Σ’ Ευχαριστούμε Βασίλισσα ΕΛΙΣΑΒΕΤ!

ω1

Θέλουμε και μία τέτοια “φωτό”, στην οποία να Είστε Εσείς και τα 3 πια παιδιά του Ουϊλιαμ και με πρώτη μούρη” πάντα την εγγόνα σου, που είναι “φτυστή Εσείς” Υψηλοτάτη!

Φίλοι μου!

– Προ αρκετού χρόνου, απ’ το σάϊτ μας, είχαμε προσκαλέσει στην χώρα μας την Βασίλισσα Ελισάβετ και συγκεκριμένα στο “φτωχικό” μας!

Οι Άγγλοι φίλοι της ΜΙ6, που μας παρακολουθούν και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, ενημέρωσαν σχετικά την Υψηλοτάτη και εκείνη, μετά και από προφανή θετική προς τούτο εισήγηση του Διπλωματικού Γραφείου” της, αφού έλαβε το μήνυμά μας και το κατενόησε, επέτρεψε τον ερχομό στην Ελλάδα του Διαδόχου του Βρεττανικού Θρόνου και γιού της Καρόλου, ο οποίος και στις 09-05-2018 επικέφθηκε επισήμως την χώρα μας, μαζί με την σύζυγο του Δούκισσα Καμίλα Πάρκερ Μπόουλ!

– Μετά τα παραπάνω:

∨     Ευχαριστούμε ολοψύχως, οι του “ellinikosthrilos.gr”, την Βασίλισσα της Αγγλίας ΕΛΙΣΑΒΕΤ, για την κίνησή της αυτή, η οποία ήταν και η απολύτως ενδεδειγμένη και εκτιμούμε πως έγινε ολοθέρμως, όπως ευχαριστούμε και το βασιλικό ζεύγος, Κάρολος – Καμίλα!

  • Ο διάδοχος Κάρολος, όπως ασφαλώς και ο Βασιλεύς Φίλιππος, δεν θα μπορούσαν να μην κατανοούσαν ότι οι ρίζες τους είναι ελληνικές, δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν την ελληνική ρήση το αίμα νερό δεν γίνεται και αν γίνεται δεν πίνεται και έτσι ρυθμίστηκε, δια της διπλωματικής οδού, και η επίσημη επίσκεψη του Καρόλου, στην Ελλάδα!
  • Η φράση αυτή είναι περίπου αντίρροπος της άλλης, η οποία μάλλον, μέχρι της επισήμου επισκέψεως του Καρόλου στην Ελλάδα, ίσχυε ανάμεσα σε Ελλάδα και Μ. Βρεττανία, και που λέγει: – Ποιός σου ‘βγαλλε το μάτι”; – “Ο αδελφός μου! Καταλάβατε!..
  • Ακόμα πιστεύουμε ότι ο εξαιρετικά σοβαρός, όπως διαπιστώσαμε, Διάδοχος Κάρολος, δεν θα μπορεί να μην έχει ενημερώσει τον γιό του Πρίγκηπα Ουϊλιαμ, για το τί σημαίνει η φράσηβάζω λάδι, καθώς και το τί σημαίνει Νονός, για τους Έλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους (δηλαδή “πνευματικός πατέρας”), αφού ο Κάρολος, τα τελευταία χρόνια, ζει -κατά κάποιον έστω τρόπο- κοντά στην Ορθοδοξία, έχοντας επισκεφτεί το Άγιο Όρος, όπως και αρκετά Μοναστήρια της Ρουμανίας, όπως και ο ίδιος ανέφερε! Έτσι, εκτιμούμε επίσης, πως και ο Ουϊλιαμ θα σέβεται και θα αγαπά τον Έλληνα πνευματικό του πατέρα, τέως Βασιλέα Κων-νο, ο οποίος τον βάφτισε, όπως και ότι και αυτός, όπως και ο πατέρας του, θα σεμνύνεται των ριζών του, ήτοι της ελληνικής του καταγωγής!

∨      Λυπούμεθα, για μια σειρά από λόγους, οι οποίοι δεν είναι της παρούσης, που η επίσκεψη αυτή έγινε σε μια εποχή που η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη (όπως επιθυμούσαν και το πέτυχαν, κατόπιν σατανικού σχεδιασμού, οι σχεδόν Κοσμοκράτορες και Νεοταξίτες “Διεθνείς Εβραίοι”, για την χώρα μας) και οι Έλληνες σχεδόν μειονότητα στον τόπο τους, στην ιστορική μητροπολιτική τους γη! Ποτέ όμως δεν είναι αργά!.. Θα συμφωνείτε φαντάζομαι Μεγαλειότατε! (Σίγουρα, αφαιρουμένης πιθανώς της παρενθέσεως)!.. 

  • Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμα και με την σημερινή παρηκμασμένη και πολυ-αλωμένη Ελλάδα, ο τίτλος ή η αναφορά της ελληνικής καταγωγής του Βασιλέως και των διαδόχων του Βρεττανικού Θρόνου, προσδίδει άλλη, και θα έλεγα τεράστια, δυναμική στην αγγλική Βασιλεία, στους εκπροσώπους της και τους εκφραστές της, αφού είτε ως επίθετο, είτε ως ουσιαστικό, το ελληνικός ή το Έλληνας, ταυτίζεται, για τους γνώστες και λογικοφρονούντες, με την γέννεση του Παγκόσμιου πολιτισμού (και όχι μόνον φυσικά), κάτι που και από μόνο του αρκεί!..

∨     Ελπίζουμε, σε γενικές γραμμές, το βασιλικό ζεύγος να έμεινε ευχαριστημένο, από την επίσκεψή του αυτή στην δύσμοιρη σημερινή Ελλάδα και να συγχωρήσει τις όποιες τυχόν παρατυπίες, αμέλειες ή λάθη, τυχόν ενετόπισε ή και αντιμετώπισε κατ’ αυτή! Ζητούμε “συγγνώμη”, όπου τυχόν “ενοχληθήκατε” ή -έστω- νοιώσατε άσχημα Μεγαλειότατε!.. 

  • Είναι γεγονός ότι έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια, στα πλαίσια “του δυνατού”!

∨   Ελπίζουμε επίσης, οι παλαιότεροι Έλληνες, (μεσήλικες και σχετικά μεσήλικες), οι οποίοι έτυχαν ελληνικής Παιδείας, όπως και διδασκαλίας της πραγματικής ελληνικής Ιστορίας, στα σχολεία μας, (αυτά σήμερα, στην νεο-κομμουνιστοκρατούμενη διεθνιστική Ελλάδα δεν υφίστανται πλέον), να αντελήφθησαν επιτέλους (μετά από έλλογη αντικειμενική σκέψη και κριτική), το πόσο κερδισμένη θα ήταν σήμερα η Πατρίδα μας και συνεπώς και οι ίδιοι, αν η χώρα και οι πολιτικοί της ήταν -με υπερηφάνεια βεβαίως πάντα- κοντά στο Αγγλικό Στέμμα και μαζί μ’ αυτό!

  • Για τους νεότερους Έλληνες, ελπίζουμε να καθήσουν από μόνοι τους και να μελετήσουν την Ιστορία μας και να μην πείθονται σε ό,τι κάποιοι καλά πληρωμένοι “Καθοδηγητές, τους λένε στα διάφορα κομματικά μαντριά, ιδιαιτέρως στα αριστερά!

(Ας δούμε, για παράδειγμα, το πώς -σχετικά- “πολιτεύτηκε” ο Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και τί Ελλάδα δημιούργησε!  Δυστυχώς η ΚΑΤΑΡΑ της Ελλάδος ήταν και παραμένουν οι απάτρηδες, εξ ιδεολογίας, Διεθνιστο-Κοκκινο-Φασίστες Νέο – και Παλαιό – Κομμουνιστές, οι οποίοι, ιστορικά, έχασαν παντού και σε όλα τα πεδία, από τους ελεύθερους και Δημοκρατικούς Έλληνες, πλην όμως των κρισίμων πεδίων της επικοινωνίας και της Προπαγάνδας, πεδία που ακόμα ελέγχουν και θα έλεγα πως εξουσιάζουν σήμερα, με τη συνηγορία και των Παγκοσμιοποιητών Νεο – Ταξιτών, δήθεν Δημοκρατών “Διεθνών Εβραίων”, των… εραστών του… ακανόνιστου μιξάζ” των κατοίκων του Πλανήτη μας! Σε λίγο, πιθανότατα, και η Β. Κορέα του σκληρού Κομμουνιστή και ψυχανώμαλου Κιμ Γιούνγκ Ουν, θα αλλάξει πολίτευμα και θα αρχίζει να εκδημοκρατικοποιείται, (μετά και από την πρόσφατη προσέγγισή της με τις Η.Π.Α.), ο προβατόσχημος μασκωτός Κομμουνισμός, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις τυραννίες, θα τελειώσει, και η Ελλάδα τότε, θα είναι η μόνη χώρα του κόσμου, (μαζί ίσως με την Βενεζουέλα ή και χωρίς αυτήν), που θα έχει Κ-Β Κομμουνιστών ή Νεο-Κομμουνιστών! Θα πρόκειται για την ελληνική μορφή και έκδοση, “λίαν επιθετικού καρκίνου” της Παγκόσμιας Ιστορίας, όπως φυσικά και της ελληνικής αντίστοιχης)!..  

  • ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Κε Πρόεδρε της Δημοκρατίας!

  • Ακούμε όλους τους Έλληνες, διαβάζουμε όλων των Πολιτών τις επιστολές κι όχι “κατά το δοκούν” και μάλιστα μόνον όσους έχουν… μέσο!!! Κε Πρεζεράκο ακούς; (Αυτό ως άσχετη προ-… τσόντα)!
  • Το Ναυαρίνο ήταν ένα τυχαίο γεγονός και κανείς δεν πολέμησε γι’ εμάς,  δεν πολέμησε για να μας ελευθερώσει!.. Ως γεγονός ασφαλώς βοήθησε στην εδραίωση της ελευθερίας μας, η οποία είχε ήδη μερικώς υπογραφεί, αλλά δεν είναι ωραίο να γίνεστε… Ρεπούση σε αρσενική ασφαλώς έκδοση, για να φανείτε τάχα μου… Δημοκρατικός και σίγουρα για να καταστείτε αρεστός, στους νεο-κομμουνιστές που σας εξέλεξαν, στο σημερινό σας αξίωμα ή ακόμα αρεστός και καλός στους κατηγορίας… Βερέμηδες… νεο-Ιστορικούς, για να μην γράψω “αναθεωρητικούς” της Ιστορίας μας ή ακόμα χειρότερα, Ιστορικούς-Όργανα “ξένων δυνάμεων“! 
  • Εντάξει η Κα(!) Βαρδινογιάννη έπρεπε να προσκληθεί στο δείπνο και Μπράβο σας, διότι εκτός από Πρέσβειρα του Ο.Η.Ε. /  UNESCO, (γεγονός ιδιαιτέρως τιμητικό για την χώρα μας και τις παγκόσμιες αξίες της), είναι το πιο ηχηρό, το πιο βροντερό παράδειγμα της Ελληνίδας… “Πολυ-Μάνας, ήτοι της Ελληνίδας… Φλώρας Ναϊτινγκέϊλ, με ό,τι κάνει χρόνια τώρα για τα μικρά Ελληνόπουλα, όταν μάλιστα καλεσμένος μας είναι ο Διάδοχος Κάρολος, με το… Prince’s Trust!.. (Δεν θα αναφερθώ στην εθνική προσφορά του ανδρός της στην χώρα)! Η Κα Αγγελοπούλου όμως σαν τί εκλήθη; Σαν… Παραλού;
  • Τον Κάρολο δεν τον καλέσαμε για να του πούμε για τα… Μάρμαρα, Κε Πρόεδρε, έστω και μ’ αυτόν τον εύσχημο τρόπο που τοποθετηθήκατε Κε ΠτΔ! Πιο απλά, αν θέλετε, δεν τον καλέσαμε (μετά από τόσες 10ετίες) για να τον κάνουμε να νοιώσει άσχημα!..
  • Τέλος, φοβηθήκατε “μην σας την έλεγαν” τα κομμούνια και οι δήθεν Δημοκράτες και δεν καλέσατε στο δείπνο τον τέως Βασιλέα Κων-νο και την σύζυγό του;
  • Φοβήθηκαν οι σύμβουλοί σας, μην κάποιοι ανεγκέφαλοι αριστεροί των ΜΜΕ, σας κατηγορούσαν για φιλο-Βασιλικό και ξαναξεκίναγαν συζητήσεις για το αν έληξε ή όχι το “Πολιτειακό”, το 1974; Μα ο τέως Βασιλιάς Κων-νος δεν είναι ιστορικό πρόσωπο της Ελλάδος; H οικογένειά του επίσης δεν είναι μέρος της ελληνικής Ιστορίας; Μήπως το αρνείστε εσείς αυτό, μήπως το αρνείται ο οποιοσδήποτε νουνεχής Έλληνας; Δεν νομίζω! Δεν μπορεί κανείς να διαγράψει κανέναν από την Ιστορία μας Κε ΠτΔ! Και αν θα μου λέγατε πως το πρωτόκολλο, κλπ, κλπ, κλπ, θα σας έλεγα “αλλάξτε το πρωτόκολλο”!.. Και κάτι ακόμα! Διαβάστε παρακάτω:
  •  Ο Κων-νος, (ίσως λίγο προ της γήϊνης τελευτής του / ο Θεός βεβαίως ξέρει μόνον), είναι εξ αίματος συγγενής του Καρόλου, του διαδόχου του θρόνου της Αγγλίας, ενός θρόνου που μαζί με τους “Διεθνείς Εβραίους” διαφεντεύει σήμερα τις τύχες -τουλάχιστον- των 2/3 του Κόσμου, του Πλανήτη, “σήμερα”, λίγο πριν το 2023 και την αλλαγή της “Συνθήκης της Λωζάννης, κατά την οποία η Αγγλία, με βάση τις “Μυστικές Πρόνοιές” της κερδίζει, όπως και η Ελλάδα, αλλά για την οποία αλλαγή και το περιεχόμενό της, ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ δεν έχει πει την ΑΛΗΘΕΙΑ στο λαό μας και μάλιστα… οριζόντια, στην σημερινή ελληνική πολιτική… σαπίλα! (“Εν πολλοίς” βεβαίως, διότι υπάρχουν και λίγα καλά… μήλα)!
  • Άρα θα ήταν έξυπνο αν τον καλούσατε και θα υπεστήριζα και ΕΘΝΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΟ!
  • Δεν το πράξατε όμως, όχι διότι δεν είστε Καλαματιανή, μειλήχια και πονηρή…  γάτα με λίαν κοφτερά… νυχάκια και δεν το σκεφτήκατε, αλλά διότι… σκεφτήκατε, όπως είναι προφανές για τους έχοντες κοινό νου, το πρόσωπό σας και μόνον! Τον… εαυτούλη σας, όπως λέμε, οι Έλληνες
  • Σκεφτήκατε στενά και ατομικά και όχι εθνικά!
  • Σκεφτήκατε φοβικά και όχι τολμηρά και ρηξικέλευθρα, που σημαίνει πως δεν είστε Ηγέτης και μάλιστα για έναν δύσκολο και δυσκυβέρνητο λαό σαν τον ελληνικό, αλλά ένας, “της σειράς”, κοινός πολιτικός, που σε μια συγκεκριμένη συγκυρία έτυχε, για συγκεκριμένους λόγους, και ανέλαβε τα καθήκοντα του ΠτΔ!..
  • Κατά τα λοιπά, όλοι όσοι ήσασταν δίπλα ή κοντά ή “μυρίσατε” από Κ. Γ. Καραμανλή αναφέρεστε συνεχώς στην “τεράστια προσωπικότητά” του, κλπ, (να συμφωνήσω μαζί σας, αν θέλετε), αλλ’ όμως δεν βλέπω, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, να του έχει πάρει κάποια ή έστω κάποιο στοιχείο, κανείς σας, ούτε καν το ανήψι του, ο “Νεο-Βούδας”, της Ραφήνας! Ή όχι;
  • Δυστυχώς Κε ΠτΔ, θα μείνετε στην Ιστορία, ως ο Υπερασπιστής της θεωρίας της… “Παθητικής Αμύνης” (έγινε θεωρία και τώρα… οδεύει προς… Δόγμα, αχαχαχαχαχαχα), ή της αντίστοιχης “μη μου τους κύκλους τάραττε“!.. (“Το τρέχον”, για να σας πληροφορήσω, … “συναντώμενο” και σε κάποια λίγα εναπομείναντα ελληνικά καφενεία, παλαιάς κοπής”, παρωνύμιό σας είναι “ο γιος του Διεθνούς Δικαίου“)!.. 
  • Και τελικά σας ρωτάω! Ένας ή μία, οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε, τυχάρπαστος ή τυχάρπαστη, πρώην ή μη, Κος ή Κα, θα μπορούσε να παρακαθήσει δίπλα στον Κάρολο, που απέδειξε με την στάση του, όπως τον παρακολούθησα, ότι είναι ένας απλός και σύγχρονος…  μέλλων Βασιλιάς και όχι ο Έλληνας τέως Βασιλιάς, απλά και μόνον για να μην θίξουν την δημοκρατικότητά σας και την Προεδρία σας τα πολύ δημοκρατικά… “νεο-Κομμούνια”, ελληνικής καταγωγής ή Greek… “neo – Com” (κατά το αντίστοιχο αμερικανικό… “neo – con”), ή για να μην παραβιασθούν τα Πρωτόκολλα, που σίγουρα δεν προβλέπουν ούτε Βαρδινογάννηδες, ούτε Αγγελοπουλαίους, ούτε, ούτε, κλπ, κλπ, κλπ!
  • ΚΡΙΜΑ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ! ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ, ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΡOYΜΠΑΛΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!
  • ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΪΚΟΥ, ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ, ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΟΖΟΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ, ΤΟ… ΕΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ… ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΒΙΚΟΙ (ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΝΕΠΟΤΙΣΤΕΣ) … ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΙ Η (ΔΙΑΖ) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!..  (Οι Βενιζελικοί Κρήτες όμως Κε Πρόεδρε καλο-υποδέχθηκαν και γλέντησαν με το βασιλικό ζεύγος, ξεπερνώντας σας ως… πνεύμα, ως… μυαλό, ή όχι λέτε); 

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(!!!) ΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ“!

♥ (Κε Κουϊκ, τάχα μου Ολυμπιακέ, κλπ! Το πότε λέμε κάτι είναι πολύ σημαντικό να το… αναγνωρίζουμε! Όχι, “γειά σας, καλώς ορίσατε Μεγαλειότατε, ξέρετε, είμαι… Μ. Γιουνάϊτεντ”! Τί μαλακία ήταν αυτή! Αλλά ξέχασα! Ανήκεις στους σιχαμένους… “ιδιώτες” των ΑΝΕΛ)!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ο καλύτερος(!) μεταφραστής Αγγλικών που συνάντησα στη… ζωή μου ήταν ο Κος που μετέφραζε για τον Αρχιεπίσκοπο, κατά την επίσκεψη του Καρόλου σ’ αυτόν και στην Αρχιεπισκοπή!

2. Οι 2 πράκτορες της ΜΙΤ (από Κυλλήνη… μεριά, κλπ), διότι πράκτορες ήταν και παραμένουν, που ηλιθίως ο Κοντονής… απελευθέρωσε, επειδή είμαστε “Κράτος… Μπουρδ… , συγγνώμη, … Δικαίου ήθελα να πω / να γράψω“, δεν έψαχναν Κοι της ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ”, μόνον για… Γκιουλενιστές ή και για την Ανδραβίδα, Άραξο, κλπ, τις Βάσεις της ΕΠΑ!

Υπάρχει εδώ και χρόνια Τουρκο-Αλβανική συνεργασία, σε επίπεδο ΜΥ, αλλά και σε επίπεδο Γενικών Επιτελείων / ΥΣΠ(!!!), ώστε να χαρτογραφηθεί λεπτομερειακά όλο το Ιόνιο, για χρήση και από τις 2 αυτές πλευρές!

– Για παράδειγμα, ένιοι Αλβανοί Αξκοί Κομάντος, της Μονάδος των… “Bordo Bereli”, του Ζααλχέρ, των Τιράνων, έχουν μετατραπεί μέχρι και σε Αλβανούς… “εργάτες” στο Ιόνιο, προκειμένου να δουν και πληροφορηθούν τα πάντα σ’ αυτό, (από θάλασσα ή και από στεριά), ενώ έχουν διατελέσει καλεσμένοι(!) ή… υπάλληλοι, μέχρι και σε γιοτ πλουσίων Ελλήνων, που κάνουν βόλτες παντού στις ελληνικές θάλασσες και κυρίως στον 1ο αλβανικό στόχο, ο οποίος είναι το Ιόνιο!

Αν το ελληνικό Κράτος είναι “καθαρό” και δεν έχει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με την Τουρκία, αν πράγματι ενδιαφερόταν για τα 2 αιχμάλωτα στελέχη μας, γιατί δεν μεγιστοποίησε το θέμα των 2 Τούρκων πρακτόρων, ώστε να το…. ισορροπησει, ως θέμα, στο… ζύγι, με τους 2 Έλληνες στρ-κούς, που κρατούνται στην Αδριανούπολη; Και εδώ μάλιστα, υπάρχει, εκτός της αποδεδειγμένα παρανόμου εισόδου των 2 Τούρκων στην χώρα μας, και κατασκοπευτική, έστω προς διερεύνηση, δράση-τους!.. Άρα;

  • Άρα, κάτι βρώμικο υπάρχει πιθανότατα  φίλοι μου στις Ε-Τ επαφές ή – κατ’ ελάχιστον – μια ελληνική κυβερνητική πλήρης και παντελής αδιαφορία, αναγομένης βεβαίως σε επίπεδα προδοσίας!.. 

– Να θυμίσω τέλος ότι σας είχα γράψει και απεδείχθην ακριβέστατος, ότι οι Αλβανοί ψάχνουν τα ελληνικά στρ-κά κυρίως α/δ, για λογαριασμό και των Τούρκων! (Όπως τώρα απεδείχθη με τους 2 παραπάνω Τούρκους, τα στρ-κά α/δ μας ή κάποια απ’ αυτά, τα ψάχνουν και από μόνοι τους οι Τούρκοι / ειδικά αυτά της Ηλείας, όπου ψάχνουν προφανώς και για το αν υπάρχουν εκεί ή όχι Νατο-ϊκά και αμερικανικά πυρηνικά όπλα).

3. Ο αναφερόμενος, Κοι της ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ, Βασίλειος ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, (σελ. 10, 10-05-2018), έχει εργαστεί και στο ΝΑΤΟ (Γερμανία)! Για ψάξτε το λίγο, αν σας ενδιαφέρει!..

4. Επειδή κάτι, κάπου διάβασα! Ερζερούμ σημαίνει “ΓΗ ΡΩΜΙΩΝ / ΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ”, όπως η ίδια η λέξη μας το λέγει! Προσέξτε: Arazı Rum” → “Αραζί Ρούμ”→ “Αρζαρούμ” και τελικά “Ερζερούμ! (Έχει αναφερθεί μέχρι και ο τέως ΠτΔ μας, Χρήστος ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ, σχετικά)!

5. Το ακολουθούν ερώτημα, να το… βρουν οι Κοι των ελληνικών Στρ-κών… Πληροφοριών! Στην άσκηση ΕΠΣ που έκανε την περασμένη εβδομάδα η τ/55η Μ/Κ ΤΑΞ, το ΜΧ της Ταξιαρχίας έχει Δκτη Αξκό πρώην των Π/Ν (Σχης C. Uzun) ή είχαν / έχουν πάει στην περιοχή… Π/Ν και αν “ναι”, γιατί; (Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά επειδή σας έγραφα για τ/ απόβαση στις Θρακικές… παραλίες, κλπ! Καταλάβατε)!..

6. Ποιές 4 μεταφορικές εταιρείες και μάλιστα “ειδικές” συμμετείχαν στην άσκηση και γιατί; Καταλάβατε!.. Επίσης! Ποιοί τ/Οργανισμοί

7. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι ΤΕΔ και σε πιθανή επχ-σή τους κατά της Δ. Θράκης, θα συνοδεύονται από… τσέτες ή θα… γαρνιριστούν από τέτοιους!.. Θα τα ξαναπούμε όμως για το θέμα αυτό!..

8. Είναι δυνατόν να είναι Ελληνίδες ή Έλληνες και όχι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ(!) ελληνικής ή άλλης καταγωγής, αυτοί που έγραψαν σε τοίχους μας, τα ακόλουθα; (Δεν σας ρωτάω αν είναι Πατριώτες, όπως πιθανώς και να παρουσιάζονται, ανάλογα με ρόλους, που κατά καιρούς, λαμβάνουν / τους ανατίθενται)! Πείτε μου εσείς!..

Η μήτρα μου δεν στελεχώνει τα ελληνικά στρατά, εκτρώσεις κάνω απ’ τα 17“! (Μόνον απ’ το ρήμα “στελεχώνει” καταλαβαίνει κανείς το ποιός είναι ο Συντάκτης)!..  Και:

Στο μουνί μου γράφω το δημογραφικό δωρεάν αμβλώσεις και όσες θέλω εγώ!..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κοι ΤΗΣ Κ-Β, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ“!

9. Επειδή στην Ελλάδα είμαστε, όπου η κακία, ειδικά σήμερα περισσεύει, όπως και οι… συκοφάντες, οι… διαβολείς, οι… “ρουφο”, κλπ, σε μια παρηκμασμένη χώρα, στην οποία τις περισσότερες απ’ τις θέσεις “κλειδιά” κατέχουν άνθρωποι “κατώτεροι των περιστάσεων”, ας δηλώσω πως ο συντάκτης του κυρίου σώματος του άρθρου, δεν είναι Βασιλικός, τουναντίον! Είναι όμως Έλληνας, ο οποίος προτάσσει το καλό της Πατρίδος και του λαού της, μπροστά στην όποια ιδεολογία του, ενώ θέλει να ισχυρίζεται πως είναι και απόγονος του Ομηρικού Οδυσσέως!.. Πρόκειται για ένα άτομο που ΒΑΣΙΛΙΑ του έχει μόνον τον γλυκύτατο ΙΗΣΟΥ!.. 

10.  Πάρα πολύ καλή παρακολούθηση απαιτείται της επισκέψεως ΡΤΕ στην Αγγλία (13-15 Μαϊ 2018), ειδικά από τον εκεί Έλληνα ΑΚΑΜ και ακολούθως από τους Αγγέλους μας! Μάλλον θα είναι και η τελευταία, προ της επικειμένης (είθε όχι) Ε-Τ σύγκρουσης!

11. Ο Πρίγιοβιτς είναι Σέρβος, ανήκει στην Μαφία τους εδώ, και δεν βάζει γκολ σε Ομάδα του Μπάγιεβιτς, σε κρίσιμα παιχνίδια, όπως παλιότερα και ο δικός” μας ο Τζόλε, κλπ! Και τα 2 γκολ με τον Πλατανιά, για να βγει 1ος σκόρερ, του τα έδωσε ο -ιτς τερμ-κας, του Πλατανιά, που είναι Σωματείο, που εξαγόρασε ο Ρώσος! Στον τελικό Κυπέλλου, αν δεν ήταν το 93″+ δεν υπήρχε περίπτωση να έδινε την μπάλα στον Πέλκα!.. Θα την έστελνε αλλού, μήπως και η Κούλα ισοφάριζε!.. “Τα ζήσαμε ΜΠΑΟΚ-ια“!..

-/-