ΤΙ ΚΡΙΜΑ, ΚΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!..

Φίλοι μου!

1. Σας ενημερώνουμε ακροθιγώς, για το περιεχόμενο μιας, κατ’ εμάς, άκρως ενδιαφέρουσας επιστολής, που λάβαμε πριν από λίγες ώρες!

Πήγε Στρατηγός του ΕΣ στην τοπική Ασφάλεια της περιοχής του, για κάποιο θέμα, δυο και τρεις φορές, αλλά τίποτα!..

Ξαναπήγε, αλλά και πάλι τίποτα!

Πήρε τηλέφωνο στην ΓΑΔΑ και ζήτησε, αν θα μπορούσε να μιλήσει στον Δκτή της Ασφάλειας, συνομιλώντας με έναν, κατά δήλωσίν του, των Υπασπιστών του! “Είναι απασχολημένος τώρα, θα σας πάρουμε πίσω, για το αν θα μπορεί να σας δεχθεί, έστω και αρνητικά”! Ακόμα παίρνει τηλέφωνο, ο Κος αυτός, έστω και… αρνητικά!..

Πήρε τηλέφωνο τους Συνδικαλιστές του Πάκου, ζητώντας τον ίδιον! Μια δις, τηλεφωνήτρια, του είπε, “ενημερώθηκε ο Κος Πάκος, θα σας πάρει”! Ακόμα παίρνει και αυτός!..

Ο Στρατηγός ξαναπήγε στην περιοχή του! Ο Δκτης απουσίαζε το πρωϊ και θα ερχόταν 4 με 5 το απόγευμα! Και πάλι τίποτα όμως, αφού και πάλι απουσίαζε, έχοντας πάει με Εισαγγελέα για έρευνες σε σπίτια, κλπ, όπως του είπαν, προσθέτοντας “πάρτε στις 7”! Και στις 7 όμως ήταν αδύνατη η επικοινωνία, αφού ο 2ετής Δόκιμος Αστυνομικός, στην πόρτα του Τμήματος του είπε πως “έχουν 4, 5 συλλήψεις τώρα και μας είπαν όποιος έρχεται να τον διώχνουμε”, ενώ όταν τους πήρε τηλ/νο, σήκωσαν το ακουστικό και το έκλεισαν!..

Ο Στρατηγός πήγε μετά στην ΓΑΔΑ και ζήτησε στην είσοδο να δει κάποιον Αξκό της Ασφαλείας! Έπρεπε όμως να πει το θέμα του(sic) τί αφορά, ώστε να τον έστελναν κάπου και ανάλογα, λέγοντάς του πως δεν υπάρχει κανείς Αξκος, κλπ, της Ασφαλείας που να ακροάται το κοινό, καθώς και πως δεν υπάρχει τμήμα… “γενικής ασφαλείας” (sic) και συνεπώς πως θα έπρεπε να πήγαινε και πάλι είτε στο Τμήμα της περιοχής του, είτε στους προϊσταμένους του, ήτοι σε ένα άλλο ΑΤ λίγο πιο πάνω, σε όμορη περιοχή!..

Και, και, και………………

Σας γράψαμε πολύ περιληπτικά ό,τι μας έστειλε ο φίλος στρατιωτικός και αναγνώστης μας!..

Αν όλα αυτά που μας έστειλε ο φίλος αυτός είναι αλήθεια, τότε καλούμε την “ΕΛΑΣ” να το “κλείσει” το μαγαζί, αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει, δεν υφίσταται! Οι άνθρωποι είναι απλώς επαγγελματίες… αναρριχητές της ιεραρχίας τους και τίποτα άλλο! Είναι πολύ κρίμα:

α. Να μην υπάρχουν επαγγελματίες πλέον στην Ασφάλεια (γενικώς) του Κράτους! Πού ακούστηκε όχι μόνον να μην ξέρουν να παίρνουν πληροφορίες από τους πολίτες, αλλά και να αρνούνται ουσιαστικά, κιόλας;

β. Πού ακούστηκε να μην υπάρχουν στελέχη που να ακούνε το κοινό και μάλιστα σε καθημερινή βάση;

Δηλαδή, αν το θέμα του φίλου πιο πάνω αφορούσε και τρομοκρατία και κρατική ασφάλεια και πορνεία και διακίνηση ναρκωτικών και εκβιασμούς, όλα αυτά μαζί, τί θα έπρεπε να πει πχ στην είσοδο της ΓΑΔΑ, ώστε ο εκεί “εν υπηρεσία” συνάδελφος να τον παρέπεμπε σχετικά;

Και αν το θέμα πχ ήταν σοβαρό πολύ, κλπ, πχ δολοφονία υψηλόβαθμου κρατικού προσώπου, Υπουργού, κλπ, διακίνηση… τόνων ναρκωτικών, κλπ, ή ό,τι άλλο σχετικό και εξόχως πάντα σοβαρό, θα μίλαγε ποτέ κανείς σ’ ένα οποιοδήποτε στέλεχος της “ΕΛΑΣ” σχετικά; Είναι ποτέ δυνατόν; Σε ποιό Κράτος του Κόσμου γίνονται αυτά;

Θυμίζει, η συμπεριφορά αυτή, κάποιες όμοιες κάποιων γραμματέων διαφόρων επαγγελματιών, όπως πχ ιατρών, δικηγόρων, κλπ, που λένε στους πολίτες, όπως τις έχουν δασκαλέψει φυσικά, “πείτε σε εμένα περί τίνος πρόκειται, μήπως θα μπορούσα να σας βοηθήσω εγώ”, και… παπάρια, καταλάβατε! Έτσι δημιουργείται και η εικόνα ότι, εκεί που απευθύνεσαι, υπάρχει, μεταξύ των άλλων, και… “πολύ μούρη”, πως δηλαδή είναι βαριά, πολύ βαριά… “τ’ αρχίδια του Τσολιά”!..

γ. Αν ένας Στρατηγός των ΕΕΔ έχει τέτοια μεταχείριση από την ΕΛΑΣ, που κανείς τους δεν αναρωτήθηκε “τί θα μπορούσε να θέλει από εμάς”, τότε τί να περιμένει ένας οποιοσδήποτε πολίτης, (από πλευράς επαγγελματικής… μεταχειρήσεώς του και μόνον εννοώ), αν με καταλαβαίνετε; [Η παρούσα παράγραφος δεν εμπεριέχει ούτε καν ίχνος διακρίσεως μεταξύ των πολιτών, αφού ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΕΩΣ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ(!) ΕΤΣΙ ΝΑ ΘΕΩΝΤΑΙ]!

δ. Αποδεικνύεται τέλος, για μια ακόμα φορά, ότι οι ΕΕΔ δεν έχουν μηχανισμούς ασφαλείας για τα στελέχη τους, εε και εα! Όμως κάποια στιγμή, ΑΠΑΝΤΕΣ περνάνε στον… “πάγκο”, είτε είναι στρατιωτικοί, είτε είναι Αστυνομικοί, είτε Δικαστικοί, είτε, είτε, είτε, ……………… και τότε όλοι μετράνε ή θα μετρήσουν το “πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος”! Εμείς ευχόμαστε σε όλους αυτούς να μην νοιώσουν το “σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν”!..

Καταλάβατε!..

2. Κε Χρυσοχοϊδη!

Τί να συμβουλέψουμε τον Στρατηγό να κάνει;

α. Να πάει στην ΕΥΠ (που δεν ξέρουμε ακόμα αν απο-Καμμενο-Μελισσανοδοποιήθηκε) και πού ακριβώς;

β. Να έλθει στο Υπουργείο σου / σας και να ζητήσει ακρόαση από εσάς; Να βάλλω ή όχι εδώ, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα;

γ. Να πάει σε κανένα Κόμμα και να απευθυνθεί σε κανέναν υποτιθέμενο σχετικό, πχ… Ιωακειμίδη ή… Τσούχλο, που ήταν πρόσφατα και επίκαιρος; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Και μετά, απ’ εκεί, να σας πάρει ο “τάδε” ή ο “δείνα” πολιτικός, κλπ, με σχετικό αίτημα; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

δ. Να έλθει στην Καλλιθέα, έξω από το σπίτι σου, με κανένα πανό, μπας και τον ακούσεις, έστω εσύ;

ε. Να πάει στην “ΙΝΤΕΡΠΟΛ”;

στ. Να πάει στην Α/Πρεσβεία ή στην Αγγλική “αδελφή” της;

ζ. Να μην ασχοληθεί ξανά μαζί σας και γενικώς με κανέναν και να προσεύχεται περισσότερο, αιτούμενος και μόνον την θεία ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

ΚΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!

ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ! ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΦΙΛΟΣ, ΤΟΤΕ… “ΧΑΙΡΕ” ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!..

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ, ΝΤΡΟΠΗ!..

ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙΣ;

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-  

 

ΥΓ.

1. Εμείς, ενθυμούμενοι την ταινία “τα κίτρινα γάντια”, όπου εκείνος ο Στρατηγός προσπαθούσε “εις μάτην” να ενημερώσει τον… Σταυρίδη, που ζήλευε την γυναίκα του… Κοντού, ότι η Υπηρέτριά του είχε “πάρε – δώσε” μ΄έναν μουστακαλή, οπότε και το σύμφωνα με το σενάριο πρόβλημα του Σταυρίδη θα είχε λυθεί, αλλά ενθυμούμενοι επίσης και την άλλη ταινία, αυτήν με τίτλο “ένας ήρωας με παντούφλες”, είπαμε στον Στρατηγό να ακολουθήσει την παράγραφο 2ζ και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΡΗΣΗ: “ΑΡΝΙΟΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΛΕΟΝΤΟΣ”!..

Είναι πλέον “ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ” ότι το “ΔΕΝΔΡΟΝ ΕΛΛΑΣ” έχει βαθιά σαπίσει και πως ισχύει, ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ό,τι είχε πει, σχετικά με το σήμερα της χώρας μας, ο Άγιος των Ελλήνων, ο Άγιος των Φτωχών και των Σκλάβων, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που είχε τονίσει: ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ” και “ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΡΑΛΕΟ ΠΡΟΒΑΤΟ”, προτείνοντας αιδήμονα σιωπή, υπομονή και προσευχή, μέχρι την μεγάλη ΣΤΙΓΜΗ και ΩΡΑ!..

2. Ε, εκεί στην ΕΥΠ! Πείτε στους Γερμανούς του “ΟΤΕ”, όταν στέλνουν, και αν(!) στέλνουν, συνεργεία του ΟΤΕ στα “ΚΑΦΑΟ” πχ στο Κέντρο των Αθηνών, ότι οι όποιοι σ΄αυτά εργαζόμενοι θα πρέπει να φέρουν όλοι την ειδική προβλεπόμενη ενδυμασία, η… ένδειξη “ΟΤΕ”, κλπ, να αναγράφεται και να φαίνεται καθαρά και από… απόσταση πάνω τους, κλπ! Καταλάβατε!

Ψάξτε το θέμα, διότι ειδικά στο Κέντρο των Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τα “ΚΑΦΑΟ” τα έχουν κάνει “πουτάνα” οι Αλβανοί κυρίως, αλλά και οι Σύριοι – Τούρκοι, που ζουν σ’ αυτά!.. Δεν αναφέρομαι στις ρευματοκλοπές, ούτε και στις… νεροκλοπές ακόμα(!), ούτε, ούτε, ούτε!.. Ω! Της διαλύσεως!..

Είχαμε γράψει κάποτε, και επανερχόμαστε και σήμερα, ότι πχ σε όλη την Αχαρνών ή στην Γ’ Σεπτεμβρίου, κλπ, στα 100 μαγαζιά των Κινέζων, των Πακιστανών, αλλά και αρκετών Αλβανών, δεν υπάρχουν “POS”, ενώ κάποιοι (άραγε ποιοί / “έλα μου ντε”) ρίχνουν Κεφάλαια σ’ αυτά!.. Η παραοικονομία ανθεί και γιγαντούται και μαζί της (διότι αυτά πάνε μαζί) όλη η -σε ήπια απόδοση- παραβατικότητα, λέγε με “εγκληματικότητα”!..

3. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! 15-07-2021! ΩΡΑ 19:00 ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ “ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ” “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΣΤΟΥ “ΛΑΜΟΓΙΑ!..

   -/-