ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΠΖ) / (Κ/Δ) – (Ε.Α.): ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Φίλοι μου!

– Ένας Στρατηγός (και όχι μόνον, αλλά έτσι θα τον βλέπουμε εμείς πάντα), ο Φράγκος Φραγκούλης, ερωτηθείς, δήλωσε για την Τουρκία,  ότι είναι επικίνδυνη, διότι ψυχορραγεί, κάτι που αναπαράχθηκε, απ’ όλα τα “σάϊτς”! (Αναζητείστε το τί δήλωσε και διαβάστε τον! / 01- 04-2017).

Η δήλωσή του είναι “πιστεύω” μας, και με αυτήν παρουσιασθείσα σε ένα ολόκληρο άρθρο, ξεκινήσαμε πριν από 1,5 χρόνο, την προσπάθειά μας εδώ, στο σάϊτ μας, όπως όλοι, (όσοι ασφαλώς μας παρακολουθείτε), πολύ καλά, γνωρίζετε! (“Πάτε πίσω” εδώ, βρείτε το σχετικό μας άρθρο και διαβάστε το και πάλι)!

– Ο στρατιωτικός αυτός δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, ένα ακόμα στην… πλειάδα των Ελλήνων Στρατηγών!

– Δεν θα σας κάνω εγώ όμως την… αγιογραφία του, άλλωστε ούτε εγώ είμαι καλός σε κάτι τέτοιο, ούτε αυτός έχει την ανάγκη ενός εκ μέρους μου τέτοιου έργου, αλλά ούτε και εγώ θεωρώ πρέπον και ορθόν να αναφερθώ στο Στρατηγό! Όμως!

Σημειώστε 3 πράγματα που χαρακτηρίζουν τον Στρατηγό, τέως Α/ΓΕΣ και τέως Υπουργό και θέλω όλοι σας να τα θυμάστε!

    α. Έχει ήθος και(!) ανθρώπινο και(!) στρατιωτικό!

[Έχει Θεό, με ό,τι αυτό σημαίνει, (πχ δεν ήταν και δεν είναι “πισώπλατος”, διπλοπρόσωπος, κλπ, καταλάβατε), σεμνύνεται ειλικρινά των παραδόσεων της Φυλής μας, (θυμάμαι πχ τα… φυσικά δάκρυά του, μέσα στην εκκλησία, όταν είχε έλθει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και Αρχηγός του ελληνικού Γένους, στη Λάρισα, όταν ήταν εκεί Στρατάρχης), θεωρεί πραγματικά (και όχι… παπατζιλίκι), ότι η στρατιωτική στολή είναι ράσο, έχει αγάπη ειλικρινή και άδολη στο Συνάδελφό του, ανεξαρτήτως βαθμού – θέσεως, κλπ, έχει χαμόγελο(!), δεν φείδεται του “Μπράβο”, όταν δει ότι αυτό “αξίζει” να λεχθεί, να ειπωθεί, αλλά είναι και ανένδοτος, όπου εκτιμήσει ότι απαιτείται! (Πχ Όταν “κρατούσε τα κλειδιά” στο Άμυνας, κόπηκαν, “ως δια μαγείας”, τα ρουσφέτια και η διακίνηση των διαφόρων… μπιλετακίων, ενώ δεν υπήρχε περίπτωση να άξιζες και να μην προχώραγες)]!..

– Δεν θέλω να αναφερθώ στις στρατιωτικές του παρεμβάσεις, δεν θα ήταν ορθόν! Ο Χακάν ο φίλος μου, μας “βλέπει”! Είναι πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ, διότι συνδυάζει τη βαθιά στρατιωτική γνώση και εμπειρία, με την… ΑΡΕΤΗ, ακριβώς κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο, αφού ΗΓΕΣΙΑ ΑΝΕΥ ΑΡΕΤΗΣ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ]!

    β. Τυγχάνει της πλατιάς αγάπης σχεδόν του συνόλου του προσωπικού των ΕΕΔ, ε.ε. και ε.α.

(Δεν γράφω 100%, αφού και ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας είχε μέσα σε 12 μαθητές, 1 Ιούδα)!

  γ. Γνωρίζει Άριστα τον Τούρκο (τον “εν δυνάμει” και οιονεί αντίπαλό μας) και οι όποιες σχετικές παρεμβάσεις του είναι πάντα καίριες και “εν χρόνω!

[Λέγοντας κάποιος ότι… κάποιος γνωρίζει Άριστα τον Τούρκο, (και πάντα για όσους γνωρίζουν και δύνανται να καταλάβουν), σημαίνει ότι αυτός “ο κάποιος” ξέρει επίσης άριστα και όλον τον περίγυρο της Τουρκίας, αλλά σαφώς και τη διεθνή κατάσταση, αφού η Τουρκία, ως εκ της γεωγραφικής της θέσεως κυρίως, ήταν, είναι και θα είναι, όσο… ζήσει ακόμα, παγκόσμιος παίκτης, ή έστω ένας “λίαν σημαντικός διεθνής δρων“. (“Δρων, όπως λένε οι “εξ Εσπερίας”… επιστήμονες, … ειδικοί και… αναλυτές και παγκόσμιος, αφού η θέση της Τουρκίας, στο κέντρο της Γης, επηρεάζει καίρια το παιχνίδι για την παγκόσμια κυριαρχία, των ισχυρών του Πλανήτη μας)]!

– Αν λοιπόν “δεν ακούτε” ή “δεν πιστεύετε” τον ΕΛΛΗΝΑ τώρα και τον… Πατέρα μας τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ παλαιότερα, γνωρίζοντας, (οι επιμελείς αναγνώστες μας φυσικά), ότι έχουμε πέσει μέσα” “Χ” φορές στις εκτιμήσεις μας, θερμώς σας παρακαλώ(!) να δώσετε “βάση” και “να ζυγίσετε μετά μεγίστης προσοχής” τη συγκεκριμένη αποστροφή του υπόψη Στρατηγού περί ψυχορραγούσης Τουρκίας” και της… συνημμένης επικινδυνότητός της!

                                                                                           ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                      “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                    – / –

ΥΓ.

1. Το “σάϊτ”, (ανένδοτο και ανεξάρτητο ή αλλιώς, μόνον ΕΛΛΗΝΙΚΟ), καιρό τώρα, σας έχει γράψει πως “ξεχωρίζει” 2 Στρατηγούς! Τα ονόματά τους είναι:

                                                    ΓΡΑΨΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

[Ας τους έχει υπόψη τους –ΣΟΒΑΡΑ(!)–  η ελληνική δημοκρατική Πολιτεία, αν θέλει ασφαλώς]!

2. O Στρατηγός ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ πάντα, εξ όσων μπορώ να γνωρίζω, φόραγε, ως Αρχηγός, (παρ’ ότι ήταν και παραμένει των Ειδικών Δυνάμεων) μπλε μπερέ και όχι πράσινο, θέλοντας να τονίσει ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Αρχηγός ΟΛΩΝ(!) των Όπλων και Σωμάτων του ΓΕΣ και όχι μόνον των… Κ/Δ!.. Αυτό σας το γράφω, διότι τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί, (όπως πιστεύουμε ΚΑΚΩΣ), οι Αρχηγοί να φοράνε το χρώμα του μπερέ, του Όπλου, από το οποίο προέρχονται!..

3. Ο “Ουτιδανός”, ο… βάζελος της Ομάδος μας, μου πρότεινε με ειρωνικό ύφος (αυτός το ανέφερε ως… φλεγματικό – πειραχτικό) να γράψω και ένα -έστω- μειονέκτημα του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη! Σας γράφω λοιπόν πως ο Στρατηγός είναι -δυστυχώς- … ΜΠΑΟΥΚ!.. ΟΚ ;

                                                                                                   – / –

ω1 ω

ω3ω5

ω6

 ω12 ω14 ω13                                                    ω16

ω17

ω18