Τ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Τ/ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ + ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ)… ΠΑ-ΠΑ-ΡΙ-ΕΣ!..

Φίλοι μου!

– Παρ’ ότι διερχόμαστε… μαύρες ημέρες στο Στρατηγείο των “Αγγέλων”, λόγω… μεταθέσεων και λοιπών εσωτερικών… αναστατώσεων, είπαμε να γράψουμε “2 λόγια” για τις τελευταίες περιφερειακές και τοπικές – Δημαρχιακές – Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία, διότι έχουν “βγει” και πάλι στα Κανάλια τα γνωστά στρατολογημένα λαμόγια – αναλυτές, κατεστημένοι Καθηγητές Παν-μίων οι περισσότεροι, (εξ αυτών άλλοι σιτίζονται σε Κόμματα και άλλοι… γαβγίζουν απ’ έξω, μπας και τους πετάξουν κανένα… κόκκαλο / καταλάβατε), και λένε σειρά πα-πα-ρι-ών, εστιάζοντας όλοι την ήττα (sic) του ΡΤΕ, στην άσχημη οικονομική κατάσταση στην Τουρκία!.. (Ω! Της παπαριάς)!..

– Επειδή ακόμα νοιαζόμαστε για τους “Αγγέλους” μας στο ΥΠΑΜ και στο ΥΠΕΞ μας, διαβάστε παρακάτω εσείς οι… “ιπτάμενοι” κάποιες, σε περίληψη,… σκόρπιες σκέψεις μας και θυμηθείτε τί λέγαμε πάντα! Ξέρετε εσείς!..

1. Κανείς ΡΤΕ δεν ηττήθηκε, επειδή έχασε αυτήν την φορά και τους 3 μεγαλύτερους Δήμους της χώρας του, και ορθότερα σύγχρονες τ/”Πόλεις – Κράτη! (Νομούς τους λένε οι Τούρκοι! Κρατείστε την φράση “Πόλεις – Κράτη” και η φράση θα σας έλθει ξανά στο νου, λίγο πριν από το 2023, ίσως και λίγο νωρίτερα, όταν θα παίζει ο συμπεφωνημένος διαμελισμός της Τουρκίας, από το 1923)!..

Το ΑΚΡ του ΡΤΕ μόνο του πήρε 44, 31%! Ξέρετε πολλούς Αρχηγούς Κρατών, Π-Θ, κλπ που να είναι στην εξουσία της Πατρίδος τους 17 σχεδόν χρόνια, (από το τέλος του 2002), να έχουν περάσει, ως ηγέτες, “δια πυρός και σιδήρου”, όπως ο ΡΤΕ [φυλακίσεις, πάλη μέχρις εσχάτων με το βαθύ Κεμαλικό κατεστημένο, άσχετα αν μεγάλο μέρος αυτού του επετράπη -εξ απολύτου στρατιωτικής ανάγκης- να επιστρέψει ξανά, μάχη με τον λεγόμενο… “Διεθνή Παράγοντα”, που του “έκανε” ενδεικτικά το “Gezi” / Σόρος, τα τουρκικά… “Δεκεμβριανά”, το “Στρ-κό Κίνημα”, κλπ, πάλη με τους Σούνι-Ισλαμιστές, της κατηγορίας αυτών που χειραγωγήθηκαν από τη Δύση (ας τους πούμε “Φιλοδυτικούς”), σε βάρος της Τουρκίας, κλπ] και τα ποσοστά τους πάντα και σε όλες τις εκλογές (όλων των… ειδών) να είναι σταθερά από 45% έως 50%; (Αν σε κάποια εκλογή έπεσε το ποσοστό του ΑΚΡ=ΡΤΕ, πχ στα 42%, θεωρείστε το εξαίρεση που ενισχύει τον κανόνα)!

  • Σε όσους μου / μας αντιτείνουν πιθανώς πως πάντα οι Ισλαμιστές ήσαν -αθροιζόμενοι- περισσότεροι των Κεμαλιστών στην Τουρκία, θα τους πω “ναι, συμφωνώ μαζί σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάθε φορά, εκλογικά, θα ήταν ή θα είναι και πάντα 1ο Κόμμα το “ΑΚΡ” και μάλιστα με ποσοστά που με τον ΡΤΕ εγγίζουν, σχεδόν πάντα και μεσοσταθμικά, το 45%! Καταλαβαίνετε”!.. Απάντησα λοιπόν και στους όποιους… κακοπροαίρετους!.. Λέω τώρα!..
  • Μόνο ο ΡΤΕ το κατάφερε αυτό φίλοι μου στην Τουρκία, ένας ΡΤΕ που απεδείχθη σοφότερος πολιτικός νους και ισχυρότερος στο Πεδίο “Παίκτης”, του προηγουμένου πολιτικού… “Φαινομένου” των Ισλαμιστών, (όχι ασφαλώς επιπέδου ΡΤΕ), εννοώ του άλλου “Μεγάλου” της ίδιας -ας πούμε- Παράταξης, του δυστυχούς Αντνάν ΜΕΝΤΕΡΕΣ, ο οποίος “έλαμψε” για μια 10ετία, αυτήν του 1950!..

Μαζί με το σύμμαχο (για τις ανάγκες της… στιγμής) “ΜΗΡ” επίσης, (“Cumhur İttifakı”), έλαβαν 51, 62%, έναντι 37,56% (περίπου 15% πίσω οι… άλλοι) της άλλης συγκυριακής πολιτικής Συμμαχίας, Millet İttifakı” (CHP + IP)! Πάλι δηλαδή στην… Ομάδα των νικητών, ο ΡΤΕ!

– Σε ό,τι αφορά τέλος τους… Δήμους, το “ΑΚΡ” πήρε παν-τουρκικά 40, ενώ το -ας πούμε-… αντίπαλο “CHP” 20!

2. Πάμε τώρα να δούμε και τί έγινε στην ΙΣΛΑΜ-μπόλ, (sic) κατά τον ΡΤΕ (μας απάντησε αμέσως η προπαγάνδα τους, δια του ΡΤΕ, όταν γράψαμε ότι και Ιστάνμπουλ, που την λένε, σημαίνει ουσιαστικά Κων-πολη, και έτσι να την λένε οι Τούρκοι δεν μας… ενοχλεί, κλπ), τί έγινε στην Άγκυρα και τί στην Σμύρνη!..

Στην Πόλη και στην Άγκυρα οι Κούρδοι έδωσαν την νίκη στο CHP, ενώ στην Σμύρνη οι Κούρδοι μεγάλωσαν την νίκη του CHP, που μονίμως νικάει πάντα στον υπόψη Νομό!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΗΣΑΝ ΤΟ “ΚΛΕΙΔΙ” ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΚΑΙ

ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ “ΑΚΡ”, ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ

Ο Κουρδικής καταγωγής και Αλεβίτης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, Πρόεδρος του CHP, “πλεύρισε” τους Κούρδους και αν δείτε τα παραδοσιακά ιστορικά συνήθη εκλογικά ποσοστά του “HDP” (8%-10% συνήθως), τότε με βάση το 4,24% που πήρε το “HDP”, καθώς και με βάση τα παραδοσιακά ιστορικά συνήθη ποσοστά του “CHP”, που κατά Μ.Ο. κυμαίνονται στο 25%, (24% – 26%), θα διαπιστώσετε ότι το 30,11% που έλαβε το “CHP” στις εκλογές αυτές, είναι σχεδόν το άθροισμα του… παραδοσιακού του 25% και του υπολοίπου ποσοστού που δεν πήρε το “HDP”, ήτοι ένα ακόμα σχεδόν 4,50% – 5,50%, που προστιθέμενο στο 4,24% που πήρε το Κουρδικό Κόμμα, (“HDP”), μας δίνει το παραδοσιακό του εκλογικό ποσοστό στο τ/εκλογικό Σώμα, ήτοι ένα ποσοστό από 8,5%, έως περίπου 10%!

Πρέπει όμως εδώ να δείτε (για άλλους, μη εκλογικούς λόγους) οι “Άγγελοι” των 2 Υπουργείων μας:

  • Αν οι Κούρδοι διεσπάσθησαν στο εσωτερικό της Τουρκίας, [αφού εκλογικά “κόπηκαν” ακριβώς στην μέση, (4,24% το “HDP” και άλλο ένα 4,5% με 5,5% στο “CHP”)], ΚΑΙ αν αυτό ήταν επιτυχία του δύσμορφου και πολιτικά “τυχαίου” Κ. Κιλιτσντάρογλου, οπότε “μιλάμε” για τουρκική μείζονα στρατηγική νίκη(!), και με μελλοντικά μάλιστα κέρδη για το τ/Κράτος και αντίστοιχη στρατηγική ήττα των Κούρδων, εντός της τ/επικράτειας ή
  • Αν ήταν απόφαση (“στρατηγική επιλογή”) των Κούρδων να δώσουν το ήμισυ των ψήφων τους στην Αξ-κή Αντιπολίτευση και στην συμμαχία του “Millet”!
  • [Αυτό πιστεύουμε εμείς, (60% – 40%), με την πιθανότητα μάλιστα -και να μην σας φανεί περίεργο- ο Κ.Κ. να είχε υποσχεθεί στους Κούρδους της Τουρκίας ανταλλάγματα, όπως οικονομικά κυρίως, πολιτικά, κλπ! / Ο Κ.Κ. είναι αδίστακτος και ικανός να λειτουργήσει έτσι, αφού την έννοια του Πατριωτισμού την έχει πολιτικά… ειρωνευτεί και σχεδόν γελοιοποιήσει! Ο ΡΤΕ και οι “δικοί” του είναι γνήσιοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Ο Κ.Κ. είναι “γιαλαντζί” / ”ψεύτικος” Πατριώτης και στην Γερμανία, σχεδόν πρόσφατα, “κάρφωνε” τους Τούρκους /  “πούλαγε” αν θέλετε τους… συμπατριώτες του, σε διάφορα “Κέντρα Εξουσίας”, όπως στον Σόρος, του οποίου τυγχάνει “Αδελφός…”! / Το γεγονός ότι το “HDP” κατέβηκε μόνο του, ανεβάζει στο 40%, μια πιθανή εσωτερική διαφωνία – άντε να την πω έτσι – στις τάξεις των Κούρδων]!

Ειδικότερα, θυμίζουμε ότι στην Πόλη οι Κούρδοι είναι σχεδόν του ήμισυ του σημερινού της πληθυσμού, κάτι που φόβιζε -θα το θυμάστε και καταλαβαίνετε το “γιατί”- τον “ξύπνιο” τέως Α/ΓΕΕΔ, Ιλκέρ ΜΑΠΣΜΠΟΥΓ, ενώ επίσης να σας υπενθυμίσω την ύπαρξη τ/στρατιωτικών “σχεδίων… κυριαρχίας” των ΤΕΔ, (ας το πω έτσι), στην πόλη αυτή! (Υπάρχει ειδικός στρ-κός, για τις υπόψη ανάγκες, “Σχηματισμός”, στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου, κλπ / σας είχα παρουσιάσει, αν δεν απατώμαι, κάποιον εξ αυτών, κλπ). Να θυμίσουμε τέλος και τις απενημερώσεις -εδώ- Κούρδων (στρ-κών και μη), που τόνιζαν, λόγω της πολυ-αριθμίας τους και της Οργανώσεώς τους, ότι την Πόλη όποια ώρα θέλουν την καταλαμβάνουν!.. (Εκτιμώμενο ποσοστό ακριβείας ή αλλιώς ποσοστό Κουρδικών… δυνατοτήτων, εκ των δηλώσεων πάντα, 30%)!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ… “TSODA:

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 ΕΚ-ΡΙΑ, ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 70% ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ, ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΑΛΒΑΝΟ-ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ, ΣΤΑ… ΒΑΛΚΑΝΙΑ”! (ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΔΗ ΣΥΖΗΤΑΝΕ -ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ- ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΡΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΑΠΟ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ)!..

  • Η Πόλη, ειδικά λόγω του… 2023 και της… Λωζάννης, που τρομάζει και ΟΡΘΩΣ τους Τούρκους, μεταφέρει -κατ’ εμάς- αυτόν και μόνον(!) το συμβολισμό! Ο ΡΤΕ την ήθελε την Πόλη, μοιάζει να την έχασε για περίπου 15.000 ψήφους, από κάποια… λοιπά, … 300 εκλογικά Τμήματα! (Η ένσταση του “ΑΚΡ” εκτιμούμε πως δεν θα έχει αποτέλεσμα και παρακάτω, με κάτι που θα διαβάσετε, νομίζω πως δεν πρέπει να αφήσει ο ΡΤΕ να έχει)!.. Αυτή λοιπόν, άντε,… θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως… ήττα ΡΤΕ!..[Μία και μοναδική, ήττα ουσίας, αν και με το νέο, το “νυν” Προεδρικό Σύστημα, ο ΡΤΕ και γενικά (πιο σωστά) ο Πρόεδρος της χώρας είναι ο ΑΜΕΣΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΩΝ(!!!) ΕΜΨΥΧΩΝ ΚΑΙ… ΑΨΥΧΩΝ, ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ… ΑΚΙΝΗΤΩΝ)!..
  • Ίσως, αν ο ΡΤΕ είχε άλλον, αντί του “looser” ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, υποψήφιο στην Πόλη, (που και πάλι, ακόμα και ο συμπαθής “Τσοπάνης” έχασε στο νήμα), ίσως να είχε πάρει την Πόλη!.. (Η Ιστορία όμως δεν γράφηκε / δεν γράφεται ποτέ με “ίσως”, κλπ)!..

– Στην Άγκυρα τώρα, “δούλεψαν” σίγουρα και οι Κούρδοι, αλλά και όπως πιστεύουμε “δούλεψε” επίσης… αμυδρά, λιγουλάκι, και ο… Μελίχ ΓΚΙΟΚΤΣΕΚ, ο πρώην… “διωγμένος”, από τον ΡΤΕ, Δήμαρχος της Πόλης, ο “ωραίος”, του οποίου αριθμός ψηφοφόρων, μάλλον, “κινήθηκε” προς την… άλλη πλευρά (για εμάς, … δύσκολο) ή προτίμησε να απέχει των εκλογών! (Πιο πιθανό)!.. (Η νίκη δεν κατακτήθηκε με καμμία ευρεία διαφορά, αλλά αυτό το σχεδόν 3% υπέρ του “CHP” έχει κυρίως Κουρδικό περισσότερο πρόσωπο και… λίγο προσωπική… πικρία κάποιων Ερντογανικών)!..

– Στην Σμύρνη, για μια σειρά από λόγους, (δεν θα αναφερθώ τώρα), για άλλη μία φορά, η ήττα ήταν προδιαγεγραμμένη για τον ΡΤΕ, απλώς την διεύρυναν οι Κούρδοι / οι “κρυφοί” Κούρδοι και ουσιαστικά ένας ικανός αριθμός Αλεβήδων (έχει μάλλον… μικρά διείσδυση η ΜΙΤ και ο Χακάν μας σ’ αυτούς, στις… μέρες μας / μιλάμε” για 20 εκ-ρια “κόσμο) που είναι οπαδοί και υποστηρικτές των Κούρδων! (Ένα ποσοστό, κατά την εκτίμησή μας, 4% – 5% φιλο-Κούρδων! Θυμίζω σε όσους μελετούσαν και έχουν κρίση, πως τα Γεράκια του Κουρδιστάν δραστηριοποιούντο και δραστηριοποιούνται κυρίως στον Νομό Σμύρνης)!.. Έτσι, είχαμε μια διαφορά 10 μονάδων, που δεν νομίζω να την ανέμεναν (εννοώ τόσο μεγάλη), ούτε ακόμα και οι του CHP!..

Προσέξτε τώρα!

Αν ο ΡΤΕ “έπαιρνε” την Σμύρνη, το οιονεί πολιτικό “Κάστρο” των Κεμαλιστών, τότε θα μπορούσε να αποκληθεί ο σύγχρονος 2ος “Μεχμέτ ο Β’ “, ο 2ος “Πορθητής”, δίχως άλλο, και όχι απλώς ένας… Κεμάλ των… Τ/Ισλαμιστών, όπως έχει κατορθώσει να “περάσει” ότι είναι, στις συνειδήσεις και στις ψυχές της συντριπτικά μεγάλης μάζας των οπαδών του ΑΚΡ!..

– Απαντώ τώρα στο γιατί ο ΡΤΕ δεν θα πρέπει να αφήσει το “YSK” (= Ανωτάτη Επιτροπή Εκλογών), να κάνει δεκτή την ένσταση του ΑΚΡ και του Β. Γιλντιρίμ, για την Πόλη! Ξέρετε λοιπόν γιατί;

Διότι φίλοι μου (είναι απλό) μπορεί μέσα από την ήττα που λένε όλα τα ελληνικά και ξένα… αναλυτο-λαμόγια να βγει και να πει ο Τ/Πρόεδρος, γεννώντας μια μεγάλη του ακόμα νίκη:

“Ε! Εσείς Ευρωπαίοι που με λέτε Δικτάτορα και όλα αυτά! Έχασα τους 3 μεγαλύτερους Νομούς της Χώρας! Γιατί τώρα δεν έκανα νοθεία, όπως με κατηγορούσατε σε προηγούμενες εκλογές, κλπ”;

– Τέλος πάντων δεν είμαι και σύμβουλός του, ώστε να σας πως ακριβώς το τί μπορεί να πει τώρα ο ΡΤΕ, το τί πολιτική σπέκουλα μπορεί να κάνει, σχετικά με τις κατηγορίες, που συνεχίζει να δέχεται από τη “Διεθνή Κοινότητα”, για το ότι είναι Δικτάτορας! Καταλάβατε εσείς πάντως!.. (Ασφαλώς ο ΡΤΕ και κατέστη Δικτάτορας, προϊόντος του χρόνου, αλλά δεν είναι της παρούσης)!.. ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΗΤΤΑ!.. Αυτά μόνον με τον ΡΤΕ… γίνονται!.. Προφανώς… Kısmet!..

Άρα η Οικονομία “δεν παίζει” εκλογικά, ούτε στο εσωτερικό της Τουρκίας (ούτε για το εξωτερικό επίσης, όπως πολλάκις το έχουμε αναλύσει)! Άντε με τον Νόμο της… “Μη Απολυτότητος που λέγαμε, η Οικονομία να επηρέασε τον… εγκέφαλο της τ/”ιντελιγκέντσια” και μόνον! Και για να μην το κουράζω, να σας θυμίσω τί είχε πει ο τέως Α/ΓΕΕΔ, Χ. ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ, αμέσως μετά τους σεισμούς του 1999, τότε που η Τουρκία μέτραγε βεβαίως νεκρούς, αλλά κυρίως ΠΕΙΝΑΓΕ!

Ο Τουρκικός Λαός Είναι Λαός Σκληραγωγημένος Και Πρωτίστως Βάζει Πάνω Απ’ Όλα Την Πατρίδα Του“!..

– Τέλος, να θυμίσω πως:

  • ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ) ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΤΟΥΣ! (Θυμίζω πως “Ραγιά” είναι το μανάρι, το μικρό του αρνιού / “Ραγιάδες” μας λέγανε οι Οθωμανοί, έτσι; / Εμείς λοιπόν τα… αρνιά και οι Σουλτάνοι οι… Ποιμένες, οι Βοσκοί /  Καταλάβατε)!..
  • Γι’ αυτό και στο Ισλάμ, καμμία πολιτική αλλαγή ΔΕΝ προήλθε ποτέ(!) από την βάση, όπως έγινε και γίνεται στην Δύση, κλπ, αλλά πάντα γινόταν και γίνεται (όποτε γίνεται τέλος πάντων, όπως τελευταία στην Σ. Αραβία) από την Κεφαλή, από την εκάστοτε πολιτική εξουσία, του κάθε Ισλαμικού / Μουσουλμανικού Κράτους! Και πως:
  • Ο επικρατών πολιτικός φανατισμός στην Τουρκία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και… διαποτίζει ένα επίσης τεράστιο ποσοστό του λαού, της τάξεως τουλάχιστον του 90%, ένας φανατισμός που “σβήνει” τον… εγκέφαλο και απενεργοποιεί την σκέψη και την δύναμή της, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να λειτουργούν με τα ένστικτα, που ανάλογα με τις όποιες περιστάσεις και συγκυρίες εκδηλώνονται στο κάθε φορά τ/πολιτικό Πεδίο!.. Πρόκειται για μια άκρως περίεργη σχέση πολιτικού φανατισμού, τουρκικής υπερηφανείας, αλλά και πολιτικής α-παιδείας, που κάποια στιγμή θα επιχειρήσουμε να την αναλύσουμε και αυτήν!..
  • Ο Τούρκος, επομένως φίλοι μου, μπορεί πχ να μην έχει να φάει, αλλά το Κόμμα του θα το ψηφίσει και δεν θα το αλλάξει ποτέ ή -άντε- σπάνια! Μια ιστορική ματιά στις τ/εκλογές μετά τον Β’ Π.Π. το αποδεικνύει!
  • Επίσης! Ο Τούρκος μπορεί να μην έχει να φάει, αλλά για την Πατρίδα του και τον Αλλάχ του θα πολεμήσει και μάλιστα με πάθος!
  • Αυτό είναι αγαπητοί το διαχρονικό “DNA” του λαού αυτού! Μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΙΣ πχ “Διεθνιστής” ΣΟΡΟΣ και κανένας Τούρκο – Τσίπρας – ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ – , κανένα ΚΚΤ, όπως σε εμάς το προδοτικό ΚΚΕ (και πάλι “λέμε τώρα”, αφού δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ και δεν υπάρχει στην Τουρκία Κομμουνιστικό Κόμμα) όχι μόνον δεν μπόρεσε να υπονομεύσει τον Τορκο-Ισλαμισμό των πολιτών της χώρας, (το αναφερθέν “DNA” τους), αλλά ούτε καν να το αγγίξουν!.. (Η επικείμενη σχεδιασθείσα εδώ και 100 χρόνια διάλυσή τους είναι άλλο θέμα)!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Α. Καμμία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ δεν, κλπ, κλπ, κλπ!.. Κούρδοι λέγονται, Κούρδοι η αιτία!.. Ο ΡΤΕ μέχρι και τελευταία στιγμή, (αναφέρομαι στις 5 τελευταίες του ομιλίες, παραμονή των εκλογών, στην Πόλη), δεν τους χάϊδεψε τους Κούρδους, αλλά τους μνημόνευσε και πάλι, λόγω του αναπτυχθέντος… “φλερτ” μαζί τους, του “ΛΙΓΟΥ” Κ.Κ., και όντας πραγματικός Πατριώτης, όπως αυτός και όλοι οι σύγχρονοι Τουρκο-Ισλαμιστές αντιλαμβάνονται τον Πατριωτισμό, τους καταχέριασε, για ακόμα μία φορά, καλώντας τους να πάνε, όσοι εξ αυτών το επιθυμούν, στο Β. Ιράκ, όπου εκεί υπάρχει Κουρδιστάν, όπως είπε, ενώ δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει, πως αμέσως μετά τις εκλογές έρχεται η “ΕΠΧ-ΣΗ Α-ΚΩΣ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ”, καθώς και συνέχιση των κοινών Τ-Ιρανικών στρ-κών επχσεων, κατά των Κούρδων στο Καντίλ, στο Αβασίν, κλπ!..

(Αν ο ΡΤΕ κατελάμβανε το Καντίλ, θα ήταν επιτυχία -πιθανώς- και μεγαλύτερης δυναμικής, απ’ το να κέρδιζε προχθές το “ΑΚΡ” την Σμύρνη)!..

  • Ο ΡΤΕ έτσι, ΑΠΕΔΕΙΞΕ(!) ότι βάζει πρώτα απ’ όλα την ΤΟΥΡΚΙΑ και όχι τις όποιες εκλογές, αφού είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, ώστε να πούμε ότι έκανε “λάθος της στιγμής” ή λάθος πάνω στο εκλογικό – ρητορικό πάθος και προκάλεσε -παραμονή της ημέρας των εκλογών- τους Κούρδους, που την επομένη θα ψήφιζαν και αυτοί! Καταλάβατε!..

Β. Αν λοιπόν μετρήσετε παραπάνω τις νίκες και τις ήττες του ΡΤΕ στις εκλογές αυτές, θα διαπιστώσετε πως ο ΡΤΕ επεβλήθη με σκορ… 4-1!.. (Η ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 2023, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ, ΤΟ… ΓΚΟΛ ΘΑ ΗΤΑΝ… ΑΚΥΡΟ)!..

Γ. Ο ΡΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, (ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ), ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ! (Πολλά συγχαρητήρια ΑΞΙΖΟΥΝ στον Α/ΜΙΤ, Κο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, ο οποίος -κατ’ εμάς- φέρει μέγα μερίδιο… ΕΥΘΥΝΗΣ, του σερί των επιτυχιών του Τ.Προέδρου ΡΤΕ)!..

Δ. … Ατύχησαν λοιπόν, κατ’ ελάχιστον, όλοι οι κυκλοφορούντες στα ΜΜΕ (“TV – Ράδιο” – Διαδίκτυο)… Κοι αναλυτάδες που “ακουμπάνε” την Τουρκία, που δεν γνωρίζουν, με αποτέλεσμα και να εκτίθενται ή ακόμα και να γελοιοποιούνται, αλλά και να περνάνε στο λαό μας, στον αντίπαλό μας Τούρκο και στους… φίλους μας στα Βαλκάνια λάθος μηνύματα και κυρίως ότι “οι Έλληνες δεν ξέρουν τί τους γίνεται“!..

ΤΟΝ 21ο ΑΙ., ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ 4ης ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, Ε, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ“!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

  1. Επειδή μας καλεί το… ΚΑΘΗΚΟΝ, μικρο-ανάλυση των σημερινών πολιτικών συσχετισμών στην Τουρκία, με βάση τις διαμορφωθείσες Συμμαχίες, κλπ, θα κάνουμε μιά άλλη φορά!.. Συγγνώμη!..
  2. Οι Τούρκοι, αλλά και οι… Κινέζοι, παρουσίασαν το ηλεκτρομαγνητικό τους όπλο! Οι Τούρκοι βεβαίως θέλησαν να μας απαντήσουν στα όσα είχαμε γράψει περί του δικού μας “Κρυφού Όπλου”, έχοντας γράψει κάποιον μικρό αριθμό σχετικών πληροφοριών!.. Τούρκοι! Δεν πρόκειται γι’ αυτό που παρουσίασε σήμερα (02-04-2019) ο Κος Χίος στο “σάϊτ” του! Αυτό που γράψαμε εμείς -ειλικρινά- είναι κάτι άλλο και… “ΑΠΑΙΧΤΟ”!.. Ξέρω ότι έχετε βαθμολογήσει άκρως ΘΕΤΙΚΑ την αξιοπιστία μας και έτσι είμαι σχεδόν σίγουρος πως με /μας ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!.. (Δεν θυμάμαι τώρα να σας πω, εάν έχουν σχετική πληροφόρηση οι Ισραηλινοί φίλοι μας)!..

ΑΠΟ ΣΑΪΤ Κου ΧΙΟΥ! (02-04-2019)

Υπερόπλο” σχεδιασμένο από Έλληνες μένει στα συρτάρια λόγω συμφερόντων… σκίστε όλοι όσοι κυβερνώντες οτι σκατοδιπλώματα και αν έχετε στην ζωή σας απ αξ και το κρύβεται επειδή σας έχουν πει από το εξωτερικό να μην τυχόν και το χρησιμοποιήσουμε την στιγμή που το έθνος κινδυνεύει !

Δείτε τα στοιχεία κανείς δεν είναι χαζός !

Πέντε Έλληνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα σούπερ-όπλο που

Η χρήση του από τις ελληνικές ΕΔ θα αποτελούσε ανεκτίμητης αξίας “πολλαπλασιαστή ισχύος”! Η παρουσίαση του “όπλου” έχει ενθουσιάσει δύο υπουργούς Άμυνας και τρεις Α/ΓΕΕΘΑ,που έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα “άκρως απόρρητο”. Κι όμως τίποτα δεν προχωρά,γιατί απ ΄ότι φαίνεται η ανακάλυψη των Ελλήνων “χαλάει τη σούπα”,μεγάλων συμφερόντων, κολοσσών της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας!

Το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό άκρως απόρρητο. Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του.

2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS. Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο “παθητικών” ραντάρ .

Ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες αυτού του συστήματος ;

1) Εντοπίζει αεροσκάφη τεχνολογίας stealth, αχριστεύοντας την τεχνολογία κάλυψης ίχνους από τους εχθρικούς στόχους

2) “Βλέπει” χωρίς να εκπέμπει -άρα και χωρίς να εντοπίζεται.

3) Έχει εμβέλεια 400χλμ.!

4) Εντοπίζει αεροσκάφη και ελικόπτερα ακόμη και “υπό καθoλική ηλεκτρονική σίγαση”,δηλαδή χωρίς τα ραντάρ τους να βρίσκονται σε λειτουργία.

5) Εντοπίζει τις απο-προσγειώσεις αεροσκαφών από εχθρικές βάσεις.

6) Επιτηρεί παθητικά στόχους μεγάλης σημασίας και στο έδαφος, όπως βραχονησίδες

7) Κόστος; 25 έως 30 τέτοιοι σταθμοί, από τον Έβρο έως της Κρήτη θα κόστιζαν όσο ΕΝΑΣ σταθμός παρεμφερούς συστήματος, αγορασμένου από το εξωτερικό!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως επί του παρόντος παρόμοιο σύστημα δεν υπάρχει παγκοσμίως.

Υπερβολές θα πείτε όλα αυτά. Όμως η αξιολόγηση της ανακάλυψης των πέντε επιστημόνων από τη στρατιωτική ηγεσία άλλα δείχνει. Και δεν μιλάμε για μία μόνο αξιολόγηση. 15 ταξίδια στην Αθήνα έκαναν οι επιστήμονες και σ΄ όλα ελάμβαναν διθυραμβικά σχόλια για την ανακάλυψή τους!

πηγή:paratolmosblog.blogspot.com/

  • Σήμερα δεν υπάρχει… ξελαμπικάζ!.. 

-/-