ΤΟΥΡΚΙΑ – ΑΠΡ. 2016! Πώς Εύκολα Φαίνεται από “Συλλογή Πληρ-ριών” το Τέλος του “ΔΑΒΙΔ”

tsipras-davoutoglou-gipedo

Φίλοι μου!

– Διαβάστε παρακάτω ένα απλό και ημιτελές φύλλο συλλογής κάποιων πληροφοριών, που αφορούν την Τουρκία και θα αντιληφθείτε ότι ο Νταβούτογλου ήταν στην… “πόρτα εξόδου” από την Κυβέρνηση κα το “ΑΚΡ”! Έτσι, για να δείτε κάποιοι ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο, αρκεί να εστιάζεσαι στον κάθε φορά στόχο, μετά ΠΑΘΟΥΣ και ΠΕΙΣΜΑΤΟΣ!

– Δεν θα κάνουμε ανάλυση του παρακάτω “Φύλλου”, ούτε και του ενδιαφέροντος σημείου, περί τέλους του προσφιλούς μας…  “Δαβίδ”! Δεν θα αναρωτηθούμε εδώ πχ αν είναι απόφαση του Νταβούτογλου η αποχώρησή του, λόγω των όσων δεινών περιμένουν την χώρα του, αν τον ενημέρωσαν οι ομογενείς του Εβραίοι, από το… εχθρικό της Τουρκίας Ισραήλ, αν οι σχέσεις του με τον ΡΤΕ είχαν φτάσει στο “μη παρέκει”, κλπ. Θα αφήσουμε να “κυλίσει” λίγο το πράγμα και θα τα ξαναπούμε!

– Μελετήστε το παρακάτω “φύλλο” και εστιαστείτε, λόγω της σημερινής πληροφορίας για “αποχώρηση” του “Δαβίδ”, στην “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” και στην “Εσωτερική Πολιτική Κατάσταση”! 

– “Πάμε” λοιπόν!

                                                                                       ΤΟΥΡΚΙΑ

                                                                      (10 Απρ. 2016 – 10 Μαϊ 2016)

  1. ΤΕΔ

     α.  Γενική Κατάσταση

     β.  Κουρδικό

          – Στις 20-04-2016 το Τ/ΓΕΕΔ ανακοίνωσε πως από τον Ιούλιο του 2015:

            – Σκοτώθηκαν 3953 μέλη του «ΡΚΚ», εντός και εκτός Τουρκίας.

            – Τραυματίες «ΡΚΚ»: 1879 άτομα.

            – Συλλήψεις και Παραδόσεις: 5832 άτομα.

            – Απώλειες συνολικά τ/ «Δυνάμεων Ασφαλείας» («Δ.Α.»)*: Νεκροί (Συνολικά «Δ.Α.» + Αστυνομία + Πολιτοφύλακες): 393 άτομα (20 Αξκοί, 55 Υπξκοί, 123 «Ειδικοί» ΕΠΟΠ, 34 στρ., 8 πολιτοφύλακες και 153 Αστυνομικοί). Εκτός Τουρκίας 1844 νεκροί.

* Στις «Δυνάμεις Ασφαλείας» δεν συμπεριλαμβάνονται η Αστυνομία και η Πολιτοφυλακή.

             – Τραυματίες  (Συνολικά):  «Δυνάμεις Ασφαλείας»:  1271 άτομα, Αστυνομία: 755 άτομα, Πολιτοφυλακή: 24 άτομα. Γενικό Σύνολο: 2050 άτομα. Εκτός Τουρκίας 500 τραυματίες.

             – Από τις 15-12-2015 ελέγχθηκαν 35.421 οικίες στη ΝΑ Τουρκία, καταστράφηκαν 211 φράγματα και 733 χαντάκια (τα «γέμισαν»), καθώς και 4489 εκρηκτικά «φτιαγμένα στο χέρι».

          – Το Τ/ΓΕΕΔ δήλωσε πως το «ΡΚΚ» θα αντιμετωπιστεί, όπως στην Ταϋλάνδη αντιμετωπίστηκαν οι «Τίγρεις» Ταμίλ. (Πολιτικά, καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, διαπραγματευόμαστε, παραχωρούμε, πείθουμε).

          –  Στις 23-04-2016 γυναίκα «βομβιστής αυτοκτονίας» εξερράγη έξω από το «Ulu Cami», της Προύσας, (κτισμένο το 1399, κοντά στην «Κλειστή Αγορά» / «Kapalı Çarsı», στην 1η Οθωμανική ασιατική πρωτεύουσα), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 13 ατόμων. Κατά μερικές ε/φ, η γυναίκα, 25 ετών, που λεγόταν Ζοζάν Μπατούρ, («Σουλτάνα Τουντζέρ»), ήταν μέλος του «ISIS» και κατ’ άλλες μέλος του «ΡΚΚ».

          – Το «PKK» πραγματοποίησε «βομβιστική ενέδρα», στο δρόμο Σόμα (περιοχή Μανίσας / Δ. Τουρκία) – Κιρκαγάτς, με αποτέλεσμα τραυματισμό στελεχών που περνούσαν με στρατιωτικό όχημα.

         –   3 Τ. στρ. νεκροί στο Νουσαϊμπίν (25-04-2016).

         –  Επίθεση του «ΡΚΚ» στο Φυλάκιο της Σ-Χ του Ντερίκ Ουτσγιόλ, στο Μαρντίν, (04-05-2016), με 1 Τ. στρ. νεκρό, 1 Τ. στρ. βαριά και 9 τραυματίες, εξ ων 1 πολίτης.

         –  Στο Σουρ / Ντιαγιάρμπακιρ θα γίνουν 2 ζώνες ασφαλείας από τις τ/ «Δυνάμεις Ασφαλείας». Μία εσωτερική με κάμερες (4 θέσεις) και μία εξωτερική με 11 (;) θέσεις.

         –  Οι συγκρούσεις  συνεχίζονται και στο Σιρνάκ. Στις 20-04-2016 2 Τ. στρ. νεκροί και 4 τραυματίες και στις 27-04-2016 3 Τ. στρ. νεκροί.

         –   Έκρηξη σε στρ. κτίριο στο Ντιγιάρμπακιρ / (27-04-2016).

         –  Στις 11-05-2016 θα αποφασιστεί στο Βέλγιο, αν θα δικαστεί εκεί, ως συμμετέχουσα στη δολοφονία του Σαμπαντζί, η Κούρδισα (πιθανό μέλος του «ΡΚΚ»), Φεχριγιέ Ερντάλ.

         –   4η τ/Ταξιαρχία Κομάντος στη ΝΑ Τουρκία (24-04-2016).

         –  Το τ/ΓΕΕΔ ανέφερε (24-04-2016) πως ο αριθμός των τ/ «Δυνάμεων Ασφαλείας», [Στρατός / Σ-Χ + Αστυνομία], στη ΝΑ Τουρκία θα αυξηθεί 2 φορές.

         –  Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ Κάρτερ δήλωσε (28-04-2016) στη Γερουσία πως υπάρχουν σχέσεις μεταξύ του «ΡΚΚ» και του «ΡΥD».

     γ.  Συριακό  /  Αντι – «ISIS» Δραστηριότητες

          – Συνεχείς επιθέσεις με ρουκέτες στην πόλη του Κιλίς, από την περιοχή που κατέχει ο “ISIS”, μεταξύ της Αζέζ και της Τζεραμπλούς. Ξανά 2 ρουκέτες στο κέντρο της πόλης, από «ISIS». Από τις 01-01-2016, και μέχρι τις 28-04-2016, έχουμε στο Κιλίς 18 νεκρούς και 57 τραυματίες. Είχε πάει επίσκεψη και ο Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ. Μετά από κάθε επίθεση με ρουκέτες, το τ/ΠΒ απαντά με βολές «FIRTINA».

          – Το Μάϊο – πιθανώς – στα Τ-Συριακά σύνορα θα εγκατασταθούν αμερικανικοί πύραυλοι «HIMARS» («Σύστημα Πολλαπλών Εκτοξευτών Ρουκετών»).

          –  Ο  ΓΓ/ΝΑΤΟ  Στόλτενμπεργκ δήλωσε  πως  η Τουρκία έχει σημαντικό ρόλο στον πόλεμο κατά του «ISIS» και στη συμμετοχή της στη «SNMG-2». Επισκέφθηκε την Τουρκία (21-22/04/2016) και συναντήθηκε με τους ΡΤΕ, (στο Σαράϋ στο «Μπεστεπέ»), Νταβούτογλου, Τσαβούσογλου και  Γιλμάζ.

          – Θα μεταφερθεί και πάλι στην παλιά θέση του το «σκήνωμα» του Σουϊλεμάν Σαχ. Στις 22-02-2016 είχε μεταφερθεί, με επιχείρηση των ΤΕΔ, στο χωριό Εσμέ, κοντά στα Τ-Σ σύνορα, στην περιοχή της Σανλιούρφα.

     δ.  Ε-Τ

          –  Συνεχείς παραβιάσεις του ΕΕΧ, από την ΤΠΑ και την περίοδο του Πάσχα, παρά το «Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ».

          –   Επεισόδιο με ψαροκάϊκα στις Οινούσες, μικρόνησο, στην οποία… μοιάζει να έχουν επικεντρωθεί οι ΤΕΔ.

     ε.  Εξοπλιστικά

         –    Έως το 2018 τα 100 F-35 στην Τουρκία.

         – Η «ASELSAN» υπέγραψε με το «Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας» συμβόλαιο ύψους 900 εκ. ΤΛ, για την κάλυψη με κάμερες κλπ όλης της Τουρκίας («ΜΟΒΕSΕ»). Η πρωτεύουσα Άγκυρα θα καλυφτεί 100%.

        –    Από το 1980 στο Μπεϊσεχίρ, στη γειτονιά του Ουζουμλού, παράγει από το 1980 κυνηγητικά τυφέκια, όπλα με σιγαστήρες, κλπ και πουλάει σε 99(;) χώρες.

  στ.  Διεθνείς Δραστηριότητες στο Εσωτερικό και στο Εξωτερικό

         – Ο Νταβούτογλου μετέβη στις 28-04-2016, στο Κατάρ (Ντόχα / 1η φορά ως Π-Θ / είχε μεταβεί 15 φορές ως ΥΠΕΞ) και υπέγραψε «διμερή συμφωνία» με τους Καταριανούς για τη δημιουργία «Κοινής Στρατιωτικής Βάσης» εκεί. Η Βάση αυτή ήδη υφίσταται από τον Οκτ. του 2015. Από το Κατάρ υπάρχει προς το παρόν 1 Τάγμα, το «Ταρίκ Μπιν Ζιγιάντ», και από πλευράς Τουρκίας υπάρχουν χερσαία στοιχεία, ενώ προβλέπεται οι Τούρκοι να έχουν εκεί τελικά μια Ταξιαρχία, «ειδική», όπως την ονόμασαν, διακλαδική και δυνάμεως 3000 ατόμων. (Θα υπάρχουν και «Bordo Bereli» / Ήδη έχουν πάει αυτοί).

         – Οι ΤΕΔ (19-04-2016) φέρεται να εκπαιδεύουν / εκπαίδευσαν μαζί με τις Η.Π.Α., Ταταρικό Τάγμα, υπό την ονομασία «Noman Çelebicihan», με Διοικητή τον Λενούρ Ισλιάμωφ (της Οργάνωσης «Majlis»). Φέρεται ότι το Τάγμα αυτό θα «εισβάλλει» στην Κριμαία, το Μάϊο του 2016. Μαζί του φέρεται να εκπαιδεύτηκαν και Αλβανο – Κοσσοβάροι ενός νέου «UÇK», ο οποίος φέρεται ότι θα πολεμήσει για την αυτονομία των Αλβανών της πΓΔΜ. Πιθανώς να εκπαιδεύτηκαν και … «UÇÇ», για κτυπήματα στην… Τσαμουριά!

   

    ζ.  Διάφορα

         – Οι Αμερικανοί απέλυσαν από την αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ, των Αδάνων, ικανό αριθμό Τούρκων εργαζομένων στις εγκαταστάσεις τους.

         – Αθώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση «Εργκενεκόν», από το τ / «Ανώτατο Δικαστήριο». Τελεσίδικη απόφαση μετά από 9 χρόνια. Όλα τα «έριξαν» στον Γκιουλέν και στη «FETÖ». (Μέχρι και το θέμα της δωροδοκίας της Φενερμπαχτσέ το έριξαν στην… «FETÖ»)!.. (Μερικά «μεγάλα» ονόματα είναι οι Μπασμπούγ, Ερουϊγούρ, Τολόν, Ιγσίζ, Ερσόζ, Περιντσέκ, Μπαλμπάϋ, Χαμπεράλ και γενικά όλοι οι 274 κατηγορούμενοι).

        –  Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Τζο Μπάϊντεν είχε πει: «Οι Η.Π.Α. και η Τουρκία είναι σαν το χέρι με το γάντι».

        –  Ολοκληρώθηκε η γέφυρα της Νικομήδειας (Ιζμίτ). Έτσι, ο χρόνος Πόλη – Σμύρνη από 9 ώρες, έπεσε σε 3,5 ώρες. Η γέφυρα εγκαινιάστηκε από τον ΡΤΕ και τον Νταβούτογλου και ονομάστηκε «Osman Gazi» / (23-04-2016).

        –  Δήλωση του τέως Γερμανού ΠτΔ Wulff: «Αν ο στρατός μας δεν είχε τόσους τουρκικής καταγωγής Στρ., δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματικός» / (22-04-2016).

    η.  Επισκέψεις Τ/Ηγεσίας και Ξένων Κρατών

         – Ο Α/ΓΕΕΔ Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ επισκέφθηκε πρόσφατα το Κιλίς.

         – ——————— // ———————- επισκέφθηκε (29-04-2016), στη Σμύρνη, τη Διοίκηση της 2ης «Κύριας Βάσης Α/Φ», όπου εκπαιδεύονται νεαρά στελέχη για πιλότοι και πέταξε με εκπαιδευτικό α/φ.

         – ———————- // ———————–  επισκέφθηκε και τ/πολεμικά πλοία.

 

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ

     α.  Εσωτερική Κατάσταση

          – Άρχισε (28-04-2016) στην «ΤΒΜΜ», (σε επίπεδο επιτροπής), η συζήτηση για την άρση της ασυλίας των Κούρδων βουλευτών του «HDP», με «κλωτσομπουνίδια», μεταξύ των βουλευτών του κόμματος αυτού και του «ΑΚΡ»! (Στην επιτροπή συμμετέχουν και βουλευτές του «CHP»).

         –   «Πλακώθηκαν» και στη συζήτηση για την αλλαγή Συντάγματος, μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, όταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής για το νέο Σύνταγμα, Ισμαήλ Καχραμάν, αναφέρθηκε στο ότι θα πρέπει να βγει ο «Λαϊκισμός» (η έννοια του «Λαϊκού Κράτους» / από τα 4 πρώτα «θεμελιώδη» άρθρα), καθώς και ότι θα πρέπει να περάσει και ο… Θεός / “Allah”. («ΜΗΡ» και «CHP», κατά «AKP»). Κατηγορίες, κυρίως από το «Vatan Partisi», (πρώην «Εργατικό Κόμμα»), του Ντογού Περιντσέκ, ότι ο Καχραμάν όντας Ισλαμιστής, ήταν μέλος της… «Gladyo», με «ιστορικό» από το 1968, κατά των Κομμουνιστών, Κεμαλιστών και των Τούρκων «Εθνικιστών» («ΜΗΡ») / «Γκρίζοι Λύκοι».

        –   15-05-2016, το Συνέδριο του «MHP». Η Μεράλ Ακσενέρ, η κυριότερη υποψήφια αντίπαλος, (3 είναι οι διεκδικητές της Προεδρίας του Κόμματος) του… 2ου, μετά από τον Αλπαρσλάν Τουρκές, «Μπασμπούγ», του Κόμματος, του Ντεβλέτ Μπαχτσελί. «Έχουν βγει μαχαίρια» στο Κόμμα και ο Μπαχτσελί κατηγορεί τους υποψηφίους Προέδρους και αντιπάλους του, ως… «προϊόντα» του Γκιουλέν και της… «FETÖ»! (Του «Παραλλήλου Κράτους»)… Θυμίζω ότι ο γιος του Τουρκές έχει ενταχθεί στο «ΑΚΡ»!

         – Ο πρώην Πρόεδρος του «CHP» Ντενίζ Μπαϊκάλ στοχοποίησε τον νυν Πρόεδρο του Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ως εκείνο το άτομο που είναι πίσω από την υπόθεση με τις κασέτες, (τις είχε «βγάλει» ο ΡΤΕ / ΜΙΤ), στις οποίες εμφανίζεται σε ερωτικές κλπ περιπτύξεις ο Μπαϊκάλ, με την Γραμματέα του, κλπ. Οι κασέτες ήταν η βασική αιτία παραίτησης του Μπαϊκάλ από την Προεδρία του Κόμματος. Προσφάτως ο Μπαϊκάλ φέρεται να ανέπτυξε αγαστές σχέσεις με τον ΡΤΕ!

         –  Η 1η Μαΐου / «Εργατική Πρωτομαγιά» γιορτάστηκε στο Μπακίρκιοϊ και όχι στο Ταξίμ.

         – Ο Ερκάν Γιλντιρίμ, γιός του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών,  Μπιναλί Γιλντιρίμ, και «αγαπημένου» πολιτικού στελέχους του ΡΤΕ στο «ΑΚΡ» και στην Κυβέρνηση, (ο ΡΤΕ τον ήθελε για Π-Θ, αντί του Νταβούτογλου), βιντεοσκοπήθηκε, ενώ έπαιζε χαρτιά σε Λέσχη, στη Σιγκαπούρη. (Πρέπει να τον «τράβηξε» η «MOSSAD» / Για 1η φορά ο Π-Θ της Σιγκαπούρης πήγε Ισραήλ / Υπόγειες σχέσεις Νταβούτογλου / πιθανής Εβραϊκής καταγωγής – Ισραήλ / Υπόγειες σχέσεις ΜΙΤ – MOSSAD).

Υπάρχει «κόντρα» μεταξύ ΡΤΕ και Νταβούτογλου για το Κουρδικό και την αντιμετώπιση του «ΡΚΚ». Ο ΡΤΕ θέλει πλέον την αντιμετώπισή του με τα όπλα, ενώ ο Τ/Π-Θ τις εκ νέου συνομιλίες με τους Κούρδους, όπως ακριβώς και οι Αμερικανοί.

Φέρεται τέλος ότι υφίστανται 2 μεγάλες (αντίπαλες «εν πολλοίς») «Ομάδες» μέσα στο «ΑΚΡ», αυτή του Π-Θ (στην οποία πιθανώς να είναι και οι «φίλοι» του πρώην ΠτΔ Γκιούλ) και αυτή του ΡΤΕ, η οποία είναι και η κυρίαρχη.

     β.  Εξωτερική Κατάσταση

          –  Στις 07-05-2016 θα «ανοίξουν» Πρεσβεία στην Άγκυρα, τα «Η.Α.Ε.».

          –  Σύμβουλος του ΡΤΕ, Ιμπραήμ Καλίν: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία με το Ισραήλ» (90%) / Το ίδιο δήλωσαν και οι Ισραηλινοί [Ο Σιεκανόβερ (;)] / (25-04-2016)

          –  ΡΤΕ: Η ΕΕ χρειάζεται την Τουρκία περισσότερο απ’ ότι η Τουρκία την ΕΕ / (21-04-2016).

 

  1. ΜΙΤ – Υπηρεσίες Ασφαλείας και Πληροφοριών Αστυνομίας και ΛΣ

     α.  Εσωτερική Ασφάλεια

          – Από το 2007 συνεστήθη (παράνομα) στη «Διεύθυνση Πληροφοριών», της κρατικής Ασφάλειας, το Τμήμα «C-5», με στόχο την παρακολούθηση των ενεργειών της «Κοινότητος» Γκιουλέν.

     β.  Διάφορα

          – Αλλάζουν οι βαθμοί στην Αστυνομία. Εισέρχεται ο βαθμός του «Επιθεωρητή» και οι διαβαθμίσεις του. Στην Ασφάλεια υπάρχουν 23.918 αστυνομικοί και συνολικά στην Αστυνομία υφίσταται προσωπικό 260.678 ατόμων.

 

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

     – Ο Τ/Πρόεδρος του «Ιδρύματος  Κεφαλαιαγοράς», Βαχντεντίν Ερτάζ απευθυνόμενος στα Τ/ΜΜΕ, τους κάλεσε «να αλλάξουν μυαλά» και να πάψουν, κάθε φορά που εισρέουν κεφάλαια στο Χρηματιστήριο, να ψάχνουν από πού ήλθαν αυτά (από το Λονδίνο, από τη Μαλαισία, από τον Αραβικό Κόλπο, κλπ) και αν πρόκειται για «μαύρο χρήμα».

     – 114, 6 δις $ Η.Π.Α. ήταν, τον Μάρτιο του 2016, τα συναλλαγματικά αποθέματα στην τ/ «Κεντρική Τράπεζα».

     –  Στο 7,5% προβλέπεται ο πληθωρισμός για την Τουρκία, με το τέλος του 2016.

     –  Μειώθηκε κατά 14,5% η εισαγωγή φυσικού αερίου στην Τουρκία, το Φεβ. Του 2016, σε σχέση με το Φεβ. του 2015.

     –  Εκτός  των Σύρων, σύμφωνα με την ΕΕ, δικαίωμα εργασίας στην Τουρκία θα πρέπει να έχουν και όλοι οι λοιποί μετανάστες, (Αφγανοί, Πακιστανοί, κλπ), προκειμένου να αρθεί η βίζα των Τούρκων πολιτών για την Ευρώπη. Η άδεια αυτή δεν θα εξασφαλίζει στους «μετανάστες» δικαίωμα παραμονής στην χώρα.

     –  Ο Αμερικανός δικαστής του Ιρανού Ρεζά Ζαρράμπ, Ρίτσαρντ Μπέρναν, αλλά και προηγουμένως ο Αμερικανός ανακριτής του, Μπχαράρα, φέρονται πως ήσαν / είναι «φίλα προσκείμενοι» του Γκιουλέν!

     –   Ο Τ/Κ Ασίλ Ναντίρ, 74 ετών, («βίος και πολιτεία»), γύρισε στην Τουρκία, από την Αγγλία, όπου θα εκτίσει το τελευταίο έτος της ποινής του, σχετικά με την υπόθεση της κατάχρησης 34 εκ. στερλινών. Δικάστηκε το 2012 στο Λονδίνο (22-04-2016).

 

  1. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

     – Ο ΡΤΕ στο Μπακού (24-04-2016) για την 7η «Σύνοδο Κορυφής», για τη «Συμμαχία των Πολιτισμών».

     – Ο ΡΤΕ δήλωσε, σε εκδήλωση στην  Πόλη  των  «Ιμάμ Χατιπ-λέρ» («Ιεροδιδασκαλεία»), πως λυπάται που υπάρχει «Οργάνωση για την Ισλαμική Συνεργασία» και «Αραβική Ένωση», υπονοώντας πως θα ήθελε να ήσαν ενωμένοι όλοι οι Μουσουλμάνοι. Δήλωσε επίσης πως ελπίδα για το Ισλάμ είναι η Τουρκία.

     6. ΔΙΑΦΟΡΑ

     – Στις 14-05-2016, θα παντρευτούν η κόρη του ΡΤΕ, Σουμεγιέ, και ο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, γιός της οικογένειας που ασχολείται με τα «ΜΕΑ» / «ΙΗΑ».

  1. ΚΥΠΡΙΑΚΟ

     – Η Βικτόρια Νούλαντ στη Λευκωσία (19-04-2016), για συνομιλίες με Ε/Κ και Τ/Κ.

                                                                                                   –   /   –

ναβιτ

                                                                                            “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                      – / –