Τί Κρίμα Κε Μελισσανίδη, Δεν Τα Καταφέρατε!.. Σε… “Κάρφωσε” ο Ισραηλινός!..

ω

ΝΑΤΧΟ λέγεται, Ισραηλινός είναι και σας το “κόλλησε” στο 93΄! Τί κρίμα!..

ΘΡΥΛΟΣ – … ΑΕΚ Τρίπολης

2 – 1

ω3

  • Παντελίδη, Τσιλιανίδη, Πασαλίδη και όλα των ειδών τα … -ίδη, των… τσάτσων, ζείστε τώρα για τον Β’ Γύρο! Ίσως ο… Πρόεδρος, αν τον κερδίσετε ή κόψετε βαθμό από τον ΘΡΥΛΟ, να σας τάξει πάλι κανένα… Ευρω-δωράκι!.. Αχαχαχαχαχαχαχα
  • Τζήλε και εσύ…  γερά και θα γίνεις Διεθνής, … ξεφτιλότσατσε!.. 3 φάουλ μαρς έγιναν, χρονικά λίγο πριν το γκολ της… ΑΕΚ Τρίπολης, έξω από την περιοχή της και υπέρ μας, αλλά δεν είδες τίποτα υπουλόφατσα!..
  • Μελλισανίδη σου είχα γράψει, αν αντέχεις και αν έχεις ψυχή, να δώσεις εντολή στους Διαιτητές της Λίγκας, το σύνολο(!) των οποίων ελέγχεις, να παίξουν 50% – 50% φέτος! Απέδειξες ήδη ότι ΔΕΝ το αντέχεις!.. Βάλλε και φέτος πάλι στην Τούμπα, τον πλέον φανατικό των οπαδών σας, τον Κομίνη, που πέρυσι σου έδωσε το Πρωτάθλημα, να σε “παίξει”, στις 23-09-2018! Θα έχει πολύ πλάκα!.. Όποιον όμως και να ορίσεις, το γεγονός είναι ότι θα παίξεις και πάλι με 12 -τουλάχιστον- παίκτες, εναντίον (και) του… ΜΠΑΟΥΚ!..
  • Α! Μην ξεχάσεις να στείλεις και σε εμάς στη Ν. Σμύρνη κανένα δυνατό… Κομάντο σου, να μας “σφυρίξει”! Κατάλαβες!..
  • ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Κε… ΔΚΤΑ“! 
  • ΧΑΙΡΕ“!
  • ΕΛΛΗΝΑΣ
  • -/- 

ΥΓ. Και μιας και ο λόγος για την Τρίπολη! Το ΠΡΟ-ΠΟ τζήδικο του ΜΠΕΝΤΕΒΗ στην Τρίπολη, γιατί το έκλεισες ρε… Γίγαντα “Δκτη”; Ο συγχωρεμένος Πατέρας Μπεντεβής ήταν βεβαίως φανατικός οπαδός της “Κούλας”, “δικός” σου, αλλά ήταν “και γαμώ” τους ανθρώπους, όπως και “γαμώ” τους Έλληνες και ΑΞΙΖΕ κάθε ΣΕΒΑΣΜΟΥ!

– Ο διάδοχος στο ΠΡΟ-ΠΟ-τζήδικο ένας του γιός, παλαιός Αρχηγός του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, (Λχίας όταν υπηρετούσε), ομοίως οπαδός σας και καλό παιδί!

– Τί σου έκανε και τους έκλεισες το μαγαζί; Η Τρίπολη έχει βουήξει ότι είσαι “από πίσω” από τα… ρολά αυτά! Αν είναι αλήθεια ότι είσαι “από πίσω”, λόγω της θέσεώς σου και της επιρροής σου στον ΟΠΑΠ, κλπ, γιατί; Σε τόσο μεγάλο σφάλμα υπέπεσε ο γιός;

– Με ό,τι έκανες μάθε ότι έχασες πολύ από τη φήμη σου στην πόλη, διότι το μαγαζί ήταν ταυτισμένο με τον γερο-Μπεντουβή, που τον αγαπούσαν πάρα πολύ οι Τριπολιτσιώτες!..

-/-