Τί Συνέβη με τις 7 Χώρες του Κόλπου και το Κατάρ; Ανάλυση! (2)

Φίλοι μου!

– Τηρώντας την υπόσχεσή μου, ολοκληρώνω σήμερα με την ανάλυσή μου / μας, τη σχετική με τον τίτλο του άρθρου μου / μας! ω2

 

ω3

ω

“Πάμε” λοιπόν!

Α. ΡΩΣΙΑ

1. Θέλει να ελέγξει την Τουρκία και κάποια στιγμή, ει δυνατόν, να την προσεταιριστεί, ώστε να προσβάλλει έτσι την ανατολική πτέρυγα της “Δυτικής Συμμαχίας”, να αλλάξει υπέρ αυτής τα δεδομένα στα Στενά Βοσπόρου και Δαρδανελλίων, αλλά και να αποκτήσει σαφώς καλύτερη επαφή, (να έλθει πιο κοντά), με τη Μ. Ανατολή (Συρία, Λίβανος και κυρίως με το Ισραήλ, λόγω του ότι το Ισραήλ αποτελεί ήδη τον μεγάλο ενεργειακό του αντίπαλο, σε Ευρώπη και Ασία ), αλλά και με το Ιράν!

– Προς τούτο, έχει επιδοθεί, (τα τελευταία χρόνια πολύ δυναμικά), κυρίως μέσω του Αλεξ. Ντούγκιν, του “Αρχι-Στρατηγιστή”, του Ρ/Προέδρου Πούτιν, σε προσπάθεια να διεισδύσει στην Τουρκία, δια του θεωρήματος της λεγόμενης ΕΥΡΑΣΙΑΣ!

– Πρόκειται στα χρόνια που διανύουμε, για τη 2η μεγάλη ρωσική προσπάθεια προσεταιρισμού της Τουρκίας, ενέργεια καθόλου εύκολη, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αν ανατρέξει κάποιος και δει την Ιστορία, αλλά και τα σημερινά πολιτικο – στρατιωτικο – οικονομικά δεδομένα, κυρίως, της Τουρκίας, αλλά και της Ρωσίας!

– Ιστορικά, η 1η ρωσική προσπάθεια προσεταιρισμού της Τουρκίας, από τη Ρωσία, είχε γίνει προς τα τέλη του 20ου αι. και στις αρχές του 21ου αι., (κυρίως την περίοδο 1998 – 2002), όταν οι Ρώσοι, εκμεταλλευόμενοι τις κακές Αμερικανο – Τουρκικές σχέσεις, προσπάθησαν να επηρεάσουν με την… “ΕΥΡΑΣΙΑ”, (θα το εξετάσουμε το θέμα ΕΥΡΑΣΙΑ”, κάποια άλλη φορά, μόνο του και θα δούμε πχ λέγοντας “ΕΥΡΑΣΙΑ”, τί ακριβώς εννοούμε εμείς, τί οι Ρώσοι, τί πχ οι Γάλλοι, που επί ΝΤΕ ΓΚΟΛ πίστευαν πως αυτή εκκινεί από τη Δ. Ευρώπη και φτάνει έως τα Ουράλια, κλπ, κλπ, κλπ), να επηρεάσουν λοιπόν ανωτάτους “εν ενεργεία”, αλλά και “εν αποστρατεία” Τ/Αξκούς, (όλοι αυτοί σκληροπυρηνικοί Κεμαλιστές), όπως και την ίδια την τ/στρατιωτική ηγεσία, χωρίς όμως τελικά επιτυχία, (ασχέτως του ότι πέτυχαν να “κερδίσουν” αρκετούς Κεμαλιστές αξκούς, ακόμα και ανώτερους), αφού μετά κυρίως το 2004 και μέχρι περίπου το 2014, (σχεδόν δηλαδή μέσα σε μια 10ετία), όλα τα στελέχη που είχαν εμπλακεί με τη… Ρωσία, πρωτοσταντούντος και του τότε πολυ-φανατικού εθνικιστικού “Εργατικού Κόμματος”, του Περιντσέκ (σημερινού “Κόμματος Πατρίδα” / εμπρός του, σε θέματα εθνικισμού, αντιλήψεων, συμπεριφορών, κλπ, το “ΜΗΡ” είναι… Β’ Εθνική), κατέληξαν στις Φυλακές και κυρίως πολλαπλώς και πολυποίκιλλα εξευτελίστηκαν από το καθεστώς Ερντογάν, όταν “ξέσπασαν” και εξετάσθηκαν από τη Δικαιοσύνη (ας το γράψω έτσι, σεβόμενος το “τύποις” τ/”Κράτος Δικαίου”) κυρίως οι υποθέσεις “ΒΑΡΙΑ” και ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ.

– Σήμερα, που σχεδόν όλοι οι εμπλακέντες στις υποθέσεις ΒΑΡΙΑ” και “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ έχουν απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί και που με βάση αυτές είχαν δικαστεί και καταδικαστεί σε πολυετείς φυλακίσεις, σε στερήσεις βαθμών, καθαιρέσεις, κλπ, βλέπουμε ότι η Ρωσία… επιχειρεί να επέμβει ξανά στα τ/πολιτικά πράγματα και κυρίως στην τ/εξωτερική πολιτική, σε μια προσπάθεια να της αλλάξει στρατηγική ρότα!    (Προσοχή τα εμπλακέντα στελέχη δεν έχουν αθωωθεί, αλλά απαλλαγεί, ενώ θυμίζω ότι το τ/Κράτος “μας είπε” ότι οι παραπάνω “κύριες υποθέσεις”, καθώς και σχεδόν όλες οι υποθέσεις “υποσύνολα” ή “παρακλάδια” τους, πως ήσαν συνωμοσία της FETÖ…).

– Επίσης, και πάλι σήμερα, όπως και στην αλλαγή των 2 αιώνων (20ος προς 21ος), οι Αμερικανο – Τουρκικές σχέσεις δεν είναι καθόλου καλές, για να μην γράψω πως είναι (με την ανάρρηση στην εξουσία του νέου Αμερικανού Προέδρου ΤΡΑΜΠ), στο χειρότερο δυνατό τους σημείο!

– Αν η Ρωσία δεν τα καταφέρει ειρηνικά να “κερδίσει” την Τουρκία, τότε θα αναμένει, όπως έχουμε πει, και κάποια στιγμή, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και οι συγκυρίες ευνοήσουν, θα επιχειρήσει στρατιωτικά εναντίον της, (εφαρμόζοντας τη θεωρία του “ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ”), με σαφείς ΑΝΣΚ / στόχους, όπως επίσης έχουμε απ’ εδώ, και μάλιστα με έμφαση, τονίσει! Ποιούς; Θυμίζω πως έχουμε γράψει ότι η Ρωσία θέλει “να διαπεράσει κάθετα” την Τουρκία, και πάντα με τελικό στόχο να φτάσει στα σύνορα του Ισραήλ, αλλά και στα δυτικά – νοτιοδυτικά πλευρά του Ιράν! [Κατάληψη -αρχική- του τουρκικού εδάφους σημαίνει ουσιαστικά “ένωση” της Ρωσίας, με το εδώ και 10ετίες προγεφύρωμά της (Π-Γ), στη Συρία]!..

– Γι’ αυτό η Ρωσία ΔΕΝ(!) θέλει ή -άντε- (για κάποιους εξ υμών) ΔΕΝ(!) μπορεί να θέλει την ίδρυση – σύσταση ενός ενιαίου Κουρδιστάν, (αν ποτέ δεχθούμε ότι μπορεί να υπάρξει, παρά τις κοινωνιολογικές -κυρίως- διαφορές των συστατικών του μερών, ενιαίο Κουρδιστάν), είτε ομοίως αρχικών υποσυνόλων του, όπως Ιρακινό Κουρδιστάν, Κουρδιστάν στη Β. Συρία, στη ΝΑ Τουρκία, κλπ, αφού αυτά τα κρατικά – μορφώματα θα αποτελέσουν εμπόδια σε μια τυχούσα,  στρατιωτική κυρίως, κάθοδό της, προς τη Μ. Ανατολή! Καταλάβατε!..  (Για να γελάσετε, όσοι τυχόν ασχολείστε, αλλά και οι λοιποί, οι… περιλυπόμενοι, αχαχαχαχαχα, στις 03-06-2017, η τ/ε/φ “STAR” έγραψε ότι ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ δήλωσε πως: Ο ΡΤΕ είναι η μόνη δύναμη που θα μπορέσει να δώσει ελπίδα στους Κούρδους“! “Πάμε μαζί”, αχαχαχαχαχαχα).

– Αποδεικνύεται σήμερα (κάτι που ξέραμε ασφαλώς, αλλά που ήταν αναπόδεικτο) ότι η Ρωσία στήριζε τους Κούρδους του ΡΚΚ, επειδή ήθελε να “παίζει… μπάλα” με την Τουρκία, δηλ. να την αναγκάσει, με τον εκβιασμό αυτόν, να κινηθεί προς αυτήν πολιτικά και παράλληλα να συντηρεί ένα μείζον πρόβλημα, στο εσωτερικό μιας χώρας του ΝΑΤΟ, στο εσωτερικό της πιο “ευαίσθητης” στρατηγικά χώρας, της Δύσης!.. Έτσι, έδινε όπλα και πυρομαχικά στους Κούρδους της Τουρκίας, όπως και τώρα ετοιμάζεται ΤΑΧΑ ΜΟΥ / ΔΗΘΕΝ να δώσει… S-400 στις ΤΕΔ ή να της φτιάξει πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακ-Κουγιού, στη Σινώπη, στην Α. Θράκη και δεν ξέρω κα εγώ, πού αλλού!.. Εδώ “κολλάει” το γνωστό… “μια κρέας με πατάτες στο 4”!

– Η Ρωσία τέλος, (χερσαία δύναμη / φέρτε πάλι στο μυαλό σας τα γνωστά -κυρίως γεωγραφικά- θεωρήματα), στη μεγάλη μάχη που ήδη δίνει στο Κένρο της Γης, (ακόμα όχι “ανοικτά”, εννοώ δηλ. πως δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή – θεωρητικά πάντα – πόλεμος), με τις μεγάλες ναυτικές δυνάμεις της Δύσης και κυρίως με τις Η.Π.Α. – Μ. Βρετανία, συνδυάζει την εφαρμογή του θεωρήματος – σχεδίου ΕΥΡΑΣΙΑ στην Ασία, (Τουρκία – Αζερμπαϊτζάν – Αρμενία – Ιράν, κλπ) με την επαναφορά του άλλου μεγάλου θεωρήματος, αυτού του ΣΛΑΒΙΣΜΟΥ, στην χερσόνησο του Αίμου (Βαλκάνια), στην εδώ και αιώνες προσπάθειά της (τουλάχιστον από της Μ. Αικατερίνης, και μετά), όχι μόνον να “βγει”, αλλά και να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ σε “θερμές θάλασσες”, και μάλιστα στη στρατηγικότερη θάλασσα του Πλανήτη, όπως είναι αυτή της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, και ο… παράδρομός της, το ελληνικό Αρχιπέλαγος, ΑΙΓΑΙΟ!

– Γι’ αυτό και τα πρόσφατα (Μόσχα, Μαϊ 2017) ανιστόρητα λεγόμενα του Πούτιν, στον Πρόεδρο της πΓΔΜ ΙΒΑΝΩΦ, πως οι Ρώσοι έλαβαν το Κυριλλικό αλφάβητο από τους… Μακεδόνες (sic) συμπατριώτες, του Ιβανώφ, κλπ!

[Όπως, (κατά την ίδια, με την παραπάνω, χρονική περίοδο), στη βράβευση του Ιβανώφ, από τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, αυτός, (κατά την απονομή), εκστόμισε, παρ’ ότι Ιερωμένος, παρομοίου τύπου, μετά συγχωρήσεως, … παπαριές!

Θυμηθείτε αγαπητοί πως, οι Ρώσοι, της μετα-Κομμουνιστικής Ρωσίας, ήσαν οι 1οι που αναγνώρισαν την πΓΔΜ, ως “Μακεδονία”! Τέλος, να θυμάστε, ότι στο πλαίσιο του ρωσικού δόγματος, περί δημιουργίας προβλημάτων και μάλιστα σοβαρών στο εσωτερικό της Δύσης, οι Ρώσοι ποτέ δεν θα θελήσουν λύση του Κυπριακού προβλήματος, τουλάχιστον, όσο η Τουρκία δεν θα έχει “κερδηθεί” απ’ αυτούς!

Οι Σοβιετικοί το εφάρμοζαν αυτό το Δόγμα, από την αρχή ακόμα της εξουσίας τους, (να θέλουν δηλ. την ύπαρξη προβλημάτων εντός της λεγόμενης “Δύσης”, να προσπαθούν για τη δημιουργία τέτοιων ή να επιδιώκουν τη συντήρηση – διαίωνιση ήδη υφισταμένων, σ’ αυτήν), ασφαλώς όμως σε άλλη βάση, (ανάλογα με την χρονική – ιστορική περίοδο), αλλά κυρίως “μέσα” τους, οι Σοβιετικοί είχαν το μίσος προς τους Έλληνες, επειδή πίστευαν πως η Οκτ/νή Επανάστασή” τους (1917) θα είχε επιβληθεί νωρίτερα ή ταχύτερα, όπως θέλετε, αν οι Έλληνες (Ελευθέριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) δεν έστελναν ολόκληρο πολεμικό Σύνταγμα στην Κριμαία, να πολεμήσει υπέρ των Λευκών Σκούφωνκαι κατά τωνΚόκκινων Σκούφων!

Γι΄αυτό και αργότερα, τους κυνηγημένους από τους Τούρκους Έλληνες – Ποντίους, (αυτούς δηλ. που γλύτωσαν το τουρκικό μαχαίρι, αυτούς που τη βίωσαν, αλλά που όμως επέζησαν κατά τη Γενοκτονία, του Ποντιακού Ελληνισμού, από τις Κ-Β των Οθωμανών και Νεο-Τούρκων), ο αιμοσταγής Γεωργιανός Ι. ΣΤΑΛΙΝ τους έστειλε στη Σιβηρία, για πνευματική και λοιπή… αναδόμηση!.. Επίσης, γι’ αυτό η ΕΣΣΔ βοήθησε καίρια και τον Κεμάλ, την περίοδο 1919 – 1922, ενώ, ο “πρόδρομος” του ΚΚΕ, τοΣΕΚΕ έκανε τότε τα πάντα, λειτουργώντας καθαρά ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, για την ήττα των Ελλήνων, στη Μ. Ασία. Ομοίως, γι’ αυτό και στην προδοσία του 1974, στην Κύπρο, οι Σοβιετικοί, ενώ γνώριζαν τα πάντα, κλπ, άφησαν τα πράγματα να κυλίσουν, όπως κύλισαν! *

* Ας έχουμε πάντα κατά νου, (διότι για πολιτική και πολιτικές πράξεις μιλάμε), με βάση πάντα τα όσα έχουμε έως τώρα αναφέρει, πως η σύγχρονη Ομοσπονδιακή Ρωσία δεν θα θέλει επίσης να δει ποτέ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ των Ε-Τ σχέσεων και να έχουμε στην πίσω πλευρά του μυαλού μας, πως δεν θα ήταν παράξενο, όπως και ξένο προς τη σύγχρονη πολιτική πρακτική, (που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι βρώμικη / όζει), η Ρωσία να επιδιώξει -κάποια στιγμή- έως και Ε-Τ πόλεμο, όσο δύσκολο και να της είναι κάτι τέτοιο]!..

– Τώρα, με την σωβούσα νέα κρίση στον Αραβικό κόσμο, με την εφαρμογή ενός νέου δυτικού “διαίρει και βασίλευε”, το οποίο όμως δεν προήλθε από θέληση της Δύσης, (αλλά που της “βγήκε”), κάτι που ήταν απότοκο του αμερικανο-ισραηλινού σχεδίου καταπολέμησης της Τζιχαντιστικής Τρομοκρατίας, και πραγματικής απόφασης των Η.Π.Α. να κτυπηθεί η τρομοκρατία του “ISIS” ριζικά, όπως και των όποιων… συγγενικών του, ως προς την αποτρόπαια δράση, τρομοκρατικών Οργανώσεων, η Ρωσία, μια μεγάλη παγκόσμια και όχι απλώς διεθνής δύναμη, θα πρέπει, προκειμένου να μπορεί να κάθεται με αξιοπιστία, στα όποια διπλωματικά, διαπραγματευτικά και άλλα “τραπέζια”, θα πρέπει για να μην χάσει το όποιο κύρος της, να επανεκτιμήσει -τουλάχιστον- την προς την Τουρκία στάση της, αφού δεν μπορεί, και να συνδιαλέγεται ακόμα με χώρα, η οποία στηρίζει “τρίτη” χώρα, που -κατ’ ελάχιστον- χρηματοδοτεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ την τρομοκρατία, να στηρίζει δηλ. και να συνεργάζεται με την Τουρκία, η οποία πράττει το αυτό με το Κατάρ!

(Γράφω με βάση, και μόνο, τα αποδεκτά απ’ όλους τους εμπλεκόμενους υπάρχοντα πληροφοριακά δεδομένα, και όχι με βάση υφιστάμενες, αλλ’ όχι αποδεδειγμένες / όχι ισχύουσες πληροφορίες και κυρίως όχι με υφιστάμενους ισχυρισμούς, που “κυκλοφορούν” και ανάγονται -κυρίως- σε συνωμοσιολογικό επίπεδο, ισχυρισμούς τους οποίους και βεβαίως… αρχειοθετούμε… στη σκέψη μας!.. / Θυμίζω ότι έχουμε μέχρι και “RUMOR INTEL.” / RUMINT ).

– O Πούτιν, ο οποίος είχε, όπως θυμόμαστε, κατηγορήσει την Τουρκία, σχετικά με τον “ISIS”, και μάλιστα με βαρύτατες κατηγορίες, πώς τώρα λοιπόν θα συνεχίσει να έχει… παρτίδες με τους Τούρκους νεο- Μογγόλους, του ΡΤΕ, που στηρίζουν “με όλες τους τις δυνάμεις” (και παρά τη Δύση / αυτό φυσικά είναι το λιγότερο που ενδιαφέρει τον Πούτιν), το… στηρίζον (πάντα κατά τους λοιπούς Άραβες, αλλά και κατά τη Δύση), τον “ISIS”, Κατάρ;

– Επίσης! Ο Πούτιν θα πρέπει να αναθεωρήσει τις σχέσεις του και με το Κατάρ και άρα να… “ξαναδεί” το περίφημο ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟ του θεώρημα, το οποίο με ό,τι συνέβη μεταξύ των Αράβων, δείχνει ότι κλονίζεται σοβαρά στο ασιατικό του άκρο! “Σε μια τελική”, ο Πούτιν θα πρέπει, (είναι υποχρεωμένος θα έλεγα), να τοποθετηθεί επί του προκύψαντος θέματος!

– Οι Η.Π.Α. ω4 εκτιμώ πως, δια του Αμερικανο-Εβραίου γαμπρού του ΤΡΑΜΠ, Κουσνέρ (αν έχω συγκρατήσει σωστά το όνομά του), ενημέρωσαν τον Πούτιν, [στο πλαίσιο της “μη όξυνσης” των Α-Ρ σχέσεων, όπως εκτιμώ], προ της… αναφλέξεως του υπόψη θέματος και έτσι οι Ρώσοι, πιθανώς να μην αργήσουν να λάβουν επίσημη επί του θέματος θέση! Η καθυστέρηση που παρουσιάζουν αυτήν τη στιγμή, εκτιμώ πως είναι λόγω του ότι το πρόβλημα που τους τέθηκε από τη Δύση είναι αρκούντως πολύπλοκο και όχι απλώς δύσκολο!

– Σας ξαναγράφω πως πιστεύω πως το… Στρατόπεδο που θα επιλέξουν, θα είναο το “απέναντι” των Η.Π.Α. (θυμηθείτε την Νο “1” σχετική ανάλυσή μας), αφού εκτιμώ πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο στη Ρωσία να τηρήσει επαμφοτερίζουσα στάση!

– Επίσης, για να μην το ξεχάσω! Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενη, μια πιθανή επανεμφάνιση της Τσετσενικής τρομοκρατίας στην Υπερκαυκασία, (στον Καύκασο γενικώς, για να μην σας κουράζω), αλλά και στην “καρδιά” της Ρ/Ομοσπονδίας!.. (Ανάλογα πάντα με τη ρ/στάση, η οποία -κάποια στιγμή- θα ληφθεί)!..

Θα ήθελα επιπροσθέτως να τονίσω την εκτίμησή μου / μας, πως η κρίση αυτή θα είναι χρονικά ΜΑΚΡΑ και πως θα φτάσει μέχρι της όποιας (ΕΙΘΕ ΟΧΙ!!!) πιθανής συγκρούσεως στα Στενά, με βάση τους δυτικούς σχεδιασμούς, (ενν. αυτούς των Αγγλο-Σαξόνων και των… συγγενών τους) και γνώμονα τις μυστικές πρόνοιες της “Λωζάννης“!..

Β. ΤΟΥΡΚΙΑ

– Θα πρέπει ο Κος… ΚΟΤΖΙΑΣ, ο Ε/ΥΠΕΞ, σε ό,τι αφορά την Τουρκία, να καλέσει ειδικούς Ιατρούς, (τους καλύτερους), και να πληροφορηθεί απ’ αυτούς, τα στάδια χειροτέρευσης της υγείας ενός νευρικού ανθρώπου! Γιατί; Διότι, όντας πολύ ευγενής θα έλεγα,  έχει, εδώ και καιρό, και ΟΡΘΩΣ(!) χαρακτηρίσει την όλη στάση και συμπεριφορά της Τουρκίας το τελευταίο χρονικό διάστημα “νευρική”! Θα πρέπει λοιπόν, “ειδικοί”, και μόνον τέτοιοι, να του πουν ποιά στάδια περιλαμβάνει η κλιμάκωση προς τα άνω, (δηλ. η προς το χειρότερο πορεία, ενός νευρικού ανθρώπου) και πώς αυτά τα στάδια, αναλόγως, αντιμετωπίζονται! Και αν νομίζετε πως αστειεύομαι, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ καθόλου φίλοι μου! (Κοπρανεβού Μεσιέ Κοτζιάς);

– Επίσης, “καλόν είναι” επίσης, ο Κος ΚΟΤΖΙΑΣ να καλέσει κοντά του και “ειδικούς” [κυρίως περί Τουρκίας]! Θα τονίσω ότι υπάρχει ο Πρέσβης Κος Αλεξ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ο μόνος(!), (όπως η Ομάδα του σάϊτ μας εκτιμά), ΣΟΒΑΡΟΣ(!) ΤΟΥΡΚΟ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ, (το γράφω έτσι, λίγο… αδόκιμα), όπως υπάρχει και ο Δρ Κος Άγγελος ΣΥΡΙΓΟΣ, ο της Παντείου, ο οποίος (νεότατος μάλιστα) έχει αποδείξει, με τα κατά καιρούς… τουρκο-λεγόμενά του, πως έχει υψηλό… τουρκοδείκτη ευφυϊας, αν με αντιλαμβάνεστε, τί θέλω να πω!..

[Με αφορμή την αναφορά μου στο Πάντειο, καλόν είναι Κε ΚΟΤΖΙΑ μου, να ενδιαφερθείτε να ξηλωθούν 1, 2 Χρυσαυγίτες” Καθηγητές, που… ανθούν εκεί, που και ως άτομα ακόμα, ως χαρακτήρες είναι σάπιοι και… μυρίζουν ! Τον έναν εξ αυτών μάλιστα, χρησιμοποιεί, ως… συνεργάτη του, σιγουρότατα, ανώτερος Στρατιωτικός (ε.α.) και πρώην επιχειρησιακό στέλεχος της Ε.Υ.Π.! Δεν γράφω, (από σεβασμό προς την ΕΥΠ), πως ο υπόψη Καθηγητής είναι Όργανο της Υπηρεσίας, διότι δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, που και να το ήξερα, ασφαλώς και δεν θα σας το έλεγα / δεν θα το έγραφα!

Σχετικά με τον Κο ΣΥΡΙΓΟ, δεν θα έπαιρνα όρκο ότι η επίθεση που δέχθηκε από τον ή από τους συγκεκριμένους αριστερούς κλπ νεαρούς, ήταν και μόνον λόγω του “καθαρού”, ορθού και επιχειρηματολογημένου εθνικού λόγου που εκφέρει και πως “από πίσω” δεν ήταν και… Τούρκοι… , αφού για να γελάσετε, αλλά και για να μάθετε Τούρκοι ήλθαν (άρτι σχετικώς αφιχθέντες) και διαμένουν μέχρι και στη… γειτονιά μου, εδώ στην Αθήνα!.. (Μου αρέσει που κορόϊδευα σχετικά τον ΟΥΤΙΔΑΝΟ, όταν με πληροφόρησε σχετικά, αλλά για διαφορετική, της δικής μου, περιοχή! Βάλλαμε τώρα τον ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ να κάνει μια έρευνα και να μας πει)! Μόλις προχθές συνομίλησα με έναν πιτσιρικά, ένα γνήσιο Τουρκάκι, πολύ γλυκό παιδί, το οποίο φορούσε φανέλλα της ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (τα KANARYA) και “τράβηξε” την… αρνητική μου προσοχή, αφού πόσος καιρός Κε ΥΠΕΞ πέρασε που η Ομάδα αυτή μας κέδρισε στον Ευρωπαϊκό τελικό του Μπάσκετ; Καταλάβατε!

Και κάτι τελευταίο Κε Κοτζιά μου, με την ευκαιρία που βρήκα και θα συνεχίσω για την σύμμαχο Τουρκία! Πείτε, σας παρακαλώ πολύ, στον Κο που έχει η Κ-Β σας, (Ω Θεέ μου!), ως Υπουργό στο Υ/ΠΡΟ-ΠΟ, (ή Υ/”1 , χ, 2″ αχαχαχαχαχαχα) πως αυτός, ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος και μόνος υπεύθυνος για την εσωτερική μας ασφάλεια, (με βάση τα νέα… δημοκρατικά θεωρήματα), πως δεν μπορεί να μιλάει για “άβατα”, μέσα στα όρια της Ελληνικής Πολιτείας και για αδυναμία επέμβασης του Κράτους, κλπ, κλπ, κλπ και να αναφέρεται άκριτα, αυτός ή κάποιοι των Αστυνομικών του… Συνδικαλιστάδων, για… 1002 θέματα – προβλήματα της ΕΛΑΣ και όχι μόνον, διότι ένας φίλος μου…  Αλβανός, μου είπε πως έτσι “βλάπτεται” η εθνική μας ασφάλεια!

Του εξήγησα πως στην χώρα μας ένα άβατο υπάρχει μόνον και πως αυτό είναι στο Άγιο Όρος, (παρά τις όποιες διαμαρτυρίες της βαθιά… θρησκευόμενης Κας ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ) και πως πρόκειται για το Περιβόλι της Παναγίας μας! Ό,τι άλλο περί αβάτων ακούει, είπα στον Αλβανό φίλο να ξέρει, πως είναι παραπλανητικός καπνός” μας και να “μην τσιμπάει!

Δεν σας κρύβω πως με κύτταξε λίγο περίεργα, ενώ εγώ έκρινα πως έπρεπε να σταματήσω εκεί και να μην του αναλύσω την αντίστροφη λογική του Οδυσσέως ή να μην του την συγκρίνω αυτήν, με την ευθεία αντίστοιχη των Τρώων! Δεν βρήκα τέλος και τον Μπενζαμί, έναν φίλο μου Μουσουλμάνο, να μου πει σχετικά και αυτός πώς έκρινε τα περί αβάτου λεχθέντα του… αρώματος που λέγεται ΤΟΣΚΑ-Σ, ώστε να σας ενημέρωνα για τη δική του θέαση, τη δική του οπτική, επί του θέματος! Ελπίζω όμως την ερχόμενη Παρασκευή να τον πετύχω, πηγαίνοντας για γυμναστική, αφού είναι η ημέρα που πηγαίνει στο γωνιακό ιδιόκτητο τζαμί, δίπλα στο… παπουτσάδικο και έτσι να μπορέσω να μάθω! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ – ΚΑΤΑΝΤΙΑ]!..

– Επανερχόμενος!

– Για να μην σας κουράζω άλλο Υπουργέ μας, σου γράφω πως η Τουρκία σήμερα είναι σαν έναν πολύ βαριά άρρωστο άνθρωπο, ο οποίος ξυπνάει κάθε πρωϊ και χαίρεται πο ζει ακόμα! (“Ένα ξεψυχόν θηρίο”, όπως γράφαμε εδώ, σε άρθρο μας, περίπου πριν από 2 χρόνια)!

– Συμβαίνει δηλ. με την χώρα αυτή, ό,τι ακριβώς συμβαίνει και με τον ΡΤΕ, ή καλύτερα ό,τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό που έχει πάθει ο ΡΤΕ, όπως ο ίδιος μας πληροφόρησε! Τί μας είπε λοιπόν ότι έπαθε ο ΡΤΕ; Μας είπε πως “πέρασε πολλά”, πως “του έκαναν πάρα πολλά”, όντας αυτός Π-Θ παλαιότερα,  αλλά και ως ΠτΔ τώρα, εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί, αλλ’ αυτός -είπε- πως δεν γκρεμίστηκε, δεν έπεσε και πως είναι ακόμα στα πόδια του, πως είναι δηλ. ακόμα όρθιος! Τουρκιστί, είπε: Yıkılmadım! Ayaktayım“! Είναι και τίτλος τραγουδιού, που τραγουδάει εξαιρετικά / τρομερά, ο κουρδικής καταγωγής τραγουδιστής, Μαχσούν ΚΙΡΜΙΖΙΓΚΙΟΥΛ! (Μαχσούν το… “Κόκκινο Τριαντάφυλλο”)! Μπες στο youtube, βρες το και άκουσέ το! Έχει φοβερά λόγια και φοβερή μουσική Υπουργέ! Εμείς απ’ εδώ, (όλη η “Συντακτική Ομάδα”, του… Μεσαίωνος και των… Στοών…), ευχόμαστε στον αγαπητό Ρετζέπ, “περαστικά / ταχεία ανάρρωση”! Acil Şifa sana diliyoruz, Abi!..

– Τί άλλο λοιπόν να γράψω φίλοι για την Τουρκία;  Άντε 1, 2 πραγματάκια ακόμα!

 α. Αυτήν τη στιγμή οι Τούρκοι “τα έχουν πραγματικά καλά” στην Ευρώπη, μόνον με τους… “δούλους” τους -όπως τους θεωρούν- Αλβανούς και με  τους Αλβανο-Κοσοβάρους!

– Και αυτό όμως μπορεί να αλλάξει, (όχι βεβαίως τόσο εντυπωσιακά, αλλά έστω και λίγο, επιτυχία θα είναι για τη Δύση), αν τουλάχιστον οι Αλβανοί μόνον, όπως πιστεύω, όντας υπερήφανος λαός, ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές τους (25-06-2017) το “Δημοκρατικό Κόμμα” και εκλέξουν για Π-Θ, τον Λ. ΜΠΑΣΑ, αντί του σημερινού ΝΕΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ και άκρως ανεκτικού προς την Τζιχαντιστική Ισλαμιστική Τρομοκρατίατων Έντι ΡΑΜΑ (στη γραμμή του ΡΤΕ) .

– Για τους Κοσσοβάρους (εκλογές 11-06-2017) είναι μάλλον στην σφαίρα της ουτοπίας η όποια τυχόν αλλαγή και απομάκρυνση – “απελευθερωσή” τους από τον τουρκικό παράγοντα, αν διαβάσει κανείς τί δήλωσε, προ ολίγων μόλις ημερών, ο Βρεττανός Πρέσβης, στην Πρίστινα, Κος Ρουάρι Ο’ Κόνελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ε/φ της Πρίστινα «Zeri».  Δήλωσε αγαπητοί πως –προσέξτε (!)– ορισμένοι από τους υποψήφιους βουλευτές, δεν είναι ότι έχουν μόνο προβλήματα με το νόμο, αλλά ορισμένοι έχουν καταδικασθεί και για σοβαρά εγκλήματα. Είπε:

«Για μένα, θα ήταν πολύ περίεργο, στη Βρετανία, εάν κάποιος που έχει επιβαρυμένο ποινικό μητρώο λάμβανε μέρος στις εκλογές. Εάν ήμασταν στη Βρετανία, σε κάποιον υποψήφιο που κατηγορείται για εγκλήματα, το όνομά του θα είχε αφαιρεθεί αμέσως, από τον κατάλογο των υποψηφίων του κόμματος, αλλά και από τον όμοιο των μελών του».

Ο Βρετανός Πρέσβης, τόνισε, επίσης, ότι δεν είναι ορθό, ένα πολιτικό πρόσωπο να είναι υπόδικο επί ενάμισι χρόνο, χωρίς να υπάρχει καμία οριστική απόφαση. Συνέχισε, λέγοντας:

«Με τον τρόπο αυτόν υπονομεύεται η δημοκρατία. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τη σχέση που έχει ο κάθε υποψήφιος με τις υποθέσεις διαφθοράς και το οργανωμένο έγκλημα». Καταλάβατε! Θα έλεγα, υπερβάλλοντας πιθανώς λίγο, πως όταν μιλάμε για Αλβανικό Κόσσοβο, μιλάμε κατ’ ουσίαν για ένα τ/παρακράτος, όπως αυτό το γνωρίσαμε και το ξέρουμε διαχρονικά, εκτός όμως Τουρκίας!..

– Με τους Σκοπιανούς τα έχει καλάεπίσης, (όχι βεβαίως όπως με τους Αλβανούς), αλλά εδώ η σχέση της Τουρκίας θα δοκιμασθεί, ανάλογα πρωτίστως με την εξέλιξη των σχέσεων Αλβανών και Σκοπιανών και δευτερευόντως ανάλογα με τις σχέσεις της, με τη Ρωσία, που αναμένεται, όπως εκτιμούμε, να δοκιμασθούν έντονα, το προσεχές διάστημα! Στην πΓΔΜ η Τουρκία βαδίζει, εδώ και καιρό, πάνω σε τεντωμένο σχοινί !!!

Στην Ασίατα έχει καλά, με το Κατάρ, με το “αδελφό” Πακιστάν και με τους Παλαιστινίους, [ειδικά μ’ αυτούς της τρομοκρατικής Οργάνωσης ΧΑΜΑΣ, (Γάζα)], ενώ η σημερινή σχέση της με την Ρωσία, αναλύθηκε και αναφέρθηκε / εξηγήθηκε, πιο πάνω! (Θυμηθείτε ότι -προσεχώς- θα “παίξει” πολύ η… φωτο, που βάζω εδώ, με ό,τι αυτή καθαρά προβάλλει! Δείτε την και θυμηθείτε το 1ο μέρος της ανάλυσής μου / μας).

ω5

  β. Την όποιας μορφής πτώση του ΡΤΕ, (φυσιολογική ή μη), είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει στην Τουρκία ανοικτή στρατιωτική επέμβαση και δικτατορία, υπό το πρόσχημα (που νομίζω πως δεν θα στερείται λογικής) αυτό της διατηρήσεως της τάξεως, μέχρι να ομαλοποιηθεί και πάλι η -όποια τέλος πάντων- πολιτική ζωή στην χώρα! Όσο πιο βίαιη θα είναι η όποιας μορφή “φυγή” του ΡΤΕ, τόσο πιο πολύ “βαριά” θα είναι η “Δικτατορία”! Είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει από τώρα, όσους, και με όποιον τρόπο, … σχετίζονται με την Τουρκία! Καταλάβατε!..

(Όχι βεβαίως πως τώρα έχει “Δημοκρατία” η Τουρκία, αφού στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας “βασιλεύει” ουσιαστικά ο Στρατιωτικός Νόμος, αυτό που αυτοί ονομάζουν Έκτακτη Ειδική Κατάσταση” / Özel Hal Durumu, κάτι που έχουν από τις 15-06-2017 και το αποτυχόν “Κίνημα”, μέχρι σήμερα. Τέλος, να μην μας διαφεύγει πως και η όλη πολιτική στάση και συμπεριφορά του ΡΤΕ, προς τους ίδιους τους Τούρκους πρωτίστως, είναι συμπεριφορά Δικτάτορα)!

ω4

– Τέλος, το τ/”άνοιγμά” της στην Αφρική, (εδώ και περισσότερο από μια 10ετία, έχει κάνει σημαντικότατο “άνοιγμα” στη… μαύρη Ήπειρο), δεν πρόκειται να τη σώσει από τον απομονωτισμό, στον οποίον με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται, ακολουθώντας αυτήν την  τυχοδιωκτική και ανερμάτιστη πολιτικά και κυρίως ΙΣΤΟΡΙΚΑ στάση, αφού οι μόνοι που πιθανώς να της… συμπαρασταθούν, εκτιμώ πως θα είναι οι τρομοκράτες Αδελφοί Μουσουλμάνοι, της Α. Λιβύης και της Αιγύπτου!

– Με τη σημερινή μου / μας 2η παρέμβαση φίλοι αναγνώστες, ολοκληρώθηκε η προσπάθειά μου / μας προσέγγισης του σοβαρότατου θέματος που ξέσπασε πρόσφατα, ανάμεσα στο Κατάρ (θέλαμε να του δώσουμε και τη… Ζάκυνθο, του Κου Θάνι…) και στις άλλες χώρες του Περσικού Κόλπου! Δεν θα γράψω ότι δκαιώθηκε η ιστοσελίδα μας, που “φώναζε”, όταν οι ΕΕΔ φιλοξενούσαν ή και εκπαίδευαν Καταριανούς, κλπ, κλπ, κλπ, παρέχοντάς τους έμμεσα πληροοφορίες, κλπ.

[Θα μου πείτε αυτό είναι το λιγότερο, ρε φιλαράκο! Εδώ δίναμε πληροφορίες, (με είσοδό τους, στα ελληνικά στρατόπεδα), μέχρι και σε… Χιλιανούς, οι οποίοι στη συνέχεια τις μετέφεραν στους φίλους τους, τους Τούρκους, οι Καταριανοί σε μάραναν; Αυτοί τουλάχιστον είναι πιο… κοντινοί μας]!..

– Ελπίζω να βοήθησα τη σκέψη σας και κυρίως να σας βοήθησα στην εύρεση… νέων οδών και δρόμων, στην δική σας … δύσκολη “πορεία”, προς την εύρεση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, η οποία, σε πείσμα των καιρών, που οι… απρόσωποι εκπρόσωποί του διαλαλούν πως δεν είναι μία, αλλά πολλές, θέλω να θυμάστε πως είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΗ!!!

                                                                                     ΧΑΙΡΕΤΕ” !

                                                                                 “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                          – / –

ΥΓ.

1. Δεν θα ήθελα να “παραμυθιάζεστε” φίλοι μου, τουλάχιστον εσείς, οι αναγνώστες μου / μας, με όποιας μορφής… “τόξα”, “συμμαχίες” και λοιπές… παπαριές, που μας έπρηξαν τελευταία ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος, όπως επίσης τα… ράδια και τα κανάλια, τροφοδοτούμενα, από κάποιους ηλίθιους μεγαλοσχήμονες του Ε/ΥΠΑΜ! Μας τόνισαν πχ εσχάτως, τις συνασκήσεις, (στο όρος Τρόοδος, αν δεν σφάλλω), Ε/Κ και Ισραηλινών Κομάντος, του ΙΠΝ, των γνωστών “Σαγερέτ”, (είναι αυτοί που “την είχαν πέσει” στο “Mavi Marmara”), Ε/Ε και Αμερικανών και δεν ξέρω ποιών άλλων, κλπ, προκειμένου να μας πουν ότι δείτε οι Ισραηλινοί είναι μαζί μας, κλπ!

– Είναι άραγε εκεί στο ΥΠΑΜ: (Όπου το “τικ”, εκεί και η σωστή απάντηση)!

α. Τόσο μικρόνοες;

β. Τόσο άσχετοι;

γ. Τόσο επικίνδυνοι;

δ. Τόσο ψεύτες; και

ε. Όλα τα παραπάνω.  √

– Οι Ισραηλινοί, ιστορικά, κυττούν και ενδιαφέρονται αυστηρά μόνον για την χώρα τους και τα συμφέροντά τους!

[Σ’ αυτήν την ιστορική περίοδο, νοιάζονται για την υλοποίηση του “Ενεργειακού τους Σχεδίου”, στον… ευρωπαϊκό του Κλάδο, και η Κύπρος είναι το “Α” και το “Ω” του! (Τον Μάρτιο, φέτος νομίζω, έπεσαν πχ οι υπογραφές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας / Υπ. Ενεργείας Λακκοτρύπης και της “EXXON – MOBIL”, για εκμετάλλευση οικοπέδων της Κ.Δ., Νως αυτής, ενώ το Μάϊο, πριν από 1,2 εβδομάδες έγινε και σχετική δεξίωση στην Κυπριακή Πρεσβεία, στις Η.Π.Α., με παρουσία και του ΠτΔ, Κου Αναστασιάδη, ο οποίος είχε μεταβεί στην Κύπρο, για συνομιλίες, με τις… εταιρείες, κλπ, κλπ)]!.. 

Οι λαοί της Βίβλου ήσαν πάντα εχθρικοί μεταξύ τους! (Η όποια μεταξύ τους φιλία ήταν και είναι λυκοφιλία, και αυτό δεν είναι φιλία)! Οι λαοί – εκπρόσωποι των μονοθεϊστικών Θρησκειών, ποτέ δεν βοήθησαν ο ένας τον άλλο! Σε ό,τι αφορά τους Ισραηλινούς, θυμηθείτε ότι μας ΟΦΕΙΛΟΥΝ από το 1973 και 1974, με τα όσα εις βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου, έπραξαν! Ν ατο θυμάστε, αλλά να μην είστε πολύ… ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ !.. (Μην ξεχνάτε ότι οι… σεναριογράφοι του 25ου Μεσ. είναι οι Εβραίοι)!.. 

– Ειδικότερα, οι Ισραηλινοί σήμερα στην Κύπρο θέλουν στρατιωτικά να εκπαιδευτούν και να την μάθουν όλη και άριστα, όλο το έδαφός της, διότι στη Λεμεσό φέρεται ότι θα κτιστεί “Σταθμός Υγροποιήσεως Φ. Αερίου” (αν δεν είναι ήδη έτοιμος / δεν μπορώ να το ξέρω) και πως εκεί θα εγκατασταθούν περί τους 20.000 (αν δεν με απατά η μνήμη μου) Εβραίοι, οι οποίοι θα είναι το άθροισμα των εργαζομένων, μαζί με την ασφάλειά τους! (Γι’ αυτό βρέθηκαν τώρα ή και… θα βρίσκονται οι… “Σαγερέτ” και όποιοι άλλοι στρατιωτικοί Ισραηλινοί, στην ελληνική και άμα μαρτυρική Μεγαλόνησο! Μην ξεχνάτε επίσης, τί σήμαινε και εξακολουθεί να σημαίνει για το Ισραήλ ή ορθότερα για τον Ισραήλ, η Κύπρος! Ήταν και παραμένει η… ανάσα του, το 1ο βήμα, στον μακρύ ΖΧ του, που πρέπει να ελέγχει, αν θέλει να επιβιώσει και που, μετά την Κύπρο, συνεχίζεται στην Κρήτη, στη Σικελία και στη Μάλτα, στο στενό μεταξύ Αφρικής και Ευρώπης, φτάνει στις “Ηράκλειες Στήλες” / Γιβραλτάρ και καταλήγει στις… Αζόρες, ναι και μην… γελάσετε, στις… Αζόρες, αφού οι Ισραηλινοί είναι “Στρατηγιστές” και… “δεν κάνουν εκπτώσεις”)!.. 

– Ακόμα, φέρεται ότι θα δημιουργηθούν “κιμπούτς” (γιατί άραγε λέτε) κοντά στην Λάρνακα, (στην ευρύτερη περιοχή της), ενώ αναρρωτηθείτε γιατί και στα Κατεχόμενα, χρόνια τώρα, δίπλα στους… “κυβερνώντες” έχουν… “κατσικωθεί” Τ/Κ πολιτικοί ή “πολιτικοί”, σύμβουλοι ή “σύμβουλοι”, κλπ, κλπ, κλπ, με εβραϊκή καταγωγή!..

– Άρα, ας αφήσετε κατά μέρος, λέω εγώ, τα… “τόξα” και τις… “συμμαχίες”, εκεί στο ΥΠΑΜ, (αν είναι κάποιες να έλθουν / να εμφανιστούν στην κρίσιμη στιγμή, καλώς βεβαίως να ορίσουν) και κυττάξτε να “ξυστείτε μόνοι σας”, ως Έλληνες, με τα δικά σας νύχια!.. Οι όποιοι τάχα μου φίλοι διαβάζουν τον ελληνικό Τύπο και γελάνε!..

– Και… Κε Καμμένε (ω Θεέ μου)! Ο μόνος φίλος της Ελλάδος είναι αυτήν τη στιγμή η Παναγία και καμμία Αμερική, όπως μας είπες, ούτε καν ο ίδιος ο Θεός, διότι μας σιχάθηκε και Εκείνος, αφού τον “πουλήσαμε” ως λαός και ειδικά εσύ που τον “πούλησες” στους νεο-Κομμουνιστές και αντί-Χριστους, (ναι αυτόν που εμπαίζεις παρουσιαζόμενος στους συμπατριώτες σου, ως δήθεν θρήσκος, κλπ),  για να το “παίζεις” σήμερα εσύ ΥΠΑΜ, να δοξάζεσαι και να… κονομάς παράλληλα και μάλιστα σε χαλεπότατους καιρούς, για την Πατρίδα!

(Έτσι θα καταγραφείς, έσο σίγουρος, στην Ιστορία, η οποία δεν έχει… Τράγκες και Βερύκιους, να στο “παίζουν” “δικοί” σου και υποκριτικά να σε καλολογούν! Θα καταγραφείς τέλος, ως άνθρωπος, “λίγος” και “προδότης”, αφού πούλησες, όχι μόνον την ιδεολογία σου, που έδειξες ότι ποτέ δεν είχες, αλλά και τους όποιους δικούς σου ανθρώπους, που τους “πέταξες” στα σκουπίδια, μαζεύοντας γύρω σου τα όποια αριστερά αποβράσματα, που ξαφνικά μεταμορφώθηκαν από… κακιές μάγισσες, σε σύγχρονες… σταχτοπούτες)!.. 

Η Παναγία είναι αυτή που θα μεταπείσει τελικά τον Κύριο και Εκείνος θα επέμβει “την ώρα μηδέν” για όλους τους Έλληνες, και όχι μόνον θα μας σώσει, αλλά και θα μας δοξάσει, όπως ιστορικά συνέβαινε με εμάς πάντα

2. Κε Τόσκα!

  • Όχι μέσα σε 24 ώρες, αλλά και σε λιγότερο ακόμα χρόνο μπορεί η ΕΛΑΣ, αν την διατάξετε, αν το θελήσετε, να εφαρμόσει το “Νόμο και την Τάξη”, όπου δει, στην ελληνική επικράτεια! Ειδικά, στις Αχαρνές θα ήθελε το πολύ 12 – 24 ώρες!.. (Ο Στρατός -εκτιμώ- 12 ώρες)!
  • Σε ό,τι αφορά την αποστροφή σου, προς τους αντιπολιτευόμενους, ναι, έχεις δίκιο, αφού και αυτοί σαν και εσάς εφέροντο, με αποτέλεσμα να βρουν χώρο οι… σωτήρες της Χ.Α., ενώ εσείς -οφείλω να πω- πως φανήκατε κατά πολύ… καλύτεροι των προηγούμενων, που ουσιαστικά σας εγκατέστησαν στην εξουσία, στο αντικείμενο Παθητική Άμυνα (είδες, δεν γράφω στο αντικείμενο της κρατικής διαλύσεως), με τη διαφορά εσείς ως αντίστοιχη Χ.Α. προκρίνατε και καθιερώσατε τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” και τον… “ΑΝΤΑΡ-CIA!..
  • Μου αρέσει που μιλάει ή ορθότερα… γαυγίζει, (λόγω του μονίμως υψηλού τόνου της φωνής του), σχετικά, και ο πολιτικός “ανεμόμυλος” Παπαχριστόπουλος, στην προσπάθειά του να υποστηρίξει τον… Καμμένο και το… αδιανόητο, έναν Καμμένο και μια Κ-Β, που “άνοιξαν” τα ελληνικά σύνορα και εισήλθαν, από το 2015 και έως σήμερα, πάνω από 1,2 εκ. ξένοι (λάθρο – πρόσφυγες) στην χώρα μας! “Χαλάρωσε” και λίγο γιατρέ!..
  • Και κάτι για την ΕΛΑΣ! Έτσι, όπως έχει δομηθεί, 10ετίες τώρα, η ψυχή και το μυαλό του νεο-Έλληνα, με όσα έχει βιώσει ο λαός μας, κλπ, πιστεύετε πραγματικά πως μπορεί ο Έλληνας να σας εμπιστευτεί και να έλθει κάποιος ή κάποια να σας “δώσει” με στοιχεία ασφαλώς, επίορκους Αστυνομικούς;
  • Αυτό, με αφορμή τα όσα σχετικά με τέτοιους – κάποιους λίγους Ασυνομικούς στην περιοχή τους, που είπαν κάποιοι κάτοικοι στις Αχαρνές, (στην υπόθεση με το άτυχο Ελληνόπουλο, που χάθηκε, αλλά “δεν τρέχει και τίποτα”, αφού έχουμε άλλωστε… περίσσεια μικρών Ελλήνων), και που εσείς καλέσατε να έλθουν να καταθέσουν στη “Δνση Εσωτερικών Υποθέσεων”, της ΕΛΑΣ, κλπ!..
  • Εδώ Κοι, στη σύγχρονη… πολυ – πολιτισμική μας χώρα, παίρνεις το “100” για μια πχ “διατάραξη κοινής ησυχίας”, λες το ποιός είσαι και τί θες και ακολούθως, όταν έλθει το όποιο περιπολικό για να εξετάσει το τί συμβαίνει, λέει πχ ο… εκπαιδευμένος επικεφαλής του, εις επήκοον όλων: “Εσείς Κε ή Κα… τάδε, δεν μας καλέσατε”; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Αλήθεια! Γιατί τότε φοράνε μάσκες, οι άνδρες των “ΕΚΑΜ; Είναι πιο πολύτιμη η ζωή αυτών των ανδρών, από την ζωή των λοιπών απλών πολιτών; Πιθανώς θα μου πείτε, δεν ξέρω!..
  • Πρόταση: ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ!

3. Με ρώτησε ο … Ποντικός, γιατί δεν έγραψα και για τις…  Μαλδίβες, κλπ. Απάντησα: …. “Πάμε παρακάτω”! (Θυμήθηκα τη φράση που φέρεται ότι είχε πει για τον… ΕΛΛΗΝΑ, ο… “μπουζουξής” φίλος, ο… Τελλίδης)!..

4. Είδα την παρακάτω “φωτο”, μου άρεσε, γέλασα και σας την παρουσιάζω:

ω

– Συμφωνείτε ή όχι; Είναι έτσι ή όχι; Για να δούμε τώρα, ποιά θα είναι η θέση της Γερμανίας, σχετικά με την κρίση!.. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!..

– Παρακολουθώντας -να ξέρετε(!)- τις αντιδράσεις – συμπεριφορές και στάσεις ισχυρών ευρωπαϊκών χωρών, όπως της Γερμανίας και της Γαλλίας, αλλά κυρίως της Γερμανίας, μπορεί κανείς να… ανιχνεύσει το τί θέλουν και τί πρεσβεύουν, προς τα “πού το πάνε” οι κυβερνώντες τον Πλανήτη ζάμπλουτοι, δήθεν αριστεροί και παγκοσμιοποιημένοι Διεθνείς Εβραίοι!.. (Όχι όλων βεβαίως, αλλά σίγουρα το μεγαλύτερο… κομμάτι τους)!..

                                                                                              – / –