αρνήθηκε πρόσφατα πρόταση του Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να κατέλθει ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την ΝΔ), προβολή αντιπολεμικής ταινίας, κλπ!
  • Ρωτάμε ρητορικά + Απαντάμε ταυτόχρονα:
  • Καλά, ο γνωστός Κομμουνιστοφάγος” Μπίκος, ο τόσο γνωστός κάποτε “σκληρός Δεξιός, σε αντιπολεμική ταινία, παρέα με – τουλάχιστον – πολιτικά επαμφοτερίζοντα πρόσωπα, έστω και της τοπικής αυτοδιοίκησης;
  • Φαίνεται ότι ο Μπίκος, επικειμένων και των κρίσεων (αρχές του 2019), δεν αντέχει στην σκέψη ο συμμαθητής του, ο πάλαι ποτέ σκληρός Χουντικός Καμπάς, ο αποκληθείς και… “Λολότα”, (λόγω του ότι ήταν δίπλα στον Κο Ψινάκη, όταν αυτός προ ετών έκανε δηλώσεις στην Κ. Πύλη του Ε/”Πενταγώνου”), ο νυν Δκτης του Δ’ Σ.Σ., που κατέστη αρχι-γλείφτης του ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει Α/ΓΕΣ και εκείνος… “να φάει πόρτα”!
  • Πουλάνε” τα πάντα φίλοι μου για την Αρχηγία, έστω και ενός “Στρατού (Ιερών)… Λειψάνων”, (για να θυμηθώ ανάλογα λόγια του “ΙΔΑ”, στις αρχές του 20ου αι.), όπως είναι σήμερα ο ΕΣ, αφού έτσι ήθελε και θέλει η Διεθνής -Παγκοσμιοποιημένη- Εξουσία! Γίνονται και ΣΥΡΙΖΑ και Κομμουνιστές και τα πάντα, αρκεί να ανέλθουν, κάθε φορά, στο πιο πάνω σκαλοπάτι της εξουσίας!
  • Ευτυχώς ο έτερος… “Καππαδόκης”, και συμμαθητής των 2 προηγουμένων, Στρατηγός Ζερβάκης, που είχε παράπονα, (διότι θεωρούσε ότι υποβαθμιζόταν), όταν είχε μετατεθεί στην Κύπρο, (ΓΕΕΦ), σε μια θέση που είχε δημιουργήσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. (το Σημιτικό), για να προάγει και να διατηρεί “εν ενεργεία” (ε.ε.) και(!) στον βαθμό του Στρατηγού, τους όποιους δικούς του, που στην… Πρωτεύουσα δεν (θα) υπήρχε χώρος γι’ αυτούς, κατάλαβε κάποια πράγματα και έπαψε να… παραπονείται, ο… Στρατάρχης μας!..
  • Αυτοί οι Κοι, που είναι ακόμα στις ΕΕΔ, έστω και ως στρ-κοί χαμαιλέοντες (οι 2 πρώτοι) ή ως “γατάκια”, (ο τρίτος), [ενώ ο “παρασάγγας” καλύτερός τους Στρατηγός Παναγιώτης ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΣ (ο πραγματικός Αρχηγός της Τάξεως ΣΣΕ 1983) είναι απόστρατος], ας πουν και ένα ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Θεό και ας κυττάξουν και λίγο προς τα… κάτω, διότι πιστεύω πως αυτό θα ήταν φρονιμότερο!
  • Και μια ερώτηση ακόμα, και αυτή ρητορική επίσης, ερώτηση προς… όλους σας / μας! Καλά οι Κοι αυτοί δεν ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ειδικό στρ-κό τμήμα, κλπ, κλπ, κλπ, στο Κόμμα του, ή σου λένε, εμείς μείναμε, από εμάς θα διαλέξουν, άρα “λος παπάριος”, θα τα παίξουμε, όλα για όλα, στο… κόκκινο ή ορθότερα στο ανύπαρκτο… ροζ;
  • Α ρε Φράγκος που τους χρειάζεται ή μάλλον τους… χρειαζόταν!..

– Η πιο αηδής περίπτωση όλων των παραπάνω είναι ο Στρατηγός ΚΑΜΠΑΣ, γιός… Στρ-κού, ο οποίος ήταν τόσο Δημοκρατικών αρχών άτομο, ώστε στην ΣΣΕ, ως 4ετής Εύελπις έβαζε τον “διπλανό” του να παίρνει το πρωϊνό του, το γεύμα του, κλπ, κάτω από το τραπέζι! (Για να μην τον αδικούμε, μερικές φορές του επέτρεπε να τρώει και στο τραπέζι! Αχαχαχαχαχαχα)! Τώρα που έγινε ΣΥΡΙΖΑ (φτάνει Στρατηγέ σε πιστέψαμε) απλώς πιστοποίησε σε όλους τους “τρίτους”, το πολιτικό ποιόν του!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

– Από πλευράς ικανοτήτων, ευστροφίας, παρουσίας, κλπ, ο ΜΠΙΚΟΣ είναι μακράν ο καλύτερος, ο πληρέστερος και ικανότερος, απ’ τους 2 άλλους ε.ε. συμμαθητές του*! Όμως, θυμίζω τί έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι:

Ηγεσία χωριζομένης αρετής, πανουργία λογίζεται” Στρατηγέ!

Ανεπίτρεπτο, για σένα ειδικά, να “το παίζεις”, για οποιοδήποτε λόγο,  έστω και συμπαθών, προς τους νεο-κομμουνιστο-διεθνιστο-μηδενιστές νυν Κυβερνήτες μας!.. (Τους “Εθνο-μαυραγορίτες συγκυβερνήτες του Τσίπρα και των… ομοφύλων του, δεν τους υπολογίζω, να με συγχωρείς)!..

* “Πέταξαν” όλους σχεδόν τους απλούς Πεζικάριους, κάνοντας ανώτατους (9 στις 10 περιπτώσεις) Αξκούς των Κ/Δ και αυτούς θα τους διοικήσει, “εν όψει” και κρισίμων πιθανώς καταστάσεων,… ΠΒτής;

ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; 

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ “ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ” ΠΑΝΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ… “ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ”, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ  ΕΥΤΥΧΗΜΑ, ΑΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ 1, 2 ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟ… ΘΕΙΟ!..

Σημ.

Οι Τάξεις ΣΣΕ 1983 και 1984, είναι, εξεταζόμενες, οι Τάξεις που τα μέλη τους είχαν πάντα τα πιο δυνατά “μέσα”, μακράν των νεοτέρων, ήτοι 1985, 1986, κλπ!

Η… στατιστική μας, μας “δείχνει” την παρακάτω σειρά των Τάξεων, (1982 – 1989), ως προς το μέσον!

Τάξη 1982, (“ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ”), Έχει τον νυν Α/ΓΕΣ και τον Γ. Επιθεωρητή, που είναι… συμμαθητής του!..

Τάξη 1983, (“ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ”), Χρυσό Μετάλλιο (Και οι “παππούδες” της – Τάξη 1980 – τα ίδια, αφού μάλιστα αυτοί “έβγαλαν” και 2 Αρχηγούς, οι οποίοι ήσαν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, “άστα να πάνε”)!..

Τάξη 1984, (“ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ”), Αργυρό Μετάλλιο (Έχασε το χρυσό, από την Τάξη 1983, στο νήμα).

Τάξη 1985, (“ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ” ή “ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ”), Χάλκινο Μετάλλιο, αλλά ως… “έκπληξη”!

Τάξη 1986, (“ΟΙ ΠΕΝΗΤΕΣ”), 4η θέση. Τίποτα σπουδαίο ή … σχεδόν τίποτα σπουδαίο! (Μεμονωμένες περιπτώσεις).

Τάξη 1988, (“ΟΙ ΑΠΑΙΧΤΟΙ”), 5η θέση τώρα, αλλά προβάλλει, πολύ δυνατά, ως η νέα 1983!

Τάξη 1989, (“ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ”), 6 θέση τώρα, αλλά και αυτή προβάλλει ως μελλοντικό λίαν δυνατό αντίβαρο, της Τάξεως 1988!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ. “ΑΣΧΕΤΟ

Ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες!

Η Κ-Β θα “πιάσει” τους… βομβιστές του ΣΚΑΪ και θα βγει μετά, δυνατά, να διώξει από πάνω της (να αποσείσει) το στίγμα του “Προστάτη” και του… “Αλεξίσφαιρου Γιλέκου”, των πάσης φύσεως εγχώριων ή εισαχθέντων τρομοκρατών, παίζοντας πολύ έξυπνα και την… Ζαν Ντ’ Αρκ, ήτοι την… Παρθένα και ανίδεη, κάνοντας παράλληλα και εύκολα, πολύ… σκληρή υπέρ της σχετική προπαγάνδα, στοχεύοντας την επάρατη… Δεξιά και Ακροδεξιά!

Αν συμβεί κάτι τέτοιο**, (διόλου απίθανο, αναλογιζομένης και της δεδομένης δολιότητος της κυβερνώσας ετερόκλητης… Συγκυβέρνησης), τότε φίλοι μου ο ΡΤΕ, με το χειραγωγημένο Κίνημα, του Ιουλίου του 2016, φαίνεται ότι, ως διεθνής… δάσκαλος, δίδαξε καλά τους “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ” και τον… “Μπέρια”, (που μας παρακολουθεί καθημερινά), ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, οι οποίοι θα έχουν εφαρμόσει μια ανάλογη, των σημερινών Τ/Ισλαμιστών, πράξη στο Πεδίο, ασυγκρίτως μικροτέρου βεβαίως βεληνεκούς!..

Οψόμεθα!..

** Μπορεί να βλέπετε φίλοι μου να γελάει ο Τσίπρας, αλλά οι 10 Μονάδες πίσω από τη ΝΔ-ούλα είναι πολλές, δεν τις αντέχει ο νυν Π-Θ, και αν ηττηθεί, (άρα θα κάνει τα πάντα για να μην ηττηθεί, γενόμενος πχ… Καμπάς Χ 1000), παρά -ίσως- και το σχεδόν 1 εκ-ριο, έως τώρα, Αφρο-Ασιατο-Βαλκανιο-Καυκάσιους νέους… Έλληνες, Έλληνες που αυτός έκανε, και οι οποίοι θα τον ψηφίσουν, μπορεί, αν χάσει στις προσεχείς εκλογές, να πάθει “οξεία εξουσιομανία-ση” και να αναγκαστεί, ελλείψει τότε πολιτικού… φαρμάκου ή φαρμάκων, να εγκλειστεί σε καμμιά κλινική, για θεραπεία! (Ο Καμμένος τουλάχιστον θα έχει τον… Γονίδη)!..

-/-