ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021.

Φίλοι μου!

Κέρδισε ο Μπάουκ, στον Τελικό του Κυπέλλου 2021, 2-1 τον Ολυμπιακό και είναι σαν να κέρδισαν όλοι εκεί στην Τούμπα, όπως και ο καθένας μόνος του, το μοναδικό εξάρι των πολλών εκ-ρίων Ευρώ του “Τζόκερ”!

Λογικό, αφού κέρδισαν την Ομάδα ΘΡΥΛΟ του ε/Αθλητισμού, ενταγμένοι και αυτοί μέσα στο ευρύτερο αντι-Ολυμπιακό πλαίσιο που καλλιεργήθηκε βρώμικα και αναπτύχθηκε έντονα, με τον ερχομό του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στην εξουσία το 2015, προκειμένου να ξεπουληθεί η Μακεδονία και να διεκδικήσει η Ρωσία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!..

Ο Ρώσος Πρόεδρός τους (FSB), μακριά στην Ρωσία… χαμένος, (γιατί άραγε; / διότι φοβάται την ποινική Δικαιοσύνη και την Φυλακή, με όσα έχει πράξει και είναι ακόμα στο… χιόνι, διότι “έπαιξε” βρώμικα κατά του νυν Π-Θ, τον οποίον μάλιστα καθύβριζε σκαιότατα επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”), τον έβαλαν να διαβάσει κάτι στα Ποντιακά, την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, που και αυτή την καπηλεύτηκαν, την έκαναν δική τους, και τον παρουσίασαν ως… σανό για την τροφή του… λαού τους, αυτού της… Α. και… Κ. Τούμπας, στο Κανάλι του Ρώσου, 2 ημέρες πριν από τον τελικό, βάζοντάς τον να φοράει την φανέλα του Μπάουκ, ώστε να “κερδίσει” τους οπαδούς του, που τον… ψάχνουν!..

Κέρδισαν τον Έλληνα αθλητικό… Βασιλιά και έβγαλαν όλα τους τα πλέγματα στο φως, δείχνοντας το πόσο μικροί, αλλά και σάπιοι είναι, με πρώτον τον “προπονητή” τους Γκαρσία, ο οποίος στην Θεσσαλονίκη, πάνω στο “ανοικτό” λεωφορείο, έκανε “κολοδάκτυλα”, λέγοντας με κινήσεις στους οπαδούς ότι, “τους γάμησα για εσάς”!..

Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι!.. Έκαναν μια νίκη, πανηγύρισε μαζί τους όλος ο υφιστάμενος πολυ – γαμημένος απ’ τον ΘΡΥΛΟ λοιπός αντι-Ολυμπιακός παρασιτισμός και “κάτι τρέχει στα γύφτικα”!..

Και πώς;

Γενικά:

Έχοντας πληρώσει ο Ρώσος πράκτορας χρυσάφι σε όλες τις ποδοσφαιρικές ενώσεις της χώρας, για να πάρει την ΕΠΟ, στην οποία ο Μητσοτάκης, που τους έσωσε με… διάταγμα από την Β’ Εθνική, έβαλε ως Πρόεδρο, δια του Ηρακλειώτη περουκάκια Υπουργού – “Φάντασμα” Αυγενάκη, (ώστε να διεκδικήσει τάχα τις ψήφους τους στις επόμενες εκλογές), τον άνθρωπο του Σαμπιντίς Μπαουκτζή Ζαγοράκη, σε μια ΕΠΟ που την βρωμιά της, ούτε που τόλμησε ο Αυγενάκης να αγγίξει, μια ΕΠΟ που την διοικούν μαζί οι 2 τάχα μου φίλοι εκ Πόντου και με… π/μητρώο Σαμπιντίς και Μελισσανίδης!

Ο Αυγενάκης δεν άγγιξε φυσικά τίποτα απ’ το οικοδομηθέν στέρεα, κυρίως μετά το 2015, αντι-Ολυμπιακό μέτωπο, όπως πχ την Διαιτησία, όπου οι της ΕΠΟ έφερναν και φέρνουν “πιασμένους” Αρχι-διαιτητές, που παίζουν το παιχνίδι τους (οι Έλληνες διαιτητές είναι όλοι δικοί τους), ούτε και τόλμησε να ακουμπήσει την πολυϊδιοκτησία του Μπάουκ, αλλά και της Κούλας, με άλλες Ομάδες της χώρας, δεδομένου και γνωστού όντων ότι τα 6 στα 10 σωματεία τα ελέγχει… οικονομικά ο Μπάουκ και τα 4 στα 10 η Κούλα!

Ο Αυγενάκης δεν άγγιξε και δεν αγγίζει ούτε την σαπίλα του ε/Μπάσκετ, την πράσινη γάνα της διαιτησίας, στην οποία οι 10 στους 10 διαιτητές είναι οπαδοί του βάζελου, ούτε αγγίζει τον… Μάο, Γέρο-Πρόεδρο της ΕΟΚ και πρώην παίκτη του Βάζελου, Βασιλακόπουλο, ενώ τον “μαγείρεψε” μέχρι και ο νυν Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Βόλλεϋ, ώστε να μην πάρει φέτος στις γυναίκες το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!..

Ούτε και στο Χάντ-μπολ επενέβη ποτέ, εκεί όπου πέρυσι η Κούλα πήρε τον τίτλο “στα χαρτιά” και σε ισοβαθμία, μη δεχόμενη να παίξει στο γήπεδό της, το ματς τίτλο με τον Ολυμπιακό!..

Βγήκε και ο Κώστας ο Μπακογιάννης, μας είπε ότι είναι… βαζελίνη και έταξε γήπεδο στην Ομάδα του, δίπλα στο τζαμί, στο Βοτανικό!..

Και η ξεφτίλα ο Αυγενάκης, ο Ολυμπιακός φέρνει ευρωπαϊκά, (συνολικά η Ομάδα μας έχει σε όλα τα αθλήματα 15 ευρωπαϊκούς τίτλους, εξ ων 1 παγκόσμιος, ούσα πρώτη σε τίτλους στην χώρα και εκτός Ελλάδος), με τελευταίο αυτό των γυναικών στο πόλο και μάλιστα μόνον με Ελληνίδες παίκτριες και ούτε καν νύξη δεν έκαναν για κατασκευή έστω ενός Κολυμβητηρίου που να ανήκει στην Ομάδα μας, η οποία, σε όλα τα αθλήματα, δεν έχει κάτι δικό της, δεν έχει σε κάποιο άθλημα… σπίτι, αφού και το “Γ. Καραϊσκάκης” η Ομάδα το έχει για κάποια χρόνια, 50 νομίζω! (Το παλιό Στάδιο το είχαμε για 99 χρόνια)!..

Θυμηθείτε πχ τον Βενιζέλο που χάρισε γήπεδο μπάσκετ στον Μπάουκ, θυμηθείτε την Λεωφόρο που χάρισαν οι Βασιλείς στον βάζελο, και, και, και!………..

Αυγενάκης και ΝΔ αποδεικνύονται πονηροί κατώτεροι των περιστάσεων, άτολμοι και λίγοι!..

Τί να μας κάνει αν ο Κος Π-Θ δηλώνει Ολυμπιακός;

Μπορεί να μας πει ο Κος Γεραπετρίτης, πώς γίνεται να πέφτει η Ξάνθη στην Β’ Εθνική και όχι και ο… Μπάουκ, αφού το κατηγορητήριο ήταν ένα και κοινό; Τώρα, Κε Γεραπετρίτη, ανεβάσατε την Ξάνθη, την Ομάδα του… γκαρσόν Καλπαζίδη, του ανηψιού του Ρ/πράκτορα και νομίζετε ότι… σώσατε την παρτίδα στην εκεί περιοχή!..

Ο Αυγενάκης είναι στην ίδια αποτυχημένη κατηγορία Υπουργών, μαζί με τον οπουρτουνιστή Τσιάρα! Η διαφορά τους είναι ότι ο Τσιάρας είναι πονηρός σκέτα, ενώ ο Κρητικός είναι πονηρός… βλάκας!..

Κοι της ΝΔ!

Εύχομαι ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ να μην σας το πληρώσει, όπως ακριβώς το είχε πράξει με εκείνον τον εξέχοντα αντι-Ολυμπιακό χουντόπαιδα Π-Θ “Σόρος-Τσίπρα”, που έβριζε μέχρι και από του βήματος της Βουλής την τεράστια Ομάδα του ε/λαού, τον Πρόεδρο, αλλά και τον λαό της!.. Και εύχομαι έτσι, απλώς για να μην επιστρέψουν και πάλι οι ανθέλληνες Διεθνιστές, νεο-Κομμουνιστές εξ… Η.Π.Α. “Σόρος-Συριζαίοι”!..

Πήραν την ΕΠΟ, πήραν την διαιτησία, κατασυκοφάντησαν τον λαό μας, τον ηρωϊκό(!!!) Πρόεδρο της Ομάδας μας, αυτοί που έχουν κάνει σε Φυλακές, που είναι πράκτορες ξένων δυνάμεων, που είχαν και έχουν “κονέ” παντού στο Κράτος, αγόρασαν Ομάδες, δια των Προέδρων τους, αγόρασαν μέχρι και Π-Θ, όπως τον προηγούμενο πολιτικό αληταρά, του οποίου ο θείος, Ηρακλής ΤΣΙΠΡΑΣ, ήταν, επί Χούντας, το Νο “1” στον Βάζελο και μαζί με τον πατέρα του υπερ-εργολάβος τους, αλλά και του οποίου το για 4,5 χρόνια οικονομικό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ το αποκαλύπτει τώρα, όχι η λεγόμενη τάχα μου Δεξιά της ΝΔ, αλλά ένας πολύ σκληρός Κομμουνιστής, ο πρώην φίλος και σύντροφός τους Καλογρίτσας και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη Θεϊκή γι’ αυτούς κατάρα και Δικαιοσύνη για εμάς!.. (Το μη οικονομικό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του “Σόρος-Τσίπρα” θα βγει και αυτό “σιγά – σιγά”, αν φύγει η… κότα Τσιάρας και έλθει ένας τολμητίας Υπουργός και αν φυσικά δεν υπάρχει συμφωνία… ειρήνης, κάτω από το τραπέζι, μεταξύ του νυν Π-Θ και του… Χουντόπαιδος “Διεθνιστή”)!..

Τα πήραν όλα λοιπόν στον Αθλητισμό στην χώρα, τα ελέγχουν και τα διοικούν όλα και τί έχουν πετύχει;

Πχ ο Μπάουκ! Έχει 8 Κύπελλα + 3 Πρωτ/τα (το ένα το “σικέ” των Πρεσπών και το άλλο, το κλεμμένο απ’ την Κούλα, αυτό που και οι 2 μαζί είχαν κλέψει απ’ τον Θρύλο / δεν αναφέρω καν το άλλο κλεμμένο της Κούλας, το πρωτάθλημα των Παπαπέτρου, του οποίου η γυναίκα δουλεύει στου Σαμπίντις, και Γιακουμάκη… που μόνον δεν γρονθοκόπησε τον αμυντικό μας τότε, κλπ), ενώ η Ομάδα του ε/λαού έχει 46 πρωτ/τα + 28 κύπελλα (δεν γράφω για τα νταμπλ)!..  Δηλαδή 11 τίτλους η Τούμπα και 74 ο Ολυμπιακός!.. Δείτε τα νούμερα και υπολογίστε την διαφορά! 74 – 11!

Καταλάβατε λοιπόν τώρα γιατί μισούν τόσο πολύ την Ομάδα μας και τον λαό της, όντας μέσα στο πλέγμα και στην αποδεδειγμένη βρωμιά τους;

Χαρείτε λοιπόν τώρα, με το… τυράκι που δαγκώσατε, σαπρόφυτα! Έρχονται και νέα Ολυμπιακά… γαμ…    α, βρωμίλοι!.. Σε ό,τι αφορά τους ηγέτες σας (όλων σας), όπως και τους λακέδες τους, μας είναι γνωστοί όλοι και όλοι τους / σας και όλοι μαζί… παρακολουθείστε!..

Ειδικά:

Ο Ολυμπιακός έχασε το υπόψη παιχνίδι, διότι:

α. Υπερτίμησε τον Μπάουκ ο Μαρτίνς, ενώ άργησε να επέμβει δι’ αλλαγών στην Ομάδα!

β. “Έπεσε” πάνω στον Ολλανδό, προφανώς “μιλημένο” απ’ τον Κλάτενμπεργκ διαιτητή, ο οποίος δεν του έδωσε 2 πέναλτυ, εξ ων αυτό του Βαρέλα στον Ανδρούτσο, το οποίο ήταν “μαρς”! (Μπράβο Κε Μητσοτάκη! Τώρα, μπορείς να πιστεύεις ότι θα σε ψηφίσουν οι… Θεσσαλονικείς, της… Τούμπας)!.. Και γράψαμε “μιλημένος”, διότι ούτε καν στο “ΒΑΡ” δεν πήγε να δει τις φάσεις μόνος του, παρ’ ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού τον παρότρυναν σχετικά και στην ανατροπή του Μασούρα απ’ τον Πασχαλάκη και στην όμοια του Ανδρούτσου!..

Αντιθέτως, το πέναλτυ στον Μπάουκ το έδωσε… πανεύκολα!..

γ. Δεν έπαιξε με πάθος, την ίδια στιγμή που οι Μπαουκτζήδες “κτύπαγαν” στο ψαχνό, ενώ έπεφταν εσκεμμένα, είτε  για καθυστέρηση, όπως πχ ο Αιγύπτιος γιός του… Μπέου, που θέλει να ελευθερωθεί η… Παλαιστίνη, είτε γενικώς έπεφταν “αλητεία”, για να ανακόψουν τον ρυθμό του αντιπάλου τους, για να πάρουν κάρτες οι αντίπαλοί τους, κλπ!.. Πάντα σκαρφίζονται “μηχανές”, όλες οι Ομάδες που έπαιζαν και παίζουν με την Ομάδα μας!..

δ. Δεν είχε στόπερ ο Ολυμπιακός και έπαιξε με δίδυμο ανάγκης! Ο Μπα ήταν χειρουργημένος και απών, ενώ ο προερχόμενος από τραυματισμό Π” Σταθόπουλος άντεξε για 25΄! (Θα τον παρακολουθήσουμε και θα σας πούμε και γι΄αυτόν)!..

Καλύτερα να έπαιζε ο Καλογερόπουλος, εξ αρχής!

Ο Σεμέδο, ο οποίος, εσχάτως, το έχει ρίξει στα γελάκια με τους αντιπάλους και στο πολύ… κομμωτήριο, ως μια άλλη σύγχρονη, ποδοσφαιρική… Μπο Ντέρεκ, ήταν ανύπαρκτος και δυστυχώς ένα πραγματικά όρθιο γελάδι, σαν τον Κρίεμτσικ, (χειρότερος και από τον Αντώνη ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ), του έκανε 3 φάσεις για γκολ, εξ ων την μια, δυστυχώς, γκολ!.. !

Επίσης, στο σύστημα που παίξαμε, λόγω αυτών των απουσιών, ο Εμβιλά δεν έπαιξε στην θέση του, στο κέντρο, αλλά στην άμυνα!.. (Το σύστημά μας “έκλεψε” και ο Μπάουκ και από τότε που το “παίζει” χάνει και πάλι, αλλά δεν ξεφτιλίζεται)!..

Ο Χολέμπας είναι παικταράς, ψυχάρα, και σωματικά μπορεί να παίξει στην Ομάδα σίγουρα 1 έτος ακόμα! Έχει σωματοδομή τσιμέντο, σαν του Ανατολάκη, και ίσως και πιο ατσαλένια!.. Και πού δεν έπαιξε; Ακραίος πίσω αριστερά, δεξιά, στόπερ, παντού!..

Ο Ανδρούτσος τέλος ήταν πολύ καλός, για άλλη μια φορά, πειθαρχικός στις εντολές του Μαρτίνς, και δεν συζητάμε για τον… Παλαιστίνιο, αλλά ούτε καν ο “πολύς” Μπαμπά της Τσέλσυ δεν τον πέρασε, παρά μόνον μια φορά και αυτή εκ τύχης!

Η άμυνα, απ’ την οποία ξεκινά πάντα η Ομάδα, θα πρέπει να είναι συμπαγής (μασίφ) και για να συμβαίνει αυτό, οι αποτελούντες θα πρέπει να παίζουν συνεχώς μαζί, κάτι που στην Ομάδα μας δεν συνέβαινε το τελευταίο διάστημα!..

ε. Η ατυχία!..

-/-

ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΧΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ!

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΣ(!) ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!..

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ“!

 

 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-

  ΥΓ.

Ούτε σε 500 χρόνια

 

Ούτε σε 500 χρόνια...
Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας

ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 46 πρωταθλήματα και 28 Κύπελλα…

Ο ΠΑΟΚ πήρε 3 πρωταθλήματα και οκτώ Κύπελλα…

Όσο και αν φωνάξουν δεν πρόκειται να καλύψουν τη διαφορά. Ούτε σε 500 χρόνια. Η διαφορά είναι χαοτική, το λένε και οι αριθμοί, το «φωνάζει» και η βαθμολογία +26 από τον ΠΑΟΚ, + 29 από τον Αρη, + 30 βαθμοί από την ΑΕΚ.

Το να θυμούνται τον Ολυμπιακό μέσα στα παραληρήματά τους δείχνει το μέγεθος των πρωταθλητών. Δείχνει και ότι δεν μπορούν να τον φτάσουν. Μήπως δείχνει και ότι είναι ο εφιάλτης τους;

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που αγωνίζεται στους ομίλους του Champions League. Ενώ ο ΠΑΟΚ, αναφερόμαστε ειδικά σε αυτόν επειδή είναι η αφορμή του σημειώματος, έχει μηδέν συμμετοχές.

Όμως, το μέγεθος έχει να κάνει και με την προοπτική που έχει η κάθε ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι… στρωμένη ομάδα, ενώ στον ΠΑΟΚ πάνε στα… τυφλά και δεν ξέρουν αν θα κρατήσουν τον Γκαρσία, εξ’ ου και το «οπαδιλίκι» του Ουρουγουανού, μπας και τον ακούσει ο Σαββίδης στο Ροστόφ!

Μια χρονιά δεν είναι δυνατόν να σβήσει με ένα παιχνίδι μόνο, ούτε να αλλάξει με ένα παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η διάρκεια αλλά και το πρότζεκτ. Οι άλλοι όσο και αν φωνάζουν δεν πρόκειται να μεγαλώσουν. Φωνάζουν για… εσωτερική κατανάλωση, όμως δεν καταφέρνουν ούτε αυτό.

Ο Ολυμπιακός, χάρη στον Μαρινάκη, είναι ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ που λειτουργεί σε πρότυπα πρωτόγνωρα για την Ελλάδα. Παράλληλα, με τον Μαρτίνς βάζουν όλο και πιο ψηλά τον πήχη. Η σύγκριση τους τρομάζει, για αυτό φωνάζουν. Μέχρι και το τελευταίο πρωτάθλημα που πήραν αμφισβητήθηκε από την ΑΕΚ, με την οποία συμμάχησαν για να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό! Μόνοι τους τα έλεγαν!

Έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζουν επειδή πήραν την ΕΠΟ! Πήραν κύπελλο και δεν πανηγυρίζουν αλλά βρίζουν τον Ολυμπιακό. Είναι ολοφάνερο ότι τους τρομάζει η σύγκριση και για αυτό βρίζουν τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Πόσο χαμηλότερα θα φτάσουν;

-/-