Τί Λωζάνη, Τί… Κοζάνη! Μια Παλιά Φράση, σε Σύγχρονη… Έκδοση!

Φίλοι μου!

1. Μίλησε για τη Συνθήκη της Λωζάνης (Ιούλιος 1923) και για τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, τα προσκείμενα στα Μ. Ασιατικά παράλια, ο ΡΤΕ και… χέστηκαν στην ηγεσία του Ψευτορωμαϊκου! Συγκεκριμένα:

– Ο Π-Θ συγκάλεσε ΚΥΣΕΑ, που έπρεπε να το μάθει όλος ο… κόσμος! Δεν θα γινόταν αλλιώς φαίνεται!.. To δείξαμε και… “φωνάζοντας” προς τους Τούρκους, ότι μας άγουν και μας φέρουν, ό,τι ώρα θέλουν!

– O ΥΠΑΜ Καμμένος ή «Μικρός νέο-ΝΑΠΟΛΕΩΝ»:

  – Έκανε μια δήλωση, η οποία στο μισό κομμάτι της, το (2ο), ήταν ιστορικά λάθος, (στερείται συμβούλων ή αυτοί ασχολούνται πλέον με το μελλοντικό Τ/Ο Σταθμό του νέου «υπερθεματιστή»… Ιβάν Σαββίδη / όχι βεβαίως πως έχουν και κάποιες ιδιαίτερες σχετικές γνώσεις), αφού κανείς Κεμάλ όχι μόνον δεν ήταν σύμφωνος με τη συνθήκη αυτή, (και όχι μόνον στο Ε-Τ σκέλος της), αλλά μάλιστα αυτή αποτέλεσε αιτία να έλθει σε σύγκρουση με το Στρατηγό Ισμέτ Ινονού, τον Τούρκο αρχιδιαπραγματευτή, φίλο και συμπολεμιστή του, δηλώνοντας πως: «Κερδίσαμε στον πόλεμο και χάσαμε στην ειρήνη»!!!

   –  Έκανε δήλωση, πριν από τον Π-Θ, ως μη όφειλε, αφού δεν είναι – έστω -ΥΠΕΞ, αποδεικνύοντας ότι:

        – Πάσχει από αρχομανία!

        – Δεν υπάρχει πολιτική συνοχή στην Κ-Β!

        – Διακατέχεται από φόβο! (Άρα περνάει και αντίστοιχη εικόνα και για το Ε/ΥΠΑΜ)!

– Το ΥΠΕΞ, με τη σειρά του, τελευταίο και… καταϊδρωμένο, έκανε / παρουσίασε δήλωση «2 γραμμών», άχρωμη και… άσφαιρη!

– Για λόγους… Δικαιοσύνης να πω ότι και η Κα Μπακογιάννη έκανε μια ακατανόητη δήλωση, μιλώντας για «Νέο Οθωμανισμό» και ότι αυτός ήταν μιας άλλης εποχής και πέθανε! (Το νόημα σας μεταφέρω! / Ήθελε – με λάθος τρόπο, όπως πιστεύω – να υπονοήσει τον τουρκικό επεκτατισμό). Δήλωση ορθή μεν, άσχετη δε!

– Δεν αναφέρομαι και στα άλλα κόμματα, διότι δεν θέλω να συγχυστώ εγκεφαλικά, «κρατείστε» όμως φίλοι μου ότι το βασικό συμπέρασμα είναι πως το σημερινό ελληνικό πολιτικό κατεστημένο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ενώ έχει και άκρως επικινδύνους, όπως αποδεικνύεται, συμβούλους! (Γνωστής ή άγνωστης… ταυτότητος, αδιάφορο για τώρα)!

2. Αυτή λοιπόν είναι η κατάρα της Ελλάδος, η απόλυτη πολιτική κατάντια και σε ό,τι αφορά το θέμα της γνώσης του 1ου, του παραδοσιακού, του ιστορικού μας εχθρού, της Τουρκίας, απ’ τους… πολιτικούς μας! Μ’ αρέσει ότι, όλοι αυτοί οι… περίφημοι πολιτικοί, βάζουν στο στόμα τους, αναίσχυντα, παρελθόντα πολιτικά αναστήματα της Πατρίδας μας, όπως πχ τα πολιτικά «μαμούθ» Κ . Γ. Καραμανλή, Κ. Κ. Μητσοτάκη και Α. Γ. Παπανδρέου!

3. Και για κάποιους που θα πουν ότι υπάρχει και η περίπτωση να ξέρουν την Τουρκία οι σημερινοί πολιτικοί μας και να ενεργούν, όπως ενεργούν, διότι έτσι διατάσσονται από τα έξω «Κέντρα» που τους κατευθύνουν, (Κ-Β και Αξ-κή Αντιπολίτευση ελέγχονται από τους «Διεθνείς Εβραίους», οι οποίοι είπαμε και γράψαμε πως είναι, σχεδόν στο σύνολό τους, …«Δημοκρατικοί» και προωθούν «μονόπλευρα», ας το γράψω έτσι, την «παγκοσμιοποίηση»), σας γράφω φίλοι μου ευθέως, πως στο θέμα Τουρκία και στο προκύψαν θέμα ειδικότερα, ΔΕΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο, λόγω του ολοφάνερου πανικού που κατέλαβε την ελληνική Κ-Β, από μια δήλωση και μόνον του ΡΤΕ, αυτήν περί Λωζάνης και νήσων του Α. Αιγαίου, που κακώς τα κατέχουν οι Έλληνες, που πρέπει να αποστρατικοποιηθούν, ώστε να τα “πάρουν” οι Τούρκοι “αέρα”, (αυτό είναι του γράφοντος), κλπ, κλπ!..

4. Σιγά βεβαίως, (και θα συμφωνήσω μαζί σας), μην πιστέψουμε ότι ο Κος Τσίπρας, ο οποίος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία μια δημοσιογράφο, “βγάζοντας από μέσα του” τον χουντο-αριστερό εαυτό του, μπορεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα μια ενδεχόμενη Ε-Τ κρίση! (Δεν μιλάω για πόλεμο, γιατί δεν θέλω να το… διακωμωδήσω το θέμα)!

5. Ούτε ασφαλώς και ο Καμμένος! Είμαι βέβαιος ότι δεν θέλετε δικαιολόγηση, αφού το “γιατί” το γνωρίζετε, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του… ανδρός! Ας πάει καλύτερα να… αγοράσει στολές για τους υπηρετούντες εφέδρους στρατιώτες, που τις αγοράζουν οι γονείς τους στο Μοναστηράκι (Αθήνα) ή στη Μοναστηρίου (Θεσσαλονίκη), με 200 και 300 Ευρώ, ενώ, απ΄την άλλη, είναι πολύ μπερεκέτης με όλους τους «λάθρο»…και σταματώ εδώ, διότι με διαβάζουν με πολύ προσοχή και από το Τ/ΓΕΕΔ!..

Με την ευκαιρία!

– Για το ελληνικό Επιτελείο δεν έκανε ο «ΕΛΛΗΝΑΣ», και μάλιστα αυτήν την εποχή, εποχή που οι Μογγόλοι «θα τα παίξουν όλα για όλα», ώστε να «ζήσουν», και δεν έκανε, διότι ακριβώς είναι Έλληνας και όχι… Υπερ- Έλληνας, διότι οι πράκτορες διέρρευσαν παντού(!) και τέλος δεν έκανε, διότι στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλοί που “ξέρουν” την Τουρκία, άρα αυτός δεν χρειαζόταν! Πάμε μαζί, αχαχαχαχαχαχα!

– Με την ευκαιρία που έγραψα για στολές, εγώ θα προτείνω στον Κο Καμμένο:

  – Eπειδή ακριβώς αρέσκεται να φοράει στρατιωτικές στολές, να δει την ταινία «Οι Σημαίες των Προγόνων μας», σε σκηνοθεσία Κληντ Ίστγουντ, η οποία αναφέρεται στην Αμερικανο – Ιαπωνική μάχη, κατά τον Β’ Π.Π., στη νήσο Ίβο Ζίμα! Αν τη δει, τότε ίσως να καταλάβει, για το θέμα, που ουσιαστικά είναι ποινικό αδίκημα!..

  –  Να πάψει να είναι βαθιά υποκριτής, διότι κάποια στιγμή θα τον σιχαθεί ο ελληνικός λαός, αν δεν τον έχει ήδη! Τι εννοώ; Διαβάστε λοιπόν!

      – Δεν μπορεί να τάσσεται από τη μία με την Εκκλησία στο θέμα των Θρησκευτικών και από την άλλη να συνεχίζει να διατηρεί ως Π-Θ τον «μη πολιτικό» Κο Τσίπρα. Πάντως η δήλωσή του ήταν μια έμμεση αποδοχή εκ μέρους του, του “εν ισχύι” Συντάγματος, στα λόγια όμως, αφού στην πράξη, με ό,τι θα πράξει η Κ-Β στο θέμα, θα το παραβιάσει, όπως όλα δείχνουν, … τα μάλα!..

     – Θέλετε και άλλο παράδειγμα; Θυμηθείτε τί είχε δηλώσει ότι θα έκανε ο ίδιος, όταν ο Μουζάλας είχε αναφέρει τα Σκόπια, ως «Μακεδονία»! Τι έκανε τελικά, για πείτε μου! Όχι μόνον τα «κατάπιε» όλα, όχι μόνον στήθηκε ο ίδιος στην αγαπημένη του στάση στο… sex, “στα 4”, (από εποχής Μεϊμαράκη και συγκεκριμένα απ’ όταν ήταν αυτός ΠτΒ, έχει γίνει η Βουλή, λεκτικά,… πορνείο, με 1ον διδάξαντα τον υπόψη τέως Πρόεδρο της ΝΔ), αλλά αυτός, που τόσο πολύ ευαίσθητος ήταν (και συνεχίζει να παρουσιάζεται ότι είναι) περί τα οικονομικά, όπως πχ για το θέμα των Υ/Β, (το οποίο βεβαίως δεν έπρεπε δημοσία να θίξει επ’ ουδενί, για εθνικούς λόγους, ενώ και «έχασε», αφού φάνηκε ότι είναι πολιτικά «νάνος» μπροστά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην σχετική λογομαχία τους στη Βουλή), δεν έκανε τίποτα ούτε για το μέγα, ως προς την ουσία του, … «Μουζάλιο» οικονομικό σκάνδαλο! (Αναφέρομαι στις καταγγελίες του Οδυσσέα Βουδούρη (πρώην ΓΓ/Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής ή “γλάστρας”, όπως ο ίδιος έμμεσα είπε ότι ήταν στο Υπουργείο) και στην… «προς τα πάνω διαφορά», των 6 περίπου εκ/ρίων Ευρώ, που κατεχράσθησαν οι νέο-Κομμουνιστές… ανθρωπιστές του «ΣΥΡΙΖΑ», μέσα στα πλαίσια του Π-Θ-κού… Ουμανισμού)!..

   – Θέλετε και άλλο παράδειγμα του «λαμπρού» πολιτικού Καμμένιου ήθους; Φώναζε για τον κουμπάρο του τον… Καλογρίτσα να μην τον αφήσουν να μπει στο διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες, διότι ήθελε να μπει ο νέο – κολλητός του Ιβάν Σαββίδης, στο μελλοντικό Τ/Ο Σταθμό του οποίου, μπήκε όλο του το κομματικό… Επιτελείο! Ή όχι;

  –  Δεν θα ήθελα τέλος να αναφερθώ στο ότι πλέον η Ελλάδα είναι «εκτός Ευρώπης», αφού τα σύνορα της “Γηραιάς Ηπείρου”, σταματούν πλέον στα Ε-Αλβανικά, Ε-Σκοπιανά και Ε-Βουλγαρικά σύνορα, μετά από την εντολή που πήραν οι χώρες αυτές, από την… ΕΕ, να τα «κλείσουν»! Θυμάστε τη δήλωση – απειλή του Κου Καμμένου! «Ας προσέξουν οι Ευρωπαίοι, γιατί θα τους στείλουμε όλους τους λάθρο», κλπ!.. Τώρα, για πείτε μου, σε ποια χώρα ευρίσκονται οι… πρόσφυγες και οι.. λάθρο και μάλιστα σε τί ενέργειες προβαίνουν;

– Φθάνουν όμως φίλοι μου τα παραδείγματα για τον πολιτικό Καμμένο, μια από τις  μεγαλύτερες σύγχρονες πολιτικές «ΝΤΡΟΠΕΣ»(!), οι οποίες πέρασαν από το ΥΠΑΜ, αλλά και γενικότερα από την ελληνική πολιτική σκηνή!

—————————————————————————————————————————————–

΄Ασχετη, αλλά επιβεβλημένη «παρένθεση», αμέσως παρακάτω!

ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΙΣΘΟΔΟΥΤΟΥΜΕΝΕ… ΒΡΩΜΙΑΡΗ(!) – ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ(!) ΕΣΥ ΔΕΙΣ… «ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ»!.. (Άσε που μπορεί να σου δώσουν και κανένα Ευρώ παραπάνω! Σε καλώ να προσέχεις / -τε)!

—————————————————————————————————————————————-

Συνεχίζω και επί του Θέματος!

– Ο ΡΤΕ δεν αναφέρθηκε τυχαία στη… «Λωζάνη», αλλά βάσει σχεδίου! Σημειώστε την ημερομηνία 28-09-2016, ημερομηνία της δήλωσής του, αν δεν σφάλλω, ως την ημερομηνία που ξεκίνησε το όλο θέμα, με εντολή των ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ, ώστε να πάμε σιγά – σιγά στην αλλαγή της συνθήκης της Λωζάννης, και κυρίως να φτάσουμε το 2023, με στοχευμένες πολιτικο – στρατιωτικές Αγγλο – Αμερικανικο – ΝΑΤΟ-ϊκές ενέργειες, στην εφαρμογή – υλοποίηση όλων των μυστικών προνοιών της υπόψη συνθήκης, οι οποίες αποτέλεσαν «πρόσθετα μυστικά πρωτόκολλά» της! (Σας έχω γράψει σχετικά)!

– Νομίσατε ότι τυχαία βρέθηκε 2, 3 ημέρες πριν από τη δήλωση του ΡΤΕ, ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Βρεττανός ΥΠΕΞ Κος Μπορίς ΤΖΟΝΣΟΝ, στην Τουρκία; Τυχαίες νομίσατε επίσης ότι ήταν και οι τουρκικές «δημοσιογραφικές» αναφορές, ότι ο παππούς του Τζόνσον λυντσαρίστηκε το 1922, από Έλληνες; (Τους «θύτες» τους υπεννόησαν, δεν τους ανέφεραν ευθέως! Να μην ξεχάσω ακόμα να συγχαρώ τα ελληνικά Κανάλια που έψαχναν να βρουν σε ποιά ελληνική… γωνιά μετέβη με την οικογένειά του το καλοκαίρι ο Τζόνσον, κατά τις διακοπές του, τί έτρωγε, αν… κατούραγε, κλπ)!..

– Προσέξτε και κάτι άλλο επίσης! Μια ημέρα πριν από τη δήλωση ΡΤΕ, οι πρώτοι που είχαν σχετική πληροφόρηση και το θέμα περί Λωζάνης το έβαλαν πρωτοσέλιδο στην ε/φ τους την «Aydınlık», ήσαν οι… Άκρως Ακραίοι Εθνικιστές και… υπερ – «βαρείς» Κεμαλιστές, του «VATAN PARTİSİ», με τεράστιες και παντοτινές «άκρες» μέσα στις ΤΕΔ! (Οι Κεμαλιστές του “Μ.Η.Ρ.”, αποκαλούμενοι και “Γκρίζοι Λύκοι” είναι… Β’ Εθνική μπροστά τους)!

– Νέα, σχετική όμως αυτήν τη φορά, παρένθεση! Διαβάστε!

– Το παραπάνω για κάτι άσχετους, (Κε Μπαλτάκο και κάποιοι άλλοι πού είσθε), οι οποίοι δήλωσαν πως η δήλωση ΡΤΕ ήταν για το εσωτερικό της Τουρκίας! (Μάλιστα ο Μπαλτάκος είπε πως στις 15-07-2016 οι… Κεμαλιστές προσπάθησαν να ρίξουν τον ΡΤΕ και πως πρόκειται για συνέχεια της κόντρας τους! Δεν τον κακολογώ, αλλά ό,τι δεν κατέχουμε το αφήνουμε, όπως και εγώ δεν μίλησα ποτέ για… νομικά θέματα)!

– Ας τους δικαιολογήσω όμως όλους αυτούς, λέγοντας πως… παρασύρθηκαν από τη δήλωση του Κιλιτσντάρογλου, του Αρχηγού της τουρκικής Αξ/κής Αντιπολίτευσης, ο οποίος είπε: «Ας αφήσει ο ΡΤΕ τη Λωζάνη και ας μας πει για τα 16 νησιά μας, τα οποία χάθηκαν επί των ημερών του»! Πρόκειται για τα νησιά που ζητάει τα τελευταία χρόνια, με εντολή του τουρκικού βαθέως «Μυστικο – Εθνο – Συμβουλίου», (υφίσταται από το 1850 / θα σας πω κάποια στιγμή και γι’ αυτό), ο Ισλαμιστής Καμαλάκ του «Κόμματος της Ευτυχίας» / «Saadet Partisi», η δύναμη του οποίου αντιστοιχεί στο 1% περίπου του τ/εκλογικού σώματος! Σας θυμίζω εκείνον τον περίφημο απόστρατο Τ/Σχη, που με εντολή του Καμαλάκ ανακινεί το θέμα, από καιρού εις καιρόν, κλπ! (Συνήθως τα καλοκαίρια, ώστε να κάνουν και… “events”! Καταλάβατε)!..

– Συνεχίζω!

– Τί δείχνει λοιπόν φίλοι μου η προηγηθείσα αναφορά στη Συνθήκη της Λωζάνης, των Κεμαλιστών; Δείχνει πως οι ΤΕΔ είναι «ένα» τώρα με τον ΡΤΕ!

– «Καθάρισαν» με τους Γκιουλενικούς και κέρδισαν και οι “2”! Και οι Ισλαμιστές και οι Κεμαλιστές!

– Σήμερα και ο ΡΤΕ φέρεται ότι είναι πια, [για όσο θα «ζήσει» (θυμηθείτε τί σας έγραψα γι’ αυτόν, σε κάποιο από τα τελευταία… «tweet» μου)], ο απόλυτος Κος των Ισλαμιστών στην Τουρκία και το… «παλεύει» (σε μια προσωπική του «Χίμαιρα», που κανείς δεν μπορεί να του… απαγορέψει) και για… Αρχηγός των «Αδελφών Μουσουλμάνων» από Τουρκία, έως το άκρο της Αραβικής χερσονήσου και τη Β. Αφρική, όπως και μέχρι και το Κέρας της(!..), αλλά και οι Κεμαλιστές (και ευρύτερα οι ΤΕΔ) δικαιώθηκαν στα μάτια του λαού, αφού σχεδόν τα πάντα, όπως πχ «ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ», «ΒΑΡΙΑ», και τόσες άλλες βαρέως δύσοσμες πολιτικές υποθέσεις, απεδείχθη -υποτίθεται βεβαίως- ότι ήταν… συνωμοσίες και βρωμεροί σχεδιασμοί του Γκιουλέν και της Οργάνωσής του HİZMET, (“ΚΑΘΗΚΟΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ”), που σε κάποιο από τα προηγούμενα, σχεδόν κοντινά χρονικά, ΣΕΑ, στο οποίο προήδρευε ο ΡΤΕ, αποφασίστηκε ότι πρόκειται για Τρομοκρατική Οργάνωση του Γκιουλέν  («FETÖ» / Τα έχουμε ξαναπεί)!

– Αυτό ελέχθη λοιπόν στον… ήρωα, όπως αποκλήθηκε από τον ΡΤΕ, λαό, αφού αυτός, ο λαός δηλαδή, όπως του… είπανε, έσωσε στις 15-07-2016 τη «Δημοκρατία» / sic, στην χώρα(!), ενώ Κεμαλιστές Αξκοι και Υπξκοι, οι οποίοι είχαν εκδιωχθεί από τις ΤΕΔ, επιστρέφουν τώρα σ’ αυτές, ως θριαμβευτές!

Προχωράμε ακάθεκτοι! (Αν μας αφήσουν οι τάχα μου… «Χάκερς»)!

– Γι’ αυτό αγαπητοί και οι αισχρές Γερμανικές δηλώσεις, μετά απ’ αυτήν του ΡΤΕ, ότι «είναι γνωστό το πρόβλημα της οριοθέτησης των Ε-Τ συνόρων και πως η Γερμανία δεν είναι με κανέναν»! (Τάχα μου ασφαλώς, αφού είναι γνωστή «τοις πάσι», η ιστορική (πολιτικο – στρατιωτικο – οικονομικά) σχέση Τούρκων και Γερμανών, μέχρι και σήμερα)!

– Εκεί στο Ε/ΥΠΕΞ ας καθίσουν να διαβάσουν και πάλι τη… Λωζάνη! Τους το είχα προτείνει απ’ εδώ, προ πολλού, θα το θυμάστε!

Φίλοι μου!

– Ουδέν τυχαίο και συμπτωματικό με τους Τούρκους!

– Το αυτό με τους Βρεττανούς, οι οποίοι δεν ξεχνούν ότι τους πολεμήσαμε στην Κύπρο, το 1955 και μας το «πλήρωσαν» και αυτοί το 1974, όπως το κάνουν και σήμερα και όπως θα το ξανακάνουν, μην γελιέστε! (Δείτε τί «τραβάει» ακόμα, ο 2ος, μετά τη Ρωσία, σιτοβολών του Πλανήτη, που λέγεται Αργεντινή, λόγω των νήσων Φάκλαντς! Ξέρετε εσείς καμία χώρα που παράγει σιτάρι να πεινάει; Τα οικονομικά βιβλία τί γράφουν σχετικά, για πείτε μου)!

– Τυχαίο νομίζατε επίσης ότι ήταν το «BREXİT»; Όχι ασφαλώς! Διαβάστε και πάλι το σχετικό μας εδώ άρθρο!

– Οι Ρώσοι γνωρίζουν και δυστυχώς ακόμα «ψάχνονται» στο πώς θα αντιδράσουν στους Βρεττανούς, (παρ’ ότι στο λαό τους ομιλούν για σύγκρουση με τους Δυτικούς), Βρεττανοί, οι οποίοι έλκουν / συμπαρασύρουν και τις Η.Π.Α., τα αδέλφια τους, και γενικά όλο αυτό το πολιτικο – οικονομικο – στρατιωτικό σύμπλεγμα που λέγεται… «ΔΥΣΗ», και το οποίο απολύτως ελέγχουν!

– Και όταν φίλοι μου λέμε Βρεττανία, μιλάμε για την χώρα της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Βασίλισσας, για την χώρα των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (ποιός είναι αυτός, έ;), την ΧΩΡΑ – ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, όπως ασφαλώς είναι και οι Η.Π.Α. των τεράστιων βιομηχανικών «τραστς», κάθε είδους, η χώρα των ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, του ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ, του ΣΑΚΣ, του Πόλσον και τόσων άλλων, (ποιοί να είναι αυτοί άραγε, έ;), κλπ!

  • Προβληματιστείτε και εσείς αγαπητοί! Δεν γράφονται όλα!..

Οι Ρώσοι, συνεχίζω, το μόνον που κάνουν, σε σχέση με την Τουρκία, είναι να διεμβολίζουν, με τις σημερινές τάχα μου «καλές» τους σχέσεις μ’ αυτήν, τη Συμμαχία και κυρίως τη ΝΑ της πτέρυγα, η οποία είναι / αποτελεί -γεωγραφικά – το «κλειδί» της παγκόσμιας κυριαρχίας, αφού μιλάμε για τα «ΣΤΕΝΑ» Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων (!!!), αφού μιλάμε για το “Κέντρο της Γης”!

(Διαβάστε και πάλι τις αναλύσεις μας εδώ, από την αρχή του σάϊτ μας ακόμα! Θα δείτε αναφορές μας και σε «Κράτος του Αιγαίου»! Διαβάστε τί γράφαμε για τον 25ο Μεσημβρινό, τί γράφαμε, αναφορικά με το γιατί οι Ισραηλινοί, που επέβαλαν (!) την Ε-Ι φιλία, ως φυσική ακολουθία της ελληνικής «στημένης» οικονομικής κρίσης, πετούν ακριβώς πάνω σ’ αυτόν, και άλλα πολλά!.. Αμ τί νομίζατε καλοί μου αναγνώστες, τυχαία ήλθε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ή ήλθε μόνον για τη… Ρωσία και το θέμα – πρόβλημα «Συρία»);

– Και πάνω που δηλώνει ό,τι δηλώνει ο ΡΤΕ, τί άλλο ταυτοχρόνως είχαμε Κε Κοτζιά μου και αγαπητοί αναγνώστες;

– Είχαμε την ορθή ως ερώτηση, αλλά πιθανώς μη χρειαζούμενη, τουλάχιστον τώρα, της νυν ΝΔούλας και το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ –τζού (τζου τζου τζου, τζου τζου τζου) και πρώην δημοσιογράφου Κας ΣΠΥΡΑΚΗ στο Ευρωκοινοβούλιο, (αν δεν σφάλλω), περί Τσάμηδων κλπ, αφού οι ΑΛΒΑΝΟΙ, (ναι οι Αλβανοί που τους κάναμε ανθρώπους και τους κτίσαμε την χώρα, μετά το 1990, και που δεν παύουν να μας μισούν, αφού τους κυβερνούν Τουρκαλβανοί), διεκδικούν, «τη εντολή», την ΗΠΕΙΡΟ!  Πόσο βρωμερή ήταν η απάντηση της ΕΕ, έ; Τη διαβάσατε; Είμαι βέβαιος! Τους δικαιώνουν τους… “μπράβους” των Η.Π.Α., στα Βαλκάνια! Τυχαίο; Όχι ασφαλώς φίλοι μου!

Σας θυμίζω τώρα τη θέση του “σάϊτ”!

  – Την  όποια  οικονομική  ύφεση,  ιστορικά, (αργά ή γρήγορα), την ακολουθεί πόλεμος! Είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ! Το ίδιο θα γίνει και με την Ελλάδα των… 99 ετών! (Γειά σου ρε Τσίπρα, «παικταρά» και Γιάνη με ένα “νι”, αρχιδι-απραγματευτή)!..

   – Στην Ελλάδα το όλο θέμα θα ξεκινήσει από τους Αλβανούς (ξεκίνησε ήδη) και θα ακολουθήσουν οι Τούρκοι, ενώ θα λάβουν μέρος, υποκινούμενοι ασφαλώς, και οι λατρευτοί σας ξένοι, μεγάλε Ζούκωφ, που κατήργησες τη Δίωξη Ναρκωτικών, πλην Αθηνών, αφού στα χρεοκοπημένα κράτη ανθεί η παραοικονομία και σε καταλαβαίνω ότι πρέπει να τη στηρίξετε ως «ΣΑΝΕΛ»! («ΣΑΝΕΛ»! Δεν σας θυμίζει φίλοι μου όνομα πχ μπαλαρίνας, ξεπεσμένης χορεύτριας του Μεσοπολέμου, κλπ, ή είναι… αίσθησή μου);

Η Τουρκία θα επιτεθεί στη ΘΡΑΚΗ με «δυτικές πλάτες», αφού από μόνη της δεν επιχειρεί ποτέ!

– Το σχέδιό της, σας το έγραψα εδώ και θυμίζω με ΚΠ στο νότιο «κομμάτι» της Θράκης!

– Οι Τούρκοι μάλιστα, επειδή καταλαβαίνουν ποιοί τους… οσμίζονται, και επειδή επίσης πληρώνουν πολύ, έσπευσαν με κάποιον Σχη νομίζω -δεν είμαι σίγουρος για το βαθμό του- κάποιον που μας ζήτησε πολιτικό άσυλο, να μας το πιστοποιήσουν αυτό επίτηδες!

– Αυτός ο Τούρκος λοιπόν, που ανέφερε το παραπάνω ανακρινόμενος, ήταν βαλτός, αν όχι «πρακτορίσκος»! Ευτυχώς, έψαξα και δεν βρήκα κάτι για την τύχη του, πράγμα που σημαίνει ότι στην ΕΥΠ / «Εθνικό Τμήμα», (όπως θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει), δουλεύουν πλέον, όσο οι συνθήκες τους το επιτρέπουν, σωστά!

– Παρενθετικά και πάλι!

– Ξέρετε τί άλλο είχε δηλώσει προ ολίγου καιρού ο ΡΤΕ, το οποίο κανείς δεν πρόσεξε; Είχε δηλώσει, σχετικά με την 15η Ιουλίου 2016, πως όλοι που έδρασαν εναντίον του και εναντίον του καθεστώτος του, Τούρκοι και ξένοι, «έπεσαν στην παγίδα μας, κρεμάστηκαν με το δικό τους σχοινί»! Σκεφτείτε μόνοι σας! Το δικό μου μυαλό… κουράστηκε πια!.. Δεν γράφονται όλα! Το ξαναγράφω αυτό!

– Συνεχίζω!

– Παράλληλα με τη Θράκη θα κτυπήσουν και νησί μας και αυτή θα είναι η Λέσβος! Σας έχω γράψει το «γιατί», το οποίο συνδέεται και με την αποκοπή της Μακεδονίας μας, από την υπόλοιπη Ελλάδα! Σκεφτείτε και μόνοι σας και μάθετε να… διαβάζετε και Χάρτη!

– Τέλος, θα επιχειρήσουν, σχεδόν ταυτόχρονα, και προέλαση στην Κύπρο, ώστε να την καταλάβουν πλήρως!

– Πιθανώς μάλιστα πρώτα να «ανοίξει» η Κύπρος, όπου πρόσφατα ο ΑΚΙΝΤΖΙ δήλωσε πως αν δεν βρεθεί λύση, τότε οι Ε/Κ πιθανώς να μιλάνε σε λίγο, μόνον με την Τουρκία, υπονοώντας ότι το Ψευδοκράτος θα ενωθεί μ’ αυτήν, κάτι που ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» το έλεγε, κάτι χρόνια πριν, στους «ΑΓΓΕΛΟΥΣ» του!

– Αυτά όλα θα συμβούν, αμέσως μετά το κλείσιμο του «ΣΥΡΙΑΚΟΥ» ή όταν αυτό θα οδεύει, θα βαίνει προς τη σβέση του, και οι ΤΕΔ θα επιχειρήσουν, [με ή χωρίς ΡΤΕ δεν έχει σημασία, (εγώ σας γράφω πάλι, “χωρίς”)], και τα πάντα θα γίνουν στα πλαίσια των… υστερογράφων της Λωζάνης!.. (Θυμηθείτε που σας έγραφα για χρόνο 6-12 μήνες που δόθηκε από το Τ/ΓΕΕΔ, στις τ/Διοικήσεις, για προετοιμασία, δοκιμές, των Σχηματισμών, των Μονάδων, κλπ! Τίποτα τυχαίο!

– Ρωτάω τώρα! (Μόνον όσους “παρακολουθούν” από κοντά και καθημερινά την Τουρκία):

                                       Υπάρχει, ή όχι, συνέχεια, συνέπεια και ακολουθία, στις τ/ενέργειες;

– Πίσω απ’ όλα αυτά είναι οι «Διεθνείς Εβραίοι» και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω, είναι αυτοί που αποτελούν την παγκόσμια Κ/Β και ουσιαστικά στοχεύουν σαφώς στη δημιουργία του «Μεγάλου ΙΣΡΑΗΛ»! (Οικονομικά και όχι απαραίτητα εδαφικά! Ήδη το Ισραήλ, στη βάση των όσων σας έλεγα, υπέγραψε ενεργειακή συμφωνία με την Ιορδανία! Θυμηθείτε τί λέγαμε, αλλά θυμηθείτε και την πρόσφατη δήλωση του Νετανιάχου, στον Ο.Η.Ε., περί λαμπρού Ισραηλινού μέλλοντος! Θυμηθείτε που γράφαμε εδώ, για Ισραηλινή ενεργειακή επέκταση προς Ευρώπη, μέσω Κύπρου και Ελλάδος, (όταν άλλοι επέμεναν να ομιλούν για Τουρκία, κλπ), αλλά και ομοία προς Μ. Ανατολή, Κ. Ασία και Καύκασο!..

– Τα παρακάτω, εννοώ δηλαδή το τί γεγονότα θα ακολουθήσουν, είναι ευκόλως εννοούμενα και δεν χρήζουν αναφοράς, αφού εκτιμώ ότι αντιλαμβάνεστε πως, δεν υπάρχει περίπτωση, να μην επέμβει, τότε, η μη κομμουνιστική πλέον ρωσική… ΑΡΚΟΥΔΑ!

6. Γι’ αυτό Έλληνες και εσείς φίλοι Έλληνες και Ελληνόφωνοι πολιτικοί, που μας «ξεσκίσατε» τους Έλληνες, ΜΗΝ εκλαμβάνετε ποτέ τις όποιες τ/δηλώσεις, ακόμα και των τελευταίων πολιτικών τους παραγόντων, πόσο μάλλον του ΠτΔ τους, ως αστείες, φαιδρές, «για πλάκα»!.. Διαβάστε παρακαλώ και πάλι το άρθρο μας εδώ, με τίτλο «Το ξεψυχόν τουρκικό θηρίο»!..

 Καταληκτικά, σας ερωτώ:

                                                   «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»

                                                                                             Η (ΔΙΑΖ)

                             ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ(!) ΚΑΙ ΑΡΑ… ΚΡΥΦΑ, ΤΟ

                                                                                                ΑΣΜΑ

                                                                       ΤΙ ΛΩΖΑΝΗ, ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ

                                                              (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΙΟΛΑΡΗ, ΕΛΛΗΝΑΡΑ)!

                                                                                     «ΧΑΙΡΕΤΕ»!

 

                                                                                    «ΕΛΛΗΝΑΣ»

 

ΥΓ.

α. Για κάποιους! Εμένα με ξέρετε! Τη συντακτική μου όμως Ομάδα, δεν θα τη μάθετε ΠΟΤΕ!!!

β. Δηλαδή πού είχε άδικο, πού είχε λάθος, ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, στα όσα είπε (χθες νομίζω), στη Βουλή, για τους μετανάστες και για τον, κατά των Ελλήνων, ασκούμενο ρατσισμό; «Μιχαλολιάκο,…  πούλα»! «Δώσε τη σκυτάλη στους νέους»! «Θα με θυμηθείς»!..

γ. Αν μας αφήσουν ο «καιρός», τα προβλήματα δηλαδή, αλλά και οι όποιοι… πρακτορίσκοι θα τα ξαναπούμε και με Τουρκία και με ό,τι άλλο τυχόν… θέλετε!  

δ. Διαβάζω: «Ο Κος Μαρινάκης, στο Μαξίμου»! Αναρωτιέμαι γιατί πήγε ο Πρόεδρος πάλι εκεί (2η φορά τις τελευταίες 50 ημέρες, νομίζω)! Μήπως ο Κος Τσίπρας του είπε να δώσει φέτος το Πρωτάθλημα στο βάζελο, ώστε να φανεί ότι πέτυχε κάπου η Κ-Β του, έστω στα… «αθλητικά ελληνικά πράγματα» να χαρεί και λίγο και ο Π-Θ που είναι βαζελάκος;

ε. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε το αυτονήτο, έστω και τώρα, αφού “ποτέ δεν είναι αργά”! “Επιδιώκεται ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός της Ελλάδος! Όποιοι τα έβαλαν μ’ αυτά τα 2 χάθηκαν”!!! Του πρέπει ένα Μπράβο!  

                                                                                            – / –