Σύλληψη Των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών Στον Έβρο, Απ’ Τους Τούρκους!.. (Rebound)

Φίλοι μου!

1. Και το παιδί, ο… Χακαν-ούλης μας, δεν άντεξε και μίλησε! (Και σχετικά μίλησε πολύ γρήγορα, απόδειξη του “πόσο του έχουμε μπει στην μύτη”, οι Έλληνες)! Η “τουϊτερ-ιά” του Αρχηγού της ΜΙΤ, Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, σήμερα 03-03-2018, σχεδόν… κραυγάζει ότι η ΜΙΤ σχεδίασε τη σύλληψη των 2 Ελλήνων στρ-κών! Τους παγίδεψαν λοιπόν, ως φαίνεται, και έξυπνα τους “τσίμπησαν”, ώστε να… ισοφαρίσουν την Ε-Τ… ζυγαριά και να πάνε σε αίτημα ανταλλαγής των 2 αυτών Ελλήνων στελεχών, με τους 8 Τούρκους, φερόμενους ως Γκιουλενιστές, Αξκούς, που ευρίσκονται, έχοντας ζητήσει άσυλο, στην Πατρίδα μας!

– Μακάρι να μην είναι έτσι, αλλά και έτσι να είναι, οι Τούρκοι… Φαναριώτες θα το χειριστούν με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην δώσουν το δικαίωμα σε κανέναν, … σαν και εμάς για παράδειγμα, να πούμε ότι κάτι τέτοιο συνέβη! Σύντομα “θα… δείξει”!..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τους ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ και συνεπώς “κατ’ ακολουθίαν” ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ της Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, τους έχω για πολιτικά σκουπίδια, αλλ’ όχι τόσο δουλόφρονες, απέναντι σε Δικτάτορες τύπου ΡΤΕ, ώστε να γνώριζαν το τί θα γινόταν και μάλιστα να είχαν συναινέσει κιόλας, όπως γράφηκε και διάβασα! Όμως ΔΕΝ παίρνω και όρκο, απλώς… δηλώνω / δήλωσα(!), ό,τι μόλις έγραψα, όπως έκαναν πχ “προχθές”, κατά την ορκομωσία τους, οι νέοι Υπουργοί της Κ-Β, εμπρός στον… Προκόπη, αφού ΗΘΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι ένοιες ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ και μάλιστα… ΑΝΤΙ-ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΕΣ, στον λεξιλογικό… Χάρτη!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Σας θυμιζω φίλοι μου, στο σημείο αυτό, ότι ο Λένιν έλεγε πως ηθική, κατά τον Κομμουνισμό, είναι ακριβώς ό,τι διευκολύνει το τέλος της αστικής τάξης (και μάλιστα το πιο ταπεινωτικό τέλος) και παράλληλα ενισχύει την δυνατή εγκαθίδρυση της Κομμουνιστικής ιδεολογίας! Είναι λίγο διαφορετικό ως άποψη, “τω όντι”, από τη Μακιαβελική ρήση, πως στην πολιτική δεν υπάρχει ηθική! Άρα όταν πχ ακούτε τον Τσίπρα να μιλάει για ηθική, ένας διαβασμένος μη Κομμουνιστής αμέσως θα πρέπει να τον καλέσει να δώσει ο αγαπημένος μας Ρόντυ ή Ιντέγιε, τον ορισμό της ΗΘΙΚΗΣ! Αλλά δυστυχώς οι σημερινοί… αστοί Βουλευτές είναι -πλην εξαιρέσεων- “Δ.Τ.Π.”, ήτοι Δια Το Πέος και λυπάμαι να πω, παντελώς ΑΣΧΕΤΟΙ!.. [Η σημερινή ε/Βουλή, αν ανατρέξει κανείς στην Ιστορία, θα διαπιστώσει πως μόνον Βουλή δεν είναι! Το… “παράχεσαν” τα Κομμούνια, (όπως θα έλεγε και ο Τσιπρικός βουλευτής Κοζάνης και όπως είχε την… καλωσύνη ο Κος ΣΑΜΑΡΑΣ να μας ενημερώσει, στέλνοντας το… άρωμα του χεσίματος αυτού στα σαλόνια μας), αλλά και οι… αστοί βουλευτές “δεν πάνε πίσω”]! 

2. Όπως πχ η 3η Ταξ/χία λέγεται “ΡΙΜΙΝΙ”, όπως και οι λοιποί ελληνικοί Σχηματισμοί έχουν λάβει κάποια ιστορική ονομασία, για λόγους κυρίως ηθικού του προσωπικού τους, κλπ, καθ’ όμοιο τρόπο και οι Τούρκοι έχουν δώσει ονομασίες στους δικούς τους Σχηματισμούς! Έτσι οι Τούρκοι την 54 Μ/Κ Ταξ/χία τους την ονόμασαν Αετοί των Συνόρων! Δεν πρόκειται λοιπόν για καμία “Ειδική Μονάδα” Κομάντος, κλπ! Τί υπάρχει εκεί όμως στην… Αδρ-λη;

– Στην Αδρ-λη, όπως και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Τουρκίας, (κύρια αστικά Κέντρα), υπάρχουν κρυφά “Στρ-κά Τμήματα / Γραφεία” με επικεφαλής Αξκούς, βαθμού Σχη, πρώην “Bordo Bereli και μη, ενταγμένα στην Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών” (ΥΣΠ), του Τ/ΓΕΕΔ, τα οποία συνεργάζονται στενότατα με την ΜΙΤ! (Η ΜΙΤ επίσης, έχει, εδώ και κάποια χρόνια, στις τάξεις της, πρώην στελέχη των ΤΕΔ, και συγκεκριμένα πρώην Bordo Bereli, στελέχη που φέρεται να προσέλαβε κατόπιν διαγωνισμού)! Το Τμήμα αυτό της Αδρ-λης, (είναι όλοι τους, παντού και πάντα, με πολιτική περιβολή) ασχολείται με την κατασκοπεία και την οργάνωση των Ελλήνων Μουσουλμάνων… Τούρκων, (καταλάβατε) της Δ. Θράκης, ενώ έχει και μέσα στην χώρα μας, με προτεραιότητα και πάλι τη Δ. Θράκη, “φυτεμένους” “Ειδικο-Δυναμίτες” της, οι οποίοι θυμίζω ότι, ως Σχηματισμός, ανήκουν / υπάγονται “απ’ ευθείας” στον Τ/Α/ΓΕΕΔ, “εν προκειμένω” στον αγαπητό μας “Καραγκιοζάκο” Χουλουσί ΑΚΑΡ!

– Τί σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι ο Τ/Α/ΓΕΕΔ Χ. ΑΚΑΡ ήταν γνώστης(!!!) 100% της όλης επχσης, από του σχεδιασμού της, μέχρι και της επιτυχούς της ολοκληρώσεως, ενέργεια την οποία ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ να είχε εγκρίνει και διατάξει το σχεδιασμό της! (Για εμάς το βλακωδώς γραφέν σημερινό τουϊτερ” του Χακαν-ούλη μας, μας… λέγει πως η ενέργεια ήταν σχεδιασμός της ΜΙΤ και υλοποίηση του παραπάνω αναφερθέντος “Γραφείου)!..

– Το θέμα όμως φίλοι μου δεν είναι οι Τούρκοι και το λαμόγιο ο Χουλουσί ή ο Χακάν! Το θέμα είναι πού ήτανε οι δικοί μας και πιθανώς πού είναι ακόμα, μετά μάλιστα από το πρόσφατο περιστατικό με τον εμβολισμό του “ΓΑΥΔΟΥ” στα Ίμια, αλλά κυρίως μετά τη δήλωση Κοτζιά, αμέσως μετά από το συμβάν των Ιμίων, ότι δηλ. “την επόμενη φορά η Ελλάδα θα απαντήσει”, κλπ, κλπ, κλπ! Γράφαμε τότε και ρωτάγαμε τον Κο Κοτζιά, (αμέσως μετά από τη δήλωσή του ενεργοποιήθηκαν οι Τούρκοι για την υπόψη επχση, όπως εκτιμούμε, όπως έτσι διεφάνη), αν τη δήλωσή του αυτή μπορεί να υπ/ξει το ε/ΥΠΑΜ, με βάση κείμενο σχεδιασμό / -ούς, των Επιτελείων, κλπ! Θα το θυμάστε!

Ο Έβρος λοιπόν αγαπητοί ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΣΙΩΠΗΛΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, μετά από τα Ίμια και θα έπρεπε να είχε λειτουργήσει ο… “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”! Ποιός “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” όμως να λειτουργούσε, αφού με τους ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ “ΣΑΝΕΛ”, μεταξύ των άλλων, καταργήθηκε και το μάθημα των… Αρχαίων Ελληικών!.. (Καταλάβατε)

3. Ο ΘΕΟΣ ας δώσει υπομονή και δύναμη στους 2 στρ-κούς μας, οι οποίοι θα διαπιστώσουν ότι τα στρ-κά είναι… περίεργα ρούχα! Με την ευκαιρία! Μπαίνουν οι τιμωρημένοι Ευέλπιδες στο Πειθαρχείο ή όχι πλέον, ως… αντιδημοκρατικό μέτρο; Αν όχι, δεν θα έχουν την ευκαιρία να… μάθουν από τώρα, τί σημαίνει κελλί τύπου “F”, όπως τώρα τα 2 συλληφθέντα στελέχη μας!

ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ Αγαπημένοι μου αναγνώστες! Όσο πιο γρήγορα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ποιοί τον κυβερνούν σήμερα και τους “σουτάρει”, τόσο περισσότερες ελπίδες να επιβιώσει θα έχει!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. Σωπάτε! Ένας εκ των 2 συλληφθέντων σήμερα… “αγωνιστών” και κακώς ονομαζομένων… “αναρχικών”, ήταν Αλβανός; Άντε! Δεν το πιστεύω!..

– Οι Αλβανοί… αναρχικοί μας, κυρίως, (γνήσιοι ή “Έλληνες” Β’ Γενιάς), είναι αυτοί που κτυπούν και ασχημονούν στις εκκλησίες μας, μόδα άρτι ενσκύψασα! Τυχαίο; Καθόλου!

– Ποτέ ΕΛΛΗΝΑΣ Κομμουνιστής, πραγματικός Αναρχικός και όχι αυτά τα τσουτσέκια ή ό,τι άλλο συναφές, γνήσιος και όχι πρακτοράκι, όχι μούφα Έλληνας, ΔΕΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕ εκκλησία, ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ! (Δεν υπολογίζω ως ανθρώπους τα κτήνη της “ΟΠΛΑ”)! Άλλωστε τα Κομμούνια ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ και ΛΕΝΕ ΜΕ ΠΑΓΩΝΙΣΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ότι στον… εμφύλιο (sic), αλλά και προηγουμένως στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, πολεμούσαν δίπλα τους απλοί Ιερείς, άνθρωποι απλοί του λαού! Και “εν πολλοίς” αυτό έχει ψήγματα, ή και παραπάνω ακόμα, αληθείας!..

2. Μπήκαμε Χακαν-ούλη στο λογισμικό σας intihal.net! Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πράγματι “πολύ δυνατό”! Μακάρι να τους βρείτε όλους τους… κακούς Γκιουλενιστές! Όμως σου ξαναγράφω! “Δίπλα σου” έψαξες; Επιμένω στο ερώτημά μου!

3. Απ’ ότι καταλαβαίνουμε, εκεί στη ΜΙΤ, Χακαν-ούλη, συνεργάζεστε -πληροφοριακά- πολύ στενά, εκτός απ’ τους Άγγλους και τους Γάλλους, (Γάλλοι, οι οποίοι δουλεύουν τελευταίως πολύ για εσάς στην χώρα μας), και με τους Ιορδανούς!.. Το χρήμα, οι γυναίκες, το ποτό και ο… “έξω απ’ εδώ” “ανοίγουν” πάντα όλες τις πόρτες! Φαντάσου Χακαν-ούλη μου τί επιτυχία υπάρχει, όταν γίνεται ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ όλων των παραπάνω, έ; Θα συμφωνείς φαντάζομαι!..

– Οι ΑΓΓΕΛΟΙ ξέρουν τα πάντα για εσένα και την Υπηρεσία σου! Ένα όμως δεν γνωρίζουν! Πώς εσύ, ένας πρώην Υπαξιωματικός των ΤΕΔ, έγινες Α/ΜΙΤ! Τους τέθηκε… διαγώνισμα και τα γραπτά τους ήταν κάτω του… μετρίου! Θα είχες την καλωσύνη να μας ενημερώσεις για το “πώς”; Είχες κάποιο δυνατό… “torpil” ή κάτι άλλο συνέβη ή υπήρξε, όπως πρόσωπο, γεγονός, κλπ, το οποίο συνετέλεσε / ήταν η αιτία / ήταν αυτό που σε έκανε Αρχηγό της Υπηρεσίας σας αυτής; Απάντα εσύ κάπως και εμείς θα σε καταλάβουμε! Τέλος να είσαι “εν διαρκεί” και να περιμένεις, όπως σου γράψαμε απ’ εδώ,… νέα μας!..

4. Κε Κουβέλη! Έχεις πράγματι 80 ακίνητα, ρε αθεόφοβε, γραμμένα στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο” (ΚΙΣ), όπως διάβασα, στην ε/φ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ; Για πες μας!..

5. Κε Κοτζιά! Τί είπε βρε η Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; Άκουσα καλά; Τα Παν-μια που αναφέρεις στο βιογραφικό σου, κάτι Οξφόρδες, κάτι Μαγδεμβούργα, αν πρόλαβα να ακούσω σωστά, κάτι Χάρβαρντ, κλπ, είναι όλα μούφα Υπουργέ μας; Για πες μας και εσύ! Αν είναι αλήθεια, εσύ(!)… έγινες ΥΠΕΞ; Εσύ(!) πας να δώσεις τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας ρε, στους Σλάβους και στους Γενιτσαρο-Αλβανούς; “Είναι βέβαιο ότι, όπως και να έχει, η Ιστορία μας ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-Β ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΕΝΤΟ-ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΕΣ ΣΑΣ!..

6. Τώρα όλοι γράφουν, ό,τι σας λέγαμε! Πως πίσω δηλαδή από την ονομασία της πΓΔΜ είναι η Μέρκελ, το Όργανο των Παγκοσμιοποιημένων και τάχα μου… Αριστερών και Δημοκρατών, “Διεθνών Εβραίων και συνεπώς οι… Κοσμοκράτορες!

7. Κε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και κάποιοι άλλοι Κοι! Το Bondsteel δεν είναι στην πΓΔΜ! Στο Κόσσοβο είναι! Αλήθεια Κε Κοτζιά μου! Το Κόσσοβο γιατί δεν το αναγνωρίζει η Κ-Β σου / μας, αφού και αυτό το έχουν αναγνωρίσει πάνω από 100 χώρες, όπως μας λες και λέτε, ρε πολιτικά σιχαμένοι, για τα Σκόπια;

8. Μουτσινά και λοιποί Κοι και Κες… ηθοποιοί! (“Αφόδευσαν ούτοι και ενεφανίσθητε υμείς“)! Όσοι κορόϊδεψαν ή και απλώς υποδύθηκαν τον Κύριο, Βασιλέα και ΘΕΟ μας, δεν είχαν καλό τέλος! Ψάξε και μάθε τί τέλος πχ είχε ο πρωταγωνιστής του σήριαλ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ, του βαθιά αντι-κομμουνιστή Ν. Καζαντζάκη και θα με θυμηθείς!..

9. Φιλαράκο που μας λες… ακροδεξιούς, κλπ σε ρωτάω, απαντώντας σου! Ο Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος είχε αποκαλέσει το Κόμμα σου, “Κόμμα του Εγκλήματος και της Προδοσίας” ήταν… ακροδεξιός ή έστω δεξιός; Ο Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που είχε φτιάξει το “ΙΔΙΩΝΥΜΟ” ήταν… Ακροδεξιός ή μήπως… δεξιός; Όμως, είμαστε ό, τι γουστάρεις, για να μην στεναχωριέσαι!..

10. Δεν ξέρω αν οι Βρετανοί δουλεύουν, αγαπητή φίλη μας, για το Ισραήλ, ή το Ισραήλ για την Αγγλία! Ποιά είναι τελικά η σχέση του… βρακιού, με τον κόλο; Για πες!.. Εκείνο που ξέρω είναι πως η Τουρκία είναι στο άρμα της Αγγλίας και ο μεγαλύτερος… ρουφιάνος της!

11. Δηλαδή αν η Κ-Β των ΣΑΝΕΛ κάνει όλα αυτά τα… ωραία τώρα χωρίς την χρήση του ΧΑΣΙΣ, τί θα κάνει όταν θα απελευθερώσει την χρήση του; Ω Θεέ μου τι μας περιμένει!..

12. … Εισαγγελάτος και… Μαλακία είναι έννοιες ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ, όπως ΤΑΤΙΑΝΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!.. Δεν άντεξε λοιπόν ο… Νικολάκης μας και μιλώντας με τον… Θεοδωρακίδη, τον τέως… εκπρόσωπο του ΝΑΤΟ, (“πάμε μαζί”, αχαχαχαχαχαχα), είπε πως τα θέματα αυτά, σαν των 2 στελεχών, λύνονταν και λύνονται με την ανταλλαγή ενός πακέτου τσιγάρου, κλπ, κλπ, κλπ! Και συμφώνησε και ο Κος… Εκπρόσωπος, ενώ ο Αντγος Μα-Τζούμης κάπου διεφώνησε!.. (Πάλι καλά)!

– Κάποιος “του σφύριξε” λοιπόν του Νίκου μας, το… Ουζάκι, ουζάκι, Μαλμπούρο τσιγαράκι και μας… ξεφούρνησε αβασάνιστα τα περί τσιγάρων!..

– Νικολάκη! Δεν μαθαίνεις αγόρι μου δημ/φία στα… σκυλιά του ΣΥΡΙΖΑ που έχεις εκεί (στην Καλογεροπούλου που “έφαγε”… 40 χρόνια από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και έγινε… Κα και τώρα τα… καταρριέται τα χρόνια αυτά, όπως το ίδιο κάνει και με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Παπανδρέου, η δημοσιογραφικά σιχαμένη, αλλά και στην… Κάτζου, που σε γλείφει συνεχώς το κοριτσάκι, “Νίκο μου και Νίκο μου έχεις δίκιο, και έχεις δίκιο…”) και να αφήσεις τους σχολιασμούς των στρ-κών θεμάτων, περιοριζόμενος αυστηρά στην είδηση, στο γεγονός και μόνον; Δεν είναι όλοι για όλα, ρε… ΕΛΙΤΑ των MEDIA!..

13. Ναι! … Λαγοπόδαρος ο Κουβέλης!.. Αχαχαχαχαχα!.. Μ’ αρέσει που κάτι σαν κι αυτόν και σαν τον Σημίτη, λέγανε γκαντέμη τον Κων/νο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Οι Νάνοι, τον… Γίγαντα!.. Αλλά είπαμε! Εξ όνυχος τον Λέοντα!..

14. Με ρωτάς ποιός από τους ΑΝΕΛ είναι πιο πολιτικά σιχαμένος! Σου απαντώ! Στην παρούσα φάση η Κα Χρυσοβελώνη, που μετετράπη σε “Χρυσοπαντελόνη” και με θράσσος 1 εκ-ρίων πιθήκων μας δήλωσε, Κε Καμμένε ακούς;, πως πήρε πράγματι επιδότηση ενοικίου 7.000 Ευρώ, πως δεν θα τα επιστρέψει και πως τα… 33 ακίνητα που κατέχει (ναι τόσα είπε ότι έχει) τα έκανε με τον… κόπο της!

– Γαμώ την ατυχία μου! Γιατί να γεννηθώ… βλαξ και να μην μπορέσω να αποκτήσω ούτε ένα σπίτι; Πες μας τουλάχιστον το μυστικό της… επιτυχίας σου Κα μου, να μην σκάσουμε!.. Πώς τα κατάφερες βρε αητέ; 33… ακίνητα!..

– Και αυτό το πολιτικό παρτάλι φίλοι μου μιλούσε για τα 40 χρόνια, για τον κακό Κ. Γ. Καραμανλή, για τον πολύ κακό Ανδρέα Παπανδρέου, που έδωσε ψωμάκι στο λαό, και, και, και…. Φτου σου μωρή, φτου σου!

– Παναγιώτη ΚΑΜΜΕΝΕ! Όσους και όσες πήρες στο Κόμμα σου, το… Πατριωτικό αυτό Κόμμα, που συνεργάζεται με τα… ηθικά νεο-Κομμούνια ΚΑΙ μας κυβερνάτε , πώς και όλοι και όλες είναι ζάμπλουτοι και ζάμπλουτες βρε; Για πες μας ρε Πάνο, αν θες, τα κριτήρια της επιλογής σου!.. Κε Π-Θ γέ! Τώρα καταλαβαίνω το γιατί μιλάς για την… ηθική Αριστερά! Διότι “κόλλησες” ρε βαζελάκο ηθική, απ’ τους… ηθικούς συγκυβερνήτες σου!..

– Τώρα διαβάζω Κε Π-Θγέ πως και ο Κος που έβγαλε απ’ τις Φυλακές περίπου 3000 “βαρείς” εγκληματίες και όχι… “απλούς” φυλακισμένους, ώστε να σας στηρίξουν και να… ενδυναμώσουν τις γραμμές σας (ορατές και μη), ναι ο Κος Παρασκευόπουλος, το “βρήκες“, έπαιρνε και αυτός, λόγω της πολλής ηθικής σας, επιδότηση ενοικίου!.. Αχαχαχαχαχα! “Δεν υπάρχει αυτό” ρε Π-Θ γέ μας, ανάθεμα την μοίρα μας!..

– Στην Τρίπολη “προχθές” Κε Π-Θγέ μίλησες για τα… λίγα χρήματα της υπόψη επιδότησης ενοικίου, που οι έντιμοι βουλευτές σου, τα κάτι λίγες χιλιάδες Ευρώ, όπως είπες, τα επέστρεψαν, κλπ, σε αντίθεση με τους άλλους της ΝΔούλας, κλπ, κλπ, κλπ!.. Πρώτον! Δεν έχει αποδειχθεί, ακόμα έστω, τίποτα και για κανέναν! Ούτε και ένας γιατρός ακόμα δεν δικάστηκε και δεν καταδικάστηκε, όχι πολιτικός!.. Δεύτερον όμως και κυριότερον! Ξέχασες να μας πεις, όχι για τα 99 χρόνια που μας πούλησες, όχι για τα χαρίσματα στον Σαββίδη (ΣΕΚΑΠ, ΕΝΦΙΑ Λιμένος Θεσ-νίκης και… μέχρι και για το Πρωτάθλημα Ελλάδος που του έταξες, αλλά μάλλον θα πάει στον… παραμονεύοντα και… ενεδρεύοντα “Κυρ Δκτή”), κλπ, ξέχασες να μας πεις πχ, λόγω της ηθικής σου / σας, για τον φερόμενο ως πρώην πράκτορα της KGB και προφανώς ομοϊδεάτη σου Κο ΜΠΟΜΠΟΛΑ και το πώς χειρίζεσαι το θέμα των χρεών του και εννοώ πώς το χειρίζεται η Κ-Β σου!.. Δεν προχωράω παρακάτω Κε Τσίπρα!

(Με την ευκαιρία! Κουβέλης και Μπόμπολας, όπως “κυκλοφορεί”, είχαν ένα κοινό! Την φερόμενη αγάπη τους, για την Υπηρεσία αυτή, λέγε με KGB, αυτού του Παραδεισένιου συστήματος που λεγόταν Κομμουνισμός και που έμελλε παγκοσμίως σήμερα να τον… χαιρόμαστε εμείς οι Έλληνες, οι Β. Κορεάτες και οι Βενεζουελάνοι, που όλοι μαζί ζούμε μέσα στην ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΡΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ)!.. Πηγή: Τρομοκρατία: Θεωρία και Πράξη, του συγκυβερνήτη σου -υποτίθεται- πόνημα και στην πραγματικότητα πόνημα του πρώην Κομμουνιστή και Υπ. Προπαγάνδας της Χούντας, 1973 -1974 Γ. ΓΕΩΡΓΑΛΑ! Για διάβασέ το και πάλι! Θα (σου) ήταν χρήσιμο και ωφέλιμο!..

15. Κομμουνιστής, ξε-κομμουνιστής δεν με ενδιαφέρει καθόλου! (Τουλάχιστον έτσι τον παρουσίασαν τα πουλημένα ΜΜΕ)! Συγχαρητήρια στον νεαρό Καθηγητή που εδάρη απ’ την Αστυνομία του Τόσκα (μόνον με τους Αναρχικούς” δεν υπάρχει ΕΛΑΣ, κάτι περίεργα πράγματα ρε φίλε…, στις διαδηλώσεις όμως, όπως πχ αυτή των Καθηγητών, στους πληστειριασμούς, κλπ, τα ΜΑΤ του Τόσκα είναι πάντα εκεί) και τον άκουσα να λέγει αιμόρφυτος και με δάκρυα στα μάτια, στις τηλεοπτικές κάμερες! Ντροπή σας, ντροπή! 8 νησιά ρε γύρισα!.. Και άρχισε να τα αναφέρει!..

Φτου σου ρε πολιτική μπόχα Τόσκα και 1000 ΜΠΡΑΒΟ σε σένα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ  μου! Αν οι Έλληνες δάσκαλοι και καθηγητές είναι σαν εσένα, η Ελλάδα μας δεν θα χαθεί ΠΟΤΕ!!!

– Ο νεαρός υπηρέτησε σε 8 νησιά μας, όπου δεν έχουμε γιατρούς σ’ αυτά, αφού οι πολλοί φιλεύσπλαγχνοι Κομμουνιστές Γιατροί πήγαιναν και πηγαίνουν, λόγω “Παγκοσμιοποιήσεως…”,  στους… “Γιατρούς του Κόσμου”!.. Πολλάκη για πες μας βρε σχετικά, “2 λόγια”!..

16. Και ο Δικηγόρος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, η αρσενική… Κούρτοβικ, “πέρασε” απ’ το ΥΠΑΜ; Αν αληθεύει, όπως άκουσα, τί ψάχνετε φίλοι μου; Όμως, επειδή κάθε πληροφορία απαντά στα ερωτήματατίς”, “τί”, “πού”, “πότε”, κλπ, θα ήθελα να γίνετε πληρέστεροι και ακριβείς στην αναφορά σας αυτή προς εμάς!..

ΤΑ ΛΕΜΕ“!

Ο ΙΔΙΟΣ

-/-