Τί Θα Γίνει, Αν “Κτυπήσει” Και Αν Νικήσει ο ΤΡΑΜΠ (Λέγε με “Δύση”) στη Συρία; Και Ένα… “Κουϊζ”!

Φίλοι μου!

Ω2

ΣΙΓΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!

1. Η “τριπλή Συμμαχία” Η.Π.Α. – Μ. Βρεττανία – Γαλλία ευρίσκεται προ της Συρίας και ολίγον προ της προσβολής του… “παλαιο-Σοβιετικού” Σύρου Προέδρου Άσαντ! Αυτό, όπως όλα δείχνουν, θα σημαίνει τα παρακάτω:

   α. Αρχή του τέλους” του ΡΤΕ και της… Τουρκίας!

(Άρχισε ήδη το πολύ στενό του αμερικανικό… “μαρκάρισμα”)!

– Με την “εξάλειψη” του ΡΤΕ, η… “νέα” Τουρκία θα προσβάλλει στρατιωτικά την Ελλάδα, σε Κύπρο, Θράκη και Αιγαίο, σπρωγμένη” από την Ρωσίαη οποία Ρωσία έτσι, θα θελήσει να εκδικηθεί τη Δύση, για την επέμβασή της τώρα στην Συρία και κυρίως θα θελήσει, δι’ αυτού του τρόπου, να της… αποσπάσει απ’ εκεί την προσοχή, (της Δύσης δηλαδή, απ τη Συρία και χρονικά λίγο πριν από την λίαν πιθανή δημιουργία τετελεσμένων υπέρ της Δύσης στην Αραβική αυτή χώρα), “ανοίγοντάς” της ουσιαστικά εσωτερικό… εμφύλιο, αφού θα αντιπαραταχθούν 2 χώρες του ΝΑΤΟ! (Ελλάς – Τουρκία).

[Σημειώνεται ότι ήδη ο Πούτιν έχει συζητήσει με τον ΡΤΕ (όπως και οι Ακάρ – Γερασίμωφ) την περίπτωση Ε-Τ πολέμου και μάλιστα ορισμένα συγκεκριμένα πολεμικά σενάρια, με προεξάχον το παρακάτω, που αμέσως θα αναγνώσετε και που -σε γενικές γραμμές- περιλαμβάνει το τί θα πράξουν οι 2 αυτές χώρες, “σε περίπτωση που η Δύση θα προσέβαλλε τη Συρία, (λέγε με Άσαντ), όπως διαφαίνεται ότι θα πράξει στο επόμενο άμεσο… ορατό (sic) μέλλον, γεγονός που ασφαλώς θα ήταν / θα είναι κάτι που ευθέως, μαζί με τον Άσαντ, θα προσβάλλει και την υφιστάμενη… καρκινο-ασθενούσα 3πλή Ρ-Τ-Ιρανική συμμαχία].

– Μ’ αυτόν τον τρόπο, το μέτωπο Δύσης – Ρωσίας θα διευρυνθεί ( θα “ανοίξει”) και θα περιλάβει πλέον όλο το κρίσιμο Κέντρο” της σκακιέρας, (λέγε με “Κέντρο της Γης”), ήτοι Μ. Ανατολή – Α. Μεσόγειο (Κύπρος) – Αιγαίο – Βαλκάνια, κάτι που θα σημάνει, ‘μετ’ ου πολύ”, και τα πιθανά προέρτια μιας Αμερικανο – Ρωσικής ή -αν θέλετε- μιας Δυτικο – Ρωσικής… ευρύτερης σύγκρουσης, η οποία και με μαθηματική βεβαιότητα θα ακολουθήσει!.. (Λέγε με προεόρτια ενός νέου Π.Π.)

Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν τώρα στα Δυτικά Επιτελεία, (παρά τα όσα “κυκλοφορούν” ότι η σκοπίμως χρεοκοπημένη Ελλάδα στρ-κά δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στις ΤΕΔ), σχετικά με τον επικείμενο Ε-Τ Πόλεμο είναι οι παρακάτω: 

   * ΘΕ Κύπρου:

  • Η Τουρκία (η οποία έχει και την πρωτοβουλία των όποιων στρ-κών κινήσεων / ενεργειών, έναντι της χώρας μας) θα αποτύχει στην κατά των ελευθέρων τμημάτων της Κύπρου στρ-κή επχσή της και θα περιέλθει στο νησί σε κατάσταση αμύνης, από επιτιθέμενη!

(Η έναρξη του Ε-Τ Πολέμου θα λάβει χώρα από την Κύπρο και θα ακολουθήσουν, λίγο μετά χρονικά, ταυτόχρονα Δ. Θράκη και Αιγαίο! Έχουμε γράψει τί ακριβώς θα επιχειρήσει στρ-κά η Τουρκία στην Μεγαλόνησο).

   * ΘΕ Αιγαίου:

  • Η Τουρκία θα αποτύχει να καταλάβει “Βασική” ελληνική νήσο, στο Αιγαίο!
  • [Έχουμε επίσης πει το “πού” και το “πώς” θα επιχειρήσει και μάλιστα έχουμε τονίσει ότι θα δράσει και με παράλληλο συνδυασμό στρ-κών παραπλανητικών ενεργειών, σε μια σειρά από μικρότερες σε έκταση νήσους, αλλά και μικρονήσους, ερημονησίδες και βραχονησίδες, μικρό αριθμό των οποίων, επιλεκτικά,… επιδεικτικά και αιφνιδιαστικά θα καταλάβει, ώστε και να απασχολήσει τις ΕΕΔ, αλλά και να επιχειρήσει να στρέψει αλλού τη σκέψη των Ελλήνων Επιτελών]!..

   * ΘΕ Θράκης:

  • Η Τουρκία θα πετύχει να εισβάλλει στη Δ. Θράκη, δια του Έβρου π. και στην κατεύθυνση Ύψαλα – Αλεξ-πολη – Κομοτηνή, επιχειρούσα να προχωρήσει μέχρι και του “λαιμού της Ξάνθης”, όπου και με μεγάλη δυσκολία θα αναχαιτισθεί, υποχρεώνοντας έτσι την μέχρι εκείνη την στιγμή αμέτοχη Δύση, να επέμβει στρ-κά… υπέρ της Ελλάδος, κάτι που θα ενεργοποιήσει περαιτέρω και την… “Αρκούδα!

     Παρατηρήσεις:

    – Η Τουρκία βεβαίως, μετά από την στρ-κή “κάθοδο” της Δύσης στη Συρία, θα “μαζευτεί στο σπίτι της” και από τη Β. Συρία και από το Β. Ιράκ!

   – Η Τουρκία και χωρίς τον ΡΤΕ, αλλά και με τον ΡΤΕ, (όπως το έχουμε ξαναγράψει), “ζωντανό”, είτε απλώς βιολογικά, είτε και πολιτικά και πάλι θα επιχειρήσει κατά της Ελλάδος, (ήδη ο ΡΤΕ προετοίμασε το έδαφος, με την δήλωσή του -12-04-2018- ότι θα πάει όπου υπάρχουν αδέλφια του / όχι δεν είπε “στα ίσα” Δ. Θράκη, αχααχαχαχα / και θα επχ-σει, όπως σας έγραψα παραπάνω, λίαν πιθανώς, διαρκούσης της δυτικής επεμβάσεως στη Συρία ή λίγο προ του εκτιμώμενου τέλους της), κυρίως για τους λόγους που παραπάνω εξέθεσα, αλλά και για να κερδίσει κάτι ή πολλά στα δυτικά της, αφού θα χάσει, από αρκετά έως πολλά, σχεδόν άμεσα στα νότιά της και προοπτικά στα ανατολικά και νοτιο-ανατολικά της!

[Ως αιτία, λέγε με, συνεχιζόμενη Κουρδική Ένοπλη Επανάσταση”, η οποία “εξυπηρετεί” 100% τις ανάγκες ασφαλείας και επιβίωσης (ενεργειακή τροφοδοσία κυρίως, αλλά και υδάτινη) του Ισραηλινού Κράτους, όπως και την ανάγκη μη διαταράξεως (sic) του σχεδίου για το “Μεγάλο Ισραήλ”, το οποίο επιχειρεί ήδη να καταστεί, μέχρι το 2030, ο ενεργειακός “γίγαντας – προμηθευτής” Ευρώπης και Ασίας]!..

  – Η τουρκική μερική / τοπική επιτυχία στη Δ. Θράκη (με ή χωρίς τον ΡΤΕ) θα υποχρεώσει την Ρωσία σε επαναπροσδιορισμό των θέσεών της, μια Ρωσία, η οποία θα επανεξετάσει τότε το συνολικό Πεδίο Αντιπαράθεσής της, με τη Δύση (Μ. Θάλασσα – Μ. Ανατολή – Βαλκάνια – Α. Μεσόγειος – Καύκασος) και θα επανεκτιμήσει τις σχέσεις της και μαζί της, (“Μεγάλες Δυτικές Δυνάμεις” / Η.Π.Α. – Αγγλία – Γαλλία), αλλά  και τις σχέσεις της με μικρότερους δρώντες (Ελλάδα – Τουρκία – Βαλκανικές χώρες)!

   – Είναι τότε, αγαπητοί, πολύ πιθανό να βρει η Ρωσία δικαιολογία και να επιχειρήσει την τόσο πολύ επιθυμητή γι’ αυτήν στρατιωτική κάθοδο στα Στενά του Βοσπόρου, στην ίδια την Πόλη δηλαδή, (άλλωστε γι’ αυτό κατέλαβε την χερσόνησο της Κριμαίας), προσβάλλοντας τη Δύση στο ιδιαιτέρως κρίσιμο αυτό πλευρό της, προκειμένου να την καταλάβει (επεκτεινόμενη λογικά μέχρι και τα Δαρδανέλλια) κυριαρχώντας έτσι η ίδια / από μόνη της “στο Κέντρο, του Κέντρου της Γης”, που τώρα προσπαθεί μέσω τρίτων (λέγε με Τουρκία) να επιτύχει!

   – Το παραπάνω θα πυροδοτήσει και την άμεση ενεργοποίηση της Δύσεως, η οποία θα επιχειρήσει να το εμποδίσει και έτσι αυτό θα επιφέρει και την μοιραία Φάση της Δυτικο-Ρωσικής συγκρούσεως!

[Επειδή μερικοί “έξυπνοι” από εσάς, πιθανώς να πουν μειωτικά και λόγω της έμφυτης υπάρξεως στον “χαμηλό” άνθρωπο του ανθρωποκτόνου φθόνου, ότι οΑΝΤΙΛΑΛΟΣ μας γράφει… προφητείες, κλπ, τους απαντώ, αφ’ ενός μεν να “καθήσουν” και να τις διαβάσουν καλά και αυτοί και ακολούθως να… επιχειρήσουν, με ό,τι καταλάβουν, αν καταλάβουν, να γράψουν, όχι το τί κατάλαβαν, αλλά κάτι ανάλογο με τον ΑΝΤΙΛΑΛΟ”, πχ ένα απλό σενάριο (ένα απλό “case study”), ώστε να γελάσουμε και μάλιστα “φαρδιά – πλατιά”, αλλά κυρίως, και αφ’ ετέρου, να ψάξουν να βρουν εδώ, σ’ εμάς(!!!), (αλλά και στο “Διαδίκτυο”), το τί γράφαμε για το περιεχόμενο των συζητήσεων, που έγιναν μάλιστα 2 φορές, του Πούτιν, με τον Δρα Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, τον Ιανουάριο του 2013 και το 2014, αν δεν σφάλλει τώρα το κουρασμενο μου μυαλό, ως προς τον χρόνο των 2 αυτών συνομιλιών και τότε είμαι βέβαιος πως ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ(!!!), αντιλαμβανόμενοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!) ότι εδώ, στο σάϊτ αυτό, δεν είμαστε “εκπρόσωποι κανενός Ιερατείου”, … Θείου ή άλλου, αλλά απλοί αναλυτές, κάτοχοι 3 στοιχείων, ήτοι γνώσεως, κρίσεως και… ενστίκτου]!

– Σημειώνουμε ότι ο Πούτιν (θα φαίνεται πάντα πιο συγκρατημένος από τον ΤΡΑΜΠ) θα επεμβαίνει κατά την κρίση του, στην Δυτική επέμβαση στη Συρία, αν και όταν αυτή επισυμβεί, με στόχο την εκτροπή των αμερικανικών – δυτικών ενεργειών, απ’ τους τεθέντες στόχους τους!..

      β. Αρχή του Τέλους Για τον Άσαντ και αρχικό στο έδαφος επαναπροσδιορισμό της… Πίτσας που ακόμα τώρα λέγεται Συρία!

[Ο διάδρομος στη Β. Συρία (διακαής πόθος της Δύσης και του Ισραήλ) θα δημιουργηθεί έτσι “de facto”, με μια αναμενόμενη αμερικανική εμπλοκή και επικράτηση στη Συρία, ενώ και πάλι η Γαλλία θα έχει να διαδραματίσει τον διαχρονικά ιστορικό της εκεί… λόγο, εργαζόμενη ουσιαστικά και αυτή, για το Ισραήλ και την ασφάλειά του]!

     γ. Πλήρη Έλεγχο και του Ιράκ, από τις Η.Π.Α., (από τη Δύση ευρύτερα), τέλος της απολύτου κυριαρχίας των μη δυνάμενων να εμπιστευθεί η Δύση, “Παλλομένων” Μουλάδων του (πρόκειται για τα λεγόμενα Εκκρεμή όχι του… Φουκώ”, αλλά του Ιράκ) και αρχικό, στο Πεδίο, σχεδιασμό – επιβολή της μικρότερης (εννοώ σε κομμάτια)… Πίτσας, που τώρα ακόμα λέγεται Ιράκ!

      δ.  Μεγίστη πίεση πλέον στο “Κράτος Τρομοκράτη” Ιράν, από τη Δύση, αφού αυτή θα το “βλέπει” πλέον, όχι μόνον από τις Η.Π.Α., αλλά και από απόσταση… αναπνοής, ήτοι απ’ το διπλανό της σημερινό Ιράκ!

        ε.  Κόψιμο με το μαχαίρι” των ρωσικών ορέξεων και επιθυμιών, του να φτάσει η “Αρκούδα” στα σύνορα του Ισραήλ, επικρατώντας αυτή στην αναφερθείσα γεωγραφική ζώνη (τεράστια περιοχή), την οποία σας καλώ να την φέρετε στο μυαλό σας!..

– Αυτό είναι που με τίποτα δεν θα αφήσει έτσι ευκολα ο Πούτιν να συμβεί καθιστώντας την χώρα του από μια παλιά Υπερδύναμη, σε ένα Κράτος της… περιοχής του! Εδώ εστιάζεται και ο μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, η οποία πλέον δείχνει ότι στερείται ΤΕΛΕΙΩΣ νουνεχών ηγετών και νηφαλίων… φωνών, αφού όλοι ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ για όλα, ξεχνώντας -στα σίγουρα- ότι δεν μπορούν να καταστρέψουν τη Γη και να μεταβούν σε έναν άλλον Πλανήτη!..

    στ. Το ΝΑΤΟ, καθιστάμενο πλέον ο “Διεθνής Αστυνόμος”, (θυμηθείτε τί γράφαμε εδώ για τη ρήση, το 1963, του Σιωνιστή Μπεν ΓΚΟΥΡΙΟΝ, σχετικά με τους εθνικούς στρατούς, ένας Γκουριόν, ο οποίος έλεγε πως σε 60+ χρόνια από τότε, οι Στρατοί θα εξέλειπαν και πως θα υπήρχε μόνον μια “Διεθνής Αστυνομία” / προς αυτό δεν βαδίζουμε ήδη;), ως “καθαρά” στρ-κός Σχηματισμός, θα “κατέβει” πλέον και στη Συρία (εκτός δηλαδή περιοχών… νομίμου δράσεώς του / εκτός των ορίων του, όπως άλλωστε αυτό συζητήθηκε προσφάτως στη Συμμαχία, στην τελευταία νομίζω συνάντηση στις Βρυξέλλες, των ΥΠΑΜ, των χωρών της Συμμαχίας), όπως και λίαν πιθανώς να “κατέβει” και στην Ελλάδα, για την επιβολή μιας τυχόν διασαλευθείσης εσωτερικής… γαλήνης και τάξεως ή για τις ανάγκες της Συμμαχίας, έναντι της… “Αρκούδας”!..

  • Οψόμεθα και αν η σύσκεψη της 2ας Μαϊου, στου “ΛΑΜΟΓΙΑ” (20:00 Γκάϊς), μας επιτρέψει τη συνέχιση του σάϊτ μας, θα τα ξαναπούμε!

2. Ποτέ (μετά το 1974) και καμμία ελληνική στρ-κή ηγεσία δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά(!) για τα στελέχη της, ώστε να φτάσει τώρα Φιλαράκο στα άκρα, για την απελευθέρωση των 2 νεαρών και άτυχων, (λόγω του επικρατούντος τότε ανόητου και… ακατανόητου εφησυχασμού), στελεχών μας, που αιχμαλώτισαν και κρατούν οι ΤΕΔ!

– Αυτό συμβαίνει, διότι ο ενσκύψας, μετά το 1974, άκρατος Κομματισμός διέφθειρε και σχεδόν εξάλειψε το επικρατούν παλαιόθεν στις ΕΕΔ πνεύμα εθελο + αλληλο-θυσίας, ενώ η καλλιέργεια της στρατοκτόνου νοοτροπίας των ΑΡΧΙΔΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΥ και της -έναντι όποιου τιμήματος- ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΔΟΥ στην ανώτατη Ιεραρχία – Ηγεσία των ΕΕΔ, δολοφόνησε τα χρηστά ήθη και οδήγησε στην ύπαρξη πανούργων ηγεσιών και άρα άκρως προβληματικών και κυρίως ατομικιστικών, αφού όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι μας πρόγονοι, “ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ!

(Για την διαχρονική ελληνική πολιτική ηγεσία και το παροιμιώδες μίσος της προς τις ΕΕΔ, δεν μπορώ να γράψω κάτι, διότι θα ήταν ανεύθυνο να αναφερθώ σ’ ένα θέμα, που απαιτεί την εκπόνηση “Διδακτορικής Διατριβής, ένα θέμα που χρονικά “πάει πίσω” στο… 1821)!..

Ζωντανό Παράδειγμα αποτελεί ο χαμένος… “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” μας, ο οποίος εργάστηκε σαν το σκυλί για 3+ 10ετίες, ΟΝΤΑΣ πιστός μόνον στη ΣΗΜΑΙΑ μας και στον Όρκο του, ο οποίος “έκανε μάγκες” και έβαλλε αστέρια σε αρκετούς Στρατηγούς και τον οποίον, όταν το προσέβαλλαν καίρια(!!!) ξένες ΜΥ, δεν τον ήξερε κανείς απ’ τα σκουλήκια αυτά, τα οποία μάλιστα -σημειώστε- συνηθίζουν να ετοιμάζουν, μέσω “δικών τους” στελεχών, τη συνέχειά τους / την παρουσία τους στις ΕΕΔ, όταν θα έχουν πια αποστρατευτεί, ώστε να συνεχίζουν παρασκηνιακά να τις ελέγχουν!..

[Έτσι, σήμερα, έχουμε κυρίως τις κλίκες των Αρχηγών των Επιτελείων (τώρα “παίζει” πολύ αυτή του Κωσταράκου) και των Πολιτικών, όπως πχ του ίδιου του ΠτΔ, που ήξερε, μόλις χθες, να κάνει έναν πολίτη, εμφανισιακά αδελφό του… Φίλη, “κολλητό” του Καμμένου, Ταξίαρχο, τον Κο Κυριακόπουλο του STAR, (τους βαθμούς που οι περισσότεροι στις ΕΕΔ, τους παίρνουν… λιώνοντας, τα πολιτικά λαμόγια και οι… ένστολοι γλείφτες τους, τους έχουν σαν τις καραμέλες και τις μοιράζουν όπου και όταν θέλουν και σε όποιους θέλουν / θα μπορούσαν να τους δώσουν ακόμα και στους σκύλους τους, εκτός από τους… λακέδες τους, νοιώθοντας από τη θέση που κατέχουν… “Δον Κορλεόνε”), φοβούμενος ο ΠτΔ… μπας και χάσει τη θέση του, αφού οι κυβερνώντες τον επέλεξαν, (ένα ετερόκλητο σύνολο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ και πολιτικών ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ), αλλά δεν ήξερε να απαντήσει στον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, όταν αυτός πιστεύοντας στην Ελληνική Δημοκρατία, του έστειλε αναφορά και ζητούσε την απάντηση σ’ ένα και μόνον “γιατί!

– Πόσους εκ Καλαμών Αξκούς “τρέχει” ο Κος ΠτΔ;

– Πόσους κουμπάρους του, το ίδιο, ο Κος ΥΠΑΜ;

– Ρε Τσίπρα, για ποιά κολο-ηθική της Αριστεράς μιλάς ακόμα; Βεβαίως, θα μου πείτε, τί να περιμένει κανείς από έναν Καζινάκια, κολοδακτυλάκια, διαπλεκόμενο ΥΠΑΜ, που δεν αισχύνεται να είναι τέτοιος απέναντι σ’ έναν λαό που η φάρα του τον έκανε να πεινάει, (εννοώ η πολιτική φάρα), τί να περιμένει κανείς από έναν ΥΠΑΜ που φτιάχνει δρόμους με λεφτά του λαού μας, στο νησί της… 2ης γυναίκας του, καθιστώντας το και τουρκικό -τάχα- στόχο, μέσω των πουλημένων σ’ συτόν κάποιων δημ/φων, κλπ, τί να περιμένει κανείς από έναν ψυχασθενή ΥΠΑΜ, ο οποίος δεν θέλει τον… διάβολο, αλλά συμμαχεί μαζί του, δεν θέλει τον… φόνο, αλλά συμμαχεί με τον επίδοξο και επικείμενο δολοφόνο, και, και, και… (Εννοώ τη θέση του για το Σκοπιανό)]!.. 

Στη συνέχεια και αφού τον έστιψαν σαν λεμονόκουπα κυριολεκτικά, μέχρι και την τελευταία του στιγμή, τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, τον… σούταραν, όπως ακριβώ σας το γράφω, χωρίς καμμία εξήγηση, αφού αυτός δεν ήταν παρά μόνον ένας βαθειά… διαφέρων -διαμαντένιος- κόκκος, απ’ την τεράστια παχιά και βρώμικη… άμμο τους!..

– Το πράγμα πια έχει “ξεφύγει” τελείως φίλε μου και τώρα “δεν έχει γυρισμό”! Θα κυβερνούν διεφθαρμένοι στρατιωτικοί και πολιτικοί, όπως πχ οι Καμμένοι, οι Τσίπρηδες και οι Παυλόπουλοι, που εξέθεσε -τουλάχιστον- εαυτόν με τις πολιτικές… παρέες του, ενώ κάποτε -θα έλεγα- πως είχε ένα αξιόλογο πολιτικό ανάστημα, θα μας κυβερνούν άθεοι ή Μασώνοι, (θα είδατε όλοι σας τον “Ποδίτσα”, νέο Δντη του πολιτικού Γραφείου του Κ. Μητσοτάκη, που ευαγγελίζεται το νέο, το άφθαρτο και ελληνικό…), όπως και οι συμπαθείς πράγματι και ευφυείς ομοφυλόφυλοι, (η πλειονότης τους σίγουρα), μέχρι της θείας τελικής επεμβάσεως, που θα επαναφέρει την Τάξη και τα πράγματα στην ορθή τους κατεύθυνση και φορά, σε όποια χώρα τελικώς μας μείνει ή γενικώς μείνει, μετά από την επερχόμενη με μαθηματική ακρίβεια (είθε όχι) καταστροφή!..

– Άρα σου απαντώ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΟΧΙ και ξανά ΟΧΙ, 1000 ΟΧΙ(!)!.. Δεν θα ήθελα, αν ήμουν εγώ Στρατιωτικός και στην θέση του άτυχου ΣΜΗΝΑΓΟΥ, Γιώργου ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ, (“Αιωνία η Μνήμη του”), που “έφυγε” σήμερα με το ΜΙΡΑΖ του, να μου τοποθετήσει στεφάνι ο Καμμένος ή ο Τσίπρας ή ο Παυλόπουλος ή όποιο άλλο πολιτικό λαμόγιο, στον τάφο μου ή να σπεκουλάρει, τάχα πατριωτικά, πάνω από το φέρετρό μου ή πάνω απ’ τον τάφο μου, κλπ, αλλά θα ήθελα να ταφώ συνοδεία μόνον συναδέλφων και γενικώς ανθρώπων που πραγματικά θα με αγαπούσαν / αγαπούν ή θα με τιμούσαν και τιμούν ως άνθρωπο, επαγγελματία και Έλληνα Πατριώτη!

  • Και ασφαλώς θα μου αρκούσε και μόνον η Γαλανόλευκη, αν και πάλι δεν θα μπορούσε κανείς να με συνοδεύσει, κατά την… πορεία μου, προς τα εκεί όπου όλοι οι θνητοί  θα πάμε, ήτοι στη γη, στο χώμα, απ’ το οποίο και προερχόμαστε! Κατάλαβες;

– Αλλά και στο φινάλε: Γιατί ρε φιλαράκο να πέθαινα εγώ και ο κάθε “εγώ” -κατάλαβες- ; Για να… φορέσει γραββάτα ο Τσίπρας τον ερχόμενο… Αύγουστο, που θα μας βγάλλει τάχα από τα Μνημόνια, (ενώ ο ίδιος ο νεο-Κομμουνιστής υπέγραψε την καταδίκη μας έως το 2115), για να πουλήσει τη Μακεδονία, σαν τον Πόντιο Πιλάτο, ο Καμμένος στην πΓΔΜ, για να γίνει πιο αγαπητός στους SOROS ο Τσακαλώτος, γιατί, για ποιόν λόγο;

Γιατί να μην πάω εγώ… αντιπροσωπεία (sic) στη δική τους κηδεία;

– Πότε δούλεψαν ρε όλα αυτά τα ρεμαλοειδή;

– Πότε νοιάστηκαν ή πίστεψαν πραγματικά όλοι αυτοί ρε στην Ελλάδα; Δεν βλέπεις πχ την κοροϊδία που μας πουλάνε με το θέμα της Μακεδονίας; Φτύνουν πάνω στο αίμα που έχυσαν οι παππούδες μας και οι προπάπποι μας ρε, για να ελευθερώσουν και την Μακεδονία και την Ελλάδα μας συνολικά!

  • Αν δεν θέλει ο Καμμένος να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, γιατί δεν ρίχνει τον Τσίπρα;
  • Αν δεν ήθελε ό,τι αντεθνικό και αντι-ορθόδοξο πέρασε και περνάει το διεθνιστικό αυτό νεο-κομμούνι, τότε γιατί δεν τον ρίχνει απ’ την Κ-Β, γιατί δεν τον έρριξε μέχρι τώρα, ενώ είχε τόσες αιτίες και αφορμές;
  • Αν όλοι οι άλλοι πολιτικοί, μας θεωρούν ηλιθίους και αρνιά 1 φορά τους Έλληνες, ο Καμμένος και η πλούσια παρέα του (Κατσίκια, Χρυσές Βελώνες, κλπ) μας θεωρούν 1000 φορές… ιδιώτες και πρόβατα!..

Μήπως δεν είναι αυτοί οι ίδιοι ή έστω κάποιοι άλλοι, αλλά άτομα της φάρας τους, ρε φιλαράκο, που έκοψαν πρώτα, απ’ όλους τους Έλληνες, τους μισθούς και τις συντάξεις των στρ-κών, για τους οποίους υποκριτικά κάνουν κάθε φορά πως “κλαίνε και οδύρονται;

  • Μείνε λοιπόν “μικρέ” ΜΑΚΡΥΑ(!) απ’ όλα αυτά τα φίδια και στο τέλος της ημέρας, δεν θα χάσεις !.. 

 

3. Κε Μητσοτάκη, αλλά και Κοι της Κ-Β! Ζαχαράκης λέγεται ο διπλωμάτης μας και Πρέσβης “επί τιμή! Γιατί δεν τον καλείτε να σας βοηθήσει; Δεν αντέχεται το… φως;

  • Τον άκουσα σήμερα, 12-04-2018, στην Κα Μπουσδούκου, στον “ΣΚΑΪ” να λέγει ό,τι περίπου λέμε και φωνάζουμε απ’ εδώ, τόσο καιρό τώρα, και εμείς:
  • Τα προβλήματα ήσαν πάντα τα ίδια με την Τουρκία! Τα χαρακτήρισε -και ορθώς- “πάγια”!
  • Το προσωπικό ύφος της τ/ηγεσίας έχει αλλάξει και μόνον!
  • Αν κρίνει ό,τι χρειάζεται, ο ΡΤΕ θα κτυπήσει την Ελλάδα!
  • Με την πΓΔΜ “πάμε” για… “αγορά ελπίδος”, όπως θα έλεγαν και οι Λατίνοι!..
  • Τί θα πει “πολιτική λύση” στο Σκοπιανό; Και κλπ, κλπ, κλπ!..

Μάλλον ενοχλούν οι… Ζαχαράκηδες!..

4. Επιτέλους και ένας πραγματικός εκπρόσωπος Τύπου πολιτικού Κόμματος, (αλλά και γενικώς), και όχι τσόκαρο! Αναφέρομαι στον νεαρό Κο ΧΡΗΣΤΙΔΗ του “Κινήματος Αλλαγής”! Συγχαρητήρια Κα Γεννηματά για την υπόψη επιλογή! “Καλή Τύχη” Κε Χρηστίδη!.. (Κάποια στιγμή θα αναφερθούμε και στο πώς θα πρέπει να είναι ένας σύγχρονος εκπρόσωπος Τύπου, … γενικώς)!..

5. Διαβάζω! 5, 5 εκ-ρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας! Είπατε τίποτα;

6.  Προσέξτε, ώστε να μην τρέφετε αυταπάτες:

  • Και τις θάλασσές μας και τον αέρα μας παραβιάζουν συνεχώς οι Μογγόλοι!
  • Και μας καθυβρίζει συνεχώς και σκαιώς η ίδια τους η πολιτική ηγεσία!
  • Και “Επιχειρήσεις Επιρροής” διεξαγάγουν διαρκώς εναντίον μας!
  • Και έχουν γεμίσει με πράκτορές τους (Τούρκους και μη) την Πατρίδα μας!
  • Και επχ-σεις απαγόρευσης διάσωσης “λάθρο” και “προσφύγων” εκ μέρους μας πραγματοποιούν!
  • Και μας “γεμίζουν” σκοπίμως με “λαθρο – πρόσφυγες”, ελέγχοντας με πράκτορές τους και αριθμό ελληνικών “hot – spots”, όπως αυτό της Μόριας, της Λέσβου, για το οποίο “συνεργάτες” τους στην χώρα μας έφτιαξαν σφραγίδες πρασίνου(!!!) χρώματος (το χρώμα του Ισλάμ) και τις “κόλλησαν” στους τοίχους των δρόμων της Αθήνας, (όπως πχ απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης / καταλάβατε “γιατί” ειδικά εκεί), όπως είδα, με το σύνθημα, “FREE MORIA”, κλπ!.. (Θυμηθείτε το πρωτοσέλιδο προ ημερών της ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ”, που μιλούσε για τους “κατάδικους της Μόριας” και σταματούσε εκεί, μην λέγοντας ότι “μην ανησυχείτε… έγκλειστοι, έρχεται σύντομα ο ΤΣ να σας απελευθερώσει”, και άλλα τέτοια… “τσιτάτα”)!..
  • Και διεκδικούν εδάφη μας, όπως νησιά μας, άλλοτε 18+1, άλλοτε 156, κλπ, αναλόγως πάντα, του “πώς” θα ξυπνήσουν το πρωϊ, επεμβαίνοντας, πχ με πρόσχημα τους Δ. Θρακιώτες τάχα… αδελφούς τους (sic), στα εσωτερικά μας!
  • Και σε σκάφος μας (του ΛΣ) “πούλησαν τσαμπουκά”, αρχικά στα Ίμια!
  • Και σκάφος μας (του ΛΣ), στη συνέχεια, πήγαν να κόψουν στα 2, προσπαθώντας να  το εμβολίσουν, στην ίδια περιοχή, λίγο αργότερα, για να πιάσουν όλο το πλήρωμά μας αιχμαλώτους!..
  • Και αιχμαλώτους, μας πήρανε 2 στελέχη μας, στον Έβρο, εκμεταλλευόμενοι τον… ύπνο της ηγεσίας μας!
  • Και πάνω απ’ την ν. Ρω πέταξε νύχτα και με σβηστά τα φώτα του, Ε/Π τους, ένα της τ/Δκσης Ακτών και εμείς ρίξαμε προειδοποιητικές βολές, σε… αντίθετη κατεύθυνση (!), αλλά και αυτές μάλλον… κακώς, αφού η Κ-Β μας είπε πως το τ/Ε-Π πέταγε στο όριο του… αέρα μας!.. Καταλάβατε!
  • Και έγιναν αιτία να χαθεί σήμερα (12-04-2018) ένας πιλότος μας στο Αιγαίο, με τις καθημερινές συνεχείς αεροπορικές τους παραβιάσεις του FIR μας, όπως και με τις παραβάσεις των κανόνων εναερίου κυκλοφορίας!
  • Και… και… και…

Σε ό,τι μας αφορά:

  • Και ό,τι άλλο να μας κάνουν οι Μογγόλοι και… κόλο, με το συμπάθιο, ακόμα να μας ζητήσουν οι Τούρκοι, θα τον δώσουμε, διότι είμαστε αποφασισμένοι να ζήσουμε… ειρηνικά! Δεν πρόκειται να αντιδράσουμε σαν Έλληνες!
  • Γιατί αυτό;
  • Διότι μας κυβερνούσαν (όπως και μας κυβερνούν ακόμα) ανίκανοι, φοβικοί, δοτοί και εξαρτημένοι, ενίοτε και ηλίθιοι πολιτικοί και στρ-κοί(!) και τώρα ΑΘΕΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ή ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, (είναι ακριβώς το ίδιο), που μια ζωή αγωνίζονταν τάχα μου, για το… διεθνές στρ-δο “της γης των κολασμένων”, κατά το γνωστό… τροπάριο των Κομμουνιστών, και την απελευθέρωσή τους, σ’ έναν κόσμο δήθεν ίσο, χωρίς σύνορα και σημαίες, σ’ έναν κόσμο που τα υποζύγια, στην πραγμταικότητα, θα ήταν δισεκ-ρια άνθρωποι και οι… αφέντες τους, μια πολύ μικρή Ομάδα “πεφωτισμένων” – “ξεχωριστών” δημοκρατών… δικτατόρων, του “στυλ” Κιμ Γιουνγκ, Μαδούρο, Κάστρο, Χο Τσι Μινχ, Μπρέζνιεφ, Στάλιν, Μάο, και λοιπών άλλων κόκκινων… ηρώων Φασιστών, που θα έχουν όμως, κατά καιρούς, πολεμήσει, (όχι ασφαλώς οι ίδιοι), κάποιους ιδεολογικούς “αδελφούς” τους, μαύρους Φασίστες, λέγε με Χίτλερ, Πινοσέτ, Φράνκο, κλπ, κλπ, κλπ, ώστε να έχουν και… “την έξωθεν καλή μαρτυρία”!..

Ακόμα και τώρα οι Έλληνες πολιτικοί δεν μπορούν, λόγω αγνοίας, αλλά κυρίως λόγω χαρακτηριστικής ανικανότητος (ορθώς – ορθότατα οι Τούρκοι αναφέρθηκαν σε “ανεπαρκείς πολιτικούς μας”, διότι αυτοί μας… διαβάζουν) να διαχειριστούν ένα ξεψυχόν θηρίο, το(!) ξεψυχόν θηρίο, που λέγεται Τουρκία!..

– Όσα α/φ και να μας ρίξουν οι Τούρκοι, διότι περί αυτού πρόκειται, όσα πλοία και να μας βυθίσουν (λέω τώρα), όσους στρ-κούς μας και να αιχμαλωτίσουν ή και σκοτώσουν ακόμα, οι κρετίνοι (τουρκιστί: “salak-lar”, αχαχαχα) πολιτικοί μας θα μιλάνε για το… “Διεθνές Δίκαιο” (sic), το οποίο θα τους το… φτύνουν και μάλιστα μπροστά τους, οι Τούρκοι!..

– Παρ’ όλα αυτά, άκου… Τσοπαναριά Γιλντιρίμ: (Χακάν, διαβίβασέ του το ακόλουθο):

  • Σ’ ευχαριστούμε για τα συλλυπητήρια, αλλά βάλτα στον ευγενή και ευμεγέθη μογγολικό πρωκτό σου! Αν ρε Μπιναλί ή σωστότερα Μπινε-λί πίστευες / πιστεύατε σε συλλυπητήρια ρε “ασουλούπωτε” τύπε, δεν θα κάνατε καθημερινά ό,τι κάνετε! Θα έλεγε πχ ο Αφέντης σας ΡΤΕ, στον Καραγκιοζάκο μας, Ακάρ, (ο πρωκτός του Ακάρ ρε άραγε είναι όπως και το κεφάλι του; / από εμπρός μαλλάκι και από πίσω το χάος, το τίποτα;), “να καθήσει στ’ αυγά του”! Ή όχι;
  • Μην “κολήσεις” λοιπόν Μπινε-λί απ’ την μαφιόζικη πολιτική λέπρα του Αφέντη σας ΡΤΕ, ο οποίος, αφού “σκοτώσει” πάει και κλαίει πάνω απ’ τον τάφο του θυμάτός του, συλλυπούμενος παράλληλα και του οικείους του τεθνεώτος!.. Άντε παλιοβρωμιάρη, παλιογλίτσα και σύ!..

 

7. Ο Ακάρ είπε ό,τι είπε σε Τούρκους ναυταίους “προχθές”, στο Γκιολτσούκ και στην Καλλίπολη, για απόφαση της Τουρκίας να πολεμήσει για τα δικαιώματά της σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, κλπ, διότι σ’ αυτόν τον πόλεμο, το ΤΠΝ -λογικά- θα έχει τον 1ο λόγο!..

Ο Ακάρ έχει απόλυτο δίκιο, αφού μιλάμε για κυριαρχία σε θαλάσσιους χώρους, σε ένα κατ’ εξοχήν θαλάσσιο ή θαλασσινό περιβάλλον, όπως το Ε-Τ! Έστω και αργά οι Τούρκοι κατάλαβαν ό,τι εμείς, με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, προ 100+ ετών και 7πλασιαστήκαμε, χωρίς βεβαίως και δυστυχώς να καταφέρουμε να ελευθερώσουμε την Πρωτεύουσά μας Κων-πολη, κάτι που “έρχεται” ουσονούπω, Χουλουσί, έχοντας κατά νου την κυριαρχία στο… “Μεγάλο της Θαλάσσης Κράτος!..

8. Οι Έλληνες θα σου πουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κε ΤΡΑΜΠ, μόνον αν φανείς ΔΙΚΑΙΟΣ(!!!) απέναντί τους!..

Άκουσε μας, σου λέμε ΚΑΙ(!) σένα, ό,τι λέγαμε και στον ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ, ήτοι να αγκαλιάσεις πραγματικά τους Έλληνες, για να ΝΙΚΗΣΕΙΣ, -ετε, ειδάλλως, ΓΡΑΨΤΟ(!) Κε Πρόεδρε:

«Στο τέλος, έστω και “στα σημεία”, η ρωσική “ΑΡΚΟΥΔΑ”, θα νικήσει τον αμερικανικό ΑΕΤΟ και θα ζωντανέψει τότε το φάντασμα του Φραγκλίνου, που ήθελε για σύμβολό σας όχι τον αετό, αλλά την γαλοπούλα»! 

Ω1

9. Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ, για μία ακόμα φορά, στον Κο… ΚΑΜΜΕΝΟ να “φύγει” τώρα(!) από το ΥΠΑΜ, αν πραγματικά, όπως διατείνεται αγαπάει τον ΕΣ, (αφού ο Κος Τσίπρας δεν έχει τα κότσια να τον “αλλάξει” ή “διώξει” απ’ εκεί, φοβούμενος μια πιθανή απώλεια της… καρέκλας του), διότι απλά “δεν κάνεις για τη θέση αυτή Παναγιώτη, με ταυτόχρονη δεύτερη ΕΚΚΛΗΣΗ, και πάλι προς εσένα(!), να “ρίξεις” τώρα την Κ-Β αυτή, ώστε η χώρα να πάει σε εκλογές και με νωπή λαϊκή εντολή να αντιμετωπίσει ό,τι σκληρό και σίγουρα έντονα… μαύρο(!) την αναμένει μπροστά!..

Σε λίγο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κε ΚΑΜΜΕΝΕ και Κε ΤΣΙΠΡΑ!.. Θα ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ και μάλιστα ως η πιο ΣΚΛΗΡΗ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝΤΕ ΡΟΖ(Ο)ΓΑΛΑΖΙΑ ΧΟΥΝΤΑ”, που είχε ποτέ η δόλια Πατρίδα μας, έχοντας ΚΟΛΟΒΩΣΕΙ και εδαφικά την χώρα μας!.. 

– Κε ΚΑΜΜΕΝΕ! Σου δίνω και άλλη μια πληροφορία, που “κυκλοφορεί” σε αριθμό ελληνικών Καφενείων, στην χώρα μας! (Είδες Παναγιώτη, πόσο ωραία… πολυπολιτισμικά και… πολυεθνικά στο γράφω)! Ανήκεις, λένε κάποιοι, στην κατηγορία Πατριωτών, του “ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ… ΠΑΤΕ!.. Κατάλαβες πιστεύω!..

10. Κε Κοτζιά! Τελικά και “με το συμπάθιο”! Νομίζω ότι και εσύ θα ήθελες να ξέρεις τί λέγεται σε αριθμό ελληνικών καφενείων στην χώρα μας, “για την πάρτυ σου”!

– Λέγεται λοιπόν, μετά και από την εμφάνισή σου στο δείπνο με το Σερβο-νούμερο, τον Ντάτσιτς, στις 10-04-2018, ότι τελικά και εσύ Νίκο μας, είσαι “για πολλές κλωτσιές“!..

  • Λέγανε: (Ενδεικτικώς)

– Ρε ξεφτίλα, την Μακεδονία μας πουλάς και χορεύεις, τραγουδάς και γελάς με τον Σλαβο-καραγκιόζη; 

–   Ρε ξεφτίλα, έχεις 2 στρ-κούς σου  σε τουρκικά σίδερα και χορεύεις με τον Σλαβο-Χασάπη;  

  Ρε ξεφτίλα 15.000 Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει από την “Οικονομική Κρίση” και ο 1/2 ελληνικός πληθυσμός πένεται και φυτοζωεί και εσύ χορεύεις με τον Σλαβο-Μπαρόβιο;  

–  Ρε ξεφτίλα οι Τούρκοι ετοιμάζονται να μας επιτεθούν και εσύ χορεύεις με τον χαρακτηριστικό Σλάβο εκπρόσωπο της βλακείας και του “Τίποτα”;

– Αυτά άκουσα να λένε Νίκο μου για σένα και έκρινα ότι έπρεπε να σε ενημερώσω, ώστε να ξέρεις πού και πώς βαδίζεις!..

  • ΧΑΙΡΕ… Νίκο! Οι… μελλοθάνατοι σε χαιρετούν και σε… χειροκροτούν! Δες παρακάτω!
  •  ω3

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

Α. Κουϊζ: Ποιοί πιστεύετε ότι κυριαρχούν, κατά Επιτελείο, στο ελληνικό… Πεντάγωνο, (ποιοί νομίζετε δηλαδή ότι έχουν το “πάνω χέρι”, ότι κυριαρχούν), όπως το ξαναλένε κάποιοι και πάλι!..

  • Οι Αξκοί οι ελεγχόμενοι από τη Μασωνία; (Πχ ο Α/ΓΕΝ, κλπ).
  • Οι Αξκοί οι ελεγχόμενοι από πρώην και νυν ανωτάτους στρ-κούς, οι οποίοι έχουν διατελέσει Αρχηγοί; (Πχ Κωσταράκος, αλλά και ε.α., όπως ο Ζαζιάς, ο Φράγκος, κλπ)!..
  • Οι Αξκοί οι ελεγχόμενοι και… “κατευθυνόμενοι” – “ανερχόμενοι” από πολιτικούς; (Πχ από τον ΠτΔ, τον ΥΠΑΜ, τα Κόμματα, κλπ);
  • Οι Αξκοί οι ελεγχόμενοι από το εγχώριο (κυρίως απ’ αυτό) επιχειρηματικό Κεφάλαιο; (Πχ από τον Β. Βαρδινογιάννη, όπως ο Α/ΓΕΕΘΑ, απ’ τον Λάτση, κλπ)!..
  • Οι Αξκοί οι ελεγχομενοι “απ’ έξω”; (Στρατολογημένοι κατά καιρούς από ΜΥ ξένων χωρών – “Μεγάλων Δυνάμεων”, κλπ).
  • Οι Αξκοί που τυχόν προωθεί η Εκκλησία;
  • Οι Αξκοί που προωθεί ο καλλιτεχνικός κόσμος; (Λέγε με κυρίως Ομοφυλόφιλοι, κλπ).
  • Οι Αξκοί, οι οποίοι είναι γενικώς διαπλεκόμενοι;
  • Συνδυσασμός κάποιων των παραπάνω παραγράφων;

-/-

Β. Ο τίτλος του σημερινού μας άρθρου, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν: Κάθαρση Τώρα” ή “Ξεβρώμισμα Τώρα”, αλλά τελικώς, μετά από 1, 2 λεπτά σκέψη, προτιμήθηκε ο τεθείς!!!

-/-

Γ. Ασφαλώς και ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ(!), ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ Η (ΔΙΑΖ) ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

– Ο –

ΙΔΙΟΣ