Τελευταία Μάχη; Αρχή Της Πτώσεως Της Αυτοκρατορίας Της Σύγχρονης “Ρώμης”, των Η.Π.Α. ;

Φίλοι μου!

Αύριο (06-01-2021), ίσως διεξαχθεί στις Η.Π.Α. (Ουάσιγκτον), η τελευταία μάχη, ίσως όμως και όχι, μεταξύ του Αμερικανού Εθνο-Πατριώτη Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ και της “Παγκοσμιοποιήσεως” και συγκεκριμένα των εκεί εκπροσώπων της, δηλαδή του Κόμματος των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”.

Περί τίνος πρόκειται;

Διαβάστε!

1. Στην Α/Γερουσία θα γίνει, κατά τα προβλεπόμενα, η συνεδρίαση με την οποία θα επιδιωχθεί η επισημοποίηση της νόθας εκλογής Μπάϊντεν, κάτι το οποίο ο Τραμπ θα πολεμήσει!..

Για την ακρίβεια, η συνεδρίαση θα έχει ως θέμα της την επικύρωση της αποφάσεως των εκλεκτόρων, της 14ης Δεκ. 2020.

Της συνεδριάσεως θα προεδρεύσει ο νυν Α/Αντιπρόεδρος Μάϊκ ΠΕΝΣ.

Κατά την 1η ψηφοφορία, υπάρχει περίπτωση να μην “βγει” ο Μπάϊντεν, αφού 12 εκλέκτορες αντιδρούν στην νίκη του, ενώ αυτός ο αριθμός μπορεί και να αυξηθεί!

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι κάτι που θα γίνει για 1η φορά, μετά το 1887!

Στη συνέχεια, ο ΠΕΝΣ μπορεί να γυρίσει “πίσω” στον Α/Πρόεδρο μια πιθανή μη επικύρωση της εκλογής Μπάϊντεν, τελείως συμβολικά όμως, αφού σε 2η ψηφοφορία θα υπάρχει η δυνατότητα επικυρώσεως της νόθας αυτής εκλογής, νόθας πάντα σύμφωνα με την πλευρά Τραμπ! Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει μια μικρή χρονική καθυστέρηση!

2. Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ είναι αποφασισμένος να πολεμήσει, ώστε να μην εγκαταλείψει τον “Λευκό Οίκο”, αφού πιστεύει ότι, κατά τις εκλογές της 6ης Νοε 2020, σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες εκλογικές νοθείες στην ιστορία των Α/προεδρικών εκλογών, από συστάσεως του Α/Κράτους!

Αυτό το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους! (Προσφάτως και στον φίλο του δημ/φο Γουέϊν Άλλιν Ρούτ, στον οποίον τόνισε ότι ποτέ δεν θα αποδεχθεί την νόθα νίκη του Μπάϊντεν)!

Οι ενέργειες, στις οποίες έχει ανακοινώσει τουλάχιστον ότι θα προβεί, είναι:

α. Συγκέντρωση Οπαδών του Ρ/Κόμματος στην Ουάσιγκτον και συγκεκριμένα έξω από την Γερουσία!

β. Αποκαλύψεις, όπως είπαν οι Ρεπουμπλικανοί, μέσα στην Γερουσία, στις 06-01-2021, οι οποίες θα αποτελέσουν την μεγαλύτερη απόδειξη της νοθείας!

γ. Κατάθεση και της νυν Α/”CIA”, Κας Τζίνα ΧΑΣΠΕΛ, η οποία πρόκειται για ό,τι καλύτερο “έβγαλε” ποτέ και διέθετε, τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, η “CIA” και της οποίας η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η εγκυρότητα, δεν μπορεί να αμφισβητηθούν από κανέναν γνώστη της Α/πραγματικότητος, που αφορά τις Α/ΜΥ, αλλά γνώστη και της προσωπικότητος της ΜΑΧΙΜΗΣ(!) αυτής γυναίκας, η οποία πανάξια ανέλαβε την θέση που ακόμα κατέχει!

δ. Σε περίπτωση που και η Γερουσία ανακηρύξει νικητή τον Μπάϊντεν, επικυρώνοντας την απόφαση των εκλεκτόρων της 14ης Δεκ. 2020, τότε ο Τραμπ φέρεται δηλώσας ότι θα “κατεβάσει” την Εθνοφρουρά στους Α/δρόμους και πως θα αναγγείλει στρατιωτικά μέτρα!

Σημειώνεται ότι, ο νυν Α/Πρόεδρος, για 1η φορά, αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Νοε. 2020, όταν και η Κ-Β του διεπίστωσε την νοθεία*, (και αυτό ήταν λάθος του που δεν το έκανε από την αρχή, όταν δηλαδή είχε αναλάβει Πρόεδρος), άλλαξε την ηγεσία** στο Πεντάγωνο, τοποθετώντας στις ανώτατες θέσεις του ΥΠΑΜ “δικούς” του, αρχής γενομένης από την ίδια την θέση του ΥΠΑΜ!

* Στην Τζόρτζια (Γεωργία), για παράδειγμα, μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικά Πολιτείες, (όπου πιθανότατα θα έχουμε επανέλεγχο και επαναμέτρηση των ψήφων, αν όχι κανονικές και πάλι επαναληπτικές εκλογές), “κρίσιμες” έτσι όπως είναι διαμορφωμένος ο Α/”Εκλογικός Χάρτης”, φέρεται να ηττήθηκε το Ρ/Κόμμα, με μια διαφορά 11.779 ψήφων, διαφορά την οποία αμφισβητούν οι Ρεπουμπλικανοί, αφού -πράγματι- μέχρι και λίγο πριν από την αναφορά αυτής της διαφοράς, (2 ημέρες πριν νομίζω), το Κόμμα τους προηγείτο με 1, 1 εκ-ριο ψήφους διαφορά, από τα “Γαϊδούρια”!..

Επίσης, για να αποφύγουμε τον πλατειασμό, γράφοντας το τί λέει η πλευρά ΤΡΑΜΠ, για κάθε μια… “βαρύνουσα” εκλογικά Πολιτεία, διαβάστε το ακόλουθο και αυτό αρκεί!

Ο Τραμπ και το Κόμμα του και ορθότερα η “Ομάδα” που ασχολήθηκε με την εκλογική νοθεία, το “τρίο” δηλαδή ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ (τέως Δήμαρχος της Ν. Υόρκης, ο οποίος πρόσφατα, ξαφνικά… αρρώστησε), ο πρώην “Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας” Στρατηγός Μάϊκλ ΦΛΙΝ και η δικηγόρος Σίντνεϋ ΠΑΟΥΕΛ, ανέφεραν ότι την εκλογική νοθεία στις εκλογές ανέλαβε και διενήργησε η εταιρεία “Dominion Voting Systems” (η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 και ένας των ιδρυτών της φέρεται να είναι, δυστυχώς, και ο ελληνικής καταγωγής Τζον ΠΟΥΛΟΣ), εταιρεία η οποία, με συγκεκριμένο λογισμικό, άλλαξε ηλεκτρονικά τις ψήφους που χρειαζόταν για να εκλεγεί ο Μπάϊντεν, περνώντας-τες σ΄αυτόν, αφαιρώντας-τες από τους Ρεπουμπλικανούς. Κατά την πλευρά Τραμπ, η εταιρεία μετέφερε στην πλευρά Μπάϊντεν το 2% με 3% των ψήφων του!..

Δεν θα αναφερθούμε στην διαδικασία των “επιστολικών ψήφων”, λόγω “COVID-19”, και στο τί συνέβη μ’ αυτές σε βάρος του Τραμπ και του Κόμματός του, διότι θα θέλαμε χρόνο πολύ, να σας εξηγήσουμε όλες τις κομπίνες που έγιναν μ’ αυτές, μέχρι ακόμα και με τις… μεταφορές των σάκκων που τις περιείχαν!..

** Ο Τραμπ, σε ό,τι αφορά την ηγεσία του, έκανε λάθος και δεν άλλαξε, παρά μόνον ελάχιστες… “τρανταχτές περιπτώσεις” ανθρώπων γύρω του, στο στενό του δηλαδή πολιτικό “διοικητικό περιβάλλον”, (εννοούμε φυσικά κυρίως “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, που ήσαν γύρω του, αλλά και μερικούς γνωστούς διπρόσωπους “Τυχοδιώκτες” της κάθε εξουσίας), αλλά και ευρύτερα, δεν άλλαξε πρόσωπα στην Κ-Β, εντός και εκτός Η.Π.Α., με αποτέλεσμα πολλά εξ αυτών να του δημιουργήσουν πρόβλημα στην διακυβέρνησή του και κυρίως να δώσουν “πάτημα” και “τροφή” στους “Διεθνείς Εβραίους” / “Παγκοσμιοποιητές”, να ασκούν συνεχώς προπαγάνδα εναντίον του, με τα Όργανά τους και κυρίως με τους δημοσιογράφους τους σε όλον τον Κόσμο, δεδομένου του γεγονότος ότι οι “Παγκόσμιοι Εβραίοι” ελέγχουν το 99,9% των ΜΜΕ στον Πλανήτη!..

Θα θυμάστε, για παράδειγμα, (“I am sorry, Mr Pyat”), που του λέγαμε απ’ εδώ “άλλαξε τον Πρέσβη σου εδώ Κε Πρόεδρε”, και άλλα πολλά, κλπ, κλπ, κλπ, εξηγώντας το λογικό “γιατί”, κλπ, παρ’ ότι ο πχ ρηθείς Πάϊατ, απέδειξε ότι είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ και δεν έθιξε ποτέ(!) την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, σαν κάτι Μπερνς, Νάϊλς, κλπ, σε παλαιότερα χρόνια! (Για τις ικανότητές του δεν γίνεται λόγος, αφού η όλη του πορεία, και όχι μόνον στην Ελλάδα, απέδειξε ότι παραμένει ένας από τους ικανότερους Α/Πράκτορες, που πέρασαν με ξεχωριστό “τακτ” από την χώρα μας).

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, το Α/”Βαθύ Κράτος” να παραμείνει κατά 99,9% στα χέρια των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” – “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ”,  Α/”Βαθύ Κράτος”, που… αναδομήθηκε (sic) “εκ βάθρων” στα 16 χρόνια εξουσίας των βρωμερών πολιτικών φερέφωνων των “Παγκόσμιων Εβραίων” Κλίντον και Ομπάμα,  των σατανάδων με “αγγελικό πρόσωπο”, ένα Α/”Βαθύ Κράτος” που αναμασούσαν μέχρι και εδώ, στην χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη Ελλάδα, οι δημοσιογραφικοί “δικοί” μας τσουμπέδες και λακέδες της “Παγκοσμιοποιήσεως” (διεθνώς λέγονται αλλιώς και “αιώνιοι αρουραίοι, που τρώνε, όχι τυρί, αλλά μόνον χρήμα” και πρόκειται κυρίως για πρώην… ανανήψαντες -υποτίθεται βεβαίως- Κομμουνιστές, που… μεταλλάχθηκαν σε Διεθνιστές “δυτικού τύπου” και σε “Νεο-Φιλελεύθερους” “λελέδες”, οι περισσότεροι των οποίων σπούδασαν κυρίως στις Η.Π.Α. και στρατολογήθηκαν εκεί), που αναμασούσαν λοιπόν, είτε για να μειώσουν τον Τραμπ, ανάλογα με τις κάθε φορά αποφάσεις του, όταν δεν τους άρεσαν και ανάλογα βεβαίως  και με την “γραμμή” που έπαιρναν, είτε για να νοιώσουν οι ίδιοι καλύτερα, φαντασιαζόμενοι πως ο Α/Πρόεδρος δεν υπήρχε (αφού δεν τον γούσταραν, τον… διέγραφαν!), αλλά πως εκείνο που υπήρχε ήταν μόνον το Α/”Βαθύ Κράτος” ή “οι σταθερές δομές” του / η “Διοίκηση”, όπως αλλιώς έλεγαν πιο… εύηχα, αγνοώντας επιδεικτικά την ύπαρξη και τον ρόλο του κάθε Α/Προέδρου στο Α/”Πολιτικό Σύστημα” και όχι μόνον, βεβαίως, του μισητού τους Τραμπ!

Με αυτήν την στάση τους, δεν καταλάβαιναν οι “δικοί” μας εδώ ανόητοι (δημ/φοι, διπλωμάτες, πολιτικοί, κλπ), ότι πρωτίστως έβλαπταν την Ελλάδα, (θα μου πείτε βεβαίως πως “στα παπάρια τους” ή “στο αιδοίο τους” η Ελλάδα και ίσως να έχετε δίκιο), αλλά και δευτερευόντως πως έβλαπταν το ίδιο το Α/Κράτος, μιλώντας για Α/”Βαθύ Κράτος”, κλπ, αναφερόμενοι στην… “ΜΕΚΚΑ” της σύγχρονης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τις Η.Π.Α.!..

Φίλοι μου!

3. Μετά τα παραπάνω, καταλαβαίνετε τώρα, νομίζω, γιατί οι “Παγκοσμιοποιητές”, οι οποίοι, όπως έχουμε πει, κυβερνούν την Ευρώπη, η οποία είναι και το κύριο “σπίτι” τους, διέταξαν παράταση των “Λοκ Ντάουν” μέχρι τον Μάϊο, αφού και να εγκατασταθεί ο “Κοιμήσης Τζο”, στις 20-01-2021, στον “Λευκό Οίκο”, θα πρέπει να “περάσει” και ένα 3μηνο κατά το οποίο η εξουσία του, αν όχι να “τσιμενταριστεί”, τουλάχιστον να σταθεροποιηθεί και έτσι οι “Παγκοσμιοποιητές” να “αναπνεύσουν” και πάλι … ελεύθερα!

Παρ’ ότι, προ καιρού, ο Αμερικανός Α/ΓΕΕΔ, (Κος Μιλς νομίζω λέγεται), είχε δηλώσει, ερωτώμενος, πως δεν είναι δουλειά των ΑΕΔ να εμπλέκονται σε θέματα πολιτικής και ούτε δουλειά τους να βγάλουν τον Πρόεδρο από τον Λευκό Οίκο, αν αυτός δεν φεύγει απ’ εκεί, σε περίπτωση ήττας του, δεν ξέρουμε τί θα συμβεί στις Η.Π.Α., αν πχ “βγει” η Εθνοφυλακή στους δρόμους, αλλά παράλληλα “βγουν” και οι “ΑΝΤΙ-FA” της “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, (που δεν είναι, εδώ και καιρό πια, οι παλαιοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”), μαύροι του πολιτικού σχεδιασμού “BLACK LIVES MATTERS” και όποιοι άλλοι, “ένθεν κακείθεν” των 2 πολιτικών αντιπάλων και αρχίσουν μάχες στους δρόμους των Πολιτειών των Η.Π.Α., αλλά δεν ξέρουμε και πού αυτό θα καταλήξει!..

Θα καταλήξει σε διαίρεση των Η.Π.Α.; Θα πάμε σε μια Αμερική, η οποία θα φλέγεται(!!!) παντού, ΜΕ ‘Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ… ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, από… μόνη της ή ορθότερα επειδή η “Παγκοσμιοποίηση” θέλει να επιβληθεί και πάλι εκεί και με κάθε τρόπο;

Αν συμβεί αυτό, είναι βέβαιο ότι θα πάμε σε διαιρέσεις παντού, ήτοι και στον Στρατό και στις δυνάμεις ασφαλείας, κλπ, και αυτό θα σημάνει και την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΩΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ!

Και αυτό όμως, το παραπάνω απευκταίον, να μην συμβεί, οι Η.Π.Α. δεν θα είναι οι ίδιες μετά τον Τραμπ, αφού θα προβάλλουν στον Πλανήτη βαρύτατα τραυματισμένες και -ΠΡΟΣΟΧΗ- όχι μόνον πολιτικά, όπου θα κυβερνά ένας άνθρωπος με προχωρημένη ταχύτατα άνοια ή μια πρώην Εισαγγελεύς, άσχετη με τα διεθνή κυρίως (παγκόσμια) θέματα, σε περίπτωση θανάτου ή ανικανότητός του στο να κυβερνήσει, του 79χρονου Κου Μπάϊντεν!..

Αν δεχθούμε, όπως εμείς πιστεύουμε, ότι πράγματι υπήρξε σατανικό σχέδιο των σχεδόν Κοσμοκυρίαρχων “Παγκόσμιων Εβραίων”, με την απρόσμενη και ανέλεγκτη(!) από τους “Παγκοσμιοποιητές” εκλογή Τραμπ, το 2016, αφού πίστευαν ότι η Χίλαρύ τους θα εκλεγόταν “αέρα”, τότε φίλοι μου, να, γιατί η Μ. Βρετανία, όπως εδώ σας γράφαμε σχεδόν συνεχώς επί 5 τώρα χρόνια, “απελευθερωμένη” και μόνη της πια, ούσα έξω από την ΕΕ και έχοντας και πάλι “τα δικά της πόδια”, προβάλλει για 1η φορά, μετά την λήξη του Β’ Π. Π., ως η νέα και πάλι Νο “1” πλανητική δύναμη και μάλιστα λίγο πριν το 2023, χρονιά κρίσιμη για την υλοποίηση συμφωνηθεισών προνοιών, της Παγκοσμίου “Συνθήκης της Λωζάννης”, του Ιουλίου του 1923, “Συνθήκης”, η οποία καθιστά την Μ. Βρετανία ΚΥΡΙΑΡΧΗ και της ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ!..

Να γιατί, ίσως, η Μ. Βρετανία έχει σήμερα τουρκικών ριζών Π-Θ (Ι-ΚΑ-ΝΟ-ΤΑ-ΤΟΣ), να γιατί (για να το εξειδικεύσω σε εμάς εδώ), ο Κος Τζακ ΣΤΡΟ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2 ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και αμέσως μετά ήρθαν τα… Βαρώσια και ο… Τατάρ, να γιατί, τα τελευταία 15 κυρίως χρόνια, η τ/Διπλωματία στράφηκε πάρα πολύ προς την Αγγλία (θυμίζω πχ τις επισκέψεις Γκιουλ στο Λονδίνο και στην Μεγαλειοτάτη, αλλά και της Βασίλισσας στην Τουρκία), κλπ, να γιατί τώρα ο Τζόνσον

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΤΕΝΙΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ! ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΛΟ!..

κάνει, σύμφωνα με την “Παγκοσμιοποιημένη”, ανθελληνική “εκ θέσεως” ε/φ “ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ”, “τουρκική στροφή”! Διαβάστε σχετικά στο ΥΓ, κάτι που πρώτοι εμείς εδώ, προ ημερών, αναφέραμε ως “πραγματική τουρκική νίκη”, απευθυνόμενοι στους υπερφίαλους Τούρκους που μας διαβάζουν καθημερινά!

Την ίδια τότε στιγμή εδώ, “στην γη της φαιδράς πορτοκαλέας”,  κάποια στελέχη που εισηγούνταν, “κυττάξτε βρε και λίγο προς Αγγλία μεριά”, “έτρωγαν πόρτα”!..

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ… “ΑΓΓΛΙΑ”!..

4. Ο Πρόεδρος όμως Τραμπ έχει την δυνατότητα να μην παραδώσει στον Μπάϊντεν, [όπως έχει τονίσει, μιλώντας για πόλεμο, κλπ, ή να του παραδώσει την εξουσία (τυπικά βεβαίως, αφού θεωρούμε σίγουρο ότι θα πράξει -και ορθώς- ό,τι ο… Σαμαράς στον “Σόρος-Τσίπρα”, αν αποφασίσει να “φύγει”)], έχοντας οι Η.Π.Α. προσβάλλει το Ιράν, μέχρι τις 20-01-2021!..

Σας έχουμε γράψει εδώ, και πάλι εγκαίρως, αν όχι πρώτοι, σίγουρα πάντως από τους πρώτους, πως αμερικανικές πυρηνικές στρατιωτικές… δυνάμεις (sic) “συρρέουν”, από τα τέλη του Δεκ. του 2020, κλπ, στον “Περσικό Κόλπο”,

σας έχουμε γράψει για το τί είπε “προχθές” ο Ιρανός ΥΠΕΞ, για δήθεν Ι/πράκτορες στο Ιράκ, οι οποίοι θα προσβάλλουν προβοκατόρικα Α/… “Θέσεις”, ώστε να κατηγορηθεί μετά το Ιράν και ακολούθως να γίνει επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν (υπόγειες και… ισόγειες), από Αμερικανούς και Ισραηλινούς μαζί,

και σήμερα σας γράφουμε πως χθες μόλις ο Ι/Π-Θ Κος Νετανιάχου τόνισε, σε “τουίτ” του, πως “ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ”, μετά από την επιβεβαιωθείσα(;), απ’ τους Ισραηλινούς πληροφορία, ότι το Ιράν  πλέον έχει προχωρήσει υπογείως σε εμπλουτισμό 20% σε Ουράνιο των πυρηνικών του, παρά την συμφωνία των “6” (των “5 + 1” ορθότερα), το 2015, σύμφωνα με την οποία το Ιράν είχε δεσμευτεί για εμπλουτισμό, μέχρι του ποσοστού της τάξεως του 3,67%. (Διαβάστε το ΥΓ Νο “4”)!..

Παράλληλα, χθες πάλι, οι Η.Π.Α. “κλώτσησαν” το Ιράν, αναφερόμενοι σε παράνομη “παρακράτηση” Ν. Κορεατικού “Τάνκερ”, από τις Ιρανικές Αρχές!..

Σε κάθε περίπτωση, και αυτό το γεγονός επιβάλλει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ, (να και πάλι ο “ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ” / μάλλον κάτι ήξεραν οι Άγγλοι που ονόμασαν “ΠΑΝΑΚΕΙΑ” το… εμβόλιο κατά του Κινεζικού ιού, που μας “πνίγει” πολλαπλώς, εδώ και 1+ χρόνο τώρα), αφού εμπλέκονται οι πυρηνικές Η.Π.Α., αλλά και το Κράτος “Διεθνής Τρομοκράτης” Ιράν, το οποίο πιθανώς να έχει κάποια λίγα “μικρά” πυρηνικά, που θα θελήσει ίσως να χρησιμοποιήσει εναντίον του εδάφους του επίσης πυρηνικού Ισραήλ, όπως και κατά των Α/Δυνάμεων, ενώ επίσης το Ιράν είναι σύμμαχος με την Νο “1” εχθρό των Η.Π.Α. πυρηνική Ρωσία, η οποία, αν “κτυπήσουν” οι Αμερικανοί, εκτιμάται πως δεν θα… συμμετάσχει (sic) στο… γλέντι, αλλά κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι και απολύτως σίγουρος!..

Να σημειώσουμε πως η ΕΕ ανέφερε (στο Ισραήλ προφανώς, το οποίο θα την “όχλησε” σχετικά), πως θα λάβει θέση για το 20% του εμπλουτισμού του πυρηνικού Ιρανικού Ουρανίου, κλπ, αφού πρώτα “ακούσει” τί θα πει σχετικά το “Διεθνές Πρακτορείο για την Ατομική Ενέργεια”, του “Ο.Η.Ε.”! Καταλάβατε!..

Εκτιμάται ότι η στάση αυτή των “Παγκοσμιοποιητών” (λεχθείσα από τα Όργανά τους στην ΕΕ), σχετίζεται με το μίσος που τρέφουν αυτοί κατά του Νετανιάχου, μίσος που εκδηλώνεται όλα αυτά τα χρόνια που ο Ισραηλινός αυτός τεράστιος Πολιτικός κυβερνά, ως αιρετός Π-Θ,  το Ισραήλ, μίσος που αντανακλά ασφαλώς και στον Ι/λαό, ο οποίος, για άλλη μια φορά, νοιώθει να κινδυνεύει, όχι μόνον από λαούς που παραδοσιακά τον μισούν και επιβουλεύονται την κυριαρχία του, την γη του και την Ιστορία του, αλλά και από αυτούς ακόμα τους… Απάτρηδες, δυστυχώς, ομοφύλους του και σχεδόν “Κοσμοκυρίαρχους”… “Διεθνείς Μαμωνάδες”!..

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί πως οι “Παγκοσμιοποιητές” “καλλιεργούν ήδη το έδαφος” στο Ισραήλ για νέες εκλογές, ώστε να αποκαθηλώσουν τον Π-Θ Κο Νετανιάχου, ο οποίος ήταν και είναι ο μόνος πραγματικός φίλος*** του Προέδρου Τραμπ, στην περιοχή μας (και το ανάποδο φυσικά)!..

*** Οι Η.Π.Α. του Τραμπ απέδειξαν στην πράξη ότι ήσαν φίλος πραγματικός του Ισραήλ! Πρώτα και κύρια με την μεταφορά της Α/Πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα, στην πραγματική ιστορική Πρωτεύουσα των Εβραίων, γεγονός που κλόνισε βαθιά τους υποκριτές της “Παγκοσμιοποιήσεως”, αλλά και με την γενικότερη πολιτική τους, η οποία έφερε “δίπλα-δίπλα”, με συμφωνίες γραπτές και όχι μόνον, σχεδόν το σύνολο των εχθρικών κάποτε Αραβικών χωρών, με το Ισραήλ, και παρ’ ολίγον, αν είχαν μυαλό οι ηγέτες των Παλαιστινίων, να έδινε ο Τραμπ και την λύση του χρονίζοντος “ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ” προβλήματος, αφού ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κατέθεσε, σε Ισραηλινούς και σε Παλαιστινίους, το καλύτερο σχέδιο λύσεως, που είχε υποβληθεί… “ever” και όπως είχαμε γράψει, ανάλογο δεν θα υπάρξει ποτέ στο μέλλον, ειδικά για τους Παλαιστινίους, που δεν το απεδέχθησαν!..  (Η Αμερική μπορεί να επέστρεψε “σπίτι” της, αλλά ουσιαστικά ΠΟΤΕ ΔΕΝ εγκατέλειψε την περιοχή μας, όπως κάποιοι εσκεμμένως ήθελαν και θέλουν να μας πείσουν ότι έπραξε, κλπ, κλπ, κλπ)!..

ΠΡΕΠΕΙ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ “ΑΛΛΑΞΕΙ -ΓΕΝΙΚΩΣ- ΤΑ ΚΟΖΙΑ” ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ-ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ- ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΑΛΕΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ “ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ” ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, …. …. …. ΚΛΠ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α., ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ!..

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ Ο “ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΖΟ” ή αλλιώς “Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ”, ΚΑΙ “ΠΕΣΕΙ” ΚΑΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ “ΘΑ ΠΑΡΕΙ -ΤΕΛΙΚΩΣ- ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ” ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!..

5. Συνεπώς είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα, η ημέρα των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ αύριο, και για τις Η.Π.Α., αλλά και “για το υπόλοιπον του Πλανήτου”, αφού… σείεται ήδη συθέμελα η σύγχρονη ΡΩΜΗ!..

Θα πρέπει να σημειώσουμε ακόμα, προκειμένου να κάνετε και μόνοι σας την δική σας κριτική, πως και οι επιλεγέντες για ανώτατες Κ-Βκές θέσεις Αμερικανοί, όπως πχ ο φερόμενος ως επικείμενος νέος Α/ΥΠΕΞ ΜΠΛΙΝΚΕΝ και η φερόμενη ως νέα Υπ. Οικονομικών Κα Ζανέτ ΓΙΕΛΛΕΝ, έπαιρναν τα τελευταία 2 χρόνια μεγάλα ποσά από διάφορες εταιρείες!

Συγκεκριμένα! Διαβάστε!

Ο ΜΠΛΙΝΚΕΝ πήρε, τα τελευταία 2 χρόνια, 1,1 εκ-ρια $ Η.Π.Α. από την εταιρεία Συμβούλων “West Exec Advisors”, από την εργασία του εκεί ως Σύμβουλος, αλλά και μη ανακοινωθέντα ποσά από τις “FACE-BOOK”, “BOEING”, “UBER” και από την “Τράπεζα της Αμερικής” / “Bank Of America”.

Δείτε καλά τις ονομασίες των εταιρειών και θα καταλάβετε πολλά, και κυρίως για τις σχέσεις της “Παγκοσμιοποιήσεως”, με τους… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” των Η.Π.Α.!..

Η ΓΙΕΛΕΝ πήρε λεφτά από την “CITY GROUP”, την “GOOGLE” και την… γνωστή σε εμάς τους Έλληνες “GOLDMAN SACHS”! [“Ασχολήθηκε”(sic) με το χρέος μας! Καταλάβατε]!.. Η ΓΙΕΛΕΝ πήρε τα χρήματα, για ομιλίες της σε υπαλλήλους των εταιρειών αυτών!

Τέλος, ο Αϊρίλ Χάϊνες (ΧΑΪΝΕΣ), νέος, υπό “Κ.Σ.” Αρχηγός των ΜΥ των Η.Π.Α., εργάστηκε -ΠΡΟΣΟΧΗ- μαζί με τον Μπλίνκεν στην παραπάνω αναφερθείσα εταιρεία Συμβούλων, αλλ’ αυτός πήρε μόνον 55.000$ Η.Π.Α., ενώ και ο άσωτος χασικλής γιός του Μπάϊντεν, Χάντερ, όσο εργαζόταν στην Ουκρανία, στην εταιρεία “BURISMA”, διατηρούσε επαφές με τον ΜΠΛΙΝΚΕΝ, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει ή όχι!..

Γενικώς, οι παραπάνω εταιρείες, τα 2 τελευταία χρόνια, πλήρωσαν στους παραπάνω, περισσότερα από 7 εκ-ρια $ Η.Π.Α.!..

Με την ευκαιρία, να σημειώσετε επίσης ότι η σχεδιασθείσα από την “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΠΑΝΔΗΜΙΑ, (έχουμε εξηγήσει τα “πώς” και τα “γιατί” Α-ΝΑ-ΛΥ-ΤΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ στο “σάϊτ” μας και δεν θα επανέλθουμε σήμερα), έφερε κέρδη στους 500 πιο πλούσιους ανθρώπους του Πλανήτη (καταλαβαίνετε ποιοί πχ είναι στις πρώτες θέσεις… έ;)!..

Συγκεκριμένα, οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι κατά 30%! Οι περιουσίες τους, από 5,8 τρις $ Η.Π.Α., ανήλθαν σε 7,6 τρις $ Η.Π.Α.!

Άρα, αγαπητοί αναγνώστες, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ”, αφού γράψαμε πως οι “Διεθνείς Εβραίοι” πήραν πίσω, μέσα σε 1 έτος, όλες τις πολλές δεκάδες δις $ που απώλεσαν, μαζί με τους συνεργάτες τους Κινέζους, επί Κ-Β του “ΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ” Τραμπ, ο οποίος τους πολέμησε πολλαπλώς και δεν υπετάχθη σ’ αυτούς, παρ’ ότι τον “πλησίασαν” και τον Ιαν. του 2ο19 στο Νταβός, αλλά και αργότερα, μπας και τον… “έπειθαν”, να συνταχθεί μαζί τους!..

Η απόφαση να “κτυπηθεί” ο Τραμπ καίρια και να “πέσει”, ελήφθη από τους “Κοσμοκυρίαρχους”, αμέσως μετά από την ιστορική ομιλία του στον Ο.Η.Ε., το 2019, όπου ο νυν ακόμα Α/Πρόεδρος τόνισε στους λαούς, ότι ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΗ – ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ, λέγοντας παράλληλα και άλλα πολλά, και ειδικά για το τί ακριβώς σημαίνει “Παγκοσμιοποίηση” και μάλιστα στην πιο φαύλη της έκδοση, όπως είναι αυτή σήμερα και που πάει σιγά – σιγά να επιβληθεί πια στον Πλανήτη, αρχής γενομένης με τον “COVID-19”!..

Ζητάμε “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” λοιπόν, διότι η πραγματικότητα είναι πως όχι μόνον πήραν τα λεφτά που απώλεσαν πίσω, αλλά παράλληλα ΑΥΞΗΣΑΝ(!) και τις προσωπικές τους περιουσίες, κατά το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 30%!..

“Κλείνοντας”, η Ελλάδα επί Κ-Β Μητσοτάκη, επέλεξε να ταχθεί με την “Παγκοσμιοποίηση” και ορθώς, (χωρίς να εγκαταλείψει τις Η.Π.Α. του Τραμπ και πάλι ορθώς), αφού η “Παγκοσμιοποίηση” κυβερνά την Ευρώπη, όπου ανήκουμε, με δοτή Π-Θ την βαθιά Τουρκόφιλη Μέρκελ, ασχέτως του αν στο τέλος θα πληρώσει και αυτή / θα πληρώσουμε και εμείς οι Έλληνες, το… “μάρμαρο” ή ορθότερα μέρος του… “μαρμάρου”, αφού ο τιτάνιος αγώνας των… Τραμπικών Η.Π.Α., εναντίον της “Ομάδος” των ΕΕ / Κίνας / “ΝΑΤΟ” (ναι και το ΝΑΤΟ ήταν απέναντί του) ή αλλιώς .. Τραμπικών Η.Π.Α., εναντίον των “Διεθνών / Παγκοσμιοποιημένων Εβραίων”, θα οδηγήσει τελικώς σε έναν Γ’ Π. Π. , πιθανότατα μέσω ενός επίσης πιθανότατα επικείμενου αρχικού τοπικού ΕΤ πολέμου, στο κέντρο του… Γηπέδου, Γηπέδου που είναι η Γη και… Κέντρο που λέγεται Μεσόγειος – Δαρδανέλια – Βόσπορος / Πόλη, θα έχει ως σίγουρους ηττημένους τους λαούς των Η.Π.Α. και της ΕΕ, (ο λαός της Κίνας είναι… εκτός, αφού είναι ήδη… ηττημένος, εδώ και 10ετίες τώρα, αφού ζει, στο εσωτερικό του, υπό καθεστώς σκληρού ΜΑΟΪΚΟΥ Κομμουνισμού, ζει σε μια άλλη… μακρινή εποχή και όχι στον 21ο αι.), και σίγουρα, όπως πολλές φορές έχουμε γράψει, θα έχει ως σίγουρη ηττημένη την Δύση, η οποία έστω και στα “σημεία”, όπως λέμε στην Πυγμαχία, θα ηττηθεί, από την μόνη ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΗ απ’ όλα αυτά τα σχεδόν πρωτόγνωρα, που συμβαίνουν και θα συμβούν στην… Εσπερία, με ό,τι αυτά και όσα περικλείουν, μια ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΗ που είναι η ΡΩΣΙΑ, μια ΡΩΣΙΑ, η οποία τώρα “βλέπει” και χαίρεται, “ακούει” και… ηδονίζεται!..

Για την Ελλάδα, “θα τα πούμε” σε προσεχές άρθρο μας, όπου θα περιγράφουμε το “πώς” αυτή εισέρχεται (Ιστορικός Ενεστώς) στον 21ο αι.!

Το αυτό θα πράξουμε και για την Τουρκία! Γι’ αυτό φίλοι, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!..

ΑΣ ΑΥΧΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΦΙΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΑΝ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΕΠΗΡΕΣΑΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΤΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΕΙΤΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΡΗΣΗ, “ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ, ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ”!!!.. (Ενν. “οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ του Σκότους”! Γειά σου ρε ΑΘΑΝΑΤΕ “ΑΝΔΡΕΑ”)!..

Πάντως, μέχρι και τις 20-01-2021 σίγουρα, αναλόγως βεβαίως και του κρισίμου “αύριο”, των “ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ”, αλλά και πιθανότατα και μετά και μέχρι και την Άνοιξη, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ “Η.Π.Α.” , ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ… ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

 

ΥΓ.

1. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

Η νέα εμπορική συμφωνία της Μ. Βρετανίας με την Τουρκία επιδεικτικά αγνοεί τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την κυβέρνηση Ερντογάν και θα έπρεπε να είχε αναλυθεί σε βάθος από το Βρετανικό Κοινοβούλιο, γράφει ο γνωστός αρθρογράφος της Guardian, Σάιμον Τίσνταλ.

Η συμφωνία ανοίγει επίσης «πόρτες και παράθυρα» στον «ταραχοποιό» πρόεδρο της Τουρκίας και υπονομεύει τις δεσμεύσεις του Λονδίνου ότι η μετά BREXIT «παγκόσμια Βρετανία» θα σεβαστεί τους διεθνείς νόμους και τις ανθρωπιστικές αξίες, τονίζει σε άρθρο-κόλαφος για τη στάση του Λονδίνου ο Βρετανός αρθρογράφος.

Οι δύο χώρες επέκτειναν τη συμφωνία για ζώνη ελευθέρου εμπορίου για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υπάρχουσα ροή αγαθών. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η υπουργός Εμπορίου Λιζ Τρας προσέφερε στον προκλητικό και «επικίνδυνο» Ερντογάν «μια απαραίτητη νίκη», καθώς η χώρα του αντιμετωπίζει μία διαχρονικά προβληματική κακοδιαχείριση, ενώ την ίδια στιγμή έχει ανοιχτά μέτωπα με τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. σχετικά με την πολιτική της Αγκυρας έναντι της Ρωσίας, της Συρίας, της Λιβύης, της Ελλάδας και της Κύπρου.

«Ωστόσο, η Μ. Βρετανία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εξαγωγική αγορά της Τουρκίας. Η Αγκυρα ζητούσε απελπισμένα να διατηρήσει την πρόσβαση σε αυτήν χωρίς δασμούς, αλλά το Λονδίνο απέτυχε να απαιτήσει από τον Ερντογάν να αλλάξει συμπεριφορά και να σεβαστεί τις δυτικές αξίες».

Μετά την ολοκλήρωση της εμπορικής συμφωνίας με την Ε.Ε., πριν από δύο εβδομάδες, η βρετανική κυβέρνηση πρέπει τώρα να αντικαταστήσει εμπορικές συμφωνίες με περίπου 30 κράτη που ίσχυαν όταν ήταν κράτος- μέλος της Ε.Ε. Μεταξύ των χωρών αυτών είναι και αρκετές που δεν έχουν καθόλου καλή αξιολόγηση στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ανθρωπιστικού δικαίου. Αυτές οι χώρες μεταξύ άλλων είναι η Αίγυπτος, η Τυνησία, το Ισραήλ αλλά και η Παλαιστινιακή Αρχή.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος και αναλυτής παράλληλα επισημαίνει την «αναιμική και αδύναμη» αντίδραση της κυβέρνησης Τζόνσον στα προβλήματα που μόνιμα προκαλεί ο Ερντογάν στην Ανατολική Μεσόγειο και τη χρήση από την Αγκυρα στις στρατιωτικές της επιχειρήσεις βρετανικού εξελιγμένου εξοπλισμού ως και συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας στη Συρία, στη Λιβύη και στον Καύκασο.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου.

2. Τούρκοι!

Μας διαβάζετε και σεις καθημερινά, γεγονός για το οποίο σας ευχαριστούμε, και μάλιστα θέλετε και… κουβεντούλα! “Πάμε λοιπόν”!..

Αφήστε να μας δείτε πρώτα στο Πεδίο, και μετά γελάτε”!..

Μην χαρακτηρίζετε “Κωμικό”, κάτι που δεν γνωρίζετε, όπως το “ΙΗΑ” μας για κάθε Στρατιώτη!..

Έπειτα, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πως, όταν διαβάζετε κάτι εδώ, όπως πχ για “SIHA” μας στα νησιά μας ή για την συμφωνία μας με τους φίλους Ισραηλινούς, για εκπ-ση Πιλότων μας στον χειρισμό τους, η αναφερόμενη αλήθεια είναι πάντα ένα βήμα μπροστά / μετά! Τί άλλο να σας πούμε δηλαδή;

Με βάση αυτήν την… πληροφορία, που παραπάνω σας δίδετε, Ισραηλινοί βρίσκονται στην Ελλάδα και ακόμα εκπαιδεύουν Έλληνες πιλότους, στην χρήση “SIHA”, αλλά και στην χρήση -ευρύτερα- αντι-drones!

Yunanistan‘dan komik hamle! Türk SİHA’larına karşı silahlandırdılar

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil’in 5 adet Aksungur’un teslim edileceğini açıklaması, Mavi Vatan’da yeni bir döneme işaret ediyor. Aksungur’un kabiliyetlerine dikkat çeken uzmanlar ilk araçların hava ve deniz kuvvetlerince kullanılmasını bekliyor. Yunanistan‘ın Türk SİHA’larına karşı aldığı önlem ise şaşırttı. İşte Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından kullanılan yerli teknoloji ürünü olan silahlar

4.  

Netanyahu: Iran’s race to uranium enrichment proves it wants the bomb

The prime minister warns “Israel will not allow Iran to produce nuclear weapons” after Iran announces enrichment to 20% purity.

By Paul Shindman, World Israel News

Prime Minister Benjamin Netanyahu warned Iran on Monday, saying that the country’s move to enrich uranium to 20% purity was proof Iran is developing nuclear weapons, something which Israel would not tolerate.

“Iran’s decision to continue violations of its commitments, raise the level of enrichment and promote industrial capacity for underground uranium enrichment cannot be explained in any way other than to further the realization of its intention to develop a military nuclear program,” Netanyahu tweeted.

“Israel will not allow Iran to produce nuclear weapons,” Netanyahu added, repeating his warning to the regime in Tehran.

The European Union also warned Iran on Monday, saying the advanced enrichment would be a violation of Tehran’s commitments under the 2015 nuclear deal that limited uranium enrichment to 3.67% purity.

EU spokesman Peter Stano said that Brussels was waiting to hear the results of a briefing later in the day from the UN’s nuclear watchdog agency the International Atomic Energy Agency, (IAEA) before deciding on any action.

“The IAEA is the recognized independent monitoring and verification authority for Iran’s nuclear program. And on its assessments, we are basing our decisions and our actions,” Stano said.

“If this announcement is going to be implemented… it would constitute a considerable departure from Iran’s nuclear commitments under the JCPOA” and would have “serious nuclear non-proliferation implications,” Stano added in comments posted to social media.

Earlier Monday, Iranian state television reported President Hassan Rouhani gave the order to begin enriching uranium up to 20% at an underground nuclear facility, a short, technical step to weapons-grade levels of 90% amid escalating tensions with the U.S.

Under the nuclear deal, Iran agreed to roll back its nuclear program to levels below the capacity to assemble atomic bombs. However, Israel objected to the agreement because it had a 15-year expiry date after which Iran would be allowed to enrich without limits.

In 2018, the United States dropped out of the agreement, but the EU, France, Britain, Germany, Russia and China all remained committed to the deal and have tried to persuade Iran to honor it.

Iranian political and military leaders have over the years repeatedly threatened to destroy Israel, calling it a “cancer” that must be removed. At one point, Iranian Armed Forces Commander Maj. Gen. Hassan Firouzabadi told the Iranian Fars News agency that “the Iranian nation is standing for its cause that is the full annihilation of Israel.”

5. ΓΙΑ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”!
Ατελείωτο γλέντι επί Μαρινάκη! Εδώ και μια δεκαετία, δεν παίρνουν ανάσα! (videos)
-/-