“Τί Παίζει Τώρα”;

Φίλοι μου “πάμε”!..

1. H ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κε Καρατζαφέρη, (μην κάνεις πως δεν το ξέρεις), δεν υποστηρίζει την ΝΔ, αλλ’ αντιθέτως την πολεμά και μάλιστα πονηρά και ύπουλα! Χρηματοδοτείται από τον Δ. Μελισσανίδη και όποιος καταλαβαίνει… κατάλαβε!.. (Έχουμε ξαναγράψει σχετικά εδώ).

2. Επίσης! Ξέφυγες και εσύ, μιλώντας στον Κουρή, στο Τ/Ο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ“, για ανθρώπους των Η.Π.Α. μεταξύ των διοργανωτών του Αθηναϊκού συλλαλλητηρίου, χωρίς όμως να τους ονοματίζεις, ώστε να “κρατήσουν” χαμηλά τον κόσμο, κλπ, όπως ανέφερες, και θύμισες … Βελόπουλο! (Τουλάχιστον αυτόν)!

– Φοβηθήκατε ρε Καρατζαφέρη μήπως γίνει κανένα νέο Κόμμα και σας πάρει την λίγη εναπομείνασα πελατεία σας,, μετά που η ΝΔούλα αρχικά το “έπαιξε” ηλιθίως… “σύνθετη ονομασία” και τελικά, παραμένουσα στην… ομίχλη, σε ό,τι αφορά τη θέση της στο “Σκοπιανό”, ακολουθεί το γνωστό και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ“;

Ο Χίος, (ο οποίος, δυστυχώς, έχει πάρα πολύ “ξεφύγει” και χρησιμοποιεί πονηρά αλήθεια και ψέμματα μαζί), ως… εκπρόσωπος των Χουντικών, αλλά και των “Χρυσαυγιτών”, που δεν χωνεύουν τον Σαμαρά, που έξυπνα τους… διπλάρωσε, βρήκε την ευκαιρία και “τα έβαλλε” με τους διοργανωτές και αναφερόταν σε καπέλλωμα” και παπαριές, (κάνοντας πως δεν έβλεπε και στα 2 συλ/ρια τον αγνό και χωρίς άλλα ελατήρια παλλαϊκό ξεσηκωμό), ώστε να μην χάσει ψήφους η Χρυσή Αυγή, ο Βελόπουλος, το λαμόγιο, το ίδιο, για το δικό του… Ρωσικό Κόμμα (αυτός και το… σκατό του Πούτιν είναι σε θέση να… υμνήσει) και εσύ ρε Καρατζαφέρη μπας και χάσεις ψήφους από ένα πιθανώς νέο Κόμμα και δεν μπεις στη… Βουλή!..

– Αφού όλα τα -ας τα πούμε- “Πατριωτικά Κόμματα” δεν έκαναν τίποτα και ο Τσίπρας είναι σε διαδικασία ούτε καν… πώλησης της Μακεδονίας μας, αλλά παράδοσής της, δεν έπρεπε ο λαός να ξεσηκωθεί βρε Καρατζαφέρη μου; Ήταν λάθος λοιπόν που 2, 3, 5, και δεν ξέρω πόσοι ακριβώς άνθρωποι ξεσηκώθηκαν και ξεσήκωσαν το λαό μας, εκφράζοντας τη θέλησή του και ξεχύνοντάς την στους δρόμους και στις Πλατείες;

– Στην Θεσ/νίκη, οι 3 παραπάνω… “Σωματοφύλακες”, “βρήκατε” να προσβάλλετε, εσείς οι Δημοκράτες, τον… Χουντικό Στρατηγό Φράγκο, κτυπώντας και την κόρη του ρε σκουλήκια, (πόσο άνανδροι μπορεί να είστε ρε, πόσο φίδια), στην Αθήνα ή σιωπήσατε ή γίνατε… συνήγοροι του θλιβερού Τζανακόπουλου, για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, που λέγεται ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ! Τελικά οι διοργανωτές τί ήταν ρε Καρατζαφέρη, τί ήταν ρε Λαμογιοβελόπουλε, τί ήταν ρε Χίε, που τώρα πανηγυρίζεις για την στημένη δίωξη Σαμαρά στην NOVARTIS, χωρίς να είσαι, όπως έχεις πει,… “Χρυσαυγίτης”, όπως και εσύ ρε Καρατζαφέρη, που τώρα δεν χαίρεσαι και δεν είσαι μνησίκακος, προς αυτούς που σου είχαν “βγάλλει” τις off – shores, θέμα για το οποίο αθωώθηκες και σε όλους τους βαθμούς, κλπ!

Βεβαίως Καρατζαφέρη μου, ο βασικός στόχος και των 3 σας παραπάνω είναι διττός! “Να μην πέσει” ο Χουντό-Τσίπρας, “τρώγοντας” εσείς ψήφους απ’ τη ΝΔούλα και μπαίνοντας στη Βουλή (μια ΝΔούλα, η οποία αρκείται στο να κυβερνήσει, έστω και “κουτσά”, πιστεύοντας ότι θα το πετύχει γλείφοντας την “Διεθνή Εξουσία”, με ό,τι αυτή προστάζει, όπως τώρα το δόσιμο της Μακεδονίας μας) και να διατηρήσετε έτσι την διάσπαση σ’ αυτό που λεγόταν κάποτε “Δεξιά”, ενώ η Ελλάδα, για την οποίαν κόπτεστε, να παραμείνει σε… αφασία, αν δεν οδηγηθεί έτσι, (με τον Νεο-Κομμουνιστή και Νεο-διεθνιστή Τσίπρα) στην διάλυση και στην καταστροφή και όχι απλώς στην εδαφική συρρίκνωση! Γι΄αυτό και την πολεμάς τη ΝΔούλα πονηρά, απ’ το κανάλι σου, το “ART“, ισοπεδώνοντάς τους όλους τους πολιτικούς συλλήβδην, λες και τα δάχτυλα των χεριών μας είναι μεταξύ τους ίσα!!!

– Για τους ΑΝΕΛ δεν αναφέρομαι, αφού μιλάμε για πουλημένα τομάρια, για γκάνγκστερς της πολιτικής!

– Για το ρόλο των Χρυσαυγιτών, τους οποίους προώθησαν και χρηματοδοτούν οι ίδιοι Διεθνείς Εβραίοι, αφού “για να σκούζει ο Εβραίος πρέπει να υπάρχει ο Χρυσαυγίτης”, αλλά και διότι θα έπρεπε / θα πρέπει να συκοφαντηθεί ο Πατριωτισμός, τα έχουμε πει και γράψει!

  • Να θυμίσω ακόμα πως ο Μιχαλολιάκος έχει καταδικαστεί παλαιότερα ως πράκτορας της ΕΥΠ, αν δεν με απατά η μνημη μου!
  • Γιατί αλήθεια ο Κος Μιχαλολιάκος, δεν παραιτείται από Γενικός Γραμματέας, υπέρ πχ του Κασιδιάρη;

– Αυτό που λεγόταν Εθνικό Κέντρο δεν υπάρχει, εκτός αν σας αρέσουν οι… πίτσες!

Διάδοχο Παπανδρεϊκό και γνήσια Πατριωτικό Κόμμα δεν υφίσταται, παρά διάδοχο Σημιτικό Κόμμα, το οποίο σε απόψεις είναι ενίοτε χειρότερο των Νεο-Κομμουνιστών της Κ-Β! Στο ΥΠΕΞ “κυβερνά” η Σημιτική “Καθηγητική παρεούλα”της Περράκη, του Παμπούκη, της κουμπάρας του Παυλόπουλου της Φλογαϊτη, κλπ, μαζί και με τον Νεο-Κομμουνιστή αδελφό του Τζανακόπουλο, τον Αντώνη! (Πότε πρόλαβε και έγινε και αυτός… Αναπληρωτής Καθηγητής ρε φίλε; Παντού στην χώρα βασιλεύει ακόμα – ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ – η αξιοκρατία! Μάλιστα με τους ΣΑΝΕΛ… ενισχύθηκε περισσότερο η αξιοκρατία, αφού ο Π. Καμμένος τοποθέτησε σε πόστα και καίρια μάλιστα, όλους τους κουμπάρους και φίλους του, ενώ οι του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να πρωτοτυπήσουν και να εμπεδώσουν την αξιοκρατία πιο πολύ, προχώρησαν παραπέρα και διόρισαν και διορίζουν τα παιδιά και τους γονείς τους, με πρώτον τον Κομμουνιστή Παππά, που διόρισε τον μπαμπά του στον ΟΑΣΘ, ενώ τώρα θέλουν πρώην Χουντικοί του Ιωαννίδη, που υπηρετούν ως Υπουργοί στην Κ-Β να διορίζουν και ξένους στο ελληνικό Δημόσιο, πχ στην ΕΛΑΣ, κλπ, αφού προηγουμένως θα τους δίδουν, εκτιμώ, όπως θα έλεγε και ο Μάξιμος ΣΑΡΑΦΗΣ, αχαχαχαχαχα ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ)!..

– Και τέλος τί άλλο έχει ο… μπαξές; Τα Κομμούνια και τα Νεο-Κομμούνια, την Νεο-Χολέρα!.. Αυτοί όλοι θέλουν το τέλος της Ελλάδος και τη δημιουργία μιας νεο-περιοχής, (ο καθένας με τον δικό του ασφαλώς τρόπο), στην οποία θα ζουν “χύδην” και “πόλυ-μιξ” όλες -αν ήταν δυνατόν- οι Φυλές του Ισραήλ!.. (Με ενδιάμεσο βήμα την Παλαιά Ελληνική Δημοκρατία, αρχικά, που θα γίνει στη συνέχεια Νέα Πολυφυλετική Δημοκρατία, του πρώην Ελληνικού Κράτους ή κάπως έτσι και τελικά Πολυφυλετική Δημοκρατία του Νότιου Βαλκανικού Χώρου ή της Α. Μεσογείου ή κάπως έτσι)!..

Άρα Κε Καρατζαφέρη μου; Να σου πω εγώ το “Άρα”!..

Άρα όλοι οι υφιστάμενοι σήμερα πολιτικοί Οργανισμοί – Κόμματα, κλπ, είστε για ταχεία μεταφορά στα πολιτικά σκουπίδια! Μάλιστα η μεγαλο-μπεμπέκα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, (φέρεται να της έχουν τάξει ευρωπαϊκή Επιτροπεία και γι’ αυτό προέβη σε ηρωϊκή αποχώρηση, από μια μελλοντική Κ-Β του αδελφού της, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να παρουσιαστεί και ως πολέμιος της “Οικογενειοκρατίας” στην ελληνική πολιτική ζωή), αυτή η διακτίνηση της Χίλαρυ στην χώρα μας, ειρωνεύτηκε τον ελληνικό λαό, μιλώντας με τον Τζανακόπουλο στην ΤV και λέγοντας πως “προσέξτε γιατί αν εμφανιστεί ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ και πάλι θα κατέβω και εγώ στο συλ/ριο της Αθήνας”, υποννοώντας “σ’ αυτό που θα κατέβουν, όπως υπενόησε, με αρκετή δόση ειρωνείας, οι χαχόλοι, η λαϊκή πλέμπα, το λαϊκό τίποτα”!.. (Σε αντίθεση με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΚΗ που απεκάλεσε το λαό “ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ” και που στο τέλος βροντοφώναξε “ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)!..

(Πού είσαι ρε Χουντο-Τόσκα; Έπιασες τα ξένα πρακτόρια που πήγαν και μόλυναν το σπίτι του Μίκη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Πού είναι τα δήθεν / τάχα μου… δημοκρατικά αντανακλαστικά σου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Ούτε τρίχα απ’ το ένα αρχίδι του δεν είστε όλοι σας ρεεεεεεεεεεεεε, που τον βάλλατε ρε ανθελληνικά σκουπίδια και στο στόμα σας! Ούτε τα πληρωμένα τσογλάνια που είχαν καταλάβει την πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, την Πατησίων, τη Δεριγνύ, και άλλες κάθετες οδούς της Πατησίων, κλπ, κλπ, κλπ, δεν “έπιασες” ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Γιατί άραγε ρε Τόσκα; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα )!..

Άρα γιατί, αν γινόταν ένα θαύμα, να μην εμφανιζόταν ένα νέο Ελληνικό Κόμμα Κε Καρατζαφέρη, στο οποίο, αν ήταν δυνατόν, να “δένονταν” όλοι οι Έλληνες και να έφευγε η σημερινή παραπάνω σαπίλα, που είναι ό,τι χειρότερο και ό,τι πιο τοξικό υπήρξε ποτέ στην ελληνική πολιτική Ιστορία; Και τελικά για πες μας! Τελικά, αριστεροί, δεξιοί ή αριστεροδέξιοι ήσαν οι διοργανωτές των συλ/ρίων;

Ο ελληνικός λαός, όσα πρακτόρια και να “κατεβάσεις” στους δρόμους Κε Τσίπρα, με κράνη, ξύλα στα χέρια και σιδερογροθιές, ο ελληνικός λαός (ποιόν να πιάσω από την άλλη τάχα μου πλευρά) ρε πολιτικέ Ρωσο-γυρολόγε Βελόπουλε, θα ζήσει (ακούστε το αυτό και όλοι οι γύρω της Ελλάδος όμοροι… λύκοι, όπως και(!) πχ εσείς Λόρδοι της Αγγλίας, που μιλάτε στη Βουλή σας για Σκοπιανή… Μακεδονία) και θα ξαναδιαφεντεύσει! Είναι θέμα χρόνου και αυτό θα έλθει, όπως εδώ έχουμε αναφέρει και περιγράψει, μέσα φυσικά από το αίμα μας, όπως αυτό έχετε σχεδιάσει να χυθεί, εσείς και οι “Διεθνείς… Εντολείς” σας !!!

Ο ΕΣ, όσο και αν έχει διαβρωθεί από ΝΑΤΟ-ϊκούς και μη Έλληνες, αλλά ελληνικής… καταγωγής Αξκούς θα ζήσει και θα έλθει “από πάνω”, όση προδοσία και αν του ετοιμάζουν στην Δ. Θράκη!.. “Φίλοι” Άγγλοι ακούτε; Γιατί μας μισείτε τόσο ρε; Ο λαός εξακολουθεί να αγαπάει και να εμπιστεύεται τον ΕΣ, όπως και την Εκκλησία του, όσο κανέναν άλλον απ’ τους θεσμούς!

– Γειά και Χαρά ρε Καρα-τζαφέρη!..

3. “Μου σπάσατε” τους… γεννητικούς αδένες και απαντώ σήμερα, μπας και… γλυτώσω!

  • Η ΜΙΤ μας διαβάζει! Μόλις είδε που γράψαμε για τα Θεοφάνεια και την ελληνική σημαία στην Πατριαρχική μήτρα, ακριβώς για να τον μειώσει και για να πυροδοτήσει τους “εν Ελλάδι” καλοθελητές, αλλά και τους εχθρούς γενικώς του Αρχηγού του Ελληνικού Γένους, τον έβαλλε και συνέταξε την επιστολή “ευλογία” για τις ΤΕΔ στη Συρία!
  • “Μην μασάτε”! Ο εκάστοτε Πατριάρχης είναι ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ!
  • Θυμηθείτε! Ο Ελληναράς, εκ της ηρωϊκής Δημητσάνης, Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’, που τον λένε οι ξένοι και ντόπιοι ανθέλληνες πράκτορες, ότι ήταν Τουρκόφιλος και πως πρόδωσε τάχα την ελληνική Επανάσταση, θυμηθείτε λοιπόν πως ήταν από τα πρώτα μέλη της “Φιλικής Εταιρείας” και πως είχε οργανώσει το σχέδιο καταλήψεως και Κ/Φ του οθωμανικού στόλου, μέσα στον Κεράτιο Κόλπο, γεγονός που καρφώθηκε” στον τότε Σουλτάνο Μεχμέτ τον Β’, την τελευταία στιγμή! Και τέλος ρωτείστε όλα τα ανθελληνικά διεθνιστικά νεοκομμουνιστικά φίδια: Γιατί τον κρέμμασαν, αφού ήταν δικός τους;
  • Ο Βαρθολομαίος είναι βαθειά ΕΛΛΗΝΑΣ και ΤΕΛΟΣ!!!
  • Χακαν-ούλη! Σ’ ευχαριστούμε που μας διαβάζεις, αλλά να μην υποτιμάς -ΠΟΤΕ(!)- την νοημοσύνη των ΑΓΓΕΛΩΝ!..

4. Απαντώ: Ο Τρίψας, που ενίοτε “βγαίνει” στον πολιτικό γυρολόγο Βελόπουλο, (“δείξε μου τους φίλους σου”, κλπ), και μάλιστα υπεστήριξε(!) και τον τέως Α/ΕΥΠ Δικαστικό Παπαγγελόπουλο, είναι –εκτιμώ– (όπως θα έλεγε και η προστατευόμενη μάρτυς Αικατερίνη Καλέση) πουλημένο πρακτοράκι! Φίλος -εκτιμώ- εμπόρων όπλων, ε/φ, όπως της κρυφο-χουντο-Τσιπρικής “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, του φίλου του “Κυρ Δκτη”, της Κούλας”, Μελισσανίδη, Φιλιππάκη (δεν ξέρω αν είναι συγγενής με τον δημ-φο και παλιό Κομμουνιστή Φιλιππάκη) και “κυνηγός… χρήματος”, πλην “κεφαλών”!.. Αυτά τα… υποκείμενα ΔΕΝ ΟΡΡΩΔΟΥΝ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΟΣ ΕΜΨΥΧΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΑΨΥΧΟΥ!..

5. Ναι! Επίτηδες! Την επομένη του συλ/ρίου δεν μίλησε κανένα κολοκάναλο για το μήνυμά του, που ήταν να μην δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους… Αλβανο-Σκοπιανούς και λοιπούς άλλους, (το “Αλβανο” έχει τεράστια σημασία, διότι μέσα στην… “Φυσική (sic) Αλβανία” έχουν την Δ. Μακεδονία μας, εκτός της Ηπείρου και της Κέρκυρας οι Αλβανοί), αλλά μιλούσαν “στημένα” για τον αριθμό του συλ/ρίου, εργολαβία που ανέλαβε ο από Χουντο-Μαύρος, σημερινός Χουντο-Κόκκινος Υπ, ΠΡΟ-ΠΟ Τόσκας, με τους 140.000 συγκεντρωμένους, που ανέφερε στο άλλο πουλητάρι, τον πρώην περιπτερά Παπαδάκη, του “ΑΝΤ1”, που “το γύρισε” και αυτός, για τα Ευρώ της θέσης που κατέχει προφανώς, από ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε ΣΥΡΙΖΑ, και “καπάκι” την 2η ημέρα, στις 06/02/2018, ξεκίνησε ο… Γεωργαλάς της πιο σάπιας Κ-Β που πέρασε ποτέ από την χώρα, αυτής των “ΣΑΝΕΛ”, ο Παππάς, την υπόθεση “NOVARTIS, για την οποίαν σας είχα γράψει πως όποιος ασχολήθηκε μαζί της, μετέστη στας ουρανίους Μονάς!.. Τα πάντα ΣΤΗΜΕΝΑ από την κόκκινη Χούντα, ώστε ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, να μην ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο… ΖΑΕΦ, ο οποίος μας είπε κανένα Σύνταγμά μας δεν πρόκειται να αλλάξει Έλληνες και “πάρτε τ’ αρχ…. μου”! (Στις 12-02-2018, Κε… Συρίγε που έλεγες πως οι Τούρκοι δεν τα έχουν καλά με τους Σκοπιανούς, αλλά μόνον με την αλβανική συνιστώσα τους, ο Ζάεφ πηγαίνει στην Άγκυρα, για να… μετρήσει την υψομετρικη του διαφορά, απ’ τον Τ/Δικτάτορα ΡΤΕ)!..

Γαμώ τα διπλωματικά σώματα έχουμε! Δίνουμε το σπίτι μας, τα παιδιά μας, τη γυναίκα μας και ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και παίρνουμε την αλλαγή ενός δρόμου και ενός α/δ, για όσο διάστημα θα είναι Π-Θ ο… Μεγάλος ΖΑΕΦ!.. Φτου σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Έχεσαν οι διπλωμάτες και βγήκατε εσείς! Βγάλατε και ανακοίνωση ρε ξεφτίλες!..

6. Δηλαδή να υποθέσω οτι οι… προστατευόμενοι μάρτυρες (που τους ξέρει όλος ο ΣΥΡΙΖΑ…) διαβιούν τώρα και σε ασφαλές επιλεγμένο από την Κ-Β μέρος / τόπο, ώστε να μην βρεθούν από την… ΜΑΦΙΑ των… Σαμαρά κα των λοιπών -κατ’ εκτίμησιν- κατηγορουμένων και εκτελεστούν; Ο πιο, με συγχωρείτε,… μαλ… είναι ο Σαλμάς, έτσι όπως εξελίχθηκε το θέμα, και ισχύει γι’ αυτόν το “κερατάς και δαρμένος”, αφού αυτός ξεκίνησε την έρευνα για την NOVARTIS και τις… δραστηριότητές της στην χώρα μας και αντί να πάρει εύσημα, βρίσκεται κατηγορούμενος!

Τελικά, μήπως η NOVARTIS ανήκει στους Ρότσιλντ; (Άκουσα και την σχετική κατ’ αντιστοιχίαν διατύπωση του… Αδώνιδος, που σας περιγραφικά σας την παρουσιάζω ή θυμίζω! Αφού ο μάρτυρας λέγει “πιστεύω ότι ο Αβραμόπουλος δεν μπορεί παρά να πήρε όχι λιγότερα από 40 εκ. Ευρώ, και εγώ λέω πως πιστεύω πως ο Τσίπρας πήρε μίζα από τον Ρότσιλντ, όταν κατεβηκε “ινγκόγκνιτο ” στο Παρίσι και τον επισκέφθηκε”, κλπ, κλπ, κλπ! Αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα! Ρε με τον δάσκαλο των σύγχρονων Σοφιστών πήγατε να τα βάλλατε);

7. ΝΑΙ! Ο Μαργαρίτης ΣΧΟΙΝΑΣ είναι σάπιος! (Εκτιμώ πάντα, όπως θα ελεγε και ο… Ιωάννης ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ο προστατευόμενος  μάρτυρας για την NOVARTIS, ο ένας μάρτυρας απ’ τους 3 που ζουν στην χώρα μας)! Γι΄αυτό και κατέχει την θέση που κατέχει στην Ευρώπη! Ναι! Είναι πλέον απλώς ελληνικής καταγωγής! (Από Καβάλα)! Για το αν έκανε λαμογιές στην Ελλάδα και αν “ναι”, ποιές, ξέρω πως έκανε, αλλά δεν είμαι πρόχειρος τώρα! Συγγνώμη!

8. ΝΑΙ! Γι’ αυτό έβαλλαν να καταθέσει ο… προστατευόμενος μάρτυρας η αγαπητή… Κατερίνα, στις 04-02-2018, την ημέρα του συλ/ρίου και “ΝΑΙ”, γι’ αυτό και ο… “στρίπερ” Τζανακόπουλος (δεν φέρνει σε τέτοιους;) μετέβη στις 05-02-2018, στον Άρειο Πάγο! Κα Θάνου τέτοιο κατάντημα από εσάς δεν το ανέμενα ή εσείς δεν ξέρατε τίποτα και όλα τα χειρίστηκαν ο Τσίπρας, με τα…  “κυνηγητικά σκυλιά” του Κοντονή (που όριζε μέχρι και τους επόπτες, ώστε να μην κερδίζει ποτέ ο ΘΡΥΛΟΣ που τον μισείτε) και Παπαγγελόπουλο; (Παπαγγελόπουλε θα σε κυνηγούν μια ζωή και εσένα οι μορφές των νεκρών της ΜΑΡΦΙΝ)!..

9. Κανένα πολιτικό λαμόγιο θα πει ότι οι φαρμακευτικές δαπάνες ανέβηκαν κατακόρυφα λόγω του ότι τα εκ-ρια των ξένων, νόμιμων και μη, λαθρο και μη, με ένα απλό ΑΦΜ, τυγχάνουν τζάμπα θεραπείας στα ελληνικά νοσοκομεία, και, και, και; … Ξέρετε ή όχι πχ ότι οι Αλβανίδες γεννούν τζάμπα στα ελληνικά νοσοκομεία; Ξέρετε, ναι ή όχι, ότι τα λεφτά τους τα στέλνουν στις χώρες τους Αλβανοί, Βούλγαροι και λοιπές… φίλες της Ελλάδος φάρες, χωρίς να φορολογεί το προδοτικό ελληνικό κράτος, που… πηδάει με σχεδιασμό τους Έλληνες, ούτε 1 Ευρώ τους; Αϊ Σιχτίρ, ρεεεεεεεεεεεεεεεε, “παλιοκοπρί και σιχαμέ”!…

10. Ναι! Η κάθε μεγάλη εταιρεία έχει τη δική της… πολιτική! Έτσι, πχ η SIEMENS είπε ότι λάδωνε στην Ελλάδα πολιτικούς και άλλους, (τί έκανες γι’ αυτό… ηθικέ Τσίπρα, τους έπιασες και τους έστειλες τους… λαδιάρηδες αυτούς στην Φυλακή;), ενώ η “NOVARTIS”, πουθενά δεν ανέφερε και ούτε πρόκειται να αναφέρει κάτι ανάλογο!..

11. Το έχουμε πει 1000 φορές! Οι Γερμανοί θέλουν και κυρίως η Μέρκελ που μας μισεί(!) να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία, και όχι οι Η.Π.Α.! Οι Η.Π.Α θέλουν και μόνον την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, και στα… ευγενή παπάρια τους, με τί και ποιό όνομα!..

Το επείγον του θέματος πράγματι υφίσταται και εστιάζεται στο… 2023 και στα όσα έχουμε πει εδώ και γράψει για την ΑΛΛΑΓΗ της συνθήκης της ΛΩΖΑΝΝΗΣ, του 1923, λόγω των κρυφών αυτής προνοιών, κλπ, κλπ, κλπ! Τέλος!..

12. Κανένα… ανεξάρτητο Ινστιτούτο της ημεδαπής, όπως πχ το… ΕΛΙΑΜΕΠ, αχαχαχαχαχαχα ή αυτών των σοβαρών Κων της… ΠΑΝΤΕΙΟΥ, θα μας πει / πουν τίποτα για το Σχέδιο Διαμελισμού της ΕλλάδοςΦΑΙΔΩΡΑ” ή και αυτό είναι… “θεωρίες συνωμοσίας;

13. Ναι! Ο Ελληνο-Αμερικανός Ναύαρχος ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, με καταγωγή από την… κουρσεμένη Μ. Ασία μας και φίλος των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, των Η.Π.Α., επειδή είναι μεγάλος… Φιλέλληνας, και κυρίως επειδή είναι… Δίκαιος, “βγήκε” και είπε πως: Οι Η.Π.Α. έπρεπε να συνταχθούν με την Τουρκία, τώρα που αυτές δικαίως και για την αυτο-άμυνά τους εισέβαλλαν στην Συρία και πολεμούν τους Κούρδους!.. Είναι αυτός που μας τόνιζε τάχα την μεγάλη γεωστρατηγική σημασία της χώρας μας, κλπ, κλπ, κλπ! Απατεώνες και λαμόγια όλοι και πάντα πρώτα κρυφοί και φανεροί Μισέλληνες! (Για κάποιο ή κάποιους λόγο / -ους όλοι τους)!

– Εϊ Κε ΣΤΑΥΡΙΔΗ! Μήπως έχεις ακούσει τίποτα για την τυραννία που υφίσταται εδώ και 1 αιώνα (+) τώρα ο Κουρδικός λαός, με ιστορία 3000(+) ετών; Μήπως έχεις ακούσει τίποτα για τον Οτζαλάν που είναι στο σύγχρονο νησάκι… “Ιφ”, χωρίς όμως να είναι ή να μπορεί να γίνει… Κόμης και μάλιστα… Μοντεχρήστος; Έτσι νομίζεις οτι θα αποσπάσετε τους Τούρκους από τους Ρώσους; Ξέρεις τί είναι σήμερα οι Τούρκοι; Διάβασε εδώ και τώρα! Είναι κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει με το ντόπερμαν! Δεν το σκότωσε το αφεντικό του, όταν αυτό έφτασε στα 8 ή άντε στα 9 του χρόνια, και έτσι μεγάλωσε ο εγκέφαλός του και τώρα επιτίθεται και στο αφεντικό του, όσο και λίγο πλέον χρόνο ζωής και αν έχει, όπως ξέρουμε!!! Η λύση είναι εδώ! Ακούστε με Αμερικανοί και ΚΕΡΔΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ(!), ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ!.. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ, ΦΤΟΥ ΣΟΥ!

  • Δώστε του ρε δουλάκια της όποιας ελληνικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ κανένα δωράκι ακόμα, του μεγάλου φιλέλληνα Κου… Ναυάρχου! Γλείψτε λίγο ακόμα συγκεκριμένες αμερικανικές… αρβύλες που μυρίζουν μίσος για την Ελλάδα μας, μια Ελλάδα, που στον Β’ Π.Π. μάτωσε πληθυσμιακά, αναλογικά πάντα, όσο η τότε ΕΣΣΔ, πολεμώντας στο πλευρό των Αγγλο-Αμερικανών, δηλαδή στο πλευρό τους, για να μην τη σέβονται σήμερα και να την καταντήσουν δούλη, όπως ήθελαν οι Μισέλληνες “Διεθνείς Εβραίοι”, κουφάλα… Μπουτάρη και λοιποί κομπλεξικοί… φτωχομπουρδελιάρηδες!..

14. Ποιός ρε φιλαράκο θα ρώταγε τον Τζέφρυ Πάϊατ, αν θα κάνει και την Ελλάδα Ουκρανία, με εντολή των παγκοσμιοποιημένων αφεντικών του SOROS, και λοιπών; Η νύφη της Μητσοτάκαινας, η… Σία;…

15. Ναι! Οι νυν Σύμμαχοι των Τούρκων, οι Ιρανοί, ανέφεραν στα κανάλια τους ότι “οι Τούρκοι χρησιμοποιούν χημικά κατά των Κουρδων μαχητών στο Αφρίν”! Τί τους είχατε τους Τούρκους βρε; Για… παρθένες; Και κατά των Ελλήνων σύντομα, το ίδιο θα πράξουν αγαπητέ φίλε! Εκπαιδεύουν, συνεχώς, ειδικά και συγκεκριμένα, στην χρήση χημικών, την Ταξ/χία Κομάντος, στο Μπολού / Βιθυνία!.. Έχουν από τώρα “σημαδέψει” τους επχκούς τους στόχους!.. Όλες επίσης οι εναπομείνασες τ/Ναπάλμ έχει σχεδιαστεί να ριχτούν σε ελληνικούς στόχους στην Δ. Θράκη, Κύπρο, Λέσβο, κλπ!.. (Εκπ-ση στα χημικά κάνουν όλες οι μάχιμες Μονάδες τους)!..

16. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ επιστρέφει στα τέλη Φεβρουαρίου και ΝΑΙ θα υπάρξει συγκέντρωση στου ΛΑΜΟΓΙΑ!..

ΤΑ ΛΕΜΕ“!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-