Τί Γραφόταν Λίγο Πριν Από τον Τρόμο στο Παρίσι

Στο Έλεος των Πρακτόρων η Ελλάδα

–   Η Ελλάδα, έχει ούτως ή άλλως γεωστρατηγικό ενδιαφέρον, λόγω θέσης, φύσης, γειτόνων κλπ. Οι αλλαγές στη διεθνή σκακιέρα, με τους Ρώσους να προσπαθούν να κατέβουν «χαμηλά», κατέβηκαν ήδη, όπως το γράφαμε»), τους Κινέζους να «εισβάλλουν» στην Ευρώπη, τις Αραβικές χώρες να μαστίζονται από τους Τζιχαντιστές και την Τουρκία να εξελίσσεται σε περιφερειακή υπερδύναμη, (προσπαθεί αλλά «εις μάτην»), κάνουν αυτή τη γεωστρατηγική θέση, ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για τους Ευρωπαίους, τους Αμερικανούς και όχι μόνο. Αν ήταν λογικό, λόγω αυτού, η Ελλάδα να βρίσκεται πάντα στο «μάτι» τους, τώρα είναι πιο λογικό, λόγω των καταιγιστικών πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, όλες οι ισχυρές χώρες να θέλουν να έχουν «inside» ενημέρωση.

–  Έτσι, μπορεί να μην είναι πρωτάκουστο γεγονός ότι πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών αλωνίζουν την Ελλάδα, όμως τώρα, λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι η χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, στην Ελλάδα έχουν «κατασκηνώσει» κλιμάκια μυστικών υπηρεσιών από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ισραήλ και όλες τις φυλές του Ισραήλ. Σχεδόν δεν υπάρχει χώρα που να μην «απασχολεί» μυστικούς πράκτορες στην Ελλάδα, αφού όλοι θέλουν να ξέρουν (και κάποιοι να επηρεάζουν) τις εξελίξεις που έρχονται στη χώρα μας σε όλα τα επίπεδα ώστε να προλαβαίνουν.

–   Τώρα, βέβαια, έχουμε και την καινούρια μόδα. Πέρα από τις «κλασικές», τις συνηθισμένες συλλήψεις πρακτόρων που φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε νησιά (την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθη μία τουρκογαλλίδα φυσιολάτρης, η οποία φωτογράφιζε ελληνικά στρατόπεδα, προφανώς για λογαριασμό της ΜΙΤ) έχουμε και την «εισβολή». Ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τη χώρα και κυρίως τις νησιωτικές περιοχές (μετά στέλνονται «πακετάκι») στην Αθήνα, δεν βρίσκονται μόνο κυνηγημένοι του πολέμου, πρόσφυγες, οικογένειες, παιδιά.Βρίσκονται και «πυρήνες» των τζιχαντιστών που κάνουν την πρώτη «εισβολή» σε ευρωπαϊκό έδαφος!!!

–   Και αν βρεθεί κάποιος να πεί «γιατί στην Ελλάδα;» θυμίζουμε τον χάρτη του ISIS που περιλαμβάνει στο μαύρο, μελλοντικό έδαφός του και τη χώρα μας. Και φυσικά, ανάμεσά τους και «πράκτορες» μαφιών όπλων, ναρκωτικών, λαθρεμπορίου, κ.λ.π. Χοντρές μπίζνες

Η «Παράδοση»

–  Οι πράκτορες της CIA συνεχίζουν να δρουν ελεύθερα στην ελληνική επικράτεια. Βεβαίως, δεν είναι οι μόνοι. Υπάρχουν και άλλες πανίσχυρες – μυστικές υπηρεσίες. Όπως η FSB, για παράδειγμα.

–   Το θέμα μας, βέβαια, δεν είναι μόνο οι πράκτορες της CIA. Είναι και αυτοί, επειδή αλωνίζουν στη χώρα μας. Αυτό, αποδεδειγμένα, με στοιχεία που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη.

–  Το πιο αστείο, είναι ότι την πληροφορία για τις παρακολουθήσεις, την έδωσαν πράκτορες της ρωσικής πρώην KGB (FSB), οι οποίοι προφανώς «μεταξύ τυρού και αχλαδιού», παρακολουθούσαν τις κινήσεις των αμερικανών πρακτόρων στην Ελλάδα. Μύλος δηλαδή!

–  Φυσικά, από την Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Γερμανοί πράκτορες. Από συλλήψεις, έχει διαπιστωθεί, κατ’ αρχάς, ότι υπάρχουν διπλοί. Γερμανοί πράκτορες που συνεργάζονται με τη ΜΙΤ, δίνοντάς της (κυρίως στρατιωτικής φύσης) στοιχεία. Όπως ο 75χρονος πρώην πράκτορας της BfV που συνελήφθη στην Κω, ή ο 46χρονος Γερμανός που φωτογράφιζε τα στρατιωτικά οχυρωματικά έργα στον Έβρο. Αυτοί όμως, είναι «γατάκια». Τουλάχιστον μπροστά σε άλλους, που εισχωρούν σε ανώτατο επίπεδο.

–  Θα ήταν μάλλον αστείο να αναφερθούμε στους πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ που δρουν στην Ελλάδα. Μια πόρτα είμαστε και, άλλωστε, έχει υπάρξει παραδοχή της εγκληματικής δράσης τους (ότι έβαζαν φωτιές σε δάση ελληνικών νησιών) στη γείτονα, χωρίς εδώ να συγκινηθεί καμία εισαγγελική αρχή.

–  Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ισραηλινής Μοσάντ, τη δράση της οποία στη χώρα μας μάθαμε πρώτη φορά με τα γεγονότα που οδήγησαν στην παράδοση του Αμπντιουλάχ Οτζαλάν. Επισήμως, κλιμάκιο της Μοσάντ εγκαταστάθηκε στην Αθήνα μετά το χτύπημα στην Ισραηλινή πρεσβεία (είπαμε, ο χώρος της τρομοκρατίας είναι «αγαπημένος» για τις μυστικές υπηρεσίες). Ένα περιστατικό που μάθαμε από τα «Wikileaks», μας δείχνει τον τρόπο λειτουργίας τους.

 

Ωμή παρέμβαση της CIA για το σχέδιο «Πυθία»

–   Σε ωμή παρέμβαση προχώρησε η CIA στην ελληνική δικαιοσύνη, μέσω πρώην στελέχους της ΕΥΠ (!), (Σ.Κ.), με στόχο να σταματήσουν οι έρευνες της Δικαιοσύνης, για την υπονόμευση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που εξυφάνθηκε από τη CIA.

 

–  Για τους Αμερικανούς, δεν είναι αρκετό, φαίνεται, το να στείλουν εδώ πράκτορες της «CIA» και της «NSA» για να σβήσουν τα ίχνη όσων έπραξαν τις υποκλοπές και να εμποδίσουν τις έρευνες, αλλά βάζουν και χέρι στις ελληνικές αρχές.

 

–   Γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο της «CIA» ενημέρωσε την «ΕΥΠ» για την «δυσαρέσκεια» των Αμερικανών, όσο συνεχίζεται η έρευνα για τις υποκλοπές. Για τον λόγο αυτό, δικαστικοί κύκλοι, ζητούν να ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και ποινικές ευθύνες.

–    Όπως είναι γνωστό, πέραν των άλλων, είχε παγιδευθεί και το τηλέφωνο του Κ. Καραμανλή, στα πλαίσια του «Ειδικού Σχεδίου» με την κωδική ονομασία «Πυθία».

 

–    Όλα άρχισαν όταν οι περίοικοι ειδοποίησαν το Α.Τ. Κυψέλης, ότι στην οδό Μηθύμνης, στην πλατεία Αμερικής, ήταν σταθμευμένο ένα μικρό κλειστό φορτηγό, το οποίο παρέμενε εκεί επί πολλές ημέρες. Οι αστυνομικοί που προσέτρεξαν, βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και συνέλαβαν δύο Αμερικανούς και έναν Έλληνα και από την έρευνα που ακολούθησε στο «βανάκι» βρέθηκαν περούκες, υλικό μεταμφίεσης, όπως επίσης και ασύρματοι.

 

–   Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, είχαν συλληφθεί ο τότε Γ. Γραμματέας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζον Φάντις και ο τότε διοικητικός υπάλληλος της πρεσβείας Καρλ Σλιούαρ, ενώ ποτέ δεν έγιναν γνωστά μέχρι και σήμερα τα στοιχεία του Έλληνα συνεργού τους.

 

–   Επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, λίγο μετά την προσαγωγή των τριών στο αστυνομικό τμήμα, η πρεσβεία απαίτησε να μην γίνει καμία ανάκριση και να μην ερευνηθεί το φορτηγάκι, ενώ στη συνέχεια οι δύο Αμερικανοί έφυγαν από το Α.Τ. με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας, με προορισμό την πρεσβεία, ενώ ο Έλληνας ύποπτος αποχώρησε από το Τμήμα, χωρίς το συμβάν να καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων.

–   Όσο για το φορτηγάκι, αυτό μεταφέρθηκε με γερανοφόρο όχημα στο γκαράζ της πρεσβείας. Το περιστατικό της οδού Μηθύμνης συνδέθηκε με τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Ν» και επανήλθε στο προσκήνιο το 2002 με τη σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης!…

 

–    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κ. Καραμανλής ενημερώθηκε από Ισραηλινούς ότι ένα βράδυ που είχε συμμετάσχει σε δείπνο με την παρουσία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, σε παραλιακό ξενοδοχείο, κινδύνευε η ζωή του!…

Πηγή εφημ. «Press Time»