ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!..

Αγαπημένοι μας φίλοι!

– Μετά από το σημερινό (21-10-2018) ματς στο Ηράκλειο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Κρήτη και την ήττα του εκεί με 1 – 0, όσοι είστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΗΝ(!) ξανα-ασχοληθείτε φέτος με την Ομάδα μας, όχι διότι δεν πρέπει, αλλά διότι η Ομάδα είναι “στημένη” από το Σύστημα της Διαιτησίας “Μελισανίδη και Σία” (ΣΥΡΙΖΑ – ΕΠΟ – ΜΜΕ, κλπ)!.. 

– Στο Ηράκλειο απόψε οι επόπτες ήσαν “πιασμένοι”! Το φάουλ στον Τσιμίκα που δεν δόθηκε και η επίθεση που θα είχε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έγινε “καπάκι” αντεπίθεση του Ο.Φ.Η. και γκολ!..

Η Κουρουμπίλια “έκανε μπαμ” ότι ήταν “πιασμένη”, από το 1′ κιόλας, και την 1η επίθεση που έκοψε με ανύπαρκτο “οφ σάϊντ”, όταν ο Ποντένσε πήρε την μπάλα από αντίπαλο και η Κα σήκωσε το… παλουκάκι της!.. Η Κουρουμπίλια φάνηκε αγχωμένη στο να βοηθήσει αυτούς που της είπαν ότι δεν πρέπει να περάσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απόψε από το Ηράκλειο!.. Θέλει “δουλειά” ακόμα για να γίνει… επαγελματίας και… ψυχρή δολοφόνος!..

– Ο άλλος επόπτης έδινε μονίμως οφ σάϊντ (λανθασμένα βεβαίως), όποια επικίνδυνη φάση έκανε η Ομάδα του Πειραιά, όπως πχ στη φάση του Μάνου, στο Β’ ημ., κλπ! Μεγάλος αλήτης, αλλά οφείλω να πω επαγγελματίας αλήτης και αξίζει τα όποια λεφτά του έχουν υποσχεθεί!

– Ο Σέζος, γνωστός οπαδός της Κούλας, έπαιξε χεσμένα και φοβισμένα, μήπως και σκοράρει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όταν έπρεπε, επενέβη και δεν έδωσε το πέναλτυ στο χέρι που έγινε στα τελευταία λεπτά, στο σουτ του Νάτχο!

Ο προπονητής Παπαδόπουλος είναι παλαιός γνωστός τσάτσος του Μελισσανίδη, από παλιά, από τα χρόνια της… Προοδευτικής, κλπ, ενώ έβαλε και έπαιξαν όλοι οι “-ιδης”, με μέγα πάθος, (έπαιξε η μισή “Κούλα” Αραβίδης, Πλατέλας, Κοιλάρας, Κομεσίδης, που έκανε την λάθος πάσα στο ματς με την Κούλα νομίζω ή με τον Μπάουκ στο Ηράκλειο, δεν θυμάμαι ακριβώς, ο Κυριακίδης, κλπ) και όπως φάνηκε τα παιδιά έπαιξαν για κάποιο ειδικό πριμ και από μια άποψη εξεταζόμενο το θέμα, καλά έκαναν! Μακάρι όμως να τους το δώσει το πριμ ο Μελισσανίδης, που… έβαλε, πριν το ματς με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, νέο “ηγέτη” στον Ο.Φ.Η. τον Μπούση, με το… πούρο!..

– Τα τελευταία λεπτά έπεφταν συνεχώς μπάλες μέσα στο γήπεδο!..

– Τέλος, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο προπονητής της Ομάδος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα έκανε λάθη, ενώ η Ομάδα δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, από την Διοίκηση, στα θέματα Διαιτησίας, κλπ! Δεν θα το αναλύσω αυτό, δεν πρέπει! Μην βιαστείτε οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ να με υβρίσετε ή ό,τι άλλο!..

Μια ελπίδα έχει μείνει στην Ομάδα και είναι το Κύπελλο!.. Όχι πως και εκεί δεν θα έχουμε τα ίδια, αλλά από Πρωτάθλημα… πάπαλα!

– Από την άλλη, μπορεί ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ (που ήθελε μετά το -3 της Ομάδας του, με τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη Κυριακή, να “καθαρίσει” απόψε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ), μαζί με τον Θ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ να ελέγχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ την διαιτησία και πάντα υπέρ της Κούλας, αλλά θα έχουν ως αντίπαλο φέτος την Κ-Β των ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ, η οποία ΘΕΛΕΙ, ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ε/Κ-Β, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ!.. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, “ΥΠΝΩΤΕΙ!..

– Αν καταφέρουν και φέτος οι ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ – ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (που μοιάζει να έχουν συμμαχήσει και με τον Σωκράτη… ) να νικήσουν την Κ-Β, τότε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ και το Κράτος μας, αυτό το “ΚΡΑΤΟΣ – ΜΑΦΙΑ” ένα ποταπό έρμαιό τους! [Έχουν μέσα σ’ αυτήν την Κ-Β τους δικούς τους, οπαδούς της Κούλας, όπως τον Φλαμπουράρη, τον Καμμένο, κλπ, και κυρίως όλον -σχεδόν- τον “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ – ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΑΝΤΑΡ-CIA”, κλπ, (οι ίδιοι είναι όπως έχουμε πει / απλώς επώνυμα αλλάζουν) που επίσης εργάζονται και για την Κ-Β και άρα θα πρέπει να σκεφτεί πολύ ο Τσίπρας, πριν πει ΤΕΛΙΚΑ (επειδή θα πιέζεται συνεχώς από το σύστημα ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ και την Οργάνωσή του / Συμμορία) το πρωτάθλημα στον Μπάουκ”]!.. Ω1

Ω2

– Δεν θα γράψω εδώ για το “πώς” θα πρέπει να λειτουργήσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στον ανελέητο πόλεμο που δέχεται, αφού μας παρακολουθούν εχθροί!.. Εμπιστεύομαι τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ και ΕΛΠΙΖΩ παράλληλα σ’ αυτόν! Με την ευκαιρία και ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δυστυχώς, ο ΜΕΓΑΣ αυτός ΕΛΛΗΝΑΣ εφοπλιστής, ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (ΜΕΓΑΣ και ως Πρόεδρος, αλλά και ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ) και τον Μέσι να φέρει και τον Κρ. ΡΟΝΑΛΝΤΟ μαζί, Πρωτάθλημα και φέτος δεν θα πάρει!..

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΑΙ (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ) ΑΠΟ Κ-Β, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!.. 

  • Ο,ΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΥΒΑΛΑ(!!!), ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ” ΘΡΥΛΟΥ, ΠΛΕΓΜΑ, ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!..  

ΑΠΙΘΑΝΟΣ” 

-/-

ΥΓ.

  1. Θα έλθει και ο ΕΛΛΗΝΑΣ, μάλλον σύντομα, και θα σας τα πει καλύτερα!..
  2. ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ 2 ΚΑΙ 3 ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ – ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ – ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ “ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ” ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ)!..  
  3. Για να είμαι έντιμος απέναντί σας, απόψε κέρδισα 50 Ευρώ, αφού στοιχημάτισα αρχικά 25 Ευρώ, ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα κερδίσει απόψε με τίποτα, όταν είδα την φάση με το οφ σάϊντ της Κουρουμπίλια στο 1′ και άλλα 25 Ευρώ, μετά το 1-0 του ΟΦΗ (όταν προηγήθηκε η φάση με το φάουλ του Τσιμίκα, κλπ, που οι τσάτσοι της ΝΟΒΑ έκαναν πως δεν είδαν)! Νοιώθω τύψεις, ειλικρινά, αλλά πλέον ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ”, όταν παίζει η Ομάδα μας (και φέτος) το “πού το πάνε” και “το τί θέλουν” κάποιοι!..
  4. Καταδίκη Μελισσανίδη για λαθρεμπόριο πετρελαίου

    Σε πέντε χρόνια φυλάκισης ο καθένας καταδικάστηκαν τη Δευτέρα, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Καρράς για χρέη προς…. το Δημόσιο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

    Έστω και με καθυστέρηση 20 ετών(!!!) οι δύο επιχειρηματίες κρίθηκαν ένοχοι για χρέη που αφορούν εικονικούς εφοδιασμούς ποντοπόρων πλοίων με ναυτιλιακά καύσιμα, από τους οποίους ζημιώθηκε το Δημόσιο από τη μη καταβολή των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

    Η υπόθεση αφορούσε εικονικούς εφοδιασμούς και παράνομη διακίνηση καυσίμων στην εσωτερική αγορά, κατά το διάστημα 1993-1995, μέσω της εταιρείας πετρελαιοειδών «Πετρέλαια Αιγαίου ΑΕ», στην οποία πρόεδρος ήταν ο Δ. Μελισσανίδης και διευθύνων σύμβουλος ο Γ. Καρράς.

    Για την ίδια υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν καταφέρει στο παρελθόν να απαλλαγούν από τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση, σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για τις λαθρεμπορίες.

    Όμως αυτό δεν εμπόδισε το Δημόσιο να διεκδικήσει τα χρήματα, καθώς είχαν εκδοθεί 9 καταλογιστικές αποφάσεις από το Ζ’ Τελωνείο Πειραιά.

    Η παρούσα δικογραφία παρέμενε επί σειρά ετών «ανενεργής», καθώς πτυχές της ίδιας υπόθεσης εκκρεμούσαν ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, το οποίο απήλλαξε τελικά την εταιρεία μόνο για τις 2 από τις 9 καταλογιστικές αποφάσεις του Τελωνείου και ως εκ τούτου τα χρέη παραμένουν για τις επτά πράξεις.

    Με τη διαπίστωση αυτή, ο Εισαγγελέας της Έδρας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά κ. Μύτης, πρότεινε στην αγόρευσή του την ενοχή των κατηγορουμένων για τις 7 από τις 9 καταλογιστικές πράξεις, ζητώντας την απαλλαγή για τις δύο πράξεις, λόγω της απαλλαγής τους από το αρμόδιο διοικητικό δικαστήριο.

    Την πρόταση του Εισαγγελέα έκανε δεκτή η πρόεδρος του δικαστηρίου κυρία Κουλούρη, επιβάλλοντας σε καθέναν από τους δύο κατηγορούμενους ποινή φυλάκισης 5 ετών εξαγοράσιμη με 20 ευρώ ημερησίως, ενώ έδωσε στην έφεση ανασταλτικό αποτέλεσμα.

    Έτσι, με βάση τη σημερινή καταδικαστική απόφαση, έγινε ένα πρώτο βήμα ώστε το Δημόσιο να εισπράξει τα βεβαιωμένα χρέη και πρόστιμα που αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ από τους Δ. Μελισσανίδη και Γ. Καρρά έστω με καθυστέρηση 20 ετών.

    Πηγή: directnews.gr

    Ω4

    ΑΥΤΟ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ “ΜΠΑΟΥΚ” ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ!

  5. ΑΣΧΕΤΟ αλλά ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! ΤΡΑΓΚΑ! ΠΑΨΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟ! Και διάβασε εδώ 2… λαθάκια σου απόψε στην εκπομπή σου στο Νέο Κανάλι! Το 1ο είναι ότι ο Καμμένος τάχα στις αμερικανικές εκλογές ήταν με τον ΤΡΑΜΠ, όπως είπες, ενώ ο φίλος σου άλλαξε στάση μετά από το αποτέλεσμα… φιλαράκο και το 2ο… λάθος σου ήταν ότι τάχα ο ΜΑΤΤΙΣ είναι η ψυχή του ΤΡΑΜΠ! Ο ΜΑΤΤΙΣ είναι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” φίλε ΤΡΑΓΚΑ και όχι “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ” και εσχάτως “έπαιξε” μέχρι και η αποπομπή του!.. Άλλαξε πια ρε ΤΡΑΓΚΑ και έστω και τώρα εργάσου “ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ”, λέγε με Κ-Β “ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ“, ΕΡΓΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ – ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ “ΑΝΕΛ!

-/-