Τουρκικά Παζάρια και Ελληνική… Αδυναμία!..

Φίλοι μου!

1. Μετά από τα 2 πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή των Ιμίων, οι ΕΕΔ δεν έλαβαν τα ενδεικνυόμενα απαραίτητα μέτρα στον N. Έβρου (τουλάχιστον εκεί, λόγω των χερσαίων συνόρων μας με τους Τούρκους) και περιορίζομαι αυστηρά στην μη ενημέρωση του προσωπικού περί της τ/στρ-κής συμπεριφοράς και στάσεως το τελευταίο διάστημα απέναντι στην χώρα μας και επομένως ο… “κόσμος” εγκεφαλικά δεν είχε… σημάνει… “alert”, ώστε αν πρόσεχε μία φορά, εφεξής να πρόσεχε πχ 100, κλπ, κλπ, κλπ! Αυτό συνέβη τώρα, αλλά τώρα 2 στρ-κοί μας συνελήφθησαν απ’ τους Τούρκους και κρατούνται στις Φυλακές τύπου “F”(!) της Αδριανουπόλεως. Βεβαίως, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

2. Λυπάμαι να πω σήμερα ότι οι 2 στρ-κοί μας θα κρατηθούν μέχρι και την έναρξη της εκτιμώμενης ως [αρχής (προέρτιο) ενός νέου Παγκοσμίου Πολέμου] επικείμενης ΕΤ σύγκρουσης, εκεί κάπου το φετεινό Καλοκαίρι (είθε όχι / διαβάστε μας “εδώ και πίσω”), όπως είναι ο “δυτικός” (ας τον πω έτσι) σχεδιασμός (ας ερωτηθούν σχετικά οι Βρετανοί πρωτίστως και ακολούθως οι Η.Π.Α.) και μέχρι τότε τα 2 αυτά άτυχα νεαρά παιδιά μας, θα… απασχολούν συνεχώς τα… ανεκπαίδευτα σε τέτοια θέματα και “εν πολλοίς”… αυτόνομα, ξένα, αλλά και πολλές φορές… απαιτητικά, αν όχι και εχθρικά, προς το Κράτος μας, ελληνικά ΜΜΕ!

3. Πώς “παίζει μπάλα” η Τουρκία γενικώς, σε θέματα εξωτερικής πολιτικής (συμπεριφορά και στάση), όπου εκτιμά ότι την “παίρνει”, όπου εκτιμά δηλ. ότι “έχει το πάνω χέρι”(!), όταν τα παζάρια γίνονται χωρίς την διαμεσολάβηση “τρίτης δυνάμεως”, Οργανισμού, κλπ! (Συνήθως της “επικυρίαρχης” ή άλλης δυνάμεως, γενικώς αποδεκτής ως “μεγάλης δυνάμεως“).

Η Τουρκία λοιπόν:

     α. Αρχικώς κάνει παζάρια με τον στόχο! / ΠΑΖΑΡΙΑ (ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ / – ΣΕΙΣ)

  • “Βγάζει” τα… χαρτιά της απ’ το… Αρχείο της ή απ’ τους Φακέλους… “Υπόψη” – “Προς Ενέργεια”, κλπ, αναλόγως, κάθε φορά, του χρόνου που προκύπτει ένα θέμα ή προκύπτουν θέματα, που είτε την αφορούν, είτε την απασχολούν, είτε την ενδιαφέρουν και αμέσως… βλέπει και βάζει σε… κύκλο / “κυκλώνει” το ποιός είναι ο “maximum” πολιτικός ή άλλος στόχος της, τί αυτός ακριβώς και(!) περιλαμβάνει, αλλά και(!) ποιών άλλων υποδεέστερων στόχων αυτός… υπερείχε και επομένως εκτιμήθηκε ότι θα έπρεπε να ιεραρχηθεί ως 1ος!
  • Ζητάει αμέσως, (όταν καθήσει στη συνέχεια με τον “στόχο – συνομιλητή” της σε τραπέζι διαπραγματεύσεων, μετά από δική της έντεχνη πίεση* των πραγμάτων προς αυτόν και μετά από σχετικό αίτημα του “στόχου – συνομιλητή”, όταν αυτός πλέον δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς), το maximum” των απαιτήσεών της, ακόμα και κάποιων -τυχόν- εμφαινομένων ως… ασχέτων με το θέμα ή και εκτιμωμένων, απ’ τον συνομιλητή της, ως και… παραλόγων ακόμα!.. [* Η πίεση που εφαρμόζεται απ’ την Τουρκία είναι συνήθως μία άκρως πονηρή και δόλια πολιτική στάση προς τον στόχο της, μια πίεση που πολλές φορές, (όχι πάντα βεβαίως), εφαρμόζεται και(!) με άσκηση, απ’ την πλευρά της, παρελκυστικής πολιτικής“]!..
  • Έτσι ακολουθώντας ουσιαστικά(!) την αρχή διεκδικώ το όλον, για να πάρω το μείζον, καταφέρνει, όντας παράλληλα και πολύ φιδωλή σε υποσχέσεις, προς τον “στόχο – συνομιλητή” της, να “πάρει / να κερδίσει”, στα παζάρια, αυτό ή αυτά που θέλει, έχοντας “δώσει” συνήθως το minimum των απαιτήσεων του “στόχου – συνομιλητή” της, σ’ αυτόν!..
  • Αν όμως, και παρ’ ελπίδα γι’ αυτήν, ο “στόχος – συνομιλητής” της “το παίξει”… άντρας ή φανεί αρνητικός, για τους δικούς του λόγους, τότε… πάμε” στην υποπαράγραφο “β.
  • Σημειώστε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των όποιων διαπραγματεύσεων, η Τουρκία ασκεί παράλληλα και συνεχώς “Ψυχολογικές Επχσεις, δια των Οργάνων της (βλέπε ΜΜΕ, ΤΕΔ, ΜΙΤ, ΥΠΕΞ, κλπ), προς τον λαό και τις ΕΔ του “στόχου – συνομιλητή” σας!..

     β. Εφαρμογή του “Νόμου του Ισχυροτέρου!

  • Αυτός εφαρμόζεται απ’ την Τουρκία, συνήθως μετά από λίγο καιρό και όχι αμέσως, (εννοώ, όχι με την λήξη των όποιων συζητήσεων, κλπ), προς τον μέχρι πριν από λίγο “στόχο – συνομιλητή” της, αφού θα πρέπει να διατρέξει η… φοβία και το… σύγκρυο την Κ-Β και το λαό του αντιπάλου της, (που ίσως να το… σκεφτεί καλύτερα και να ενδώσει σ’ αυτήν, ακόμα και στο… “παρά πέντε”), ώστε να υπάρξει ευκολότερη… πτώση του, αλλά και ευκολότερη δική της νίκη, σε ό,τι αποφασίσει αυτή να κάνει! (Πχ Στρ-κή ενέργεια, της μορφής “θερμού ή μη επεισοδίου”, όπως τα ε/ΜΜΕ αρέσκονται αδοκίμως να τις αποκαλούν, κλιμάκωση υπαρχούσης καταστάσεως, πχ υφισταμένης εντάσεως, μέχρι και Πόλεμο)!
  • Σημειώνω ότι οι τ/Κ-Β, όπως και οι ΤΕΔ, πιστεύουν… παραδοσιακά, και ΟΡΘΩΣ(!), ότι η 1η νίκη είναι η Ψυχολογική Επιβολή” επί του όποιου αντιπάλου τους (με τελικό στόχο, μέχρι και την έναρξη των όποιων εκ μέρους της ενεργειών στο Πεδίο πλέον, την ρίζωση στην ψυχή του όποιου στόχου τους του μηνύματος θα χάσετε) και γι’ αυτό οι πάσης φύσεως Επχσεις Επιρροής τους, (πρόκειται για τ/πολιτικο-στρατιωτικό σχεδιαστικό συνδυασμό), παρουσιάζουν σταδιακή… άνοδο και ανάλογη αύξηση, όσο εγγίζει η Ώρα “Η, το “πότε” δηλαδή αυτές θα ενεργήσουν, κάτι που οι ίδιες θα έχουν -κάθε φορά- εκτιμήσει, αξιολογώντας την κατάσταση, μέχρι και την τελευταία στιγμή!
  •  Μετά από τον παραπάνω μικρό χρόνο εφαρμογής του τελευταίου ΨΠ προς τον στόχο τους, χρόνος μέσα στον οποίον μπορεί να ασκήσουν και κάποιον τελευταίο εκβιασμό ή κάποιους τελεταίους εκβιασμούς, αναλαμβάνουν έργο…  οι ΤΕΔ! Καταλάβατε! Όμως! Υπάρχει ένα τεράστιο (και χιλιοειπωμένο εδώ σ’ εμάς) ΌΜΩΣ! Διαβάστε το παρακάτω:
  • Όμως, για να επέμβουν οι ΤΕΔ θα πρέπει να έχουν πάρει προηγουμένως και αυτές και κυρίως η τ/Κ-Β το Ο.Κ. (λέγε με “πλάτες”) του “Επικυρίαρχου” (συνήθως λέγε με Η.Π.Α. και… “Διεθνές Κεφάλαιο” / πχ Κύπρος 1974) ή άλλης δυνάμεως, του αυτού επιπέδου, … αντίρροπης ή όχι (όπως πχ τώρα της Ρωσίας, στη Συρία / Αφρίν, της Αγγλίας, κλπ και πάντα ανάλογα με τα γεωπολιτικά δεδομένα της περιόδου), ώστε η νίκη τους να ΜΗΝ(!) διακυβευτεί, να είναι σίγουρη, να είναι βεβαία, αφού όντας Στρατοκράτος (αυτό δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει ποτέ στην Τουρκία), αν θα ηττηθούν, θα διαλυθούν, αν θα ηττηθούν οι ΤΕΔ, η χώρα τους θα διαλυθεί!..
  • [Στην παρούσα συγκυρία, εκτιμούμε πως η Τουρκία, πλην της Ρωσίας, έχει και την δήθεν -“κάτω απ’ το τραπέζι”- σύμφωνη σιωπηλή (προσέξτε: “Μη αληθινή” όμως) υπ-ξη της Αγγλίας! Η Αγγλία τηρεί την στάση αυτή, για να λειτουργεί η Τουρκία ως… ρουφιάνος της, αφού η Ρωσία είναι ο μεγάλος αντίπαλός της και θα πρέπει να… μαθαίνει ή να στέλνει… πληροφορίες ή μηνύματα σ’ αυτήν, μέσω των Μογγόλων, ενώ λέμε “Μη αληθινή υποστήριξη”, κλπ, διότι η Αγγλία είναι και σήμερα (ιστορικά πάντα ήταν) ο διεθνής ισχυρός εκτελεστικός βραχίονας” του Ισραήλ, αλλά και εκείνη που κυρίως “ωφελείται” απ’ τις μυστικές πρόνοιες της “Συνθήκης της Λωζάνης”, του Ιουλίου, του 1923, η οποία είχε χρονικό ορίζοντα 100 ετών, (τουλάχιστον σίγουρα για το κράτος που ονομάστηκε τότε Τουρκική Δημοκρατία), όπως πάρα πολλές φορές το έχουμε αναφέρει και γράψει, εξηγήσει, αναλύσει και συνδυάσει – συσχετίσει με το υφιστάμενο και σε εξέλιξη υλοποιήσεως ευρισκόμενο, Σχέδιο της Δημιουργίας του Μεγάλου Ισραήλ, εδώ στο φτωχό “σάϊτ” μας]!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Αν ο “στόχος – συνομιλητής” της Τουρκίας ενδώσει στα όσα αυτή διεκδικεί απ’ αυτόν, μέσω συνομιλιών, διαπραγματεύσεων, κλπ, τότε ακολούθως η Τουρκία εμφανίζεται προς αυτόν ως λίαν… φιλόστοργος Μήτηρ“* και ο “στόχος – συνομιλητής”, για να σας το γράψω όσο πιο… σύγχρονα μπορώ, … Φινλανδοποιείται απ’ αυτήν!
  •  * Ως τέτοια, δυνατόν να παρουσιαστεί (και συνήθως παρουσιάζεται) και προ των όποιων συζητήσεών της με τον κάθε φορά “στόχο – συνομιλητή” της, ώστε να τον… θέλξει, πείσει, ελκύσει και τελικώς… κατασπαράξει, όπως εκείνο το φίδι της Βίβλου, που αρχικά σφύριζε γλυκά στην… Εύα, ώστε να την παρασύρει, ακολούθως της μίλαγε σαγηνευτικά, μειλήχια και κατ’ ουσίαν… δόλια, ώστε αυτή να παρακούσει τις εντολές του Θεού, κλπ, κλπ, κλπ και τελικώς τα κατάφερε! Καταλάβατε!.. Στο πλαίσιο αυτό, της… Εύας… , να μην ξεχνάτε επίσης ότι, η Τουρκία πολλές φορές, πριν από τις όποιες διαπραγματεύσεις της, προσεγγίζει κατά μόνας”, κάποιους εκ των συνομιλητών της, που έχει εκτιμήσει, απ’ την παρακολούθησή τους κυρίως απ’ την ΜΙΤ, ως… “προσβάσιμους” και προσπαθεί με διαφόρους τρόπους να τους επηρεάσει!.. (Το χρήμα είναι το “Α και το Ω”, των διπλωματικών… κινητηρίων μοχλών της)!
  • Τελος, παρακαλείσθε άπαντες οι αναγνώστες μας, να θυμάστε πάντα τη γνωστή ρήση, που έρχεται απ’ τις… χρυσές μας (sic) ημέρες, αυτές της σκλαβιάς μας στους προγόνους των Τούρκων Οθωμανούς, … χρυσές λοιπόν, όπως τις θεωρούν ότι ήταν και μας δείχνουν ότι της… νοσταλγούν οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ και “τύποις” Έλληνες σημερινοί Νεο-Κομμουνιστές ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δοτοί Κυβερνήτες μας, μαζί με τα πολιτικά τους συμπληρώματα, τα πολιτικά σιχαμένα, δήθεν πατριωτικά και στην πραγματικότητα απολιτίκ” πλουσιόφιδα των δήθεν… ΑΝΕΛ (Η υπόψη Κ-Β πρόκειται για το… “Ψευτο-Ρωμαίϊκο”, γνωστή φράση του Αγίου Κοσμά, του Αιτωλού):
  • Τούρκο είδες; Άσπρα θέλει! Και άλλον είδες; Κι άλλα θέλει!
  • Αν τη ρήση αυτή φίλοι… διαπραγματευτές, και οι… άλλοι / άλλες, την συνδυάσετε, την κάνετε mix ας πούμε, σ’ ένα φανταστικό πολιτικό… “μάστερ σεφ”, με τον Μακιαβελισμό και κυρίως με την ρήση – “επικεφαλίδα” του, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά και με την Φαναριωτική πολιτική πρακτική, οι εκπρόσωποι των οποίων (γένους ελληνικού άπαντες) διοίκησαν, μόρφωσαν, αλλά και διαμόρφωσαν ουσιαστικά την Οθωμανική κυρίαρχη “ΕΛΙΤ, προγονική της σημερινής του Τ/ΥΠΕΞ(!), θα έχετε εμπρός σας την γνήσια έκφραση της σημερινής τουρκικής στρατογραφειοκρατίας (ΤΕΔ και Τ/ΥΠΕΞ, κυρίως)!
  • [Παράληλα, οι Φαναριώτες απετέλεσαν, λίγο πριν από την Ελληνική – Εθνική Επανάστασή μας, του 1821, και τους κυρίους φορείς της μιας πολύ ισχυράς τότε “θέσεως – απόψεως” ή -αν θέλετε- της άλλης (2ης) ισχυράς εθνικής προβληματικής, για το αν θα έπρεπε να γινόταν “Ελληνική Επανάσταση” ή αν θα έπρεπε να έπεφτε “εκ των έσω” και ουσιαστικά δι’ αυτών, η Οθωμανική Αυτοκρατορία! Το άλλο μεγάλο τότε, αλλά ύστερο, σε σχέση με το προηγούμενο, ερώτημα – προβληματισμός ήταν το από πού θα έπρεπε να ξεκινούσε η Επανάστασή μας! Απ’ την λεγόμενη Παλιά Ελλάδα (λέγε με Μοριά) ή από τις “Παραδουνάβιες Ηγεμονίες”, που διικούσαν Φαναριώτες, κλπ, κλπ, κλπ]!
  • Αυτά για τα τουρκικά παζάρια φίλοι και φίλες μας!

4. Τί θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα, για την απελευθέρωση των 2 στρ-κών μας!

[Αν φυσικά και πρωτίστως την… συμπαθούσαν την χώρα μας σήμερα στην… αλλοδαπή και εννοώ στους διάφορους Οργανισμούς, Φορείς, κλπ και αν επίσης δεν την έβλεπαν (και στην εποχή μας, όπως είχε συμβεί πχ και κατά τον 19ο αι.), οι Απάτρηδες “Υπηρέτες” του Χρήματος, “Παγκοσμιοποιημένοι” μασκωτοί Αριστεροί, δήθεν Δημοκράτες και Φιλολαϊκοί Κοσμοκράτορες… Αριστεροί “Διεθνείς Εβραίοι”, ένας – δύο των οποίων φέρεται να ελέγχουν και τον νυν… Π-Θ μας, (λέγε με Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ), αν δεν την έβλεπαν λοιπόν γεωπολιτικά σε ήσσονα μοίρα, σε σχέση με την Τουρκία, που ηλιθίως εξακολουθούν να… πεοθηλάζουν, για τον… Μαμωνά και να μην την διαλύουν!

– Θα με θυμηθούν όμως σύντομα, όπως τους το έχω γράψει, οι λεγόμενοι Δυτικοί! Το σύγχρονο “πάτημα” εκ μέρους τους της Ελλάδος, την διάλυση της οποίας πολύ πονηρά σχεδίασαν και τώρα υλοποιούν “βήμα – βήμα”, (απ’ το 1996 και την εκλογή ως Π-Θ γού του Έλληνος, εβραϊκής καταγωγής, Κων-νου ΣΗΜΙΤΗ, έως και σήμερα), κάτι που βιώνουμε τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια έντονα και σύντομα, ίσως και πολύ σύντομα, θα το νοιώσουμε και χειρότερα, καθώς και η προτίμησή τους στο… ερωτικό τ/κρεββάτι που τόσο πολύ τους αρέσει, -καταλάβατε- θα είναι η καταστροφή τους]!

  • Προσφυγή στο ΝΑΤΟ!
  • Αυτό θα έπρεπε από μόνο του κανονικά να επέμβει (το… “μανεκέν” ο Στόλτενμπεργκ ή το… αντρογύναικο η βοηθός του, η Γκοτεμέλερ) και να πει “τί κάνετε εκεί βρε Μεμέτια; Αιχμαλωτίσατε προσωπικό Συμμάχου και γειτόνου σας; Τώρα(!) αφήστε τους”!.. Όμως φίλοι μου, το κατ’ ουσίαν Αμερικανικό, αλλά όπως πιστεύουμε ελεγχόμενο κυρίως απ’ τους… υποτίθεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” Ευρωπαίους, ΝΑΤΟ, πεοθηλάζει συνεχώς την Τουρκία, για να μην την χάσει από μέλος της, όπως σας το έγραψα τις προάλλες (επίσκεψη Αμερικανού ΥΠΕΞ, Ρεξ Τίλλερσον στην Άγκυρα), να μην χάσει το έδαφός της, που είναι μια τεράστια ΝΑΤΟ-ϊκή Βάση, ώστε να ελέγχει “εκ του σύνεγγυς” τις… υπαίθριες χρυσοφόρες Τράπεζες των “Διεθνών Εβραίων” ή κατ’ άλλους… υπαίθριες “πηγές πλουτισμού” τους! (Λέγε με “Υπερ-Καυκασία”, “Μοσούλη – Κιερκούκ”, Κασπία Θ., Μ. Ανατολή, κλπ)! (Ο ΡΤΕ το “έπαιξε” και το “παίζει” ακόμα με τη Ρωσία, και λόγω της φύσεως του Κράτους του, κατόρθωσε και αρχικώς “τσίμπησε” και ακολούθως χειραγώγησε το “πρόχειρο” εναντίον του ΟΜΠΑΜΙΚΩΝ ριζών τ/στρ-κό Κίνημα, του Ιουλίου, του 2016 και τώρα τους “τρέχει” τους Αμερικανούς, όσο και να πλησιάζει το “Game Over” του και μάλιστα προ του φετεινού Θέρους, όπως εκτιμούμε! Ο “δικός” μας, ο “Νεο-Βούδας” όμως, όπως τον κατέστησαν οι Αμερικανοί, πήγε ΗΛΙΘΙΩΣ(!), 1ος, να κάνει ό,τι τώρα ο ΡΤΕ,  να “το παίξει” δηλαδή ομοίως, με τη Ρωσία και οι Η.Π.Α. “τον έστειλαν αδιάβαστο”, και γι’ αυτές δικαίως“)!
  • Υπό άλλες συνθήκες η ΕΛΛΑΔΑ θα έπρεπε να δώσει “χρονικά όρια” σε όλους τους Δυτικούς και όχι μόνον στο ΝΑΤΟ, λέγοντάς τους! Τώρα τους ελευθερώνει η Τουρκία τους 2 δικούς μου, ειδάλλως ΧΑΙΡΕΤΕ και ελάτε να με κάνετε… ντα“! Ποιός όμως Π-Θ να το πει αυτό; O… ηθικός Τσίπρας, το… “παιδάκι”; Ο ΥΠΑΜ Καμμένος, ο “Καζινάκιας” ή “ο Κολοδακτυλάκιας”, που του λέγαμε να μην μιλάει, αλλ’ αυτός μίλαγε πολύ και συνεχώς, με αποδέκτη πάντα τους Τούρκους και τώρα, με την υπόθεση των 2 της αιχμαλωσίας, έγινε ξαφνικά “γατάκι”, όπως τον… είδα “προχθές” στις Βρυξέλλες; (Τώρα “κόλλησε” και ο ΠτΔ, ο αποκαλούμενος και… “Παθητική Άμυνα” και μιλάει και αυτός τώρα και μάλιστα συνεχώς και οι Τούρκοι -πολύ έξυπνα- “τον έβαλαν στο στόμα τους”! Χαλεποί καιροί φίλοι μου! Μας κυβερνούν πολιτικοί, απ’ “το τοπικό”, ούτε καν απ’ την πάλαι ποτέ “εθνική ερασιτεχνική κατηγορία” και οι Τούρκοι το “τσίμπησαν” κι αυτό)
  • Ποιά χώρα όμως να το κάνει αυτό φίλοι μου;  Η αλωμένη Ελλάδα των… ξένων, η Ελλάδα της οποίας τα άμοιρα σημερινά παιδιά έφυγαν στο εξωτερικό, η Ελλάδα που την έρριξαν οι προδότες πολιτικοί της στα γαμψά νύχια, των Διεθνών Εβραίων, με τα “Μνημόνια” και την 99 χρονη δουλεία στους “Κοσμοκράτορες’… “Μαμωνάδες”, που μας “έχωσαν” ο Τσίπρας και η παρέα του, η Ελλάδα που οι απόγονοι των μεγάλων τάχα μου… αγωνιστών Κομμουνιστών, που σήμερα μας κυβερνούν, με εντολή των Ρότσιλντ, των SOROS και των ομοίων τους, πουλάνε την Ιστορία μας, χαρίζουνε εδάφη μας, όπως την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς, σκοτώνουν τα σύμβολά μας, υβρίζουν τις αιώνιες αρχές και αξίες μας, η Ελλάδα που “κυριεύτηκε” από ξένους πράκτορες, Βαλκάνιους και άλλους, κλπ, κλπ, κλπ; Σας ερωτώ: “Ποιά Ελλάδα“;
  • Προσφυγή και Όμοια Στάση και Προς την ΕΕ! (Πρόκειται και πάλι για σενάριο… φαντασίας και το “γιατί” εξηγήθηκε παραπάνω)!..
  • Ή κάνεις Κα… ΕΕ, τώρα(!), τα πάντα, (ποιά και τί “βρες τα εσύ”) ή αύριο “αντίο σας η Ελλάδα, απ’ την ΕΕ”!
  • Για να καταλάβω! Πώς θα πάει η ΕΕ και ο Κος… “Κονιάκ” (γειά σας ρε Αλβαναριά) στη Βάρνα στις 26-03-2018; Θα πάει να συζητήσει τί, όταν ένα υποψήφιο μέλος, κάνει ό,τι έκανε με τους 2 στρ-κούς μας η Τουρκία;
  • Θα μου πείτε όμως! Ρε φιλαράκο, εδώ η Τουρκία κατέχει παρανόμως και παρά τις… χιλιάδες αποφάσεις του ΣΑ, του Ο.Η.Ε., ευρωπαϊκό έδαφος, λέγε με Κύπρος, και όμως την γλείφουν συνεχώς οι Μεγαλο-Ευρωπαίοι, τους 2 αιχμαλώτους σας / μας θα υπολογίσουν και γι’ αυτούς θα την… μαλώσουν; (Και όσο βλέπω αυτό το διεθνοποιημένο πουλημένο Καβαλιώτικο μουλαρο-χαφιέ, τον Σχοινά, που τον έβαλαν να κάνει τον εκπρόσωπο Τύπου, της ΕΕ,  “μου ‘ρχεται φίλοι μου να σπάσω την τηλεόραση”)!..
  • Προσφυγή στον Ο..Η.Ε.
  • Έγινε και ορθώς! Και λοιπόν; Έγινε για καθαρά “τυπικούς λόγους” και μόνον, αφού ο Ο.Η.Ε. δεν μπορεί να κάνει τίποτε ουσιαστικό, έγινε, ως ενέργεια, για να πει ο Τσίπρας ότι κάτι έκανε, σ’ εμάς τους Χαχόλους και παραμείναντες στην ημεδαπή… ιθαγενείς (τους γνήσιους)!..
  • Προσφυγή στις Η.Π.Α.
  • Απαίτηση απ’ αυτήν να προβεί ΑΜΕΣΑ σε ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, για την απελευθέρωση των 2 στρ-κών μας! 
  • Ούτε μία δήλωση δεν έκανε,  υπέρ του ΔΙΚΑΙΟΥ έστω, η αμερικανική Κ-Β, όπως ουδέτερη στάση τήρησε και στα 2 πρόσφατα γεγονότα στα Ίμια, όπου οι Τούρκοι οδήγησαν τα πράγματα στα άκρα!
  • ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΝΑΣ… ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΣΤΡ-ΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ… ΣΥΜΜΑΧΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ; Βρε ουστ… Κωστάκη μου / μας! Καταλάβατε!.. 
  • Δηλαδή, οι Αμερικανοί τί θέλουν; Πόλεμο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας; Απαντώ: “Ναι”, διότι πρέπει “να τελειώνουμε και με το Αιγαίο και την διαμοίρασή του”… , αφού οι αναφερθέντες ήδη… Κοσμοκράτορες έχουν υποσχεθεί στους Μογγόλους, μερίδιο και σ’ αυτό, όπως μερίδιο και στην Α. Μεσόγειο, αλλά και στην Ν. Κρήτη, όπως και στο… Ιόνιο, ενώ και οι… προστατευόμενοί τους Ισραηλινοί βιάζονται!.. (Θυμηθείτε τί έλεγε πχ η… Τανσού, για το Ιόνιο, και δείτε τί έβαλαν τώρα να κάνει η Αλβανία στην περιοχή)!

 – Φίλοι μου!

Όλοι ξέρουν πιά ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ!!! (Γι΄αυτό Κε Πάϊατ, άσε τις… προβλέψεις – προφητείες “του κόλου”, όπως λέμε εδώ οι… ιθαγενείς και στις οποίες… “πέφτεις μέσα”, και μετά “έρχονται” όλοι οι… γλείφτες ασπάλακες δημ/φοι μας ή αλλιώς “άνθρωποί” σας και εκφράζουν τον… θαυμασμό τους, πλέκοντάς σου… ύμνους και θούρια*)!

ΜΗΝ(!) περιμένετε βοήθεια ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ Έλληνες! Όλοι δουλεύουν” για το Ισραήλ και τον σχεδιασμό του να καταστεί αυτό, μέχρι το πολύ το 2040 – 2050,  παγκόσμια οικονομική δύναμη! Η Δύση αυτόν το σχεδιασμό στηρίζει, και σ’ αυτόν τον σχεδιασμό το… Κεφάλαιο “ΕΛΛΑΔΑ” έχει κλείσει”, με την υλοποίηση της δορυφοροποίησής της στο Ισραηλινό κράτος, μέσω της οικονομικής της Κ/Φ και της ακολουθείσης επικείμενης εθνικής κολόβωσής” της, (Σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ”, σε συνδυασμό με εσωτερική… αναταραχή και… αίμα), μια κολόβωση, την υλοποίηση της οποίας ξεκίνησε ο… Ρόντυ μας ή ο… Ιντέγιε, (όπως θέλετε), μαζί με τον… Υπερ-Πατριώτη(sic) Καμμένο!.. ΩΪΜΕ!!!

* Για να καταλάβετε φίλοι μου! Ίδια συνάντηση, σαν αυτήν του Παγκοσμιοποιημένου” Δημοκρατικού Πάϊατ με τις Ελληνίδες Κες της… Ενέργειας, στο “ρετιρέ” διαμέρισμα, στην Αθήνα, του φιλο-Αμερικανού Ακαδημαϊκού μας, έγινε και στην Τουρκία / Πόλη και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, ενώ στην Πόλη διανεμήθηκαν στις Κες και… βραβεία!.. Αχαχαχαχαχαχα (Όπως λέγαμε παλιά: “Καθρεφτάκια” στους… ιθαγενείς). Κε Πάϊατ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ! ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, 1967 – 1974, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟ!..

– Άρα η οικονομικά καθημαγμένη σημερινή ΕΛΛΑΔΑ των Απάτρηδων, λόγω ιδεολογίας, Νεο-Κουμουνιστών και των απολιτίκ”… πατριωτο-γκάνγκστερς, που μας κυβερνούν, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, παρά μόνον ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ(!) ΣΤΟΧΩΝ – ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ, ΑΦΟΥ Η ΧΩΡΑ… “ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ… ΕΦΕΛΚΥΣΜΟΥ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ!.. (Λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας γράψω, αφού ο… Προϊστάμενος δεν το ενέκρινε! Τις επόμενες ημέρες θα σας γράψω για τις ΕΤ ισορροπίες στην περιοχή και το “πώς” θα τοποθετηθούν απέναντι στις 2 ΕΔ, οι… “Μεγάλες και λοιπές Δυνάμεις”, μόλις θα ξεσπάσει η σύγκρουση)!..

– Αυτά φίλοι μου και σε γενικές γραμμές για τα τ/παζάρια, αφού ΔΕΝ(!) ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. Κε Α/ΓΕΣ! Με έχεις μπερδέψει! Κατάλαβες (και με το συμπάθιο) ή όχι τελικά, τί σημαίνει (ΠΖ); Απ’ την μιά επισκέφτηκες την ΣΠΖ, ένδειξη ότι, κλπ, κλπ, και απ’ την άλλη ΟΥΔΕΝΑ Πεζικάριο προήγαγες! Όλοι Κ/Δ! Γιατί; Δεν θέλω να επεκταθώ! Να γράψω μόνον πως “Κινητή Άμυνα” με βάση τα ΤΘ και Κ/Δ, όπως διαβάζω ότι αποφασίσατε να πολεμήσουμε στην Δ. Θράκη (ΚΑΚΩΣ βεβαίως τα “βγάζουν” αυτά κάποιοι / άραγε ποιοί;), δεν είναι ΠΑΝΑΚΕΙΑ, όπως προφανώς θεωρήθηκε! Όμως εσύ ξέρεις καλύτερα! Είναι όμως δυνατόν να γίνονται Στρατηγοί μόνον ΤΘνοι και Κ/Δ, (έστω και προερχόμενοι από το ΠΖ) και όχι και “καθαροί” Πεζικάριοι, Αξκοί του “Βασιλέως των Όπλων”; Και καλά αυτοί (ΤΘ νοι + Κ/Δ εκ του ΠΖ) είναι Αξκοί “Όπλων Ελιγμού”, αλλά οι λοιποί, ήτοι ΠΒ κάριοι, ΜΧ κάριοι και ΔΒτές, όπως και των Σωμάτων που γίνονται Στρατηγοί; Οι κάποτε υφιστάμενες αναλογίες “μας τελείωσαν” Κε Αρχηγέ; Έγιναν μήπως ιδιαίτερο Όπλο οι Κ/Δ και δεν το μάθαμε;

– Βεβαίως θα μου πεις ότι ούτε φέτος έκανες εσύ ΚΡΙΣΕΙΣ, αλλά η Υπουργάρα μας, όπως διαβάσαμε! Όμως, ούτε τα προσχήματα;

2. Σου κάνω φιλαράκο παρακάτω, την κατ’ελάχιστον άτοπη σύγκριση που ζήτησες!

  • ΡΤΕ: (64 ετών) Πατριώτης, Βαθιά θρησκευόμενος, Αλανάκι, αφού από μικρός σμιλεύτηκε στις φτωχές και… βρώμικες γειτονιές της Πόλης, όπου οι δικοί του εγκαταστάθηκαν ερχόμενοι απ’ το μακρυνό Ρίζε, άτομο που κατόρθωσε, κυρίως με την ευθύτητά του και την ντομπροσύνη του, και μπήκε στην πολιτική, έγινε Δήμαρχος, “τα έβαλε” με την τ/ΜΑΦΙΑ και κέρδισε, έκανε Φυλακή για τις ιδέες του, τα έβαλε με τον Στρατό και κέρδισε, κλπ, κλπ, κλπ! Όλα αυτά, για κάποιον που ξέρει την Τουρκία, είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ, αφού “δεν γίνονται” ή γίνονται και έγιναν, αν θες, μια φορά στα 100 χρόνια, και ο… ήρωας λέγεται ΡΤΕ, ο οποίος κυβερνά ασταμάτητα 16 χρόνια τώρα, παίρνοντας φοβερά ποσοστά αποδοχής, απ’ τον τ/λαό! Δικτάτορας – ξε-Δικτάτορας, αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, είτε μας αρέσει, είτε όχι!!!
  • Τσίπρας (44 ετών): Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ, ΤΟΥ ΚΙΘΕ ΜΠΛΟΜ, Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ ΤΟΥ ΚΙΘΕ ΜΠΛΟΜ, ΜΠΛΙΜ ΜΠΛΟΜ! Τίποτα άλλο και ειλικρινά να με συγχωρείς! Ντρέπομαι, αλλά και κυρίως λυπάμαι!.. Σκορ, όπως μου ζήτησες, δεν γράφω, διότι θα ήταν… ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ !!!

Άρα τί τηλέφωνο να έκανε ο Τσίπρας στον Ρετζέπ ρε φίλε ή φίλη, ό,τι και να είσαι, για τα 2 στελέχη μας; Άσε που ο δικός μας τον ντρέπεται, αφού του είχε υποσχεθεί “να του δώσει πίσω” σε 1, 2 εβδομάδες τους 8 αυτόμολους Τ/στρ-κούς και τελικώς τον “έπαιξε!..

Οι Τούρκοι αγαπητέ μου ή αγαπητή μου, “μας έχουν πάρει γραμμή”, πια! Άστα!..

3. Ντροπή για το κάψιμο της τ/σημαίας ρε “X. Αυγίτες”! Τί κάνατε δηλαδή; Γίνατε.. Σλάβοι; (Πρόσφατα γεγονότα στην Αυστραλία / Καταλάβατε)! Γίνατε, αν θέλετε, ακόμα και… Τούρκοι; Είσαστε Έλληνες εσείς, όπως διατυμπανίζετε; Διαβάστε λοιπόν! Όταν ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ μετέβη για 1η φορά, εισερχόμενος στη Σμύρνη, στο πρώην Δκριο, όπου στεγαζόταν το Ελληνικό Στρατηγείο, η περίφημη Στρατιά Μ. Ασίας, οι “δικοί” του, του έβαλαν, κατά την είσοδό του στο υπόψη κτήριο, να πατήσει την ελληνική σημαία, (μία απ’ αυτές που είχαν αρπάξει, κλπ) και εκείνος γύρισε και τους είπε: “Σηκώστε την ελληνική σημαία αμέσως από κάτω! Οι σημαίες είναι τα σύμβολα και η Ιστορία των λαών και δεν επιτρέπεται αυτό που κάνατε”!.. (Αν θυμάμαι καλά τα λόγια του, αφού δεν έχω εμπρός μου τώρα το σχετικό κείμενο)!

– Και εσύ Κε Παπαδόπουλε, Μπακογιαννικέ γαμπρέ, “ΣΥΡΙΖΑΙΕ” δημ/φε των “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ”, που επί Χούντας δεν θα σε πείραζε αν κάποιοι τότε έκαιγαν την σημαία μας, λόγω της Χούντας, όπως είπες, σε ρωτάω: Τη σημαία μας, οι Χουντικοί ρε ξεφτίλα την καθόρισαν ως εθνικό μας σύμβολο και ως αποτύπωση της εθνικής μας Ιστορίας, ή οι ΗΡΩΕΣ πρόγονοί μας, αυτοί του 1821, που την… έφτιαξαν με το αίμα τους, την “επέβαλαν” με την περίφημη 1η Εθνοσυνέλευση και τελικώς την ύψωσαν, για 1η φορά, στο Κάστρο της Κορίνθου, στην Ακρο-Κόρινθο τον Ιανουάριο του 1822 και έτσι, μας την παρέδωσαν, μέσω των γενεών, για να έλθεις εσύ σήμερα να λες τις διεθνιστικές σου μαλακίες, πατώντας (νόμιζες έξυπνα) στην μαλακία των “Χ. Αυγιτών;

– Και κάτι ακόμα! Αν έχεις… προσέξει Κε Παπαδόπουλε ή Κε… Ξεφτιλόπουλε, επί Χούντας, οι εξεγερμένοι του Πολυτεχνείου ή της Νομικής πιο πριν, αυτήν την Σημαία, την Σημαία μας, δεν την έκαψαν, αλλά μ’ αυτήν μπροστά πολέμησαν τον Δον Κιχωτικό τους -έστω- αγώνα! Ή δεν είναι έτσι; Βρε ουστ… Κωστάκη μου! Κατάλαβες!..

4. Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση της Οργάνωσης των ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ, της Combat 18, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Αυτοί οι… Κοι θέλουν “Στρ-δο Συγκ-σεως”, … facking and army wacking, φασίνα, φτύσιμο, αλλά και “Εθνική Ιστορική Διαπαιδαγώγηση”, ώστε να μάθουν το τί έκαναν στην ΕΛΛΑΔΑ, στην Πατρίδα τους, (άραγε είναι Έλληνες αυτά τα… καλόπαιδα;), αλλά και στην παγκόσμια κοινότητα, με ιδιαίτερη… αγάπη στους άμοιρους φτωχούς Εβραίους, αυτά τα ΚΤΗΝΗ με ανθρώπινη ΜΟΥΡΗ, από την Γερμανία, κλπ, με εντολές του ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΤΗΝΟΥΣ και αρχηγού τους Χίτλερ!..

– Όμως αυτοί Κοι… Αριστεροί των Καναλιών και μη, δεν είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ! Μην δείχνετε έτσι και το δικό σας βρωμερό πρόσωπο! Μην κάνετε αυτήν την αισχρή προπαγάνδα, δεν σας βοηθάει! Ούτε και  οι “ΧΑ” είναι Ακροδεξιοί! Οι ΦΙΛΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ, ΦΙΛΟ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, κλπ, δεν είναι ακροδεξιοί, το ξέρετε, αλλά “παίζετε” το κομμουνιστικό προπαγανδιστικό σας παιχνίδι! Ακροδεξιούς θα μπορούσατε να χαρακτηρίσετε πχ τους Χουντικούς Αξκούς της 7ετίας, οι οποίοι δεν ήσαν ούτε Χιτλερικοί, ούτε Φασίστες, κλπ, αλλά απλώς Στρατοκράτες, αφού στα “πεδία των μαχών” είχαν πολεμήσει όλους τους “-ισμούς”, όπως πολύ καλά το γνωρίζετε,  εκεί όπου οι συμμορίτες παπούδες ή γονείς σας (για τους παλιότερους) τους αντιμετώπισαν “φάτσα με φάτσα” και έχασαν πανηγυρικά!..

Όμως! Άλλο ένα “όμως”! Κοι της ΕΛΑΣ! Θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) να βρείτε και να συλλάβετε και:

  • Τα κομμουνιστικά κτήνη – δολοφόνους της “ΜΑΡΦΙΝ”!
  • Τους δολοφόνους των 2 “Χ.Α.”!..
  • Τα άλλα… καλόπαιδα και τους επικεφαλής τους, πράκτορες ξένων δυνάμεων, που σπάνε κάθε τόσο και καίνε τις πόλεις, της Πατρίδας μας, τρομοκρατώντας τον κοσμάκη!
  • Να εξαρθρώσετε τις ξένες στη χώρα μας ΜΑΦΙΕΣ, τις οποίες σύντομα, όπως εκτιμώ, θα τις βρούμε όλοι μπροστά μας! (Όταν θα ηχήσουν οι… σάλπιγγες)!..
  • Να βοηθήσετε, στο βαθμό που μπορείτε, να τελειώσει η δίκη της “X.A.”!..

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΙΣΧΥΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ

5. Μ’ αρέσει που κάποιοι… αναλυτές έγραψαν: “Για να δούμε οι Τούρκοι θα εμποδίσουν το Κατάρ να κάνει έρευνες στο “Θαλάσσιο Οικ-δο 10″, κλπ, θα εμποδίσουν τους Αμερικανούς, κλπ, κλπ, κλπ”;

– Ρε πλούσια πρακτορο-παλιο-παρτάλια, ποιά Τουρκία θα εμποδίσει… και ποιό Κατάρ; Οι Τούρκοι ρε με τους Καταριανούς είναι “κόλος και βρακί”! Δεν το ξέρετε; Μέχρι και άλογο με το όνομά του, του δώρισαν του ΡΤΕ! Τί… σκατά, τόσο… αγράμματοι είστε; Ούτε και τις Η.Π.Α. θα εμποδίσουν! Όλα ρε είναι ΠΡΟ-ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΑ! Ή δεν το ξέρετε; Αφήστε ρε το παραμύθι των δήθεν… ανησυχούντων, κλπ, κλπ, κλπ! Έχουμε τους “δικούς” μας, αυτούς τους περίφημους Κυβερνήτες μας, ως τροφοδότες… σανού, δεν θέλουμε άλλους! Άντε, ουστ!..

6. Ρε Ζάεφ! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ… ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ; Ουστ ρε! Μας την έκανες και εσύ “γυριστή”, καθ’ υπόδειξιν των Τούρκων φίλων σας και μιλάς για το ελληνικό Σύνταγμα! Δεν ρωτάς και τον άλλο φίλο σου, τον Αλβανο-Σκοπιανό, εννοώ τον Αχμέτι, να σου πει, ποιοί έφτιαξαν, για παράδειγμα, και πότε, το Αλβανικό Σύνταγμά τους; (Αφού, όπου ζει Αλβανός εκτός Αλβανίας, είναι μόνον Αλβανός! Εκτός και αν νομίζεις πως οι Σκοπιανοί Αλβανοί νοιώθουν… Σκοπιανοί ή -άντε- “Μακεδόνες”)!..

– Εδώ φίλοι μου, με την παραπάνω περίπτωση, ισχύει το: Μάθανε ότι γαμ… στε πλακώσανε και οι Γύφτοι! Συγγνώμη εκεί στους ευαίσθητους των ΣΑΝΕΛ, για το “Γύφτοι”, αλλά έτσι λέγει η φράση αυτή! Δεν λέγει… “Μάθανε ότι κλπ, κλπ, πλακώσανε και οι… Ρομά”! Ρε υποκριτές ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, που σας πείραξε τάχα ο Δαβάκης! Πώς τους λέτε εσείς ρε πχ στα Γραφεία σας; Γύφτους δεν τους λέτε; Ρομά τους λέτε; Θέλετε να σας φέρω καμιά… κασέτα σας; Βρε ουστ… φιλεύσπλαγχνοι… επιδοματίες!..

7. Κε Παπαγγελόπουλε, μέλος της Κ-Β, των… ηθικών αριστερών, του ΣΥΡΙΖΑ! Διορίσαμε τον γιόκα μας, με το χαμηλό ποσό των 4500+ Ευρώ, μηνιαίως; Ρε Καρανίκα διόρισες και την αδελφή σου; Ο ηθικός… δίπλα σου Π-Θ το έμαθε; Αν “ναι”, τί είπε, ρε; ΟΚ;

– Εγώ το… κολόπαιδο, πώς και δεν μπορώ να βρω δουλειά στο κορίτσι μου ρε, και θα το χάσω και αυτό στο εξωτερικό; Α! Εύχομαι ποτέ να μην βρεθούμε απέναντι, είτε στα δικά σας… γουναράδικα, ρε βρωμεροί ανθέλληνες, ούτε στα δικά μας… “Μαρμαρένια Αλώνια”!..

– Κε Παπαγγελόπουλε, ήσουν και Αρχηγός της ΕΥΠ εσύ ρε; Βρε…

8. Ρε Μιχαλολιάκο γιατί δεν φεύγεις πια ρε, υπέρ του Κασιδιάρη; Θες έτσι να αποδείξεις ότι από πίσω σου είναι οι… Εβραίοι; Αυτοί σε… “πρακτορεύουν” ακόμα βρε; Κατάντησες… Λεονίντ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ

9. Διαβάστε τί έγραφα τις προάλλες εδώ, για τις ΨΕ των Τούρκων, που άρχισαν πλέον εντατικά, ώστε να ξέρετε “τί”, “πώς” και “ποιούς” θα ακούτε απ’ την γείτονα, να μας επιτιθενται λεκτικά, κλπ, κλπ, κλπ, το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και μέχρι πότε!..

-/-