18 Σφαίρες από… 45-άρι!!!

45άρι m1911_01

                                             Σφαίρες; Ναι και μάλιστα από 45 – άρι! Διαβάστε λοιπόν!

1. “Κλείστε τα σύνορα τώρα”!

… Και επειδή η Κ/Β εκτελεί εντολές ξένων, συμβατές με την ιδεολογία της, (γι’ αυτό και παρουσιάζεται τόσο… λειτουργική και ενθουσιώδης στην υλοποίηση του “σχεδίου Ισλαμοποίησης” της Ελλάδος, όπως και δεινή στην προπαγανδιστική και συνάμα αισχρή κατασυκοφάντηση όλων των διαφωνούντων μ’ αυτήν, ως Χρυσαυγιτών, Εθνικιστών, Φασιστών, κλπ), η όλη προσπάθεια θα πρέπει να αναληφθεί από την “Εθνική Αντιπολίτευση” (υπάρχει;) και συγκεκριμένα, απ’ όποιο Κόμμα θέλει την διατήρηση της Ελλάδος, καθώς και την ειρήνη στην χώρα μας!

Ο Π-Θ Τσίπρας, από το 2015, γνώριζε τα πάντα τα σχετικά με τους πρόσφυγες και γενικά τους λαθρο-πρόσφυγες, καθώς και για τη σχέση, (όπως αυτή -αρνητικά- θα εξελιχθεί), του “Προσφυγικού” με τα ελληνικά “Εθνικά Θέματα” και μάλιστα, όχι απλώς τα επικρότησε όλα, αλλά και τα είχε -τη εντολή- οργανώσει, όπως αποδείχθηκε από τα έγγραφα κλπ των Δικαστηρίων και κυρίως από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας! (Προς τα τέλη του 2015).

Αν δεν γίνει το παραπάνω, αν δεν κλείσουν δηλαδή τα σύνορα τώρα, (όχι πως δεν κινδυνεύουμε τώρα να χάσουμε την ειρήνη), αλλά θα είναι θέμα χρόνου, να αρχίσει ένας εσωτερικός ένοπλος πόλεμος μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, (θα επιχειρήσουν πρώτα να οργανώσουν Κόμματα, όπως αλβανικό, τουρκικό, μουσουλμανικό, χωρίς αυτό όμως να αποτελεί “ικανή και αναγκαία συνθήκη”), όπως ακόμα και μεταξύ Σούνι και Σίϊ, και στα νησιά μας και στον ηπειρωτικό χώρο, πόλεμος που θα είναι υποκινούμενος “απ’ έξω”!

Στο σημείο αυτό θα… “παίξουν τα ρέστα τους” οι “αζάν προβοκατέρ”, οι οποίοι τελούν “εν αφθονία” στην χώρα! (Με πρώτο στόχο στη Θράκη μας και ακολούθως στα μεγάλα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά).

Μετά από τη δημιουργία όλης αυτής της κατάστασης, “παίζεται” το αν θα επέμβει στρατιωτικά στην χώρα το ΝΑΤΟ ή όχι, ως ο “ειρηνοποιός”! Προσωπικά νομίζω όχι, διότι θα αφήσουν -επίτηδες- να οδηγηθούν τα πράγματα στο έσχατο σημείο, λόγω του μίσους των εντολέων τους “για παν ελληνικόν”!

Εκτιμάται ότι ΔΕΝ θα αργήσει να γίνει το παραπάνω (ας ευχηθούμε ασφαλώς να μην γίνει τίποτα) και αυτό θα είναι η ίσκα που θα οδηγήσει άμεσα σε έναν ιδιότυπο εμφύλιο σπαραγμό, στον οποίο θα πρωταγωνιστήσουν αρχικά κυρίως “τα ελληνικά πολιτικά άκρα” ενισχυόμενα και με ξένους (οι “Χρυσαυγίτες” έχουν ήδη εντάξει στις τάξεις τους Αλβανούς 2ης γενιάς, με αλβανική συνείδηση, ενώ το ΚΚΕ και ο “ΑΝΤΑΡ-CIA” έχουν από τώρα ως μέλη τους Πακιστανούς, Αφγανούς, κλπ) και τέλος θα ακολουθήσουν άπαντες, οι ζώντες στην Ελλάδα!..

Η “επόμενη ημέρα” του εμφυλίου, ή μέσα σ’ αυτόν, όπως είναι πιο πιθανό, θα γίνει και η -με εντολή- τουρκική εισβολή στη Θράκη! (Εκεί είναι η ΚΠ των ΤΕΔ, σε συνδυασμό με αποβατική ενέργεια στη Λέσβο, η οποία, “υπό μία έννοια”, τελεί ήδη “υπό κατάληψη”! Έχει εξηγηθεί το “γιατί” στο “σάϊτ” αυτό)!

Η “Ισλαμοποίηση” της Ελλάδος, ήτοι η διάλυσή της, δεν μπορεί να περάσει ομαλά, και να αφεθεί σε βάθος χρόνου, ώστε να κυριαρχήσει αρχικά πληθυσμιακά και στη συνέχεια και… κρατικά το Μουσουλμανικό στοιχείο, όπως είναι ο έξωθεν σχεδιασμός και όπως “το πάει”, (χωρίς να το καταλαβαίνει;) η Κ/Β “ΣΑΝΕΛ”. Αφομοίωση με Μουσουλμάνους δεν μπορεί να γίνει, δεν υπάρχει αυτό! Οι Μουσουλμάνοι δεν γίνονται Χριστιανοί! Αν γίνουν τους σκοτώνουν οι δικοί τους! Σε ό,τι αφορά το αντίθετο, οι Χριστιανοί θα πρέπει να γίνουν Μουσουλμάνοι για να γίνουν αποδεκτοί απ’ αυτούς! Πόσοι Χριστιανοί λέτε να αλλαξοπιστήσουν;

Αυτό έγινε και επί Οθωμανοκρατίας και έτσι ζήσαμε και φτάσαμε έως εδώ, ως Έλληνες! Όσοι θέλησαν να ζήσουν,  αλλαξοπίστησαν και έγιναν Μουσουλμάνοι.  50 εκ. Ελλήνων, μέσα σε 200 χρόνια, αναφέρει ο Βρυώνης, ότι έγιναν σε Μ. Ασία και Βαλκάνια Μουσουλμάνοι, για να επιβιώσουν! Εμείς, οι σημερινοί Έλληνες, είμαστε απόγονοι Ελλήνων που δεν λύγισαν, πολέμησαν και μας ελευθέρωσαν, διατηρώντας ακέραιες τη θρησκεία μας, τη γλώσσα μας και την Ιστορία μας, με πρωταγωνιστή τον Κλήρο! Γι’ αυτό και η αντεθνική νεο-κομμουνιστική, αλλά η και ξενική προπαγάνδα της νέας Τάξης, που όλοι ξέρουμε ποιοί είναι από πίσω της, “κτυπάνε” στα σημεία αυτά! Νεοταξίτες και νεοκομμουνιστές ταυτίζονται στο σημείο αυτό, όπως και σε πολλά άλλα ασφαλώς! (Οι παλαιοκομμουνιστές είναι γνωστοί και δεν χρήζει αναφοράς η περίπτωσή τους).

Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” πριν φύγει, σας είχε γράψει και σενάρια… Θα θυμάστε!.. Δεν μελετάτε όμως!..

Έτσι, οι Έλληνες, ή θα αποδεχθούμε την κατάσταση, όπως μας την επιβάλλουν τώρα οι ξένοι με τους “ΣΑΝΕΛ”, θα ζήσουμε μερικές 10ετίες και θα πεθάνουμε, ή θα πεθάνουμε άμεσα, αν αντιδράσουμε! Αυτός είναι ο σχεδιασμός και θα προσέξατε ότι και στις  2 περιπτώσεις η κατάληξη είναι ο ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ! Βέβαια δεν ξεχνάμε ποτέ, πως “ΆΛΛΑΙ ΜΕΝ ΒΟΥΛΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΟΣ ΚΕΛΕΥΕΙ”!!!

Αν η Αντιπολίτευση λοιπόν δεν ενεργήσει ΤΩΡΑ(!), θα είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ σε όσα τραγικά συμβούν στην χώρα, εκτιμώ βραχυμεσοπρόθεσμα! Θα λογοδοτήσει σίγουρα και αυτή στο μέλλων!

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι επίσης, (η αυτοαποκληθείσα… 4η Εξουσία), αν όχι όλοι τους, μας παρουσιάζουν σχετικά με τους “λάθρο” και τους πρόσφυγες και με τον χειρότερο προπαγανδιστικά τρόπο, μόνον τον… ανθρωπισμό, κάνοντάς μας και μαθήματα… Ουμανισμού! (Το ίδιο είναι, αλλά πρέπει, καταλαβαίνετε, να χρησιμοποιούμε τη λέξη που οι αυτοβαφτισμένοι “διανοούμενοι”, ουσιαστικά διανοούμενοι “του… κόλου” της Αριστεράς, χρησιμοποιούν)! Κάποιοι πιθανώς δημοσιογράφοι, που κάνουν απλώς εκπομπή των… απόψεών τους στο πόπολο, να μην είναι φερέφωνα και τόσο να… “βλέπουν”, αλλά την “μεγάλη μελλοντική εικόνα” της ελληνικής… κατάρρευσης, (“κατά το εύηχον”), θα βρεθεί άραγε κανείς Δημοσιογράφος να την αναπτύξει στο δύσμοιρο ελληνικό λαό; Θα τον “ξυπνήσει” κανείς ή θα πάει αυτός στον… άλλον κόσμο μέσα στον… βαθύ ύπνο, στον οποίον επιτηδείως τον έριξαν;

Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” εδώ, είχε αναφερθεί και με αριθμητικούς μάλιστα υπολογισμούς*, (γυρίστε πίσω και διαβάστε), καθώς και με χρονικές εκτιμήσεις, στο πότε οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στον τόπο τους, καθώς και στον αριθμό των αλλοθρήσκων (έχει τη σημασία του) ξένων και γενικά των ξένων τα επόμενα χρόνια! Είχε επίσης αναφερθεί και στο ρόλο της ελληνικής Κ/Β, ενώ είχε αναφερθεί και στο “δέον γενέσθαι”, όπως πχ στο να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, κλπ , όταν ακόμα δεν είχε αποκαλυφθεί, στους πολλούς, ο… δοσιλογικός ρόλος των Κυβερνώντων, που έχουν τις “πλάτες” των “Διεθνών Εβραίων”, οι οποίοι σχεδίασαν ό,τι ζούμε. (Είδατε άλλωστε και σε τί ενέργειες προέβησαν οι της “Ύπατης Αρμοστείας” στα νησιά μας, την 21-03-2016 / Δεν θέλουν αυτοί “ανοικτά σύνορα”, αυτοί θέλουν τελείως “τρύπια σύνορα”, το πλήρες… “διαλαλά”).

Οι Κομμουνιστές ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, καταλάβετέ το! Μισούν Ελληνισμό και Ορθοδοξία! Έτσι τους έμαθαν και τους ελέγχουν το νου, μέχρι του θανάτου τους! (Διαβάστε το “ΜΥ και Έλεγχος του Νου”)! Γι’ αυτό και ο Τσίπρας “γελάει” με τον Καμμένο, τον οποίον θεωρεί “πολιτική του θεραπαινίδα”!.. Η περίπτωση Καμμένου σαφώς απαιτεί ψυχαναλύσεως, αλλά δεν είναι της παρούσης, όπως ασφαλώς ψυχανάλυση απαιτεί και η “παρά φύσιν” σύζευξη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που έβγαλε το… άρωμα (κοκο) ΣΑΝΕΛ! 

Προχωράμε!

Κε Τράγκα! Μην συγκρίνετε τον Ιωαννίδη, με τον Τσίπρα, λέγοντας “Μην γίνετε Ιωαννίδης Κε Τσίπρα”! Ο Ιωαννίδης ήταν -κατ’ ελάχιστον- πολιτικά αδαής, εγκεφαλικά “λίγος”, υπερβολικά εύπιστος στον γυναικάδελφό του μεγαλο-Εβραίο Ιατρό, ιδιοκτήτη του “Κυανού Σταυρού” και ντόπιο μεγαλοπράκτορα των Ισραηλινών, και εθνικά ήταν “τα μάλα”… ονειροπόλος! Προδότης δεν ήταν, κρίθηκε έτσι –και ορθώς– εκ του αποτελέσματος!

Την ευπιστία του την ενίσχυσε “τα μέγιστα” το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί, όπως του είχαν υποσχεθεί, για τους γνωστούς τότε λόγους τους, έριξαν τον Παπαδόπουλο, δια των πρακτόρων τους και δια των Ισραηλινών Κομάντος που ήλθαν στην Αθήνα, για 2η φορά μετά το 1967, το Νοε του 1974 και ως Έλληνες Αστυφύλακες έδρασαν, σκότωσαν, κλπ και τον “έστησαν”, μετά το Πολυτεχνείο, ως το νέο Δικτάτορα! Οπότε θα είπε -βλακωδώς- ο “Αόρατος” φαντάζομαι πως “και πάλι θα κάνουν οι Εβραίοι ό,τι μου είπαν, θα μου δώσουν την Κύπρο”!.. Τόσο βλάκας ήταν και τόσο ανιστόρητος!

Δεν επεδίωκε και δεν ήθελε την εθνική Κ/Φ, άσχετα αν την δημιούργησε και η ΕΛΛΑΣ απώλεσε, και πάλι μετά το 1922, εθνικό έδαφος στην Κύπρο! Τον παγίδεψαν και έτσι η ελληνική Ιστορία τον κατέταξε στους προδότες και στην αιώνια εθνική χλεύη!

Ο Κος Τσίπρας απ’ την άλλη, ασφαλώς και δεν θέλει “εθνική Κ/Φ”, δεν θέλει αίμα, κλπ αλλά απλώς, λόγω ιδεολογίας, σφόδρα επιθυμεί και επιδιώκει την ολοκληρωτική αλλαγή των ελληνικών για 3.000 χρόνια… πραγμάτων! Είναι το ίδιο με τον “Αόρατο” Κε Τράγκα; Δεν νομίζω, τί λέτε; Ο “συνειδητός” Τσίπρας θέλει ασμένως να δημιουργήσει την Ελλάδα των … ονείρων του! Το μόνο ερώτημα (με ό,τι αυτό σημαίνει) είναι αν αντιλαμβάνεται ή όχι, ότι αυτό θα γίνει, αν γίνει, μόνον με αίμα! Ως Κομμουνιστής δεν γνωρίζει -λέτε- ότι όλες οι “εκ θεμελίων” αλλαγές ιστορικά έρχονται μέσα από ωκεανούς αίματος; Μάλλον το γνωρίζει! Άρα Κε Τράγκα τί μπορεί να είναι ο Αλέξης; Δεν μπορούν να γραφούν όλα, ακόμα και εδώ, διότι οι Χούντες είναι… κακές και δη οι αριστερές!

Τέλος, όσοι παρουσιάζουν τον Μουζάλα ως καλό Υπουργό κλπ είναι ή ύποπτοι ή βλάκες! Ο Μουζάλας είναι ασφαλώς καλός Υπουργός για “τους δικούς του”, τους ομοϊδεάτες του, διότι λειτουργεί στην κατεύθυνση “καθαρά” της “Ισλαμοποίησης” και γι’ αυτό η κυβερνητική προπαγάνδα πέτυχε, αφού τον… εξυμνούν μέχρι και οι πολιτικοί του αντίπαλοι! (Και οι μη αφελείς αυτών)!..

Την… Ισλαμοποίησή μας (το σχέδιο δηλαδή που εκπόνησαν κατά της Ελλάδος οι “Διεθνείς Κυβερνήτες”) είναι που στηρίζουν και οι Μέρκελ – Σόϊμπλε! Αυτό εννοούν, όταν ομιλούν για “στήριξη” προς την Ελλάδα, όταν συγχαίρουν τον Κο Τσίπρα, κλπ!

Μας έχουν ήδη “πετάξει” από την Ευρώπη, μας μετέτρεψαν, ό,τι και να λένε οι ίδιοι ή τα όργανά τους εδώ στην ημεδαπή, σε ένα “κρατικό περίκλειστο”, αφού, με δεδομένο ότι έχουμε από Ανατολάς, Δυσμάς και Νοτίως θάλασσα, μας έκλεισαν και τα προς Βορρά σύνορά μας, με τις εντολές που έδωσαν για δημιουργία φρακτών και λοιπών εμποδίων στα πρώην πεινασμένα Κομμούνια και νυν παπουτσογλείφτες τους, έχοντάς μας έτσι μετατρέψει σε… “δοχείο απορριμάτων” ανθρωπίνων ψυχών, και συγκεκριμένα Αφρο-Ασιατών Μουσουλμάνων και μάλιστα, με τις επικρατούσες τραγικές ανθρωπιστικές συνθήκες των… ανθρωπιστών Ελλήνων κυβερνώντων, σε “δοχείο απορριμάτων” “παλιοτουαλέτας”, που τον αναστολέα του δοχείου τον πατάνε, καθημερινά πια και καθ’ όλο το 24ωρο, οι Τούρκοι, οι οποίοι σηκώνουν το καπάκι και ρίχνουν μέσα κάθε είδους “σκουπίδια”, (στέλνουν και θα στέλνουν καθημερινά), “σκουπίδια” γι’ αυτούς φυσικά, κυνηγημένους και μη Μουσουλμάνους Αφρο-Ασιάτες!..

Κανείς “κολασμένος” ή μη, δεν θα γυρίσει πίσω, πλην ίσως ελαχίστων, αφού θα ζητήσουν όλοι άσυλο στην χώρα μας! Άλλη διεθνής αλητεία και αυτή, αφού το ξέρουν αυτό οι Ευρωπαίοι σχεδιαστές του κάθε τι που συμβαίνει, ότι δηλαδή θα παραμείνουν στην Ελλάδα για πάντα τα άτομα αυτά, αφού, και πάλι, μετά από 50+ χρόνια ίσως να καλυτερεύσουν τα πράγματα στις χώρες τους και να θελήσουν τότε να… επιστρέψουν! Α ρε αλήτες!..

Γι’ αυτό και η Μέρκελ (σε ό,τι αφορά τον Γερμανικό ρόλο στο σχεδιασμό κατά της Ελλάδος) κάνει πως δεν καταλαβαίνει πως το “κλειδί” του “Προσφυγικού” το κρατάει ο ΡΤΕ… Δεν είναι λοιπόν μόνον τα ιστορικά πχ … φαντάσματα του Φον Ντερ Γκολτς Πασά, του Λήμαν Φον Σάντερς, και άλλων, δεν είναι μόνον “ο δρόμος προς Ανατολάς” του Βίσμαρκ, δεν είναι μόνον το όραμα της δια Τουρκίας και Β. Ιράκ… οδού Βερολίνου – Βαγδάτης!.. (Γι’ αυτό έστελναν, έστειλαν και θα στέλνουν οι Γερμανοί πράκτορές τους να εκπαιδεύουν τους Μπαρζανικούς “Πεσμεργκέ”). Είναι ότι παίζουν και αυτοί στο έργο “το Τέλος των Ελλήνων”! Δεν θα τους περάσει όμως τελικά! Θα τον θυμηθείτε τον “Έλληνα”!

– Αφήστε τέλος τα ψέματα εκεί στην Κ-Β! Το 2015 εισήλθαν στην Ελλάδα 800.000(!) ξένοι, Μουσουλμάνοι 99%, και το πρώτο μόνον 2μηνο του 2016, 120.000 με 150.000 άτομα! Επίσημα στοιχεία δικά σας! Γιατί λέτε για 50.000 άτομα μόνον, ρε ξεφτίλες; Γιατί κοροϊδεύετε τους Έλληνες ρεεεεεεε;

                                         “ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”!!! 

                                                                                    Η ΕΛΛΑΔΑ

          ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ

                                                                              ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ!!! 

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ) ΤΟΝΙΖΩ:

“TA ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ”! 

2. Καμιά ελληνική “οικονομική κρίση” δεν θα τελειώσει, (θα έλθουν πιθανώς και σύντομα, ως υποτιθέμενη… λύση, και οι “Ειδικές Οικονομικές Ζώνες”, για να κάνουν πιο εμφαντικές -bold- τις ελληνικές περιοχές – στόχους), αν δεν λυθούν εις βάρος της Ελλάδος όλα τα εθνικά θέματά μας, όπως το “Σκοπιανό” (τα Σκόπια να ονομαστούν “Μακεδονία” και να μπουν στο ΝΑΤΟ, διατηρώντας τον “αλυτρωτισμό” στο Σύνταγμά τους), το “Κυπριακό” (“χαλαρή Ομοσπονδία”, ήτοι “Συνομοσπονδία” και με χρονική προοπτική τουλάχιστον 20ετίας – 30ετίας για την απομάκρυνση των ΤΕΔ από το νησί), το “Ενεργειακό” στην Α. Μεσόγειο, ως… συνημμένο του Κυπριακού, (χονδρικά, τουλάχιστον το 1/4 του ενεργειακού πλούτου στους Τούρκους, αφού το άλλο 1/4 λογικά θα πάει στους Έλληνες και το υπόλοιπο 1/2 στους Εβραίους), το“Αιγιακό” μαζί με το “Ενεργειακό” σ’ αυτό (1/2 Αιγαίο τουλάχιστον, από πλευράς κυριαρχίας, στους Τούρκους και πιθανή ως στην Α. Μεσόγειο διαμοίραση του Αιγιακού ενεργειακού πλούτου) και τέλος καμιά ελληνική οικονομική κρίση δεν θα τελειώσει, αν δεν μπουν στην Ελλάδα τουλάχιστον 3 εκ/ρια Μουσουλμάνοι, ώστε προοπτικά αυτή να χαθεί!..

Η ορθόδοξη ΕΛΛΑΣ θα πρέπει να πάθει “ολικό εγκεφαλικό” (“FULL MARSH”) και μελλοντικά να εκτιμηθεί από τους γνωστούς κοσμοκράτορες το αν θα επιβιώσει σε… αναπηρικό καροτσάκι, δηλαδή, αν θα υπάρχει κολοβωμένη εθνικά και σε κατάσταση “αναμονής θανάτου”, ή όχι! Αν δεν ήμασταν στην Ευρώπη, θεωρώ σίγουρο ότι θα είχαμε ήδη πάθει ό,τι και οι Σέρβοι!

                                                                                 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ“!

                           ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ: “ΚΤΥΠΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ”!!!

3. Καμιά συμφωνία με τους Τούρκους ΔΕΝ θα υλοποιηθεί! Θυμηθείτε με! Προσχηματικά οι ντόπιοι προπαγανδιστές για να ενισχύουν τον… μισθό τους ή πιθανώς κάποιοι αφελείς εξ αυτών για να μας δείξουν την ιδεολογική τους… “τύφλα”, θα μας λένε διάφορα! Η ελληνική Βουλή δεν ψήφισε ακόμα ότι “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ”, όπως προβλέπει η συμφωνία! Γιατί δεν εκτελεί η Τουρκία αναρωτιόμαστε, ε;

Αυτό το σημείο είναι η επιτομή του ελληνικού ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΥ, της ΔΟΥΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, του νεο-ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ προς τους Τούρκους, με εντολή των Ευρωπαίων, οι οποίοι, οι αισχροί και τρισάθλιοι, ξέρουν, όπως και οι Η.Π.Α., ότι στην Τουρκία γίνεται της… “εκδιδομένης γυναικός, κλπ”!

Είμαι περίεργος να δω ποιοί θα ψηφίσουν στην ελληνική Βουλή ότι η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα, καθώς και να ακούσω τη σχετική συζήτηση! Κε Τσίπρα κανέναν σοβαρό σύμβουλο επί θεμάτων Τουρκίας δεν έχεις; Τί είναι αυτά… Εκτός αν το περάσετε έτσι, όλοι μαζί οι πολιτικοί οι δειλοί και άβουλοι, καταλάβατε, “νύκτα”!..

Ο Π-Θ είπαμε, δεν ενοχλείται, αφού … “ζει το όνειρό του”, (έβαλα τη λέξη “όνειρο”, όπου “μύθος”), όπως έλεγε και η γνωστή διαφήμιση, νομίζω!

Σημειώνω ότι μόνον οι Βούλγαροι θεωρούν την Τουρκία “ασφαλή χώρα”!

Οι Ρώσοι, σημειώστε, ότι δεν θα στείλουν 2 ομάδες τους, στο γυναικείο “Final Four” καλαθόσφαιρας, που ήταν να γίνει στην Πόλη, ενώ ιταλική ομάδα δεν θέλει να πάει στην Άγκυρα, αλλά θέλει να παίξει τη ρεβάνς σε τουρκικό μεν γήπεδο, αλλά σε ουδέτερο δε, και όχι στην τ/πρωτεύουσα! Και όλα αυτά επειδή η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Απλά θυμίζω για την… ασφαλή χώρα Τουρκία, ότι η ΝΑ Τουρκία έχει μεταβληθεί σε ερείπια από τις συγκρούσεις των ΤΕΔ, με το ΡΚΚ, (ο ΡΤΕ υποσχέθηκε ότι σε 1 χρόνο από το τέλος των επιχειρήσεων στη ΝΑ Τ. αυτή θα ανοικοδομηθεί πλήρως / sic), θυμίζω ότι περίπου 1 εκ/ριο Κούρδοι (οι Τούρκοι λένε 700.000), έχουν μεταναστεύσει απ’ εκεί στη Δ. και άλλη Τουρκία, (το κράτος μάλιστα χρηματοδότησε τους περισσότερους από τους εσωτερικούς αυτούς Κούρδους μετανάστες, ώστε και όσοι δεν… επείθοντο, να σηκωθούν και να φύγουν από τον τόπο τους), θυμίζω ότι οι ΤΕΔ είναι, όπως και όλος ο κρατικός μηχανισμός, σε “κόκκινο συναγερμό”, λόγω ΡΚΚ και Συρίας (PYD), (οι ΤΕΔ, πλην των Ιρακινών, βρίσκονται “απλωμένες” και στα 980 χλμ των Τ-Σ συνόρων, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της “Αποκάλυψης”, όπως λέγεται, η ευρισκόμενη μεταξύ Αζέζ και Τσεραμπλούς, προσβάλλουν με πυρά ΠΒ τη Συρία / προσβάλλουν δηλαδή παρανόμως ανεξάρτητο κράτος, κλπ), θυμίζω ότι είχαμε, με διάστημα μερικών μηνών, (και τώρα πια, φαίνεται ότι μάλλον θα έχουμε με διάστημα μερικών ημερών), κτυπήματα τρομοκρατικά ή “τρομοκρατικά”, στο Σουρούτς, στο ΣΣ της Άγκυρας, στο Σουλτάν Αχμέτ στην Πόλη, στο Κιζιλάϊ (“Ερυθρά Ημισέληνος”) στην Άγκυρα, στη λεωφόρο “Ιστικλάλ” (“Ανεξαρτησίας”) στην Πόλη κλπ με εκατόμβες θυμάτων, Τούρκων και μη, ενώ τέλος η χώρα βιώνει μια οξύτατη πολιτική κρίση, με έναν ΠτΔ, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε Ισλαμο-Δικτάτορα, (για τα τουρκο-ισλαμικο-κεμαλικά δεδομένα πάντα / προσοχή να μην μπερδεύομαι τους όρους και τις έννοιες αυτές στην Τουρκία, όπως εμείς τις γνωρίζουμε στην Ευρώπη), έχοντας γίνει ο ΡΤΕ “κάρφος” στο μάτι της Δύσης!

Στην Τουρκία επίσης τώρα σοβούν άτυποι “μικροί εμφύλιοι”! Μέσα στο ΑΚΡ, (Γκιούλ – ΡΤΕ), μεταξύ των Ισλαμιστών γενικότερα (ΑΚΡ – FETÖ / Γκιουλέν), μέσα στο ΜΗΡ (Μπαχτσελί – Ακσενέρ), μέσα στο CHP, κλπ , το Κουρδικό -ουσιαστικά- Κόμμα HDP, [του οποίου για 8 βουλευτές, μεταξύ των οποίων και για τους 2 Συμπροέδρους Σ. Ντεμιρτάς και Φ. Γιουκσεκντάγ επιδιώκεται η άρση της ασυλίας τους, ώστε να δικαστούν και καταδικαστούν ως “τρομοκράτες”, ή ως “υποστηρικτές” τους, κλπ], το HDP λοιπόν ζητεί και διεκδικεί πια, με στεντορία φωνή, “Αυτονομία” και εντός ολίγου “Ανεξαρτησία” (ο Μουράτ Καραγιλάν, ο πρώην πολιτικός ηγέτης του ΡΚΚ και νυν στρατιωτικός ηγέτης του, ήδη το έπραξε δηλώνοντας “αποχωρούμε / ξεχωρίζουμε από την Τουρκία”, ενώ συνολικά πλέον οι Κούρδοι δεν αναφέρονται σε Τουρκική Δημοκρατία, αλλά σε… “Türkıyeli” κλπ, για όσους καταλαβαίνουν / σε Εθνότητες δηλαδή), και άλλα πολλά για να μην σας κουράζω, αλλά να μην ξεχάσω και μια “μαυρίλα συνωμοσίας” -σημειώστε την με σημασία- η οποία είναι σε εξέλιξη μέσα στις ΤΕΔ! Ίδωμεν!

Να μην ξεχάσω ότι και ο ΡΤΕ και ο Δαβίδ, “ο φίλος μας ο… Αχμέτ” δηλαδή, (όπως λέγαμε παλιότερα ο “Κουμπάρος” μας ο ΡΤΕ, ο “Ζεϊμπέκης” αδελφός Τζεμ, κλπ), σε διαγγέλματά τους στο λαό τους, “κήρυξαν πόλεμο στην (εσωτερική) Τρομοκρατία”, ακριβώς επειδή η χώρα τους είναι… ασφαλής! Αχαχαχαχα και πάλι αχαχαχαχαχα!

Τέλος του μηνός, στις Η.Π.Α., ο ΡΤΕ δεν θα γίνει τελικά δεκτός από τον Ομπάμα, (θα διεξαχθεί “Σύνοδος Κορυφής για τα Πυρηνικά” στις Η.Π.Α. και θα πάει και ο Τούρκος, αλλά το “γιατί” θα πάει, μην… μου το ρωτάτε), ο οποίος Ομπάμα τον απεκάλεσε τον ΡΤΕ, στον Αμερικανο-Εβραίο δημοσιογράφο Γκόλντμπεργκ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό “Ατλάντικ”, “αυταρχικό” και ουσιαστικά… ανεπαρκή και άρρωστο!..

Διαβάστε επίσης και πρόσφατες αναλύσεις των Αμερικανών, κυβερνητικών και μη, περί Τουρκίας, συμβούλων, όπως του Ντάνιελ Πάϊπς (Ρεπουμπλικανός, ημι-επίσημος περί Τουρκίας Σύμβουλος του Κόμματός του), του Χένρυ Μπάρκεϋ (Ομπαμικός Σύμβουλος), και άλλων (ξεφύγετε και λίγο από το “STRATFOR”) και θα δείτε ότι δεν σας τα γράφει μόνον ο “Έλληνας”…

Τέλος, η… “ασφαλής χώρα” Τουρκία παρουσιάζει έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών 522 δις $ Η.Π.Α. (περίοδος 2002 – 2015, σε 13 χρόνια δηλαδή), ενώ το έλλειμμά της σε 79 χρόνια (1923 – 2002) ήταν 57 δις $ Η.Π.Α. Δηλαδή, συγκριτικά, το έλλειμμα είναι 9 φορές πάνω τα 13 χρόνια του ΑΚΡ, σε σχέση με όλη την προηγούμενη περίοδο ύπαρξης της ΤΔ.

Ανέκδοτο: “Τουρκία ασφαλής χώρα”, αχαχαχαχαχα, όπως κάποτε λέγαμε “Αλβανός Τουρίστας”, κλπ.

ΥΓ. Ερώτηση 1η: “Οι ΤΕΔ θέλουν / τους συμφέρει (σχεδιαστικά / επιχειρησιακά εννοώ, ως προς την Ελλάδα) την / η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας”; Μάλλον όχι! Για σκεφτείτε λίγο και εσείς!..

        Ερώτηση 2η: Μήπως ετοιμάζεται κάτι από τις ΤΕΔ στην Τουρκία, για την Τουρκία “ανοιξιάτικα”;

4.  Για τους (όποιους) φίλους στην ΕΥΠ θυμίζω με σεβασμό και αγάπη:

      “Η ασφάλεια κάθε χώρας, δεν αρχίζει στα σύνορά της, αλλά έξω απ’ αυτήν“!

5.  Επιτέλους! Φωτιά στη σήραγγα του Μπολού (Βιθυνίας), έστω και από TIR!.. “Ξυπνάτε” οι… αναλυτάδες και οι… στοχοκαθοριστές!.. (Λογοπλασία! Όπως λέμε πχ “οδοκαθαριστές”, κλπ).

6.  Για τον Καρανίκα λένε… Εντάξει η κάθε εξουσία θέλει και τον καραγκιόζη της, (ας πούμε όμως ότι ο Π-Θ τιμά την φιλία), αλλά για τον Χριστιανο-Κομμουνιστή ψάλτη και Ιστοριοαναθεωρητή Κο Φίλη που είναι και Υπουργός της Παιδείας, που… μόρφωσε τα Ελληνόπουλα και θα “ενσωματώσει” τώρα μορφωτικά και τους Μουσουλμανόπαιδες …, (ευελπιστεί τουλάχιστον), για τον Κο Φίλη λέω, που κατέχει μόνον απολυτήριο Λυκείου, όπως λένε(!), γιατί δεν μιλάει κανείς; Μετά αν θα βγει ο Τσοχατζόπουλος και το “παίξει”… Πρύτανης θα έχει άδικο;

                                           Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!..

ΥΓ. Ισχύει και για τον Κο Φίλη, ό,τι και για τον Κο Π-Θ! Θα του ζητήσουμε συγγνώμη, αν μας αποδείξει ότι δεν είναι έτσι, όπως γράφονται, τα όσα γράφονται εδώ, στο ταπεινό αυτό blog.

7.   2.000+ Τούρκοι ανήκουν στις τάξεις του “ISIS”! Η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι τώρα στο Τσίζρε! Όχι, οι Τούρκοι δεν ξέρουν τίποτα Ευρωπαίοι υποκριτές, ούτε η ΜΙΤ, ούτε κανείς!.. Θυμάστε, ρε ξεφτίλες Ευρωπαίοι, πού ακριβώς πχ και σε ποιούς ήταν … νοσοκόμα η νεομνηστευθείσα κόρη του ΡΤΕ, Σουμεγιέ; Άϊ Σιχτίρ πια!.. [Η Σουμεγιέ θα παντρευτεί το γιο του Μπαϊρακτάρ, (ο πατέρας του βγήκε από το Νοσοκομείο, έγιανε η καρδιά του), τον Μπαϊρακτάρ που ασχολείται με τα ΜΕΑ, καταλάβατε, για τα οποία ΜΕΑ, το τελευταίο διάστημα, μας έπρηξαν οι Τούρκοι ότι “βγάζουν” και το “επιθετικό” (εξοπλισμένο δηλαδή) ΜΕΑ. Φαίνεται κάποιοι σκότωσαν, στο παρελθόν, τους… (2) λάθος Μπαϊρακτάρ…

Ό,τι και να βγάλετε Τούρκοι, τελικά “θα κάτσετε”!

8. Επειδή κανείς “Πατριώτης” δεν προέβαλε και δεν αναφέρθηκε στην ένωση των Κούρδων του ΡΚΚ, με 8 άλλες αντιστασιακές Οργανώσεις, μέσα στην Τουρκία, θυμίζω ότι δημιουργήθηκε πρόσφατα, μετά από συνάντηση στο Καντίλ, το:

          “Ενωμένο Επαναστατικό Κίνημα των Λαών” / “Halkların Birleşik Devrim Hareketi ” (“HBDH”)

Στόχος του Κινήματος, όπως δηλώθηκε, είναι “ο Κοινός Αγώνας κατά του Φασισμού” (Duran Kalkan), καθώς και “η Αντίσταση και η μη Παράδοση” (Τζεμίλ Μπαγίκ).

Το ΡΚΚ ενώθηκε με τις ακόλουθες 8 Οργανώσεις:

– TKP/ML, THKP-C/MLSPB, MKP, TKEP-LENİNİST, TİKB, DKP, “Devrimci Karargah”(“Επαναστατικό Στρατηγείο”) και MLKP.

9.  Κε Χαρίτο!

Ο Αρχιεπίσκοπος που σου είπε, με τον μετριοπαθή και ισορροπιστικό του λόγο, (πρέπει να το παραδεχθείς ότι οι ισορροπιστές των τσίρκων είναι Β’ Εθνική μπροστά του, όπως επίσης ότι σε αντιμετώπισε με… ουράνιο ηρεμία, που τρέλανε ακόμα και σένα τον… δάσκαλο του είδους), πως πρέπει να σεβαστούμε τη γνώμη των λαών της Ευρώπης, όταν τους έβγαλες όλους σχεδόν τους Ευρωπαίους ακραίους και εθνικιστές, όταν σου είπε πως δεν πρόκειται να υπάρξει αφομοίωση με τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες και “λάθρο”, όταν σου είπε πως δεν είναι κατάλληλη η ώρα (έστω και έτσι) για τζαμιά και Ισλαμοδιδασκαλίες (όχι έδρες σου είπε, αλλά… σεμινάρια) στα Πανεπιστήμια, κλπ, είναι Φασίστας;

Είδες επίσης, τί σου είπε για την εκκλησιαστική περιουσία, για τον χωρισμό “εκκλησίας – κράτους”; Πάπαλα και αυτή η… κομμουνιστική καραμέλα σας και μάλιστα όχι από τον… Φασίστα Χριστόδουλο, αλλά από τον… “δικό σας”, υποτίθεται, τον δημοκρατικό Ιερώνυμο!… (Μακάρι να χωρίσουν Κε Χαρίτε μας, ώστε να φανεί και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ της Εκκλησίας, ώστε να δείτε πού θα πάτε, από τον λαό τον ίδιο, όλοι εσείς οι κατ’ επάγγελμα “Δημοκράτες”! Θα αναπαυτείτε στην ιστορική λήθη! Γι’ αυτό δες πρώτα τί γίνεται πχ στη Γαλλία, στην Ιταλία, κλπ και μετά… “τοποθετήσου”)! Είδες τί σου είπε και για το “σύμφωνο συμβίωσης”;

Άλλα περίμενες Κε Χαρίτε να ακούσεις, αλλά ψάρεψες σε λάθος νερά, απολύτως καθαρά ασφαλώς, διότι ξεχνάς, ως νεο-Κομμουνιστής, (οι παλιοί ΚΚΕ-δες γνωρίζουν πολύ καλά όμως), ότι η Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία εφάρμοζε, εφαρμόζει και θα εφαρμόζει μόνον, όλα όσα ο Ιδρυτής της Κύριος ημών Ιησούς Χριστός δίδαξε, καθόρισε, διέταξε αν θέλεις!

Ο Ιερώνυμος δεν είναι Φαναριώτης, αλλά… δάσκαλός τους! Αχαχααχαχαχα! Λάθος τον εκτιμήσατε οι… “Δημοκράτες”! Ξέρει Εκείνος(!) γιατί τον έφερε στο τιμόνι της Ελλαδικής Εκκλησίας τώρα! Είσαι “μικρός” για να τα βάλεις, δημοσιογραφικά εννοώ, μαζί του! Έτσι, θεωρώ δικαιολογημένο τον όποιο… εμετό πιθανώς να έκανες μετά από τη συνέντευξη, από τη μεγάλη ζάλη που σίγουρα θα σου προκλήθηκε!

10. 21-03-2016: “Καλή Χρονιά” φίλοι Κούρδοι! Σας εύχομαι ΝΙΚΗ (!) κατά του οιονεί τουρκικού σκληρού Φασισμού και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στη δική σας Πατρίδα!!!

Αποδεικνύετε καθημερινά ότι οι λαοί που θέλουν να ζήσουν ΠΟΛΕΜΟΥΝ και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, και γι’ αυτό είσθε ΑΞΙΟΙ ΘΕΙΟΥ ΕΠΑΙΝΟΥ! 

Κάποιος φίλος Κούρδος, απο τους “σκληρούς”, όταν του ευχήθηκα, μου θύμισε ότι “δώσαμε τον Οτζαλάν στους Τούρκους”! Ίσως να το μάθατε! Ήταν πράγματι πολύ δεικτικός στο λόγο του, ας το γράψω έτσι! Του απάντησα ασφαλώς, κάνοντας αυτοκριτική θα έλεγα, ως Έλληνας!

Σήμερα και εδώ όμως, σας καλώ όλους τους Κούρδους αγωνιστές να σκεφτείτε και να προβληματιστείτε (και μην το δείτε ως … λεκτικό αντίβαρο), μήπως τα όσα τραγικά και κτηνώδη… που “τραβάτε” και υποφέρετε 10ετίες τώρα, από τους Οθωμανούς και από τους Τούρκους απογόνους τους, είναι “θεία τιμωρία”, για τα όσα τρομερά και φοβερά κάνατε σε εμάς τους Έλληνες το 1914 – 1915, το 1922, το 1955 και το 1974, ενταγμένοι στις Τάξεις των Μογγολικών Εχιδνών!..

Απαιτείται πλέον λήθη και νέα Συμμαχία μαζί μας φίλοι Κούρδοι, για όσους από εσάς τηρείτε ακόμα στάση, ας την πω “αμφισβήτησης”, των ελληνικών προθέσεων! Έχουμε σχεδόν κοινή Ιστορία, αν σκεφτεί κανείς ότι και η δική σας “πάει πίσω” 3.000 χρόνια, αν σκεφτείτε πως το Ερμπίλ, του σημερινού εξωμότη(;) Μπαρζανί, είναι τα ελληνικά Άρβηλα, του Μ. Αλεξάνδρου, κλπ! Ή όχι;

11.   Κε -τέως- Αρχηγέ της ΕΛΑΣ, Στρατηγέ Κε Οικονόμου!

– Επειδή είπατε, διότι έτσι πιθανώς να έπρεπε, δεν μπορώ να ξέρω, δεν είμαι / ήμουν μέσα στο μυαλό σας, στην Κα Κοσιώνη, την 22-03-2016, ότι δεν υπάρχουν τζιχαντιστικοί πυρήνες στην Ελλάδα, αλλά ούτε βεβαίως και εκτιμήσατε αν οι καλλιεργούμενες σήμερα συνθήκες στην χώρα δύνανται να δημιουργήσουν τέτοιους, (απλώς είπατε ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, κλπ), θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν έχετε ακούσει πχ για το ποιοί έκαψαν την Πελοπόννησο, πριν από μερικά χρόνια… Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ και εγώ(!) να σας γράψω, με στοιχεία αδιάστατα, αν υπάρχουν τέτοιοι πυρήνες στην χώρα μας, πού είναι, ποιοί είναι, πώς κινούνται, κλπ. Η ΕΥΠ θα ξέρει σίγουρα, μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί!

– Και επειδή φοβάστε μήπως ο Στρατός πάρει τη θέση της ΕΛΑΣ στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, σπεύδω να σας καθησυχάσω, αφού ο μέγας Σιωνιστής Γκουριόν ήθελε και “διέταξε” και οι σημερινοί Εβραίοι “εκτελούν” και “το πάνε” για μια διεθνή Αστυνομία! Οι Αστυνομίες δεν θα χαθούν, μην φοβάστε, με βάση ασφαλώς πάντα τους σχεδιασμούς των κοσμοκρατόρων, ενώ οι Στρατοί θα είναι εκείνοι που είτε θα εξαφανιστούν, είτε θα γίνουν Αστυνομία! Ίσως γι΄αυτό και ο “Ανδρέας”, που τόσο πολύ λείπει σήμερα η πατριωτική του πλευρά, να σας έδωσε και τους βαθμούς του Στρατηγού, όταν οι του Στρατού συνάδελφοί σας, φεύγουν ή “τους σουτάρουν”, από το βαθμό του Σχη…, ιδιαίτερα όταν εκτιμηθεί ότι θα είναι επικίνδυνοι για τα… χρυσά σας αστέρια!..Καταλάβατε!!!

– Αποβάλλεται λοιπόν από το “είναι” σας το “συντεχνιακό”, αν αυτό πιθανώς υπάρχει και “δείτε” το εθνικό!

12.   Ο… Άγιος, ο πολύς Πάπας, έστειλε συλλυπητήρια  στον ΡΤΕ για το συμβάν στην “Ιστικλάλ”! Εντάξει Ποντίφηκα επιτέλεσες το Χριστιανικό σου καθήκον! Μπράβο και γι’ αυτό, αλλά μπράβο και που χάϊδεψες και φούντωσες και πάλι την τουρκική αλαζονεία!!!

Όμως γιατί ούτε μια φορά δεν έστειλες συλλυπητήρια στον Κουρδικό λαό, που τον σφάζει, χρόνια τώρα, σ’ αυτό που λέγεται Τουρκία, ο νεο-Μογγολικός στρατός; Μια απάντηση ρε αιρετικέ υποκριτή;

Πάπα σου θυμίζω εγώ, ενώ θα έπρεπε κανένας Καρδινάλιός σου να το κάνει! 20 εκ/ρια Κούρδοι ζουν σήμερα σ’ αυτό που λέγεται Τουρκία! Τί έγινε; Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα γι’ αυτούς ρε;

13.  Είμαστε τυχεροί!.. Σωθήκαμε!!!

      Ο γιος του δήμιου των Ε/Κ Ραούφ Ντενκτάς, Σερντάρ Ντενκτάς, τώρα που στο “Κυπριακό”, οι Αναστασιάδης – Ακιντζί συζητούν τα περί “εγγυήσεων”, δεν θέλει να φύγει ο Τ/Στρατός από τα “κατεχόμενα” εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, διότι, όπως είπε, αν γίνει αυτό η Κύπρος θα… “Κρητικοποιηθεί”, θα γίνει δηλαδή, κατ’ αυτόν, ό,τι είχε γίνει και στην Κρήτη, ελληνική!.. Τί λες ρε λαμόγιο, τί λες; (Δεν είναι της παρούσης)! Μάλιστα ειρωνεύτηκε και εκείνους τους Τούρκους και Τ/Κ που λένε “ναι” να φύγει ο ΤΣ από την Κύπρο, αλλά να σχηματιστεί μια Τ/Κ Μχία (ή ΣΣ δεν θυμάμαι τώρα, νομίζω Μχία) με έδρα την κοντινή Μερσίνα και αν γίνει κάτι να επέμβει άμεσα!.. Καταλάβατε!..

   Αυτό  το  τελευταίο,  μου  θύμισε  λίγο τον… “Επίτιμο”, που είχε προτείνει την απόσυρση των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων από τα νησιά του Αιγαίου, με αντάλλαγμα την… “οπισθοχώρηση”, δεν θυμάμαι πόσα χλμ πίσω από τις Μικρασιατικές Ακτές, της Στρατιάς Αιγαίου… Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

14.  Τούρκοι!

      Σας προτείνω και εγώ, μετά από τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, να αφήσετε τα “τσιτάτα” και τα “μεγάλα λόγια” του Δαβίδ σας, τα περίφημα “Dik dur, eğilme” (“Στάσου όρθιος, μην σκύβεις”) και τα… “Bu milletin istikbalını korumaya canımız pahasına, her daim seferber olacağız” (“Ανά πάσα στιγμή θα είμαστε έτοιμοι να διαφυλάξουμε, με τίμημα τη ζωή μας, το μέλλον αυτού του Έθνους”) και να κάνετε ΤΩΡΑ(!) ό,τι σας έχει προτείνει εδώ ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, διότι οδηγείστε στη ΔΙΑΛΥΣΗ!!!

Ακούστε μας και ΑΛΛΑΞΤΕ πολιτική στάση και συμπεριφορά ΤΩΡΑ!!!

15.  Η Ρωσία, ουσιαστικά, δεν έφυγε από τη Συρία!

Άφησε το πολιτικό της στίγμα, ενίσχυσε τις στρατιωτικές της Βάσεις και θέσεις και “τραβήχτηκε” στα πάτρια, λόγω των επικειμένων ραγδαίων, κατά πολλούς, πολιτικο-στρατιωτικών εξελίξεων! Έτσι, επιχειρησιακά δεν θα βρίσκεται, αν γίνει κάτι μείζον, μεταξύ… “2 πυρών”, από τη θέση της θα θεάται όλο το πεδίο εμπρός της, και σχετικά με τις δυνάμεις της στη Συρία, στην χειρότερη περίπτωση, αυτές “θα πέσουν” ηρωϊκά, κάτι που ασφαλώς δεν θα γίνει και τόσο εύκολα, ενώ η νίκη θα είναι στο χέρι της (1,60 στο Στοίχημα για τους… τυχοδιώκτες της Στρατηγικής και της Πολιτικής, επειδή θα “παίζει” και στην έδρα της, άντε στη γειτονιά της, δηλαδή σε φιλικό της… γήπεδο)!

16. Απατεώνα Κε Ακάρ! Δεν κάνεις μόνον εσύ… ματσαράγκες στις ΤΕΔ! Ξέρεις!.. Πχ που άλλαξες, τώρα που έγινες Αρχηγός, τα προσόντα σου… Το είχε κάνει ακριβώς το ίδιο και ένας δικός μας τέως Α/ΓΕΣ, παλιότερα βέβαια!

Επίσης, δεν προάγεις μόνον εσύ τους δικούς σου, δεν βάζεις μόνον εσύ τους δικούς σου σε θέσεις “φιλέτο”, κλπ, κατάλαβες!.. Και εδώ στην Ελλάδα τα ίδια συνεχίζουν να γίνονται, έτσι έγινε και φέτος Κε ΑΚΑΜ, (στο γράφω για να πάψεις να ρωτάς, διότι εκτίθεσαι φιλαράκο), γι’ αυτό και ελπίζεις ρε Φουκαρά Ακάρ ότι θα μας καταβάλλεις, αλλά θα διαψευστείς, διότι σε αντίθεση με τις ΤΕΔ, η δική μας μεγάλη μάζα των στελεχών ΔΕΝ είναι όπως οι ανάξιες -κατά καιρούς- διαβρωμένες στρατιωτικές ηγεσίες τους, αλλά διακατέχονται από πατριωτισμό, ευψυχία και κυρίως από “Πνεύμα Εθελοθυσίας”, κάτι που στους δικούς σου λείπει, διότι όλοι ξέρετε το ποιόν σας!

Γι’ αυτό και τελικά θα ηττηθείς και θα διαλυθείς Κε Ακάρ με το Στρατό σου, όταν θα επιχειρήσεις εναντίον μας! Γι΄αυτό σκέψου το πολύ καλά, πριν ξεκινήσετε!!! Ζήτα να σου πουν για το “πάθημα της μαϊμούς” ή έστω για την “μαϊμού του … Κωλέττη”!

Περιμένουμε την δική σου Χούντα! Μήπως άργησες; Δεν κατάλαβα, πιο μάγκες από εσένα ήσαν ο Γκιουρσέλ, ο Μπατούρ, ο Εβρέν, ο Μπιρ, ο Μπουγιουκανίτ, κλπ;

17. Κε Ναύαρχε Τζέϊμς Σταυρίδη!

Μην δεσμεύεσαι τόσο πολύ για μη(!) μείζονα Ε-Τ συμπλοκή, δηλαδή για μη Ε-Τ πόλεμο! “Do you hear me Sir”?

– Θέλω να σε συγχαρώ, διότι λέγοντας στον άνθρωπό σας, μεγαλοδημοσιογράφο Κο Παπα-Χελά, ότι “οι Η.Π.Α. δεν θα χάσουν την Ελλάδα”, απέδειξες, και 1000 ΜΠΡΑΒΟ σου(!) γι’ αυτό, ότι πρώτα είσαι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ και μετά Έλληνας και ό,τι τυχόν άλλο! Το γεγονός αυτό που αποδεικνύει ότι έχεις ΗΘΟΣ(!), καταδεικνύει το “γιατί” οι Αμερικανοί σε τίμησαν κάνοντάς σε Δκτη του ΝΑΤΟ! Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για τους δικούς μας αμοραλιστές στην στρατιωτική μας ηγεσία, τους οποίους, όπως αντελήφθην, “πούλαγες και αγόραζες”! Μπορεί ο Θεός να σε έκανε “μικρό ως προς το δέμας”, αλλά σου έδωσε τεράστια ΚΑΡΔΙΑ – ΨΥΧΗ, ΝΟΥ και ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! Προσωπικά είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, που έλκεις την καταγωγή από την Ελλάδα, από το ΦΩΣ της ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ρε πατριωτάκι!!!

– Με την ευκαιρία διάβασε στο παρόν “σάϊτ” (Κε Αμερικανέ ΑΚΑΜ παρακαλώ…) την πρόταση για την Ελλάδα, που είχε κάνει ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” πριν φύγει για τον… 7ο Ουρανό, προβληματίσου και “κανόνισε” για την Ελλάδα σου(!), μιλώντας ακόμα και στον Ομπάμα, για τον σχεδιασμό των κοσμοκρατόρων εις βάρος μας!.. (Κατάλαβες)! Οι δικοί σας εδώ με διαβάζουν και μάλιστα “έστειλαν” το στίγμα μου και στην Αγγλία, για… παρακολούθηση και ανάγνωση!.. Το τί μπορεί πιθανώς να μου έκαναν, άστο Κε Ναύαρχε για άλλη φορά!.. Σφίξε την καρδιά σου και πες και 2 λόγια και σ’ εκείνο το δύσμορφο πλεγματικό ανδρόπλασμα τη Λαγκάρντ, που στη Γαλλία ήταν και λίγο… Μαφιοζίτσα, να μου επιτρέψεις να σου θυμίσω!..

– Τέλος, Κωσταράκος λέγεται και όχι Κωσταράκης! Είσαι μέγας “Γάτος”, αφού… “τσίμπησες” τον υπόψη Στρατηγό! Αυτός Ναύαρχε όχι μόνον Δκτης του Ευρωπαϊκού Στρατού θα έφτανε, αλλά και του Στρατού του Πλανήτη Άρη, αν υπήρχε!.. “Understood ?”

18.  Κε Π-Θγέ! “Κλείνω” με σένα τις… 45αριές!

Πες στον ΚΟΝΤΟΝΗ! “Κοντονή κάτω τα χέρια από τον “ΘΡΥΛΟ” “!

Ειδάλλως “θα φύγετε νύκτα” Κε Π-Θγέ”!

Ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει μεγαλύτερη δύναμη απ’ αυτή του μέντορά σας, του Κου Σόρος, Αλέξη μας! Άλλαξέ τον ΤΩΡΑ να σωθείτε!!! Πρόλαβε και “έφτιαξε” τη Ζάκυνθο (έδωσε λεφτά για το στάδιο του νησιού του νομίζω), αρκετά! Νομίζει ότι δεν έχουμε καταλάβει “πού το πάει”, ποιός είναι ο σχεδιασμός του, για την Ομάδα μας! Αρκετά πια με τον… “Σιόρ Διονύσιο”!.. Μάζεψέ τον! Από τον ΘΡΥΛΟ “θα πέσεις” και όχι πχ από το “Προσφυγικό”, ξέρω εγώ, κλπ ή ό,τι άλλο και “θα γελάει ο κόσμος”, “θα γελάει όλη η κοινωνία”!..

Δείξε ότι μπορεί να είσαι μεν, λόγω της οικογενειακής σας (και να με συγχωρείς) …ΧΟΥΝΤΟΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, (δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό) Βάζελος, (αυτό και κακό είναι και κυρίως τραγικό), αλλά πως είσαι -έστω- ΕΝΤΙΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ δε, και κυρίως ΔΙΚΑΙΟΣ!!! 

photo θρυλου

                                                                                        “ΧΑΙΡΕΤΕ”!

                                                                                        ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ. Εκεί στην ΕΥΠ πώς επιτρέπετε να εκθέτει εσάς και κυρίως την Υπηρεσία, εκείνος ο ανθρωπόμορφος… πελεκάνος, αυτός με την προτεταμένη κάτω σιαγώνα, σαν τα λελέκια, και με τις πολλές “πλαστικές μούρης”, καταλάβατε για ποιόν λέω, και να αναφέρεται από τηλεοράσεως και συνεχώς σε “νόμιμες ακροάσεις της ΕΥΠ”, κλπ. Χθες για 1η φορά τον είδα για λίγο, κάνοντας “ζάπινγκ”, και πήγα για εμετό αμέσως μετά, από την αηδία!

Πώς καταντήσατε έτσι την Υπηρεσία αυτή ρε, να ασχολείται με… μαλακίες;

Είναι δυνατόν να εκτίθεται η ΕΥΠ, σ’ αυτήν μάλιστα την τόσο δύσκολη εποχή, και μάλιστα με ιδιαιτέρως εξέχουσες… παπαριές;

Αυτός που τα έχει “πυροδοτήσει”, διαπράξει (νόμιμες ακροάσεις κλπ) και “δώσει” όλα αυτά, δεν καταλαβαίνει, (ενώ είναι τόσο έξυπνος), πως εκτίθεται, πως γίνεται “δεικτός”, έστω σε κάποιους; Τόσο μεγάλη εξάρτηση έχει από τον… Πόντιο, το αφεντικό του; Έτσι θα κτυπηθεί ο  Μαρινάκης, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και θα… κτιστεί η … Αγιά Σοφιά;

Η ΕΥΠ δεν ξέρει ότι γίνεται προσπάθεια να “κτυπηθεί” ένας πλοιοκτήτης του “CITY”, ο Κος Μαρινάκης συγκεκριμένα, με ό,τι αυτό σημαίνει, για όσους καταλαβαίνουν, (ακόμα και αλήθεια να είναι λέω εγώ, που δεν είναι, τα όσα θέλουν να του προσάψουν), και επιτρέπει στον εαυτό της να παρουσιάζεται ως έμμεσος κατήγορός του;

Η απάντηση ότι δεν είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε ή ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις αναφορές στις νόμιμες ακροάσεις, από τον Βαζελο-Αρειανό Θωμαϊδη, είναι για όσους δεν ξέρουν τί μπορεί και τί δεν μπορεί η ΕΥΠ όταν θέλει, αφήστε που αυτές θα έπρεπε να ακούγονται μόνον σε αίθουσες Δικαστηρίων και κατά την εκδίκαση των όποιων υποθέσεων!

Το πρόβλημα για την άνευ λόγου έκθεση της υπόψη Υπηρεσίας μεγενθύνεται νομίζω, όταν τα 2/3 της συσταθείσας αντι-Ολυμπιακής “Συμμαχίας”, του αντιπάλου του Κου Μαρινάκη δέους, όπως είναι γνωστόν, έχουν καταδικαστεί από τα Δικαστήρια της χώρας και το 1/3 του… δέους έχει κάνει και φυλακή για λαθρεμπόριο καυσίμων!..

Σε μια πιθανή “μάγκικη” ερώτησή σας, αν εγώ πχ ενδιαφέρομαι για την ΕΥΠ περισσότερο από τους υπηρετούντες, απαντώ πως ενδιαφέρομαι το ίδιο και έχω κάθε δικαίωμα και αναφοράς και κριτικής, με σεβασμό ασφαλώς, κλπ, διότι και η Υπηρεσία αυτή, όπως και οι ΕΔ, η ΕΛΑΣ κλπ είναι περιουσία του ελληνικού λαού, μέλος του οποίου είμαι και εγώ, και όχι τσιφλίκι του κάθε υπαλλήλου της, ή του κάθε Διοικητή ή Αρχηγού της, κλπ! Καταλάβατε!..

Με την ευκαιρία, η αναφορά στην ΑΓΙΑ, ΘΕΙΑ, του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ, είναι βαριά Ιεροσυλία και εκεί στην ΕΥΠ, οι σοβαροί ΑΕΚ(ι)τζήδες, πείτε το στο… Διοικητή, όπως αναφέρεται, της ΑΕΚούλας,  ώστε να αλλάξετε το όνομα του γηπέδου, που θα σας φτιάξει στην άλλη… ζωή!.. Μακάρι όμως να φτιάξετε γήπεδο, δεν θα είναι κακό…

Επίσης, ενημερώστε τους οπαδούς σας, ότι δεν πρόκειται για την Αγία Σοφία με τις 3 κόρες, τις Αγίες Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη, που οι περισσότεροι νομίζουν, αλλά για την ΘΕΙΑ του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ, η εκκλησία μας στην Πόλη! Θυμίζω η εκκλησία ΤΟΥ (!) στην Πόλη ΤΟΥ (!), όπου Τούρκοι θα ξαναγυρίσουμε, μην ξεχνιέστε! 

Τέλος, (σας βοηθάω), εκεί στην ΕΥΠ δεν υπάρχει κανείς βάζελος, ή Χανουμτζής επικοινωνιολόγος, (αφού ασχολείστε και με τα… σοβαρά αυτά θέματα), ώστε να σας πει ότι με την μούρη του υπόψη παρουσιαστή και 1 εκ/ρια δίκια να έχετε, “δεν θα τα βρείτε” ποτέ;

                                                                                             “ΧΑΙΡΕΤΕ”!

                                                                                                      – / –