“ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ”!..

Αγαπημένοι μου φίλοι!

Στη ζωή τα πάντα έχουν αρχή και τέλος!

– Έτσι, σήμερα (16-06-2018), το σάϊτ μας “κλείνει”, μετά από σχεδόν 3 χρόνια πολυκύμαντης λειτουργίας και επιθυμώ, γι’ αυτόν τον λόγο, να:

  • Σας ευχαριστήσω και πάλι, εχθρούς και φίλους, για την πιστή σας παρακολούθησή μας! (Και τους απλούς πολίτες, Έλληνες και ξένους, αλλά και όλες τις ΜΥ, την ελληνική και τις ξένες)! Κατάλαβα και καταλάβαμε ότι σας ωφελήσαμε όλους, σίγουρα με διαφορετικό τρόπο, τον καθένα!..
  • Ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας, οι οποίοι εργάστηκαν, και ακόμα εργάζονται, με περισσή αγάπη στο αντικείμενό τους και κυρίως με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγνή αγάπη προς την -“στην εντατική” ευρισκόμενη- δόλια Πατρίδα μας!..
  • Σας καλέσω να “ανοίγεται”, “από καιρού, εις καιρόν”, το σάϊτ, διότι, όπως σας έχω ενημερώσει ήδη πιθανώς να υπάρχουν παρεμβάσεις μας και πάντα, αν αυτό θα κριθεί ή θα κρίνεται αναγκαίο!
  • Σας ευχηθώ Υγεία, πνευματική, ψυχική και σωματική, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, όσο και… ειρωνικό να ακούγεται, ειδικά όταν απευθύνεται ως ευχή, στους σημερινούς Έλληνες! Θα χρειαστεί επίσης σε όλους σας / μας και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ιδιαιτέρως το αμέσως προσεχές διάστημα!

Πιστεύω ότι:

  • Αντιληφθήκατε γρήγορα, παρακολουθώντάς μας, την αξιοπιστία και σοβαρότητά μας, ως “σάϊτ και πως “πήρατε” από εμάς πάρα πολλά, και ως πνευματική τροφή, και ως ενημέρωση και ως δεδομένα για προβληματισμό και ως… άλλα πολλά!..
  • Τιμήσαμε εσάς, τους εαυτούς μας, αλλά κυρίως ΤΙΜΗΣΑΜΕ την Α-ΛΗ-ΘΕΙ-Α !!!

Λυπάμαι όμως, ειλικρινά φίλοι μου, όπως και εχθροί μου, που σας “αφήνω” και σας “αφήνουμε” σε μια ΟΛΟΜΑΥΡΗ για την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ εποχή, μια ΕΛΛΑΔΑ που κυβερνούν σήμερα πράκτορες και ανθέλληνες διεθνιστές, νεοκομμμουνιστές (το 35%, από το 29% του εκλογικού σώματος, που πήγε και ψήφισε… παρασυρμένο, ήτοι ηλιθίως, στις εκλογές του 2015, τους εθνοκτόνους ΣΑΝΕΛ), μαζί με τους πολιτικούς τυχοδιώκτες και τους πολιτικούς γκάνγκστερς, των δήθεν “ΑΝΕΛ”, (το “Ψευτορωμαίϊκο” που σας γράφαμε), αφού αύριο, Κυριακή, (17-06-2018), ο διεθνιστο-εθνο-μηδενιστής  Τσίπρας, θα δεσμεύσει (το σπουδαιότερο, αφού μετά την 17η Ιουνίου, όλα… πάπαλα ΟΡΙΣΤΙΚΑ), την χώρα μας στο Σκοπιανό, υπογράφοντας, μετά από το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” και την 100χρονη υποθήκευση της χώρας μας, στις Πρέσπες και την συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων, (το γράφω έτσι για συντομία), κάτι που θα αποτελέσει, όπως φαντάζεται, την χοντρή θηλειά του υπόψη ατόμου προς όλους μας και προς την Πατρίδα μας!

Και λέω “όπως φαντάζεται” ο Τσίπρας, διότι σας έχω γράψει πως τα Σκόπια ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ(!) και καμμία συμφωνία δεν θα εφαρμοστεί με τους κλέφτες αυτούς, απογόνους των ιστορικών Σλάβων εκδορο-σφαγέων μας, (γνήσιων και μπάσταρδων, λέγε με Βούλγαροι), όπως και καμμία συμφωνία με Αλβανούς, κλπ,  όπως και πως δεν θα πληρώσουμε τίποτα, σε κανένα 2019, απ’ όσα μας επέβαλλε με το 4ο Μνημόνιο αυτό το επαρμένο παιδαρέλι, που μας το επέβαλαν για Π-Θ οι “Διεθνείς Εβραίοι”, το 4ο, το αποκαλούμενο και “Μνημόνιο του Θανάτου”, διότι θα μας… σώσουν οι Τούρκοι, επιτιθέμενοι εναντίον μας, αναγκάζοντας και τον πολιτικά δόλιο και απόλυτα πολιτικά αισχρό και σάπιο ΥΠΕΞ μας να μην πάει… διακοπές, όπως δήλωσε χασκογελώντας, λες και “έπαιζε” σε… “ριάλιτι σόου”! (Καθείστε και ξεψαχνείστε το “σάϊτ” μας)!..

Η Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, (= μισέλληνες ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΕΘΝΟ-ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ + πλούσιοι σιχαμένοι πολιτικοί ΜΑΦΙΟΖΟΙ), μέσα στα 3,5 χρόνια ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ που μας επέβαλε, πέτυχε τους στόχους της, σε γενικές βεβαίως γραμμές, (ή αν θέλετε εκτέλεσε τις εντολές της πρόστυχης “Παγκοσμιοποίησης”, που απ’ την αρχή στόχευσε την ΕΛΛΑΔΑ μας), αφού, και πάντα ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ:

  • Δέσμευσε με αποφάσεις της, (σε όλα τα Πεδία της πολιτικής), όχι μόνον τις επόμενες Κ-Β, αλλά τις επόμενες γενιές των Ελλήνων!..
  • Έφερε με… μεταγραφή, ενταγμένη στο όζον πανταχόθεν “Κύκλωμα της Παγκοσμιοποίησης”, (αυτής που επικεφαλής υπεύθυνος στο Πεδίο είναι ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ”, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΟΥΓΓΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ, ΣΟΡΟΣ) και ούσα εξ ιδεολογίας άθεη, άπατρης και άρα μισελληνική και διεθνιστο-εθνο-μηδενιστική, κυρίως από την Αμερική και την Αγγλία, ό,τι πιο βρώμικο από ανθρώπινο δυναμικό της Παγκοσμιοποίησης υπήρχε, ελληνικό και ξένο, προκειμένου να ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ και ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ την Πατρίδα μας ΡΙΖΙΚΑ / “ΑΡΔΗΝ” και “ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ”, προσβάλλοντας ό,τι είχε επισημάνει -και ΟΡΘΩΣ(!)- ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ(!) πράγματι, αλλά δυστυχώς καταγεγραμμένος στις Δέλτους της σύγχρονης Ιστορίας μας, ως ΜΕΓΑΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, ως ο ΜΕΤΤΕΡΝΙΧ του 20ου αι., ο Ρεπουμπλικανός Αμερικανο-Γερμανο-Εβραίος πολιτικός Χ. Κίσσιντζερ, ο οποίος είχε πει πως, αν θέλετε να κυριαρχήσετε επί των Ελλήνων κτυπείστε τις ρίζες τους, ήτοι στο θεμελιακό τρίπτυχό τους, ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!..
  • Αυτό λοιπόν έκανε αμέσως ο Τσίπρας, μόλις δηλαδή έγινε δολίως Π-Θ, εκμεταλλευόμενος το συναίσθημα, την απόλυτη πενία και την έλλειψη σε πολιτικό… αποκούμπι των Ελλήνων, μαζί με τον μεγαλο-κονιόρδο “μπούλη” κατά Τσίπρα, Καμμένο (δίκιο έχει ο Τσίπρας, αφού ο Καμμένος ήταν ένας κακομαθημένος βουτυρομπεμπές, που έγινε ένα ανήθικο και ξεδιάντροπο πολιτικό παιδοβούβαλο), ένας Καμμένος, ο οποίος απολύτως συνειδητά(!), και αισχρά υποκρινόμενος τον Πατριώτη, συν-οδήγησε την χώρα στον γκρεμό, μαζί με τα πολιτικά κόπρανα, που λέγονται Κατσίκηδες, Κόλλιες, Λαζαρίδηδες, και, και, και!..
  • Συνεργάστηκε και συνεργάζεται με την βρώμα Χ. ΑΥΓΗ” σε τόσο αισχρό βαθμό, μέχρι του σημείου ο Ναζιστής πράκτορας Μιχαλολιάκος, [ο Έλληνας Ντο(γ)ού Περιντσέκ, έως ένα βαθμό] να κάνει “πλάτες” στην Κ-Β, βάζοντας τον Μπαρμπαρούση να πει ό,τι είπε στην Βουλή, στις 15-06-2018, προκειμένου να περάσει στην πολιτική ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ η ΒΡΩΜΕΡΗ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Κ-Β του ΣΥΡΙΖΑ και των νεποτιστών, ζάμπλουτων πολιτικών γκάνγκστερ των δήθεν ΑΝΕΛ, μπας και αλλάξει την… ατζέντα, κατά τη συζήτηση στη Βουλή, της πρότασης μομφής της ΝΔούλας και το “πάει” στο πλαστό βεβαίως σχήμα προς αναφοράν, “Δεξιά – Αριστερά” και σε μαθήματα… πολιτικής Ιστορίας, όπως “καρφώθηκε” από μόνος του ο Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στη Βουλή, στις 14-05-2018, και λέγοντάς του για οικογενειακή πολιτική ιστορία”! (Φανταστείτε αγαπητοί! Αυτός ο πολιτικός -διεθνιστής- ΤΣΟΥΤΣΕΣ, αυτός ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΝΟΣ, εμπρός στον Κων-νο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, να υπαινίσσεται, “Κύριος Οίδε” τί βρωμιές, για τον θανόντα ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, της νεότερης πολιτικής μας Ιστορίας, Κ.Μ.)!
  • Επίσης, με την ακολουθούσα μήνυση κατά Μπαρμπαρούση, των Καμμένου – Κουβέλη, θέλησαν να φοβίσουν και τις ΕΕΔ, αυτοί οι… πολιτικοί Καραγκιόζηδες (δείχνοντας παράλληλα και το πόσο… χεσμένοι είναι και όχι απλώς φοβισμένοι), ενώ παράλληλα θέλησαν να περάσουν και ένα κλίμα στους εξεγερμένους εναντίον τους Έλληνες, Οργανώσεις των οποίων τους υπενθύμισαν προ ολίγου καιρού, σε σχέση με το Σκοπιανό, ότι το Σύνταγμα ομιλεί σαφώς για Εθνική Προδοσία, κλπ, κλπ, κλπ! Το θυμάστε το γεγονός!..
  • Ο βρωμερός αυτός πολιτικός σκουπιδοτενεκές ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ* πήρε για αντάλλαγμα από τον διεθνιστή νεο-κομμουνιστή ΤσίπραΠΡΟΦΑΝΩΣ– την αισία (όσο ασφαλώς μπορεί να είναι / να εξελιχθεί ως τέτοια), έκβαση της δίκης, της πρακτόρικης και απ’ έξω “στημένης” “Χ. Αυγής” (απ’ τους ίδιους τους πάτρωνες του Τσίπρα και της πολιτικής παρέας του), αφού αυτό το… Κόμμα βοήθησε και βοηθάει στην Παγκοσμιοποίηση, αφού για να πεθάνουν ο Πατριωτισμός, ο Εθνισμός, κλπ, θα πρέπει να διαπομπευθούν, κάτι που ανέλαβαν οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ της “Χ. Αυγής“, οι οποίοι ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ πανέξυπνα τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ (δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλο Κόμμα, πλην αυτών, να “βγάζει” αγάπη, έστω και υποκριτική προς την Ελλάδα μας, αφού τα πουλημένα πολιτικά τομάρια είναι οριζόντια “σπαρμένα” από την “Παγκοσμιοποίηση” σ’ όλα τα Κόμματα, όπως πχ είναι οι Δένδιας, Θεοδωράκης, κλπ), έδιναν και δίνουν τροφή στους Διεθνιστο-νεο-κομμουνιστές του Σόρος (στην χώρα μας, λέγε με ΣΥΡΙΖΑ και παραφυάδες του), ώστε να “βγαίνουν” και να λένε, όσα πχ ακούμε από χθες στα ελεγχόμενα από την “Παγκοσμιοποίηση” ελληνικά Τ/Ο Κανάλια και Ρ/Σ, εξ αιτίας του εκπονηθέντος και υλοποιηθέντος πλέον… Σχεδίου… “ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ, με αποτέλεσμα να ταυτίζουν πάντα και μάλιστα με πρόστυχο βαθμό, τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ με τον ΦΑΣΙΣΤΑ, τον ΕΛΛΗΝΑ με τον ΝΑΖΙΣΤΗ, κλπ, αφού οι Κοι αυτοί της “Χ. Αυγής” (θύματα οι περισσότεροι του πάμπλουτου πράκτορα Ν. Μιχαλολιάκου, λόγω της αγνοίας και αγνότητος της νεότητός τους, και πάλι οι περισσότεροι)!..
  • Θέλουν πάρα πολύ ψάξιμο οι υποθέσεις ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΦΥΣΣΑ! Μάλλον στην “ΘΕΙΑ ΚΡΙΣΗ”, κατά την 2α Παρουσία Του, θα μάθουμε την αλήθεια και τον βαθμό ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ των Ναζιστικών εκτρωμάτων της “Χ. Αυγής”, με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ (το γράφω έτσι, …  “λάϊτ”), που βρώμισαν μέχρι και το κορμί τους με τα ελληνικά, ναι… Κε Κασιδιάρη, σύμβολα, που όμως δυσφήμησαν με τα όσα έπραξαν, οι βάρβαροι υπήκοοι και λάτρεις του ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ  ΧΙΤΛΕΡ! (Ξαναδείτε όλοι σας στο YOUTUBE το “ΚΥΜΑ, αλλά για να δείτε τις σχεδόν απόλυτες ομοιότητες, πάτε και μελετείστε και την κομμουνιστική αντίστοιχη… ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΗ ΨΥΧΩΝ και… ΜΥΑΛΩΝ”, επί ΕΣΣΔ)!..
  • Λογικά για να κάνει ο… Καραϊσκάκης ό,τι έκανε, είτε από κάπου τον κρατάει” ο Μιχαλολιάκος, ή είναι πολύ αγνός Πατριώτης και πολύ… παρορμητικός, ή τόσο ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει τί του λένε να κάνει και άρα ήταν… πρόσφορο έδαφος, για να σταλεί στον… θάνατο και στην… συνωμοσία!.. Γι’ αυτό και δεν τον συνέλαβαν αμέσως, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ(!) (έπρεπε αμέσως να κρατηθεί, μέχρι την ολοκλήρωση των εισαγγελικών ενεργειών και ακολούθως να συλληφθεί, ενώ έπρεπε να μυνηθεί από τον ΠτΒ, με την σύμφωνη γνώμη όλων των παρσταμένων Βουλευτών και όχι από το… ΥΠΑΜ), αφού τον κατηγόρησαν οι κυβερνητικοί Χουνταίοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τον μήνυσαν με τον… “Κολοδαχτυλάκια” ή…  “τίμιο άνθρωπο” για τον Τσίπρα, και τον… “Στην υγειά μας ρε παιδιά!..
  • Γι’ αυτό αγαπητοί και σε συνεννόηση με την Κ-Β και κυρίως σε συνεννόηση με τα “αδέλφια” τους, τους “Κόκκινους Φασίστες” του ΣΥΡΙΖΑ, οι “Χ. Αυγίτες” και συγκεκριμένα ο Μιχαλολιάκος, διέγραψε αμέσως τον Μπαρμπαρούση, ώστε να μπορεί το Κόμμα του, με αυτήν την κίνηση “του κόλου” ή “των οπισθίων”, ορθότερα, να γυρίσει στην Βουλή (δεν εννοώ στη συζήτηση για το Σκοπιανό και την μομφή της ΝΔούλας, αλλά γενικώς), και γι’ αυτό και δόθηκε εντολή να μην συλληφθεί ο Μπαρμπαρούσης, που ως άλλος… Άϊλτον ΣΕΝΑ, “πέρασε” και το τροχαίο “μπλόκο”, προ του ΡΙΟΥ, κλπ, κλπ, κλπ!.. 
  • ΕΙΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ! ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΣΤΕΣ… ΚΟΠΙΕΣ! ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ! ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!..
  • Ισοπέδωσε την ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ φτωχοποιώντάς την, στο πλαίσιο όχι τόσο της κομμουνιστικής ιδεολογίας, αλλά κυρίως λόγω της εκδίκησης που ήθελαν να πάρουν τα Κομμούνια / οι Κόκκινοι Φασίστες, απέναντι σ’ αυτήν την Τάξη, όλο αυτό το νεο-κομμουνιστικό κομμάτι της Κ-Β, αφού αυτή η λαϊκή Τάξη (οι κυβερνητικοί συνεργάτες τους έπαιξαν και ακόμα συνεχίζουν να παίζουν το ρόλο των βρωμερών σκυλο-Μαυραγοριτών, στην Κατοχή 1941-1944), μια Τάξη που κράτησε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μέσα στους 3 τελευταίους αιώνες, αιώνες της Φωτιάς, τους ΝΙΚΗΣΕ και τους ΚΑΤΟΤΡΟΠΩΣΕ, όταν μαζί με τους από τότε Σλάβο-συμμορίτες φίλους τους, οι παππούδες τους προσπάθησαν να καταλάβουν την Ελλάδα, το 1944-1949, και να την εντάξουν στο κομμουνιστικό παραπέτασμα, τότε που την Ελλάδα, την τέλειωναν στον Όλυμπο οι πιο εθνικά… μπερεκέτηδες των Κομμουνιστικων εχιδνών και ο σκληρός “διπλός” σφαγέας Θανάσης Κλάρας την τέλειωνε λίγο πιο πάνω από την Λαμία!..
  • Μόνον το 2015 έφερε, (όπως το γράφω), 1,8 εκ. “λάθρο” και πρόσφυγες στην χώρα μας, κατά δήλωση Τσίπρα! (Εμείς σας είχαμε γράψει, για 1,5 εκ. άτομα! Θυμάστε που σας είχαμε ζητήσει συγγνώμη)!.. Θέλουν, σε 1ο χρόνο, οι ΣΑΝΕΛ, την αλλοίωση της χώρας μας και τελικά την εξαφάνισή της από τον Χάρτη, όπως μαθηματικά αυτή εκεί οδηγείται, αφού 1 εκ-ριο Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό, την ίδια ώρα που την Πατρίδα μας την πλημμύριζαν και πλημμυρίζουν Βαλκάνιοι, Ασιάτες και Αφρικανοί, όσοι νέοι έμειναν στην χώρα δεν παντρεύονται και ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ, αφού “δεν υπάρχει μία”, λόγω της πολύ δύσκολης στην εφαρμογή της (αχαχαχαχαχαχα) οικονομικής πολιτικής της… ΠΑΡΟΥΣΑΣ, Υπ. Οικονομικών, Ροτσιλντ(ό)παιδου Κου Τσακαλώτου, που ισοπέδωσε τους ΠΑΝΤΕΣ, μαζί με τον πολιτικά ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ και ΗΛΙΘΙΟ πολιτικό ΔΟΛΟΦΟΝΟ Νεο-Κομμουνιστο-Μαντηλάκια Κατρούγκαλο, που… ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ τις συντάξεις! (Ας γράψω μόνον αυτό)!..
  • Τέλος, έστησαν και ενεργοποίησαν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ “ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ” (με σχέσεις αυτών και με την ντόπια Μαφία), με τα διάφορα ονόματα, όπως πάντα συμβαίνει με τους παρανόμους και την ένοπλη… Αριστερά στο Πεδίο, καλλιεργώντας την ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, εσκεμμένως και με συγκεκριμένη στόχευση!
  • Αυτά και όπως είπαμε, ενδεικτικώς!
  • Α!.. Για το “Σκοπιανό” και για την συμφωνία πλήρους παραδόσεως της Μακεδονίας μας στους Αλβανο-Σλάβους από την Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, ας κρατήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την τελευταία αναφορά του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, προς τον Τσίπρα, που τον καλεί, πολύ χαρακτηριστικά, να αναρρωτηθεί τί λάθος έκανε και αυτοί, που τους αποκαλουσε κάποτε δολοφόνους των λαών”, σήμερα τον συγχαίρουν και μάλιστα έφτασαν (αυτό σας το προσθέτω εγώ) να τον προτείνουν, σε μια εποχή που τα πάντα ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ, από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, μέχρι και για “Νόμπελ… Ειρήνης“!.. 
  • Τον συνεχάρησαν, αφού βεβαίως όλοι αυτοί οι… Δυτικοί, κλπ, διαγωνίζονταν και διαγωνίζονται σε ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μεταξύ τους, αφού ΟΥΔΕΙΣ και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ!.. (Πόσο μάλλον τον ευεργέτη που τον / τους ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΕ με το ΠΝΕΥΜΑ του και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του)!..

– Και πριν σας χαιρετήσω φίλοι μου, απευθύνομαι ενημερωτικά και… υποχρεωτικά στους Έλληνες αναγνώστες, αλλά  κυρίως στην δοτή πολιτική ηγεσία τους!

  • alexandros

ΛΕΖΑΝΤΑ “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ”:

Στην “φωτο” και για την… περίσταση, βλέπετε τον… Βόρειο-ΜΑΚΕΔΟΝΑ Μ. Αλέξανδρο, αχαχαχαχαχα, ο οποίος ομιλούσε τα “ντόπικα”, αυτό το Σλαβο-Βουλγάρικο ιδίωμα, κλπ, και ήταν πρόγονος του Ιβάνωφ και του Ζάεφ ή για ακολουθούσα σύντομα… περίσταση βλέπετε τον… Αλβανό Μ. Αλέξανδρο, που ομιλούσε τα… ανύπαρκτα τότε αλβανικά, επειδή η Ολυμπιάδα ήταν Ιλλυριή και άρα… Αλβανή, αχαχαχαχαχαχαχα, όταν ρε ΧΑΡΒΑΡΝΤ-ίστα (sic) Κοτζιά, όπου και να πας στην Αλβανία ή στην πΓΔΜ, κυττάζεις κάτω στην γη και διαβάζεις στους διάφορους “αρχ-κούς”, και όχι μόνον, χώρους ελληνικά! Ένας… πούστης (όπως λέει και η λαϊκή μας “αργκο”-ρήση), Σκοπιανός ή Αλβανός, μπορεί ρε Κοτζιά να μας δείξει ένα ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ που να λέει ό,τι ισχυρίζονται όλες αυτές οι φάρες και θα σε… ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ρε Νικολάκη, Υπουργάρα… , που πρέπει να κουράστηκες πολύ, από τις… μη διαπραγματεύσεις που έκανες και που συνειδητά έδωσες τα πάντα, στους Αλβανο-Σλάβους των Σκοπίων, για να κάνεις “ανοικτή” αναφορά στιςι διακοπές σου!

Και σε ρωτάω ρε Νικολάκη!

Αφού δεν είστε ΧΟΥΝΤΑ και μάλιστα ΚΟΚΚΙΝΗ και ΑΙΜΑΤΟΣ πραγματικού, γιατί υπέγραψες μόνον εσύ την συμφωνία και όχι όλοι οι Υπουργοί σας και ο Π-Θ, αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, που έλυσε τον “Κύβο του Κιούμπικ”, τον νέο και του πρέπει και… Νόμπελ; (Ο Ρότσιλντ φίλοι μου είναι “από πίσω” και από το τωρινό Νόμπελ, αφού όλοι θα θυμάστε, ότι για Νόμπελ, ο Τσίπρας, είχε ξαναπροταθεί, όταν ήταν στην Γαλλία, κλπ, κλπ, κλπ……………)!.. Το έκανες για να μην φανεί ότι είστε μια Κ-Β… “Οίκος Ανοχής, αφού δεν θα υπήρχε η υπογραφή του… Μεγάλου αυτού πολιτικού άντρα, που λέγεται Π. Καμμένος!..

Γιατί όλο αυτό το διάστημα, αφού δεν είστε ΧΟΥΝΤΑ, γράψατε στα πολιτικά παπάρια σας τα λοιπά Κόμματα

Γιατί σε ένα τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ θέμα ο Καμμένος κάνει τον… Καμπόσο; Προσπαθεί να γλείψει Ρότσιλντ και Σόρος, μέσω Τσίπρα; (Μετά που είδα τον Καψή στον ΣΚΑΪ το πρωϊ να είναι υπέρ της συμφωνίας που υπογράψατε, είμαι πλέον ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ, για τον ρόλο των συγκεκριμένων “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” και κυρίως του πάτρωνά τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ)!.. 

Ξέρω ότι είναι στα πολιτικά… παπάρια σου, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ και ΧΑΡΕΙΤΕ, όλοι σας οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, σου γράφω Κε Νίκο, μεγάλε πολιτικέ άνδρα, που μίλησες με την Ιστορία, αχαχαχαχαχαχα, πως εμένα προσωπικά με ΚΟΝΤΥΝΕΣ και ΚΟΝΤΥΝΑΤΕ, εννοώ ως ΕΛΛΗΝΑ, η Κ-Β σου, τουλάχιστον 10 πόντους!.. Κάπως έτσι θα νοιώθουν και τα εκ-ρια των Ελλήνων Πατριωτών!.. 

– Φίλοι μου! Δεν βάζω επίτηδες φωτογραφία των Αγίων Κυρίλου και Μεθόδιου, των εκπολιτιστών των Σλάβων, που τους έκανε και αυτούς Σκοπιανούς ο Ζάεφ, διότι έχω… κουραστεί πια!..

ΤΕΛΟΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ!

  • Κοι!
  • Είστε ήδη, ειδικά οι ΣΑΝΕΛ, “εκτελεσμένοι” στις συνειδήσεις της τεράστιας πλειοψηφίας των Ελλήνων και δεν χρειάζεται να.. εκτελεστείτε και στην πράξη!.. (Όχι βεβαίως στις συνειδήσεις του συνόλου των Ελλήνων, αφού ο Ελληνισμός δεν έζησε ποτέ χωρίς ΕΦΙΑΛΤΕΣ! Αυτοί σήμερα είναι ένα ποσοστό 10%-15%, το οποίο φυσικά ευελπιστείτε με τις ελληνοποιήσεις των ξένων -γειά σου Σκουρλέτη πλουτοκράτη, αρσενική… Αυλωνίτου, να το αυξήσετε, φτιάχνοντας μια… νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα ξένων και ταυτόχρονα μισελλήνων, όπως πχ είναι τα παιδιά των Αλβανών μεταναστών, που δασκαλεύτηκαν από τους γονείς τους κατάλληλα, κλπ, κλπ, κλπ! Ξέρετε, και εσείς και ο υπόγειος πολιτικός… φίλος και πολιτικός “αδελφός” σας, Ναζιστο**-πράκτορας Μιχαλολιάκος, πολύ καλά τί εννοώ)!

** Αν βρείτε χρόνο ψάξτε επίσης την… καταγωγή της λέξεως ΝΑΖΙ!.. Κάποιος μου είπε ότι ΝΑΖΙ λεγόταν ένας Εβραίος, που αργότερα έγινε και σύμβουλος κάποιου Σουλτάνου “λέει”, ο οποίος διωχθείς από τη Ισπανία(;), κατέφυγε αρχικά έως και την Νάξο, μετά τις διώξεις των Εβραίων, από την “Ιερά Εξέταση” και τους Βασιλείς της Ισπανίας, Φερδινάνδο και Ισαβέλλα!.. Στείλτε μου και εμένα, ό,τι τυχόν βρείτε!..

  • Η τιμωρία σας η πρέπουσα είναι να ζήσετε και μάλιστα μέχρι τα πολύ βαθειά γεράματά σας, ώστε ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΥΨΕΙΣ, διότι αυτές θα έλθουν και θα σας… κατακτήσουν, όσο πολιτικά τομάρια και να είστε, όταν θα ρέει άφθονο το αίμα των Ελλήνων (είθε όχι, αλλά είναι μόνον ευχή / τα γεγονότα άλλα δείχνουν, άλλα… φωνάζουν), κάτι που δεν θα το αποφύγουμε, με την εθνική μας κολόβωση που πετύχατε, βάζοντας τα θεμέλιά της με την συμφωνία αυτή και κάνοντας την αρχή του Κεφαλαίου του “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟΥ, που φέρει τον τίτλο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! (Πάτε όλοι και διαβάστε τα σχέδια “ΦΑΙΔΩΡΑ” και “OVERKİLL”, που εδώ σας είχαμε παρουσιάσει! Α! Να κυττάτε, “που και που” και το άρθρο μας για το φετεινό “Αλμανάκ”, … ώστε να βλέπετε “πού κτυπάμε ή κτυπήσαμε διάνα”)! Δεν θα προλάβετε μάλλον, Κοι της Κ-Β, να πάτε για… διακοπές, αφού μετά τα Σκόπια και τα Τίρανα, έρχονται οι Μογγόλοι και εκεί το “σικέ” παιχνίδι θα χαλάσει, αφού ο ΡΤΕ ή ο όποιος αντικατάστατης του, αν αυτός εκλείψει, δεν θα είναι και τόσο… έντιμος, σαν την… συμφωνία σας με τα Σκοπιανά λέσια, και κυρίως δεν θα είναι τόσο… μπερεκέτης σαν εσάς!..
  • Να σας ενημερώσω επίσης εδώ αγαπητοί, σχετικά με το γιατί έφυγε το ΚΚΕ από την ψηφοφορία και την συζήτηση για την μομφή, κλπ, κλπ, κλπ! Διαβάστε λοιπόν!
  •  Το ΚΚΕ ήταν για άλλη μια φορά ΔΟΛΙΟ και ΥΠΟΥΛΟ, αφού ο λύκος ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!.. Ο λόγος που έφυγε ήταν διότι δεν θα μπορούσε να προδώσει την… Ιστορία του! Πώς θα έμενε φίλοι μου και θα ψήφιζε υπέρ της μομφής, η οποία αναφέρεται ΚΑΘΑΡΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και στην ελληνικότητά της (γλώσσα, ταυτότητα, εθνότητα, κλπ), όταν οι πρόγονοί του ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ και μάλιστα ΣΘΕΝΑΡΑ και μετά ΠΑΘΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ, για την αποκοπή από τον ελληνικό εθνικό κορμό της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, από το 1944, έως το 1949, ενόπλως; Τί θα έλεγαν δηλαδή οι ομιλητές του στην Βουλή και τί θα έλεγαν και οι οπαδοί του, πολλοί των οποίων ακόμα πιστεύουν τα ίδια και είναι θερμοί υποστηρικτές των… Σκοπιανών; O Κουτσούμπας είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΟΜ/ΤΗΣ και παράλληλα ΜΕΓΑΛΗ πολιτική ΠΟΡΝΗ!.. (Μόλις λέω ή ακούω αυτήν τη λέξη, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έρχεται στο μυαλό ο πολιτικός Μπούλης Παναγιώτης Καμμένος).
  • Απ’ την άλλη, τί θα έλεγαν και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, οι πρώην σύντροφοί του, οι πάλαι ποτέ του ΚΚΕ Εσ. και σημερινοί Κυβερνήτες της χώρας μας; Θα ήταν σαν να φόραγε ιστορική… κυλότα εμπρός τους, όλο το ΚΚΕ!..
  • Ή μήπως νομίζετε αγαπητοί ότι το ΚΚΕ δεν θέλει την εξαφάνιση της Ελλάδος; (Ρι-ζο-σπά-στης, εδώ και 10ετίες τώρα, λέγεται η νεο-Σταλινική ε/φ τους! Γιατί άραγε; Διεθνιστές δεν είναι ή όχι);
  • ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ “ΓΟΝΕΙΣ”, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ -ΕΥΚΟΛΑ- ΠΕΡΙ ΤΑ 100 ΕΚ-ΡΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!.. 

– Και κάτι ακόμα!

  • Σε ό,τι αφορά τις ΕΕΔ, μην ψάχνετε Κοι πάλι για… μαλάκες!.. Ό,τι καταλαβαίνετε!..
  • Ο Ελληνικός Στρατός, που σύντομα θα “καθήσει” σε… εξετάσεις, θα με θυμηθείτε, ότι θα κληθεί να επέμβει για να επιβάλλει και(!) την εσωτερική ειρήνη, πλην της αμύνης της χώρας, απ’ αυτούς τους πολιτικούς και τους ιδεολογικούς τους συντρόφους, που σήμερα πηγαίνουν και μηνύουν τον… Μπαρμπαρούση, (άκουσον – άκουσον, οι 2 ΥΠΑΜ στο επίπεδο του… Μπαρμπαρούση), ως “Ηρακλείς” του… Στέμματος, λέγε με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ανεχόμενοι όμως την νεο-κομμουνιστική τρομοκρατία που κατέκλυσε την χώρα, απλώς και μόνον επειδή είναι τα… “παιδιά” τους, τα… “μωρά” τους, που όμως… σκοτώνουν!..
  • Η Δημοκρατία μας δεν έχει ανάγκη καμμία… μήνυση για να ζήσει, διότι είναι βαθειά ριζωμένη στις συνειδήσεις και στις ψυχές των Ελλήνων και δεν φοβάται κανέναν και καμμία, από τους εχθρούς της, πόσο μάλλον έναν Μπαρμπαρούση!..
  • Τίποτα άλλο για τον Στρατό μας!..

– Σε ό,τι αφορά τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου που μοιράζει την Μακεδονία, κλπ, και άρα ορθώς λένε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς ότι οι Σκοπιανοί είναι γεωγραφικά Μακεδόνες, κλπ, κλπ, κλπ, με ό,τι αυτό σημαίνει, θα ήθελα απλώς να ρωτήσω, αν όσοι πχ Αφγανοί, Πακιστανοί, Μαροκινοί, Αλγερινοί, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ουκρανοί, κλπ, μένουν σήμερα στην Ελλάδα (κόσμο που έφεραν αυτοί, λόγω των εντολών τους από τον Σόρος ΚΑΙ εξ αιτίας της διεθνιστικής τους ιδεολογίας) θα είναι Έλληνες ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, μετά από 10, 20, 50 και 100 χρόνια; Αν ναι, τότε όλοι αυτοί θα μπορούν να διεκδικήσουν κάποια στιγμή και την χώρα μας;

– Άρα όσοι μένουν εδώ λοιπόν, στην Ελλάδα μας, θα μπορούν να καπηλεύονται και τελικώς να οικειοποιούνται ΤΑ ΠΑΝΤΑ, τα οποία μας ανήκουν, όχι μόνον την Ιστορία μας, αλλά μέχρι και την ίδια τη γη μας, αρκεί αυτοί -μάλλον- να… πλειοψηφούν στην όποια περιοχή της χώρας μας ή και στην ίδια μας την χώρα!.. (Έτσι, οι Έλληνες του Μοναστηρίου, επί παρ-τι, κλπ, δεν θα μπορούν ποτέ να είναι ή να γίνουν αυτό που ήταν και είναι, αφού κατέστησαν ισχνή μειοψηφία στον τόπο τους, δηλαδή Έλληνες Μακεδόνες! Αυτούς τους ξέχασε ο πολύς “πολλά βαρύς και όχι” Κος Κοτζιάς, ο οποίος λέει ψέμματα και ανάμεσά τους βάζει και σάλτσα… αληθείας, καθαρά παλαιά κομμουνιστική τακτική, θεωρώντας τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, αλλά ακόμα και τον ΕΘΝΙΣΜΟ, ως κάτι… κακό και… επικατάρατο)!..

Α ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΕΘΝΟ-ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ !!!

(Α! Βάλτε κανέναν βουλευτή σας, σαν τον Ουρσουνίδη ή όπως τον λένε, να μιλάει στα Σλαβικά μέσα στην Βουλή μας, βάλτε κανέναν άλλο βουλευτή σας, σαν τον Σέλτσα να δηλώνει “Εθνικά Μακεδόνας”, άλλωστε έχετε πολλούς τέτοιους κρυφούς, “σας πάει”)!   

– Οχιές λοιπόν όλοι οι Φασίστες, ανεξαρτήτως χρώματος φίλοι μου! Μην το ξεχάσετε ποτέ, διότι θα το πληρώσετε!..

  • Κλείνοντας, απευθυνόμενος σε όλους τους αναγνώστες μας και όχι μόνον στους Έλληνες, θα ήθελα να ευχηθώ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ“, την οποία την βλέπω αρκετά… χλωμή, κάτι που σας έχουμε εδώ αναλύσει!
  • Απευθυνόμενος όμως ειδικότερα στους Έλληνες αναγνώστες μας, τους εύχομαι γρήγορη απαλλαγή από την πλέον βρώμικη και ανθελληνική Κ-Β που πέρασε ποτέ από τηνχώρα μας, και όπλιση με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και άλλη τόση ΥΠΟΜΟΝΗ, με όσα έρχονται, με όσα πικρά και δύσκολα μας περιμένουν μπροστά, όπως όλα -κατ’εμάς- δείχνουν!.. Στο τέλος όμως, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!
  • Μακάρι βεβαίως να διαψευστούμε, αλλά αυτό είναι κάτι που φαντάζει αρκούντως χλωμό!..
  • ΓΕΙΑ ΣΑΣ και ΧΑΡΑ ΣΑΣ!..
  • Ο 
  • ΕΛΛΗΝΑΣ
  • και
  • Η
  • ΟΜΑΔΑ  ΤΩΝ  20!
  • ΥΓ
  • 1. Μην ξεχάσετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στους δήθεν ΑΝΕΛ ότι υπεύθυνος πάντα είναι αυτός που βάζει την υπογραφή του και κάτι… άλλο!..
  • 2. Οχετό ψεμμάτων που αναφέρονται στην ιστορία του Σκοπιανού και αυθαίρετων ερμηνειών όρων και φράσεων, ακούστηκαν από τον Π-Θ και τους “δικούς” του στην Βουλή, στις 16-06-2018, και κυρίως από τον Κοτζιά. Δεν θα ασχοληθώ όμως, αφού τα έχουμε πει και γράψει κατ’επανάληψιν!
  • 3. Θα ήθελα όμως μόνον(!) να καλέσω την Κ-Β μας, αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και των δήθεν ΑΝΕΛ, να απευθυνθεί στην Βουλγαρία και να της πει ότι, αν δεν αλλάξει το όνομα της περιφέρειάς της, με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του ΠΙΡΙΝ, τότε θα πει στον Ο.Η.Ε. πως παύει να την αναγνωρίζει, ως χώρα, η χώρα μας, όπως μας είπε ότι έπρεπε να κάνουν όλες οι προηγούμενες ελληνικές Κ-Β επί Γ/Β, για την αποκληθείσα Μακεδονία των Σκοπίων, όταν για λόγους καθαρά τεχνικούς χρησιμοποιούνταν οι όροι Μακεδόνες, Μακεδονική, κλπ, όροι που αφορούσαν τους Σκοπιανούς!..
  • Πώς γίνεται ρε Καραγκιόζηδες των ΣΑΝΕΛ, αυτοί που πολέμησαν ενόπλως και έχυσαν το αίμα τους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και την ελευθερία της, που οι πολιτικοί σας πρόγονοι την είχαν αποκόψει ΟΛΟΚΛΗΡΗ, από την Ελλάδα μας και την είχαν από τότε πουλήσει στους Κομμουνιστές τους πάτρωνες της ΕΣΣΔ, να λένε και να πιστεύουν ότι οι Σκοπιανοί ήσαν ή είναι Μακεδόνες ρε, όπως πονηρά και δόλια αναφέρατε συνεχώς, αναφερόμενοι συνεχώς στο παρελθόν και όχι στο βρώμικο πολιτικό παρόν σας; (Αυτά για τα όσα είπατε πχ για τον Αβέρωφ, που τα βρωμερά σας πολιτικά στόματα ανέφεραν! Και αυτόν)!..
  • 4. Να μην ξεχάσω να πω στην Κ-Β και κυρίως στους Καμμένο – Κουβέλη, να μηνύσουν για εσχάτη προδοσία και τους Έλληνες εκείνους που έξω από τη Βουλή φώναζαν, χθες και σήμερα, (15 και 16-06-2018), τα εξής συνθήματα:
  • Σήκω Γέρο του Μοριά, να τους βάλλουμε φωτιά“!
  • – “Στο Γουδί οι προδότες“!
  • – “Οι εχθροί της Ελλάδος είναι μέσα στην Βουλή! Και άλλα πολλά!… Θεωρώ βέβαιο πως αυτούς ο Ρουμπάτης θα τους βρει, σε αντίθεση πχ με την ανικανότητα που παρατηρήθηκε στον εντοπισμό εκείνου του… Κου, που πατούσε πάνω στο ΙΕΡΟ ΚΕΝΟΤΑΦΙΟ!.. (Διαδήλωση για την ΔΕΗ).
  • Φτου σας ρε πολιτικά σιχάματα!..
  • Τα αγάλματα του Παύλου ΜΕΛΑ, πότε θα τα ξηλώσουμε ρε; Αυτό, όπως και άλλα πολλά παρόμοια, δεν μας είπατε, οι διμερείς επιτροπές θα το αποφασίσουν; Αχαχαχαχαχα!..   
  • 5. Εύχομαι τέλος στους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” μας “ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ” και “ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ” στο δύσκολο εθνικό τους έργο !..
  • ΓΕΙΑ ΣΑΣ!