Στρατηγός Τελλίδης, Τ/Κρίσεις και Άλλα, Χρωστούμενα και Μη!.. “ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ”!!!

Φίλοι μου αγαπημένοι, που έλεγε και ο ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ! “Πάμε”, αμέσως παρακάτω, στο ψητό“!

1. ΤΕΛΛΙΔΗΣ

     α.  Άτομο πάσχων από το “Ναπολεόντειο Σύμπλεγμα”.

    β.  Βαθιά κομματικός (ΠΑ.ΣΟ.Κ. αρχικά), σ’ έναν σχεδόν Κομματικό Στρατό ή ακόμα και Στρατό… “Σελέμπριτι” (αφού αν ξέρεις πχ τον Κο Β. Βαρδινογιάννη, πόσο μάλλον να είσαι και συγγενής του, γίνεσαι μέχρι και Α/ΓΕΕΘΑ, ασχέτως αν σε είχαν αποστρατεύσει) και στη συνέχεια… πολιτικός “γυρολόγος”, προς εξασφάλιση ερεισμάτων (τα οποία και βρήκε) προκειμένου να καθέξει εξουσία, ήτοι την Αρχηγία του ΓΕΣ, την οποία για να την αποκτούσε “θα πατούσε επί πτωμάτων”, κάτι που μερικώς έπραξε!.. (Όχι βεβαίως πως θα ήταν ο 1ος, ούτε βεβαίως, είναι ή θα είναι, και ο τελευταίος)!..

     γ. Μέγας υποκριτής, με χαμόγελο οχιάς! Παρουσιαζόταν (και αυτός, για να είμαι δίκαιος) ως δήθεν “φίλος” του προσωπικού, προσηνής, κλπ, διότι “έτσι επέβαλαν οι καιροί”, αφού θα έπρεπε να αποδείξει και την -εντός του Στρατεύματος- (κακώς εννοουμένη ασφαλώς) υποτιθέμενη Δημοκρατικότητα του, ώστε, μέσω των κομματικών και συστημικών εγκάθετων, (ανώτερα κυρίως στελέχη), να έφταναν ανάλογα μηνύματα στους πολιτικούς του πάτρωνες, το Κόμμα / τα Κόμματα των οποίων ήταν στην εξουσία!

    δ. Δεν χρειάζεται να γράψω ότι ήταν εξ ίσου άριστος, ίσως και καλύτερος, στο “πλασσάρισμά” του, προς τους ανωτέρους του, σχεδόν δουλικός, με απτά αποτελέσματα, όπως πχ να πετύχει να πάει στο σημείο “Γ”, χωρίς προηγουμένως να έχει περάσει από το υποχρεωτικό σημείο “Β”!

   ε. Δικτυωμένος βαθιά και μέσα στο “Βαθύ Στρατιωτικό Κράτος”! Είχε πάρει τις ευλογίες και του απόστρατου “ΜΕΓΑΛΟΥ”, (στρ-κός “εγγονός” του), ενώ βοήθησε πολύ στο να γίνει Αρχηγός το γεγονός ότι ήταν / είναι Πόντιος, αφού Πόντιοι, όπως είναι γνωστόν, είναι αυτοί (γνωστή Οικογένεια) που ελέγχουν πληροφοριακά, και όχι μόνον, τις ΕΕΔ, (πχ ”Πληροφορίες και Μεταθέσεις” “πάνε μαζί”, για έναν σωστό… Επαγγελματία, ο οποίος θέλει να ελέγχει τις ΕΕΔ), όντας και εντός του βαθέως στρ/κού Κράτους! Βοήθησε επίσης το γεγονός ότι ήταν Πόντιος και… ΤΘ-νος!..

[Το στρ-κό “Βαθύ Κράτος”, που λειτουργεί με αρίστους και άκρως δυσεπίλυτους συνωμοτικούς κανόνες, (η θεωρία των “ομόκεντρων κύκλων” εκτιμάται μάλλον ως η καλυτέρα του μέθοδος, για την ύπαρξή του, καθώς και για την λειτουργία του), με μεγαλύτερη επιρροή στη Β. Ελλάδα (περιοχή Θεσσ/νίκης), έχει, μεταξύ των άλλων, και ισχυρότατες πολιτικές διασυνδέσεις, κατόπιν προσεγγίσεων και διερευνητικών επαφών, με αναγνωρισμένους ή… φερέλπιδες πολιτικούς, όπως και με την ανώτατη εκκλησιαστική Ιεραρχία, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ ως εκτελεστικά… μέλη του(sic) θέλει πρωτίστως “δικούς” του, θέλει “στρατιωτάκια” και ακολούθως στελέχη πχ Πατριώτες, στελέχη με προσωπικότητα, κλπ, ενώ, σε ό,τι αφορά το θέμα της προαγωγής σε “ανώτατο” λειτουργεί, τα τελευταία κυρίως χρόνια, ως “σωλήνας διήθησης” των όποιων κομματικών επιλογών, θελήσεων και προτιμήσεων.

Επίσης, το “Στρ-κό Βαθύ Κράτος” (“ΣΒΚ”), γνωστό στους… “τρίτους” και ως… “Κουστώ”, (αχαχαχαχαχα), διαθέτει “Ομάδα Συκοφαντών”, (για να χρησιμοποιήσω… Γκιουλενική ορολογία), προκειμένου να “σκοτώνει” όποια στελέχη αυτό εκτιμά κάθε φορά, διαθέτει “Όφεις Ασφαλείας” παντού και κυρίως στα Επιτελεία, οι οποίοι ξέρουν αμέσως σε ποιόν – ποιούς, τί και πότε θα αναφέρουν, ενώ ελέγχει όλες τις μεταθέσεις εξωτερικού και εσωτερικού, παρεμβαίνοντας πολλές φορές και μην υπολογίζοντας ακόμα και την κείμενη Νομοθεσία! (Αυτό βεβαίως ισχύει για τα μη δικτυωμένα στελέχη)!

Πχ Σου λέει ένας Α/ΓΕΣ: “Δεν θα πας εκεί, διότι ο εκεί Δκτης του Σχηματισμού θέλει τον τάδε”!!! Τον αφήσαμε διατηρητέο και θέλουμε να δούμε μήπως κάναμε λάθος!!! Θες να σε πάω -προσέξτε- “να σε πάω” εκεί ή εκεί;

Την ερώτηση αυτήν θα την ακούσεις, αν τύχει και Αρχηγός είναι ένας του “ΣΒΚ”, που θα έχει δεχθεί να σε ακούσει και νοιώθει ότι πρέπει τουλάχιστον να σου πει το “γιατί δεν εφαρμόζεται ο Νόμος”!

Έτσι, εσύ μετά, λες και “ευχαριστώ”, και μάλιστα τον “διακρίνεις” και ως “Άνδρα”, για τη στάση του, ασχέτως αν αυτός ως Α/ΓΕΣ θα έπρεπε να διατάξει άλλα, για να μην πω πως για τη στάση του θα έπρεπε αμέσως να αποστρατευτεί, σε έναν μη νοσούντα βεβαιως Στρατό! Καταλαβαίνετε!

Μιλάμε δηλαδή για την(!) τερατογέννεση, ως βιωματική πραγματικότητα!

Φυσικά όταν πεις μετά στους συναδέλφους σου, “αυτός τουλάχιστον μου φέρθηκε αντρίκια και μου είπε την αλήθεια”, δεν θα σε καταλάβουν ή θα σε αντιληφθούν, για τους λόγους τους ασφαλώς ο καθένας, “κατά το δοκούν” και κάποια στιγμή μπορεί και να σου πουν, “μα εσύ μου έλεγες πως ο τάδε είναι Άνδρας, κλπ, κλπ, κλπ”!

Τί κάνουν τώρα, αν ρωτήσετε, οι κάθε φορά Υπουργοί; Απαντώ: Τίποτα! Και να θέλουν δεν μπορούν και λόγω… ασχετοσύνης, αλλά και λόγω του ότι είναι πλαισιωμένοι από στελέχη του “ΣΒΚ”! (Η πλάκα είναι ότι οι τύποι αυτοί θεωρούν ότι οι “από κάτω” δεν ξέρουν! Και άντε “να μην ξέρουν”, να το δεχτώ, αλλά δεν σκέφτονται οι Κοι αυτοί ότι και “οι από κάτω”… σκέφτονται);

Το ελληνικόΣΒΚ” (με πολύ δυνατά ερείσματα στην ΕΥΠ, η οποία μοιάζει να… ανθίσταται ακόμα, κυρίως με την άνευ λόγου πλέον άρνησή της, ώστε να μην γίνει / γινόταν ποτέ “Σώμα Στρ-κών Πληροφοριών”) αποτελεί αντικείμενο “Διδακτορικής Διατριβής” και δεν εξαντλείται σε 1,2 παραγράφους, ενώ δεν είναι και “της παρούσης” ή -άντε- είναι έμμεσα “της παρούσης”!

(Τώρα, για παράδειγμα, το “ΣΒΚ” έχει δώσει “γραμμή” να “προβάλλονται” αλβανικής καταγωγής στελέχη, που έχουν μπει στις στρ-κές Σχολές, -γειά σου ρε Βαγγέλη Βενιζέλε με τον… ελληνικό Νόμο σου- επειδή αυτό, πιστεύει πως έτσι θα προσεγγιστούν οι Τουρκαλβανοί, (!!!), όπως πιστεύει, για να μην ξεχνιόμαστε, και στα περί Ε-Τ Ομοσπονδίας του Γ. Παπαδόπουλου, κλπ, κλπ, κλπ. Γι΄αυτό σας λέω… “διδακτορική διατριβή” και… “βάλτε”)]!.. 

   στ. Ανήθικος! Μην πάει το μυαλό σας στον… ποδόγυρο! Να πάει στη στρατιωτική συμπεριφορά του! Παράδειγμα: Θα σε έβαζε να φτιάξεις κάτι μέσα στο ΣΞ, ακόμα και κάτι νέο και μεγαλόπνοο, και στη συνέχεια θα μπορούσε, χωρίς ουδεμία αναστολή, να σε αποστρατεύσει, χωρίς να σου πει και ένα υποκριτικό Μπράβο, “για τα προσχήματα”! Αν δεν τον πείτε / χαρακτηρίσετε ΑΝΗΘΙΚΟ, τότε μόνον ως ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ(!) θα μπορούσατε να τον καταγράψετε!..

    ζ. Ακροάτο μόνον όσους αυτός ήθελε! Αν ήσουν γιος στρατιωτικού ή προσώπου που αυτός έκρινε ως επικίνδυνο για την καριέρα του ή την πορεία του, και αυτό το πρόσωπο ενδιαφερόταν για σένα, τότε θα σε άκουγε! Σε άλλη περίπτωση, δεν υπήρχε περίπτωση να παρουσιαστείς και να σε ακούσει! Τα περί ακροάσεων και… δημοκρατικότητος είναι “για τον κλείδωνα”, σε ό,τι αφορά τις ΕΕΔ και ιδίως το ΣΞ! Είναι μειοψηφία οι πραγματικά Δημοκρατικοί Αξκοι, στην ανώτατη κλίμακα του ΣΞ, χρόνια τώρα!

– Ο Στρατηγός Τελλίδης μάλιστα, να προσθέσω, είχε και την ιδιαιτερότητα να αποστρατεύει στελέχη και να μην καλεί, αυτούς που δεν… γούσταρε προφανώς, στις προβλεπόμενες δεξιώσεις, για τους κάθε φορά αποστρατευθέντες, ως οφείλει ο κάθε Αρχηγός να πράττει, ενώ τις άτοπες και “φτηνές” δικαιολογίες για την μη κλήση των… όσων ανεπιθύμητων, τις αναλαμβάνουν πάντα οι συστημικοί… φερέλπιδες “παρατρεχάμενοι” των οικείων Γραφείων – Δνσεων, οι οποίοι αναμένουν σε λίγα έτη να καταλάβουν τις αντίστοιχες θέσεις των… -κάθε φορά- στρατιωτικών προυχόντων και “Πατέρων” τους, αφού πλέον δεν μιλάμε για ΕΣ, που ανήκει στο λαό και στο Έθνος, αλλά για Στρατό “Τσιφλίκι”, του κάθε φορά Αρχηγού, ή ορθότερα για Στρατό, που ο κάθε φορά τέτοιας / αναλόγου ποιότητος Αρχηγός, θεωρεί “τσιφλίκι” του!..

    η.  Χωρίς προσωπικότητα! Άβουλος, αλλά και “Χέστης” ή … “Ευγνώμων”!

– Μόνον εκεί που τον “έπαιρνε” έκανε τον “κάργα”! Μέχρι και από συμμαθητές του επηρεαζόταν στην εκτέλεση των Αρχηγικών του καθηκόντων!.. Προηγούμενος πχ Α/ΓΕΣ του ζήτησε (και εκείνος) να αποστρατεύσει στέλεχος, διότι αυτό έγινε αιτία, άθελά του και κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, να αποκαλυφθούν οι… γυναικοκατακτήσεις του!.. (Μέχρι και με συζύγους συναδέλφων)!..

– Παράλληλα, (άλλο, αντίθετο παράδειγμα), μόλις αντελήφθη (του “σφυρίξανε”) πως η τάδε προκαταρκτική εξέταση (σας το γράφω… πολιτικά, αχαχαχαχαχα), “αγγίζει” προηγούμενους / “μεγαλύτερους” απ’ αυτόν ανώτατους, μέχρι και Α/ΓΕΣ, αμέσως διέταξε να σταματήσει η έρευνα, ακόμα και αν το θέμα είχε βαριά οσμή (“πατσουλί”, αχαχαχαχα) “Εθνικής Ασφαλείας”, όπως θα έλεγε και ο… Καμμένος! Αχαχαχαχαχαχαχα Μια τέτοια συμπεριφορά είναι συμπεριφορά “Χέστη” ή … “Ευγνώμονος Στελέχους”, προς εκείνους που τον έκαναν Α/ΓΕΣ!..

   θ. Είχε και αυτός επίσης, την κλίκα των υφισταμένων  “δικών” του και όχι μόνον των ΤΘ-νων, του Όπλου του δηλαδή! (Άλλη γάγγραινα και αυτή του ΕΣΞ, που δημιουργεί περίεργες νοοτροπίες “συντεχνίας”)!

Χωρίς αυτήν την κλίκα “δεν πας πουθενά”! Πρέπει να έχεις τους “δικούς” σου να σε στηρίζουν, ειδικά δε αν είσαι “μπάζο” επαγγελματικά, θα πρέπει να έχεις και κάποιους αρίστους, ακόμα και “θύματα”, δηλαδή που τους παίρνεις δίπλα σου, τους χρησιμοποιείς και μετά τους “πετάς”, χωρίς αυτοί να είναι απαραίτητα “δικοί” σου και κυρίως χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν, ενώ τα θύματα αυτά ζουν και με την εδραία πεποίθηση ότι αναγνωρίστηκε το έργο τους, η προσφορά τους, κλπ!

(Είναι περίπου, όχι ακριβώς, σαν την ταινία με τον Αστυνομικό… Στέφανο ΛΗΝΑΙΟ, που προάγεται και μετατίθεται σε σπουδαία θέση, (λέγε με “Κρατική Ασφάλεια”) και νομίζει πως τον θυμήθηκε ο Κος… Ναύαρχος, ο οποίος είναι ΥΠΕΣ και τον είχε γνωρίσει σε κάποια δεξίωση! Αχαχαχαχαχαχα)!

– Έτσι, καταλαβαίνετε και το πώς ανέρχονται κάποιοι, το πώς επίσης “κονομάνε” από μεταθέσεις, (κυρίως εξωτερικού), αλλά και ότι -λίαν πιθανώς- ανέρχονται στην Ιεραρχία μέχρι και ανάξιοι, … γενικώς, ήτοι ακόμα και άσχετοι ή… ιδιώτες, που γελάει μαζί τους όλο το Στράτευμα!..

Έτσι ο Τελλίδης έκανε πχ “συγχωριανό” του Μέραρχο, ο οποίος έφτασε όπου έφτασε βαθμολογικά, διότι απλώς ήταν μεγάλος “Παίκτης”, ασχέτως αν ήταν ο τελευταίος στην Τάξη του, με κύριο προσόν του, αυτό του νυν Κου Π-Θγού, ήτοι το ΨΕΜΑ και ασφαλώς τις κομματικές του Οβιδιακές μεταλλάξεις!..

– Το στέλεχος αυτό τώρα ελέγχει ένα ολόκληρο Όπλο και αντιλαμβάνεστε (!..), ενώ θα φύγει και Αντγος(ε.α.) ή θα γίνει και Αντγος (ε.ε.), αν έχει προλάβει ή θα προλάβει, μέχρι τις κρίσεις του Μαρτίου, του 2018, (αν υφίσταται ακόμα η νυν Κ-Β), να έχει γίνει είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΑΝΕΛ, με απευθείας προσέγγιση του Καμμένου, ο οποίος νομίζει ότι ξέρει πού βρισκεται!.. (Αν τον νοιάζει φυσικά, αν δεν είναι νεποτιστής σαν τον αγαπημένο του “Νεο – Βούδα” της Ραφήνας! Τώρα με το “μπλέξιμο” που τον έχωσε ο… Μελισσανίδης, θα τον νοιάξει, αργά ή γρήγορα)!..

– Φυσικά ο νυν Υπτγος αυτός, δεν είναι ο μόνος, αφού υπάρχουν και άλλοι… παρόμοιοι, που μάλιστα πλασσάρονται και ως… Αδάμαντες, κατά την γνωστή ταινία με τον επιχειρηματία Αδάμαντα, που ασθενεί βαρέως και δίδει μια εκ των επιχειρήσεών του στον αδελφό του… Ορέστη ΜΑΚΡΗ!.. Καταλάβατε!

  • Όλοι αυτοί έχουν “περάσει” από το “ΣΒΚ”, όλα τα απαραίτητα… “crash tests” και έτσι ανήλθαν στην Ιεραρχία! Πχ ένα “τεστ” είναι να καλύπτεις πάντα, ακόμα και τις όποιες βρωμιές των “Μεγάλων, να μην μιλάς, να εκτελείς… “προθύμως”, κλπ, καταλάβατε, και σίγουρα να έχεις πάντα… ορθή αναλογία “Ύψους – Βάρους”! Αχαχαχαχαχα (Αν και τώρα τελευταία βλέπω πολλούς… ξεχειλωμένους ανώτατους)!..
  • Είναι ασφαλώς και άλλοι “συστημικοί”, που “δουλεύουν μηχανές” και απεργάζονται… “πράγματα”!
  • Πχ: Ας “πιάσουμε” ένα θέμα, αυτό των ΑΚΑΜ και το θέμα της επιλογής τους! Ας μην αναφερθούμε στο πώς επιλέγεται, μερικές φορές, ειδικά αυτός της Τουρκίας! Αν είναι Πόντιος, ΤΘ-νος, … ΠΑΟΚ-τζής και του… “κλίματος”, μέχρι και συνεννοήσεις ΕΥΠ – ΜΙΤ μπορεί να υπάρξουν, ώστε να … διοριστεί, να λάβει… διαπίστευση!
  • Κατά τα λοιπά, άλλοι έχουν γίνει και ΑΚΑΜ και ανώτατοι και Διοικηταράδες, ενώ προηγουμένως είχαν αυτοβούλως αποστρατευτεί… και επανήλθαν… ως “δια μαγείας”, άλλοι πάλι, χωρίς να έχουν τα προσόντα, έγιναν και γίνονται ΑΚΑΜ και ανώτατοι, διότι είναι “παρά τον Υπουργό”, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ άλλοι επειδή είναι “γόνοι”…, “πιάνουν” θέσεις “από πριν”, εκεί που οι… χαχόλοι δεν μπορούν να “πάνε”, ούτε και να ονειρευτούν, έχουν – δεν έχουν τα προσόντα!
  • Φοβερά βαλτώδες το υπόψη… ΕΛΟΣ, με λίαν επικίνδυνα… κινούμενα ύδατα!.. (Οι “γόνοι” συνήθως φτάνουν ψηλά, ενώ οι θέσεις που καταλαμβάνουν, μπορεί, μερικές φορές, και να παραμένουν ακόμα και κενές, για κάποιο διάστημα, αν αυτοί, εν τω μεταξύ, θα έχουν κάποιο προσωπικό… προβληματάκι να επιλύσουν)!..

  ι. Από γνώσεις, αν με ρωτήσετε, ούτε για Γραμματέας σε Δικηγορικό Γραφείο, φερέλπιδος, πρωτόβγαλτου Δικηγόρου δεν θα προσλαμβανόταν ο Κος Τελλίδης!

– Αρκούν τα παραπάνω για τον επαγγελματία Κο Τελλίδη, (ως απάντηση στο “τσατσοσάϊτ”, που σε λίγο, μάλλον, θα μετονομαστεί σε… zervakis.gr, αχαχαχαχαχα / τί θα κάνεις εσύ κοπέλλα μου, θα γίνεις υπάλληλός του; αχαχαχαχαχαχα, ο… πολύπειρος μπαμπάς σου τί λέει;), ένας Τελλίδης, ο οποίος έπρεπε να είχε αποστρατευτεί από Σχης και έφτασε… Α/ΓΕΣ, αφού ζούμε στην Ελλάδα, όπου “δεν φτούραγες” ή “δεν φτουράς”, αν δεν είχες ή δεν έχεις γενικώς…. “μπάρμπα στην Κορώνη” ή και… στη Θεσσ/νίκη ή και στην… Κρήτη, τα τελευταία 40 χρόνια!.. (Αχαχαχαχαχαχαχα)!

Ένας μόνον χαρακτηρισμός του ΑΞΙΖΕΙ (αυτόν επίτηδες, μέσα από πολλούς επιλέγουμε) και είναι: ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ! Και του θυμίζουμε απ’ εδώ, απ΄αυτό το πολυ-χακερ-αμένο “σάϊτ” πως, ο ΘΕΟΣ συγχώρησε την Πορνεία, όχι όμως την Αχαριστία και την Αγνωμοσύνη!!!

ΥΓ.

α. Γι’ αυτό το “σάϊτ”, κρίνοντας ευρύτερα τους τελευταίους Αρχηγούς, διέκρινε μόνον(!) τους ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΓΡΑΨΑ(!!!) και ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ(!!) και έγραψε επαινετικά για τον νυν Α/ΓΕΣ, Κο ΣΤΕΦΑΝΗ(!), ο οποίος δείχνει, όπως όλες οι πληροφορίες μας αναφέρουν, να είναι η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, για ΚΑΘΑΡΣΗ και πραγματική ΑΛΛΑΓΗ τώρα στον ΕΣΞ και στις ΕΕΔ γενικότερα!

(Μακάρι να μην τον “φάνε” τίποτα Αξκοί γνωστοί ή συγγενείς του Κου… Β. Βαρδινογιάννη, τίποτα… ξένοι που αγαπούν πολύ την Ελλάδα, αχαχαχαχαχα, ή τίποτα “τύποις” Έλληνες και “ουσία” ελληνόφωνοι πολιτικοί… μας)!

Στα επιχειρησιακά είμαστε έτσι δομημένοι φίλοι μου, που ασθένειες σαν τις παραπάνω, όσο σοβαρές και να είναι, δεν “μετράνε”, αφού ο ΕΣ και στην εντατική να είναι, όταν απαιτηθεί, (καταλάβατε), “πετάει” μόνος του την όποια… διασωλήνωση και αντιμετωπίζει στο “Δόξα Πατρί”, τις όποιες απειλές!.. Φανταστείτε τώρα με τον ικανότατο Στεφανή!..

β. Δεν ξέρω, αν ο Κος Τελλίδης είχε περάσει από τον… Μασωνικό πρόναο των “ΡΟΤΑΡΥ” ή της… “Ελληνικής Λέσχης, ώστε να “ανερχόταν”! Δεν νομίζω όμως, αφού “κατά τεκμήριον”, όπως και “κατά κανόνα”, οι Οργανώσεις αυτές έχουν, ως μέλη τους, “ξύπνια” και όχι τυχαία – πνευματικά – άτομα!..

γ. Τα 1,2 παραδείγματα στο κείμενο ήσαν ενδεικτικά απολύτως! Είμαστε “ανοικτοί” “να πάμε” και στα Δικαστήρια, κάτι που δεν θα το συνιστούσα στον Κο Τελλίδη, ο οποίος μας παρουσιάστηκε τόσο “μεγαλόψυχος” και… “Φίλος του… Λαού”, στο “τσατσοσάϊτ”!.. Μπορεί όμως να είναι τυχερός και να… “σωθεί”, αχαχαχαχαχαχα, αν υλοποιήσουν, με όποιον τρόπο, τις εναντίον μου απειλές τους, μερικοί από τους… άνδρες και τους… μάγκες, που με / μας διαβάζουν!..

(Προ ημερών κάποιος Κος με ειδοποίησε για… αυτοκινητιστικό! Ρεμάλια, που έλεγε και ο αγαπημένος μου Κων-ρας, ή ορθότερα “πληρωμένα ρεμάλια”, ένας βαθιά συνειδητοποιμένος, σαν και εμένα, “δεν φοβάται το Θάνατο” σας το ξαναγράφω, τον Πλάστη Του και μόνον φοβάται και τρέμει, καθώς και την ΚΡΙΣΗ του! Τίποτα άλλο! “Ανοίξτε” γρήγορα και διαβάστε, τί σημαίνει σκληρός στόχος“! Εσείς αποκλείεται να περάσατε εκπαιδευόμενοι από τα χέρια μου, ή αν ναι, μόνον σαν… “δούρειοι ίπποι“)!..

2.  Τ/ΚΡΙΣΕΙΣ! (Πρόχειρη Ανάλυση)

    α. Ο Ακάρ δεν θα μπορούσε ποτέ να αποστρατευθεί από τον ΡΤΕ τώρα! Γιατί; Διότι ήταν, μαζί και με τον Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, “συνεταίροι” στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του “Ελεγχόμενου Κινήματος”, της 15-07-2016!.. (Διαβάστε τί έχω / -με γράψει και αναλύσει εδώ, για το θέμα)!.. Ο ΡΤΕ δεν θα ήθελε, αν τον έδιωχνε, “να άνοιγε το στόμα του”, τώρα ειδικά, ο Ακάρ, έστω και ψελλίζοντας κάποιους υπαινιγμούς!

– Επίσης, η παραμονή Ακάρ ήταν επιθυμία του “Βαθέως τ/Κράτους” (ιστορική του πορεία, από το 1850 και μετά, και από το 1923 και μετά, με αναδιαμφισβήτητο Κεμαλιστικό “πρόσωπο”), το οποίο, όπως οι σοβαρότατες πολιτικές εξελίξεις, του τελευταίου έτους, (Ιουλ 2016 – Ιουλ. 2017), κατέδειξαν, φαίνεται να επανέκτησε την προτέρα του ισχύ στο Κράτος, αφού όπως επίσης διεφάνη, οι Κεμαλιστές τα “βρήκαν”, σχεδόν σε όλα, ή έστω συμφώνησαν στα “κρίσιμα”, με τους Ισλαμιστές του ΡΤΕ και τον ίδιο! (Ο Ακάρ, θυμίζω, διέτελεσε Υπασπιστής του Καρανταγί, του πιθανού Αρχηγού της “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”, του πιο ακραίου Κεμαλιστή Α/ΓΕΕΔ, των τελευταίων 30 περίπου ετών)!

– Ο ΡΤΕ, τώρα που “έμεινε” από Συμμάχους, πλην ελαχίστων… Αρουραίων Αράβων, αλλά και του φιλικού του “ISIS”, (δείτε τί στολές -3 χρώματα συγκεκριμένα- επέλεξαν οι Τούρκοι να φορούν οι κατηγορούμενοι Γκιουλενιστές στις δίκες τους, μετά από το σάλο που ξέσπασε με το “τ-σερτ” που φόραγε ένας της φερόμενης ως “Ομάδος Δολοφονίας / Εκτελεστών”, του ΡΤΕ, στη δίκη τους στη Σμύρνη, και θα με καταλάβετε), αφού οι τώρα θεωρούμενοι ως φίλοι των Τούρκων, Ρώσοι, δεν είναι σύμμαχοί του και θα είναι αυτοί που τελικά “θα την φέρουν” στην Τουρκία, δεν θα μπορούσε να μην τα “φτιάξει” με τις ΤΕΔ και κυρίως με τους Κεμαλιστές στρατιωτικούς, που είναι η οιωνεί βάση των ΤΕΔ! Έτσι, ο ΡΤΕ έχει πλέον το Στρατό, (και ασφαλώς και την… νέα Αστυνομία που αυτός δημιούργησε), ως υποστηρικτές του, ενώ νίκησε και τους αντιπάλους Ισλαμιστές (τους Γκιουλενιστές) μέσα στην παράταξή του!

– Οι ΤΕΔ έτσι, πέτυχαν “έμμεση νίκη” κατά του ΡΤΕ και πήραν “ρεβάνς”, για τα όσα υπέστησαν από το 2008 κυρίως και μετά, από τον ΡΤΕ, επανέκτησαν το κύρος τους, παρουσίασαν δημοκρατική… μούρη, μέσα από το Κίνημα που κάποιοι δικοί τους έκαναν και ο μηχανισμός των ΤΕΔ κατηύθυνε εκεί όπου αυτός ήθελε και σύμφωνα πάντα με το γενικότερο κρατικό / κυβερνητικό σχεδιασμό, ενώ “νίκησαν” και τους οιωνεί αντιπάλους τους Ισλαμιστές, τους σχετικά λίγους μέσα στις ΤΕΔ (30% έφτασαν να γίνουν οι Ισλαμιστές, μέσα στις… Κεμαλικές ΤΕΔ) και κυρίως(!!!) μέσα στον γραφειοκρατικό κρατικό μηχανισμό!

– Καταλάβατε λοιπόν για τον Ακάρ, γιατί παρέμεινε και μάλιστα ως το 2019, τί ήθελε το “Τ/Βαθύ Κράτος”, αλλά και τις σκέψεις του ΡΤΕ!

  β. Γράψαμε παραπάνω λίγα / επιφανειακά για το ελληνικό στρ-κό βαθύ κράτος! Αν πάμε να “μιλήσουμε” για το αντίστοιχο τουρκικό θα θέλαμε, όχι 1, αλλά 10 διδακτορικές διατριβές! Το ελληνικό “ΣΒΚ” είναι Δ’ Εθνική, μπροστά στο αντίστοιχο τουρκικό φίλοι μου! Απόδειξη; Ο Στρατηγός Γιασάρ Γκιουλέρ! Αυτή η αντίστοιχη τ/ΜΟΥΧΛΑ!!!

– Από το 2008-09 συνεχώς, και μέχρι το 2016, στην Άγκυρα, όταν έγινε Α/Σ-Χ και “έφυγε” Ακως Αγκύρας, αν δεν σφάλλω, που δεν σφάλλω, για 1η φορά, από το βαθμό του Ταξιάρχου και μετά! Στην Άγκυρα έκανε ακόμα και άλλα 2 έτη, το 2004-2006, (αν δεν κάνω λάθος), έτη, χρονικά πολύ κοντά στην περίοδο 2008 – 2016! Συνολικά, ουσιαστικά 12 χρόνια στο ΓΕΕΔ, το τελευταίο διάστημα, όταν άλλοι Αξκοί θα έχουν γυρίσει σίγουρα όλη την χώρα, από πλευράς μεταθέσεων, θα έχουν πολεμήσει το ΡΚΚ, πιθανώς να είναι και Γαζήδες, κλπ, κλπ, κλπ, θα έχουν φάει δηλαδή πολύ “σκατό”, ο Γκιουλέρ ατσαλάκωτος και… Αρχηγός!!!..  Πώς γίνεται; Θα μου πείτε!..

– Ήταν στο ΓΕΕΔ, ως Δντης της Υπηρεσίας Χαρτών(!!!), ως Δντης της ΥΣΠ(!!!), ως Δκτης του 4ου ΣΣ(!!!) κλπ, και κυρίως ως Υ/ΓΕΕΔ, ήτοι ως άμεσος “ελεγκτής”, (κατ’ άλλους πρόκειται για τη θέση του “Ηνιόχου”, του Α/ΓΕΕΔ), δηλαδή σε μια θέση, η οποία ΑΝΗΚΕΙ στο τ/ΒΑΘΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! (Δεν θα σχολιάσω τώρα το γεγονός ότι οι περισσότεροι των Υ/ΓΕΕΔ ήσαν, κατά κανόνα, Μασώνοι, μέλη της ιστορικής Στοάς της “Μεγάλης Ανατολής”, της Πόλης / Ασιατική πλευρά! Δεν έχω χρόνο να ψάξω το αρχείο μου και να σας πληροφορήσω, αν και ο Γκιουλέρ ή “Μούχλα” είναι Μασώνος, κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό)!

– Τώρα μήπως καταλάβατε το “πώς γίνεται”, που λέγαμε / ρωτάγαμε παραπάνω;

  • Μήπως έτσι δεν γινόταν και δεν γίνεται και στην Ελλάδα; Μόνο που εδώ “ξύπνησαν” τελευταίως, οι του “ΣΒΚ”, (άλλωστε και ο Στρατός μας είναι μικρότερος, αλλά και η εδαφική μας έκταση το αυτό, σε σχέση με την Τουρκία), και τους “δικούς”τους, τους περνάνε για κάποιους μήνες, από “κρίσιμες θέσεις”, όπως πχ των Πληροφοριών, των Σχεδίων, κλπ, ώστε όταν τους “ανεβάσουν” στην Ιεραρχία, να μην μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίσει πχ “πρέφουρες”, κλπ, κλπ, κλπ!.. Καταλάβατε!.. Όλα άριστα μελετημένα και σχεδιασμένα!..

– Το γεγονός λοιπόν ότι ο Γκιουλέρ επιλέγεται για Α/ΓΕΣ και λίαν πιθανώς και για Α/ΓΕΕΔ, το 2019, αποδεικνύει περίτρανα τους παραπάνω ισχυρισμούς μας, περί των νέων δεδομένων στις σχέσεις ΡΤΕ – Τ/Βαθέως Κεμαλικού Κράτους, ΡΤΕ – ΤΕΔ, αλλά και περί της… επανακάμψεως και πάλι με βαρύνοντα λόγο στα τ/πολιτικά πράγματα, του ιστορικά υφιστάμενου στην χώρα κεμαλικού βαθέως κράτους και γενικότερα των Κεμαλιστών!!!..

Απατήθηκαν οικτρώς όσοι πίστεψαν ότι μας τελείωσαν οι Κεμαλιστικές ΤΕΔ και ευρύτερα ότι μας τελείωσε η παραδοσιακή ισχύς τους!!! (Η προαγωγή άλλωστε 61 Κεμαλιστών και πρώην… ΕΡΙΦΙΩΝ, μέχρι πριν από μικρό ακόμα χρονικό διάστημα, στην ανώτατη βαθμίδα και από τους 3 Κλάδους, αυτό περιτράνως αποδεικνύει)!..

– Στεκόμαστε πάντα στον ΤΣΞ, διότι αυτός (και ορθώς) είχε και έχει τον “1ο λόγο” στις ΤΕΔ, αλλά και στις όποιες πολιτικο – οικονομικο – στρατιωτικές εξελίξεις!

– Ο ΡΤΕ, όλα αυτά τα χρόνια, δεν τόλμησε να αγγίξει το θέμα του Α/ΓΕΕΔ, όπου Α/ΓΕΕΔ γίνεται πάντα, και παραδοσιακά, στέλεχος, μόνον από τον ΤΣΞ! Επίσης δεν τόλμησε να αγγίξει τα 3 πρώτα άρθρα του Συντάγματος, όσο πιθανώς και να το ήθελε! Και αυτά τα 2 δεν λένε απλώς πολλά, αλλά ΦΩΝΑΖΟΥΝ πολλά!..

– Η αλλαγή των Α/Κλάδων ήταν Ε-ΠΙ-ΒΕ-ΒΛΗ-ΜΕ-ΝΗ!!! (Είχαν γίνει… ρόμπες και οι 3! Όχι και πως ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ μας, (ο Ακάρ ντε), “πήγαινε πίσω”, αλλά είπαμε γι’ αυτόν)!

Η αποπομπή τους:

   * Κλείνει κάποια “στόματα” στελεχών, (προφανώς μη δικτυωμένα), που ήθελαν (και δικαίως) εκκαθαρίσεις, όπως και αντίστοιχα “στόματα” μέσα στην κοινωνία και κυρίως μέσα στο Κράτος, που ζητούσαν το ίδιο!

Και

   * Δίνει την ευκαιρία για δημιουργία ενός νέου (“εξυπαρχής” που λένε) ΤΠΝ, στο πλαίσιο του σχεδίου πλέον “Kuvvet 2023”,  (ο Κιοσελέ ήταν της παλαιάς πολυδιαβρωθείσας… “παρτίδας” και αρκετά “διεφθαρμένος”) και μιας νέας επίσης ΤΠΑ, όπου και εδώ ο Αμπιντίν ΟΥΝΑΛ, ένας πανάξιος επιχειρησιακά Αξκος, εκτιμήθηκε ως ξεπερασμένος πλέον, για την ανάληψη ενός ρόλου, αρκούντως δύσκολου, αφού η ΤΠΑ ήταν η πρώτη που κτυπήθηκε από τα “αποτελέσματα” του “Ελεγχόμενου Κινήματος”, του 2016!

– Σημειώνω εδώ πως ο νέος Α/ΓΕΝ είναι στέλεχος ικανό να αναμορφώσει το ΤΠΝ και να το επαναπροσδιορίσει επιχειρησιακά, σε αντίθεση με τον Α/ΓΕΑ, ο οποίος μπορεί να εκτιμήθηκε και ως “λύση ανάγκης”! (Θα φανεί σύντομα η σκοπιμότητα της καταλήψεως της Αρχηγίας, της ΤΠΑ, απ΄αυτόν)!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

  • Οι ΤΕΔ “τείνουν” να θεωρούν (εγώ θα έγραφα πως το πιστεύουν αυτό) πως δεν απαιτείται επιχειρησιακός σχεδιασμός για την ΤΠΑ, (στρατηγικός “ναι”, μην μπερδεύεστε), αφού βλέπουν μάλλον ως τεχνικο-υποστηρικτικό θα έλεγα, περισσότερο, το αεροπορικό όπλο, (οπότε και προέβησαν σε μια κίνηση αλλαγής, με μεγάλο ρίσκο, αφού δεν “πετάς” εύκολα έναν Ουνάλ, ο οποίος διετέλεσε Επχης στην ΤΠΑ και αυτός που ουσιαστικά εκπόνησε το μείζον των υφισταμένων νέων αεροπορικών σχεδίων, ένα στέλεχος που “υιοθέτησε” μέχρι και… μαφιόζικες μεθόδους αεροπορικής μάχης και που τις εισήγαγε στην ΤΠΑ), σε αντίθεση με το ΤΠΝ, όπου οι ΤΕΔ αντιλήφθηκαν (100+ χρόνια μετά από τους Έλληνες, πιθανώς λόγω της… φίλης τους Αγγλίας, αλλά και ίσως, λόγω καλύτερης από πλευράς τους μελέτης, της Ιστορίας της γειτονιάς μας), τη σημασία της επιχειρησιακής -ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ- σχεδίασης στο “Ναυτικό Πεδίο”, όπως κατ’ εξοχήν είναι αυτό της περιοχής μας και προς τούτο τοποθέτησαν στη θέση του Α/ΓΕΝ έναν ικανότατο σχεδιαστικά Αξκό, διώχνοντας ένα Στέλεχος που μάλλον έκλεινε στην θεωρία (ας το γράψω έτσι) του… δίμετρου (αχαχαχαχαχαχα) τέως Α/ΓΕΝ, Μετίν Ατάτς, που έλεγε και μάλλον πίστευε στο: «”Αγόραζουμε ή “φτιάχνουμε” όσες περισσότερες ναυτικές Μονάδες μπορούμε, τις ρίχνουμε στη θάλασσα και κλείνουμε, σφραγίζοντάς τες, όλες τις θαλάσσιες διόδους στους Έλληνες, “καρυδώνοντάς τους”, και αποκτώντας έτσι το λίαν αποφασιστικό, για την τελική έκβαση μιας τυχούσης Ε-Τ συγκρούσεως, ναυτικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα»!..

–  Αυτά για τις κρίσεις, (της μιας ημέρας και ουσιαστικά των 4 ωρών, υπό τον Π-Θ, υπό τον… αγαπητό μας “Τσοπάνη”, στο ιστορικό και… “πάλαι ποτέ” Προεδρικό Μέγαρο, στην Άγκυρα, στο λόφο του “Τσάνκαγια”), όπου οι Τούρκοι πολιτικοί ταγοί, και όχι μόνον, έδειξαν να αρχίζουν να πιστεύουν σε κάτι που μάλλον υποτιμούσαν μέχρι τώρα, όπως εκτιμώ, σε αντίθεση με εμάς(!), που όντας σε όλα… “μπερεκέτηδες”, όπως έλεγε και ο… εξάδελφος του Ατάτς, ο μέγας ηθοποιός μας… Ν. Ρίζος, το “έχουμε πάει στο άλλο άκρο”, έχοντάς το θεοποιήσει! Ποιό ή τί είναι αυτό;

– Είναι η άποψη ότι σε μια Ε-Τ σύγκρουση θα επέμβει άμεσα ο “πέραν του Ατλαντικού” επικυρίαρχος!.. (Τώρα με τον Κο ΤΡΑΜΠ όμως, και με τον σύγχρονο ιδιότυπο και δειλά εμφανιζόμενο απομονωτισμό του, τα πράγματα αλλάζουν, αν δεν έχουν ήδη αλλάξει, επικίνδυνα)!..

– Περισσότερα πιθανώς στο μέλλον! Καθείστε όμως και σκεφτείτε τώρα, και παράλληλα έτσι βοηθείστε με, στο πώς σκέφτονται άτομα σαν τη στρ-κή μούχλα, που λέγεται Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ, ώστε να μπορέσουμε να δούμε τη νέα, πιθανώς, στοχοθεσία του ΤΣΞ, τη νέα του Κεμαλική… επανατροχοδρόμηση και το νέο του… ή τους νέους του προορισμούς!..(Διαβάσατε καθόλου τα χθεσινά περί Τ. άρθρα που σας “πέρασα”);

– Μερικά ακόμα (δευτερεύοντα ίσως) ερωτήματα!

  • Τί λέτε πχ! Θα αυτονομηθούν και πάλι ολοκληρωτικά οι ΤΕΔ, παίρνοντας και πάλι την απόλυτη κυριαρχία μέσα στην Τουρκία ή όχι;
  • Θα δημιουργηθούν και αν “ναι” πώς, τέτοιες -περαιτέρω- συνθήκες;
  • Τό θέλουν λέτε, (εννοώ σαν Οργανισμός οι ΤΕΔ), αυτό;
  • Τί να σκέφτονται άραγε τώρα, σχετικά;
  • Είναι σε θέση η “ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ” να αντιμετωπίσει, αν απαιτηθεί, τις ΤΕΔ, αλλά και το… αντίθετο;
  • Θα συνεχίσει να υπερισχύει μέσα στις ΤΕΔ η σκληρή Κεμαλική γραμμή, των Α/ΓΕΕΔ “στυλ” ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ, όπως είναι και ο σημερινός Α/ΓΕΕΔ ή θα επικρατήσουν τελικώς στρατιωτικοί, που  θα τους έβαζα το επίθετο “Δυτικοί Κεμαλιστές”, (ας τους πούμε, καθ’ υπερβολήν βεβαίως, “ήπιους”), “στυλ” Οζκιόκ και Μπασμπούγ, οπότε αυτό θα σημάνει και αλλαγή της πολιτικής κατεύθυνσης του Τ/ΓΕΕΔ, ενώ θα αποτελέσει και αφορμή νέας σύγκρουσης με τους Ισλαμιστές του ΡΤΕ; (“Κτυπιέται” σκληρά ακόμα, αν και εκτός πλέον Φυλακής, ο Ιλκέρ Μπασμπούγ, ο αποκαλούμενος και … «Πυρομαχικό Α-Τ “LOW”»! Αχαχαχαχαχαχα)!..
  • Κλπ, κλπ, κλπ!..

3. Κανείς εκ των Ποντίων… Πατριωτών, που λυμαίνονται εσχάτως τον Πατριωτκό χώρο και επιχειρούν να αρχηγεύσουν σε όλα τα προσφυγικά, αθλητικά και μη, Σωματεία, ή κάποιος άλλος… ξεριζωμένος ή έστω κάποιος “τρίτος”, αλλά νουνεχής και κυρίως ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ(!), δεν βρέθηκε χθες στο γήπεδο του Πανιωνίου, να πει σ’ αυτούς που είχαν την… φαεινή ιδέα να αναρτήσουν την σημαία του Ιράν, στο ματς του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, με τους Ισραηλινούς της ΜΑΚΑΜΠΙ, να την κατεβάσουν αμέσως;

– Άραγε η ανάρτηση ήταν πράξη Έλληνος ή Ελλήνων ή “τρίτων”, που προσέβλεπαν σε πολιτικό ή άλλο όφελος απ’ την ενέργεια αυτή; Πχ Τούρκοι, κλπ!

–  Η ΕΛΑΣ που είχε “τρέξει” προ καιρού, στο ματς ΕΛΛΑΣ – Β-Ε, στο Φάληρο, να “κατεβάσει”, με εντολή εκτιμώ του Π-Θ, που ήταν παρών στο ματς, μαζί με τον φερόμενο ως… συγγενή της γνωστής μας πλέον από την… Ερμού, Ηριάννας Βερναρδάκη – Βασιλειάδη, Υπουργό Αθλητισμού Κο Βασιλειάδη, και ορθώς(!) τη Σέρβικη σημαία και το αποτρόπαιο πανό, με την λεκτική υποστήριξη του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ της Σρεμπρένιτσα, πού ήταν άραγε χθες, Κε Τόσκα; (Όσοι και να ήταν οι αντίστοιχοι νεκροί των βομβαρδισμών, του Βελιγραδίου)! Ντροπή σας ρε, ντροπή σας !!!

– Η ΕΥΠ επίσης, γιατί… απουσίαζε; Κανείς δεν είδε τίποτα, έστω από την ΤV, ώστε να σηκώσει το τηλ. και να… διατάξει σχετικά, όταν μάλιστα υπάρχει σε εξέλιξη στρατηγικός ενεργειακός Κ-Β-κός σχεδιασμός, που θέλει και ΟΡΘΩΣ(!) “συνεταίρο”, κλπ, κλπ, κλπ, τους Ισραηλινούς; (Στο πλαίσιο βεβαίως της υλοποίησης του μεγαλεπήβολου Ισραηλινού ενεργειακού σχεδίου, αλλά έτσι όπως μας… κατάντησαν οι “Κοσμοκυρίαρχοι” “Διεθνείς Εβραίοι”, “έστω και έτσι”)!..

– Αλήθεια! Να πιστέψω/ -ουμε ότι οι ξεριζωμένοι Έλληνες της Σμύρνης, που προβάλλονται και(!) μέσα από τον Πανιώνιο, είναι Φασίστες και δη Ισλαμο-Φασίστες, όπως είναι οι σημερινοί Ιρανοί, που απειλούν, (μαζί με τους Β. Κορεάτες και τους όποιους, “ανά τω κόσμω”, … συμμορίτες μαφιόζους δικτατορίσκους, τύπου Μαδούρο), την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια; Είναι; Δεν νομίζω!

– Και σε μια τελική, ο αθλητισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ να αφεθεί να γίνει, τουλάχιστον στην χώρα μας, ΠΕΔΙΟ για την όποια ΠΟΛΙΤΙΚΗ (εσωτερική και μη) ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ!..

ΥΓ. Αυτό θέλουν κάποιοι να γίνει και στην μητροπολιτική Ελλάδα, (όπως δυστυχώς είναι στην ελληνική ΚΥΠΡΟ), ώστε ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ που επιδιώκεται ΠΑΝΤΟΥ στην χώρα μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, να περάσει και στο ποδόσφαιρο, όπου εκεί θα εκδηλώσει σκληρότερα / βιαιότερα χαρακτηριστικά, από κάθε άλλο γνωστό τομέα της ζωής μας!!! ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!

4.

Δεν ΞΕΧΝΩ“!

DEEP RESPECT“!

ω

Σε απ’ ευθείας τηλ-κή μετάδοση τους “φάγατε” ρε Φονιάδες! Σε απ’ ευθείας… μετάδοση θα πεθάνετε και εσείς ρε Μογγόλια και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εσύ Κα ΤΣΙΛΛΕΡ(!), … “αγαπητή ΤΑΝΖΟΥ“, όσο και να κολοτρίβεσαι τελευταίως, εκλιπαρώντας στήριξη και προστασία, στα αχαμνά του ΡΤΕ!!! 

ω1

ω2

ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ!

5.

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ

ΣΕ 

ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ“!

ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ (από το Σεπ. μάλλον) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ! (ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΣΧΗΜΕΝΕΣ… ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ)!..

ω

-/-

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. (Όλου του Άρθρου)

1. ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ και κυρίως εσύ νεο-Γενίτσαρε ΡΑΜΑ, που “τελειώνεις” τους Έλληνες, δηλαδή την πραγματική σου φύτρα!!! Δες καλά τη “Φωτο” παρακάτω και θυμίσου τί γράφαμε παλαιότερα εδώ, σχετικά με το ποιά είναι η πραγματική Ήπειρος, μέχρι πού εκτείνεται κλπ, κάτι που σε έκανε να… χεστείς, όπως μας είχαν επιβεβαιώσει τα λεγόμενά σου, αλλά κυρίως η στάση σου, στη συνέντευξη που είχες δώσει, κατά το πρόσφατο παρελθόν, στον…  Έλληνα δημ/φο “Alexis Papachelas” ή απλώς… “Alexis”! (Αυτός είναι ένας άλλος, ένας ακόμα… Αλέξης)!.. 

ω3

-/-

2. Τί σας έγραφα, σχετικά με το τί επιδιώκουν και τί / πού στοχεύουν οι νεο-κομμουνιστές και οι “Χρήσιμοι Ηλίθιοι”, των “ΣΑΝΕΛ”; Αν δεν θυμάστε, πάτε ψάξτε το σάϊτ μας και ξαναδιαβάστε σχετικά!

– Οι νεοκομμουνιστές κυβερνήτες μας τελείωσαν, και με Νόμο, τον εθνικό μας ύμνο, από τα Δημοτικά Σχολεία! Καλά, δεν καταλαβαίνουν εκεί στους “ΣΑΝΕΛ”, και ειδικά ή τουλάχιστον ο Π-Θ, ότι έτσι επενδύουν στον ΔΙΧΑΣΜΟ, ή τελικά αυτόν θέλουν και επιδιώκουν; 

Κε ΥΠΑΜ πού “κρύβεσαι”;

– Τί λες για το παραπάνω; Τί λες επίσης, για το άσυλο στα Παν-μια, τί για την κλήρωση της Σημαίας μας, τί για την Αριστεία, τί για την… Προσευχή, που ο Κος ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, (άλλη “περίπτωση”… Χριστιανού από την Πόλη και… φίλου του Πατριάρχη μας, άλλη περίπτωση… διαπρεπούς Καθηγητού, φίλου της… Αστρονομίας και της διαλύσεως της Ελλάδος), θέλησε επίσης να εξοβελίσει από τα Δημοτικά Σχολεία μας; (Και όχι μόνον φαντάζομαι)!..

– Έβαλλες απλώς τον συνεπώνυμό σου Δημητράκη να “παραμυθιάσει” εμάς τους -κατ’ εσάς- … Χαχόλους, αλλά δεν θα σου αρκέσει αυτό!.. Θα με θυμηθείς και πάλι, … “Σύντροφε Πατριώτη Πάνο”!..

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ” !

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ!!!

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

-/-