Συνέχεια, Για Η.Π.Α.! (07-01-2021)!..

Φίλοι μου!

Όχι, δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο τώρα, για τα όσα έγιναν στις Η.Π.Α. τα “Θεοφάνεια” και για τα οποία, και όχι μόνον, σας είχαμε σχετικά εκτενώς, αλλά και κυρίως εγκαίρως(!) ενημερώσει ! Θα περιμένουμε να πάει 20-01-2021 και μετά θα γράψουμε για την “Παγκοσμιοποίηση” (“Διεθνείς ή Παγκόσμιοι Εβραίοι”) και για τη νέα κατάσταση στην Αμερική και φυσικά διεθνώς!

Προς το παρόν “κρατείστε” ό,τι διαβάσατε στο άρθρο “H τελευταία μάχη; Κλπ”, και ασφαλώς και τα “λίγα” παρακάτω ακόλουθα:

Η “Παγκοσμιοποίηση” έδειξε την τεράστια -παγκοσμίως- ΙΣΧΥ της, μέσω κυρίως των ΜΜΕ, όπου πια “παίζει” χωρίς αντίπαλο, “παίζει” σ’ ένα “σικέ” παιχνίδι!

Θα προσέξατε, πχ στην Ελλάδα, πως δεν(!) υπήρξε, σε όλα τα “πουλημένα” στην “Παγκοσμιοποίηση” κανάλια μας, ούτε για δείγμα μια αντίθετη φωνή, (ούτε καν “για τα μάτια του κόσμου”, ούτε καν “στημένη”), σε όλες αυτές τις φανατικές και “στημένες”, που ήθελαν να κατευθύνουν τον Κόσμο στο πόσο κακός ήταν και είναι ο Πρόεδρος Τραμπ, πόσο δόλιος και τελικά και πόσο… άρρωστος (αυτό, όταν άρχισαν να μιλούν για καθαίρεση του Τραμπ, κάτι που για να γίνει, κλπ, απαιτεί να παρουσιαστεί ο κάθε Πρόεδρος “ψυχικά άρρωστος”, κλπ), πως οι διαδηλωτές ήσαν “λευκοί ρατσιστές”, “ακροδεξιοί”, “Ναζί”, κλπ, (γειά σου ρε πλούσιο Κομμούνι Τσίμα, σιχαμένε γλείφτη των κάθε… “Σόρος” / εδώ, θυμηθείτε πως το ίδιο, “Φασίστες”* δηλαδή, λέγανε επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στην χώρα μας, όσους… ασήμους και διασήμους, … ανώνυμους και… επώνυμους, αντιδρούσαν, “λόγοις” ή “έργοις”, στα διεθνιστικά – διαλυτικά του δρώμενα, όσο κυβερνούσε την Ελλάδα / αυτή είναι η “παγκόσμιος γραμμή”), δείγμα της απίστευτα σκληρής “Παγκόσμιας Χούντας” που “έρχεται” και η οποία άλλωστε έχει ήδη δείξει το πρόσωπό της με τον “COVID-19”!..

* 74 εκ-ρια Αμερικανοί, οι οποίοι ψήφησαν Τραμπ, είναι… Φασίστες, Ακροδεξιοί και όλα τα παραπάνω, που διαβάσατε και ακούγατε χθες σε όλα τα ε/ΚΑΝΑΛΙΑ και ασφαλώς και στο “CNN”, στην παγκόσμιο αυτή δημοσιογραφική… ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ της “Παγκοσμιοποίησης”!

Ήσαν και είναι τόσο ανόητοι 74 εκ-ρια Αμερικανοί, που όλοι μαζί τρελάθηκαν και ψήφησαν Τραμπ!.. Αυτή είναι ουσιαστικά η απάντηση, δια στόματος όλων αυτών των πουλημένων δημοσιογραφικών… τομαριών, σε κάθε έναν ή κάθε μία που και θα διανοηθεί ακόμα να υποστηρίξει, πόσο μάλλον να διαδηλώσει, υπέρ του Τραμπ!

-/-

“Κρατάμε”, απ’ όλα αυτά τα εξαιρετικώς ιοβόλα δημοσιογραφικά, δήθεν αριστερά και νεοφιλελεύθερα, ντόπια κόπρανα, των “Διεθνών Εβραίων”, (εκτός, φυσικά, από την “χρυσή” και οσμηρή “κουράδα”, τον δημοσιογραφικά σιχαμένο Τσίμα), που κυκλοφορούν στην χώρα, και: 

Τον ΑΛΗΤΗ(!), χωρίς μπροστά το επίθετο “δημοσιογραφικό”, τον Πορτοσάλτε, ο οποίος, το πρωϊ, της 07-01-2021, στον “ΣΚΑΪ”, σ’ αυτό τον δημοσιογραφικό βόθρο, ο οποίος είναι “αποχετευτικό κανάλι” του “CNN” στην χώρα, θεώρησε σχεδόν φυσιολογική την δολοφονία της διαδηλώτριας, μέσα στο Καπιτώλιο!..

Τον μέγα… “ΑΝΑΛΥΤΗ”, έμμισθο δημοσιογράφο των Η.Π.Α. (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”) στην Ελλάδα, Παπαχελά, τον οποίον αυτοί τοποθέτησαν στην πιο πόρνη, ως προς την πολιτική της θέση, από το 1990 κυρίως και μέχρι σήμερα, ε/φ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”! (“Ψάξτε” την χρονική αυτήν πορεία της και θα μας αντιληφθείτε! Κάποτε ο Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε αποκαλέσει, προκληθείς, εμμέσως βεβαίως και μιλώντας στην ίδια, “Πόρνη” την τότε ιδιοκτήτρια της ε/φ Ελένη ΒΛΑΧΟΥ, κόρη του τεράστιου(!!!) Έλληνα Άγγελου ΒΛΑΧΟΥ, (αυτού που έγραψε την ΑΙΩΝΙΑ(!) εκείνη προς τον Χίτλερ ιστορική επιστολή), τώρα -“πώς τα ‘φερε ο καιρός”- είναι “πόρνη” η ίδια αυτή ιστορική ε/φ, της πάλαι ποτέ “Δεξιάς” και νυν της κύριας “πληρωμένης πένας” της “Παγκοσμιοποίησης” στην Ελλάδα)!..

Ο Αμερικανός λοιπόν “Τοποτηρητής” στην χώρα μας “μεγαλο-δημοσιογράφος”  Παπαχελάς, (πρώην Κομμουνιστής και αυτός και μάλιστα, αν δεν σφάλλουμε, “Μαοϊκός”), μας είπε πως, ό,τι βλέπαμε “δεν το περίμενε κανείς”, κάτι που επίσης μας τόνιζε συνεχώς, και ο πρώην “δυστυχής” γαμπρός της Κας Μπακογιάννη, αν δεν απατώμαι, ο οποίος μετέδιδε, υποτίθεται, ως ο κεντρικός -χθες- δημοσιογράφος του Καναλιού, τα γεγονότα!.. Αυτός, απλώς το ρήμα “περίμενε”, το είχε αλλάξει με το “φανταζόταν”, λέγοντας συνεχώς “δεν το φανταζόταν κανείς”! Όπως και να το κάνουμε, πρέπει να ζήσει και αυτός!..

– Τον μέγα επίσης… “Καβαλημένο”… “Λαλάκη”, δοτό νεο-φιλελεύθερο βουλευτή ΚΑΙΡΙΔΗ, ο οποίος “πέταγε την σκούφια του” από την χαρά του, που τώρα πια… “τελείωσε ο Τραμπ”, κλπ, και ο οποίος, αφού καταδίκασε με την σειρά του τους κακούς… Ακροδεξιούς (sic), που τόλμησαν να διαδηλώσουν και να εισβάλλουν στο Καπιτώλιο… περπατώντας οι περισσότεροι, αφού είναι γνωστό ότι “όποιος θέλει μπαίνει ή έστω έμπαινε σ’ αυτό, αρκεί να μην οπλοφορεί ή να μην οπλοφορούσε”, στην συνέχεια… ύμνησε (για… εκατομμυριοστή φορά), τον ίσως… “μπαμπά” του (για να τον αγαπάει και μνημονεύει τόσο), Γερουσιαστή Μενέντεζ, ο οποίος τάχα είναι εναντίον της Τουρκίας και του ΡΤΕ! (Ε, Καιρίδη, σε… “πληρώνει” ή “τίποτα άλλο” ο Μενέντεζ; Εννοούμε, σε… προωθεί; Κατά του ΡΤΕ, “ναι”, κατά της Τουρκίας, “όχι”, ξύπνα! Το ίδιο και ο “Κοιμήσης Τζο”, ο μέλλων να γίνει ο… “ΜΕΓΑΣ ΑΜΥΝΤΟΡΑΣ” της Δύσεως! Κατά του ΡΤΕ είναι και αυτός, όχι κατά της Τουρκίας, ρε… Καθηγητάρα!.. Ξέρεις πόσο μεγάλη διαφορά είναι αυτή; Τέλος, αγαπητέ Καθηγητά, για το αν ο Μπάϊντεν, αν τελικά “καθήσει” στην προεδρική καρέκλα και αν κυβερνήσει, λόγω της κλονισμένης υγείας του, θα υποστηρίξει την Ελλάδα, σε συμβουλεύουμε (διότι εγωϊστικά, ναι, ξέρουμε καλύτερα από εσένα την Τουρκία κυρίως, αλλά και τις διαχρονικές σχέσεις της με τις Η.Π.Α.), “να κρατάς μικρό καλάθι”, όταν “βγαίνεις” και τοποθετείσαι!.. Αν θες, άκουσέ μας και εσύ και όλοι οι… ενθουσιώδεις όμοιοί σου!..

Μάλιστα, μας είπε ακόμα ο Κος Καιρίδης ότι, ο Μενέντεζ είναι “υπέρ” του “EAST-MED” και πως έκανε αγώνα γι’ αυτόν, ενώ είναι γνωστό “τοις πάσι”, πως οι “Διεθνείς Εβραίοι”, δηλαδή τα αφεντικά των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, Σόρος, Ροκφέλερ, και λοιποί, είναι φανατικά ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ σ’ αυτόν, (προωθώντας νέες τεχνολογίες), κάτι που σε όλους τους τόνους, μας παρουσιάζουν / μας εκθέτουν στην Ελλάδα, οι του “ΜΕΡΑ-25” και κυρίως ο Αρχηγός τους και κάποτε “ΣΟΡΟΣ-ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ”, Βαρουφάκης. 

Εμείς, φίλοι μου, ξέραμε την ρήση “ΚΑΚΟΣ, ΑΣΧΗΜΟΣ και ΠΟΥΣΤΗΣ”!.. Τώρα, θα μας ρωτήσετε! Ισχύει το “ΚΑΚΟΣ, ΑΣΧΗΜΟΣ, ΠΟΥΣΤΗΣ και ΨΕΥΤΗΣ”;

Όχι φίλοι μου, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού το “ΠΟΥΣΤΗΣ” εμπεριέχει, μεταξύ των άλλων, και το “ΨΕΥΤΗΣ”!.. Δεν εννοούμε ασφαλώς τον εξαίρετο Κο Καιρίδη, ούτε το σχόλιό μας αφορά τους όποιους… “διαφορετικούς”, κρυφούς και φανερούς, αλλά απλώς όσους είναι τέτοιοι, ως χαρακτήρες!

Τώρα, θα ρωτήσετε: “Ποιά η διαφορά”; Ίσως και να έχετε δίκιο οι ερωτώντες και να μην υπάρχει διαφορά!..

Σημειώστε, ότι ακόμα και ο Κος Παγουλάτος (άλλος… Καθηγητής μας, “τσάτσος” και αυτός της “Παγκοσμιοποίησης”), μέλος του “ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ” διεθνιστικού και… “Αρχιμηχανικού” της εκ των έσω διαλύσεως της Ελλάδος, (αξιακά κυρίως), “ΕΛΙΑΜΕΠ”, σε σχέση με τον Καιρίδη, ήταν πολύ πιο μετρημένος, στην ΕΤ-1, όπου εμφανίστηκε!.. (Όπου και να “γύριζες” το κανάλι, για να αποφύγεις τον… εμμετό, “έπεφτες” σε πουλημένα τομάρια της ΧΟΥΝΤΑΣ των “Παγκόσμιων Εβραίων” που “έρχεται”… καλπάζοντας)!.. 

Τέλος, όλοι οι παραπάνω, συν κάτι νέους, πρώην Κομμουνιστές, όπως ένας Μυλωνάς, κλπ, (… Κομμουνιστές από φάτσες, μούσια, “λετσέ / βρωμέ” ντύσιμο, “στυλ” και “στήσιμο”), που είναι στις Η.Π.Α. για διεθνιστική… εκπαίδευση… “δυτικού τύπου”, ώστε να γυρίσουν στο μέλλον στην Ελλάδα ως περίπου “έτοιμοι”… Καθηγητές Πανεπιστημίων, όντας “bull-dogs” της “Παγκοσμιοποίησης”, με συγκεκριμένες αποστολές, γενόμενοι ίσως, κάποια στιγμή στο μέλλον, και βουλευτές, ΓΓ/Υπουργείων, Υπουργοί, κλπ, όλοι αυτοί λοιπόν τόνιζαν πως ο ΤΡΑΜΠ έκανε πραξικόπημα, (πραξικόπημα βεβαίως από άντε 1000 διαδηλωτές σε μια Πρωτεύουσα, έστω και αυτής των Η.Π.Α., δεν μας εξήγησαν το πώς γίνεται, όλοι αυτοί οι… “ειδήμονες”) πως, με ό,τι έγινε, προσβλήθηκε η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, και ξαναπροσβλήθηκε η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ… ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ“, η αμερικανική αλλά και… γενικώς**!

** Φυσικά, η αμερικανική “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, για όλους αυτούς τους Κους, δεν προσβλήθηκε… και δεν κινδύνευσε… , όταν οι “ΑΝΤΙ-FA“, που “έστησε” / δημιούργησε η “CIA”, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” (Κλίντον και Ομπάμα), για ντόπια στις Η.Π.Α., αλλά και για διεθνή υπονομευτική των “Εθνών – Κρατών” δράση, επί μακρύ χρονικό διάστημα, έσπαγε, έκαιγε, γκρέμιζε, έδερνε, τρομοκρατούσε, κλπ, σε μια σειρά από αμερικανικές Πολιτείες, μετά την ύποπτη δολοφονία του μαύρου πορνοστάρ, από τον λευκό Αστυνομικό, επειδή αυτός “πήγαινε” με την γυναίκα του, γεγονός, που έφερε την δημιουργία και του “Κινήματος” “Black Lives Matters”, (από ποιούς άραγε), γεγονός που από μόνο του καθιστά ύποπτη την… δολοφονία!.. (8 χρόνια Πρόεδρος ήταν ο μαύρος Ομπάμα, δεν έλυσε τα όποια προβλήματα της Φυλής του);

Και φυσικά Κε… Μπάϊντεν, τρομοκράτες δεν ήσαν όλοι αυτοί, με τα καλυμμένα μάλιστα πρόσωπα! Τρομοκράτες ήσαν, όπως είπες, μόνον όλοι αυτοί οι Ρεπουμπλικανοί  με τις… “ανοικτές” μούρες, χθες!.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Έτσι, άραγε, μιλώντας, θα είσαι τάχα “ΕΝΩΤΙΚΟΣ”, ως Πρόεδρος, όπως λένε όλα τα “Παπαγαλάκια” σου /σας;

Και εμείς, απ’ εδώ, σου γράφουμε, επειδή ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να είμαστε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, πως ανάμεσα στους διαδηλωτές εισέδυσαν και κάτι καθίκια ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ, κάτι που φανερώνει περιτράνως ότι κανένα πραξικόπημα δεν υπήρξε, και ό,τι άλλη ανοησία είπαν τα “Παπαγαλάκια σας” στους λαούς του Πλανήτη μας!..

Σ’ αυτό άραγε, γιατί δεν αναφέρθηκες, όλως περιέργως,… “Mr President elect”… ; Αχαχαχαχαχα!..

Να μην ξεχνάμε ότι ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, καθ΄όλη την διάρκεια της θητείας του!.. Μήπως λοιπόν αυτοί ήσαν προβοκάτορες, Κε… Μπάϊντεν;

-/- 

“Βγήκαν”, ας το “πάρετε” και αυτό, και κάποιοι “λιωμένοι” της διασπασμένης και σε κρίση… Διασποράς μας, όπως πχ κάποιος… Έντι Ζεμενίδης, κλπ, και τόνιζαν και αυτοί τα ίδια! Ο Ζεμενίδης ειδικά, “έπαιζε”, σαν σε… ταινία!..

Προς πληροφόρησή σας:

H Γερουσία, η οποία χθες διέκοψε τις εργασίες της, λόγω των γεγονότων, κλπ, σήμερα (07-01-2021) συνεδρίασε και επισημοποίησε την νίκη Μπάϊντεν, με ψήφους 306 “Υπέρ” και 232 “Κατά”! Ο Μπάϊντεν θα είναι πια ο 46ος Πρόεδρος των Η.Π.Α., από τις 20-01-2021! “Πρώτα ο Θεός”!

O νυν Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, φέρεται δηλώσας ότι θα εγκαταλείψει τον “ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ” και δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομαλή διαδοχή, κλπ!

Μην το δένεται όμως κόμπο” αυτό, αφού όλη η ειδησιογραφία ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ και ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ από τα ΜΜΕ της “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ή αν θέλετε των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, που όπως γνωρίζετε είναι έννοιες… ταυτόσημες!.. Άρα, ΠΡΟΣΟΧΗ!..

Μάλιστα η… ΠΕΛΟΖΙ, η… ανάσα της Χίλαρυ, φέρεται να κάλεσε τον Αντιπρόεδρο Πενς να προβεί σε ενέργειες για την καθαίρεση του Τραμπ, (ενώ μένουν μόνον 13 ημέρες, μέχρι την “εγκατάσταση” του νέου Προέδρου), γεγονός που δείχνει ότι, όντας ΕΝΟΧΟΙ οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, λόγω της εκτεταμένης ΝΟΘΕΙΑΣ που ξέρουν ότι έκαναν, μαζί με το α/”ΒαθύΚράτος” που ήλεγχαν και ελέγχουν, λόγω κυρίως της μακροχρόνιας εξουσίας τους, αλλά και λόγω Τραμπ, που δεν ασχολήθηκε με το θέμα και το “πλήρωσε”, ΔΕΝ(!) είναι σίγουροι για το τί ακόμα μπορεί πιθανώς να πράξει ο Τραμπ, τον οποίον φοβούνται και υπολογίζουν πάρα πολύ, αφού είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”!..  

Αυτά, και θα τα ξαναπούμε σχετικά, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”!..

Ραντεβού λοιπόν, μετά τις 20-01-2021, όταν, και όπως μας λένε τα δημοσιογραφικά ντόπια σκουπίδια της “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”,  θα έχουμε επιστρέψει στην… ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ… τους!..

(Πλην συνταρακτικού γεγονότος! Τα έχουμε “πει” κα γράψει)!..

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ (το ξαναγράφουμε) ΟΤΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ:

  • Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ… ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ Α/”ΕΘΝΟΠΑΤΡΙΩΤΗ” ΤΡΑΜΠ,
  • ΟΙ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ -ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ- ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΗ, ΕΝΩ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΚΥΡΙΑ ΕΔΡΑ” ΤΟΥ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ”!..   

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ρε Καπραβέλε… εντατικολόγε! Μην βγαίνεις και τόσο πολύ πια στα Κανάλια! Γιατί; Όχι για τον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο, με τον οποίον όλοι οι Λοιμωξιολόγοι μιλάτε και απευθύνεστε σε εμάς, ως “πληρωμένοι -συνάμα- Υγειονομικοί τρομοκράτες”, αλλά διότι, ΑΝ(!!!) ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ, γιός του παλαιού ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ Α/ΓΕΣ, κάνεις, όπως εμείς εκτιμούμε, μεγάλο ΚΑΚΟ, στον στόχο του, κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον, να γίνει και αυτός Α/ΓΕΣ!.. “Λούφαξε” και λίγο λοιπόν, αν… !..

2. Οι παρά τον Κο Π-Θ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, (πχ εσύ Κε… Ρωμανέ), γνωρίζουν, “ναι” ή “όχι”, ότι χρησιμοποιείται το όνομά του και η φωτογραφία του, στο “ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ”, (και μάλιστα μία όπου εμφανίζεται αξύριστος, κλπ), από κάποιους (δεν ξέρουμε εμείς από ποιούς ακριβώς), οι οποίοι προσπαθούν να “εμπλέξουν” τον λαό μας στα “Bit-coin”, αν δεν σφάλλω; Εκτός αν ο Κος Π-Θ ασχολείται και(!) με τα “Bit-coin”, που δεν νομίζουμε!.. (Έχουν εμπλέξει τον Κο Γεωργιάδη, τον τραγουδιστή Κο Ρέμο και την σύντροφό του, τον Κο Πετρετζίκη, και άλλους…)!..

3. Καλά, ρε συ Οικονόμου και εσύ έχεις ένα “Ειδικό Βάρος”, ως δημ/φος, πράγματι! Τόσο μεγάλη ανάγκη έχεις από φράγκα, που πούλησες ρε και την Θρησκεία μας; Εκτός αν πραγματικά δεν ξέρεις ότι η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ έχει και την ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ως περίπου κατακλείδα της, εκτός αν πραγματικά είσαι και εσύ ΑΘΕΟΣ, αν όχι και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!

Είναι δυνατόν να λες, εσύ ειδικά, ότι είσαι ΠΙΣΤΟΣ, αλλά πως δεν θα πρέπει να κοινωνάμε, διότι κινδυνεύουμε, αφού παίρνουμε όλοι την ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, με το ίδιο κουταλάκι, όπως λέει ο Δερμιτζάκης; (Ξαναδές τί είπες στον δεσπότη Αθηναγόρα, αν και δεν χρειάζεται νομίζω)!

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΣΑΙ!.. Καλά η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, καλά οι άλλοι γνωστοί “δημ/φοι”, (Κομμούνια, αρκετοί Νεο-Φιλελεύθεροι, κλπ), αλλά και εσύ, ΠΟΥΛΗΣΕΣ βρε ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ μας, για τον “Παρά” και την όποια μελλοντική περαιτέρω δόξα;

4. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ”, ΚΟ ΚΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Α’, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ, ΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!..

5. Προς τον υπογράφοντα, ως “ΡΟΔΟ”!

α. Για τον Τραμπ και την… φιλία του με τον ΡΤΕ και για την συνημμένη υποτιθέμενη ανοχή του προς την… Τουρκία, θα γράψουμε ξανά, όταν θα αναφερθούμε στο πώς εισήλθε στο 2021 η Τουρκία! Στο άρθρο αυτό θα γράψουμε και για τα τελευταία… “κυκλοφορήσαντα” νέα στην Τουρκία, περί διενεργείας πιθανού “Πραξικοπήματος” από τις ΤΕΔ, και όλα τα συναφή και σχετικά!..

β. Επίσης, σύντομα, θα γράψουμε το αυτό και για την Ελλάδα!.. (Το πώς δηλαδή εισήλθε και αυτή στον 2021)!..

6.

Ραγίζει καρδιές η Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ο 24χρονος που τραυματίστηκε τα Θεοφάνεια είχε γίνει “δότης μυελού”, λίγες μέρες πριν!..

 

Ο 24χρονος Γιάννης παλεύει για τη ζωή του, μετά τον τραυματισμό που είχε τα Θεοφάνεια. “Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη”.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, συγκινεί σήμερα με το μήνυμά της και τις θερμές ευχές στο Γιάννη ο οποίος παλεύει για τη ζωή του. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Γιάννης είχε γίνει δότης μυελού των οστών στην “Ελπίδα”.

Διαβάστε, παρακάτω, το συγκινητικό μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη:

“Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη. Τον Γιάννη που μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής, σε έναν συνάνθρωπο του. Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Λίγες μόλις ημέρες αργότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ σκληρό παιχνίδι της μοίρας. Ο Γιάννης είναι ο νεαρός που έπεσε στην θάλασσα θέλοντας να τιμήσει τα Θεοφάνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Η σκέψη και η καρδιά μου είναι κοντά στον ίδιο, στους γονείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μόνη μου προσευχή η αγάπη που έχει μέσα του να γίνει η δύναμή του στον μεγάλο αγώνα που δίνει αυτή την ώρα”.

7. Ρε συ “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ”! Όταν τα… παιδιά σου με τις πολλές… ταυτότητες, αυτά του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” λέω, τότε που… κυβερνούσες δήθεν, όντας στην πραγματικότητα “Τοποτηρητής” του Σόρος στην χώρα μας (είδες, δεν γράψαμε “πολιτικός ρουφιάνος” του), είχαν μπει στο προαύλιο της Βουλής μας, τότε δεν ήταν κίνηση ή ό,τι άλλο σχετικό κατά της Δημοκρατίας μας, έστω… κατά το ήμισυ;

Κατά το ήμισυ… , αχαχαχαχαχα, αφού μπήκαν μέχρι το προαύλιο μόνον, πριν ο άντρας της Δούρου και Φρούραρχος τότε της Βουλής υποχρεωθεί να τους βγάλει έξω!..

Για πες!..

Μετά, που με εντολή τουΠΡΟΣΕΞΕ, διότι έχει σημασία- του ίδιου του ΠτΒ μας, Κου Βούτση, [προκειμένου να ξεφτιλίσει την Αστυνομία μας και να κάνει τα μέλη της να νοιώσουν μειονεκτικά, απέναντι στους… “Οδομάχους” σας (sic), ελληνικής και ξενικής καταγωγής], η “ΕΛΑΣ” τους μετέφερε σχεδόν… σπίτι τους, με τα σαπάκια, ακόμα τότε, περιπολικά της, μήπως η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” μας είχε, για λίγο έστω, … “πηδηχτεί”, από εσάς τους μεγάλους… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”, ρε κρυφέ “Κόκκινε Φασίστα”, ιδεολογία – “ρούχο” που εσύ και όλοι οι όμοιοί σου, δεν θα βγάλλετε ποτέ από πάνω σας, όσο και “Διεθνισμό” “Δυτικού Τύπου” να πουλάς και να πουλάτε;

Μόνον χθες, στις Η.Π.Α., είχαμε “προσβολή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”;

Τότε, στις Η.Π.Α., που “έγλειψες” πατόκορφα τον Τραμπ, ήσουν… “άλλος” και τώρα… “δρυός πεσούσης… “, κλπ, ρε πολιτική ξεφτίλα, πάλι… “άλλος”;

Για τα 4* τελικά θύματα και τους 52 δηλωθέντες τραυματίες, χθες στις Η.Π.Α., θα πεις κανένα λόγο συμπαθείας, όπως κάνετε πάντα εκεί στο Κόμμα σου, όταν εδώ η “ΕΛΑΣ” συλλαμβάνει “παιδιά” σου / σας; (Και τί δεν κάνετε δηλαδή, αλλά άστο)!.. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά επειδή είστε και… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, (“τί ώρα”;), εκτός από… ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, έναν ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ που “πουλάτε” τώρα τελευταία, στην “γραμμή” των σύγχρονων Ευρωπαίων Διαφωτιστών, Διαφωτιστών “του… κόλου”!..

Εκτός, αν μοιάζεις, σ’ αυτό, του… Πορτοσάλτε, που τον έχεις… εμμέσως επισκεφτεί σπίτι του 2 φορές έως τώρα!..Αχαχαχαχαχαχαχα!..

* Αυτοί είναι οι 4 νεκροί του Καπιτωλίου – Όλοι φανατικοί του Τραμπ και λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας

 

8. ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΣ Νο “1” ΤΗΣ “BION-TECH”, Ο “COVID-19” ΚΑΙ ΟΙ… ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ “ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΖΟ”, Η ΕΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ “ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ”! (ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ! 15 ΗΜΕΡΕΣ “Λ. ΝΤΑΟΥΝ” ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΕΚΕΙ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΧΙ 5 ή 10 ΗΜΕΡΕΣ ή 20! 15! ΜΕΧΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΟΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ “ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ” Ο ΝΕΟΣ… ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ΜΠΑΪΝΤΕΝ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!.. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ “ΒΓΗΚΑΝ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑ… , ΤΑ “ΣΚΥΛΙΑ” ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, Η ΔΟΤΗ “Π-Θ” ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΡΚΕΛ, Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ, ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ(!!!), ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!..

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (ΤΟΝ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ (ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ “BION-TECH“)! “ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ”, (ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ή ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ), ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΩΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!..

ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ Γ’ Π. Π., (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ), ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΡΚΟΥΔΑ”, Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΑ… ΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΙ… “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!..

9. 

Hitler was right on one thing,’ says GOP congresswoman at pro-Trump rally

By JNS

Rep. Mary Miller (R-Ill.), who was sworn into office on Jan. 3, told a crowd of protesters outside the Capitol on Tuesday that “Hitler was right on one thing.”

In front of a crowd of supporters of President Donald Trump, Miller said, “Hitler was right on one thing: He said, whoever has the youth has the future. Fill your children’s minds with what is true and right and noble, and then they can overcome evil with good because they can actually discern between what is evil and what is good.”

Margot McGowan Staebler, a law student at Michigan State University, posted the video on Twitter of the freshman congresswoman making the remark.

Jewish groups immediately censured Miller’s remarks.

10. 

Netanyahu: ‘Rampage at Capitol a disgraceful act – must be vigorously condemned’

By Paul Shindman, World Israel News

Prime Minister Benjamin Netanyahu condemned the storming of the Capitol building in Washington, D.C. on Thursday. He was joined by other Israeli politicians who expressed shock at the incident.

“For generations American democracy has inspired millions around the world and in Israel. American democracy has always inspired me,” Netanyahu said at a press briefing with visiting U.S. Treasury Secretary Steven Mnuchin.

“Lawlessness and violence are the opposite of the values we know Americans and Israelis cherish. The rampage at the Capitol yesterday was a disgraceful act that must be vigorously condemned,” Netanyahu said.

“I have no doubt that American democracy will prevail – it always has,” Netanyahu said. He didn’t mention President Donald Trump by name during his comments. Netanyahu has previously tiptoed around comments regarding Trump, whom he considers a close ally.

Earlier, Foreign Minister Gabi Ashkenazi, condemned the incident and said he was sure that the United States will continue on its democratic path.

“I was shocked to see last night’s attack on the US Congress, the stronghold of world democracy, and I strongly condemn it,” Ashkenazi tweeted. “Since its independence, America, our great and true friend, has been a beacon of democracy, and stood for the values of freedom, justice and independence”.

“I am sure that the American people and their elected representatives will know how to fend off this attack and will continue to defend the values on which the United States was founded,” Ashkenazi said.

As the events unfolded Wednesday evening Israel time, all three of Israel’s main television news channels interrupted their programming to provide live coverage, prompting Defense Minister Benny Gantz to tweet that Israelis were pained by what they were watching.

“The pictures from Washington hurt the hearts of everyone who believes in democracy,” Gantz tweeted. “I did not believe I would see such pictures in the most powerful democracy in the world. This is proof that before political rivalry, we must agree on the rules of the game: Maintaining the rule of law, respecting democratic procedures and respectful discourse. I hope the horrific event comes to an end soon, and without any casualties.”

“The violent rioters in Washington seek to shatter the foundations on which every democracy is founded,” tweeted Justice Minister Avi Nissenkorn. “All leaders of the democratic world must now stand in a unified voice against incitement and incitement and alongside the stability of the rule of law.”

Opposition leader Yair Lapid of the Yesh Atid Party tweeted his hope that the situation would be quickly resolved and America resume its role as the world’s number one democracy.

“I’m deeply saddened and shocked by the images from the United States,” Lapid said. “My thoughts are with all my friends in Washington tonight. We hope to see order restored and the transition of power completed. America needs to go back to being a role model for democracies across the world.”

Knesset member Gideon Saar, who broke away from Likud last month to run against Netanyahu in Israel’s upcoming national election, expressed his relief that the situation had been resolved.

“It was sad to see pictures from Washington last night. Order has been restored and I am sure there will be an orderly transition of power in the United States, our greatest friend in the world,” Saar tweeted. “The events serve as an important reminder of the dangers of polarization and extremism in society. We must never take democracy and its institutions for granted.”

Knesset member Ahmad Tibi of the predominantly Arab Joint List tweeted that Trump and Netanyahu influenced each other.

“We should remember who Trump’s Siamese twin has been in the last four years. Netanyahu’s complete identification with Trump will return like a boomerang,” tweeted Tibi, who also posted an image of the Statue of Liberty covering her face and adding his cynical assessment that “the United States will invade the United States to establish democracy.”

Tamar Zandberg of the left-wing Meretz Party cautioned that the events in Washington could also happen in Jerusalem.

“The attempted coup in the United States is driven by the feeling that Trump has planted rioters as if his victory is a law of nature or a divine commandment that no democratic vote can change,” Zandberg tweeted. “Here in Israel, too, a large part of the right thinks that democracy works in only one direction. So I want to believe no, but you can not be sure it will not happen here too.”

“Hitler wasn’t right on anything — and invoking his name in this or any other context is wildly offensive & disrespects the millions who perished due to the Nazis’ hateful, genocidal regime. An apology is the least you can do for your constituents & our country,” tweeted Anti-Defamation League CEO Jonathan Greenblatt.

In a statement, World Jewish Congress executive director Betty Ehrenberg said: “Hateful rhetoric like this is unacceptable from an elected official chosen to stand up for freedom, democracy and equality. Shame on Cong. Miller.

EN TΩ ΜΕΤΑΞΥ (ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ), ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟ “ΣΚΛΗΡΟ” “ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ”, ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!..

ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

11.

After Iran warned the U.S. not to fall into Israel’s “trap,” an Israeli official dismissed Tehran’s “nonsense.”

On the first anniversary of the assassination of Iranian Quds Force commander Qasem Soleimani bu the United States, Iran’s Foreign Minister Javad Zarif sent a warning to the United States to not fall into Israel’s “trap” bu an alleged Israeli plan to provoke a war through US forces in Iraq.

He vows Iran will retaliate against “American mischief.”

Israel called the tweet “nonsense” and added that it actually is Israel who must be on alert from attacks from the Islamic regime.

Ακολουθεί το “ΒΙΝΤΕΟ“:

-/-