ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΟΙ Η(ΔΙΑΖ) Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ… ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ!..

Φίλοι μου!

1. Χθες, 20-03-2019, οι συμμετέχοντες στο Τ/ΣΕΑ (“Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας”), (το οποίο διήρκεσε περίπου 7 ώρες), ανέμεναν να διαβάσουν την δήλωση των 3, [υπό τον Αμερικανό… 4ο, (ΥΠΕΞ, Κο Πομπέο)], από τα Ιεροσόλυμα (καταλάβατε) και μετά απ’ αυτήν, στην οποίαν αναφέρονταν, οι… 4, σε κακόβουλες επιρροές τρίτων”, (ενν. κυρίως Τουρκία, Ιράν, Ρωσία), απεφάσισαν:

Την συνέχιση των προσπαθειών να πάρουν ό,τι και όσα πιο πολλά μπορούν από την παρούσα “δοτή” ή αλλιώς και πιο “καθαρά”, σημερινή απολύτως ενδοτική διεθνιστική Κ-Β των Αθηνών, όπως την θεωρούν και όπως την έχουν καταγεγραμμένη, στην συμφωνηθείσα, κατά την επίσκεψη Τσίπρα στην Άγκυρα φέτος (Φεβ. 2019) συνολική συζήτηση όλων των κατά τους Τούρκους διαφορών, (συζήτηση πακέτο” των Ε-Τ διαφορών(sic) συμφωνήθηκε στην 2 σχεδόν ωρών συζήτηση των ΤσίπραΡΤΕ), παρά την πάγια ελληνική θέση περί μιάς και μόνης διαφοράς, αυτής της υφαλοκρηπίδος, στην γραμμή ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, [άλλωστε γι’ αυτό οι Τούρκοι επιθυμούν διακαώς την επανεκλογή Τσίπρα στην Ελλάδα και ήδη έδωσαν σχετική γραμμή στους “δικούς τους” (πράκτορες) στην Δ. Θράκη να τον στηρίξουν μέσω της μουσουλμανικής Μειονότητος, την οποίαν δυστυχώς ελέγχουν πλέον σε ποσοστό 90%+] και αν δεν τα καταφέρουν, αν δεν ευοδωθεί ο στόχος τους αυτός, τότε(!), παρακολουθώντας παράλληλα και την πρόοδο της εξέλιξης υλοποίησης τουEAST-MED (ο οποίος θα προχωρά πλέον ταχύτατα) και ανάλογα μ’ αυτήν, όπως και ανάλογα με το εάν και κατά πόσον πιθανώς να αλλάξει ή όχι, η περίπου αρνητική σήμερα στο ενεργειακό θέμα υπερατλαντική θέση και άποψη γι’ αυτούς, παρά τις παλιές υποσχέσεις προς αυτούς των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, (Κ-Β Κλίντον – Ομπάμα), όπως και αν το θα επανεκλεγεί ή όχι ο Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ στο Ισραήλ, (κάτι που απεύχονται και προσεύχονται γι’ αυτό), και αφού θα λάβουν την -αρχική- συναίνεση των Ρώσων και την αρχικώς ανοχή των Βρετανών, (μετά πάντα από τις 30 Ιουνίου, μετά από την λήξη δηλαδή του 1ου Εξαμήνου του 2019), τότε

Θα επιχειρήσουν στρατιωτική επιχείρηση στην Κύπρο, ήτοι προέλαση και απόπειρα κατάληψης και του υπολοίπου της Νήσου, όπως είχε συζητηθεί για 1η φορά εμφαντικά και αποφασισθεί και στο προηγούμενο τ/ΣΕΑ, με βάση τον κείμενο τ/σχεδιασμό(!)*, προκειμένου να αποτελέσουν πλέον στην πράξη αναπόσπαστο κομμάτι του ενεργειακού Αμερικανο-Ισραηλινού σχεδιασμού, φυσικά αν καταλάβουν όλη την Κύπρο!  (Θα είναι πιο καλά γι’ αυτούς, αν τότε, αν εκείνη την χρονική στιγμή, η κατάσταση στην Συρία παραμένει τουλάχιστον στάσιμη ή πιο καλά “ουδέτερη” σε όποια θετική ή αρνητική γι’ αυτούς… κυοφορία).

* Το καλύτερο / το ευμενέστερο τ/στρατιωτικό σενάριο, (με ή χωρίς ΡΤΕ στην εξουσία), έτσι όπως το έχουν σχεδιασμένο / έτσι όπως εκτιμούν οι Τούρκοι και το έχουν αποτυπώσει στα… “χαρτιά” τους στο Τ/ΓΕΕΔ, είναι η εντός 3 ημερών κατάληψη της υπολοίπου Νήσου, με σχεδόν ταυτόχρονη στρατιωτική ακολουθούσα επιχείρηση στην Δ. Θράκη!

[Διακλαδική Επχ-ση, μετ’ αποβάσεως στα νότια της Θράκης, με 1ο στόχο (σε 1η “Περίοδο”) την κατάληψη της Αλεξ-πολης, λόγω του εκεί σχεδιασθέντος να κατασκευαστεί (2ου, μετά την Λεμεσό), Σταθμού Υγροποιήσεως Φ. Αερίου, ο οποίος ανήκει στον 2ο ενεργειακό Ι/Κλάδο, (αυτόν του Αιγαίου και του 25ου Μεσ-νού ή -αν θέλετε- αυτόν του διαστήματος μεταξύ των 25ου και 28ου Μεσ-νών, με σημείο εκκίνησης ή περίπου διαχωρισμού των 2 Κλάδων, το σύμπλεγμα Μεγίστης, εξ ου και η σπουδαιότητα της περιοχής), 2ο λοιπόν Ι/Κλάδο, του “Ευρωπαϊκού Ισραηλινού Αγωγού”, (ο 1ος Ι/Κλάδοςείναι ο “EAST-MED”) και με 2ο στόχο (σε 2η Περίοδο) την κατάληψη του “Λαιμού της Ξάνθης”!

– Παράλληλα, ελάχιστα χρονικά μετά, θα προσβάλλουν μία ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ(!!!) “βασική νήσο” στο Αιγαίο και για την οποία… προσβολή, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχουν προκρίνει και σχεδιάσει την ν. Λέσβο, με δευτερεύουσες παραπλανητικές ενέργειες σε άλλες ελληνικές νήσους και μικρονήσους στο Αιγαίο! Θετική για την συνολική ευόδωση του υπόψη σχεδιασμού τους παράμετρος είναι η προτέρα δημιουργία στην Ελλάδα μείζονος εσωτερικής αναταραχής, (“Γρηγορόπουλος” στην νιοστή, “ει δυνατόν”, αν και Γρηγορόπουλος στον Κύβο θα αρκούσε / ΠΑΓΙΑ ιστορικά ΤΑΚΤΙΚΗ τους να… ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ, όταν στην χώρα μας έχουμε μείζονα εσωτερικά προβλήματα), κάτι που εκτιμούν πως είναι σε θέση και μάλιστα χωρίς δυσκολία να πετύχουν, λόγω του διχασμού που καλλιέργησε και καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ως Κ-Β / επειδή αυτός κυβερνά, και λόγω της ευρείας διεισδύσεώς τους στην ελληνική κρατική μηχανή, αλλά και στην πολυεθνική “ΜΑΦΙΑ” στην χώρα μας, όπως και στα εξτρεμιστικά στοιχεία, φυτευτά απ’ αυτήν ή όχι, μεταξύ των “λαθρο” που εισέδυσαν στην χώρα μας]! 

Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ Τ/ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ“! (ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ)

  • Οι Η.Π.Α. συνεχίζουν να είναι αρνητικές απέναντί τους στο “Ενεργειακό Θέμα” στην Α. Μεσόγειο, λόγω της συνολικά ΑΝΤΙ-ΔΥΤΙΚΗΣ στάσης (και μάλιστα σκληρής) της Τουρκίας, μετά το σχεδιασθέν απ’ τους… ηλιθίους του Ομπάμα (ας με συγχωρήσουν, αν έχουν την ψυχική δύναμη, αλλά δεν βρήκα άλλο, πιο “soft” επίθετο να τους χαρακτηρίσω… ) και τελικώς αποκαλυφθέν και χειραγωγηθέν από τους Τούρκους, “Στρ-κό Κίνημα”, του 2016, μέχρι σήμερα!
  • Συνεχίζει να είναι Π-Θ στο Ισραήλ ο Νετανιάχου και σε πλήρη… ένταση οι Τ-Ι σχέσεις!..
  • Έχει αλλάξει η Κ-Β στην Ελλάδα και δεν ακολουθείται πλέον ενδοτική ε/εξωτερική πολιτική, (και μάλιστα στα κρυφά), όπως συνέβη και συμβαίνει με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΚΕΔΕΣ ή αν υπάρχει μείζων εσωτερική, στην ήδη αδύναμη, λόγω χρεοκοπίας, χώρα μας, αναταραχή, για πολιτικούς λόγους!
  • Αν συνεχίζει η Τουρκία να ελέγχει, δια των Οργάνων της (πράκτορες, συμπαθούντες, κλπ), – προσέξτε – την ΗΡΕΜΙΑ και την ΗΣΥΧΙΑ στην Ελλάδα!
  • Αν διαβρωθούν, έτι περαιτέρω, οι νοσούσες, από μια σειρά αιτίες, ΕΕΔ!..
  • Αν συνεχίσει να υπάρχει η ρωσική προς την Τουρκία δήθεν φιλία, μια φιλία που εδράζεται, από Ρ/πλευράς, στην προσπάθεια -πρωτίστως- υπονόμευσης της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ!
  • [Εδώ είναι το “Κλειδί” και για τους Τούρκους και για τους Ρώσους! Γιατί είναι “κλειδί” η παράγραφος αυτή και πώς αυτό το “κλειδί” εννοείται για τους Τούρκους και για τους Ρώσους! Διαβάστε: Οι μεν Τούρκοι, αν προσβάλλουν την Δ. Θράκη, προσβάλλουν ουσιαστικά το ΝΑΤΟ στην καρδιά του, και άρα την Δύση στην καρδιά της, αφού η Πόλη, τα Στενά, όπως και αυτά των Δαρδανελλίων, αποτελούν το κρίσιμο για τον έλεγχο του Πλανήτη “Κέντρο της Γης”, οι δε Ρώσοι τότε και με βάση την απλή λογική θα επιδιώξουν να μεγενθύνουν την εσωτερική στην Συμμαχία μείζονα αυτή ρήξη και θα επιχειρήσουν με ένα σύγχρονο και καλοσχεδιασμένο “μπλιτσγκρί(ε)γκ” να καταλάβουν την Πόλη και τα Στενά, γεγονός που θα τους “αφήσει” ελευθέρους τις οδούς προς Ν. Καύκασο, Ιράν και κυρίως προς Ισραήλ, ενοποιούμενοι  στρατιωτικά με τις δυνάμεις τους στην Συρία!.. Αυτό τρέμουν οι Τούρκοι, οι οποίοι όντας “εκ φύσεως ΔΟΛΙΟΙ” δεν μπορούν να εμπιστευτούν τους Ρώσους και γενικώς ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ, με αποτέλεσμα να “σχοινοβατούν” μεταξύ Δύσης και Ρωσίας, μέχρι της με μαθηματικής ακριβείας πτώσεώς των]!..
  • Αν υπάρχει προτέρα συνεννόηση της Τουρκίας με την παραδοσιακή σύμμαχό της και υποστηρικτή της Μ. Βρετανία και κυρίως ανοχή εκ μέρους των Άγγλων, σε ό,τι αυτή επιχειρήσει στην Κύπρο – Δ. Θράκη – Αιγαίο, “εν όψει” και του ακραίως φοβίζοντος τους Τούρκους επικειμένου 2023 και των προβλεπομένων, με βάση την “Συνθήκη της Λωζάννης”, αλλαγών στην περιοχή μας!.. (Πόλη, Στενά, Μ. Ασία, κλπ / Το 2023 είναι ημερομηνία “ΦΑΡΟΣ” στην ψυχή της τουρκικής… “Νομενκλατούρας” ή “Στρατο-γραφειοκρατίας”, όπως και στην ψυχή του περίφημου “Συμβουλίου Σοφών”, που φέρεται να κυβερνά την χώρα, από το 1850 και μέχρι σήμερα)!..
  • Αν υπάρχει μια -έστω- ουδέτερη κατάσταση στην Συρία, μια -έστω και πρόσκαιρη- νηνεμία!
  • Αν έχει πλήρως ελεγχθεί το ΡΚΚ και οι πολιτικο-στρατιωτικές παραφυάδες του, εντός κυρίως του Β. Ιράκ και ακολούθως στην Β. Συρία και στην Τουρκία ή έστω να ευρίσκεται σε κατάσταση αναγκαστικής απραξίας / αδράνειας, κλπ, λόγω της τουρκικής εναντίον του συνεχούς δράσης!
  • Αν η Βουλγαρία συνεχίζει να “κάθεται στ’ αυγά της”, (ο ΡΤΕ της έστειλε απειλητικό μήνυμα, αφού “προχθές” αναφέρθηκε και στην… Βάρνα), αφού την Αλβανία του Ράμα και τα Σκόπια (και ελέω Τσίπρα – Κοτζιά – Καμμένου) “Β. Μακεδονία” πλέον, είναι χώρες που η Τουρκία τις ελέγχει α-πο-λύ-τως!..

– Αν με βάση τις παραπάνω παραμέτρους ή -αν θέλετε- πολιτικούς ενδείκτες τ/προσβολής στην χώρα μας και στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, δούμε τί ισχύει αυτήν την στιγμή, τότε θα διαπιστώσουμε ότι ο μοναδικός παράγοντας που συγκρατεί την Τουρκία απ’ το να μας επιτεθεί συνολικά ως “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ”, δηλαδή σε Ελλάδα και Κύπρο (ΟΚ είναι και η Β. Ήπειρος, αλλά αυτή “δεν παίζει” πια ή “δεν παίζει” τώρα) είναι ο ενδοτισμός της Κ-Β μας!..

– Αντιλαμβάνεστε λοιπόν φίλοι μου, πως τα πράγματα στην περιοχή μας είναι “επί ξηρού ακμής”! Γράφω μόνον αυτό και ουδέν άλλο σχετικά, διότι νομίζω πως θα ήταν ως “εκ του περισσού”!

2. Τί Θα Έπρεπε Να Κάνει ΤΩΡΑ(!!!) Μια Γνήσια Ελληνική Κ-Β (έστω και πάσχουσα από καλπάζουσα Σόρος – Ίωση”) Και Αν Τέτοια Δεν Υπάρχει, Η Όποια Αντ-ση (Αξκή και Λοιπή, έστω και ελαφρώς πάσχουσες από Σόρος-Ίωση)!

α. Στενή συνεργασία με τις Η.Π.Α. και αίτηση “ανοικτής πληροφορικής” βοήθειας [“πληροφορική” έγραψα, που περιλαμβάνει και(!) την πληροφοριακή συνδρομή τους], με κύριο βάρος στην αντιμετώπιση εσωτερικών αναταραχών, από πυρήνες ή Ομάδες που ευρίσκονται προς τούτο και από τώρα στην χώρα μας! STOP!

– Αν η ελληνική πλευρά έχει εκτιμήσει εαυτήν ΑΝΙΚΑΝΗ να διαχειριστεί σήμερα στο Πεδίο τον λεγόμενο “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ”, (Ω της ξεφτίλας!), τότε να ζητήσει από τις Η.Π.Α. αυτές να αναλάβουν την υπόψη διαχείριση, το λεγόμενο “Κουμάντο” στην χώρα μας, την αντιμετώπιση απόπειρας δημιουργίας μειζόνων αναταραχών, μείζονος τρομοκρατίας, κλπ!.. (Προτιμότερη αυτή η ξεφτίλα, από την Κρατική και συνεπώς και από την Εθνική ξεφτίλα)!..

– Να ζητηθούν να έλθουν στην  χώρα μας εξειδικευμένοι πράκτορες του Αμερικανικού “Γραφείου” “Αποσταθεροποιήσεως Καθεστώτων” (το αντίθετο -να θυμάστε- είναι το εύκολο), οι οποίοι παράλληλα με την διαχείριση ουσιαστικά της” εσωτερικής ειρήνης και ηρεμίας”, να διδάξουν σε Σχολείο ή Σχολεία που θα διοργανωθούν σχετικά αντικείμενα!..

– Να ενισχυθούν οι σχέσεις με το εδρεύον στην Α/Πρεσβεία των Αθηνών “Κλιμάκιο της CIA” στην χώρα μας, ώστε να υπάρξει -κατ’ ελάχιστον- έγκαιρος πληροφοριακή ενημέρωση, για ο,τιδήποτε… πονηρό τεκταίνεται ή έχει ήδη σχεδιασθεί εις βάρος μας και(!) για το εσωτερικό της χώρας, για ό,τι επίσης μέλλει να συμβεί και… χαράζει, χάραμα που σχεδόν 10 φορές στις 10, 1ες βλέπουν οι Η.Π.Α. , κλπ!..

β. “Άνοιγμα” νέων διπλωματικών, αλλά πραγματικών ειλικρινών -εκατέρωθεν- σχέσεων με το Αγγλικό “Φόρεϊν Όφις”, αφού τα επόμενα και μέχρι το 2023 αλλάζουν όλα στην περιοχή μας, όπου εμείς μεν ζούμε και μάλιστα σε κεντρικό κρίσιμο σημείο, αλλά και οι Βρετανοί δε, με βάση την Λωζάννη του 1923, θα έχουν τον 1ο λόγο!..

γ. Όχι αλλαγή (ΚΑΜΜΙΑ) στην πολιτική μας συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία! Η συμπεριφορά Κοτζιά (μην είμαστε μοναχοφάϊδες) και του Κατρούγκαλου στην Αττάλεια και πριν απ’ αυτήν, με “τις πολλών χιλιομέτρων τ/ακτές και άρα… ” και με την αποστροφή του στον Τσαβούσογλου πως “καλύτερα να με λες καρντάση παρά γκιαούρη” είναι η ΕΠΙΤΟΜΗ της ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΟΣ των ατόμων αυτών (για εμένα αυτοί ειδικά οι 2 δεν είναι πολιτικοί, αλλά επιλεγέντα από την Δύση / “Διεθνείς Εβραίους” πολιτικά σούργελα, για να φέρουν σε πέρας επιθυμίες τους), αλλά και η ΕΠΙΤΟΜΗ της ΦΙΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗΣ της χώρας μας, από την Τουρκία! (Η Μαδρίτη πλέον και το Ελσίνκι του Σημίτη φαντάζουν ως… παρωνυχίδες στα ελληνο-τουρκικά)!..

– Γιατί ρε πολιτικό “ΜΗΔΕΝΙΚΟ” και βαθιά “Διεθνιστο-Νέο-Κομμούνι”Κατρούγκαλε να μην σε λέει αυτός “Φίλο” και όχι πχ “Μογγόλο” ή “Διεθνή Φονιά” ή “Απολίτιστο”, που θα μπορούσες εσύ ή εμείς, δι’ ενός άλλου Π-Θ, να τους είχες / -με πει; Αναρρωτήθηκες ποτέ;

– Γιατί ρε “Σόρος-Κοτζιά”, που είσαι τόσο… μπερεκέτης και “Δίνουλας” , αφού δεν θα πρέπει να είμαστε “μοναχοφάϊδες” να δώσουμε μόνον στους Τούρκους, και να μην δώσουμε πχ και σε άλλους και μάλιστα σ’ αρκετούς και τελικά να πάρουμε εμείς οι ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ και ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ τα… παπάρια μας; Εξασφαλίσαμε πχ ότι αν θα ΒΑΛΛΟΥΜΕ τους Τούρκους στο παιχνίδι, [που ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, αφού το αέριο και τα πετρέλαια είναι εκτός(!) των όποιων ορίων τους (ακόμα και με την έξυπνη τρίπλα της υφαλοκρηπίδος που έκαναν τελευταία στο σημείο μεταξύ Κρήτης και Κύπρου)], πως όχι μόνον θα σβήσει ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ, αλλά ότι θα κερδίσουμε κιόλας και μάλιστα “χειροπιαστά”, ήτοι να μας πουν τί και ποιό ακριβώς θα είναι το κέρδος μας;

– Ρε πολιτικά ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, αν κάποιοι από εσάς είστε ή νοιώθετε και λίγο Έλληνες, εσείς ρε μεγάλοι διπλωμάτες του… πέους, δεν μάθατε ή δεν ακούσατε ποτέ, πως μια χρεοκοπημένη χώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ;

– Ρε πολιτικέ ΜΠΕΖΟ Κατρούγκαλε είναι τουρκική η μειονότητα στην έως τώρα ελεύθερη Δ. Θράκη μας; Ποιός πολιτικός τενεκές είσαι εσύ και ο Τσίπρας, που ανέτρεψες / -τε την Λωζάννη ρε;

– Πουλήσατε την Μακεδονία μας στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΛΑΒΟΥΣ, χάσαμε τα αδέλφια μας τους εξισλαμισμένους Έλληνες Αλβανούς, που τους πούλησε η πολιτική ηγεσία, εδώ και χρόνια, στην Τουρκία και στα Μογγόλια και τώρα δίνετε ΕΤΟΙΜΟ ΚΟΛΟ και στους Τούρκους! (Με το “ΕΤΟΙΜΟ” εννοώ καθαρό, μυρωδάτο και με αγνή καθαρή βαζελίνη πρωκτό)!.. Με ποιό δικαίωμα; Ποιόν ρωτήσατε ρε; Εμάς τον λαό, ρε πολιτικά παράνομα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, μας ρωτήσατε; Τα άλλα πολιτικά Κόμματα, έστω αυτά των άλλων μπάζων, (λιγότερων βεβαίως από εσάς), των Ρουβάδων, της κόρης της Παναγιωταρέας, κλπ, κλπ, κλπ, τα ρωτήσετε ρε;

– ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!

ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ(!), ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ, ΑΦΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΟΤΙ “ΛΑΕ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ… ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ (ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ (ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ), ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΤΟ 1922, ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟϊΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟ-ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”;

– ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΟ 1943 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ;

– ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ, ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ;

– ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΠΠΑ, (ΑΛΛΗ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΚΡΑΞΑΝ), ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΙΑ; (ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΑΙ “ΖΕΡό”)!..

Επειδή όμως ΔΕΝ προβλέπω καμμία αλλαγή στην πολιτική συμπεριφορά των δοτών Κυβερνητών μας, ΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΑΠ’ ΕΔΩ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ “ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ” ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ (ΕΝΝΟΙΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ)! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ” ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ… ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΚΕ, ΑΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ” ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ… ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ “ΕΘΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ”!..

– ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ 7-ΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ “ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΑ”, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ… ΛΑΜΙΑ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ… Κ/Β ΑΥΤH;

δ. Πολεμικό στρ-κό “ΑΛΕΡΤ”! Οι ΕΕΔ πρέπει να είναι απολύτως ΕΤΟΙΜΕΣ, για οποιαδήποτε -τυχούσα- αναγκαία / γενόμενη επιβεβλημένη επέμβασή τους στο εσωτερικό, αλλά και αντιμετώπιση εξωτερικού ή εξωτερικών εχθρών!

– Ειδικά με την Τουρκία ετοιμότητα ενεργοποίησης και(!) των υφισταμένων επιθετικών μας σχεδίων στην τ/ενδοχώρα, με προτεραιότητα στα “κρίσιμα… αντίβαρα”!

ε. Ενεργοποίηση του ελληνικού τμήματος της ΕΥΠ και πρωτίστως (μία εκ των κυρίων αποστολών του) εξουδετέρωση, από τώρα(!), όλων των ξένων πρακτόρων στην χώρα μας, καθώς και απόλυτο έλεγχο των κεφαλών των μουσουλμάνων στην χώρα!.. Είναι αντιληπτό, αλλά μη λογικό να ελέγχει η ΜΙΤ πχ τον Πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα ή να συνεργάζεται η ΜΙΤ με τα πιο ακραία (γνωστά σε εμάς) ανθελληνικά αλβανικά στοιχεία στην χώρα μας!

– Η ΕΥΠ (εθνικό κομμάτι) θα πρέπει να καλέσει και να ενημερώσει – ενεργοποιήσει από τώρα(!), όσους πχ καταζητούμενους μεγαλο-κατάδικους έχει εσκεμμένως ελευθέρους!..

– Επίσης, θα πρέπει, με τρόπους τους οποίους αυτή γνωρίζει, να υποχρεώσει τους Αλβανούς που έχουν παρανόμως όπλα στα σπίτια τους, κλπ, να τα παραδώσουν!..

– Η ΕΥΠ θα πρέπει τέλος να προσέξει πολύ τους ελληνοποιημένους Β΄Γενιάς Αλβανούς, που υπηρετούν σ’ αυτήν, διότι η πλειοψηφία τους έχει αλβανική συνείδηση και διακρίνεται για τον φιλο-τουρκισμό της! Όπως το αυτό πρέπει να πράξει και το Ε/ΓΕΕΘΑ – Επιτελεία! Περιττό να γράψουμε ότι θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαιτέρως οι 2 γνώστες της “Μακεδονικής” (sic) γλώσσας, που θα προσλάβει, οι οποίοι προφανώς θα ήταν και θα είναι υπέρ των Πρεσπών και λίαν πιθανώς φιλο-σκοπιανοί! Ρωτάμε: Μέχρι σήμερα η ΕΥΠ δεν είχε στις τάξεις της γνώστες του γλωσσικού αυτού προϊόντος, μετά από Σερβο-Βουλγαρική ανάμιξη στο πάλαι ποτέ ΤΙΤΟ-ΪΚΌ “μίξερ” (μπλέντερ);

στ. “Κλείσιμο” των “τρύπιων” συνόρων μας, αφού είμαστε η μόνη χώρα, που μαζί με την σημερινή Ισπανία, ακολουθούμε την πολιτική των “ανοικτών συνόρων”, του Σόρος, που την έχει ο ίδιος και αδρά χρηματοδοτήσει!..

– Θα προσέξατε ότι τα Β. Σύνορά μας τα “έκλεισαν” οι Ευρωπαίοι, ενώ το αυτό έπραξαν τώρα και οι Ιταλοί! Αν συνεχιστούν τα κύματα εκ Τουρκίας, (μπαίνουν περίπου 1000 άτομα ημερησίως από τον Έβρο), η Ελλάδα οδεύει ΜΑΘΗΚΑΤΙΚΑ όχι μόνον σε οικονομική Κ/Φ (αφού οι Έλληνες κυρίως πληρώνουμε όλους τους ξένους στην χώρα), αλλά σε αφανισμό της ίδιας της χώρας, γενόμενοι πλέον ο 2ος, μετά τους Εβραίους και την Κ/Φ των Ιεροσολύμων από τους Ρωμαίους, “ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ”, ένας λαός χωρίς Κράτος, χωρίς δική του γη!..

ζ. Κρυφή ΕΠΣ από τώρα και διανομή οπλισμού στον λαό, όπου δει!..

η. Επαναδημιουργία της διαλυμένης ΕΛΑΣ, της πολιτικά χυδαίας ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ και του… μαγνητικού τομογράφου… Γεροβασίλη και σκλήρυνση της Πολιτείας απέναντι σε φαινόμενα όχι μόνον εγκληματικότητος, αλλά και απλής παραβατικότητος!..

θ.  Κατάλληλη ενημέρωση και επομένως απαλλαγή των καναλιών, κυρίως του Κρατικού, αλλά και των μεγάλων ιδιωτικών, από ανθελληνικές αναφορές, πληρωμένες ή μη, εσκεμμένες ή μη!.. Πόλεμος και σε δήθεν “δεξιά” Κόμματα που πληρώνονται και από τον ΣΥΡΙΖΑ, και τα οποία “παίζουν”, ώστε να “κόψουν” ψήφους από την ΝΔούλα, και να βγει έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι Κ-Β!.. (Σας γράψαμε ήδη τί θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ξαναβγει Κ-Β και να “τελειώσει” την Πατρίδα μας)!..

ι. Δημιουργία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!) “ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, (“χθες”), και καθορισμό ΕΚ ΝΕΟΥ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!..

Αυτά! Και πριν “κλείσουμε” ρωτάμε!

– Υπάρχουν άραγε πολιτικές δυνάμεις και πολιτικοί να κάνουν όλα τα παραπάνω, σε μια χώρα που είναι σε κώμα, στην “ΜΕΘ”; Ο Ρουβάς πάντως, ο Τατσόπουλος, ο Ρουσόπουλος, η Παναγιωταρέα (τί Λουδοβίκειος “Αριστοκρατική” νοοτροπία είναι αυτή ρε Κυριάκο; / τα ονόματα είναι ενδεικτικά, και μόνον από την ΝΔούλα, αφού αυτή στα “Γκάλοπ” φαίνεται ότι ανατρέπει τον “ΣΥΡΙΖΑ” / “είθε”) και άλλοι / -λες παρόμοιοι δεν νομίζω Κε Μητσοτάκη, που καλέσαμε και καλούμε τον κόσμο να σε ψηφίσει μαζικά, ώστε να φύγει η ΧΟΛΕΡΑ, αυτή η ΠΑΝΩΛΗ της… Αναγέννησης! (Όσοι της γνήσιας Δημοκρατικής Παράταξης” ψηφίσετε τελικά ΝΔ και ακολούθως αναζητήσετε έναν καλό Ψυχολόγο – Ψυχίατρο, απευθυνθείτε στο “σάϊτ” μας)!..

Ένα τελευταίο ερώτημα … ΑΟΡΙΣΤΑ, … ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ, ΣΤΟΝ… ΑΕΡΑ !.. Υπάρχει ΠτΔ στην χώρα μας ή όχι;  Σε ποιάς χώρας το… χωράφι θες να ξαναγίνεις Πρόεδρος Κε Παυλόπουλε, … κοντοχωριανέ μου, αλλά που ούτε καν μου απάντησες στην επιστολή που σου έστειλα το 2016; (Σαν την… αυτοκράτειρα Ντόρα και εσύ, με τον αξιόλογο… λακέ της Κο Ιωακειμίδη! Αλλά σωστά, ποιοί είμαστε εμείς, και ποιοί εσείς, έ; Εκτός αν ο καθόλου “κρυφός” αεροπόρος σου Δντης, δεν σου… ενεχείρησε την επιστολή)!..

– Προσωπικά, “με το φτωχό μου το μυαλό”, ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ να λάβει ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και τον Στρατηγό ΓΡΑΨΑ στρ-κές ανάλογες, πριν να είναι αργά, για την Πατρίδα! Δεν είναι δυνατόν να είναι σήμερα, σε πολιτική και στρατό, τα χειρότερα που υπήρξαν ποτέ “λιμά” και “λαμόγια” και να διαμορφώνουν αυτά τις τύχες μας και να λείπουν προσωπικότητες ελληνικές δημοκρατικές και αναγνωρισμένες, σαν πχ τις 2 που μόλις προανέφερα!..

¨ΧΑΙΡΕΤΕ¨!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

1. Ποτέ πια ΣΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ, για κανέναν λαό!.. 

2. Περαστικά σου Ράμα!.. Εμείς είμαστε πρώτα άνθρωποι! Πολιτικά όμως τώρα, σήκω και φύγε να εξανθρωπιστεί η Αλβανία, να τελειώσει η ΜΑΦΙΑ, να μπείτε στην ΕΕ και να συζητήσουμε μαζί, ακόμα και την δημιουργία μιας σύγχρονης ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ Ομοσπονδίας, αφού ρε Έντι οι 2 στους 3 σας είστε απόγονοι εξισλαμισμένων Ελλήνων!..

Φύγε και άσε την χώρα να την πάρουν στα χέρια τους πια, τα πολλά, μορφωμένα και αξιόλογα νέα παιδιά της, που θα πρέπει να χαράξουν μια “καθαρά” Αλβανική και όχι όπως μέχρι τώρα μονίμως  τουρκόστροφη εθνική πορεία! Πού είναι ρε η υπερηφάνεια σας;

Αλήθεια σου λέω, και πίστεψέ το! Θα σου ανάψω αύριο στους 2ους “Χαιρετισμούς” της Παναγίας μας, ένα κεράκι, για ταχεία σου ανάρρωση!.. Κύττα όμως να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ αληθινά, και στο γράφω με πολύ σεβασμό αυτό, διότι έχεις “καθαρίσει” πολλούς και οι κατάρες -να το ξέρεις- “πιάνουν” και απ’ αυτές δεν μπορεί να σε / σας γλυτώσει, εσένα και τα πολιτικά αδέλφια σου στα Βαλκάνια, κλπ, κανένας ΣΟΡΟΣ και κανένας ΑΝΙΕΛΙ Έντι!.. 

3. Ρε “Φοίβε… Απόλλωνα” δημ/φε “του κόλου”, διάβασε:

   α. Όταν ρωτάς, θα πρέπει να αφήνεις τον άλλον να απαντά και να μην τον διακόπτεις συνεχώς, λέγοντας την άποψή σου, για να “κτυπήσεις προσόντα” στον “Μπέρια” και στον Τσίπρα!.. Ρώταγες τον Κ. Μπακογιάννη “προχθές” και μετά “μας έσπαγες τα αρχ… “, μην αφήνοντάς τον να σου απαντήσει και ο δόλιος Κώστας και σε άντεξε και το χαμόγελό του διατήρησε!.. Φυσικά όλοι οι δημ/φοι (του κόλου και μη) έτσι θα πρέπει να κάνουν!.. 

  β. Για να μαθαίνεις τώρα ή, αν ξέρεις, για να μην μας περνάς για μαλάκες! Τον Άγιο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, δεν τον ελέγχουν πια οι υπόγειοι συνεργάτες σας “Χ. Αυγίτες”, (άλλωστε αποδείχτηκε πως ποτέ δεν τον ήλεγχαν), αλλά οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχο-κομμουνιστές του “ΔΙΣΤΟΜΟ” ή αλλιώς οι “ΑΝΤΙ-FA”! Αυτοί έχουν χωρίσει την περιοχή σε ζώνες, Α, Β, C, κλπ, γράφοντας στους τοίχους “ANTIFA ZONE”, κλπ, ενώ παλιότερα, επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τα νόθα αδέλφια τους, οι Ναζήδες της “X. ΑΥΓΗΣ” κατέγραφαν τα σπίτια των… υπανθρώπων (κατάλαβες) ξένων, όπως τα πολιτικά τους προγονικά κτήνη, οι Γερμανο-Ναζήδες, έκαναν το ίδιο με τα σπίτια των άλλων… υπανθρώπων (κατάλαβες και πάλι) Εβραίων!..

Και τότε (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ… Γ’) και τώρα (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΚΕΔΕΣ), Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, (οι ξένοι έχουν σχεδόν όλοι όπλα), ΑΦΟΥ Η ΒΙΑ, Ο,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ Ο,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΑ-ΣΙ-ΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Α-ΝΕ-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α, αυτό ακριβώς που θέλουν, με… χρωματικές παραλλαγές ασφαλώς, το… αφεντικό σου Τσίπρας και ο άλλος Πράκτορας, ο Μιχαλολιάκος!.. (Αν δεν ήταν, γιατί δεν έστειλε τα καλόπαιδά του, Έλληνες και Αλβανούς, να “καθαρίσουν” με τους Αναρχικούς του CI-A- NTIFA, που έρχονται κυρίως από τη Ν. Φιλαδέλφεια και τα πέριξ αυτής μέρη);

Έτσι, για όσους ξέρουν, η ερώτησή σου, που θα την έκανες καμμιά 10αριά (κατάλαβες) φορές, στον Μπακογιάννη και μάλιστα με ύφος ήταν όχι απλώς προβοκατόρικη, ήταν ΠΡΟΣΤΥΧΗ!.. 

4. Θέλω / – με να συγχαρώ / -με  πραγματικά τον Τσίπρα, διότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δείχνει να κατάλαβε κάποια -έστω λίγα- πράγματα και επισκέφτηκε τον “προχτές” τον “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ”! Πιστεύουμε ότι η κίνησή του ήταν ειλικρινής και όχι επειδή μας διαβάζει και αυτός και οι δικοί του καθημερινά!..  

5. Κατρούγκαλε, ΥΠΕΞ, που ούτε στα καλύτερα των ονείρων σου δεν ανέμενες τέτοια προσωπική εξέλιξη και ανέλιξη!.. Ο Θ. Κολοκοτρώνης, άσχετα αν εσείς δεν τον γουστάρετε, επειδή πίστευε σε ΘΕΟ και ΕΛΛΑΔΑ και κυρίως επειδή μας ελευθέρωσε, κάτι που κρίνοντας από εσάς, δεν ήθελαν οι τότε πολιτικοί σας πρόγονοι (έγραψα σχετικά γι’ αυτούς χθες, στο άρθρο μου για τον Νικηταρά) έλεγε:

“ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ”!

Τί λες; Μήπως κάτι παραπάνω από εσένα ήξερε αυτός ο… τιποτένιος, βρε… τζάνεμ, βρε σκέτη… Τουρκοσπορίαση, όπως αποδείχτηκες ότι είσαι σήμερα, χωρίς να σκεφτείς πως  προσβάλλεις και εμάς ρε παλιο-κομμούνι;

(Με το “παλιό” εννοώ το αντίθετο του “νέο”).

6. Επειδή ακούγονται πολλές παπαριές τώρα με την παρουσίαση των υποψηφίων επικεφαλής για το Δήμο των Αθηναίων, κλπ, έχω να πω στην Κα… Πατσαβουρού Στάη (καλά βρε Έλλη πώς βγαίνεις έτσι στο γυαλί, δεν βλέπεις ότι το στόμα σου είναι σαν να έχεις πάθει πάρηση) και στον Κο Ηλιόπουλο, με την Πελεκάνιο κάτω γνάθο, πως η Αθήνα είναι πράγματι “ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ” και μάλιστα διεθνώς, ως τέτοια, αναγνωρισμένη! Τί όμως σημαίνει η υπόψη φράση; Σημαίνει απλώς ότι σε περίπτωση πολέμου άπαντες οι εμπλεκόμενοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ με όπλα, κλπ, ώστε αυτή ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!

– Μέχρις εδώ όμως, αφού την ιστορία της φράσης, που φτάνει “πίσω” στην Αρχαία Ελλάδα, μπορείτε να την βρείτε και μόνοι σας!..

– Συνεπώς ΜΗΝ την χρησιμοποιείτε οι όποιοι υποψήφιοι, όταν θέλετε να πείτε πχ ότι η Αθήνα, από πλευράς ασφαλείας είναι -στην καλύτερη των περιπτώσεων- ένα καλά λειτουργούν “Κολοχανείο”!.. Καταλάβατε!..

7. Ο Σημίτης μίλησε στην Θεσσαλονίκη, (18-03-2019), στην συγκέντρωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη (Περιφερειάρχη,αν δεν σφάλλω) Π”στεργίου και τα “‘χωσε” στον ΣΥΡΙΖΑ, γκρεμίζοντας τα όνειρα του Τσίπρα και των επικεφαλής της προπαγάνδας του, όπως και αυτούς της στρατηγικής του για… γέφυρες με την δήθεν κεντρο-αριστερά! Αμέσως μετά οι δοτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δημ/φοι του, αλλά και οι υπόγειοι Καραμανλικοί υποστηρικτές τους, της μορφής… Κακλαμάνη, κλπ, ξεκίνησαν έναν βρώμικο πόλεμο εναντίον του, αναφερόμενοι στο Χρηματιστήριο, στα Ίμια, κλπ, κλπ, κλπ! 

– Δεν θα διαφωνήσω, αλλά πρώτον(!) θα σημειώσω με έμφαση πως ο Κος ΣΗΜΙΤΗΣ είπε ΑΛΗΘΕΙΕΣ για τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ντράπηκε να υπονοήσει ακόμα και ότι τα “έπιασε” ο τέως αυτός Ε/Π-Θ, του οποίου (και με δική του μάλιστα εντολή) ανολιχτηκαν όλοι οι λογαριασμοί, δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο, ουδέν το μεμπτόν, αλλά καμία μετά, πολιτική ασφαλώς, κουφάλα, δεν βγήκε να πει, ως όφειλε, πως ο Σημίτης είναι “καθαρός”, όπως απέδειξε ο ενδελεχής έλεγχος που έγινε στις καταθέσεις του, κλπ, κλπ, κλπ και δεύτερον(!), Κοι του ΣΥΡΙΖΑ, “κρατείστε” πως ακόμα και τα λάθη Σημίτη, εσκεμμένα ή μη, (κατά εμάς μη εσκεμμένα, παρ’ ότι ζητήσαμε “ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ” και γι’ αυτόν), στα οποία εσείς και τινές εκπρόσωποι της Δεξιάς αναφέρθηκαν, είναι λάθη Δ’ Κατηγορίας, εμπρός στα δικά σας ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!..

– Το γράφουμε εμείς απ’ εδώ, που τον “περάσαμε γενεές 14” και επιχειρηματολογήσαμε σχετικά, όπως θέλουμε να πιστεύουμε! Διαβάστε:

“Μακάρι η ελληνική πολιτική σήμερα ζωή να είχε ΣΗΜΙΤΙΔΕΣ”!.. Και κάτι ακόμα! Ήταν μέγα ΟΛΙΣΘΗΜΑ, με συντελεστή τριβής ολισθήσεως “ΜΗΔΕΝ” / “Ο”, (καταλάβατε, όσοι κυρίως ξέρετε “Φυσική”), αυτό που έκανε ο Τσίπρας, το να αναφερθεί δηλαδή, μέσω των “δικών του”, σε πιθανότητα τυχόν χρηματισμών, κατά τη θητεία Σημίτη, του υπόψη Ανδρός, που πρόκειται για ένα καθαρά “Πολιτικό Ον”, παλαιάς μάλιστα κοπής, που πρόκειται για έναν πραγματικό Πολιτικό και όχι “fake”, σαν τον Τσίπρα!..

8. Κε Κικίλια! Ραίνουν και όχι Ραίδουν!..

9. Κάποιοι άσχετοι στην ημεδαπή, εντυπωσιάστηκαν που οι Τούρκοι στην κυρίως ψυχολογική άσκησή τους “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ” έβγαλαν “Χάρτη” με πλοία τους μέχρι και στο Ιόνιο!..

– Οι Κοι αυτοί έχουν ξεχάσει την δήλωση της Τανζού ΤΣΙΛΛΕΡ, προ αρκετών ετών, που αναφερόταν ΚΑΙ(!) στο Ιόνιο και έλεγε: “Μας ενδιαφέρει και η υφαλοκρηπίδα και στο Ιόνιο”! Το λέγαμε και το γράφαμε χρόνια, γι’ αυτό οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” και ο σκοτωμένος πια “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” πολεμήθηκαν τόσο από το διαβρωμένο πολιτικο-στρατιωτικό και βαθιά πρακτόρικο “Σύστημα Εξουσίας” στην χώρα μας! Δεν τον κράτησαν τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, ούτε για τα προσχήματά τους, διότι στερούνταν… εθνικού πόνου, όντας έμπλεοι αλαζονείας και στην βάση τους ανήθικων προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών!..

– Τώρα, που βλέπουν τέτοιους Χάρτες από τους Μογγόλους, αυτήν την επιτομή της προσωποποίησης -ιστορικά- του “Ποινικού Μητρώου” τί έχουν να μας πουν; Μήπως ότι θα πάρουν… άδεια από τον Τσαβούσογλου, για να ανακηρύξουν ΑΟΖ στο Ιόνιο;

10. Καλά ρε Κατρούγκαλε! Αν όπως είπε και πολύ σωστά πρόσφατα ο ΓΑΠ,  στον ΣΥΡΙΖΑΙΟ πράκτορα της ΜΟΣΑΝΤ στην χώρα μας δημ/φο Χαρίτο, δεν καθορίσουμε τα όρια των χωραφιών μας, με τον γείτονα, ήτοι την υφαλοκρηπίδα ανάμεσά μας, πώς θα συζητήσουμε και μάλιστα “πακέτο” τα λοιπά θέματα;

– Πες στον Τσίπρα πως τα γεωπολιτικά δεν είναι απλό ΠΟΚΕΡ, αλλά ΠΟΚΕΡ εις το… άπειρον! Φαντάσου τα γεωοικονομικά!.. Οπότε ας σκεφτεί μήπως θα πρέπει να ξαναγυρίσει στους γιούς του και ειδικά, λόγω ονόματος, στον… Ερνέστο;

– Κρίμα ρε Κατρούγκαλε και σου είχα δώσει το χέρι μου, προ μηνών στην Θεσ-νίκη, στην “Reception” του “Καψής”!.. Το έχω ακόμα, ΟΚ!.. Κρίμα ρε… Δόγκανε του ΣΥΡΙΖΑ!..

11. Κε Οικονόμου! Δεν έκανε απλό πάρτυ η Πάολα και ενοχλήθηκε ο “ΣΦΑΚ ΑΤΑΚ”! Είπατε την μισή αλήθεια! Η Πάολα έκανε “ΡΕΪΒ ΠΑΡΤΥ” φιλαράκο! Έχεις ακούσει σχετικά;

12. Γράψαμε σχεδόν πρόσφατα Κε Κατρούγκαλε, αλλά άντε πάλι! Σε ρωτάμε! Πώς θα αποκτήσει μερίδιο η Τουρκία, από τα ενεργειακά, (και μόνον μέσω των Τ/Κ), αν προηγουμένως δεν λυθεί το Κυπριακό, (οι Τούρκοι θέλουν και Συνομοσπονδία, ήτοι 2 ξεχωριστά ισότιμα Κράτη στο νησί και να παραμείνουν εγγυήτρια δύναμη), αφού αυτό ΔΙΕΘΝΩΣ παραμένει ΘΕΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ; (Εκτός αν μας το αλλάξετε και αυτό και μας πείτε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, σαν τα ψέμματα που μας φλομώσατε με τις 140 χώρες που είχαν αναγνωρίσει τάχα ως Μακεδονία, την πΓΔΜ και νυν “Β. Μακεδονία” – ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ – ενώ ξέρατε και ξέρετε ότι η ονομασία που ισχύει για ένα Κράτος, είναι μόνον αυτή με την οποίαν είναι αναγνωρισμένη από / στον Ο.Η.Ε. και εκεί ήταν πΓΔΜ, για όλον τον κόσμο, πλην Τουρκίας, ασχέτως του με το “πώς”, οι 140 αυτές χώρες, στις σχέσεις τους με τους Σκοπιανούς, τους αναγνώριζαν)!..

13. “Άντε να το πάρω και αλλιώς”! Ποτέ δεν υπήρξε ή θα υπάρξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ(!) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην Τουρκία (σας έχουμε προτείνει να μην ασχολείστε μ’αυτήν… στρατηγικά, παρά μόνον… πληροφοριακά), και(!) για έναν ακόμα λόγο! Διότι την Οικονομία της χώρας αυτής την ελέγχουν, σχεδόν ΑΠΟΛΥΤΩΣ, απ’ το 1923 και έως σήμερα, οι Τούρκοι, εβραϊκής καταγωγής, μεγαλοεπιχειρηματίες – εφοπλιστές, κλπ!..

14. Για άλλη μια φορά, [για όσους απορούν (ΚΑΚΩΣ) για την επιθετική ρητορεία ΡΤΕ προς την Ελλάδα και την ΕΕ, κυρίως μετά από την δολοφονία απ’ το Αυστραλιανό ΚΤΗΝΟΣ, Σκωτικής καταγωγής, ΝΕΟ-ΖΗΛΑΝΔΟ φονιά, 50 ανθρώπων, που τιμούσαν το “ΘΕΙΟΝ”, προσευχόμενοι στα τζαμιά τους], γράφουμε πως ο ΡΤΕ είναι ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ, το αντίστοιχο (“μέσες – άκρες”) του ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!..

– Τώρα μήπως καταλαβαίνετε τί “παίζει” απέναντι, στην άλλη πλευρά του Αιγαίου;

15. Η ΜΙΤ, που μας διαβάζει, “βρήκε” ωραία την ιδέα μας να αφιερώνουμε τραγούδια κυρίως στον αγαπημένο μας “Γάτο” Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, τον Χακαν-ούλη μας και έβαλαν τον ΡΤΕ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ) να τραγουδήσει ΤΟ ΕΞΟΧΟ τραγούδι του συγχωρεμένου πια τραγουδιστή ΚΑΓΙΑΧΑΝ, με τίτλο “ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ” / “BİR AŞK HIKAYESİ”!.. Αποκαλυπτόμαστε και στον ΡΤΕ και στους πράγματι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥΣ Τ/Πράκτορες!..

– Αφιερώνουμε σήμερα στον Χακανούλη μας το “Dertler benim olsun”, με όποια ή με όποιον Τούρκο τραγουδιστή ή ή Τουρκάλα τραγουδίστρια αυτός επιθυμεί!.. (Χακάν! Έχουμε καιρό να ακούσουμε ή να διαβάσουμε κάτι με την Εμέλ ΣΑΓΙΝ και την Χ. ΑΒΣΑΡ! Ζούνε ρε φίλε);

16. Καλά ρε ξεφτιλισμλένοι Τσιπρο-Παππα-Πετσίτηδο-Πολλάκηδες! Ολόκληρη ΕΛΛΑΔΑ, δεν είχε την δυνατότητα να στείλει και 2ο α/φ στα Ιεροσόλυμα, (εκτός απ’ αυτό το Κ-Βκό του Τσίπρα), να παραλάβει τον Κατρούγκαλο και να τον πάει στην ελληνικότατη Αττάλεια (πάτε και διαβάστε για την στοά του  Αττάλου, στην Αθήνα) και έπρεπε να πάει το τ/α/φ, αυτό το κυβερνητικό του Τσαβούσογλου, από την Πόλη και να τον παραλάβει;

Επίσης! Ρε Κωστίδη! Τί δουλειά είχες εσύ να μπεις στο τ/κυβερνητικό α/φ και να πας, μέσω Τελ Αβίβ, στην Αττάλεια; (Όπως εσύ ο ίδιος είπες και μάλιστα ότι ταλαιπωρήθηκες, αφού αρχικά σε κατέβασαν απ’αυτό οι Τούρκοι και σ΄έβαλαν σ’ ένα στρ-κό, μέχρι να το ξανασκεφτούν και να σε πάρουν στο… οικογενειακό τους)!..

– Καλά ρε τόσο ξεφτίλας είσαι; Πού είναι ρε η ΡΩΜΑΪΚΗ υπερηφάνεια σου; Τόσα λεφτά παίρνεις βρε και είσαι και σύζυγος Προξένου μας! Μας θύμισες εκείνη την συνέντευξη με τους Τ/Χάκερς!.. Άντε ξεφτίλα!..

17. Επειδή διάβασα μέχρι και για… απο-αποικιοποίηση του Αγίου ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ, ξαναγράφω, πως η Αγγλία ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Είδατε μάλιστα ότι ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟ “ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ” της, το ΙΣΡΑΗΛ, όπως σας το είχαμε γράψει, θα φτιάξει, στον υπ. αρ. “2” ΖΧ του, στην Ν. Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ν. Λασηθίου και στο νότιο μέρος του, βάση “ΡΑΝΤΑΡ”! Άντε νούμερα… ξυπνάτε!..

18. Η Αγγλία, αν θυμάμαι καλά, κατέχει στην Κύπρο το 3% αυτής και ούσα γεωγραφικά στα “ΕΛΕΥΘΕΡΑ” και στο “Νότιο Κομμάτι” της Νήσου, αυτό δηλαδή εννοώ, που “βλέπει” την Α. Μεσόγειο, αποτελεί ανάλογο του εδαφικού ποσοστού της μερισματούχο των όποιων ενεργειακών κερδών, από τα όποια ευρισκόμενα εκεί θαλάσσια ενεργειακά κοιτάσματα!

– Αυτός εκτιμούμε, πως είναι ένας ακόμα λόγος, να θέλει διακαώς η Βρετανία το “BREXİT”, (αν θα ήταν με συμφωνία με την ΕΕ ακόμα καλύτερα), κάτι που κάποιοι ηλίθιοι Άγγλοι βουλευτές δεν έχουν αντιληφθεί και προβάλλουν ηλίθια προσκόμματα στο “BREXİT”, όταν μια με ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, Η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΑΡΧΟΥΣΑ του 85% του Πλανήτη, “βγήκε” και τους είπε εμμέσως πλην σαφώς, ότι είστε τουλάχιστον ανόητοι, τασσόμενη “ανοικτά” υπέρ του “BREXİT”!

[Γι’ αυτό και δεν έχει μπει, Κα Τζαβέλλα μας, (πάλι αυτή μπροστά μας ρε Κυριάκο; / επειδή ήταν φίλη του πατέρα σου; / επειδή ήταν στο ΔΝΤ;), – λόγω της υπόψη θέσης της Ελισσάβετ στο θέμα, αλλά και λόγω της παγκόσμιας στον Πλανήτη θέσης της – η ΕΕ στο Κυπριακό, προς το παρόν Κυπριακό ακόμα, ενεργειακό “κόλπο”, όπως ορθώς επεσήμανες στον Κο Χ”νικολάου, στο Δελτίο του χθες, 20-03-2019]!.. 

19. Όχι! Δεν υπήρξε καμμιά συναλλαγή Δανέλλη και Κουντουρά, ώστε να ψηφίσουν αυτοί οι 2 υπέρ των Πρεσπών, κλπ, κλπ, κλπ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Πουλητάρια! Καλά το… αιδοίον ρε Δανέλλη, είναι… αιδοίον και ο ίδιος ο Θεός μας είπε “ΠΥΡ – ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ”, αλλά και εσύ όμως… αιδοίον;

– Καλά ρε Μασώνοι! Τί… μέσον, αχαχαχαχαχαχαχα, έχει αυτός ο Θεοχαρόπουλος και τον προωθείτε τόσο;

20. Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε στις 15-03-2011, στην Συρία!..

21. Ε! Κε Καννέλε! Κε Δντά Ασφαλείας, της Αττικής! (ΓΑΔΑ και “πώς / όπως λέγεστε”)! Μπορείς μήπως να μας προστατέψεις εδώ που ζούμε, μπας και μας φάνε λάχανο τελικά, όλους τους εναπομείνατες Έλληνες και Ελληνίδες! Δεν είναι κρίμα, “αν δεν μας φάνε”, να πάρουμε εμείς το Νόμο στα χέρια μας και να καταλήξουμε στα γεράματα, άνδρες και γυναίκες, στις Φυλακές του… Παρασκευόπουλου, που πλέον μόνον Έλληνες (και αυτοί όχι ΣΥΡΙΖΑ) υπάρχουν μέσα σ’ αυτές; Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Πρόσφατα είπαν σε γειτόνισσα, πως θα τις / μας κάψουν το σπίτι / τα σπίτια!..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΟΥΝΤΑ; ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟΣ ΔΙΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!..

(Η υπόψη Κα, μόλις το άκουσε έπαθε… “ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ”, αχαχαχαχαχαχαχα. κατ’ αντιστοιχίαν  με του Π-Θ μας, το “ΕΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ -ΣΤΗ ΝΔ- ΝΟΒΑΡΤΙΣ”! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Καλό! Πετυχημένο)!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΥΧΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ!

-/-